november 2015 (kajasagenes)

autumn vibes

    Dato: 08.11.2015 Klokken: 12:19 Kommentarer: 6
Bukse fra Pull & Bear / Sjal fra Cubus / Jakke fra Bikbok / Sko fra Reebok / Sekk fra Fjall Raven

Hei og god søndag alle. Da var det søndag igjen gitt, jeg føler uken kun består av mandager, fredager og søndager. Det handler nok mye om at jeg de dagene faktisk tenker over hvilken dag det er. Student-tilværelsen gir i grunn veldig like dager, og nå som det er slutt på forelesninger og seminargrupper, blir en tirsdag lik en lørdag. Det eneste som skiller de to dagene fra hverandre er godisskåla som står på bordet på lørdagskvelden. Nå går vi inn i eksamenstider og jeg merker jeg er litt småstresset, som de fleste andre. Så nå er det bare til å brette opp armene og kjøre på! Krysser fingrene for at jeg får tid til et lite hei og hade til dere her inne, de neste ukene. Men noe mer enn det kan jeg nok ikke love. Nå roper Freud, Skinner og Piaget på meg. Jeg ønsker dere en god søndag. Nyt den! 

Hva synes du? 

on rainy days

    Dato: 06.11.2015 Klokken: 12:34 Kommentarer: 7
On rainy days we cuddle up inside and drink hot chocolate. 


Hva er vel ikke bedre enn en kopp kakao på en kald regnværsdag? Jeg puttet minimarshmellows oppi min. Da blir den så god. Veldig søtt, men nam så godt! Jeg har hatt en lat fredagsmorgen i sofakroken med lesing av magasiner, scrolling på mobilen og full avslapping. Snart må jeg opp og starte dagen jeg og. I dag står eksamenslesing og trening på planen. En aldri så liten husvask må også til i dag, før vi kan ta helg med god samvittighet. God formiddag og god helg til dere alle. Smask!

Hva gjør dere i dag?

curly hair and princess skirt

    Dato: 03.11.2015 Klokken: 21:22 Kommentarer: 7


Genser fra Bershka / Skjørt DIY / Smykke fra Jane Kønig / Pumps fra Primark / Veske fra Michael Kors 

Lørdagens antrekk fra familieselskapet da vi feiret lillebror. Hva synes du?

black / white

    Dato: 02.11.2015 Klokken: 11:17 Kommentarer: 6Tee fra Hollister / Bukse fra Dr. Denim / Jakke fra Bikbok / Veske fra DAY / Sko fra Nike 

Fredagens antrekk med noen halvslappe fletter. Den ene fletten ble jeg ferdig med på 2 minutter, den andre tok meg 35 minutter. Er det i det hele tatt mulig? Hahah. En ny uke står fremfor oss og det samme gjør en ny måned. Tenk at vi er i november! Det er nesten litt skummelt å tenke på. Jeg følte vi nettopp flyttet til Bergen og begynte på studiene, og nå er vi plutselig kommet til måneden der vi har eksamener. Hjelp! Det skal nok gå fint det også, håper jeg. Ønsker dere en fin mandag og en god start på uken. Her i Bergen skinner sola i dag, så det kan ikke bli annet enn en fin dag. Stor klem!

Hva synes du?

min oktober

    Dato: 01.11.2015 Klokken: 22:45 Kommentarer: 2Noen du likte?