Mai 2017 (kajasagenes)

pull through braid x holzweiler

  Dato: 06.03.2017 Klokken: 19:19 Kommentarer: 5


Jakke fra Holzweiler 
Solbriller fra Bikbok 
Wide pants fra Bikbok 
Sneakers fra Adidas 
Veske fra Marc Jacobs 

Antrekk fra helgen som var

God mandag, alle sammen! Håper mandagen har vært snill med dere. Denne mandagen har for min del vært langt fra noen blåmandag, da jeg våknet til sol og nydelig vårvær her i Bergen. Med en slik start på morgenen, kan jo ikke dagen bli annet enn bra. Jeg har nå fått unnagjort en liten dose skolearbeid, mandagsøkta på trening og handlet inn for uken - check check check. Nå skal jeg komme meg i dusjen, før jeg starter på middagen til kjæresten kommer hjem. I dag blir det båtpoteter, svinestrimler og mye grønnsaker. Mandagen går mot hell, og litt godt er det - da er man liksom i gang med uken og klar for å kick ass på alle fronter, resten av uken. Ønsker dere en fin mandag videre og en super uke! 

Hva synes du?

adidas

  Dato: 03.03.2017 Klokken: 15:02 Kommentarer: 5

Hello perfect sneakers .. 

.. I love u. 
ADIDAS COURT VANTAGE 

Se mine nye vårsko i skinn. Disse er fra Adidas og så hvite og helt perfekte. Adidas er jo kjent for å ha svært trendy sko, og disse er intet unntak. Enkle, minimalistiske, i ekte skinn og går til alt. Disse fant jeg på Deres på Strøget i København, og kostet meg i underkant av 700 kroner - det er ikke gale for klassiske skinnsko. Da jeg kom hjem og kjæresten fikk se disse smashing skoa, tok det ikke lang tid før han hadde funnet dem på nett og ventet på sitt egent par i postkassen. De falt med andre ord både i smak hos meg og han! Nå venter jeg bare på vår og sol, slik jeg kan lufte mine spreke nye sko. For er det ett par so jeg ikke skal la regnværet gjøre stygge og skitne, så er det de her! 

Hva synes du?

dusty pink

  Dato: 01.03.2017 Klokken: 17:19 Kommentarer: 3


Jakke fra Magasin
Wide pants fra BikBok 
Knit fra HM
Sneakers fra Adidas 

Det er ikke ofte jeg handler ting på salg. Som regel orker jeg ikke se over de røde merkelappene en gang for det er så mye rot, og tidligere erfaringer har ført til at jeg kjøper ting jeg verken trenger eller bruker, grunnet den fine prisen. For en som bruker størrelse S, er det ikkje særlig mye å finne heller. Men i København, derimot, fant jeg denne unike duse rosa genseren med vide armer og nydelig rygg. Genseren er noe for seg selv og er allerede mye brukt. Ved slike kupp er salg veldig gøy!

Nå er jeg tilbake i Bergen, med dagene fulle av skole, lesing, trening og husarbeid. Hverdag er heldigvis fin den, jeg liker den og den får meg alltid til å sette ekstra pris på helger og ferier. Må innrømme det er litt tungt å se alle andre som har vinterferie til fjells eller utenlands denne uke, men jeg får bare suck it up og huske på at jeg har jo hatt juleferie veldig lenge jeg selv da. Man skal ikke klage. I helgen kommer Marie på besøk - det gledes. Lenge siden vi har sett hverandre nå så da er det ekstra koselig med en hel helg til disposisjon. Petter er i Polen denne uken på ferie, og siden jeg da først er alene hele uken passet det ekstra godt med besøk til helgen. Ser frem til det! Nå har jeg unnagjort ukens tredje økt; mage og core, etterfulgt av intervaller. Deilig! I kveld skal jeg ut med jentene i klassen (snakk om tung hverdag :-P). Vi skal teste ut silent disco, der man alle står med store hodetelefoner og danser til den samme beaten. Det skal visst være veldig moro - det må bli bra! Ønsker dere en fin onsdag. Tenk det er allerede lillelørdag og helgen nærmer seg med stormskritt - hurra!

Hva synes du?

wardrobe essentials

  Dato: 19.02.2017 Klokken: 14:57 Kommentarer: 3

God søndag, kjære. I dag tenkte jeg å skrive litt om mine favorittplagg som jeg synes fortjener sin plass i en hver garderobe. Slike baseplagg er gull verdt og kan brukes til ett hvert antrekk. De kan kles opp og de kan kles ned. Å legge litt mer penger i slike plagg for å sikre god kvalitet og lengre levetid er ingen dum ide, spør du meg. The fashion pieces every girl needs in her wardrobe

Camel coat 
Every girl needs a camel coat - så klassisk og fint! Jeg har lenge vert på let etter den perfekte fargen og fasongen på min kamelfargede kåpe. Denne fant jeg i julen på Stradivarius i Polen, og har siden den tid blitt mye brukt. Å kjøpe en kåpe i denne fargen kan kreve litt mer av deg som kjøper enn når man kjøper klær i andre farger. Kamelfargen kommer i utallige nyanser og å finne den som passer din hårfarge og hudtone kan kreve litt research - meen det er så verdt det! For denne kåpen er virkelig noe å hvile øynene på. I vinter har jeg brukt den mye til sort og hvitt, og nå som våren nærmer seg tenker jeg å bruke den blå jeans og printed tees, med hvite sneakers til! 

White shirt 
Den hvite skjorten er av den uslåelige slageren. Hvite skjorter er en favoritt hos meg, enda om det er vinter eller sommer. Til hverdags med en fin tight jeans og til fest med vide bukser og blondebh. Jeg knyter gjerne en liten søt knute nederst på skjorten både til festbukser og til denim jeans med høyt liv. Skjorter kan knyttes og styles på så mange måter og jeg vil bare ha flere og flere. Gjerne med søte detaljer, hvide armer eller som kan brukes off shoulder. Let me know where to find them!

The biker jacket 
Alle trenger en skinnjakke. Skinnjakken går til absolutt alt, kan brukes året rundt og er sjelden en dum ting å investere litt i. Hadde det ikke vært for ett stramt studentbudsjett hadde jeg nok siklet på flere fra Acne as we speak. Men heldigvis er jeg veldig fornøyd med min billigere variant fra Zara. Den tar jeg gjerne med meg når vi skal ut. Da den lett kan knyttes rundt livet på dansegulvet og jeg slipper å ha med veske til mobil, lommebok og leppestift da de fleste skinnjakker kommer med lommer med glidelås. Kvelden er herved reddet ;). Skinnjakken er god å ha og gjør ett hvert antrekk litt røffere. 


Leather pants 
Skinnbuksen røffer opp ett hvert antrekk og stylet med en hoodie, er antrekket langt fra kjedelig. Når man går i skinnbukse må man likevel vere litt obs på at buksen er i fokus og de andre plaggene gjerne toner ned antrekket litt, slik som en knit eller en basic tee. Kler man skinn på skinn på skinn, kan det fort bli litt mye og antrekket ser litt for Harley Davidsson ut. Men her finnes det ulike meninger! Kle deg slik du føler deg vel. Skinnbuksen er en sikker vinner om man gjerne skal pynte seg litt uten å måtte ta på kjole eller skjørt. En sikker vinner å dra ut med på vinterstid. 

Denim jeans
Slike også kallet mum jeans og minner om levi´s jeans. Som ung kjøpte jeg flere levis jeans, men de ble alle klippet opp til litt for korte shortser. Huff da.. Heldigvis har jeg funnet en god erstatter i denne litt baggy lyseblå denimjeansen fra Monki. Den har funnet veien til bloggen en rekke ganger og er fremdeles en favoritt. Slike bukser er høye i livet, litt korte langs ankelen og litt baggy på lårene. De ser lekker ut på og gir rumpa ett lite løft! Det kan vi like ;). Med hvite sneakers, en kul tee og en caps - and you´r good to go!

White tee
Hva mer trenger å skrives? Alle har behov for en liten haug med hvite t-skjorter. Disse er supere basic plagg som kan brukes året rundt. Jeg liker dem best visst de sitter noe løst, er tykke i stoffet slik bh´n ikke er i øyenfallende og som tåler en vask og fem. Mine favoritter er fra Zara, men slike kan man finne overalt. 

Knits 
Åå, kozt knits. Er det noe jeg aldri blir lei så er det knits, og nettopp dette bruker jeg året rundt. Slike har jeg i de fleste farger og om vinteren har jeg en i bruk nesten hver dag. For meg er det her viktig at de varmer i noen grad, ikke klør og at de ikke nupper. Ett tips her er å lese innholdfortegnelsen og styre unna alt av akryl. Genseren koster gjerne litt mer når den er laget med ull, mohair eller kashmir - men det er så verdt det. Ett annet tips; vask strikkegenserene i milo på lav varme. Da tar du best mulig vare på genseren. Videre er det lurt å brette genseren fremfor å henge den opp - da dette drar i fiberene og sliter på genseren! 

Camel coat - Stradivarius / White shirt - Cadiss Fly / Leather jacket - Zara / Knit - Reversed / Leather pants - Vero moda / Denim jeans - Monki / Tee - Zara

Hva er dine klesplagg favoritter?

denim jeans, skolestart og valentines

  Dato: 14.02.2017 Klokken: 20:46 Kommentarer: 3


Camel coat fra Stradivarius 
Tee fra Zara 
Blondeoverdel fra Vero Moda 
Jeans fra Monki 
Boots fra Din Sko

Ett antrekk fra København

God tirsdag alle, og happy valentines! Nå er jeg vel hjemme fra København og fint plassert tilbake på skolebenken. Verdens lengste juleferie er offisielt over og skoleåret er igang igjen. Vi har i hovudsak hatt en rolig start denne uken, noe som er deilig da hodet er noen hakk ukonsentrert for tiden. Alt annet er jo interessant enn å sette seg ned å være flink student - vel, vi får prøve igjen i morgen! I dag derimot står det andre ting på planen. Valentines er jo i hovudsak en litt klisje amerikansk tradisjon, men jeg er av de som liker å feire det som feires kan. Man trenger gjerne ikke gjøre så mye, men spise en god middag og tilbringe tid med dem man er glad i, slik som kjæresten, venner eller familie. Da jeg kom hjem i dag møtte jeg kjæresten min, som jeg ikke har sett på over en uke, i døren og romantisk som han er hadde han kjøpt de fineste rosene, den søtese teddybjørnen og den beste sjokoladen til meg. Han altsåå.. Krysser fingrer og tær for at han blir like glad for gaven han skal få av meg, som jeg ble av den jeg fikk av han. Nå har han jaggu meg laget supergod middag også, vi snakker baconsurret kylling, fløtegratinerte poteter og foccacia - mmm.. Det skal vi straks skal nyte, i ført ullundertøy og med håret i en dott på hodet. Det blir så koselig så. Kliss kliss♥ 

Måtte dere ha en fin kveld videre med de dere er glad i!

red lips and wide pants

  Dato: 07.02.2017 Klokken: 18:16 Kommentarer: 6

Turtle neck fra Monki
Wide pants fra BikBok
Heler fra Stradivarius 
Kåpe fra Stradivarius 
Øredobber fra HM

Må si jeg digger gårsdagens look! All black, camel coat og røde lepper - enkelt, men stilfullt. Denne kåpe er jeg blitt så glad i. Den er allerede mye brukt og mottatt en rekke kompliment. Det er gøy! Nå har jeg pakket ned alt jeg eier (nesten) og reist tilbake til Bergen. Ferie og en 8-16 arbeidsdag hjemme på Stord er for denne gang over, men studietiden i Bergen starter ikke heelt enda. I morgen venter en miniferie i København hos dansken min, Helle, før studier og lesehverdagen kickstarter på mandag. Københavntur altså, det gledes! Shopping, god mat, flott by og enda finere selskap. Det kan ikke bli annet enn veldig bra!

I dag har jeg brukt dagen min på å vaske klær, pakke utav kofferten for så å pakke nedi den igjen og sett x antall episoder av Scandal. Jeg er hekta! Serien er for så vidt gammel, men herregud så bra! Helt klart verdt å se. Nå skal jeg dra rumpa mi ned på trening slik at jeg får i det minste gjort noe vettugt i løpet av dagen. Nå skal pulsen opp og svetten renne. Ha en fin fin tirsdag videre!

Hva synes du?

thursday inspiration

  Dato: 02.02.2017 Klokken: 16:53 Kommentarer: 7


How to dress this season. 

Til tross for at jeg lengter etter vår og varmere tider, er vinteren fremdeles her noe som fører til at man må kle seg dermed deretter. Jeg pakker meg fremdeles inn i store sjal, kåper og knits - deilig nå som været er kaldt og surt. Jeg har samlet sammen mine favorittantrekk fra den siste tiden på Pintrest, som en liten inspirasjon i klesveien nå på vinterstid. Gode og varme plagg som alltid ser fashionable ut! Love it!

Tenk nå nærmer vi oss helg allerede. Denne uken har vært skikkelig gøyal og virkelig løpt i fra meg, og snart nærmer det seg tid for å ta fatt på studiene igjen. Tiden går så alt for fort når man har det moro. De siste dagene jeg har hjemme skal jeg prøve å nyte maksimalt mens jeg sjonglerer mellom jobb, familie og venninner. Det blir travelt, men gud så mye kos! Ha en fin torsdag videre, da dere. Så banker helgen på døren allerede i morgen - hurra!

marble case covers

  Dato: 30.01.2017 Klokken: 14:22 Kommentarer: 2

Green marble cover iPhone 7 


Se dette fine marmor dekselet som fant veien til postkassen min her en dag! Dette skal nå sprite opp min iPhone fremover. Like etter dukket ett annet deksel opp i postkassen min. Dette var det jeg så mest frem til å ta i bruk, men da jeg oppdaget at jeg har fått tilsendt rett deksel, men i feil størrelse - det var litt leit. Derfor har nå dekselet videre funnet veien til Tise-kontoen min, da dekselet passer en iPhone 7 Plus og ikke min vanlige iPhone 7. Siden det ikke kommer til å bli brukt av meg, kan det heller bli noen andre sitt. Dekselet er i myk plastikk og med hvitt marmor design. Superfint og stilrent, som kler enhver iPhone! Ta en titt; 

White marble cover iPhone 7 Plus 

Tise It - @kajasagenes

På Tise har jeg lagt ut dette dekselet, samt en rekke andre plagg og skopar. Ta en titt her da vel, eller søk meg opp i Tise-appen; @kajasagenes. Kanskje du finner noe du liker? 

Har du en Tise-konto å anbefale?

last nights party outfit

  Dato: 29.01.2017 Klokken: 12:18 Kommentarer: 2


Last nights party outfit; the perfect silk slip dress, black velvet choker and the basic white tee. 


Slip dress from HM 

Denne helgen har jeg tatt turen til Bergen for å tilbringe tid sammen med kjæresten i den lille koselige leiligheten vi har her, samt feire min flotte venninne Anita som på mandag fyller 21. I går var det stelt i stand bursdagselskap, etterfulgt av drinker på ett utested og en hel haug med jenter var samlet. Veldig gøy å se alle studievenninnene igjen, etter en superlang juleferie. Gårsdagens festligheter bydde også på den perfekte anledning til å ta i bruk min nye silkekjole jeg fikk med meg hjem fra Polenturen like før jul. Den er så enkel og stilfull. Den kan pyntes opp og ned, brukes til hverdags og fest. Jeg er stor fan av slike slip dresses, og måtte kjøpe med meg en hjem i sort også. Med hvite tees under, blir hele antrekket mye mer casual - akkurat som jeg liker det. 

Nå har kjæresten stelt i stand frokost med egg og bacon, dette må bli en fin og deilig søndag! Senere venter en tur på treningssenteret for å svette ut gårsdagens   drinker - det blir godt. Ha en fin søndag - nyt den!

camel coat x leather jeans

  Dato: 25.01.2017 Klokken: 18:54 Kommentarer: 5


Camel coat fra Stradivarius 
Skjorte fra Bikbok 
Skinnbukser fra Vero Moda 
Veske fra DAY
Solbriller fra Bikbok 
Boots fra Din Sko 

God onsdag, kjære dere. Formen er bedre og jeg har tilbrakt formiddagen på jobb i barnehagen, etterfulgt av noen timer på jobb i barnebutikken. Så nå er hodet temmelig sprengt etter å ha vært på jobb i 10 timer, etter å ha vært syk en liten uke. Er det noe jeg savner når jeg er student i Bergen, er det å jobbe i barnehage. Barn er så fine, gode og moro å tilbringe dagen med. Man får så mye kos - så herlig. Heldigvis har jeg nevøen min, Malvin, som tritt og ofte kommer på besøk med familien når jeg lever studenttilværelsen i Bergen. Han må jo være den godeste av dem alle. Men egen baby og barn er jeg ikke klar for enda, så å låne vesle Malvin inni mellom er helt supert. Så kan jeg levere han tilbake når jeg er utslitt eller når han er møsen (som vi sier på Stord for sutrete) - haha. Nå begynner denne eviglange juleferien min å nærme seg slutten, så de siste dagene i barnehagen og playdates jeg har med Malvin skal virkelig nytes til det fulle. 

Ønsker dere en fin onsdag. Helgen nærmer seg med stormskritt - hurray!

fav 2016

  Dato: 21.01.2017 Klokken: 13:27 Kommentarer: 4


Noen antrekk fra 2016. Det fine med å ha blogg er at man har ett hav av minner fra årene som er gått lagret bare noen få tasteklikk unna. Alle innleggene og bildene som er delt her, representerer i hovedsak gode minner, hverdagslige smågleder - små ting som jeg gjerne hadde glemt like etter, hadde det ikke vært for bloggen. På samme måte kan man klikke seg inn og se tilbake på hvilken stil man hadde for 3 år siden, sammenlignet med den man har nå. Det er moro hvor mye man endrer seg i klesveien før man gjerne finner sin stil. Jeg føler gjerne ikke jeg har en spesifikk stil, men at jeg heller går med det jeg synes er komfortabelt og fint. Noen vil kanskje si det utgjør en stil det og? Her er i alle fall noen av antrekkene jeg delte i året som gikk. 

Ett som falt i smak hos deg?

the knit dress

  Dato: 16.01.2017 Klokken: 12:05 Kommentarer: 6

*Ullkåpe fra Donna
Genserkjole fra Pull & Bear 
Over the knee boots fra Din Sko 
Øredobber fra H&M

God mandag! Noen antrekksbilder til en forandring. Nå var det jammen lenge siden forrige antrekkspost, kanskje ikke så rart det når jeg tilbringer dagene mine på jobb i barnehagen i ført ull fra topp til tå og med håret på snei. Lite hjelper det at jeg er ferdig på jobb i firetiden og da er det allerede mørkt ute. Men i går fikk jeg knipset noen bilder av denne varme gode strikkekjolen, som var en av de få skattene jeg tok med meg hjem fra Polen i desember. Den er allerede blitt veldig mye brukt og er så god og varm på kjølige dager som denne. Deilig! I dag startet jeg ikke på jobb før sent, noe som førte til noen ekstra timer på puta og god frokost bestående av havrepannekaker, cottage cheese og blåbærsyltetøy - min favoritt. Fin start på uka det! Håper mandagen er god med dere. 

Hva synes du?

spicing up my keys

  Dato: 11.01.2017 Klokken: 17:55 Kommentarer: 3

Til jul fikk jeg mye fint, både av gaver som jeg ønsket meg, men også fine gaver som jeg ikke hadde peiling på at jeg skulle få. Julen handler i hovudsak om familietid og takknemlighet. Man gir bort og man får ofte noe i gjengjeld. Det varmer gjerne hjerterota at noen i denne travle tiden har tenkt på akkurat deg. Det å gi til andre og glede andre på denne tiden av året har gjerne noe magisk rundt seg. Å lage eller kjøpe personlige gaver som faller i smak hos vedkommende, gir ofte en god følelse hos en selv. Men jeg må jammen innrømme at det trekker på smilebåndet når gavene adressert til en selv under treet er noe som faller i smak. Slik som dette nøkkelknippet jeg fant under mitt juletre denne julen fra Malene Birger. Så enkelt og stilfullt. 

Always with me on the go. 


Keychain by Malene Birger 


Til tross for at materialistiske ting er som regel kortvarig lykke, er det alltid koselig å få ting man gjerne ikke trenger, men man lenge har hatt lyst på. Kanskje spesielt for fattige studenter som meg selv som vanligvis ikke tar seg råd til slike små skatter. Nå glitrer i alle fall nøklene mine, spør du meg ;). Dette innlegget skulle egentlig bli postet i romjulen, men fant visst aldri veien til publiser-knappen - jaja, bedre sent enn aldri. Vi skrives! 

lace up for new years eve

  Dato: 31.12.2016 Klokken: 16:23 Kommentarer: 2

Hei! Hvordan står det til med dere i julen? Jeg har tatt meg noen dager borte fra de meste av blogg, kamera og sosiale mediaer, noe som har vært veldig godt og avslappende. Julen består for min del av mye god mat, familietid og mye avslapping. I romjulen dro jeg med foreldrene mine opp en kort tur til hytta på Rauland. Der var vi på skitur, laget god mat og spilte spill. Ellers har jeg vært mye sammen med gode venninner som jeg ikke ser like ofte nå som de fleste har flyttet bort for å studere. Tenk at vi allerede står ovenfor den siste dagen i 2016. I morgen står vi opp til ett nytt år, med en rekke nye muligheter. Men før den tid skal vi glede oss over det gamle, sette pris på det vi har og feire det nye året som så snart møter oss. Om ikke så lenge venter vi gjester til middag, men før det står jeg ovenfor det umulig valget med å sette sammen ett antrekk for kvelden. Hvordan kan vi jenter ha så mye klær, men aldri noe å ha på oss? Etter mye frem og tilbake endte jeg til slutt opp med en ny blondeoverdel som jeg snopet med meg hjem fra Polenturen vi hadde tidligere i desember. Så klassisk og fin, spør du meg.Lace up for new years eve 


Black and golden details. 


Blondeoverdel fra New Yorker 
Øredobber fra H&M
Choker fra Stradivarius 
Klokke fra Daniel Wellington

Blondetoppen med halvhøy hals er gjerne pyntet nok i seg selv, men jeg liker å legge til mine favoritt tilbehør i gull. Gjerne på dager som denne da man ofte ønsker å pynte seg litt ekstra. Nå skal spisebordet dekkes, en kake bakes og håret krølles før fyrverkeriene smeller og glassene klirrer. Jeg ønsker dere en fin feiring i kveld. Husk og sett pris på dem man har rundt seg, både nå og inn i det nye året. Dette er tiden for å være ekstra takknemlig og ekstra hjelpsom. Sistnevnte ligger og venter på meg her jeg sitter - vi snakkes og riktig, riktig godt nytt år!

red velvet choker

  Dato: 21.12.2016 Klokken: 15:01 Kommentarer: 2Red velvet choker. 
Kåpe fra Bikbok
Sko fra Din Sko
Genser fra Bershka
Choker fra Stradivarius

Det er ikke til å legge under en stol at jeg er fan av chokers, kanskje litt for stor fan? Jaja, det går vel over som de fleste andre trender jeg blir glad i. Men jeg har siden i sommer simply loved it. I Gdansk fikk jeg med meg hele fem chokers i ulike farger av velurstoff - and i love them. Velur er og har i hele høst vært en stor trend i motebildet, og er nå å finne på de fleste plagg og tilbehør. Meg selv som 7 åring var stor fan av nettopp dette og gikk i matchende genserer og bukser i slike velur "dresser". Jeg hadde dem i flere farger. Jeg husker så godt en lilla velurbukse med blomster på. Denne brukte jeg så mye at den ble så slitt at den fikk hull  på begge knærne. Da var mamma rask med å kjøpe en ny, helt make, for å holde fred i heimen - haha. Det er i grunn moro dette med trender og hvordan jeg plutselig tar på meg noe jeg som liten elsket og som ungdom ikke kunne fordra. Slik er det vel med alle trender, det er inn og ut om hverandre, og etter noen år er de plutselig inn igjen. 

Hva synes du?
 

pink

  Dato: 18.12.2016 Klokken: 21:48 Kommentarer: 3

Processed with VSCO with f2 preset

Varme kåper og sjal er et must i den kalde vinterluften. 

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Kåpe fra Stradivarius
Bukser fra Bikbok 
Sjal fra Acne 
Sneakers fra Asics 
Veske fra Marc Jacobs 

Lite kreative overskrifter vil jeg tro jeg vinner førsteplassen for, om det noen gang skulle blitt en konkurranse. Blir fort slik når bildene og teksten ikke henger i hop, men men, det får bli ett av årets nyttårsforsett. Denne søndagen har jeg tilbrakt hele dagen sammen med familien - noe så koselig. I ettermiddag spilte vi julemusikk og laget pepperkaker, sammen med søstera mi og den fine lille familien hennes. Vesle nevøen min, Malvin, vokser så fort til og forstår så mye mer for hver gang vi møtes. Nå prøver han å gjenta det meste som blir sagt og testet ut både kjevling, pepperkakeformene og ikke minst deigen. Nå har vi spist alt for store mengder pepperkaker og heiet de norske jentene til seier i EM. Videre skal vi fortsetter å heie frem deltakerene i Farmen. 

Ønsker dere en fin avslutting på helgen!

all black

  Dato: 17.12.2016 Klokken: 16:52 Kommentarer: 2Caps fra HM
Over the knee boots fra Din Sko
Kåpe fra Bikbok 
Genser fra Bershka
Choker fra Boohoo

Ett antrekk fra Gdansk.

God lørdag alle sammen! Jeg har nett kommet hjem fra jobb på butikken. Nå i juletidene er det ekstra mange folk innom og gaver som skal pakkes, så nå merker jeg at det var godt å få sette seg ned å nyte at det er helg med et stort glass pepsi max ved min side. Digg! Før jeg tar helg i sofaen for godt, skal jeg prøve å få gjennomført en etterlengtet treningsøkt. Gode treningsrutiner har ikke vert til stede siden før eksamensperioden og før øyeblikket føler jeg meg anpusten bare ved å gå opp trappen. Nå venter jul og julekos - det kan visst bare gå en vei dette .. Hahah! Ønsker dere en fin helg - nyt den! 

Hva synes du?

the everyday dress

  Dato: 15.12.2016 Klokken: 20:17 Kommentarer: 2
Kjole fra Bikbok
Boots fra Din Sko 
Skinnjakke fra Zara 
 

Hva synes du?

red

  Dato: 14.12.2016 Klokken: 11:06 Kommentarer: 1

Kåpe fra Stradivarius 
Skjorte fra Caddis Fly
Bukser fra Bikbok
Caps fra HM
Sneakers fra Asics 
Skjerf fra Holzweiler

Mandagens antrekk fra Gdansk. De to siste dagene er det blitt riktig så kaldt her nede. Her pakker vi på oss med både ull og fleecestrømpebukser, skjerf og votter. Inni mellom all julegaveshoppingen fikk jeg med meg denne kamel fargede kåpen fra Stradivarius. En kåpe i denne fargen har lenge stått på ønskelisten og nå fant jeg en som jeg likte ganske så godt. At den også er varm er bare en veldig fin bonus nå som vi går mot kaldere tider. Her er kåpen allerede blitt en liten favoritt. Nå skal vi ta turen bort på vår favorittcafe når det kommer til god frokost, nemig Lookier. Der skal vi spise nydelig frokost, med milkshake eller en kaffe og to. Mmm, magen rumler og jeg gleder meg. Vi er klar for å nyte den siste dagen i denne vakre byen før vi pakker kofferten og reiser hjem i morgen. Ønsker dere en fin dag! 

Hva synes du?

braids and bomber

  Dato: 20.10.2016 Klokken: 18:13 Kommentarer: 2Skjorte fra Caddis fly
Bukser fra Bikbok 
Bomber jakke fra Boohoo
Sneakers fra Asics 
Caps fra HM
Choker fra Boohoo

Adding some colors to my wardrobe this fall. Denne røde bomberjakken kom jeg over på Boohoo her forleden og en uke senere var den å finne i postkassen min. Hurray! 

Tirsdagskveld tok jeg bussen tilbake til Bergen, etter det som har vært en fin mini-høstferie hjemme på Stord. Dette halvåret merker jeg at jeg lengter hjem mye raskere enn jeg gjorde i fjor, da jeg var hjemme toppen to ganger i løpet av ett semester. Litt slitsomt å ha "hjemlengsel" når man i grunn ikke har tid til det, men forrige uke måtte jeg bare gi etter. Da hjernen gikk i surr med lesing og den alt for travle hverdagen i Bergen, med alt for få timer i døgnet. Da var det godt å komme hjem, legge superwomen-faktene på hyllen og bare være Kaja - visst dere skjønner hva jeg mener? Å sove frampå, tilbringe tid med nevøen min, familien, tilbringe tid ute og få besøk av venninner. Inni mellom trengs nettopp det! Nå er jeg tilbake i Bergen med ny energi og forhåpentligvis mer motivasjon på skolefronten. Krysser fingrene for det! Torsdagen går snart mot sin slutt og snart står helgen for tur igjen. Ønsker dere en fin dag videre!

Hva synes du?

LagreLagre

friyay

  Dato: 14.10.2016 Klokken: 12:05 Kommentarer: 2


Genser og skinnskjørt fra Bikbok 
Poncho fra Trend 
Over the knee boots fra Din sko
Veske fra Marc Jacobs 

Happy friyay, alle! Ah endelig fredag - hurra! Det er noe med fredager som gjør dem hakket bedre enn de andre dagene i uken. Da er helgen rett rundt hjørnet og helg er alltid deilig. De siste to dagene har sust forbi med koselig besøk av Nora. Da hun kom onsdagskveld laget vi hjemmelaget pizza og ble liggende på sofaen til klokken bikket midnatt. I går hadde vi en skikkelig effektiv dag, med en god leseøkt på formiddagen etterfulgt av lunch på Da Stefano før vi gikk Stolzen og jogget videre til Fløyen. 11, 3 kilometer viste GPS´n da vi var ferdig! Slike økter kjennes alltid godt! På kvelden laget vi middag, såg film og spiste jordbær dyppet i sjokolade og godteri til dessert. Skal vi vi koser oss! Morgentimene i dag har blitt brukt til lesing, og om en liten time tar vi turen til sentrum for å titte i butikker og tilbringe litt tid der. Bergen er så fin i sol og jeg kunne helst tenkt meg å være ute hele tiden. Ønsker dere en fin fredag og en god helg!

Hva synes du?

sweater weather

  Dato: 07.10.2016 Klokken: 16:25 Kommentarer: 4


Guess I needed you.

The perfect sweater for the cold and crispy air outside. 


Knit wear fra Bikbok 

Åh denne nye genseren min har virkelig blitt en favoritt den siste uken. De siste dagene har det vært så fint høstvær her i regnbyen. Solen skinner og varmer godt når den er framme - så deilig! Virkelig det perfekte turværet. Men før solen står opp om morgenene har gradestokken vist seg under 5 grader. Huff det er kaldt! Da er det godt at denne nye, varme strikkegenseren har funnet veien til min høstgarderobe. Den er så varm og deilig og i den fineste grønnfargen, spør du meg. Grønt er skjønt! Og jeg er sikker på den vil bli brukt mye fremover! 

Denne uken har virkelig sust av gårde, uten at jeg har merket at det allerede er blitt fredag. God fredag alle sammen! Vi har det så travelt på skolen for tiden, at jeg henger ikke med hvilke dag det er, om jeg har spist middag eller hvor mange timer jeg har hatt på puten natten i forveien. Da er det godt at helgen står for tur om få strakser - klar for nedgiring av aktivitetsnivået og litt flere timer på puten. Det skal bli godt! I kveld venter middag med fine studievenninner - det ser jeg fram til. Før jeg skal krype til køys og sove helt til kroppen ikke orker å ligge i sengen mer. Det vil gjøre godt. Ønsker dere en riktig fin helg - senk skuldrene og nyt fridagene. Vi snakkes!

choker and a touch of pink

  Dato: 29.09.2016 Klokken: 15:17 Kommentarer: 4Skinnjakke fra Zara 
Jeans fra Monki
Over shoulder genser fra Bikbok 
Choker fra Stradivarius 
Sneakers fra Nike 
 

Jeg har for tida dilla på chokers i alle former og farger. Det gir ett enkelt eller søtt antrekk ett litt mer røft preg. Jeg digger det! Da vi var i Polen i august var jeg på jakt etter en tykk sort choker. Dette fant jeg til slutt på Stradivarius og i pakken fulgte fire andre tynnere, som jeg har endt opp med å bruke i mye større grad enn den jeg opprinnelig var på jakt etter. Til tross for at kjæresten synes jeg ligner på en hund når jeg bruker dem, synes jeg det er en nokså kul trend. 

Hva synes du?

LagreLagre

curly hair and high heels

  Dato: 26.09.2016 Klokken: 22:25 Kommentarer: 4

Skjørt fra Bikbok 
Bluse fra HM 
Heels fra Bershka
Choker fra Stradivarius 
Skinnjakke fra Zara 

Fredagens bursdagsantrekk. Jeg har virkelig forelsket meg i denne blusen som jeg fant for noen uker siden på HM. Siden den tid har den blitt brukt tritt og ofte. Dette er en skikkelig sommerbluse og dens bare skuldrer passer seg med det best til varme grader. De siste ukene har vi hatt mange fine sensommer dager og anledningen til å ta i bruk favorittblusen har vist seg flere ganger, slik som på fredag da jeg feiret bursdagen min med en liten gjeng med fine venninner. 

Hva synes du?

asics gel

  Dato: 23.09.2016 Klokken: 11:25 Kommentarer: 2


Check out my new fresh sneakers Du finner dem her. 

Da Petter her en dag sendte meg link av disse kule hvite sneakersene som han hadde tenkt å bestille seg, var det første svaret han fikk "BESTILL TIL MEG OG".  De måtte bare jeg og ha! Hvite sneakers passer til alt, fresher opp et hvert antrekk, er gode på foten og nesten umulig å holde rene - but we love them anyway. Asics er kjent for å ha gode sko og alle joggeskoene mine er fra nettopp dette merket. Disse skoene er mer hverdagssko enn joggesko, men fortsatt like gode på foten, med mye demping. Perfekt til hverdagsbruk og butikkjobbing der man står mye. Akkurat nå finner du dem på hele 40 % avslag, noe som er veldig budsjettvennlig for lommeboka. Thumbs up! 

Hva synes du?

yesterdays

  Dato: 22.09.2016 Klokken: 11:54 Kommentarer: 2
Tee fra Lindex
Topp fra Kappahl 
Sko fra Bershka 
Jeans fra Monki
Skinnjakke fra Zara 

God torsdag dere! I går tok jeg bussen hjem til Stord igjen etter to dager med skole og forelesninger i Bergen. Her skal jeg bli resten av uken, og det skal bli skikkelig deilig med litt ferie fra skole og lesing. I morges leverte jeg nevøen min, Malvin, i barnehagen og nå skal jeg straks møte svigermor på cafe over lunch, etterfulgt av litt jobbing på butikken. Blir fort travelt når man er hjemom og vil hilse på så mange som mulig. I morgen blir det full bakedag til bursdagskos med gode venninner på kvelden. Skal bli så fint å se alle igjen siden sommerferien! Nå må jeg nesten runde av her jeg sitter. Ønsker dere en fin torsdag!

Hva synes du?

choker

  Dato: 24.08.2016 Klokken: 18:48 Kommentarer: 7


Off shoulder genser fra Bikbok
Pants fra H&M 
Choker fra Stradivarius 
Heels fra Bershka 

Hva synes du?

on wednesdays we wear pink

  Dato: 17.08.2016 Klokken: 15:22 Kommentarer: 5


Bukse fra Bikbok
Caps fra Bershka 
Skjorte og skinnjakke fra Zara 
Sko fra Reebok 
Klokke fra Daniel Wellington 

Gotta love this leather jacket! Ett av mange innkjøp fra Polenturen var denne lyserosa skinnjakka fra Zara. Jeg bare digger den. Har forelsket meg skikkelig i denne fargen denne sommeren, så er sikker på denne jakka kommer til å bli myye brukt! 

Hva synes du?

slip dress

  Dato: 15.08.2016 Klokken: 10:36 Kommentarer: 4

Tee fra Bershka 
Kjole fra H&M
Skinnjakke fra Zara 
Scrunchie fra Bikbok
Sko fra Reebok 

God mandag, dere. Hvordan står det til med dere i dag? Flere er vel nå tilbake fra ferie og starter i dag på skole eller jobb. Her starter fadderuken for fullt og vi har dagene fulle med aktiviteter og mye gøyal fest og moro. Det ser jammen meg ut at sola og sommeren skal vise seg fra sin fineste side denne uken, og det kan ikke bli annet enn veldig bra. Denne uken blir det nok lite tid til blogging og oppdateringer, men heldigvis har jeg en hel del bilder fra Gdanskturen vår, jeg gjerne vil dele med dere. Så oppdateringer vil det bli! Nå må jeg lukke skjermen og hive meg rundt, for om et kvarter venter kaffidate med co-fadderene, før vi skal ta i mot fadderbarna senere på dagen. Ønsker dere en fin mandag og en flott uke! 

Hva synes du?

yellow fellow

  Dato: 14.08.2016 Klokken: 12:53 Kommentarer: 8
Kjole fra Vero Moda
Scrunchie fra Bikbok 
Sneakers fra Reebok 
Veske fra H&M 

Hva synes du?

off shoulder and stripes

  Dato: 13.08.2016 Klokken: 21:19 Kommentarer: 3

God lørdagskveld, alle sammen. Nå er vi vel hjemme fra en superfin venninnetur til Gdansk. Vi har hatt det helt perfekt og kost oss til de grader. Så nå har jeg mye bilder og antrekk fra turen jeg gjerne vil dele med dere. Derav antrekket under. Siden jeg kom hjem torsdag kveld har ting gått slag i slag med jobbing fredag formiddag, pakking til Bergen og til å si farvel til familie og venninner. Nå er jeg tilbake i Bergen, snart klar for ett nytt skoleår, med før den tid; fadderuke. Ettersom det å være fadderbarn i fjor var så gøy, bestemte jeg og noen venninner for å stille opp som faddere dette året. Det kan ikke bli annet enn skøy! 
Off shoulder blouse fra H&M
Bukse fra Zara 
Veske fra Michael Kors 
Øreringer fra H&M 
Sko fra Bershka 

Store deler av dagen i dag har gått til planlegging av den kommende uken og rydding i leiligheten. I kveld har jeg leiligheten helt for meg selv og litt alenetid gjør alltid godt. Da blir det filmtitting, sjokolade i godisskåla og full avslapping. Det gledes! Ønsker dere en fin kveld videre. 

Hva synes du?

summer favorites

  Dato: 12.08.2016 Klokken: 19:23 Kommentarer: 4

Denne sommeren har en rekke favoritter innenfor klær, sko og tilbehør funnet veien til min garderobe. Her finnes blant annet mye off shoulder topper og kjoler, en trend jeg forelsket meg fort i tidlig i sommer, men også tykke jeans, ettersom sommerværet ikke har vist seg fra sin beste side denne sommeren. Her er noen av mine favoritter fra denne sommeren; 

My favorites this summer. 

Sandaler fra Birkenstock / Blondebh fra Monki 

Sandaler - ingen sommer uten sandaler. Disse fra Birkenstock bruker jeg året rundt, både inne og ute. Sandaler er et must om sommeren, da beina trenger luft i varme temperaturer. Birkenstocks´a mine har jeg hatt i 1,5 år og er fremdeles like gode på foten. For tiden er jeg på jakt etter hvite i lack med to reimer, det har vist seg å være umulig å få tak i, i butikk. Vel, kanskje neste sommer?

Blondebh - under ulltrøyer og tykke genserer har i sommer vakre blondebher fra både Monki og Stradivarius gjemt seg. Perfekt for late søndagsmorgener og under varme klær på kveldstid. Både elegant og komfortabelt. 

Levi´s kinda jeans fra Monki 

Lyse jeans - med høyt liv og en litt baggy stil kan disse jeansene brukes til så mangt. Jeg fant mine på Monki i sommer og de har siden den tid blitt mye brukt. 


Body fra Bershka / Scrunchie fra Bikbok 

Body - så elegant inni shorts, skjørt og vide bukser. Denne er også brukt på stranda i sommer og gjør seg godt til sommerbrun hud. 

Scrunchie - tykke hårstrikker har denne sommeren vært på moten og er blitt en favoritt hos meg og. Denne sorte fra Bikbok har blitt mye brukt i sommer både for å holde borte håret på stranden og for å piffe opp enn ellers kjedelig frisyre. 

Flere av sommerens favoritter er jeg sikker på forblir mye brukt i tiden fremover da sommeren er på hell og høsten viser sine første tegn. Ønsker dere en fin fredag og en god helg!

a little pop of red

  Dato: 07.08.2016 Klokken: 15:58 Kommentarer: 7

Jeans fra Monki
Off shoulder top fra Bikbok 
Skjorte fra H&M
Veske fra Medicine 
Sko fra Pull & Bear
 

Hei og god søndag alle sammen! Ovenfor ser dere bilder av gårsdagens antrekk. Helgen har gått til venninnekos og familietid med vesle nevøen min, Malvin. Han er tidenes smørbukk - helt til å spise opp. Så skjønn og herlig! Nå har han så smått begynt å lære seg å gi suss til tante, og jeg er så fornøyd - haha. Nå sitter Marie og jeg på flyplassen i Haugesund, snart klar for vår etterlengtet venninnetur til Polen. Det kan ikke bli annet enn veldig bra. Ønsker dere en superfin søndag videre. Så må dere som enda har ferie nyte den til det fulle, det skal i alle fall vi. Vi snakkes!

wide pants

  Dato: 02.08.2016 Klokken: 16:58 Kommentarer: 3


Bukser, topp og trench coat fra BikBok 
Sko fra New Look
Klokke fra Daniel Wellington
 

God tirsdag alle! Hvordan står det til med dere? Til tross for noen litt for få timer på puten i natt, som et resultat av ett alt for koselig selskap i gårkveld, har dagen i dag vert overraskende fin. Regnet som høljet på sitt værste da jeg stod opp, var roet seg da jeg gikk til jobb og utpå dagen kunne man faktisk glimte blikk av solskinn. Det gjør noe med humøret det! Nå venter en liten biltur ut til Fitjarøyene for å besøke familie som ferierer ute i øyene. Litt kvalitetstid med familien før sommeren går mot sin slutt blir fint. Ønsker dere en flott tirsdag videre! 

Hva synes du?

simple

  Dato: 31.07.2016 Klokken: 19:55 Kommentarer: 4

Topp og jeans fra Monki 
Heels fra New Look 

Hei og god søndag alle sammen! Ovenfor ser dere ett antrekk fra tidligere i sommer, da solen var fremme og den norske sommeren faktisk minnet om sommer. I dag derimot våknet jeg til styrtregn som hamret mot soveromsvinduet. Denne helgen har jeg hatt besøk av to gode venninner fra Stavanger som jeg studerer med i Bergen. De kom på fredagskvelden og gårsdagen ble brukt til catching up, restaurant og cafebesøk og småshopping. Da klokken bikket midnatt dro vi ut en tur. Alltid like moro å dra ut om sommeren, så mange å hilse på! Vi koste oss mye, noe som merkes på dagens form. Haha. Nå er jentene dratt hjem igjen og jeg har tilbrakt denne regndagen i sofaen med pysjen og x antall serier. Utrolig deilig etter en travel uke å bare slappe heelt av. Litt selvpleie gjør alltid godt. 

Håper dere har hatt en fin helg og at dere nyter søndagen videre!

 

off shoulder

  Dato: 25.07.2016 Klokken: 11:42 Kommentarer: 10


Kjole her 
Sko fra Pull & Bear 
Veske fra Michael Kors 
Solbriller fra Bikbok 

Hva synes du?

the white summer dress

  Dato: 22.07.2016 Klokken: 17:18 Kommentarer: 4Kjole fra H&M 
Sko fra Pull&Bear
Veske fra Michael Kors 

Hva synes du?

summer outfit

  Dato: 10.07.2016 Klokken: 16:07 Kommentarer: 13

Shorts fra Levi´s
Jakke fra Bershka 
Bluse fra Bikbok 
Sko fra Pull & Bear

Ett antrekk fra nydelige sommerdager i juni. For øyeblikket sitter vi på flyplassen i Stavanger, snart klare for take-off. Nesten gjennom hele kjøreturen fra Stord til Stavanger høljet regnet ned. Skikkelig høstvær, med andre ord! Å reise fra regn og 13 grader til sol og varme, kunne ikke passet bedre. Føler at det har regnet hver eneste dag de siste ukene, og sommerværet som viste seg tidlig i juni har vært ganske så fraværende. Da kjennes det ekstra godt å kunne tilbringe hele 7 dager i solen. Dere kan tro jeg gleder meg! Så krysser jeg fingrene for at dere her hjemme også får oppleve litt sommer de neste dagene. Nå skal jeg pakke sammen mac´n og finne frem til gate´n, så får vi se hvor mye blogging det blir i Bulgaria. Kanskje har jeg mye å dele med dere, eller jeg tar meg helt ferie og deler bilder når jeg er hjemme igjen. Vi får se, vi snakkes!

them jeans

  Dato: 05.07.2016 Klokken: 20:18 Kommentarer: 10
Off shoulder top fra Bikbok
Jeans fra Monki
Sko fra Reebook
Jakke fra Bershka 

Hei og hå, fine lesere! Hvordan står det til med dere i sola? I dag har endelig sola meldt sin ankomst her på Stord, etter det som føles som en evighet med pøsregn. Så godt å kjenne sola varme på kroppen igjen - slik det skal være om sommeren det! Til tross for at jeg dro hjem fra jobb med hodeverk har jeg hatt en over gjennomsnittet bra, men stressende tirsdag. Petter og jeg har nemlig bestilt oss sydentur, og vi drar allerede på søndag. Så nå stresser jeg med alt fra transport, parkering, ferjer og en mulig festival i helgen, som vi også har lyst til å bli med på. Prioriteringer, gøy eller økonomisk, stress eller god nok tid, ikke alltid like enkelt! Nå skal jeg ta meg en pause fra all planleggingen og ta med treningsmatta og kettlebellen ut i sola. Ovenfor ser dere ett antrekk fra helgen da jeg var ute og spiste med Marie. Denne jeansen fra Monki er blitt en skikkelig favoritt! De er så kule, sånn levis-like. I love them!

Vel nå venter sola og svetting! Ha en finfin tirsdag! 

Hva synes du?

something new

  Dato: 27.06.2016 Klokken: 16:38 Kommentarer: 7
Something new for a new week. For noen ukers tid siden var jeg innom Bikbok og snopet med meg det som har blitt to favoritter. Mine solbriller har en tendens til å forsvinne så da jeg kom over disse klassiske, litt store og edgy brillene var jeg solgt. De trengte jeg! Ikke bare er det blitt mye brukt, men de er også veldig gode  for billig briller å være. Jeg drømmer om dyrere solbriller av skikkelig kvalitet, men enn så lenge får disse duge. Studentbudsjettet mitt har neppe råd til at jeg mister og legger fra meg solbriller fra den dyrere klassen. Jeg kom også over dette sorte lekre pannebåndet som er prikken over i´n på de fleste antrekk og ypperlig for å få bort håret fra ansiktet eller på dårlige hårdager. Mitt blir i alle fall mye brukt! 

Vel, hey folkens, det er mandag! Noen ligger kanskje på en flytemadrass i varmen, mens andre, slik som jeg, bruker ferien på å jobbe. Jeg har nett kommet hjem fra en regnfull dag i barnehagen. Alltid like godt å få den første dagen i uka overstått. Da går resten av dagene så lett som bare det. Nå venter tantekos med nevøen etterfulgt av ukas første økt. Nyt mandagen! 

noe nytt til sommergarderoben

  Dato: 21.06.2016 Klokken: 20:59 Kommentarer: 5The perfect red dress up-dress down dress 
Den perfekte kle opp/ kle ned kjolen, i en nydelig rødfarge. I helgen feiret jeg gode venninner både på fredagen og lørdagen, og ett antrekk som ble tatt i bruk var mitt nyeste tilskudd til sommergarderoben, nemlig denne lekre bomullskjolen fra H&M. Ikke bare er den utrolig deilig på, men fargen på kjolen er superlekker til en solbrun sommerkropp. I helgen ble den brukt med høge heler og gulldetaljer, mens senere i sommer skal den brukes med hvite sneakers og skinnjakke. Det tror jeg blir fresht!

Etter en helg med en halvslapp kropp og forkjølelse var det veldig godt å dra kroppen ut på trening igjen. De siste dagene har jeg latt kroppen få hvile i håp om å bli kvitt forkjølelsesvirusene en gang for alle, og da var det ekstra deilig å endelig kjenne seg pigg nok til en svett økt ute i sola. Nå venter en rolig kveld i sofaen med ferske jordbær og serietitting. Ønsker dere en fin tirsdagskveld!

army green and stripes

  Dato: 22.05.2016 Klokken: 11:43 Kommentarer: 6

Jakke fra Forever 21
Bukse fra Dr. Denim
Skjorte fra H&M
Boots fra Din Sko
Øredobber fra Bikbok

Det gøyale med å komme hjem til mamma og pappa er å kunne ta en liten skattejakt tur i klesskapet til mamma. Her finnes mye basic, men også slike gøyale skjorter som denne på bildene ovenfor. I love it! Denne pysjamas-skjorten ble fort en favoritt og kommer nok til å bli lånt en god del fremover. De siste dagene har det regnet og regnet og jeg kjenner det er med god samvittighet jeg sitter inne og gjenoppta serietittingen. Likevel må jeg si jeg blir litt galen av å gå rundt hjemme med lite å gjøre om dagene. Det høres i grunn deilig ut det, men etter kun noen dager blir jeg skikkelig rastløs. Jeg blir skikkelig ueffektiv og giddalaus, som vi sier på vestlandet, ettersom jeg har hele dagen på meg til å gjøre noen få to-do´s. Kanskje noen som kjenner seg igjen? I dag har jeg fylt opp timeplanen med rydding og vasking, en treningsøkt og barnepass. Det kjennes godt - må få noe ut av dagen vettu. Håper dere nyter søndagen deres! Vi snakkes. 

comfy and fashionable

  Dato: 17.04.2016 Klokken: 20:42 Kommentarer: 6

Trench coat fra Bikbok 
Jeans fra Dr. Denim
Sjal fra Holzweiler
Veske fra Marc Jacobs 

Comfy and fashionable in my nike´s.

Ett antrekk fra forrige uke, da Petter og jeg gikk inn til sentrum i solen for å kjøpe is. Været vi har hatt de siste dagene har vært helt fantastisk! Både i går og i dag har solen skint hele dagen. Å sitte inne å lese til eksamen i dette fine været er litt kjipt, da man helst vil ut på tur, men lesing må selvfølgelig til. I går hadde vi oss en lesepause på fjelltur til Ulriken. Til tross for en støl bakende etter fredagens økt, var det en svett og fin tur opp til fjellet. Å kjenne pulsen stige og solen varme i nakken er helt herlig. Utrolig gøy å bo bare noen minutter fra slike fine fjelltopper. Håper solen skinner på deres nesetipper om dagen også! Nå venter søndagskvelden i sofakroken med grove pannekaker, bacon og blåbærsyltetøy - min favoritt! 

Ha en fin søndagskveld videre, og en riktig god ny uke i morgen!

tuesday outfit

  Dato: 26.03.2016 Klokken: 15:06 Kommentarer: 4Skjørt fra HM / Genser fra Reserved / Jakke fra Bikbok / Sjal fra Holzweiler / Sko fra Din Sko

Hva synes du?

moss copenhagen

  Dato: 14.03.2016 Klokken: 15:14 Kommentarer: 1


New makeup need a new makeup bag - so classy and simple. 
Jeg elsker det helt enkle og klassiske - nett slik som denne fine toalettmappa fra Moss Copenhagen. Tar du turen til København må du ta turen innom denne vakre butikken som ligger på Strøget. Hvilken fin og gjennomført butikk. Her selges alt fra vesker, klær og smykker, og det til en overkommelig pris. Jeg gikk ifra både en veske og et mobildeksel jeg gjerne skulle hatt med meg hjem. Med andre ord; jeg må nok tilbake til København. Her en dag fant jeg ut at de faktisk hadde enn nettside. Jeg vet ikke hvor lurt det var for lommeboken, haha.. Du finner den her. Ta en titt! 

For tiden jobber jeg med en liten miniguide fra København, og forhåpentligvis er den publisert i løpet av uken. Etter den lover jeg at det er slutt på all Københavnmas her inne :-). Ha en fin mandag!

the black cap

  Dato: 28.02.2016 Klokken: 10:51 Kommentarer: 0

Caps fra Gina Tricot / Bukse fra Dr. Denim / Kåpe fra Bikbok / Klokke fra Daniel Wellington / Sjal fra Acne / Boots fra Din Sko / Veske fra Marc Jacobs 

God søndag alle sammen! Jeg har hatt en superdeilig helg så langt, med avslapping og koselig besøk av min søster og min lille nevø. Han er blitt så stor! Startet å krabbe og snakke som bare det, og er enda like blid. Vi spiste en koselig frokost hjemme hos oss før vi dro til sentrum for litt småshopping og kos. Innimellom kunne vi skimte solen også. Så deilig! I dag derimot venter skolebøkene på meg. Ikke annet å gjøre enn å sette igang? Senere skal jeg dra med meg kroppen på trening. Det er virkelig blitt dagens lille høydepunk! Håper dere får en fin søndag :-).

Hva synes du?

fluffy jacket and over the knee boots

  Dato: 24.02.2016 Klokken: 20:08 Kommentarer: 7

Jakke fra H&M / Skinnbukse fra Vero Moda / Boots fra Din Sko / Klokke fra Daniel Wellington / Øredobber fra H&M/ Veske fra Marc Jacobs 

Hva synes du?

black and grey

  Dato: 11.02.2016 Klokken: 15:16 Kommentarer: 4


Trench coat, kjole og genser fra Bikbok/ Caps fra Gina Tricot / Sko fra Din Sko / Klokke fra Daniel Wellington

Hva synes du?

mandag og ett antrekk

  Dato: 01.02.2016 Klokken: 22:54 Kommentarer: 5


kåpe fra Zara / genser fra SinSay / skinnbukse fra Vero Moda / Sjal fra Holzweiler / boots fra Din Sko / veske fra Marc Jacobs 

Ett antrekk fra uken som var. Var litt usikker på om jeg i det hele tatt skulle poste dette antrekket, ettersom jeg føler jeg går i det samme hele tiden. Jeg er for øyeblikket smålei mine egne antrekk, og det vil jeg tro dere er også. Vel, jeg får bli litt bedre på det punktet der. Det er jo mandag og ny måned, og en ganske fin mulighet til å starte "på nytt" igjen. Jeg har i alle fall kommet godt i gang med treningen denne uken. I dag stod det bein på timeplanen og en tung og svett økt ble det. Forrige uke fikk jeg presset inn fem økter, noe som var så deilig! Treningsmotivasjonen er på topp - det gir meg så mye!

Håper dere har hatt en super start på uken!

todays look

  Dato: 27.01.2016 Klokken: 16:54 Kommentarer: 5

trench coat fra Bikbok/ sko fra Din Sko / sjal fra Cubus / lue fra Vero Moda / veske fra Marc Jacobs 

Hva synes du?

poncho it

  Dato: 22.01.2016 Klokken: 18:00 Kommentarer: 7

genser fra Gina Tricot / skinnbukse fra Vero Moda / boots fra Din Sko / beltet og vesken er vintage / sjal fra Holzweiler 

Ett bortglemt antrekk fra juleferien hjemme.

Hvordan står det til med dere i dag? Jeg har det iallefall veldig bra. Har sånn godfølelse i kroppen. Det er så deilig! Det kommer nok sikkert av at det er fredag og godteposen for helgen er innkjøpt, og i kveld venter fajita-middag med et stort (kanskje flere) glass med isbiter og pepsi max. Gleden av pepsi max blir så mye større når man ikke drikker det så ofte. Hahah, mvh en pepsimax-avhengig Kaja. I morgen kommer min fine venninne Nora på besøk. Hun skal være her i helgen. Det ser jeg frem til. Blir så gøy! Før helgen slår fullt inn skal jeg dra med meg kjæresten på trening. Slik vi begge tar helg med god samvittighet! Ønsker dere en fin helg! 

Hva synes du?

fav 2015

  Dato: 18.01.2016 Klokken: 21:20 Kommentarer: 7


Alle antrekkene finner du her. 

God mandag alle sammen! Er dere klar for en ny uke? Det er jeg! Til tross for at den var fælt tungt å stå opp i morges, har jeg i grunn hatt en fin mandag. Helgens godis er pakket bort, og jeg merker jeg er veldig klar for en ny uke med trening og sunn mat. Ukens første økt er gjennomført og i dag har beina og stumpen fått kjenne det! Vil tro jeg kommer til å drasse på en støl kropp de neste dagene, haha. Heldigvis er det god-vond følelse. Håper mandagen har vært snill mot dere!

Noen du likte?

red

  Dato: 11.01.2016 Klokken: 21:18 Kommentarer: 4

jakke fra Bikbok / skinnbukse fra Vero Moda / genser fra Bikbok / sjal fra Acne / veske fra medicine / sko fra Reebok 

God mandag! Hvordan har dere mandag vært? Jeg hadde planer om å starte uken bra med å stå opp tidlig og fått gjort alt på to-do listen min. I stede endte jeg opp med å sove til klokken var passert 11 og har tilbrakt mandagen min opphengt i den nye populære serien Making a murderer. Den er så spennende og ikke minst provoserende at jeg vil bare se mer og mer. I psykologi denne høsten har vi blant annet lært om hvordan de som stiller spørsmål ved et avhør enkelt kan påvirke vitne og vitneforklaringer. Dette er noe som gjenspeiler seg i denne serien og førte blant annet til en mann satt i fengsel i 18 år for noe han ikke gjorde. Tenk noe så forferdelig! Denne serien anbefales på det sterkeste. 

Hva har du gjort i dag?

over the knee

  Dato: 08.01.2016 Klokken: 20:27 Kommentarer: 4sjal fra Pull & Bear / kjole fra Bikbok / cardigan fra H&M / sko fra Ellos / strømper fra H&M 

Hva synes du?

leather pants x holzweiler

  Dato: 03.01.2016 Klokken: 17:07 Kommentarer: 6


genser fra Reversed / skinnbukse fra Vero Moda / boots fra Din Sko / klokke fra Daniel Wellington / øreringer fra H&M/ sjal fra Holzweiler

Hva synes du?

beanie meeny miny mo

  Dato: 16.12.2015 Klokken: 12:57 Kommentarer: 6Bukse fra Dr. Denim / Kåpe fra Bikbok / Sjal fra Pull & Bear / Turtleneck fra Gina Tricot / Veske fra Day / sko fra Reebok / Lue fra Bikbok 

Ett antrekk fra Gdansk. Hva synes du?

braids

  Dato: 13.12.2015 Klokken: 19:45 Kommentarer: 5
Kåpe fra Bikbok / Skjorte fra Pull & Bear / Bukse fra Dr. Denim / Sneakers fra Reebok / Topp fra Gina Tricot / Sjal fra Acne 

Hva synes du?

yesterdays

  Dato: 11.12.2015 Klokken: 18:23 Kommentarer: 3

Skinnskjørt fra Bikbok / Kåpe fra Zara / Veske fra Marc Jacobs / Smykke fra Jane Kønig / Boots fra Din sko / Sjal fra Pull & Bear

Hva synes du?

autumn vibes

  Dato: 08.11.2015 Klokken: 12:19 Kommentarer: 6
Bukse fra Pull & Bear / Sjal fra Cubus / Jakke fra Bikbok / Sko fra Reebok / Sekk fra Fjall Raven

Hei og god søndag alle. Da var det søndag igjen gitt, jeg føler uken kun består av mandager, fredager og søndager. Det handler nok mye om at jeg de dagene faktisk tenker over hvilken dag det er. Student-tilværelsen gir i grunn veldig like dager, og nå som det er slutt på forelesninger og seminargrupper, blir en tirsdag lik en lørdag. Det eneste som skiller de to dagene fra hverandre er godisskåla som står på bordet på lørdagskvelden. Nå går vi inn i eksamenstider og jeg merker jeg er litt småstresset, som de fleste andre. Så nå er det bare til å brette opp armene og kjøre på! Krysser fingrene for at jeg får tid til et lite hei og hade til dere her inne, de neste ukene. Men noe mer enn det kan jeg nok ikke love. Nå roper Freud, Skinner og Piaget på meg. Jeg ønsker dere en god søndag. Nyt den! 

Hva synes du? 

curly hair and princess skirt

  Dato: 03.11.2015 Klokken: 21:22 Kommentarer: 7


Genser fra Bershka / Skjørt DIY / Smykke fra Jane Kønig / Pumps fra Primark / Veske fra Michael Kors 

Lørdagens antrekk fra familieselskapet da vi feiret lillebror. Hva synes du?

black / white

  Dato: 02.11.2015 Klokken: 11:17 Kommentarer: 6Tee fra Hollister / Bukse fra Dr. Denim / Jakke fra Bikbok / Veske fra DAY / Sko fra Nike 

Fredagens antrekk med noen halvslappe fletter. Den ene fletten ble jeg ferdig med på 2 minutter, den andre tok meg 35 minutter. Er det i det hele tatt mulig? Hahah. En ny uke står fremfor oss og det samme gjør en ny måned. Tenk at vi er i november! Det er nesten litt skummelt å tenke på. Jeg følte vi nettopp flyttet til Bergen og begynte på studiene, og nå er vi plutselig kommet til måneden der vi har eksamener. Hjelp! Det skal nok gå fint det også, håper jeg. Ønsker dere en fin mandag og en god start på uken. Her i Bergen skinner sola i dag, så det kan ikke bli annet enn en fin dag. Stor klem!

Hva synes du?

fluffy

  Dato: 26.10.2015 Klokken: 22:09 Kommentarer: 8
Mobildeksel fra Malene Birger
Genser fra Bershka / Skinnskjørt fra Bikbok / Vest fra H&M / Boots fra Din Sko / Veske fra Marc Jacobs 

Hei og god mandag alle! Har dere hatt en fin start på uken? I dag ble jeg møtt med tacokvelds av to kjekke gutter, etter dagens treningsøkt. Det er ikke gale. Så nå har jeg spist taco for tre. Haha! I morgen vender jeg snuten hjem til Stord for å være der i en liten uke. Det skal bli deilig. Gleder meg til å få se både familie og venninner igjen. Håper mandagen har vært snill med dere. Stor klem!

Hva synes du?

last autumn i wore this

  Dato: 23.10.2015 Klokken: 13:46 Kommentarer: 1

Ettersom det har plasket ned hele denne uken, har jeg ikke fått tatt et eneste antrekksbilde denne uken. Jeg tenkte med det at jeg kunne friske litt opp fjorårets høstarkiv og dele noen av antrekkene her. Noen som falt i smak? Ønsker dere en super fredag. Nå skal jeg ut å møte to skolevenninner over et lite kafé-besøk. Det blir nok en fin start på helgen!

Hva synes du?

the casual dress

  Dato: 17.10.2015 Klokken: 14:17 Kommentarer: 6


Kjole fra Vero moda / jakke fra Bikbok / sko fra Reebok / veske fra DAY by Birger et Mikkelsen 

God lørdag fininger! Her skinner solen og dagens mageøkt er overstått. I går fikk vi besøk av faren til Petter og familien hans. Da var de på Akvariet og så møttes vi på Peppes for å spise pizza, nam! I dag er de på besøk hjemme i leiligheten hos oss. Om en liten time kommer mamma og lillebroren min også på besøk. Da blir det fotballkamp i leiligheten, mens mamma og jeg tar turen til Stoltzen. Dit har jeg ikke vært siden starten på september, så nå var det på tide! 

Ønsker dere en fin lørdag videre!

by malene birger

  Dato: 07.10.2015 Klokken: 17:09 Kommentarer: 2

En ny favoritt som pryder mobilen for tiden er dette vakre sort/hvitt dekselet fra Malene Birger. Dette var en bursdagsgave fra nevøen min Malvin. Må si han har god smak i en alder av fire måneder! Haha :-)  
Med et slikt fint design har jeg mest lyst til å vise frem mobilen min til alle. Ikke bare er det fint å se på, men også veldig godt å holde i! Tommel opp for det.  :-) 

Hva pynter du mobilen din med?

layer on layer

  Dato: 05.10.2015 Klokken: 22:02 Kommentarer: 7Topp fra Bikbok / bukse fra Zara / Cardigan fra H&M / Boots fra Din Sko / Sjal fra Acne / Smykke fra Jane König / Veske fra Marc Jacobs 

Lag på lag-stilen kommer nok til å bli mye brukt desse høstmånedene. Spesielt om høsten er det deilig å kunne hive om seg varme cardigans og store sjal. Så deilig! Her ser dere også min nye skatt på veskefronten. Denne enkle men så fine Marc Jacobs vesken fikk jeg til bursdagen av min kjære. Super til både skole og ellers. 

Hva synes du?

casual

  Dato: 28.09.2015 Klokken: 22:31 Kommentarer: 6
jakke fra Bershka / genser fra Vero Moda / skinnskjørt fra Bikbok / veske fra Day by Birger ET Mikkelsen / sko - Nike 

Min nye investering i høstgarderoben ble dette skinnskjørtet fra Bikbok. Det kan du jo kle og ned alt etter anledningen. Med varme cardigan og sneakers til hverdags, og med boots og en lekker topp eller jakke til finere anledninger. Det er dessuten veldig behagelig å ha på seg og kan kjøpes til under tohundre-lappen! Hurra for det!

Hva synes du?

all black

  Dato: 25.09.2015 Klokken: 21:15 Kommentarer: 10jakke fra Bikbok / skjørt fra Zara / topp fra Bikbok / sko fra Din Sko / veske - Day by Birger ET Mikkelsen / smykke - Jane König / klokke - DW 

Hei og riktig god fredag alle sammen! Ah, så deilig med helg nå. Her i Bergen har det de siste dagene bøttet ned. Med andre ord skikkelig deilig innevær. Husvasken er tatt, dagens treningsøkt er unnagjort og stearinlysene er tent. Nå kan helgen bare komme. I kveld står pitapizza, Norske talenter og kjærestekos på menyen. Can´t wait! 

Ellers vil jeg bare gi beskjed til dere som kanskje tror jeg har slettet bloggen, ettersom den ikke viser på mobil; det har jeg som dere kan se altså ikke. Blogg.no driver med oppgradering av mobilversjonen av bloggen. Her har det tydeligvis blitt litt surr og tull når det kommer til min blogg, som jeg må prøve å finne ut av. Så ingen fare! Krysser fingrene for å få det fikset, ettersom en god del av leserne mine leser bloggen fra mobil. 

Ha en super helg! Hva synes du?

lørdagens antrekk

  Dato: 07.09.2015 Klokken: 20:53 Kommentarer: 3jakke - bikbok / bukse - zara / topp - bikbok / veske - michael kors / boots - din sko / sjal - acne / smykke - jane kønig 

Hva synes du?

this coat

  Dato: 29.08.2015 Klokken: 10:40 Kommentarer: 13

trench coat - bershka / skjørt - zara / topp - bikbok / klokke - dw / sko - birkenstocks

.. had me at hello. Denne grønne trench coaten fra Bershka er blitt en favoritt nå som høsten nærmer seg. Den går virkelig til alt. Veldig glad den ble med meg hjem fra sydentur i Spania. Dette er et antrekk fra helgen da jeg var hjemom og besøkte familien. I dag er dede som kommer på besøk til oss. Både mor og far, søster og bror, og lille Malvin selvfølgelig. Blir godt å se dem igjen, til tross for at det bare har gått en uke. Vi skal se håndballkamp, kose oss i Bergen by og besøke IKEA. Så håper jeg at det blir en liten stund til neste IKEA-tur. Jeg er veldig glad i IKEA, det er jeg, men i det siste har jeg vært der litt vel mye, kanskje. Nå står snart besøket på døren og tripper. Ønsker dere en nydelig lørdag! 

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 25.08.2015 Klokken: 22:47 Kommentarer: 3jakke - bershka / kjole - hm / veske - michael kors / klokke - dw / sko - birkenstock 

Hva synes du?

triangl x nike

  Dato: 19.08.2015 Klokken: 15:54 Kommentarer: 10
bikini - triangl / tee - nike 

Er så forelsket i denne bikinien her! Fargen, modellen, ja alt - i love it. Skal si den ble mye brukt på sydenferien denne sommeren. Fant meg en annen forelskelse på en Nike outlet vi besøkte litt utenfor Malaga, nemlig denne mesh tee´n her. Den er jo bare dritkul. Kan jo brukes til både trening og hverdag! Til trening med en fargerik sportsbh under, og sammen med tettsittende skjørt og nike´s til hverdag. Jeg gleder meg til sprite opp antrekkene mine med denne. Sant må sies, jeg har lenge vært usikker påom jeg skal poste disse bildene her. De er jo så nakne, uten å egentlig være det.. Vel, etter mye ja og nei, slett eller post, endte det opp med at jeg postet dem. Slik ser jeg ut, peace out ;-). 

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 16.08.2015 Klokken: 21:19 Kommentarer: 10

shorts - levi´s / topp - bikbok / sko - converse 

Hva synes du?

stripes

  Dato: 13.08.2015 Klokken: 18:00 Kommentarer: 8


topp - new yorker / shorts - brandy melville / sko - pull & bear / veske - michael kors 

Vi er nå hjemme fra ferieparadiset og fullt i gang med fadderuke i Bergen. Her er det hæla i taket fra morgen til kveld. Men gud så gøy vi har det! I dag skinner sola også, så da er det ingenting å klage på! Leiligheten ser ikke ut, og burde vaskes og fikses for lenge siden, men denne uken er det faktisk helt greit å ikke sette skoa på plass, ikke legge klærna i skapet og ikke spise skikkelig middag. Vi er i grunn bare hjemom for å sove og dusje. Neste uke - da blir det andre boller! Slenger med ett antrekk fra Spania, ettersom denne ukens bilder ikke er brukbare. Ønsker dere en super dag! 

Hva synes du?

curls

  Dato: 09.08.2015 Klokken: 19:01 Kommentarer: 6


jumpsuit - forever 21 / sko - pull & bear / veske - hm 

Ett antrekk fra uken som var. Nå sitter guttene spent klistret til TV-skjermen for den første Liverpool-kampen denne sesongen, mens jeg har så vidt begynt å pakke i koffertene for morgendagens hjemreise. Kunne slik ønske vi hadde noen flere dager her nede i varmen.Til neste år vil jeg være i syden i tre veker. Det hadde vært digg. Samtidig blir det nok bra å komme hjem. Det er det jo alltid. Denne gang blir ikke hjem gode, trygge hjemme. Med mamma, pappa, broremann og jenterommet. Før kofferten er pakket utav, må jeg pakke de siste tingene som gjenstår med meg til Bergen. Det blir en helt ny hverdag. Både spennende og litt skummelt. Vel, før den tid; ut å nyte siste kvelden i vakre Nerja. Ønsker dere en fin kveld :-)

Hva synes du?

blue

  Dato: 07.08.2015 Klokken: 13:54 Kommentarer: 5

topp - primark / skjørt - bershka / veske - michael kors / sko - pull & bear

Hva synes du?

the red dress

  Dato: 04.08.2015 Klokken: 00:05 Kommentarer: 8

God mandagskveld til dere alle! Et sent innlegg i kveld, er bedre enn ingen innlegg eller hva? Siden fredag har vi kommet oss med buss til Nerja. En varm og altfor lang opplevelse, men med tanke på prisen på bussbilletten kan vi ikke klage! Siden den tid har vi kost oss ved bassengkanten, fått resten av familien ned til de varmere strøk og tilbrakt dagene på to ulike strender. Bilder vil komme senere. Man kan si jeg henger litt etter, hehe. I dag har vi brukt dagen vår på shopping i Marbella. Her kommer ett lite antrekk fra kveldene i Malaga:
kjole - zara / sko - pull & bear / veske - michael kors 

Nå er middagen inntatt for en liten time siden, og kortspill og gruble venter på meg. Ønsker dere en fin kveld videre og en super dag i morgen!

Hva synes du?

sunny outfit

  Dato: 28.07.2015 Klokken: 16:45 Kommentarer: 6
overall - topshop / skjorte - urban outfitters / sko - new look / klokke - dw 

Et lite antrekk fra helgen da vi var i Bergen. Fredagen brukte vi til å tømme x antall bager for klær og pakket opp esker med ting. Klokken var hav to før vi kom oss i seng, og vi var da enda ikke ferdig med å pakke ut. På denne solskinnsdagen i Bergen dro vi på IKEA og fylte handlekurvene overfylle og lot tusenlappene lette. Vi fikk kjøpt oss litt av hvert og jeg merker det skal bli godt å komme tilbake til leiligheten når vi har fått litt ting på plass. Merker jeg grugleder meg litt til den nye tilværelsen. Å bo hjemmefra, være student og ikke lengre tjene gode penger hver måned blir en forandring. Og jeg er sikker på det blir en god en!

Hva synes du?

black

  Dato: 24.07.2015 Klokken: 13:06 Kommentarer: 8


tee - stradivarius / bukse - hm / genser - bershka / veske - hm / sko - new look 

Hva synes du?

braids

  Dato: 21.07.2015 Klokken: 10:27 Kommentarer: 5kjole - veromoda / veske - medicine / sko - reebok 

Et antrekk fra Londonturen hvor jeg var ute og luftet flettene mine. En ting må sies om disse bildene; jeg er IKKE så blek som det ser ut. Det er kanskje verdens dårligste sommer sånn værmessig denne sommeren, men blek er jeg ikke. Haha

reiseantrekk

  Dato: 17.07.2015 Klokken: 13:21 Kommentarer: 8skjørt - bikbok / veske - medicine / tee - stradivarius / sko - reebok 

Et reiseantrekk fra Londonturen. I dag ligger jeg ute i solsteken og koser meg med en god bok. Utrolig deilig at solen bestemte seg for å komme frem i dag, etter mange dager med litt for mye skyer. Så nå skal jeg bli liggende litt til, før jeg skal ta fatt på dagens gjøremål. Ønsker dere en fin fredag!

Hva synes du?

in my blue overall

  Dato: 16.07.2015 Klokken: 14:09 Kommentarer: 7selebukse - Topshop / trench coat - Bikbok / tee - H&M / sko - Reebok 

Hva synes du?

the little white one

  Dato: 06.07.2015 Klokken: 17:24 Kommentarer: 8kjole - hm / dongeriskjorte - bikbok / veske - medicine / sko - pull & bear 

Hva synes du?

vårens antrekk

  Dato: 01.07.2015 Klokken: 15:24 Kommentarer: 6

1 & 2 

3 & 4

5

6 & 7

8 & 9

10 & 11

Et du likte?

saturdays outfit

  Dato: 29.06.2015 Klokken: 17:25 Kommentarer: 4
genser - bikbok / shorts - hm / klokke - daniel wellington / blomsterprintet strikk - bikbok / sko - pull & bear 

Lørdagens antrekk. Comfy shorts og blomsterprintet strikk på armen. Jeg har fått helt dilla på slike strikker. Så fine! 

Hva synes du?

the denim shirt

  Dato: 22.06.2015 Klokken: 19:42 Kommentarer: 8skjorte - pull & bear / bukse - dr. denim / tee - stradivarius / veske - medicine / sko - new look 

God mandag, solstråler! Hvordan står det til med dere i dag? Her skinner solen og jeg har tilbrakt store deler av dagen min ute. Så deilig at sommeren endelig er på vei! En styrkeøkt med Helle er gjennomført, der svetten rant som bare det. Skulle trodd jeg hadde dusjet, hadde det ikke vært for den rødsprengte ansiktet. Slik det skal være når man er på trening. Her kommer lørdagens antrekk. Casual - enkelt og greit. :-) Ønsker dere en super mandag!

Hva synes du?

yesterdays look

  Dato: 15.06.2015 Klokken: 19:24 Kommentarer: 9

God mandag alle sammen! På lørdag feiret vi 19års dagen til Helle med fest og baluba. Det ble en super kveld, men fine jenter og mye god mat og drikke. Dagen derpå var heller litt slakk, men noen dager er det utrolig deilig å ta seg friheten til å ikke gjøre noe som helst. Min søndag ble en slik dag. Ut på ettermiddagen dro Petter og jeg ut på tur. Vi knipset bilder, besøkte pappa som for tiden ligger på sykehuset etter et uheldig fall i forrige uke, og gjore litt søndagsarbeid på jobben til Petter. genser - her / skjørt - bikbok / jakke - forever 21 / sandaler - birkenstock 

Et avsappet og enkelt antrekk, med mine favorittsandaler og ett nytt maxiskjørt. Slike er jo så behagelige! Nå er middagen i magen og dagens benøkt med Helle er gjennomført. En kveld med en lang dusj og litt egenpleie venter. Det skal bli godt. Hårtustene skriker etter hårkur vertfall. Ønsker dere en fin mandag videre, og en bra uke! 

Hva synes du?

sporty look

  Dato: 11.06.2015 Klokken: 17:04 Kommentarer: 7

genser - springfield / skjørt - pull & bear / sko - reebok / caps - new york yankees 

Hva synes du?

lørdagens festantrekk

  Dato: 09.06.2015 Klokken: 15:28 Kommentarer: 11

trench coat - bikbok / jumpsuit - h&m / sko -primark / veske - hm 

Antrekket fra lørdagskvelden da vi var i utdrikingslag til venninnen min, Gerd. Jeg har lenge lett etter den perfekte trench coaten som var akkurat passe lang nok. Her en dag kom jeg over en slik jakke som jeg har sett på før, men gått i fra med blandende følelser. Da jeg denne gangen så jakken, hang den på 50 %. Da var det nok meningen at den skulle bli med meg hjem. Jeg liker vertfall å tro det. Hodet mitt er allerede proppet med ideer til antrekk, så denne coaten kommer nok til å bli mye brukt! 

Hva synes du?

outfit

  Dato: 03.06.2015 Klokken: 19:35 Kommentarer: 13


cardigan - hm / bukse - dr. denim / genser - sin.say / sko - reebok / day by birger et mikkelsen 

God onsdag alle sammen! Tenk nå er det onsdag igjen, dagene flyr og plutselig er det ferie og sommer. Sistnevnte får vi krysse fingrene for at banker på døren de neste dagene. Nå er vi vell alle leie av dette pjuskete været med lave temperaturer. Jeg er vertfall! Ikke annet å gjøre å krysse fingrene og spise opp all maten på middagstallerkenen, slik at det blir fint vær i morgen. Det sier alltid farmoren min når vi spiser middag hos hun. De gamle vet som regel best! Her kommer en liten outfit fra uken som var. Vesken på bildene er min nye favoritt. Den er en veske i sånn bag-stil og virkelig helt super å ta med seg. Kan brukes til alt, både trening, reise og overnatting. Den er i merket Day by Birger ET Mikkelsen. Elsker designet hans, så stilrent og enkelt. 

Hva synes du?

stripes and a hint of red

  Dato: 19.05.2015 Klokken: 20:27 Kommentarer: 12

skinnjakke - bikbok / kjole - hm / veske - medicine / sko - reebok / klokke - dw 

Hva synes du?

new in: choies

  Dato: 12.05.2015 Klokken: 19:25 Kommentarer: 6

God tirsdag alle sammen! Hvordan står det til med dere i dag? Klokken er alt passert syv, og vi er nettopp ferdig med middagen. Fint folk spiser sent, er det ikke det de sier? Haha. Dagens beinøkt ble gjennomført mens svetten rant. Ellers er det jo også utrolig deilig å tenke på at det kun er en dag til langhelg. Ah, mai er snill med oss! Selv om middagen nett er kommet i magen, sitter jeg her og drømmer om grove vafler med hjemmelaget bringebærsyltetøy. Mmm, tror det må bli kveldsen i dag. Vel, over til det innlegget egentlig skulle handle om: 


Her en dag mottok jeg noen plagg fra nettsiden Choies. De var blant annet en genser, en overdel og en kjole. Choies har virkelig noe til en hver smak. Nettsiden er proppet av kvalitetsklær, sko og tilbehør i alle sorter, og best av alt,  til en billig penge. Nå for tiden har de utrolig mye lekkert til sommeren. Før neste ferie må jeg nok innom her å klikke hjem noen nye skatter. 

Stripete genser i sort / hvitt - denne er allerede blitt en favoritt. Den er croped og passer seg ypperlig nå som vi begynner å gå mot varmere tider. Striper er jo så in for tiden, og jeg må si jeg er bitt av basillen. Sammen med både korte og lange skjørt, høylivsbukser og Levi's shortser, er denne perfekt. Jeg har min i str. M og du finner den her.

Sort overdel - ikke vet jeg om dette er en bikini eller en topp. Fin er den vertfall, og så utrolig god på. Den har slike innleggsputer, så BH kan lett bli byttet ut med denne. Denne skal helt klart bli med meg til varmere strøk i sommer. Sammen med sommerbrun hud kan ikke den bli annet en bra! Jeg her min i str. M og du finner den her

/ sponsede produkter 

Som sagt så mottok jeg også en kjole. Den var annerledes, hvit og superfin. Virkelig perfekt til sommeren. Uheldigvis ble den for kort til meg. Veldig dumt, men slik er det når man handler på nett, av og til. Ettersom jeg ikke har mulighet til å bruke den, lurte jeg på om jeg skulle ha en liten konkurranse for dere hvor man kan vinne den? Kunne det vært interessant? Let me know. 

Hva synes dere?

antrekk

  Dato: 07.05.2015 Klokken: 20:44 Kommentarer: 8
vest - hm / genser - bikbok / bukse - spania / klokke - dw / sko - squarefeet.com / sjal - gina tricot

Hva synes du?

sporty look

  Dato: 05.05.2015 Klokken: 21:07 Kommentarer: 9

genser - sin.say / bukse - spania / sko - reebook / caps - gina tricot / klokke - daniel wellington 

Hva synes du?

triangl love

  Dato: 13.04.2015 Klokken: 18:28 Kommentarer: 6

Look what the postman left on my doorstep. 

Longing for hot sunny days wearing this bikini. 

Se hva jeg fikk tilsendt fra Tringl! Denne freshe bikinien her, og alt fordi de likte instagrammen min. I'm one lucky girl. Bikinilove <3 

antrekk fra februar og mars

  Dato: 09.04.2015 Klokken: 15:49 Kommentarer: 7

1

2 & 3

4 & 5 

6 & 78 & 9

8

9 & 10 

Noen du likte?

in my doc's

  Dato: 08.04.2015 Klokken: 18:55 Kommentarer: 3

skjorte - urban outfitters / kjole - hm / pannebånd - bikbok / sko - dr. martens 

Hva synes du?

a hint of red

  Dato: 02.04.2015 Klokken: 23:42 Kommentarer: 7


kåpe - bikbok / jumpsuit - hm / veske - medicine / sko - new look 

Hva synes du?

simple

  Dato: 30.03.2015 Klokken: 12:13 Kommentarer: 5

tshorte - hm / bukse - dr denim / kåpe - bikbok / sko - reebook / klokke - dw / caps - gina tricot 

Hva synes du?

the tshirt dress

  Dato: 28.03.2015 Klokken: 13:51 Kommentarer: 9

tshortekjole - hm / skjorte - gina tricot / klokke - dw / ringer - hm / sko - reebook 

Hva synes du?

spring is on it's way

  Dato: 20.03.2015 Klokken: 18:47 Kommentarer: 13stripete kjole - bershka / cardigan - hm / hatt - ebay / veske - vintage / sko - her

Hva synes du?

yesterdays details

  Dato: 16.03.2015 Klokken: 21:55 Kommentarer: 7

- Golden details -

In love with this Wellington

Hva synes du?

 

new balance

  Dato: 10.03.2015 Klokken: 18:48 Kommentarer: 10

genser - monki / bukse - dr. denim / vest - primark / sjal - acne / sko - new balance 

Hva synes du?

new in; gdansk

  Dato: 05.03.2015 Klokken: 19:04 Kommentarer: 6

Da jeg var i Polen fant jeg selvfølgelig noen små skatter å ta med meg hjem. Mitt innkjøp ble ikke så alt for mye, men jeg er veldig fornøyd med alt jeg kjøpte! 


cardigan i mint fra mohito / sort skinntshorte fra H&M / verdensbeste sko fra reebook / smykke & armbånd fra mohito

stripete genserkjole fra bershka / grå tshorte fra stradivarius / dongeriskjorte fra pull & bear 

sort tshortekjole fra H&M / gensere fra stradivarius grå tshortekjole fra H&M / stripete skjørt fra H&M / sort tshorte fra new yorker

tee fra nike / sportsbh fra new yorker / joggesko fra asics 
lepsyler fra babylips / leppestift fra maybelline / ansiktsrull og sminkefjernekost fra the body shop / selvbruningspray og eyeliner fra sephora / sort jumpsuit fra H&M

Nå er skapet ryddet for klær, slik at jeg får plass til nye. To fulle poser skal til fretex. Det skal bli godt. Har lurt litt på om jeg kanskje skulle startet bloppis. Hva tenker dere om det? Enn så lenge er det bare en tanke. Nå venter en intervalløkt på Sportstreff. Må innrømme jeg gruer meg litt, haha huff. Ønsker dere en fin torsdag! Helg i morgen, wihoo!

Hva synes du?

ripped jeans and a coat

  Dato: 28.02.2015 Klokken: 11:37 Kommentarer: 4

kåpe - stradivarius / genser - hm / bukse - pull & bear / sko - reebook 

 

stripes

  Dato: 26.02.2015 Klokken: 16:14 Kommentarer: 13kjole - bershka / skjorte - pull & bear / kåpe - bikbok / caps - gina tricot / sko - reebook 

Hva synes du?

the coat

  Dato: 24.02.2015 Klokken: 21:08 Kommentarer: 13

Hei og god tirsdag alle i hop! Nå er jeg hjemme fra Polen igjen, og jeg savner det allerede! Veldig gøy å komme hjem til alle som er glad i deg, så klart. Men ferie i vakre Gdansk med et så fint reisefølge som Marie, er virkelig upåklagelig. I dag var det tilbake til jobb, og en kan si jeg var passe godt trøtt. Etter jobb drog jeg med meg Nora på trening. Det var godt å komme i gang igjen etter en liten pause på fem dager. Alltid godt å komme tilbake i rutiner igjen, selv om jeg må innrømme at taxfree-sjokoladen ikke er lagt på hylla, helt enda. :-) 

kåpe - stradivarius / kjole - vero moda / ringer - hm / klokke - dw / sko - reebook 

Lørdagens antrekk fra Gdansk. Disse skoene er virkelig blitt mine nye favoritter. Så utrolig gode på foten, og ikke minst KULE!

Hva synes du?

last night

  Dato: 23.02.2015 Klokken: 10:25 Kommentarer: 7

Hei og god mandag, solstråler! Noen av dere har vel kanskje en hel uke med vinterferie fremfor dere, mens andre er tilbake på skolebenken? Her i Gdansk nytes de siste timene før hjemreise. Nå er koffertene pakket og frokosten spist. Vi skal straks ut å ta turen innom en aller siste butikk før vi hopper i taxien til flyplassen. På veien til butikken skal vi stoppe ved en cafe og kjøpe med oss en god lunch til flyturen hjem. Før den tid vil jeg gjerne vise dere et av gårsdagens antrekk. Denne jumpsuiten falt jeg helt for hjemme hos svigermor. Da jeg endelig fant den på en H&M her i Polen kan du tro jeg ble glad. Den passet perfekt til å dra ut å spise den siste kvelden i. Middagen spiste vi på Goldwasser. En restaurant her i Gdansk som har den beste biffen. Biffen var virkelig nydelig. 


kåpe - bikbok / jumpsuit - hm / veske - hm / ringer - hm / klokke - dw / sko - converse 

Nå venter Marie på meg. Jeg må løpe! Vi snakkes i Norge. Ha en fin start på uken alle sammen! :-)

Hva synes du?

one outfit from gdynia

  Dato: 21.02.2015 Klokken: 11:17 Kommentarer: 8

Hei og hå kjære lesere! Skal si det er godt å være tilbake i vakre Gdansk! På torsdag ankom vi hotellet i åttetiden og gikk deretter rett ut for å spise. Da ble det thai på en restaurant med navnet Buddha. Der spiste vi så mye god mat i fjor sommer, og restauranten leverte i år også. Deretter stupte vi rett i seng, og sovnet allerede før klokken var blitt elleve. Etter en god natt søvn og en deilig hotellfrokost tok vi i går turen til Gdynia. Der vandret vi i hovedgaten, som ikke var noe særlig og skryte av, og besøkte shoppingssenter etter shoppingssenter. Noen tunge handleposer ble med oss hjem. Gøy er det! 

skjorte - urban outfitters / kåpe - bikbok / bukse - dr denim / caps - gina tricot / sko - nike air max thea / sjal - acne / sekk - fjell raven 

Nå skal vi ut på shopping igjen! Ønsker dere en fin lørdag. :-)

Hva synes du?

black with a twist

  Dato: 12.02.2015 Klokken: 21:12 Kommentarer: 6

Hiv og hoy, fininger! Torsdagskvelden er kommet og helgen står straks for tur. Denne helgen er full av paner så å sette kvelden på pause hadde vært en smule deilig. Helg er helg og gøy blir det! I morgen står karneval i barnehagen for tur, og jeg har fått lånet meg et pingvin-kostyme Det kan jo ikke bli annet enn moro! På fredagskvelden kommer Nora hjem på perm. Da blir det to uker hvor hun har tid til meg hver eneste dag. Det skal bli fint, haha. Ellers vil helgen bestå av kafe-jobb, revy, trening og skoletitting. Er jo ikke lenge til jeg må søke skoleplass nå, og jeg har ingen peiling på hvilken retning jeg skal gå. Huff, her er ikke annet å gjøre enn å sette seg ned å finne ut hva det skal bli av meg.. 
skinnjakke - bikbok / bukse - dr. demin / sko - ellos / vest - hm / sjal - cubus / caps 

Slik ble dagens antrekk. Capsen fant jeg på Gina Tricot for noen uker siden og kommer nok til å bli tatt flittig i bruk. Nå har jeg lagt bak meg en god joggetur og en dusj. Kvelden skal tilbringes i armkroken til kjæresten, sammen med litt sjokolade og et glass pepsi max. Helgekosen har visst inntruffet litt tidlig denne uken. Upsi.. Ønsker dere en fin kveld videre! 

Hva synes du?

yesterdays

  Dato: 09.02.2015 Klokken: 20:53 Kommentarer: 12

Hei, og god mandag alle sammen! Fy så trøtt jeg var i dag da jeg stod opp. Å måtte forlate den varme gode sengen var grusomt. Heldigvis våknet jeg til og fikk startet dagen, jeg også. Etter jobb bar det på trening, og siden den tid har ettermiddagen løpt i fra meg. I går feiret vi som sagt morsdag sammen med bestemødrer og noen søskenbarn. Jeg pyntet meg litt for anledningen, og her kommer antrekket: 


bukse - dr. denim / sko -primark / kåpe - bikbok / tshorte - bikbok 

Nå har jeg funnet frem de siste blåbærmuffinsene fra i går. Disse er sunne og smaker så godt! Oppskrift på dem kommer senere i uka. Ønsker dere en fin mandag videre og håper at dere alle har fått en fin start på uka. :-) 

Hva synes du?

with my backpack

  Dato: 05.02.2015 Klokken: 15:32 Kommentarer: 8

jakke - gina tricot / bukse - dr. denim / sjal - cubus / sekk - primark / sko - nike thea 

fjkgdl

antrekk fra januar

  Dato: 02.02.2015 Klokken: 16:19 Kommentarer: 5

Noen du likte?

yesterdays

  Dato: 01.02.2015 Klokken: 16:26 Kommentarer: 6

Hei og god søndag alle sammen! Første dagen i februar har vært lat, men veldig fin. Solen skinner og det er perfekt turvær! Kjæresten og jeg har spist junkfood og slappet av i sofaen i hele formiddag. Slik det skal være når man har kost seg litt vel mye kvelden i forveien. I går var vi på fest med jobben min og kvelden gikk over alle forventninger. Det var god middag, quiz, minigolfturnering og mange kjekke folk. Gud som jeg koste meg! Antrekket for kvelden ble en ny kjole fra veromoda, en stram hestehale og røde lepper. 


Black and white, and a hint of gold. kjole - veromoda / klokke - daniel wellington / mobilveske - bikbok / ringer - h&m / sko - new look 

Nå venter en joggetur i det fine været. Etterfulgt av en liten økt med styrketrening hjemme. Gleder meg til å teste ut min nye treningsrockering! Ønsker dere en flott søndag videre. Smask!

Hva synes du?

black and grey

  Dato: 30.01.2015 Klokken: 16:05 Kommentarer: 7

genser - bikbok / bukse - dr. denim / cardigan - hm / veske - hm / sjal - acne / sko - dr. martens 

Hva synes du?

squarefeet outfit

  Dato: 27.01.2015 Klokken: 17:14 Kommentarer: 7

 / sponset produkt 

bukse - dr.denim / mobilveske - bikbok / tee - gina tricot / sko - her / jakke - vintage 

Hei alle sammen! Her en dag var jeg på postkontoret og hentet med meg en liten eske med noen nye freshe sko. Jeg har vært så heldig å få sponset et par sko fra squarefeet.no. Dette er en helt ny skobutikk på nett som virkelig er verdt et lite besøk. Selve butikken Square Feet Footwear holder til i hjertet av Amsterdam, kun noen minutter unna Anne Frank museet. Ettersom skandisnaviske turister ble så glad i den vesle butikken, har de nå startet en norsk nettbutikk. Her finner du sko til både damer og menn. Alt fra sneakers til pumps. Nettbutikken selger merker som Timerland, Unisa og Ca'shott, og har også butikkens egen designede sko. Skoene er laget av skinn, og er en drøm på foten. Squarefeet selger også tilbehør i skinn, som vesker, lommebøker og belter fra ulike designere. Jeg har allerede funnet meg en veske til ønskelisten. 

Hva synes du?

blue monday

  Dato: 19.01.2015 Klokken: 19:27 Kommentarer: 6

Hei og god mandag alle sammen! Klar for en ny uke? Det er jeg! Ukens første treningsøkt er gjennomført og nå har jeg nett spist min dose lasagne for noen uker. Det er jo bare såå godt. Dagens antrekk ble blått og sort, men noen blåmandag er det aldeles ikke. Å våkne til vekkerklokke var ikke like gøy, men når dagen først har startet er det deilig å være i gang med en ny uke igjen. Ny uke, nye ting å glede seg til. 

kåpe - bikbok / skjorte - bikbok / bukse - pull & bear / veske - bershka / hatt - ebay / sko - dr. martens 

Nå venter en hjemmelaget sjokoladebar og en kopp caffe latte på meg. Det skal bli godt. Ønsker dere en fin mandag videre og en flott start på uken! 

Hva synes du?

layer on layer

  Dato: 16.01.2015 Klokken: 19:22 Kommentarer: 6

God helg kjære lesere! Endelig fredag eller hva? Det kjennes alltid godt når helgen er rett rundt hjørnet. Helgen min ble innviet med en treningsøkt hjemme i stua etterfulgt av en god dusj. Nå står en bolledeig til heving og mammas hjemmelagdepizza i ovnen. Ah, fredagskos. I morgen venter nok en arbeidsdag, men denne fredagen skal nytes til de fulle for det. Ønsker dere en fin fredag og en riktig god helg. 

jakke - forever 21 / fluffy jakke - hm / bukse - dr. denim / sjal - acne / boots - dr. martens 

Hva synes du?

cut out

  Dato: 14.01.2015 Klokken: 16:16 Kommentarer: 9

overdel - primark / skjorte - gina tricot / sko - dr. martens 

Hva synes du?

a hint of army green

  Dato: 11.01.2015 Klokken: 19:30 Kommentarer: 4

Hei, håper dere har hatt en fin søndag så langt! I dag har jeg spist fleskepannekaker til middag og fått besøk av min fine venninne Marie. Vi har planlagt en liten tur vi har lyst å reise på, og nå gleder jeg meg som bare det. Ikkh, reisefeber! Ellers fant jeg i dag  frem mitt gamle store sjal fra Bikbok. Dette brukte jeg hele tiden i en periode før det ble gjemt bort i en kommode og ikke tatt frem på lang tid. Her kommer dagens antrekk: 

jakke - forever 21 / bukse - vila / genser - monki / sko - converse

Nå venter kjæresten på meg. Vi skal på kino og se Taken 3. Har hørt at den har fått mye dårlig kritikk, men jeg er så glad i de andre Taken-filmene så også denne må sees. Ønsker dere en fin søndagskveld.

Hva synes du? 

dw

  Dato: 05.01.2015 Klokken: 18:40 Kommentarer: 10

Se hva jeg var så heldig å få meg til jul. Åh, denne klokken fra Daniel Wellington passer meg perfekt. Den er stilren, klassisk og vakker. Med den sorte reimen går den jo til alt!  Mitt nye funkjonelle accessories. Denne var noe av det jeg fikk av den snille kjæresten min til jul. Da vi på julekvelden skulle åpne opp hverandres gaver var det litt moro da vi fant ut vi hadde blant annet gitt hverandre så å si make klokker fra DW. Vi kjenner hverandre litt for godt.

My new favorite bracelet. I dag er det mandag og hverdagen kaller. Våkent mer eller mindre godt irritert og frustrert. Da klokken ringte hadde jo nettopp hodet møtt puta. Jeg kom meg gjennom dagen, og jobb, en tannlegetime og treningsøkt er nå gjennomført. Vil tro jeg ikke er alene med å dra rumpa tilbake på trening igjen i dag? Godt var det vertfall å komme igang igjen! Ønsker dere en fin mandag og en fin start på uka. 

Hva synes du?

pink coat

  Dato: 04.01.2015 Klokken: 12:45 Kommentarer: 9
kåpe - stradivarius / bukse - dr. denim / sjal - cubus / klokke - dw / sekk - fjell raven / sko - converse

Hei og god søndag alle sammen! I morgen er på på`an igjen. Tilbake til hverdagen, rutinene og opp tidelig igjen. Jeg kjenner på meg at det skal bli nok så godt å legge bort godteposen og komme igang med treningen igjen, etter en måned med mye sykdom og avslapping. Samtidig gruer jeg meg litt. For å leve slik vi gjør i julen er jo så deilig, men ikke bra for kropp og sjel over en lengre periode. Nå skal nyttårsforsettene opparbeides og godt skal det bli! Før den tid står en siste kosedag på planen. Film, god middag og kanskje en liten tur i nysnøen - akkurat det vil jeg bruke dagen min på! Ønsker dere en fin søndag - nyt den!

Hva synes du?

antrekk fra november og desember

  Dato: 29.12.2014 Klokken: 20:26 Kommentarer: 4


Hva synes du? Noen du likte?

casual

  Dato: 28.12.2014 Klokken: 19:50 Kommentarer: 6


skinnjakke - bikbok / sjal - cubus / genser - zara / bukse - dr. denim / sko - dr. martens 

Hva synes du?

all black

  Dato: 27.12.2014 Klokken: 11:34 Kommentarer: 6

kåpe - bikbok / hatt - ebay / bukse - spania / tshorte - monki / sko - new look 

Hei og god lørdag alle sammen! Halvveis i juleferien allerede? I dag står litt julegavebytting og julelunch på planen. Formen er ikke helt på topp så vi får se hva dagen bringer. Ønsker dere en fin lørdag. 

Hva synes du?

in my boots

  Dato: 21.12.2014 Klokken: 18:31 Kommentarer: 6

kåpe - bikbok / cardigan - hm / genser - monki / sjal - cubus / støvler - hunter 

Gårsdagens antrekk. Hva synes du?

dagens

  Dato: 13.12.2014 Klokken: 17:20 Kommentarer: 2

Hei og riktig god lørdag alle. I dag brølte vekkerklokken halv åtte, og det var en altfor trøtt Kaja som da måtte stå opp. Dagen min har nemlig gått til jobbing på kafe'n. Etter at jeg først kom meg ut av sengen og fikk klærna på, har dagen min vært nokså fin. Ekstra koselig er det jo å være på jobb nå i disse juletider. På veien hjem snødde det faktisk også. Da jeg var kommet hjem var det faktisk fremdeles litt lyst ute. Det er ikke hverdagskost for meg da klokken har passert fire på ettermiddagen. Jeg fikk med det overtalt lillebroren min til å knipse et par bilder av dagens antrekk. 

cardigan - hm / genser - sin.say / bukse  bikbok / sjal - cubus / sko - nike air max thea 

Nå står pepperkakehuspynting, julefilm og avslapping på agendaen. Ønsker dere en fin lørdagskveld. ♥

Hva synes du?

golden jaguar jacket

  Dato: 02.12.2014 Klokken: 16:16 Kommentarer: 5

bukse - bikbok / bomber jacket - bikbok / sjal - acne / sko - dr. martens 

Hva synes du?

autumn outfit

  Dato: 24.11.2014 Klokken: 16:03 Kommentarer: 11kåpe - bikbok / bukse - pull & bear / sjal - cubus / knit - monki / lue - vet ikke 

Hva synes du?

lørdagskos

  Dato: 22.11.2014 Klokken: 22:12 Kommentarer: 6

Åh hvilken koselig tur vi hadde i sentrum i dag. Vi vandret i gaten og tittet i butikker, var i pepperkakebyen og på bruktbutikk. De to sistnevnte har jeg aldri vært på før, så det var gøy! De var også tenning av julegrana og julepynten og lysene var kommet ut av sine esker og prydet nå hele sentrum. Åh, jul er så fint. Vi spiste en tidelig middag på Frugård, etter litt vandring. I dag ble det pitabrød fylt med kjøttdeig og mye annet godt. Mmm. Slik såg jeg ut i dag. Med bølger etter gårsdagens flette og min favorittkåpe fra Stradivarius. Pasteller fungerer jo like godt på høsten og vinteren som våren og sommeren,spør du meg. Nå skal jeg se serie og pakke inn litt julegaver på lørdagskvelden. Ønsker dere en fin kveld ♥

turtleneck

  Dato: 21.11.2014 Klokken: 22:03 Kommentarer: 3

Hei og god fredag alle sammen! Jippi endelig helg. Fredager er min favorittdag etter lørdag. Da har man hele to fridager fremfor seg, og det føles alltid like godt. Etter jobb i dag dro jeg på treningssenteret og fikk meg en god styrkeøkt etterfulgt av 5 km på møllen. Det kjennes så godt! Nå er fredagspizzaen inntatt og kveldskosen står på bordet. Merker kroppen er tidelig trøtt i kveld, så det blir ikke lenge til hodet møter puta. Men før den tid fredagsgodis! Her kommer onsdagens antrekk fra da vi feiret min kjære søster:

jakke - gina tricot / sjal - cubus / bukse - only / veske - primark / genser - gina tricot 

Ønsker dere en fin fredagskveld! Hva synes du?

went for a walk in my boyfriends closet

  Dato: 18.11.2014 Klokken: 15:02 Kommentarer: 4

Her en dag tok meg en tur i klesskapet til Petter. Der fant jeg denne genseren hans, og den fungerer jo ganske godt som en kjole på meg. Kanskje litt kort men la gå. Mamma sa jeg lignet på Pippi Langstrømpe, hahah. Takk for den!genser - springfield / strømper - hm/ jakke - vintage / sko - dr. martens 

Hva synes du?

my favorite coat

  Dato: 15.11.2014 Klokken: 17:57 Kommentarer: 4

Hey, it's been to long! Da var det plutselig gått noen dager siden sist. Jeg har tatt meg litt fri fra bloggen de siste dagene rett og slett for å gjøre litt andre ting. For å drive en blogg tar faktisk litt tid. I går ble jeg trukket opp i min siste eksamen, og resultatet ble norsk sidemål. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. Aldri mer kjemiøving på meg, eller aldri si aldri kjemi kan jo faktisk være litt gøy. I dag er det jo min favorittdag i uken. Lørdag du herlige lørdag. Jeg har sovet leenge og vært en tur i sentrum med kjæresten. Koselig å bare gå rundt å titte. Vi tok oss en sen frokost på Frugård og bestilte som alltid kylling og bacon - baguett. Noe så godt! Her kommer dagens antrekk. Lever litt i denne kåpa for tiden. Den er så god og går jo faktisk til alt. 

kåpe - bikbok / t-shorte - monki / skjørt - hm / sjal - acne / sko - nike air max thea / veske - hm 

Hva synes du?

lovely saturday

  Dato: 08.11.2014 Klokken: 16:24 Kommentarer: 4

God lørdag alle sammen! Lørdager er så fine! I dag har jeg sovet så lenge jeg vill. Å starte dagen uthvilt er herlig. Siden den tid har jeg vasket og ryddet og vært en tur til sentrum med mamma og søsteren min. Den gode gamle trekløveren. Vi har handlet bursdagsgaver, dil og dall og spist lunch på Frugård. Der ble vi sittende lenge og bare skravle. Så koselig. Slik ble dagens antrekk. Er blitt så glad i den nye kåpa mi. Den går jo til alt.

 

kåpe - bikbok / sjal - cubus / veske - bianco / sko - converse

Hva synes du?

 

dagens

  Dato: 07.11.2014 Klokken: 17:30 Kommentarer: 4

Hei og god fredag alle sammen! Helg i igjen, wiho. Denne helgen byr på fest og baluba. Er blitt en god stund siden sist nå, så det blir gøy! Helgen min startet med en mageøkt rett etter jobb, og nå kjenner jeg det allerede verker i magen, haha slik det skal være! Om en liten time skal familien på middag til Nora og dem. Hun har denne uken hatt sin første perm fra militæret så jeg har kost meg mye sammen med henne denne uken. Heldigvis har vi helgen på oss også, før hun reiser tilbake til Oslo. På menyen i kveld står pizza og salat. Hjemme hos dem får man alltid servert den beste pizzaen, så nå gleder jeg meg! Slik ser jeg ut i kveld. I min nye kåpe, med en liten sporty touch. 
genser - sinsay / bukse - vila / kåpe - bikbok / sjal - acne / sko - nike air max thea 

Ønsker dere en fin fredag og en god helg. Stort smask! 

Hva synes du?

october outfits

  Dato: 28.10.2014 Klokken: 21:24 Kommentarer: 6

Hei og god tirsdagskveld! Denne uken har det vært litt mye på agendaen at jeg ikke har hatt mulighet til logge meg inn her før nå. Beklager det. I dag drog jeg på jobb klokken 8 og kom hjem igjen klokken 19. Da var ikke mulig å få tatt noen bilder i dette mørket. Her på Stord har det som sikkert de fleste andre steder bøttet ned som bare det. Det har jo vært umulig å holde seg tørr i dette været. Da er det deilig å bare kunne komme hjem og bare slappe fullt og helt av i armkroken til kjæresten. Det skal vertfall jeg. 

Her er månedens antrekk. 

Noen du likte?

yesterdays

  Dato: 26.10.2014 Klokken: 10:43 Kommentarer: 5

God søndag alle sammen. Etter en altfor lang arbeidsdag på cafe'n i går ble det heldigvis helg på meg også. Så deilig. Rett etter jobb var det duket for familieselskap for mine to søskenbarn som er blitt ett år eldre denne måneden. Hipp hurra! Vi spiste kaker og is og hygget oss til tårene trillet og hodene ble trøtte. På hjemveien tok jeg turen innom butikken og handlet inn godis, før resten av lørdagen ble tilbrakt sammen med kjæresten. I dag står det søndagstrening på planen. Jeg skal vise mamma treningsprogrammet jeg følger for tiden. Så skal vi hoppe, squat'e, jogge - ja trene til svetten renner og pulsen stiger. Gleder meg! Senere blir det en tur til Haugesund for å se håndballkamp. I kveld blir det venninnekos med Mari - det ser jeg frem til. skinnjakke - bikbok / veske - vintage / kjole - mohito / sko - converse / armpynt - primark 

Slik ble gårsdagens bursdagsantrekk. Ikke alt for pyntet med andre ord. Strømpebuksen var det vertfall ikke mye å skryte av. Gjett om den ble kommentert av sånn ca. alle ? :-P Nå venter en giret mamma på meg. Ønsker dere en fin søndag. Nyt dagen og lad opp til en ny uke :-D 

Hva synes du?

planning tomorrows outfit

  Dato: 22.10.2014 Klokken: 19:22 Kommentarer: 5

bukse - spania / fluffy jakke - gina tricot / hatt - ebay / genser - hm / sko - new look 

Hva synes du?

the bomber jacket

  Dato: 21.10.2014 Klokken: 16:38 Kommentarer: 7


bomber jacket - bikbok / skjørt - diy / tshorte - monki / sko - primark / armbånd - hm 

Hva synes du?

should be schooling

  Dato: 17.10.2014 Klokken: 17:47 Kommentarer: 2

Kjære fredag - du er velkommen! At det er fredag igjen, kjennes godt. Jeg nyter noen knekk sjokolade her jeg sitter. Det er helg og det er da vel lov å kose seg litt? Denne fredagen skal jeg gjøre litt snikk snakk her hjemme. Skal blant annet pakke inn litt kalendergaver, rydde rom og vaske bad. Å sitte å dulle med slike gaveting er noe jeg synes er så koselig. Å legge litt tid ned i gavene er noe som alltid blir satt stor pris på. I kveld står det taco-kos på menyen hos "svigermor", her snakker vi skikkelig kosekveld med god mat og drikke, tepper og en god film på skjermen. Til sist og ikke minst en sovende Kaja på sofaen - haha. 


Skjorte - Urban Outfitters / Skinnjakke - Bikbok / Sjal - Bikbok / Sekk - Fjallraven / Sko - Dr. Martens 

Her ser dere gårsdagens antrekk. Skikkelig høstantrekk som passer til de som går på skolen spør du meg. Med sekk på ryggen, bøkene under armen og boots og strømpis på føttene - får meg nesten til å savne skolehverdagen. Neida. Nå skal det pakkes inn og ryddes, ønsker dere en fin helg. 

Hva synes du?

pudderrosa

  Dato: 14.10.2014 Klokken: 15:36 Kommentarer: 6

sjal - cubus / veske - primark / sko - nike air max thea / kåpe - stradivarius 

Gårsdagens antrekk. I går varmet sola godt på en ellers kald dag, og det gjør den jammen i dag også. Slikt høstvær settes stor pris på. Da byr anledningen seg til å kunne gå i kjoler og skjørt med kun en tynn strømpebukse under. i dag står trening med Helle og kvelds med Marie på planen. Nå venter middag hos svigermor - nam. Så nå må jeg hive meg rundt. Ønsker dere en superfin tirsdag ♥

Hva synes du?

yesterdays

  Dato: 12.10.2014 Klokken: 12:42 Kommentarer: 5

Hei og god søndag alle sammen! I går gikk klokka rett og slett fra meg og plutselig var det blitt sent på kveld før jeg hadde fått delt lørdagens antrekk med dere. Så da kommer det i dag. Denne helgen har vi en toåring på besøk så her er det mer enn nok å holde fingrene i. Det gjør jo ikke noe. Barn er så herlige, så alt er bare veldig gøy. Lørdagen gikk med det til tur, lek og bollebaking. Her kommer antrekket for dagen:

genser - hm / bukse - spania / jakke - vintage / hatt - ebay / sko - new look

I dag ble jeg vekket klokken syv av toåringen som virkelig ikke hadde paner om å sove noe mer. Vi skulle jo lese bok, se på mummitrollet og jage katten. Så i dag merker jeg at trøttheten siger mer og mer på. Huff huff, jeg får komme meg ut i frisk luft. Da kvikker jeg nok til, jeg også. Mine planer for dagen er å trene, rydde og slappe av. Typisk søndag med andre ord. Senere får jeg besøk av Nora, som har vært hjemme på helgeperm fra militæret denne helgen. Det skal bli godt å få se henne igjen ♥. Håper deres søndag smiler. 

Hva synes du?

yesterdays sporty look

  Dato: 06.10.2014 Klokken: 17:51 Kommentarer: 9
bukse - bikbok / jakke - gina tricot / tshorte - monki / sko - nike / sjal - acne 

Hva synes du?

all black everything

  Dato: 05.10.2014 Klokken: 20:35 Kommentarer: 10

genserkjole - monki / strømper - hm / hatt - ebay / sko - primark / veske - bianco 

Her kommer fredagens antrekk. Bildene er tatt rett før mørket kom, det forklarer dårlige bilder. Irriterende bloggproblemer altså :-p. På fredag tok vi turen til søsteren min og kjæresten. Der var hele familien og Petter invitert på biffmiddag. Skal si vi koste oss med nydelig mat og godt lag. Familietid er så viktig. 

Hva synes du?

the fluffy vest

  Dato: 04.10.2014 Klokken: 19:31 Kommentarer: 14


vest - hm / skjorte - bikbok / bukse - bikbok / veske - bershka / sko - new look / sjal - cubus 

Hva synes du?

 

wearing my favorite doctor

  Dato: 01.10.2014 Klokken: 22:53 Kommentarer: 11

Hei og god onsdag alle sammen! Første oktober allerede tenk! Håper deres start på den nye måneden har vært fin. I dag har jeg funnet frem mine dr martens sko etter gammelt. De har ligget nedstøvet siden i vinter, men nå er det jammen på tide de blir tatt frem igjen. Dr. martens passer jo egentlig til en hver årstid, og vertfall til høsten når converse ikke funker i lengden. 

genser - sin.say / skjørt - pull & bear / skjorte - urban outfitters 

Nå sitter familien samlet for Farmen. Tok en liten skogstur med mamma i kveld, ettersom jeg droppet dagens styrketrening. Forkjølelsen er i dag mye bedre, men kroppen er ikke helt på topp, så da var en skogstur en god erstatning. Håper dere får en fin kveld videre. 

Hva synes du?

antrekk fra september

  Dato: 29.09.2014 Klokken: 16:30 Kommentarer: 14
Ett du likte?

todays wearing

  Dato: 27.09.2014 Klokken: 20:23 Kommentarer: 10

genser - sin.say / skinnjakke - bikbok / bukse - only / sjal - acne / sko - converse 

Hei og god lørdag alle sammen! Lørdag er så deilig. Selv om det bøtter ned utenfor, så bringer lørdagen med seg en slik ro, som er helt uvurderlig. Jeg har stresset helt ned, og bare kost meg med kjæresten. Vi har vært på HAFO-cup og sett på småbrødrene til Petter spille kamper nesten hele dagen. I den ene pausen mellom kampene tok vi turen til sentrum, hvor vi lunchet på Frugård og småtittet i butikker. Jeg fant meg en sort silkeskjorte som jeg har lett lenge etter. På bikbok hadde de akkurat en slik jeg kunne tenkt meg. Gøy! Nå har jeg funnet veien til sofaen. I kveld står lasagne og brownies på menyen. Jeg gleder meg. Ha en fin lørdag videre. 

Hva synes du?

the red sweater

  Dato: 19.09.2014 Klokken: 19:48 Kommentarer: 15


Min nye pulsklokke fra Polar. Så fin at den kan brukes til hverdag også.

genser - gina tricot / bukse - vila / tshorte - stradivarius / klokke - polar / solbriller - bikbok / sko - converse

Slik ble gårsdagens antrekk. Antrekket kunne ikke ha passet bedre, for da solen var fremme var tshorte tingen, men om morgenen og kvelden var det ingenting som varmet så godt som et sjal og min nye freshe genser. Denne genseren er ikke til å unngå å legge merke til. Jeg har lenge leitet etter den perfekte røde genseren, men aldrei fått tak i den. Det er alltid noe som ikke stemmer. Er det ikke fargen, så er det stoffet. Er det ikke lengden, så er det prisen. Men på Gina Tricot fant jeg den! Og det må jo være den perfekte høstgenseren. Den står jo i stil med fargen høstensfarger ute i naturen. I love it! Nå er helgen kommet, og deilig er det. Jeg trenger å sove mye og slappe godt av, kjenner jeg. Men først står trening med Helle på agendaen. Ønsker dere en fin dag videre og en god helg!

Hva synes du?

black, blue and fluffy

  Dato: 15.09.2014 Klokken: 19:23 Kommentarer: 12

skjørt - hm / genser - zara / sko - roots / hatt - ebay / jakke - hm 

Hva synes du?

black and grey

  Dato: 13.09.2014 Klokken: 17:43 Kommentarer: 6bukse - spania / topp - new yorker / cardigan - hm / sko - new look / veske - primark / ringer - hm 

Hva synes du?

burgundy

  Dato: 09.09.2014 Klokken: 18:58 Kommentarer: 8


tshirt - monki / skjørt - gina tricot / jakke - hm / veske - hm / sko - primark

Antrekk fra søndag, da jeg var i familieselskap til søskenbarnet til Petter. 

Hva synes du?

lørdagens antrekk

  Dato: 08.09.2014 Klokken: 16:04 Kommentarer: 3

kjole - mohito / sko - primark / metallhårstikk - hm / jakke - pull & bear 

Antrekket fra bursdagen på lørdag. Kjolen fra Mohito fant jeg i Gdansk og har blitt en favoritt siden jeg så den i butikken. Den er så blå, prikkete og annerledes. Love it! Nå er jeg på vei til Sporttreff for å møte Helle for ukens første styrkeøkt. Jeg må si jeg gleder meg til å kjenne svetten renne. Men nå må jeg løpe. Ønsker dere en fin mandag videre. Smask :*

Hva synes du?

yesterdays outfit

  Dato: 31.08.2014 Klokken: 18:48 Kommentarer: 13kjole - bianco / pumps - hm / accessorize - hm & bikbok 

Slik ble gårsdagens bryllupsantrekk. Hva synes du?

my wedding outfit

  Dato: 30.08.2014 Klokken: 11:09 Kommentarer: 6

I dag står bryllup til "svigerfar" på planen, og jeg må si jeg gleder meg! Her ser dere dagens bryllupsantrekk. Endelig skal jeg få hoppe i min flotte maxikjole fra Blanco. Denne fant jeg i Granada i Spania tidligere i sommer og prislappen har ikke blitt tatt av før i dag morges. For anledningen har jeg tørket støv av gamle øredobber og dilldall. På føttene var planen å bruke noen nude pumps fra New Look, men de blir nok byttet ut med noen sorte hæler. Nå må jeg komme i gang med både sminking og krølling av hår. Håper dere får en fin lørdag!

fjall raven kånken

  Dato: 28.08.2014 Klokken: 21:19 Kommentarer: 4


Etter mye leting etter den sorte fjall raven kånken sekken, fant mamma den endelig i en sportsbutikk i Bergen. Skal si jeg ble glad. Denne sekken er skikkelig kul og original. Den passer jo til alt, og piffer opp et hvert antrekk. Den er allerede tatt godt i bruk, og er blitt min nye favorittsekk. 

Har du en favorittsekk?

dressing for autumn

  Dato: 28.08.2014 Klokken: 17:43 Kommentarer: 11
skinnjakke - bikbok / skjorte - gina tricot / genser - hm / bukse - bikbok / sko - new look / solbriller - cubus

Det er ikke lenge til høsten står og banker på døren, og det merkes på kroppen. Jeg vil helst krype inn i alt jeg finner av varme gensere, sokker og tepper med en gang jeg er hjemme om dagen. Nå pakkes shortser og bikini bort for denne sesongen og frem med varme jakker og sjal. Høsten byr på fine farger, oversized gensere og innekos - jeg må si jeg gleder meg litt jeg. 

Hva synes du?

new in from poland

  Dato: 21.08.2014 Klokken: 14:36 Kommentarer: 7

Maybelline : Baby Lips oransj / Reserved : bikinitruse / Tiger : fargerik pynt / Zara : genser

Mohito: Blå prikkete kjole / Sinsay : Høyhalset genser / Pull & Bear : Bukse 

Nike : Mint grønn collagejakke, sort treningsgenser 
Mohito : Slangeskinn mønstret bazerjakke / New Yorker : Sort topp med blondedetaljer 

Stradivarius : Lys løs tshorte, sort kort tshorte / Sinsay: Grå tshorte 

Maybelline : Rosa leppestift / Stradivarius : Blå blomster tshorte 

Levi's : Thsorte / H&M : Grå genser / New Look : Militærgrønn topp 

H&M : mobilpynt / Garnier : Ansiktsskrubb / Douglas : Ansiktsvask / Maybelline : foundation / New look : Sko / Sephora : Smashbox primer 

Hva synes du?

årets sommerantrekk

  Dato: 20.08.2014 Klokken: 15:26 Kommentarer: 8

Noen du likte?

outfit from gdansk

  Dato: 18.08.2014 Klokken: 15:00 Kommentarer: 12
veske - hm / kjole - bikbok / blomsterkrans - ebay / sko - pull & bear 

Hva synes du?

mine sommerfavoritter

  Dato: 17.08.2014 Klokken: 19:52 Kommentarer: 7

Nå går sommeren mot sin slutt og skolestart, jobb og høst står for tur. Jeg tenkte med det å dele mine sommerfavoritter fra årets sommer. 

Et helt halvt år - Boken Et helt halvt år av Jojo Moyes ble min favorittbok denne sommeren. Boken er morsom, trist og ikke minst fin. Den er helt umulig å legge fra seg når man først har startet. Helt klart til å anbefale for både store og små. 

Solbriller fra Bikbok - Disse solbrillene kjøpte jeg på Bikbok for lenge lenge siden, men blir tritt og ofte tatt frem for å piffe opp et antrekk. Og i sommer er intet unntak. 

Biotherm body lotion - Helt klart min favoritt body lotion. Jeg foretrekker denne fremfor aftersun etter en dag i sola. Den gir kroppen fuktighet og lukter himmelsk. 

Baby lips - Lipsylene Baby lips fra Maybelline har blitt mye brukt denne sommeren. De gir god fuktighet og en fin farge. Mine favoritter er den rosa og den røde (oransje). 

Canebo pudder - Dette pudderet har nå i ett år vært mitt favorittpudder. Det legger seg veldig fint og gir et naturlig resultat. I sommer har jeg gått til innkjøp av en litt mørkere farge som passer med hudfargen i ansiktet, etter at solen har satt sine spor. 

Versace parfyme - Versace parfymen men dens fine flaske og duft har blitt tatt godt i bruk denne sommeren, og skal helt klart bli dratt med inn i den nye årstiden. 

Sandaler fra Pull & Bear - Mine høyhelte sandaler som jeg fant på Pull & Bear i Malaga i sommer, har virkelig funnet veien til mitt hjerte. Jeg elsker dem, og har denne sommeren levd i de. Var på leit etter de i sort i Polen, men uten hell. De er utrolig behagelige på foten og ser smashing ut! 

Hva er dine favoritter fra denne sommeren? 

gårsdagens antrekk

  Dato: 17.08.2014 Klokken: 17:57 Kommentarer: 5

Hei og god søndag! Dagen i går gikk til venninnekos og bursdag. Vi feiret Martha med kake og fest hjemme hos hun. Da gjestene dro ut, dro jeg hjem. Merker at jeg er så trøtt og sliten for tiden, så de prioriterer jeg heller søvn før fest.  I dag har vi ladet opp til ny uke med avslapping og tvtitting. Nå står rydding av rom, bytting av sengeklær og planlegging av uka på agendaen. Typiske søndagsgjøremål hos meg! Håper dere har en fin dag!


jakke - forever 21 / tshorte - stradivarius / bukse - only / sko - new look / solbriller - bikbok / veske - bershka

Gårsdagens antrekk ble ett enkelt og komfy antrekk. Med rufsete hår, lite sminke og mine nye sko på føttene. De nye skoene kjøpte jeg i Polen. De er så behagelige på forten og passer jo til ett hvert antrekk. 

Hva synes du?

gårsdagens reiseantrekk

  Dato: 15.08.2014 Klokken: 23:02 Kommentarer: 7Mine nye fine negler fra Polen.

bukse - spania / sko - new look / veske - hm / solbriller - bikbok / genser - sinsay

Slik ble gårsdagens reiseantrekk. Dagen bestod av litt småstress og løping her og der, men slik er det vel når man skal ut og fly. Flyturen gikk veldig fint og jeg må si det var ganske så deilig å komme hjem igjen også. Vi hadde en utrolig flott tur til Gdansk, og jeg vil virkelig anbefale alle en tur til denne vakre byen. Vi kunne gjerne hatt noen dager ekstra. Nå er hverdagen startet igjen og jeg hadde i dag min første dag i min nye jobb. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg mye til dette jobbåret her. Nå er det helg og den skal nytes til det fulle! Her står mye kos, trening, bursdag og oppladning til den nye uka på planen. God natt alle!

Hva synes du?antrekk

  Dato: 14.08.2014 Klokken: 16:57 Kommentarer: 12

briller - ebay / tshorte - carlings / skjorte - gina tricot / skjørt - pull & bear / sko - converse / veske - hm 

Her kommer onsdagens antrekk. Innleggene fra de ulike dagene har kommet litt på etterskudd denne ferien. Jeg setter meg først ned å skriver innlegg og redigerer bilder på kvelden, og da må det nesten bli slik. Nå har vi skjekket ut av hotellet og har startet på vår hjemreise. Vi har hatt noen fantastiske dager her i Gdansk, og jeg skal helt klart tilbake med både familie, venninner og kjæreste. Nå krysser vi fingrene for at flyturen og reisen går som den skal. I kveld skal jeg på musikal og i morgen er første dag i ny jobb! Håper dere får en fin dag videre. Stort smask!

Hva synes du?

going out

  Dato: 13.08.2014 Klokken: 19:27 Kommentarer: 5


bukse - spania / topp - new yorker / veske - hm / sko - pull & bear / jakke - mohito 

I dag har vi tilbrakt dagen i Gdynia. Da vi kom hjem igjen dro vi for å få massasje og manikyr. Skal si vi lever livet her nede! Gud som jeg koser meg, nyter hvert eneste sekund. Nå skal vi ut å spise det siste middagsmåltidet her nede for denne gang. Jeg vil virkelig ikke dra fra denne passen! Håper dere får en fin kveld.

Hva synes du?

 

shopping outfit

  Dato: 12.08.2014 Klokken: 13:11 Kommentarer: 7

bluse - mohito / kjole - bikbok / solbriller - bikbok / veske - bikbok / sko - nike air max thea 

Hva synes du?

grey and blue

  Dato: 11.08.2014 Klokken: 13:00 Kommentarer: 3

topp - bikbok / skjørt - primark / briller - ebay / sko - converse / sekk - fjell raven 

Gårsdagens antrekk. Hva synes du?

to nye små ting til gdansk

  Dato: 09.08.2014 Klokken: 11:00 Kommentarer: 8

Hei og god lørdags morgen! Nå har jeg dusjet og levert en nøkkel på jobb. Straks skal jeg innta dagens frokost, før det bærer avgårde til flyplassen. Må si jeg gru-gleder meg litt. For første gang har jeg selv booket flybilletter og jeg har en følelse på at alt som kan ha gått galt har gått galt. Wææh. Når det kommer til sånne ting er jeg så redd for at noe skal mistes eller gjøres feil, og lar med det andre ta seg av jobben. For å si det slik, mamma eller Nora passer alltid på boarding card'et og passet mitt (flaut). Men ikke denne gang! Nå er jeg voksen og må begynne å ta litt mer ansvar - heh.. 

Vel nok mas, det jeg tenkte å vise dere var mine to små innkjøp jeg gjorde i Haugesund her om dagen. Jeg skulle egentlig ikke shoppe ettersom jeg har planer om det i Gdansk, men denne kjolen og mobilvesken vil komme godt med under mer shopping i Polen. 

Kjole fra Bikbok - denne kjolen ligner veldig på en topp. Har sett etter sånn topp/tshorte-kjole hele sommeren, og på Bikbok fant jeg en til halv pris. Ikke værst! Denne har lommer på sidene og er veldig behagelig på. En slik kjole kan man jo kle opp og ned. Jeg gleder meg til å bruke denne med noen høye sko, og med mine Nike Air. Mobilveske fra Bikbok - denne er litt større enn en normal mobilveske og rommer med det en liten lommebok, nøkler, en leppestift ja igrunn hva du vil (som er lite) samt mobilen din også. Denne skal helt klart brukes på shopping i Gdansk! 

Nok fra meg denne gang. Nå skal kofferten lukkes, vesken pakkes og frokost spises! Ha en fin dag!

Hva synes du? 

i min nye kåpe

  Dato: 08.08.2014 Klokken: 19:58 Kommentarer: 10

kåpe - stradivarius / bukse - spania / bluse - forever 21 / sko - pull & bear / veske - hm 

I dag fikk jeg endelig fått tatt i bruk min nye fine kåpe. Jeg går selv aldri i kåper, så dette er nytt for meg. Men jeg må si jeg liker det! Jeg fant kåpen i Spania på butikken Stradivarius. Denne ble med meg på en liten luftetur til butikken i dag, før det rett og slett ble for varmt og kåpen og blusen ble erstattet med en tshorte. Nå har jeg pakket og føler meg noen lunde klar til morgendagens avreise. Må si jeg gleder meg vilt. Har brukt de siste dagene på å google alt jeg kommer over. Alt vi vil se etter, gjøre og oppleve i Polen. Dette vil bli så gøy! Nå skal jeg lage en god middag før Nora kommer. Håper dere får en superfin dag videre. Smask!

Hva synes du?

black dress and flannel shirt

  Dato: 06.08.2014 Klokken: 13:24 Kommentarer: 5

kjole - bikbok / skjorte - urban outfitters / solbriller - bikbok / veske - hm / sko - converse 

Slik ble ett av gårsdagens antrekk. Må innrømme at jeg synes det er superbehagelig å gå i bomullskjoler for tiden. Disse Bikbok-kjolene er helt supre! Passer både til hverdag og fest. De er veldig fine i seg selv, men kan fort bli en hverdagskjole med en skjorte knyttet om livet. Prøvde meg forresten på en fiskebeinsflette i går. Her ser dere resultatet, haha- ikke annet å si enn her må det øves! I dag tilbringer jeg dagen i Haugesund. Håper dere får en veldig fin onsdag :-)

Hva synes du?

that blue top

  Dato: 05.08.2014 Klokken: 20:34 Kommentarer: 7

hatt - ebay / topp - primark / jakke - pull & bear / bukse - spania / sko - pull & bear / solbriller - bikbok 

Hva synes du?

grey dress and dongeri

  Dato: 03.08.2014 Klokken: 15:00 Kommentarer: 12

kjole - bikbok / veske - vintage / sko - converse / dongeriskjorte - bikbok 

Slik ble fredagens antrekk. Helgen har gått til besøk av den engelske familien. Da spiste vi mye god mat. Blant annet kylling rullet i bacon, fløtegratinerte poteter, foccatia og en god saus og salat. Etterfulgt av brownies og is. Vi spilte kort og hadde en veldig fin kveld. I går var jeg først på jobb, så såg vi fotballkamp. Kvelden ble tilbrakt med Petter. Vi hadde kosekveld med pizza, godis og film - og koselig det var det! Nå skal vi ta turen hjem til meg der taco står og venter på oss på bordet. Senere kommer Marie på besøk og vi skal planlegge sommerens siste reisemål. Wiho, dette blir gøy!

Hva synes du? 

white jacket

  Dato: 02.08.2014 Klokken: 13:14 Kommentarer: 12

genser - zara / bukse - bikbok / briller - ebay / jakke - zara / sko - converse 

Elsker min nye jakke fra Zara. Denne ble med meg hjem fra Spania, og jeg har ikke angret ett sekund på at jeg kjøpte denne. Den er så elegant og fin, og passer virkelig til alt.

Hva synes du?

innkjøp fra bergen

  Dato: 01.08.2014 Klokken: 15:01 Kommentarer: 4

På tirsdag var jeg jo som sagt i Bergen på turisttur, men noen godbiter ble det med hjem likevel. 

Lysebrun bluse fra Bikbok - passer både bukse og shorts / Leopardkjole fra HM Divided - denne har en veldig fin passform, samtidig som leopardmønsteret gjør den litt annerledes / Sort langarmet kjole fra Bikbok - denne har jeg fra før i grå. Ettersom jeg er så glad i den, måtte jeg ha denne da jeg såg den på salg. / Hvit tshorte fra Carlings - hvite tshorter får man vel aldri nok av? 

Hvit ball fra Søstrene Grene - disse papirballene har jo blitt veldig populære den siste tiden. På søstrene Grene var de å finne i mange farger og størrelser. Min skal få plass i vinduet eller i taket på rommet mitt. / Papirsugerør fra Søstrene Grene - slike sugerør er jo så fine å se på. Virkelig helt supre til å pynte bordet med om man venter gjester. / Slangemønstret skinnlommebok fra HM - oppi denne har allerede penger og kort funnet veien. Den har blitt en favoritt. / Til og fra - lapper fra Søstrene Grene - når det kommer til gave-innpakning og spesielt rundt juletider er disse geniale! 

Hva synes du?

white and blue

  Dato: 20.07.2014 Klokken: 21:08 Kommentarer: 13

Hei! Håper dere har hatt en fin helg så langt. I går laget vi pizza og satt ute på terrassen i sommervarmen til sent på kveld. Så drog vi inn å koste oss med brownies, is og bær - nam! I dag har jeg vært litt her og der. Var jo som sagt med på et filmprosjekt i dag, noe som viste seg å være veldig gøy. Tror det meste av filmingen fikk bra, håper iallefall det! Kjekt å prøve nye ting! Etter filmingen ble jeg plukket opp av Petter og vi drog på grilling hos søsteren min og kjæresten hennes. De reiser til Hellas i morgen så en liten avskjedsmiddag måtte til. Nå venter filmkveld med Petter før ny arbeidsuke starter i morgen. Jeg er superklar for å angripe sofaen med alt jeg finner av usunnheter her hjemme. 

topp og briller - primark / shorts - ebay / sko -converse 

Dette ble gårsdagens kveldsantrekk. Jeg har helt fått dilla på denne blåe toppen, den er så enkel men samtidig fin. Denne shortsen derimot er utrolig kort! Det var endelig godt at jeg bare var hjemme hele kvelden og sammen med kun jenter. Haha :-p 

Hva synes du?

sunny outfit

  Dato: 19.07.2014 Klokken: 17:59 Kommentarer: 4

Hei! Nå har jeg nett kommet hjem fra en fin dag på stranden med Nora. Etter en svett treningsøkt på sporttreff bestemte vi oss at en tur på stranden var det rett å gjøre på en sommerdag som denne. Solen skinner og gradestokken viser hele 26 grader. Vi kjøpte med oss bringebær, boller, chips og brus, så jeg kan trygt si vi har kost oss mye! Det ble til og med en liten dukkert på oss, og det var faktisk ganske deilig. Nå skal vi straks lage pizza, for i kveld kommer Marie på besøk til oss. Da står venninnekos, god mat og tre skravlende jenter på agendaen. kjole - hm / blomsterkrans - primark / sandaler - spania / tøyveske - søstrene grene

Håper dere får en fin lørdagskveld! 

Hva gjør du i dag?

new in: spain

  Dato: 18.07.2014 Klokken: 17:55 Kommentarer: 7

Her er mine nyeste spanske innkjøp. Var utrolig mye fint og billig der nede i år. Favorittbutikkene var Pull & Bear, Bershka, Stradivarius og Zara. Anbefaler dere å ta turen innom de butikkene dersom du er i Spania i sommer. 

Blå topp fra Primark - denne er i en farge jeg bare elsker. Toppen passer jo til både hverdag og fest. / Hvitt blomsterskjørt fra Bershka - dette er utrolig behagelig på, samtidig som det er lett å kombinere med andre klær. / Blått blomsterskjørt fra Pull & Bear - dette skjørtet er veldig fint sammen med en lys overdel. / Hvit peplumtopp fra Blanco - den perfekte peplumtoppen! Både enkel og fin i et hvitt silkestoff, med åpen rygg. 

Blå blomsterkjole fra Spania - superbehagelig kjole som jeg dessverre ikke vet hvor er fra ettersom den ikke er fra et skikkelig merke eller en kjedebutikk.  / Hvit jumpsuit fra Spania - har lenge vært på jakt etter en hvit jumpsuit. Det er så fint på solbrun hud. Denne er ekstra fin med blondedetaljer på sidene. 

Grått skjørt fra Pull & Bear - med fine detaljer. Dette passer supert til hverdagsbruk. / Blå Michigan-genser fra Pull & Bear - denne er oversized, behagelig og en smule kul. / Hvit kort tshorte fra bershka - slike tshorter har jeg mange av fra før, og i love them. De er korte og passer veldig fint til høylivsshortser og bukser. / Hvit-blå stripete bukse fra HM - denne buksa er noe jeg har lovet meg selv å aldri kjøpe. Stripete bukser tok helt av for et - to år siden, og ALLE gikk med det. Jeg skulle aldri bruke en krone på en slik bukse. Vel nå litt senere betalte jeg faktisk noen euro for denne. Den er strech og har en veldig fin passform. Om jeg noen gang tar den på meg, får vi heller se på. Synest den er perfekt til båtsommer-stilen med en marineblå genser og hvite converse. 

Stripete genser fra Zara - jeg har lenge vært på jakt etter en stripete genser, og denne fra Zara er allerede blitt tatt godt i bruk. / Sort silkebukse fra Spania - denne er utrolig behagelig å ha på seg. Den er stram rundt anklene og løs rundt låra. Den perfekte reisebuksa! / Blå tshorte fra Bershka - lik den hvite ovenfor. Har helt fått dilla på denne fargen! / Grå dongerishorts fra Bershka - denne høylivsshortsen dekker magen og gjørt det fint mulig å gå med korte topper - wiho!

Sorte kjoler fra Bershka - den til venstre er ikke helt som den ser ut på bildet. Den har netting øverst og ned til brystet. Den til høgre har noen fine, annerledes skuldrer. Denne såg jeg faktisk på i London i vinterferien, men kjøpte den aldri. Heldigvis fant jeg den igjen nå. Begge kjolene "følger" kroppen og blir med det veldig fine på.

Pudderrosa lang kjole fra Blanco - denne er i silkestoff. Stroppene er formet som en X i ryggen, veldig behagelig på, og ikke minst fin. Planene for denne kjolen er å bruke den i bryllupet jeg skal i i slutten av august. Før den tid må jeg bare sy den litt inn.  / Sort maxikjole fra HM - enkel, behagelig maxikjole. En slik må alle ha!

Peach lett blazer/jakke (hva skal man kalle det?) fra Bershka - denne passer både kjole og shorts, og er allerede blitt tatt godt i bruk. / Sølv, grå tynn blazer/jakke fra Pull & Bear- denne er i silkestoff, veldig lett og fin.

Jakke fra Zara - hvit og mye finere enn den ser ut. Denne tåler også regn!

Sminkeveske fra Primark - har denne i et annet mønster og er skikkelig avhengig av den. Den har den perfekte formen hvor jeg får plass til alt jeg vil ha plass til. Måtte selvfølgelig ha en til da når jeg såg denne. / Øyenskygge fra Kiko - denne er brun med dryss av glitter. / Sminkekost og pute fra Primark - puten er utrolig fin til å legge sminke med. Vet også om andre som bruker de til å fjerne sminken med. / Rosa lipsyl fra BABY lips - denne liker jeg utrolig godt. Gir en fin lyserosa farge, samtidig som den gir fuktighet. Leppestift og lipsyl i en! / Eyeliner fra Primark - utrolig lett å legge på, ettersom den er såpass tynn / Foundation fra Fit me - nå som sommeren og solen har etterlatt sine spor i ansiktet må jeg bytte ut foundation min i en litt mørkere farge. Denne er veldig tynn og enkel å påføre. Sorte hæler fra Primark - de her har en tykk hæl, noe som gjør at de er super gode å gå i. / Brune sandaler fra Pull & Bear - disse har høy hæl langs hele foten. Elsker at de er en fin blanding av sandaler og høye sko. De er veldig behagelige å ha på foten og jeg vil helst gå med de hele tiden. / Sandaler fra Spania - sorte, flate sandaler med litt bling-bling. 

Følte det ble utrolig mange "veldig fin" her. Jeg vil jo ikke virke skrytete, men så er det vel også meningen at man skal like det man kjøper også da. Ellers har jeg også kjøpt undertøy og andre småting som jeg kommer til å vise senere. 

Hva synes du?

peach

  Dato: 16.07.2014 Klokken: 14:51 Kommentarer: 8


jumpsuit / spania - lang blazer / bershka - veske / hm - blomsterkrans / primark - sko / pull & bear 

Hva synes du?

todays

  Dato: 13.07.2014 Klokken: 17:45 Kommentarer: 13


lang blazer - bershka / tshorte - bershka / shorts - levis / solbriller - ebay / sko - pull & bear

Hva synes du?

outfit from friday

  Dato: 13.07.2014 Klokken: 12:40 Kommentarer: 6


skjørt - bershka / topp - primark / sko -primark / jakke - pull & bear / veske - hm

Hva synes du?

peplum top and flower shorts

  Dato: 07.07.2014 Klokken: 17:19 Kommentarer: 6

peplum top - forever 21 / shorts - bikbok / veske - hm / solbriller - ebay

Hva synes du?

uteksamineringens antrekk

  Dato: 20.06.2014 Klokken: 20:13 Kommentarer: 7

Hei og god fredag til alle! I går var vi på avslutningsfest med hele tredjeklassekullet og lærerene. Antrekket for kvelden ser du nedenfor. Elsker Nora sin fluffy cardigan. Den er så deilig. Kvelden og avslutningen ble kjempefin. Mye morsome taler og innslag fra lærerne og supergod mat. Vi spiste tapas og det smakte nydelig. Midt under middagen fikk også elevene tilbake de skriftlige eksamenen. Jeg må si jeg ble veldig fornøyd med karakterene. Trodde hovedmål eksamen skulle gå rett vest da jeg klarte å glemme overskrift, men slik ble det ikke, heldigvis. Så deilig å kjenne at hardt arbeid lønner seg. Ekstra deilig å kunne dra på ferie med en god følelse etter det siste skoleåret. Nå gjenstår bare en eksamen til høsten, men det er lenge til så deeet tenker vi ikke på nå. 


kjole new look / sko new look / armbånd primark / cardigan new look

Hva synes du?

ebay

  Dato: 19.06.2014 Klokken: 12:54 Kommentarer: 9


sort hatt  her / leopard solbriller her runde solbriller her / hvit shorts her / blomsterkjole her  

grå maxikjole her  / genser med blonderygg her

Her er mine siste ebay-innkjøp. Jeg er jo en stor fan av ebay. Der inne kan du finne alt, bokstaveligtalt ALT. Klær, sko, interiør, bøker, ja u name it. Kvaliteten er kanskje så som så, men når man ser på prisen så kan man ikke klage. Ebay er billig og superenkelt. Det er ikke mye som koster mer enn 50 kroner. :-D

Hva synes du?

happy tuesday and happy jeans

  Dato: 17.06.2014 Klokken: 23:20 Kommentarer: 9

Hei og hå! Håper dere har hatt en fin tirsdag, det har iallefall jeg! Været har vært på topp, og jeg har fått sommerferie, og på toppen av det hele fikk jeg toppkarakter på eksamen i dag, Veldig veldig fin tirsdag. Etter eksamenen kom en hoppende glad Kaja hjem og la ut på joggetur. Litt mye energi i kroppen kan du si. Etter det tok jeg meg en laang dusj etterfultg av noen minutter i solen. Ellers i dag har jeg fått ryddet hele klesskapet og flere remaposer med klær skal nå leveres til lillesøsteren til Nora. Jeg har også fått begynt å småpakke til Spania som er kun få dager til. Gleder meg!

¨

// HM

I dag har jeg også fått tatt i bruk mine nye freshe bukser. Desse fant jeg på HM og det var kjærlighet fra første minutt, rettere sagt sekund. Jeg har lenge vert på let etter en blå bukse med mønster på og nå fant jeg det sannelig. Wiho :-D Snart venter sengen på meg, etter et par episoder med Suits i armkroken til en fin en. Vi snakkes i morgen, og god natt. ♥

floral dress

  Dato: 17.06.2014 Klokken: 14:15 Kommentarer: 13


kjole ebay (her) / sko mani / solbriller bikbok / jakke hm / veske hm 

Lørdagens bursdagsantrekk. Hva synes du?

antrekk

  Dato: 16.06.2014 Klokken: 14:16 Kommentarer: 12


skinnjakke - bikbok / skjørt - new look / topp - bikbok / sko - converse 

Fredagens antrekk. Hva synes du?

retro leopard sunnies

  Dato: 11.06.2014 Klokken: 19:26 Kommentarer: 8

Den siste uka har jeg fått pakker i postkassa så å si hver dag. Det gøye med å bestille ting fra ebay er at du får alle pakkene delt, noe som ender opp med at det er julaften annen hver dag. På lørdag var det disse kule retro solbrillene som dukket opp blant aviser, regninger og brev. Du finner de her

Hva synes du?

white on white

  Dato: 10.06.2014 Klokken: 14:06 Kommentarer: 8


bluse fra bershka / shorts fra hm 

I går var vi i famileselskap ute i sola. Været er jo så fint for tiden, at en lett bluse og shorts var mer enn nok klær i den stekende sola. 

Hva synes du?

new in

  Dato: 03.06.2014 Klokken: 19:27 Kommentarer: 5

Grå maxikjole fra Bikbok

Søt blomstershorts fra Bikbok

Solbriller fra Cubus

Grå topp og blomstrete bikini fra Bikbok

Mine nyeste innkjøp. Det meste fra Bikbok som dere ser. Den butikken kryr av fine sommerklær nå! Har faktisk hatt en laang shopping-pause. Har ikke handlet noe eller gått i en klesbutikk siden jeg var i London i vinterferien. Det skal godt gjøres. I steden for å bruke penger på klær så har jeg kjøpt mye usunn mat. Det er jo bra det da... hehe. 

Hva synes du?

todays

  Dato: 02.06.2014 Klokken: 20:07 Kommentarer: 10


kjole fra bikbok / veske fra bianco / briller fra cubus / skjorte fra gina 

Hva synes du?

monday shopping

  Dato: 02.06.2014 Klokken: 15:53 Kommentarer: 5

Shopping var vel i grunn å ta litt hardt i, da men. Denne søte toalettveska/lommeboka og et pudder ble med meg hjem etter dagens lille tur til sentrum. Vi har jo hatt eksamensperiode nå, og i dag er den siste dagen med fri hele dagen. Solen skinner og temperaturen er på topp. Nora og jeg bestemte oss derfor å ta turen på Frugård for å spise lunch. Der spiste vi den beste kylling og baconbaguetten jeg vet om. Så deilig å kunne sitte ute i solen samtidig. Etter en time der kikket vi i butikker og handlet inn noen nødvendigheter. Jeg hadde behov for et litt mørkere pudder, ettersom jeg i det siste har sminket meg bleikere enn hva jeg er. På Parfymelle fikk jeg den hjelpen jeg behøvde og ett nytt pudder i en mørkere tone fra favorittmerket ble med meg hjem. Nå skal jeg ut å slikke sol og lese til en prøve. Må si dette flotte været gjør at humøret blir på topp. Så deilig med sommervær!toalettveske fra hm / pudder fra kanebo 

Hva gjør du i dag?

wonder woman

  Dato: 31.05.2014 Klokken: 13:31 Kommentarer: 5


jakke - bikbok / sko - converse / genser - primark / skjørt (kjole) - hm / solbriller - bikbok

Gårsdagens antrekk. Hva synes du?

yesterdays

  Dato: 13.04.2014 Klokken: 17:05 Kommentarer: 5

Hei wow helg igjen og jeg har ikke postet et eneste innlegg på over en uke? Og nå er det duket for en rekke unnskyldninger, eller kanskje ikke? Dette skal jo være pusterommet mitt i hverdagen. Ikke et sted hvor jeg må føle meg forpliktet til å skrive noe. Det resulterer jo bare i at jeg poster noe halvhjertet og dårlig. Sannheten er at jeg er lite kreativ for tiden. Jeg trenger inspirasjon! Jeg kler meg heller ikke noe fint, jeg er lat og får vertfall ikke nok søvn. Samtidig har jeg også vært mye syk og hatt alt for mye på skolefronten. På tross av alt dette har jeg det ganske fint for tiden og jeg koser meg mye. Problemet er bare det at jeg er så dårlig til å ta bilder når jeg koser meg, eller når jeg kjeder meg for den del. Og uten bilder blir det ikke mye blogging... :-)
kjole fra bikbok / jakke fra hm / sko fra new look 

Nå som det er ferie skal jeg prøve å ta livet med ro og kose meg mye. Har også en del skolearbeid som skulle blitt gjort, men det frister ikke særlig. I går var vi en tur hos Synnøve før vi dro ut. Ovenfor kan dere se gårsdagens antrekk. Senere får jeg besøk av mine to gode venninner Marie og Nora. Marie har jeg ikke sett siden vinterferien så det skal bli fint å kunne gi henne en bamseklem. Mamma kommer også hjem fra Afrika i dag, så det skal bli fint å få sett henne også. I morgen drar vi mest sannsynlig opp til hytta på Rauland. Der står skikkelig vinterpåske med snø, kvikk-lunch og skitrekk på planen. Håper alt står fint til med dere ♥

Hva synes du?

new dress

  Dato: 24.03.2014 Klokken: 22:05 Kommentarer: 8

bikbok / 199,- 

På lørdag var jeg som sagt innom Bikbok en tur på jakt etter en kjole. Kom heldigvis ut av butikken med en kjole også, så det var gøy! Kjøpte med meg denne nokså basic men samtidig fine bomullskjolen. Den kan jo brukes både til fest og hverdags. På skolen med en cardigan over og et par converse, eller i bursdag sammen med et fint smykke. Eneste ulempen er at den er litt kort. Så ikke glem å dra den ned i ny og ned :-p 

Hva synes du?

leopard case

  Dato: 20.03.2014 Klokken: 23:03 Kommentarer: 6/ miniinthebox 

Hva synes du?

new in - pt. 4

  Dato: 08.03.2014 Klokken: 14:36 Kommentarer: 6

Solbriller fra Primark / Muffinsformer og kakestrø fra Tesco / Turkis bikinitruse fra Victoria Secret / Parfymer fra Victoria Secret / Tørrshampoo fra Batiste / Hårbånd fra Primark / Øyenbrynspenn fra Seventeen / Eyeliner fra Rimmel / Body spray fra Victoria Secret / Rosa sminkekost fra Primark / Smokey eye palette fra Topshop


Hva synes du?

sporty outfit

  Dato: 07.03.2014 Klokken: 15:45 Kommentarer: 8

bukse - pull & bear / vest - primark / genser - hm / solbriller - primark / sjal - acne / sko - nike 

Hva synes du?

new in - pt. 3

  Dato: 05.03.2014 Klokken: 15:54 Kommentarer: 14

Rosa flaske, rosa t-shorte, rosa sportsbh, mørkerosa genser og rosa sko - alt fra Nike 


Blå sko, sorte treningshansker, hvit t-shorte, lyseblå sko og turkis genser - alt fra Nike


Se så mye fint jeg fant i sportsbutikkene i London. Personlig synes jeg Nike har de fineste og beste treningsklærene. I London er jo Nike mye billigere, så da må man jo nytte seg av det. Skoa er jeg allerede litt småforelska i. Jeg kan ikke vente til å teste dem ut på Sporttreff så fort jeg er blitt frisk! Ser at det ble litt fargetema på treningsklærna jeg kjøpte. Hadde igrunn veldig lyst på en gul treningstshorte, men utvalget av tshorter var ikke så mye å skryte av. Av de seks-syv sportsbutikkene vi var innom (her snakker vi enorme butikker med flere etasjer) så hadde du kun tshorter i fargene hvit, sort og rosa. Ettersom jeg har sort fra før ble det de to andre som ble med meg hjem denne gangen. Var vertfall utrolig glad for å finne sånne sorte hansker som du ser på bilde nr. 3. Etter at jeg begynte å trene en del styrke ender jeg alltid opp med å gnisse av huden i handoverflata. Så nå ser jeg frem til å ikke ha såre hender etter trening lengre, hihi. Det er jo alltid kjekt å kjøpe nye treningsklær og sko. Om ikke nye fargerike og freshe treningsklær motiverer, så vet ikke jeg. :-D 

Hva synes du?

new in - pt. 2

  Dato: 03.03.2014 Klokken: 19:35 Kommentarer: 9

Grå crop top fra Primark / Sort veske fra Primark / Pudderrosa topp fra Primark / Brunt belte fra Forever 21 / Pumps fra New Look 

Mørkegrått skjørt fra Forever 21 / Smykke fra Primark / Mønstrete genser fra Forever 21 / Veske fra Bershka / Sort kjole fra Forever 21 Hva synes du?

new in - pt. 1

  Dato: 02.03.2014 Klokken: 18:09 Kommentarer: 9

Wonder Woman - genser fra Primark // Superman - genser fra Pull & Bear

Grønn vårjakke fra Forever 21 // Sorte Nike sko // Grå genser med sorte armer fra Primark (herreavdelingen)


Blå vaffelvest fra Primark // Grå tee fra Bershka // Blå bukse fra Primark // Sko fra Converse 

Første del av mitt London-innkjøp. Dette var de litt hverdagslige klærna som ble med meg hjem i kofferten. De sorte Nike skoa har jeg planer om å bruke i hovedsak på jobb. De passer til så og si alt så de er jo supre å ha på i hverdagen også. Vesten er allerede blitt en favoritt. Den kom jeg helt tilfeldig over på Primark og kostet meg kun sytti kroner! De neste delene vil komme litt her og der de neste dagene. Håper det er greit at jeg deler dem litt opp :-) 

Hva synes du?

denim and doc's

  Dato: 23.02.2014 Klokken: 13:33 Kommentarer: 8

bukse - vila / sjal - cubus / jakke - vintage / sko - dr.martens / solbriller - cubus 

Hva synes du?

birthday outfit

  Dato: 10.02.2014 Klokken: 17:50 Kommentarer: 17

Hei, og god mandag! Jeg har nett kommet hjem etter et par timer på jobb og er straks på vei ut døren igjen. I dag står slyngetrening og bootcamp sammen med Mari på treningsplanen. Det blir nok gøy å prøve noe annet enn bare apparater og vekter. I går feiret vi morsdag og pappa sin bursdag sammen med familien. Da ble det myye kaker og god mat. Jeg skulle egentlig gå kledd slik som dette men ettersom det var så kaldt byttet jeg ut skjørtet med en bukse. 


sko - hm / skjørt (egentlig kjole) - bikbok / genser - her / veske - hm 

Hvordan det egentlig er å ta bilder ute i den kalde vinden:


Nå må jeg løpe! Ha en super mandag!

Hva synes du?

flower mesh

  Dato: 04.02.2014 Klokken: 16:14 Kommentarer: 15


Se hva som jeg plukket opp på postkontoret her om dagen! Så fin! Minner litt om en annen flower mesh genser jeg har, bare denne er av mye bedre kvalitet. Gleder meg til å ta den i bruk. Kan jo brukes til både hverdag og fest! Jeg fant den på ebay (selvfølgelig :p ), og du kan finne den her

Hva synes du?

yesterdays

  Dato: 03.02.2014 Klokken: 19:21 Kommentarer: 16

genser - hm / skjørt - ebay / strømper - hm / sko - ellos / jakke - bikbok 

Hei og god mandag til alle! Ny uke, nye muligheter. Denne uka tror jeg kommer til å bli fin. Skoledagen min har bestått av kun to økter. Så i dag har jeg kunnet sove lenge, sett serier og hatt en økt på sporttreff. Etter trening dro jeg hjem og stelte i stand middag. Denne gang ble det en ny middagsrett, som jeg tror falt i smak hos de fleste. Senere i kveld kommer min gode venninne Synnøve på kvelds, så det blir nok koselig. Håper deres uke har startet bra! 

Hva synes du?

fav 2013

  Dato: 28.01.2014 Klokken: 14:49 Kommentarer: 13

Har sett at andre blogger har postet sine favorittantrekk fra året som gikk på sine blogger, og nå tenkte jeg å gjøre det samme. Her er mine "favoritter" fra fjoråret:

Hva synes du?

yesterdays

  Dato: 26.01.2014 Klokken: 15:08 Kommentarer: 5

topp - kappahl / smykke - bikbok / skjørt - ebay (make her) / neglelakker - isadora og hm 

Hva synes du?

sequin silver skirt

  Dato: 25.01.2014 Klokken: 18:33 Kommentarer: 16
Fant dette fine skjørtet på ebay en fin novemberdag. Rett før jul dukket det opp i postkassen min. God jul til Kaja fra Kaja. Det er i hovudgrunn sort, med sølvtråder i. I sølvtrådene er det paljetter. Tror ikke jeg betalte mer enn 50 kroner for det. Det eneste negative med det er at det er veldig kort. Men men man kan helt fint bruke det! Og det skal jeg i kveld i bursdag til fineste Karina. Nå må jeg nesten få på meg finstasen og forte meg litt. Håper dere får en fiin lørdagskveld. Kos dere!

Hva synes du?

sequin cross printed

  Dato: 16.01.2014 Klokken: 14:55 Kommentarer: 8


Noen av dere følger kanskje en jente med navnet rubilove på instagram? Vel, det gjør iallefall jeg, og det var på hennes profil jeg såg denne shortsen først. Etter å ha skjekket nettbutikken hennes, lunavintage, uten hell var jeg i ferd med å gi opp jakten på shortsen som er like fin som et veldig fint skjørt. Helt til en take slo meg at jeg kunne alltids skjekke ebay. Ebay er sjeldent en dum ting (så lenge du ikke er ute etter å spare penger da). Og se hva jeg fant og til en såå billig penge. Den fineste shortsen av dem alle. Du kan finne en make til den jeg har, her. 

Hva synes du?

three outfits

  Dato: 14.01.2014 Klokken: 15:56 Kommentarer: 17

Hva synes du?

gold rings

  Dato: 10.01.2014 Klokken: 16:34 Kommentarer: 13HM // 49,-

Hva synes du?

high heels and cross printed shorts

  Dato: 28.12.2013 Klokken: 13:02 Kommentarer: 9

topp / shana - sko / primark - shorts / ebay - jakke / hm 

Hva synes du?

fluffy vest

  Dato: 27.12.2013 Klokken: 09:59 Kommentarer: 5genser / hm - sjal / cubus - bukse / bikbok - sko / ellos - vest / hm (ny) 

Nå har jeg dratt på jobb, og her skal jeg være de neste sju timene. Håper dere har en super fredag! 

Hva synes du?

christmas look

  Dato: 26.12.2013 Klokken: 15:18 Kommentarer: 11

Hei! Tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg sminket meg til julaften. Base, hudsminke og øyenbryn endrer jeg svært lite på fra hvordan jeg sminker meg til vanlig. Har skrevet tideligere litt om hvilke sminkeprodukter jeg bruker her. 

Øyner: Til å starte med legge jeg en lys øyenskygge over hele øyenlokket. Deretter bruker jeg en mørkere skygge, her: brun, som jeg legger på fra midten av øyenlokket og ut til kanten, der vippene slutter. Til slutt bruker jeg en enda mørkere skygge, her: sort, og legger ytterst av øyenlokket og litt langs kanten under øyenvippene nede. Deretter legger jeg en tynn linje eyeliner langs kanten av øyenlokket. Ut mot enden på lokket tegner jeg på en falsk vippe, på hvert øyenlokk.  For å fullføre den sorteøye-looken legger jeg mascara på vippene. Bruker svært lite mascara på vippene nede, for å unngå å se ut som et spøkelse. For mye av det gode blir ikke alltid like fint. 


Lepper: Til hverdags bruker jeg lite farge på leppene. Derfor liker jeg å bruke litt farge på dem, når man først skal sminke seg litt ekstra. Først legger jeg på en vanlig leppomade for å unngå at leppene tørker inn. Deretter fyller jeg leppene med leppestift, her i julens farge: rød. For å holde på fargen legger jeg på et lag med vaselin. Vaselin funker supert, og er en klar favoritt i sminkeveska. Hår: Jeg gikk for det tradisjonelle julehåret blant unge jenter, altså krøller. Jeg laget mine tidelig på morgenen, slik at dem "falt" lengre ned ettersom dagen gikk. Jeg liker best store krøller som henger i nedre del av håret. Til dette brukte jeg bare en vanlig krølltang og det gikk igrunn ganske raskt ettersom mine krøller ble såpass store. 


Håper dette kanskje var til inspirasjon for nyttårsaften? Nå skal finstasen på og familien skal i juleselskap hos tante og onkel. Nyt ferien fininger!Hva synes du?

todays

  Dato: 23.12.2013 Klokken: 00:26 Kommentarer: 5jakke / gina tricot (ny) - overdel / primark - skjorte / gina tricot - sko / dr. martens / veske - hm 

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 16.12.2013 Klokken: 15:09 Kommentarer: 11

Noen du likte?

ripped denim and leather

  Dato: 30.11.2013 Klokken: 13:39 Kommentarer: 11


skinnjakke - bikbok / skjorte & t-shorte - gina tricot / jeans - pull & bear / sjal - acne / solbriller - cubus 

Hei, god lørdag! Her skinner sola, for en gangs skyld. Jeg har vært en tur på senteret for å gjøre noen ærend og nå skal jeg straks til Nora for å spise frokost sammen med hun og Marie. Ting skjer litt i feil rekkefølge her i dag. Resten av dagen skal jeg jobbe med særemnet mitt (iallefall prøve), før vi tar turen ut i kveld. Håper dere får en fin lørdag. 

Hva synes du?

my favourite cases

  Dato: 19.11.2013 Klokken: 15:26 Kommentarer: 7

ebay - ebay - ebay - hm - miniinthebox - hm 

Hva synes du?

outfit from another day

  Dato: 16.11.2013 Klokken: 14:28 Kommentarer: 11
solbriller - bikbok / cardigan - hm / kjole - hm / strømper - hm / sko - dr martens 

I dag har jeg tatt turen til Haugesund på leilighetsshopping med søsteren min. Satser på at vi får kjøpt noe fint. Kanskje også noen julegaver? Jeg burde virkelig begynne.. Blir jo helt stresset av at der er kun 38 (?) dager til jul. To much to doo.. Håper deres lørdag er fin. 

Hva synes du?

my new dresses

  Dato: 01.11.2013 Klokken: 14:30 Kommentarer: 11

RARE LONDON- nelly (utsolgt)  - xs/s 
Denne kjolen er skikkelig fin, og utrolig behagelig å ha på seg. Den er ganske så enkel, ettersom den er sort, men gulldetaljene og en halvåpen rygg gjør kjolen fin og annerledes. Den er dessverre litt for stor til meg, så jeg får se hva jeg ender opp med å gjøre med den. 


Her ser dere ryggen. Hadde det ikke vært for at den er for stor til meg så hadde den vært veldig fin. 

BIKBOK - xs 
De to neste kjolene er helt like, bare i ulik farve. De er kjøpt på Bikbok og koster bare 149,-. De sitter perfekt på, og veldig behagelige på. Kjolene er i bunn og grunn ganske enkle, men den åpne armen gjør kjolen mer eksklusiv. Jeg kan ikke si annet enn "løp og kjøp!".  AURA BOUTIQUE - nelly (her) - xs
Denne har jeg jo vist sånn halvveis før. Den er iallefall en kjole med armer som er dekket av fiine paljetter. Kjolen har allerede blitt en favoritt. Inni er det et mykt stoff som gjør at du ikke "skraper" deg på paljettene. Noen vil kanskje synes kjolen er litt kort, men jeg synes den er perfekt i lengden, jeg. En liten ulempe er at paljettene faller av, men slik er det jo alltid med paljetter. Uansett - den er verdt det. Hva synes du?

birthday outfit

  Dato: 28.10.2013 Klokken: 20:19 Kommentarer: 9

pumps - primark / smykke - hm / genser og skjørt (kjole) - bikbok 

Gårsdagens antrekk i familieselskapet. Hva synes du?

some snaps from yesterday

  Dato: 27.10.2013 Klokken: 11:25 Kommentarer: 11

kjole og pumps fra primark 

Beklager dårlige bilder.. Det var mørkt, det regnet og kameraet var ikke min beste venn. Var som sagt i bursdag til Anna i går. Veldig deilig å være i en skikkelig jentebursdag der man drikker brus og ikke alkohol. Vi spiste kjempegod pizza og nyydelig oreokake. Nå lurer jeg egentlig på hvorfor jeg ikke spiste mer? Vel, det skal så sies at smash-skåla holdt meg relativt opptatt den også. Er det helg så er det helg. I dag er det søndag og jeg merker jeg burde ha gjort litt mer skolearbeid de siste dagene. Så det skal jeg bruke dagen min på. I ettermiddag skal jeg i familiebursdag til søskenbarna mine. Wiho enda mer kaker. Dette lover godt. Håper dere har en super søndag! 

Hva synes du?

this autumn i want to wear this

  Dato: 18.10.2013 Klokken: 16:06 Kommentarer: 6


//polyvore 

Hva synes du?

fluffy jacket

  Dato: 17.10.2013 Klokken: 20:38 Kommentarer: 11


lovely fluffy jacket from HM / jeans from Pull&Bear / scarf from Cubus/ peplum top from BikBok

Hva synes du?

party outfits

  Dato: 15.10.2013 Klokken: 15:20 Kommentarer: 16Mine siste festantrekk. En du likte?

antrekk

  Dato: 13.10.2013 Klokken: 18:36 Kommentarer: 7

skjørt - hm / jakke - vintage / skjorte - gina / lue - hm / sjal - bikbok / briller - cubus / veske - hm / sko - roots

Hei, og god søndag til alle. I dag er været superfint. Har spist frokost hos Marie sammen med Nora i dag. Så koselig å være samlet alle tre. Ettersom Nora har vært i Danmark hele ferien og Marie drar tilbake til internatskolen i dag, passet det supert at vi spiste frokost sammen. Marie hadde laget lapper, noe som er blitt en tradisjon hos oss. Så koselig. I morgen er det tilbake på skolebenken og jeg kan ikke si jeg ser frem til det, men skal man videre her i livet er det vel nødvendig. Nå hørtes jeg voksen ut, haha. Om en halvtime plukker Nora meg opp og vi tar turen opp på fjellet. Håper dere nyter siste feriedag, det skal jeg. 

Hva synes du?

wanties

  Dato: 09.10.2013 Klokken: 17:17 Kommentarer: 5

klikk på bildet for å komme til produkta. 

Lange cardigans - Luer - Burgunderrødt sjal - Strømper - Dr. Martens - Klokke - Solbriller - Veske -  En sort hatt 

Hva ønsker du deg? 

todays wearing

  Dato: 08.10.2013 Klokken: 19:08 Kommentarer: 11

Hei alle sammen! Dagen i dag har vært avslappet og fin. Startet dagen med frokost med Marie. Jeg serverte sveler (lapper) med smørkrem. Nam, noe av det beste jeg vet! Ikke spesielt sunt, men det er jo trossalt ferie. Her er iallefall dagens antrekk. Veldig comfy med andre ord. Slik det skal være når man kun er inne å slapper av hele dagen lang. 

Se mine kule nye sko. Fikk dem av Nora til bursdagen, men har ikke fått testet dem ut før i dag. I love them. De er annerledes, men samtidig så kule. Og ikke mins super behagelige!

Ringer fra bikbok og topshop. 

cardigan - match / bukse - cubus / sjal - cubus / tee - levis / sko - roots

Hva synes du?

armcandy

  Dato: 06.10.2013 Klokken: 00:13 Kommentarer: 9

Beklager dårlig og sen oppdatering i dag. Startet på jobb klokken ni og var ferdig der i firetiden. Før jeg var komt meg inn døra hjemme var jeg på vei ut igjen. Ettersom kiropraktoren min har gitt meg treningsplan for de neste ukene, bar det ut på joggetur i dag. I kveld har jeg hatt besøk av kjæresten. Familien har spist take-away fra kina'en og vi har halvsovet til en film. Nå merker jeg at jeg er utrolig sliten og trøtt. Det skal bli så godt å få legge seg og sove lenge i morgen. 

Ovenfor ser dere dagens lille detalj. Ettersom smykker bli erstattet med store sjal velger jeg å ta frem armbåndene mine igjen. Nå for øyeblikket er de her mine favoritter. Må virkelig få tak i noen flere, eller kanskje en klokke. Klokker er også så fint.. Åh, jaja det er jo lov og drømme. Apropo drømming, det skal jeg nå. Zzz, god natt alle sammen. 

Hva har du gjort i dag?

hverdagsantrekk

  Dato: 04.10.2013 Klokken: 15:38 Kommentarer: 21

Mine siste hverdagsantrekk jeg har delt her på bloggen. Har du en favoritt?

todays

  Dato: 30.09.2013 Klokken: 22:47 Kommentarer: 16briller - cubus / jakke - veromoda / bukse - pull&bear / skjorte - gina tricot / sjal - acne 

Hva synes du?

yesterdays partyoutfit

  Dato: 29.09.2013 Klokken: 19:10 Kommentarer: 22


genser - flower mesh sweather (på ebay) / skjørt - hm / sko - hm / smykke - ebay 

Hva synes du?

dagens

  Dato: 27.09.2013 Klokken: 19:48 Kommentarer: 11jakke - gina / shorts - levis / hals - gina / briller - ebay / veske - hm 

Hva synes du?

viva la juicy noir

  Dato: 24.09.2013 Klokken: 16:50 Kommentarer: 4Har dere luktet på den nye parfymen fra Juicy Couture? Den er himmelsk, og jeg var så heldig til å få den til bursdagen min. 

Har du prøvd denne?

lørdagens antrekk

  Dato: 23.09.2013 Klokken: 15:23 Kommentarer: 10

peplumtop - bikbok / skjørt - bershka / smykke - hm / veske - hm / sko - mani 

Hva synes du?

materialistisk lykke

  Dato: 21.09.2013 Klokken: 13:24 Kommentarer: 11

Fikk dette sjalet fra søsteren min og kjæresten hennes, Mathias, til bursdagen. Åå, i love it! Det er så mykt, varmt, godt og fint. ♥

Hva synes du?

new make up

  Dato: 19.09.2013 Klokken: 17:48 Kommentarer: 5

Sluttet klokken tolv i dag, gjør jo det hver torsdag, noe som er såå deilig. Så etter skolen dro Nora og jeg ned til sentrum en tur for å få kjøpt meg litt ny sminke. Helt siden jeg begynte å sminke meg har jeg alltid prøvd ut nye merke og byttet mellom foundation og pudder. Denne gangen ble det et Kanebo-pudder og en Clarins-rouge som ble med meg hjem. Fikk tak i begge to på Parfymelle. Der ble jeg sminket og fikk prøvd ut begge deler, før jeg dro kortet. Det var noe som var til stor hjelp!  Nå gleder jeg meg nesten til å sminke meg i morgen, haha. Kjekt med nye ting! 

Har du prøvd noen av desse?

just perfect

  Dato: 18.09.2013 Klokken: 20:41 Kommentarer: 14Fikk denne fine, enkle veska til bursdagen min i helga. Den er så liten, men samtidig så romslig. Den går jo til ALT.  I looove it! 

Hva synes du?

ripped

  Dato: 12.09.2013 Klokken: 21:34 Kommentarer: 11
bukse - pull & bear / genser - monki / briller - cubus / mobilveske - kappahl 

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 08.09.2013 Klokken: 19:05 Kommentarer: 12Ett du likte?

autumn outfit

  Dato: 07.09.2013 Klokken: 18:08 Kommentarer: 14bukse - pull & bear / genser - vero moda / veske - bianco / sjal - gina tricot / briller - cubus / jakke - vero moda / støvler - hunter 

Hva synes du? 

burgundy

  Dato: 04.09.2013 Klokken: 19:32 Kommentarer: 13

t-shorte - hm divided / cardigan - hm / skjørt - gina tricot / smykke - hm / veske - vintage

I dag har det vært superfint vær her på Stord. Sola skinner og temperaturen er ikke så galen. Skal si det ble en smule varmt med denne ull cardiganen her. I dag har jeg laget pannekaker til middag, min favoritt. Så nå er jeg stappmett. Pjuh.. Senere i kveld skal jeg se fotballkamp. Krysser fingrene for at laget mitt vinner. Håper der har en fin dag!

Hva synes du?

we like it vintage

  Dato: 04.09.2013 Klokken: 16:19 Kommentarer: 6

Se hva mamma fant nedstøvet inni et skap fullt av gamle klær! Denne vesken er så tidløs og kul. Jeg kan ikke vente til å ha den under armen. 

Hva synes du?

meoow

  Dato: 03.09.2013 Klokken: 15:38 Kommentarer: 6

skjørt - primark / solbriller - ebay / tee - hm divided / smykke - hm 

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 30.08.2013 Klokken: 18:48 Kommentarer: 10


bukse- vila / jakke og sjal - bikbok / veske - primark / briller - spania

Hva synes du?

todays

  Dato: 28.08.2013 Klokken: 22:46 Kommentarer: 12


cardigan - match / bukse - pull & bear / t-shorte - hm divided / briller - cubus / sjal - cubus / veske - bianco 

Hva synes du?

23

  Dato: 27.08.2013 Klokken: 21:51 Kommentarer: 13skjørt - primark / topp - bikbok 

Gårsdagens antrekk. Hva synes du?

outfit

  Dato: 25.08.2013 Klokken: 19:45 Kommentarer: 20skjorte - gina tricot / shorts - levi's / tank - levi's / solbriller - spania 

Hva synes du?

blue peplum & aztec

  Dato: 24.08.2013 Klokken: 17:44 Kommentarer: 14


sko- mani / armbånd - primark / ringer - bikbok / skjørt - bershka / topp - forever 21

Hei og god lørdag til alle! Håper dere har hatt en fin og solrik dag. Jeg, for min del har vært på jobb siden klokken ni i morres. I gårkveld dro vi til Martha for å feire 18års dagen hennes. Koselig kveld med fine jenter, og god mat! Da fikk jeg endelig anledningen til å bruke den blå peplumtoppen jeg fikk av min søster i vår. Synes den er så fin. Drog hjem fra jobb, hoppet i dusjen og dro rett i bursdag, så håret ble jo så som så. Men men. 

Hva synes du?

new shirt

  Dato: 24.08.2013 Klokken: 11:01 Kommentarer: 9

Den dagen jeg var i Haugesund kom jeg hjem med denne skjorta. Har virkelig fått sansen for slike skjorter i det siste, så behagelige og kule. Denne er kjøpt på gina tricot til kun 199,- . 

Hva synes du?

yesterdays outfit

  Dato: 22.08.2013 Klokken: 19:37 Kommentarer: 15

Skjørt (egentlgi kjole) fra Bershka / Sjal fra Cubus / Genseren er vintage / Skinnjakke fra Bikbok

Hva synes du?

laid back

  Dato: 21.08.2013 Klokken: 15:32 Kommentarer: 7

hårbånd - primark / shorts - levi's / sko - converse / skjorte - pull&bear / tshorte - stradivarius 

Hva synes du?

outfit

  Dato: 19.08.2013 Klokken: 21:49 Kommentarer: 17jakke - vintage / bukse - pull & bear / genser - bikbok / sko - converse / briller - cubus

Hva synes du?

gullkjolen

  Dato: 18.08.2013 Klokken: 11:27 Kommentarer: 10

kjole - bikbok / sko - mani

Hva synes du?

gold dress

  Dato: 16.08.2013 Klokken: 13:58 Kommentarer: 6


Hei og god fredag! Nå er jeg hos Nora. Hun skal feire bursdagen sin i dag og har pyntet såå fint hjemme hos seg. Kan vise bilder senere. I anledning bursdagen tenkte jeg å bruke min nye gullkjole fra Bikbok. Denne betalte jeg kun en femtilapp for, her om dagen. Kjolen er jo kanskje litt mye i seg selv, men jeg tror den kan bli fin allikevel. Nå skal jeg ned å hjelpe Nora lage pizza. Ha en fin dag! 

Hva gjør du i dag?

oljeanorakk og blomster

  Dato: 15.08.2013 Klokken: 18:55 Kommentarer: 16oljejakke - hh / skjorte - pull & bear / bukse - pull & bear / blomsterkrans - håndlaget av nora 

Hva synes du?

new in - spain

  Dato: 13.08.2013 Klokken: 19:18 Kommentarer: 9

Fikk spørsmål om jeg kunne skrive om innkjøpene mine fra Spania, så her er de. Ble ikke så mye som ble med meg hjem, men jeg er fornøyd. 

Sort tshorte fra Stradivarius. Denne er luftig, kort og passer til alt. Cardigan fra Pull & Bear. Er det noe jeg har lite av så er det cardigans. Da jeg så denne måtte jeg ha den. Bukse fra Pull & Bear. Denne satt perfekt på. Stram nede, og slim hele vegen. 

Skjørt fra Primark. Dette skjørtet er litt større en det ser ut på bildet oppe i midjen. Det faller ikke rett ned, men står mer ut. Lillafargen er veldig sommerslig, og mønsteret piffer hele skjørtet opp. 

Bukse fra Pull & Bear. Samme bukse som den lyseblå ovenfor. Genser fra Bershka. Denne er mer brun enn den ser ut på bildet. Genseren er veldig lett og har strikk neders. Rutete skjorte fra Pull & Bear. Denne er av bomull og er superbehagelig å ha på. Dongerishorte fra Stradivarius. En helt enkel dongerishorte, ettersom mine andre enten er for lange eller for korte eller har mønster på seg. Luksusproblem, men allikevel kjekt å finne den som passer til alt. 

Shorts fra Nike. Har den samme i sort, og de er supre å både trene i og slappe av i. Veldig behagelige. Shorts fra Primark. Denne er lilla med mønser som minner om tyedye. Treningsjakke fra Nike. Denne synes jeg er superfin. Den er lyselilla, mørkelilla og har grå hette. Veldig luftig å lett. Passer perfekt til både trening og fjelltur. Bok fra Springfield. Denne boken er som en kalender, hvor man kan skrive to do's og huskelapper til hver dag. Jeg kommer til å bruke den som en planbok, hvor jeg skriver ned alt jeg må huske når det kommer til skole, trening og jobb. 


Pumps fra Primark. Har lenge lett etter noen sorte pumps med slik reim rundt slik som her. Synes de er så fine og på primark fikk jeg dem til under 150 kroner. 


Peachfarget langkjole fra en spansk butikk. Den er ikke fra en kjede eller noe slikt så er vanskelig å vite hvor man kan få tak i lik. Her er bilde av den på. 

Hva synes du om innkjøpet?

outfit

  Dato: 12.08.2013 Klokken: 17:52 Kommentarer: 9


cardigan fra stradivarius - veske og topp fra hm - briller fra primark - shorts fra levis - sko fra converse

Var jo som sagt hos frisøren i dag. Så nå er jeg nyklipt og håret er mykt og friskt igjen. Fikk faktisk tilbud om å være hårmodell for en lærlig der som jeg klipper meg. Det skal foregå utover høsten, så det blir nok spennende. Nå kaster jeg klær, mat og sengeklær nedi baggen jeg skal ha med meg på hyttetur. Nora kommer og henter meg klokken seks så jeg har vel egentlig bare tiden og veien. Skal nemlig på hyttetur med Nora og Marie i dag, på hytta til Nora. Der blir vi til onsdag, så det blir nok toppers. Mye god mat og jentekos. Nå må jeg løpe! Ha en fin dag :)

Hva synes du?

dork

  Dato: 11.08.2013 Klokken: 00:36 Kommentarer: 12

klær - primark / mobilveske - kappahl / solbriller - cubus / sko - converse

Dette ble gårsdagens reiseantrekk. Dro fra leiligheten i tolvtiden, og var hjemme i åttetiden. Flyet denne gangen var så stappet med folk at vi satt med randoms hele gjengen. Bag'n var stappet med godterier fra taxfreen og veide tonn. Under hele flyturen var det egentlig ganske trangt om plassen og alt for mange folk overalt. Det første vi gjorde da vi hadde kommet inn døra var å dra på matbutikken. Vi var sultne med store bokstaver hele gjengen. Deretter tok jeg en dusj og lå meg i nye sengeklær. Lenge siden det ahr vært så deilig å legge seg. I dag stod jeg opp tidelig for å dra på opplæring på en kafe her jeg bor. Så nå skal jeg begynne å jobbe litt i helgene utover høsten. Det er noe jeg ser frem til! 

Hva synes du?

peach dress and flowers

  Dato: 09.08.2013 Klokken: 12:57 Kommentarer: 3

kjole - spania / sko - spania / hårbånd - primark

Gårsdagens antrekk. Kjolen fant jeg en av de første dagene nede i byen her. Den kostet 11 euro = 88 kroner. Vil si det var nokså billig for en lang kjole som denne. Nå er jeg mest sannsynlig på vei til flyplassen i Malaga. Er ikke hjemme før i kveld en gang. Skal bli deilig å få sove i sin egen seng på to uker. Håper dere har en fin dag!

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 08.08.2013 Klokken: 19:32 Kommentarer: 8
veske - hm / hårbånd - primark / armbånd - hm / kjole - nelly / sko - spania

Hva synes du?

cut out dress

  Dato: 07.08.2013 Klokken: 11:50 Kommentarer: 10kjole - hm divided / hårbånd - primark / smykke brukt som armbånd - hm / sko - converse

Gårsdagens antrekk falt på denne sorte kjolen fra hm divided. Synes divided tar inn så mye fint og kult, men samtidig enkle klær. Så der liker jeg godt å handle (noe dere kanskje har merket?). Tideligere på dagen var vi på stranda. Jeg droppet solkrem, noe som resulterte i et litt brent ansikt og lepper. :(( Sett bort fra mine hovne lepper koser jeg meg så mye her nede. Soling, bading og god mat, blir det bedre? 
Nå skal vi straks dra på badeland. Har vært her nede 7 ganger nå, men enda ikke besøkt et eneste badeland så det skal nok bli spennende :)

Tusen takk til fine Benedicte som har skrevet så mye fint om meg på bloggen sin, tusen takk!  

Hva synes du?

white dress and flowers

  Dato: 05.08.2013 Klokken: 19:40 Kommentarer: 10
kjole - hm divided / vekse - hm / blomsterbånd - primark / sko - converse

Hva synes du?

beach outfit

  Dato: 05.08.2013 Klokken: 12:02 Kommentarer: 4

bikini - ebay / shorts - levi's / briller - ebay / topp - bikbok 

Hva synes du?

purple skirt

  Dato: 04.08.2013 Klokken: 21:05 Kommentarer: 6


overdel - lindex / skjørt - primark / veske - hm / sko - spania

Hva synes du?

gårsdagens antrekk

  Dato: 03.08.2013 Klokken: 19:23 Kommentarer: 15

overdel - hm / briller - spania / mobilvekse - kappahl / shorts - levi's 

I går var brukte vi hele dagen på shopping. Vi dro først til Marabella til et stort kjøpesenter der. Det heter La Canada og har over 200 butikker. Leste på flere blogger at det skulle være Victoria Secret der, men til min store skuffelse så var det feil. Selv om de ikke hadde noen vs, så hadde de mange andre fine butikker! Deriblant Pull & Bear, Stradivarius, Hollister og Bershka. Etter noen timer der dro vi til en Nike outlet litt utenfor Malaga. Den var ikke sånn super stor, men jeg fikk kjøpt meg både en shorts og en løpejakke, så jeg er fornøyd. 

I dag har vi vært på stranden i mange timer. Og jeg ser nå ut som en tomat i fjeset. Om ikke lenge skal vi dra til byen for å spise middag. Håper dere har en fin dag!

Hva synes du?

lets go to the beach, beach

  Dato: 03.08.2013 Klokken: 12:33 Kommentarer: 4
Opp og hopp, alle i hopa! Her er skinner solen og været er finfint! Jeg har nettopp spist litt brødmat med alliloi ( <3 ) og fått på meg litt solkrem. Jeg har også tatt på meg dette fine skjørtet. Liker lillafargen såå godt. Det ble kjøpt i Malaga på begynnelsen av sydenferien, og er fra primark. Bikinien er fra vs. Nå er vi straks på vei til stranden. Så jeg må få rumpa i gir. Ha en fin dag alle sammen!

Hva gjør du i dag?

neon

  Dato: 02.08.2013 Klokken: 19:54 Kommentarer: 7
kjole - hm divided / smykke - bikbok / sko - primark 

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 01.08.2013 Klokken: 20:42 Kommentarer: 9


topp & skjørt - new look / mobilveske - kappahl / sko - converse 

Hva synes du?

yesterdays

  Dato: 31.07.2013 Klokken: 18:21 Kommentarer: 6
skjørt & solbriller - ebay / veske - primark / sko - spania / topp - bikbok 

Gårsdagens antrekk, hva synes du?

purple dress and flowers

  Dato: 30.07.2013 Klokken: 11:07 Kommentarer: 7
hårbånd & kjole - primark / sko - converse 

Hei og god morgen til alle! Helt siden vi kom frem til leiligheten i Nerja på lørdag, har jeg vært syk. Så de siste dagene har jeg bare ligget inne på rommet. Utrolig kjedelig å bli syk i syden, men noen episoder Lost har hjulpet meg på bedringensvei, heldigvis. Ut på kvelden i går begynte jeg å kjenne meg bedre, slik at jeg ble med familien ut for å spise. Godt å få litt mat i kroppen, også. I dag føler jeg meg nesten helt fin igjen, så jeg satser på at nå kan ferien i syden begynne for fullt! 

Nå er vi på vei ut døren for å dra på et marked som er rett nedi veien her vi bor. Etterpå drar vi på stranda. Har jo ikke fått vært ute i sola enda, så det skal nok bli nokså fint det og. Håper dere får en fin dag!

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 18.07.2013 Klokken: 18:31 Kommentarer: 7


overdel - lindex / vest - hm divided / solbriller - cubus / skjørt - new look

Et antrekk fra tirsdag. Hva synes du?

pink balloon

  Dato: 17.07.2013 Klokken: 17:37 Kommentarer: 7

kjole - hm divided / blomsterkrans - primark 

Hva synes du om antrekket?

festival outfit

  Dato: 16.07.2013 Klokken: 10:45 Kommentarer: 6

Lørdagens festivalantrekk:


kjole - risøe / mobilveske - Nora sin (fra primark) / skjorte - urban outfitters / støvler - hunter / blomsterkrans - diy

Hva synes du?

aztec & flowers

  Dato: 15.07.2013 Klokken: 18:58 Kommentarer: 10

topp - bikbok / shorts - levis / jakke - match / veske & hårbånd - primark 

Hva synes du?

todays

  Dato: 09.07.2013 Klokken: 14:50 Kommentarer: 7
veske - hm / genser - vintage / blomsterkrans - primark / shorts - levi's 

I dag regner det her på sommerøya. De siste dagene har det vært såå fint vær, men det måtte jo ta slutt en dag det også. Så i dag her det helt klart innevær. I dag har mamma og jeg vært en tur i sentrum. Etterpå gikk vi på frugård og spiste lunch. Spiste kylling og bacon-baguette. Den er noe av det beste jeg vet. Så nå er jeg helt stappmett. Nå skal jeg se noen episoder med gg og kose meg inne i regnværet. Håper dere har en fin tirsdag!

Hva synes du?

festival outfits

  Dato: 05.07.2013 Klokken: 11:25 Kommentarer: 4


Antrekkene er laget på polyvore.com. 

Hvilket likte du best?

festival inspo

  Dato: 02.07.2013 Klokken: 12:17 Kommentarer: 4
Nå gleder jeg meg til å dra på festival. Wiho!

Hva synes du? Skal du på festival i år?

new converse

  Dato: 01.07.2013 Klokken: 10:35 Kommentarer: 9
Fikk desse tynne grå conversa av min snille søster her en dag. Jeg må ha den snilleste søstra i verden. 

Hva synes du?

new bikini

  Dato: 28.06.2013 Klokken: 15:37 Kommentarer: 10


Min nye favoritt i bikinibunken. Åh, så fin. 

Hva synes du?

cut out sweater & flowers

  Dato: 26.06.2013 Klokken: 18:15 Kommentarer: 16


genser - primark / skjørt - ebay / hårbånd - primark / sko - ellos

Hva synes du?

new in from london pt. 3

  Dato: 25.06.2013 Klokken: 21:16 Kommentarer: 7

ansiktspleie - radiance-repair / 148 summer pink Maybelline leppestift / foundation - maybelline / ballerinasko - primark / blomsterkranser - primark / rosa bikini - primark / hvit bikini - victoria secret / offwite bikini - (ikke fra London, fikk den av min snille søster) fra HM / bikiniunderdel - forever 21 / kam - tangle teezer / parfymer og bodyspray - victoria secret / tørrshampoo - Lee Stafford 

Det var siste delen på hva jeg kjøpte i London. Hva syns dere?

antrekk: ruter

  Dato: 24.06.2013 Klokken: 17:31 Kommentarer: 7

skjorte - urban outfitters / bukse - bikbok / solbriller - primark / sko - converse 

Dette hadde jeg på meg i går da jeg var hos Marie for å feire st. hans. Ett veldig enkelt antrekk men men. Hadde en utrolig fin kveld sammen med mine beste venninner. Da Nora og jeg var i London kjøpte vi en gul regnjakke til Marie (også). En gul regnjakke har hun ønsket seg i flere år så da vi gav hun den i går ble hun veldig glad. :) Dro hjem i ett-tiden. Noe som fører til at jeg er våken og bare driver med vimsvams til langt på natt. Som igjen resulterer i at jeg står opp sent. Hater å stå opp sent, så nå skal jeg begynne å legge meg tidelig. Hahah, kan ikke ødelegge sommeren med å sove bort halve dagen (til kl 12) vettu. Nå skal jeg rydde i klesskapet mitt. Så får vi se hva jeg finner på senere. Ha en fin dag!

Hva synes du?

new in from london pt. 2

  Dato: 22.06.2013 Klokken: 19:27 Kommentarer: 6

kjole - primark / nail kit - radiance-repair / blomsterkranser - primark / bluse - forever 21 / sugerør & snor  - tiger / sminkeveske - primark / pennalhus - cath kidston

Hva synes du?

gårsdagens bursdagsantrekk

  Dato: 21.06.2013 Klokken: 19:23 Kommentarer: 7
kjole - HM divided / smykke - bikbok / armbånd - primark / sko - new look 

Denne sorte enkle kjolen ble bursdagsantrekket i Synnøves 18års dag i går. Vi hadde en fin kveld i uthuset hennes. Deilig at det er såpass fint vær at man kan være ute uten å fryse til langt på natt. Når klokken tikket 12 dro Nora og jeg til Marie en tur. Da dro de fleste videre ut på byn. Livet som 17, dere :(( Neida, bare tuller! Like hyggelig å tilbringe tid med Marie, vil jeg tro :)

Hva synes du?

new in from london

  Dato: 21.06.2013 Klokken: 11:19 Kommentarer: 7

Kommer til å poste innkjøpene fra London i tre deler, ettersom det hadde blitt så mye på engang dersom jeg skulle postet alt i ett. :-)genser med hull i - primark / gul regnjakke - primark / notisbok - selfridges / shorts - topshop / solbriller - primark / blå tshorte - primark / kvit tshorte - bershka / rutete skjorte - urban outfitters / jeans - pull & bear / genser med røde armer - primark 

Mye fra primark her, haha. Men man kan jo ikke gå inn i den enorme butikken uten å komme ut med noen poser. Det er jo mange fine og basic klær til en billig penge. 

Hva synes du?

sunny sunday

  Dato: 09.06.2013 Klokken: 18:20 Kommentarer: 4

I dag har vært en fin og solrik dag. Jeg har for det meste bare solt meg på tarassen, hørt på musikk og lest til bilteorien. Dagen ble toppet da vi hadde pannekaker til middag. Åh, min favoritt! Nå tror jeg at jeg må få gjort noe ut av dagen og  ikke bare slikke sol. Håper dere har en super søndag. 

bikini - spania | shorts - hm | blomsterkrans - diy 

Hva gjør dere i dag?

new in

  Dato: 03.06.2013 Klokken: 14:37 Kommentarer: 9


Blomsterbh fra hm.

Genser fra monki. Har denne i blå også, og den er blitt brukt mye. Så da jeg såg de hadde den i hvit måtte jeg bare kjøpe den. 

Crop-top fra bikbok


Sort kjole med opne sider  og neonfarget kjole med open rygg fra hm divided. 

Noe av det jeg kjøpte da jeg var i Bergen forgje uke. Noe du likte?

flowers in my hair

  Dato: 01.06.2013 Klokken: 11:26 Kommentarer: 6skjørt & belte / hm - genser / monki - veske / primark - blomsterbånd - ebay

Hva synes du?

denim & leopard print

  Dato: 30.05.2013 Klokken: 15:01 Kommentarer: 6skjorte & shorts / bikbok - veske /primark - solbriller / cubus

Antrekket jeg hadde på meg da Nora og jeg dro på overraskelsesbesøk til Marie på bursdagen hennes, på søndag. Hadde en så koselig kveld med mine fine jenter. Håper Marie hadde en utrolig fin dag. 

Hva synes du om antrekket?

leather, flowers and spikes

  Dato: 20.05.2013 Klokken: 13:06 Kommentarer: 8

vest - hm | sko - new look | skjørt - hm | genser - ebay | hårband - primark 

Hva synes du?

casual

  Dato: 14.05.2013 Klokken: 15:11 Kommentarer: 7cardigan - match / shorts - levi's / topp - primark / sko - converse / smykke - bikbok 

Hva synes du?

galaxy case

  Dato: 30.04.2013 Klokken: 14:24 Kommentarer: 6Fikk dette kule galaxy dekselet i posten her om dagen. Det er bestilt fra Ebay, som de fleste andre deksel jeg bestiller på nett. Ebay har jo et hav av mobildeksel til en veldig billig penge. Så her kan du velge og vrake.  Hva synes du?

summer outfit

  Dato: 29.04.2013 Klokken: 14:47 Kommentarer: 7
shorts - levi's / overdel - levi's / kjede - hm / solbriller - ebay

Hva synes du?

longing for summer

  Dato: 28.04.2013 Klokken: 12:50 Kommentarer: 2

Kjøpte denne fine blondeshortsen i Bergen for noen uker siden. Nå gjør jeg ikke annet enn å glede meg til sommer og sol, og varme nok grader til at denne kan ta turen ut av skapet. Åå, gleder meg. 

Hva synes du?

some old outfits

  Dato: 25.04.2013 Klokken: 20:53 Kommentarer: 6
Noen du likte?

yesterday's outfit

  Dato: 11.04.2013 Klokken: 15:57 Kommentarer: 9jakke - bikbok | sjal - cubus | smykke - hm | genser - boy london (ebay) | bukse - primark

Kom hjem fra skolen for ikke så lenge siden. Nå har jeg fått på meg fotballklærna og skal straks dra på trening. Kvelden skal jeg prøve å nytte til psykologi-pugging, ettersom vi snart skal ha prøveeksamen. Håper dere har en fin torsdag!

Hva synes du?

boy london

  Dato: 09.04.2013 Klokken: 14:54 Kommentarer: 5Fikk denne fine genseren i posten i forje uke. Gleder meg til å ta den i bruk.  Hva synes du?

new sunnies

  Dato: 08.04.2013 Klokken: 15:33 Kommentarer: 15torsdagens antrekk

  Dato: 06.04.2013 Klokken: 21:15 Kommentarer: 3
solbriller, genser - cubus / skjorte, skinnjakke - bikbok / bukse - primark

Hva synes du?

aztec and spikes

  Dato: 02.04.2013 Klokken: 14:10 Kommentarer: 6


smykke og topp - bikbok | sko - new look | skjørt - hm 

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 21.03.2013 Klokken: 14:26 Kommentarer: 3


Hva synes du?

yesterday's outfit

  Dato: 15.03.2013 Klokken: 16:13 Kommentarer: 7
genser - bikbok | bukse - primark | skjorte - bershka | jakke - only | veske - primark | solbriller - cubus | sjal - cubus

Nå er jeg på vei til bestemor. Vi skal feire bursdagen hennes med kaker og kos. Fin fredag.

Hva synes du?

new shoes

  Dato: 12.03.2013 Klokken: 16:20 Kommentarer: 9
// new look

Hva synes du?

gårsdagens antrekk

  Dato: 10.03.2013 Klokken: 15:29 Kommentarer: 10


Hva synes du?

blomster i håret

  Dato: 04.03.2013 Klokken: 20:48 Kommentarer: 13Kjøpte desse to fine blomsterkransene da jeg var i London. Desse skal bli flittig brukt i sommer. 

Hva synes du?

gårsdagens bursdagsantrekk

  Dato: 17.02.2013 Klokken: 15:31 Kommentarer: 11kjole - bikbok | sko - hm | ringer - bikbok & kappahl | neglelakker - depend & isadora

Hva synes du?

gårsdagens antrekk

  Dato: 15.02.2013 Klokken: 18:22 Kommentarer: 7


bukse - vila / smykke - bikbok / sko - converse / vest - hm / genser - vintage

Hva synes du?

peplum

  Dato: 09.02.2013 Klokken: 16:47 Kommentarer: 5
peplumtop - bikbok | wedges - ellos | bukse - bikbok | cardigan - match | smykke - ebay

Hva synes du?

dagens

  Dato: 17.01.2013 Klokken: 16:08 Kommentarer: 12genser - gina tricot / lue - cubus / bukse - vila / skjorte - bikbok / hals - gina tricot / sko - din sko

Veldig enkel outfit. Slik blir det når det er så kaldt ute. Nå er Nora hos meg en tur og vi skal jobbe litt med en innlevering. Senere blir det trening. 

Hva skal du i dag? Hva synes du?

weekly planner

  Dato: 13.01.2013 Klokken: 18:28 Kommentarer: 11

simple

  Dato: 10.01.2013 Klokken: 18:56 Kommentarer: 6

bukse - veromoda / lue - cubus / skjerf - bikbok / sko -din sko / cardigan - match

En veldig enkel outfit i dag. Går som regel bare kledd i store gensrer og sjal nå som det er så kaldt ute. Gleder meg til sommer! Nå skal jeg dra på trening. Har egentlig ikke lyst til å gå ut i kulden, men det må til. Håper dere ar hatt en fin dag. 

Hva synes du?

aztec iphone case

  Dato: 03.01.2013 Klokken: 20:00 Kommentarer: 4


Må for det første si at det å være tilbake på skolen kjennes på kroppen. Er allerede veldig lei og kunne tenkt meg en jobb som vaskedame helst akkurat nå. Neida, skal prøve å holde meg motivert! Nå skal jeg straks dra på fotballtrening. Har ikke trent fotball på en måned, så det blir nok gøy å komme tilbake! Snakkes!

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 03.01.2013 Klokken: 16:39 Kommentarer: 5


Har du en favoritt?

denim jacket

  Dato: 29.12.2012 Klokken: 11:09 Kommentarer: 7


jakke - vintage / veske - hm / overdel - run dmc / hals - gina tricot 

Gårsdagens antrekk. Hva synes du?

fredagens

  Dato: 16.12.2012 Klokken: 15:25 Kommentarer: 4jakke -bikbok // sjal - hm // genser - veromoda // skjørt - risøe // veske - bianco 

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 06.12.2012 Klokken: 15:18 Kommentarer: 7Snehvit..

bukse - cubus / cardigan og overdel - hm / sjal - bikbok

Her er ett antrekk fra tideligere i uken. Har jo blitt ganske dårlig på å poste antrekk i det siste. Det kommer rett og slett av at det er så kaldt at jeg bare drar på meg en stor genser og kler med generelt veldig kjedelig. For å ikke snakke om hvor blek man blir om vinteren. :-// Nå skal jeg og Merete jobbe med et prosjekt i psykologi. Der har vi intervjuet en vernepleier, og jeg tror dette kan bli både spennende og kjekt å arbeide med. 

Hva synes du?

aztec nail wraps

  Dato: 26.11.2012 Klokken: 14:13 Kommentarer: 7Hva synes du?

rivets bracelets

  Dato: 19.11.2012 Klokken: 10:21 Kommentarer: 7Fikk disse fine armbåndene fra Astrid da hun kom hjem fra London. Fikk også noen utrolig kule klistremerke-negler, godterier og ansiktmaske. Armbåndene har i allefall vært mye i bruk. Så tusen takk Astrid ♥

Hva synes du?

se min kjole

  Dato: 14.11.2012 Klokken: 22:44 Kommentarer: 10

Kjøpte denne fine kjolen da jeg var i Bergen på lørdag. Paljettene gjør en nokså enkel kjole mye finere. 

Hva synes du?

to antrekk

  Dato: 13.11.2012 Klokken: 10:37 Kommentarer: 7kajasagenes på polyvore

Hvilket likte du best?

lørdagens antrekk

  Dato: 12.11.2012 Klokken: 14:50 Kommentarer: 12
skjørt - gina tricot // jakke - bikbok // genser - vero moda // sjal - bikbok

Hva synes du?

dagens

  Dato: 08.11.2012 Klokken: 21:22 Kommentarer: 11

overdel - rundmc // jakke - bikbok // sjal - bikbok // bukse - cubus // solbriller - cubus

I dag har jeg hatt fagdag fri, og i morgen er det planleggingsdag så denne skoleuka ble ganske så kort. Langhelg <3 I dag har jeg ikke gjort så mye. Vært en tur på Vikjo og etterpå dro jeg en tur til Nora. 

Hva synes du?

fine moteblogger

  Dato: 06.11.2012 Klokken: 18:57 Kommentarer: 9

emmaward  - poster utrolig mange fine antrekk også ofte. Emma har en veldig fin stil, og er en moteblogger som er verdt å følge.

glorie - to jenter med unike klesstiler. Mye inspirasjon å hente!

siljeenoksen - kjempekjekk jente fra psykologiklassen min som har god peiling på klær og mote, og alltid er fint kledd!Hva synes du?

weekly planner

  Dato: 04.11.2012 Klokken: 19:02 Kommentarer: 6klikk på bildet for å komme til nettsiden

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 31.10.2012 Klokken: 21:55 Kommentarer: 6


Klikk på bildet for å komme til nettsiden

Hva synes du?

weekly planner

  Dato: 29.10.2012 Klokken: 09:45 Kommentarer: 9


inspirasjon - her, klær på polyvore - her

Hva synest du?

antrekk - polyvore

  Dato: 28.10.2012 Klokken: 11:11 Kommentarer: 9


klikk på bildet for å komme til nettsiden

Antrekk 1 eller 2?

autumn outfit

  Dato: 25.10.2012 Klokken: 23:06 Kommentarer: 6

genser, shorts, smykke // bikbok - sko // converse

Hva synes du?

dagens

  Dato: 23.10.2012 Klokken: 21:02 Kommentarer: 10
bukse // vila - jakke // bikbok - genser // hm - sjal // bikbok

Kjenner jeg er litt sløv for tiden, har så mye å gjøre hele tiden. Innleveringer, rapporter, prøver og lekser tar så mye tid. Noe som fører til at jeg ikke tar meg tid til å blogge så mye denne uken. Håper i alle fall det står fin til med dere!

Hva synes du?

 

morgendagens antrekk

  Dato: 18.10.2012 Klokken: 21:28 Kommentarer: 12

skjørt // risøe - genser // veromoda - smykke // ebay - sko // converse 

Hva synes du?

mandagens antrekk

  Dato: 15.10.2012 Klokken: 16:33 Kommentarer: 12


overdel // hm - smykke // bikbok - solbriller // cubus - bukse // vila - boots // din sko 

Dette hadde jeg på meg på skolen i dag. Nå skal jeg spise litt middag, så etterpå er det fotballtrening. Dette er Kajas spennende hverdag. Tjohei.

Tenkte jeg skulle svare på ukens spørsmål senere. Så visst du lurer på noe så er det bare til å spørre her, så kommer svarene enten i kveld eller i morgen tidelig. :)

Hva synes du?

gårsdagens

  Dato: 07.10.2012 Klokken: 12:10 Kommentarer: 7


denimjakke - bikbok / overdel - hm / bukse - vila / smykke - bikbok

Hva synes du?

DENIM JACKET & STUDS

  Dato: 28.09.2012 Klokken: 22:29 Kommentarer: 6
Bestemte meg for å feste på noen nagler på bootsa mine. Ble egentlig litt kult, og det fine er at det går jo ann å ta dem av igjen også :D


jakke - vintage // bukse - vila // genser - stradivarius // hals - forever21 // smykke - ebay // sko - dinsko

Nå har jeg akkurat spist pizza, og sett på en video Vincent har spilt i. De har vært dritflinke hele gjengen! Det er en video som handler om noen zombier som tar over verden, haha. Trykk her dersom du vil komme til videoen. Nå skal jeg inn til familien å spise litt godis og se slutten av norske talenter. Håper dere får en fin fredagskveld.

Hva synes du?

BURSDAGSANTREKK

  Dato: 22.09.2012 Klokken: 11:25 Kommentarer: 12

Hei, og god lørdag til alle! Glemte å si at jeg skulle i bursdag til Martha i går. Var en veldig koselig bursdag med kjekke jenter og god mat. Her er iallefall dagens antrekk:

kjole fra nelly // smykke fra ebay // sko fra hm

Nå er jeg hos Nora. Lå over hos hun i natt. Vi har nettopp spist litt frokost. Fikk blåbærsyltetøy, åå nam. Og solen skinner! Det er ikke ofte, så dette må jo bli en fin dag :-D

Hva synes du?

DETAILS

  Dato: 12.09.2012 Klokken: 23:10 Kommentarer: 6Skinnjakke fra bikbok, topp fra Oakwood og shorts fra Levi's, diy. 

Har jobbet endel med kjemi i dag, har prøve i morgen. Kjenner det skal bli deilig å bli ferdig med den. Nå hopper jeg til sengs. 

Hva synest du?

DAGENS DETALJER

  Dato: 11.09.2012 Klokken: 22:24 Kommentarer: 4Smykke fra ebay og skjørt fra HM. 

Siden det eneste det gjør på vestlandet er å regne, så blir antrekkene utrolig kjedelig for tiden. Skal prøve å bli litt flinkere til å poste antrekk, må bare prøve å finne litt inspirasjon først! Nå skal jeg prøve å lese litt kjemi, men klokken er jo snart halv 11, så det er vel egentlig påtide å legge seg. Håper dere har hatt en fin dag. 

Hva synes du?

AZTEC SKIRT

  Dato: 01.09.2012 Klokken: 22:14 Kommentarer: 8


Genser fra Gina Tricot // Skjørt fra HM // Smykke fra Bikbok // Lommebok fra Friis Company

Dette hadde jeg på meg i dag. Vet ikke helt hvorfor bildene ble så dårlige.. Jaja, nå har Nora og jeg poppet popcorn og skal ta med litt godis opp på rommet for å se Pretty Little Liars. Fin lørdagskveld. Kos dere i kveld. 

Hva synes du?

GÅRSDAGENS

  Dato: 01.09.2012 Klokken: 12:57 Kommentarer: 6

Hei, og god lørdag til alle. I dag har jeg egentlig ikke så store planer. Skal få gjort litt lekser, dra en tur på Vikjo, og i kveld kommer Nora en tur. Ble så sent hjemme fra Nora i går, så jeg rakk ikke poste antrekket for dagen, så her kommer det:Buksa ser ikke slik ut, det er bare lyset som kommer inn mellom trærna :)Bukse fra HM // Genser fra Gina Tricot // Skinnjakke fra Bikbok // Veske fra Kappahl

Hva synes du?

ANTREKK

  Dato: 27.08.2012 Klokken: 16:16 Kommentarer: 6


Jakke, genser og smykke fra Bik Bok // Shorts fra Levi's // Sko fra Converse

Hei, nå er jeg hjemme fra skolen. Startet sent + hadde bare 2 timer og en gym time. Ganske grei skoledag, med andre ord. Nå skal jeg gjøre noen lekser, før jeg håper på å få levert inn kameraet mitt på reperasjon. Senere skal jeg på trening. Håper dere får en fin dag!

Hva synes du?

GÅRSDAGENS ANTREKK

  Dato: 25.08.2012 Klokken: 01:40 Kommentarer: 6

Bukse fra HM // Veske fra Kappahl // Genser og skinnjakke fra Bik Bok // Smykke fra Primark // Wedges fra Ellos

Hva synest du?

DAGENS ANTREKK

  Dato: 22.08.2012 Klokken: 16:55 Kommentarer: 9


Genser, ringer og smykke fra Bik Bok // Shorts fra Levi's // Ørepynt fra Glitter // Sko fra Converse

Først nå har vi startet med skikkelige timer og begynt å jobbe med lærestoffet, på skolen. Kan vel ikke si jeg har så mye imot den velkommen tilbake-praten hver dag,i hver time, heller da. "Jeg heter Kaja, jeg spiller fotball på fritiden" - alt jeg har å si. Haha. Er egentlig ganske greit å være tilbake på skolen, og det å få se alle igjen. Dessuten tror jeg også at jeg har fått ganske mange flinke lærere så det hjelper jo mye på alle de vanskelige fagene jeg har valgt. Nå skal jeg få startet med leksene, og så i kveld skal jeg sitte barnevakt med Nora. 

Hva synest du?

DAGENS ANTREKK

  Dato: 14.08.2012 Klokken: 18:37 Kommentarer: 15
Topp fra Oakwood // skjørt (kjole) fra Risøe // Jakke fra Vila // Sko fra Converse // Lommebok fra Friis Company // ringer fra Bikbok 

Beklager helt forferdelige bilder...

I dag har jeg brukt dagen sammen med Synnøve. Vi spiste is på to forskjellige cafe'er. Glader i is? ja. Veldig koslig i alle fall. Men nå må jeg løpe, slik at jeg rekker trening! 

Hva synest du?

ANTREKK

  Dato: 06.08.2012 Klokken: 22:24 Kommentarer: 11

Topp og hårring fra HM // Shorts fra veromoda // Vest fra Bershka // Sko fra Converse // Veske fra Primark

Hva synest du?

ANTREKK

  Dato: 31.07.2012 Klokken: 21:00 Kommentarer: 16


Hvilket likte du?

NEW IN; DENMARK

  Dato: 31.07.2012 Klokken: 11:59 Kommentarer: 7

Levisbukser som skal bli shortser! Astrid og jeg har et lite opplegg for desse buksene, skal bli spennende å se resultatet :-)


Blondebluse fra HM Divided

Aztectopp fra HM Divided

Øredobber fra Tiger

Armbånd fra HM

Perler og drops fra Tiger // Slikkepinn og sugerør fra Søstrene grene. Haha, kjøper alltid sugerør når jeg er der.

Balansearmbånd fra Intersport.

Også mine nye blå lave converse da. ♥ De kjøpte jeg også på Intersport. Det virket hvertfall som om de solgte converse nesten overalt i Danmark, i forhold til her i Norge. 

Dette innlegget skulle jeg egentlig poste i går, men kom hjem litt sent og da var det mørkt så fikk bare dårlig bilder.. Så derfor tok jeg det heller nå. 

Hva synest du?

NEW CONVERSE

  Dato: 30.07.2012 Klokken: 21:34 Kommentarer: 15

♥ ♥ ♥

LACE TOP & MINT SKIRT

  Dato: 25.07.2012 Klokken: 20:40 Kommentarer: 4


Topp fra Bikbok // Skjørt og lommebok fra HM // Ballerinas og armbånd fra Spania

Ett av antrekkene fra Spania. 

Hva synest du? 

FLOWERPRINTED LACE TOP

  Dato: 23.07.2012 Klokken: 16:57 Kommentarer: 2


Jeg har shorts under, bare slik at det er sagt. 

Overdel fra Risøe // Solbriller fra Bikbok // Ballerinas fra Spania // Lommebok fra HM

Enda ett antrekk fra Spania. Jeg har jo ikke akkurat hatt med meg hele klesskapet så mangen av tilbehørene blir jo da de samme..

Hva synest du?

LACE DRESS

  Dato: 20.07.2012 Klokken: 17:48 Kommentarer: 12

Kjole fra Risøe // Lommebok fra HM // Sko fra Spania

Antrekk fra Spania

Hva synes du?

NEW IN

  Dato: 20.07.2012 Klokken: 10:37 Kommentarer: 9


Skjørt fra HMNotatbok og fjærøredobber fra HM // Resten fra Søstrene Grene

Her er det jeg kjøpte da jeg var i Bergen på onsdag. Ikke akkurat så mye,  hadde litt dårlig tid til shopping den dagen. Alltid når jeg er på søstrene grene kjøper jeg mye tull bare fordi det er søtt, en smule praktisk og billig. Elsker den butikken. ♥

Hva synest du om innkjøpet?


 

ANTREKK

  Dato: 19.07.2012 Klokken: 19:45 Kommentarer: 9

Hei, nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening. Har hatt trening fem dager på rad nå. Må jo være klare til Dana cup på lørdag. Det blir gøy! Det betyr jo da at jeg er borte enda en liten stund fra bloggen. Skal være på Dana i en uke. Så blir det litt mer normal blogging fremover. Men heldigvis har jeg fått Marie til å poste litt innlegg her på bloggen for den neste uka som kommer. Så det blir ikke null blogging alikevell. Nå skal jeg lage noen forhåndskrevne innlegg og så må jeg begynne å pakke. Gruer meg allerede. Hva er det man skal ta med seg, tenker jeg.. 
Bukse fra Vila // Jakke fra HM // Solbriller og genser fra Bikbok // Veske fra Primark // Sko fra Converse

Hva synest dere?

FRINGE TOP & PURSE

  Dato: 19.07.2012 Klokken: 13:01 Kommentarer: 5


Sko og armbånd fra Spania // Veske fra PRIMARK // Topp fra HM // Shorts er diy

Antrekk fra Spania. 

Hva synes du?

DIY SHORTS & COLOURFUL BRACELETS

  Dato: 17.07.2012 Klokken: 20:12 Kommentarer: 12
Topp fra Bikbok // Armbånd og sko fra Spania // Veske fra HM // Shorts er diy 

Antrekk fra Spania. 

Hva synest du?

BLACK SEQUIN DRESS

  Dato: 17.07.2012 Klokken: 00:41 Kommentarer: 5Kjole fra Bershka // Veske og sko fra HM

Enda ett antrekk fra Spania. 

Hva synest du?

 

By WHITNEY PORT

  Dato: 28.06.2012 Klokken: 22:57 Kommentarer: 14


Fra BIKBOK

Fikk desse kule solbrillene fra søsteren min her en dag. Likte de veldig godt, så tusen takk ♥ De skal nok bli med til Spania, ja. 

Hva synest du?

SOME OF MY BIKINIS

  Dato: 19.06.2012 Klokken: 16:26 Kommentarer: 12

Desse skal i alle fall få bli med meg til Spania. Kanskje litt mange, men vil jo få brukt alle. Reiser om kun 10 dager ♥

Hvilken likte du best?

ANTREKK

  Dato: 15.06.2012 Klokken: 17:32 Kommentarer: 13

Veske, jakke & solbriller fra HM // Bukse fra Cubus // Topp fra Levis // Sko fra Converse

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en liten tur på Vikjo men Nora. Skal snart gjøre meg klar til bursdagen til Mette i kveld. Hun har nemlig bursdag i dag, så gratulerer med dagen, Mette! Håper du får en super dag. ♥ 

Hva synest du om antrekket? 

FESTIVALANTREKK

  Dato: 12.06.2012 Klokken: 15:22 Kommentarer: 32


Alle bilder er funnet på google.

Er det en trend jeg liker veldig godt, så må det være festivallooken. Den er så laidback, men samtidig så kul og fullført. Skal selv på en festival i sommer og gleder meg allerede mye! Det fine med festivaler er at man kan egentlig ta på seg hva man vil, bare husk boots eller støvler, runde solbriller, og mange armbånd.  

Skal du på festival i sommer?

DAISY by MARC JACOBS

  Dato: 08.06.2012 Klokken: 18:49 Kommentarer: 9Fra verdens beste mamma ♥ lukter så godt!

LØRDAGENS BURSDAGSANTREKK

  Dato: 03.06.2012 Klokken: 02:47 Kommentarer: 7

Dongerijakke & rød ring fra HM // Topp fra Levis // Skjørt fra Risøe // Hodeskallering fra Bikbok // Sko fra Converse

Hei! Først må jeg bare si tusen takk for alle fine kommentarer i det siste. Setter stor pris på det ♥ I dag er formen mye bedre. Har vært litt slapp, men det kom seg heldigvis utover dagen. Dagen i dag har egentlig ikke gått til så mye. Har jobbet litt med geografien, som jeg skal ha prøve i på mandag, før jeg tømte hele klesskapet for å finne noe å ha på meg til kveldens bursdag. Marie skulle feire den ute i et utehus, noe som ville si at det kom til å bli kaldt. Så hva tar man egentlig på seg når man skal kle seg varmt men og litt pynta? Ikke vet jeg.. Det ble til slutt til at jeg kasta på meg noe av det som var tømt utover senga. Haha. Bursdagen var kjempegøy. Så mange nye mennesker som jeg har blitt kjent med. Vi grillet, spilte volleyball og koste oss ute, før det ble for kaldt og vi gikk inn. Tror aldri jeg har ledd så mye i en bursdag. Vel jeg har hatt en fin kveld, og nå er klokka mye, og jeg må sove. Håper alle har hatt en fin dag!

Hva synest du om antrekket?

TANK TOP & STUDDED SHORTS

  Dato: 27.05.2012 Klokken: 00:38 Kommentarer: 6

Topp fra BIKBOK // Shorts laget selv av en gammel bukse fra BIKBOK. // Solbriller fra TIGER // Sko fra HM

Å så deilig vêr det er ute! Kan gå rundt i bare bikini og forsatt koke. Veldig kjekt å se på Handballfestivalen i dette fine vêret iallefall. Fra klokken tolv til åtte har jeg vært oppe på stadionen sammen med Nora og Vincent. Koselig! Nå skal jeg hoppe i sengs, for i morgen er det dugnad kl 08.00 ... huff. Håper dere har hatt en fin dag :)

Hva synest du?

ANTREKK

  Dato: 25.05.2012 Klokken: 21:07 Kommentarer: 12

Hei, alle sammen! Håper dere nyter det fine vêret like mye som jeg gjør. Har vært veldig dårlig på å poste antrekk de siste dagene og det kommer kun av at jeg ikke orker. Når jeg har kommet hjem har jeg vært så varm og bare hatt lyst til å hive på meg bikinien og komme meg ut i sola. Skal prøve å bli flinkere. Var på en liten tur med Nora etter skolen i dag så da gjor vi det i samme slengen:


Haha, Martha laget en fin tattovering på meg i dag!


Topp & Shorts fra BIKBOK // Veske fra HM // Solbriller fra TIGER (Danmark) // Sko fra CONVERSE

Hva synest du?

HUNTER BOOTS

  Dato: 21.05.2012 Klokken: 17:03 Kommentarer: 5

♥ ♥ ♥

Jej, fikk nye støvler av mamma på fredag. Ville helst ha de i svart, men da hadde de ikke størrelsen min. Så da ble de grå da, men forsatt like fine. 

HALO PONYTAIL

  Dato: 14.05.2012 Klokken: 23:26 Kommentarer: 6

Kjøpte denne i forrgje uke da jeg var på Vikjo med mamma. Gleder meg til å bruke den for det er jo bare en kjempestilig liten detalj til et anntrekk. Kjøpte den på HM til kun 39,-. Noe som er veldig billig, i forhold til de andre butikkene som vil ha 99,- for dem. Så løp og kjøp!

Har du kjøpt metallringstrikk?

BLACK HEELS

  Dato: 07.05.2012 Klokken: 21:58 Kommentarer: 5
Hva synest du om bildene?

INNKJØP

  Dato: 01.05.2012 Klokken: 21:54 Kommentarer: 2

Var jo som sagt i Haugesund i går på en vedig koselig jentetur. Shoppet selvfølgelig litt, men ikke så mye. Butikkene tar inn alt for mye fint for tiden. Tror jeg må holde meg borte en god stund. Haha. At det var 50 % på bikbok, er jo heller ikke feil. Visste ikke om det jeg før vi gikk inn på butikken. Køen var jo milevis lang, men fant meg likevell noe. Her er det jeg kjøpte i går:


fra Bikbok. 


fra HM Divided. 


fra Bikbok.


fra Bikbok.


småting fra Søstrene Grene. 

Hva synest du? Var du på Bikbok i går?

ULYKKESFUGLENS ANTREKK

  Dato: 29.03.2012 Klokken: 21:19 Kommentarer: 1


Genser // Bikbok - Shorts // Bukse fra Bikbok. Hadde også på meg et par hvite converse. 

Vel, over til overskrifta. I dag tror jeg at jeg har tidenes ulykkesdag, Egentlig har dagen vært ganske fin, men jeg har vært uheldig. Dagen begynte med at jeg hadde fått vondt i foten igjen, hadde ikke så vondt i går så håpet på at det var gått bort litt, men det hadde det ikke. Da vi gikk til skolen med denne vonde foten, hadde jeg visst planer om å falle jeg. Hvordan er det mulig; falle nå når det er vår. Er ikke noe glatt å falle på en gang, uten om litt mose tydeligvis. Vel jeg begynte å blø, på RYGGEN (?). Dagen fortsatte videre med at jeg bare skulle drikke litt vann. Dumme meg som var så opptatt med å spise Tom & Jerry-kjeks, hadde ikke klart å lukke flaska en gang. Vann over hele meg, pulten, bøkene og pc'n. Flottings! Etter skolen bar det hjem til Nora, hvor vi spiste goood mat (som alltid). Skulle også oppdatere iphonen i samme sleg, jepp og like raskt som det var alle app'ene slettet. Vel det tok jo ikke såå lang tid til å fikse det igjen, men allikevel. 

Nå skal jeg pakke til hytteturen i morgen (mest sannsynlig). Nora blir heldigvis med meg, så det blir sikkert gøy. Håper på at nettet funker denne gangen, siden vi skal være der i nesten en hel uke. Håper dere har hatt en fin dag, og kanskje vært litt heldigere enn meg?

Hva har du gjort i dag?

ANTREKK

  Dato: 15.03.2012 Klokken: 23:26 Kommentarer: 4


Kjole // Bikbok - Øredobber // Bikbok

Beklager dårlige bilder, men fikk ikke tid til noe annet. Nå skal jeg pakke til helgas hyttetur. Er alltid litt sent ute med slik. Reiser rett etter skolen, så blir veldig dårlig tid da også.. 

Hva synest dere?

LEATHER JACKET

  Dato: 09.03.2012 Klokken: 22:24 Kommentarer: 1

Jakke // Bikbok - Hals // HM - Bukse // HM - Veske // Kappahl - Sko // HM (gamle)

Knytte skoa litt..hihiHva synest du?

DAGENS ANTREKK

  Dato: 10.02.2012 Klokken: 17:43 Kommentarer: 0


Haremsbukse // Cubus - Sko // Bianco - Cardigan // HM - Sjal // Bikbok - Veske // Bianco


Øredobber // Forever 21

Hva synest du?