desember 2013 (kajasagenes)

lovely days

  Dato: 30.12.2013 Klokken: 13:59 Kommentarer: 1
Hei og god lille-nyttårsaften (dersom det er noe som heter det?). I går fikk jeg besøk av Nora og Marie på kvelden. Vi koste oss med film, brownies og popcorn. Etter de var gått fortsatte jeg på årskavalkaden jeg holder på med å lage her på bloggen. Det endte med at klokken ble litt mye, og jeg våknet i dag litt sent. Da jeg omsider stod opp laget jeg meg en frokost bestående av brownies. Etter en over gjennomsnittet god frokost har jeg pakket inn gaver til mammas pakkelek i morgen. Pakkeleken må jo være den morsomeste leken man kan leke mange ilag. Her i huset blir alltid lydnivået høyt og jeg ender opp pakkeløs. Jaja, er jo alltid kjekt å se hva de andre har fått da. Nå skal jeg pynte noen pepperkaker og senere skal Nora og jeg en tur til sentrum, før det blir pizzakos hos hun. 

Hva gjør dere i dag?

high heels and cross printed shorts

  Dato: 28.12.2013 Klokken: 13:02 Kommentarer: 9

topp / shana - sko / primark - shorts / ebay - jakke / hm 

Hva synes du?

fluffy vest

  Dato: 27.12.2013 Klokken: 09:59 Kommentarer: 5genser / hm - sjal / cubus - bukse / bikbok - sko / ellos - vest / hm (ny) 

Nå har jeg dratt på jobb, og her skal jeg være de neste sju timene. Håper dere har en super fredag! 

Hva synes du?

christmas look

  Dato: 26.12.2013 Klokken: 15:18 Kommentarer: 11

Hei! Tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg sminket meg til julaften. Base, hudsminke og øyenbryn endrer jeg svært lite på fra hvordan jeg sminker meg til vanlig. Har skrevet tideligere litt om hvilke sminkeprodukter jeg bruker her. 

Øyner: Til å starte med legge jeg en lys øyenskygge over hele øyenlokket. Deretter bruker jeg en mørkere skygge, her: brun, som jeg legger på fra midten av øyenlokket og ut til kanten, der vippene slutter. Til slutt bruker jeg en enda mørkere skygge, her: sort, og legger ytterst av øyenlokket og litt langs kanten under øyenvippene nede. Deretter legger jeg en tynn linje eyeliner langs kanten av øyenlokket. Ut mot enden på lokket tegner jeg på en falsk vippe, på hvert øyenlokk.  For å fullføre den sorteøye-looken legger jeg mascara på vippene. Bruker svært lite mascara på vippene nede, for å unngå å se ut som et spøkelse. For mye av det gode blir ikke alltid like fint. 


Lepper: Til hverdags bruker jeg lite farge på leppene. Derfor liker jeg å bruke litt farge på dem, når man først skal sminke seg litt ekstra. Først legger jeg på en vanlig leppomade for å unngå at leppene tørker inn. Deretter fyller jeg leppene med leppestift, her i julens farge: rød. For å holde på fargen legger jeg på et lag med vaselin. Vaselin funker supert, og er en klar favoritt i sminkeveska. Hår: Jeg gikk for det tradisjonelle julehåret blant unge jenter, altså krøller. Jeg laget mine tidelig på morgenen, slik at dem "falt" lengre ned ettersom dagen gikk. Jeg liker best store krøller som henger i nedre del av håret. Til dette brukte jeg bare en vanlig krølltang og det gikk igrunn ganske raskt ettersom mine krøller ble såpass store. 


Håper dette kanskje var til inspirasjon for nyttårsaften? Nå skal finstasen på og familien skal i juleselskap hos tante og onkel. Nyt ferien fininger!Hva synes du?

julaften

  Dato: 25.12.2013 Klokken: 14:54 Kommentarer: 7

Hei og god jul til alle. Håper dere hadde en fin kveld i går! Det hadde iallefall jeg. Dagen var veldig rolig og behagelig, noe som var perfekt. Etter julegrøt pyntet vi pepperkakehus. Det ble like stygt som alltid, haha. Senere på kvelden fikk vi besøk av farmor og vi ble i alt fem personer. Rolig kveld med andre ord. 


Julekjolen ble en paljettkjole fra nelly. 


Lillebroren min, Torjus. 

Julemiddagen bestod av pinnekjøtt, poteter og kålrotstappe. Jeg var stappmett resten av kvelden. 
Dagen i dag består av popcorn, julegodis og tvtitting. Utrolig deilig å slappe helt av. Er vel det jula er til? 

Hvordan var din dag i går?

merry christmas

  Dato: 24.12.2013 Klokken: 14:28 Kommentarer: 6

Tenk det, endelig er selveste julaften her. Min førjulstid har igrunn ikke vært preget av så mye julekos, dessverre. I går jobbet jeg store deler av dagen. På cafen var det stappet med folk, og det var mer enn nok å gjøre! Kvelden gikk til julekos med julefilmer og julegodis. Jeg har gjort mitt beste med å presse inn julestemningen. Så vi får håpe den kommer i løpet av dagen. Julaften min startet med frokost og gavelevering hos Nora. Etterfulgt av Tre nøtter til Askepott. Nå har jeg akkurat kommet hjem og det er snart klar for julegrøt. Hører rykte om at farmor skal legge i seks mandler i grøten. Dette må stoppes!! 

Ønsker dere en superfin jul!

todays

  Dato: 23.12.2013 Klokken: 00:26 Kommentarer: 5jakke / gina tricot (ny) - overdel / primark - skjorte / gina tricot - sko / dr. martens / veske - hm 

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 16.12.2013 Klokken: 15:09 Kommentarer: 11

Noen du likte?

my everyday makeup

  Dato: 15.12.2013 Klokken: 18:08 Kommentarer: 7

Har tidligere fått spørsmål om hva sminke jeg bruker til hverdag. Så her kommer et litt (veldig) sent svar på det:

BB-kream: fungerer som enn tynn foundation. Denne funker supert til å dekke over ujevnheter og rødheter. Jeg bruker den ikke i hele ansiktet ettersom jeg liker bedre å bruke pudder, enn foundation. Så denne bruker jeg på haken, under øynene og rundt nesen. 

Canebo pudder: Det beste pudderet jeg noen gang har prøvd. Det dekker utrolig bra, og jevner ut huden. Det beste med dette pudderet er da det sitter på utrolig lenge og man trenger ikke å ta på nytt etter noen få timer. 

Clarins rouge: for å få litt farge i kinnene legger jeg på litt rouge langs kinnbena. 

Øyenbrynspenn: denne bruker jeg for å markere øyenbrynene mine og fylle dem dersom det trengs. Etterom jeg har veldig mørke øyenbryn er dette noe jeg ofte dropper, eller ikke tar meg tid til på travle skolemorninger. Husker dessverre ikke hvor denner er fra, men den fungerer som alle andre øyenbrynspenner. 

Gosh eyeliner: Min favoritt eyeliner av de jeg har testet til nå. Den varer veldig lenge, og man slipper å kjøpe ny annenhver mnd. Noe jeg liker veldig godt med denne er at den sitter så  godt på øyenlokkene. Den "forsvinner" ikke iløpet av dagen, men hoder seg lik hele dagen lang. 

Too faced lashgasm mascara: Denne gir deg lange, fyldige øyenvipper og er blitt min nye favorittmascara. 

Skulle jeg valg ut en favoritt fra sminkemappa mi måtte det blitt pudderet eller mascaraen. De to er virkelig til å anbefale :-)

q/a

  Dato: 14.12.2013 Klokken: 14:12 Kommentarer: 5

Hvor er klærne fra på bildet ni? Kjolen er fra Bikbok. Skoene er fra Mani. :)

Do you fake tan? No, I look like a snowman, haha. 

Kan du lage oppskrift på de cookiesene? Den finner du her. :)

Kan du ha romvideo en gang? Ettersom jeg ikke har videokamera, rommet mitt er veldig lite og heller ikke spesielt interessant så tror jeg ikke jeg kommer til å ha det med det første. :/Har du kjæreste? Nei, det har jeg ikke. Jeg hadde ikke tenkt å skrive så mye om det, men når det tikker inn spørsmål, så må man jo svare. Det er ikke alltid det fungerer helt som det skal i alle forhold. Det er selvfølgelig veldig dumt at det blir sånn, men er ikke så mye man kan gjøre med det. Vi ble derfor enige om å heller være venner. :)

Åå hvor er lysene fra? De fant jeg på Ebay. :) Noe annet dere lurer på?

my makeup table

  Dato: 13.12.2013 Klokken: 11:59 Kommentarer: 14


Hva synes du?

den tolvte

  Dato: 12.12.2013 Klokken: 18:22 Kommentarer: 4


Hei, long time no see. Har rett og slett ikke prioritert bloggen den siste uka, eller for å si det slik, den siste måneden. Har så mye skole for tiden at når jeg først har hatt fritid har den gått til å være med venner. Dessuten så er det mørketid, og før man vet ordet av det er det for sent å ta bilder. Så det var denne ukas unnskyldninger, så skal jeg komme på noen nye jeg kan bruke neste uke :p Neida, joda. I dag sluttet vi tidelig på skolen, noe som er såå deilig. Har tatt helg jeg nå, ettersom jeg har fagdag fri i morgen. Er jo bare en uke igjen på skolen nå før det er ferie. Skal si jeg ser frem til det! Selvom det ikke finnes noe som helst av julestemning hos meg, så er akkurat jul hva jeg trenger nå. Familietid, god mat, fine venner, fest og tull, fine kjoler og enda finere mennesker. Det skal bli fint det! I dag har jeg pakket inn noen gaver, ryddet rommet og spist karamellsjokolade. Mine favoritter finner du på søstrene grene og det er så gode! Først når du tar en så er den helt ok god, og så plutselig er posen tom. Senere kommer Nora innom en tur, og jeg hører rykte om at vi skal lage sjokoladerullekake. Mmm, blir en fin start på helgen dette :) Håper alt står bra til med dere!

Hva gjør du i dag?

preparing for christmas

  Dato: 05.12.2013 Klokken: 16:02 Kommentarer: 7Hva jeg brukte kvelden i går på. Synes igrunn det er veldig koselig å pakke inn gaver. Føler ikke jeg har gaven ut av hodet, før alt er pakkes inn, kort er laget og den er klar til å gis bort. Er så greit å bli ferdig tidelig, så kan jeg heller fokusere på andre viktige ting som nærmer seg mot skoleslutt. Nå skal jeg jobbe med en norskoppgave, før vi får utdelt tema til prøveeksamen i psykologi, som vi har i morgen, senere i kveld. Mye å gjøre iallefall. Her snør, regner og blåser det som bare det. Strømmen har gått opptil flere ganger og for en liten halvtime siden vitnet jeg et stort tre i hagen velte over naboens oppkjørsel. Haha, nå må jeg jobbe! Håper dere har en fin dag!

Hva gjør du i dag?

følg meg

  Dato: 03.12.2013 Klokken: 20:11 Kommentarer: 1

weheartit  - kajasagenes 
instagram - kajasagenes 

bloglovin - kajasagenes 

 

Jeg har også pose og twitter (er ikke så aktiv der da) og der heter jeg kajasagenes, som på alle andre sosiale medier. 

Hvor kan jeg finne dere?

til deg

  Dato: 02.12.2013 Klokken: 20:11 Kommentarer: 7

Tenkte jeg skulle dele denne videoen med dere. Synes den er så fin, og har et så viktig budskap. Vi har alle noe å lære her. ♥

min november

  Dato: 01.12.2013 Klokken: 13:56 Kommentarer: 9Noen du likte?