desember 2012 (kajasagenes)

b&w

  Dato: 30.12.2012 Klokken: 13:42 Kommentarer: 4Hva synes du om bildene?

18.54

  Dato: 29.12.2012 Klokken: 18:54 Kommentarer: 0Nå er jeg på middagsbesøk hos bestemoren min som bor på Fitjar. Så nå er nesten alle barna og barnebarna samlet her, sammen med mye god mat. Sener i kveld skal jeg til Synnøve.

Hva gjør dere i dag?

denim jacket

  Dato: 29.12.2012 Klokken: 11:09 Kommentarer: 7


jakke - vintage / veske - hm / overdel - run dmc / hals - gina tricot 

Gårsdagens antrekk. Hva synes du?

fredagen

  Dato: 29.12.2012 Klokken: 01:37 Kommentarer: 4


Denne fredagen har jeg tilbrakt sammen med Marie. Vi har vært på senteret og hjemme hos Marie. I butikkene er det jo mye salg nå, altså mye fint til en billig penge. Selv kjøpte jeg ingenting ettersom de ikke hadde rett str. Kanskje like greit å spare litt, med tanke på at jeg skal til London om kun 2 måneder! Gleder meg! Vel, uansett.. var en veldig koselig dag sammen med Marie. Bildene er fra turen hjem til Marie. 

Hva har du gjort i dag?

insta lately

  Dato: 28.12.2012 Klokken: 09:54 Kommentarer: 8
 Mine siste instagram bilder fra høsten og vinteren. 

Jeg heter kajasagenes på insta, hva heter du?

q/a

  Dato: 27.12.2012 Klokken: 18:48 Kommentarer: 7

Elsker skjerfet!! Er det lenge siden du kjøpte det? Kjøpte det på bikbok for ca. et år siden. Så vil ikke tro det er å finne i butikkene nå, dessverre.

I really love this dress! Where did you get it? I bought it on H&M :)

Hvor er blomsterkransen fra? Utrolig fin :) Den er bestilt fra Ebay. Her kan du finne den. Noe annet dere lurer på?

christmas tree

  Dato: 26.12.2012 Klokken: 19:12 Kommentarer: 6Noen bilder av juletreet vårt. Jul er så fint ♥ Nå får jeg straks besøk av Nora og Marie. Håper dere får en fin kveld!

Hva synes du om bildene?

rosa skyer

  Dato: 26.12.2012 Klokken: 09:56 Kommentarer: 8
såå fint! Dette var på fredag, nå er været ikke like fint.

Hva synes du?

min julaften

  Dato: 25.12.2012 Klokken: 18:51 Kommentarer: 8

09.18 Våknet jeg opp og det var julaften. Da åpnet jeg den siste kalendergaven min fra Nora. Denne gangen var det et mintgrønt skjørt. Skal bli spennende å finne ut hva man kan bruke det til. Etter gaveåpningen dro jeg på meg joggeklærna og dro til Nora for å spise frokost. 

11.54 Etter en god julefrokost sammen med familien til Nora følgte vi tradisjonen og såg tre nøtter til Askepott. Ingen jul uten. 

15.31 Etter å ha spist julegrøt hos farmor kom kjekke venninner og familie innom med gaver. 
16.44 Kjolen er valgt ut og gavene er på plass. 

17.29 Kveldens antrekk ble en paljettkjole fra HM, sammen med krøller i håret. Bilder i speilet, tihi :)))
18.08 Gjestene, min fineste farmor og bestemor, er ankommet og julemiddagen står på bordet. For mange er jo dette det beste middagsmåltidet i året, enten det er pinnekjøtt eller ribbe. Selv synes jeg julemat er helt greit. 

20.37 Etter litt for mye mat i magen, var vi klare for å opne gavene. Jeg fikk veldig mye fint og ble veldig fornøyd. Det håper jeg dere og ble!
23.25 Noen timer etterpå var gavene åpnet, mobilene tatt frem og helsinger med ønsket om en god jul ble sendt. For å ikke glemme å nevne at enda mer mat ble spist. 

Jeg hadde en koselig dag med familien. Det håper jeg dere også hadde. Husk å sett pris på alle dere er glade i i julen. ♥ 

Hva gjorde du på julaften?

 

julefrokost

  Dato: 24.12.2012 Klokken: 09:39 Kommentarer: 3

Hei, god morgen og god jul til alle! Våknet opp til snø (!!!) på bakken. Vel det er også en liten snøstorm uten for da, men fortsatt; snø på bakken! Nå skal jeg hive på meg joggebuksa og ta turen ut i stormen og så forhåpentligvis ende opp hos Nora. Pleier å overrekke gavene til hun, søsteren og moren samtidig som jeg spiser julefrokost der. Like koselig hvert år. Nå må jeg forte meg. Ønker dere alle en fantastisk jul og håper dere koser dere mye i kveld, og tenker på alle dere er glade i. 

 

01.24

  Dato: 24.12.2012 Klokken: 01:23 Kommentarer: 1

Nå er det vel egentlig julaften, men ikke noe god jul her før man har sovet og så våkent igjen. Konserten jeg var på i dag var veldig fin. De er jo så utrolig flinke til å synge!

Dette fikk jeg i kalenderen i går av Nora. Er så glad i slike tøyvesker. De er så fine, og unike. Kunne bare ønske jeg brukte dem mer. 

Denne julen har jeg et mål om å få lest denne boka. Har begynt på den to ganger nå, men ikke gjort meg ferdig. Men denne ferien skaal jeg ha lest den!Kjøpte denne toppen i går. Så enkel og fin. Den er fra Bikbok. 

Dette ble et merkelig innlegg.. Jaja. Nå skal jeg hoppe til sengs og glede meg til å våkne i morgen. God natt alle fine mennesker!

den tjuetredje

  Dato: 23.12.2012 Klokken: 18:34 Kommentarer: 2

Det er en dag til julaften og jeg har sånn ca null julestemning. Litt dumt, men det er vel ganske normat at den forsvinner litt etter litt når man blir eldre. 

I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye. Ryddet litt her og der, pakket inn siste delen av mammas gaver, og nå skal jeg spise lasange. Senere i kveld skal jeg på konsert med ungdomskoret i kirken. Det blir nok veldig fint. 

Hva gjør du i dag? 

WINTER

  Dato: 22.12.2012 Klokken: 17:45 Kommentarer: 4Hva synes du om bildene?

tysnes

  Dato: 21.12.2012 Klokken: 22:15 Kommentarer: 3


I  dag fikk vi endelig juleferie. Åå, denne ferien har jeg ventet på lenge. Mange fine ting å se frem til; mat, familie, venner, gaver og ikke minst vise at man setter pris på dem rundt seg. I dag har jeg vært på Tysnes sammen med mamma, pappa og bestemor. Vi besøkte noen av mammas tanter og fadderen min. Veldig koselig å se dem igjen. Var selv litt trøtt så klarte å sovne da vi var hos hun ene av tantene. Nå har jeg kommet hjem og sitter på gulvet og hører på musikk. 

Hva har du gjort i dag? 

lately

  Dato: 20.12.2012 Klokken: 22:31 Kommentarer: 3
I det siste har jeg: pakket inn gaver - laget julekort - spilt volleyball - bakt pepperkaker - besøkt mette og hunden pelle i Valevåg - hatt pakkekalender ♥ - spist brownies med noja

Hva har du gjort i det siste?

Christmas carols

  Dato: 19.12.2012 Klokken: 14:52 Kommentarer: 1


Kjøpte desse på søstrene grene for en tier. De henger nå over vinduet mitt på en rekke og rad. Og utgjør årets julepynt på rommet. 

Hva synes du?

tirsdag

  Dato: 18.12.2012 Klokken: 18:50 Kommentarer: 4Hadde min skikkelige skoledag i dag. I morgen er det tentamen, og på torsdag er det juleturnering. Laget mitt skal spille volleyball. Det kan bli spennende å se hvordan det ender. Ettermiddagen har jeg brukt på å sove, lage kort og hjelpe mamma med julegaver. 

Hva gjør dere denne tirsdagen?

fredagens

  Dato: 16.12.2012 Klokken: 15:25 Kommentarer: 4jakke -bikbok // sjal - hm // genser - veromoda // skjørt - risøe // veske - bianco 

Hva synes du?

noen bilder

  Dato: 15.12.2012 Klokken: 15:38 Kommentarer: 7Noen bilder fra de siste dagene mine. Nå er jeg på veg til Mette. Der skal vi ha juleverksted. Det blir såå koselig. 

Hva synes du?

give me one of those lollipops

  Dato: 15.12.2012 Klokken: 10:07 Kommentarer: 0
Har jo som sagt julekalender med Nora denne julen. Har vært ganske dårlig på å vise hva jeg har fått. Jeg har fått så mye fint. I går fikk jeg for eksempel de her. 

Har du jeulekalender?

todayy

  Dato: 15.12.2012 Klokken: 00:56 Kommentarer: 2
I dag har jeg hatt fagdag fri. Utrolig deilig å kunne sove lenge, og spise frokost sammen med mamma kl 10. Har kun en tentamen igjen av skolearbeid, så nå er jeg kommet litt i feriemodus. Godt å bli ferdig med den biologiprøven også, selv om den ikke gikk så bra. Har i det siste vært litt halvslapp og forkjølet, så blogglysten har ikke akkurat vært på topp. I dag har jeg hjulpet farmor med å pynte til jul. Koselig. Etter det dro jeg på Vikjo med Nora for å handle siste delen av julegavene. Resten av kvelden har jeg egentlig bare pakket julegaver og laget kort. Det tar en del tid, men er jo ganske koselig i samme slengen. Nå skal jeg finne sengen. Håper dere har hatt en finfin dag. 

Hva har du gjort i dag?

julehandling

  Dato: 12.12.2012 Klokken: 23:09 Kommentarer: 0I dag har jeg vært på julegaveshopping sammen med familien i Haugesund. Har fått handlet noen gaver, men er ikke helt ferdig enda. 

Hva har du gjort i dag?

21:33

  Dato: 11.12.2012 Klokken: 21:33 Kommentarer: 7Nå sitter jeg og leser til biologiprøve og spiser julekjeks (dagens opptur). Det har jeg egentlig gjort i hele dag, og nå er jeg ganske lei og ikke en smule mer kunnskapsrik på biologi (føler jeg). Ja, tilbake til planter og dyr og celler. Håper dere har en litt mer innholdsrik tirsdag enn meg.

Hva gjør du i dag?

prinsesse-sjokoladekalender

  Dato: 07.12.2012 Klokken: 23:33 Kommentarer: 5Fikk denne sjokoladekalenderen som en del av pakkekalenderen jeg fikk av Nora. Den er bare så søt, og så er det jo heller ikke så mange som har lik :D

Jobbet med spykologiprosjektet til langt over kl. 01.00 i natt, siden vi da ble ferdig, fikk vi fri i dag. Selv om jeg har hatt fri har dagen gått utrolig fort. Det eneste jeg har gjort er litt skolearbeid, en treningsøkt, og så ettermiddagen har jeg vært med og hjelpt til på julefremstillingen som kulturskolen har i julen. Gleder med til å se alle de flinke danserene, sangerene og skuespillerene fremføre "Scrooge" på søndag. 

Har du sjokoladekalender? kreativt ja..

antrekk

  Dato: 06.12.2012 Klokken: 15:18 Kommentarer: 7Snehvit..

bukse - cubus / cardigan og overdel - hm / sjal - bikbok

Her er ett antrekk fra tideligere i uken. Har jo blitt ganske dårlig på å poste antrekk i det siste. Det kommer rett og slett av at det er så kaldt at jeg bare drar på meg en stor genser og kler med generelt veldig kjedelig. For å ikke snakke om hvor blek man blir om vinteren. :-// Nå skal jeg og Merete jobbe med et prosjekt i psykologi. Der har vi intervjuet en vernepleier, og jeg tror dette kan bli både spennende og kjekt å arbeide med. 

Hva synes du?

since last time

  Dato: 05.12.2012 Klokken: 23:08 Kommentarer: 1I de siste dagene har temperaturen gått fra å være rundt 6 grader til minus 8. Det har lagt seg snø på bakken. Og vi har gått inn i desember måned. Jul jul jul. Det blir gøy. Jeg har vært med Nora og vi har øvd matte. Skal si det var deilig å bli ferdig med den dumme matten nå. i dag har jeg hjulpet til på generalprøve på en julefremstilling som har premiere i morgen. Skal også hjelpe til på fredag, og skal se selve julefremstillingen på søndag. Gleder meg til å se resultatet. I kveld har jeg vært barnevakt. Og nå skal jeg finne senga. Håper dere har hatt en fin start på desember.

Hva har du gjort i det siste?

min november

  Dato: 03.12.2012 Klokken: 13:25 Kommentarer: 3
Noen du likte?

blakanvite

  Dato: 02.12.2012 Klokken: 19:40 Kommentarer: 7

Hva synes du om bildene?

desember

  Dato: 01.12.2012 Klokken: 20:49 Kommentarer: 4jul - desember - kos - gaver - MAAT - dekorasjoner - familie - glede - nisser - 2013 - nye muligheter

Jeg gleder meg, gjør du?