november 2014 (kajasagenes)

min november

  Dato: 30.11.2014 Klokken: 16:49 Kommentarer: 2

Nå står desember for tur og vi har mye å glede oss til. November har vært en måned full av mye usikkerhet og faktisk litt skolejobbing. Sjokoladeplatene har blitt slukt en etter en etterhvert som biloppgavene ble løst på pc'n. Om kveldene har jeg kost meg under teppet og vært litt vel engasjert i Farmen. Årets koseligste måned banker på døra - nå gjeller det å gjøre det meste ut av det siste kapittelet av 2014. Det skal vi klare!

brekkie

  Dato: 29.11.2014 Klokken: 11:58 Kommentarer: 7


my favorite saturday brekkie Hei alle og god helg og ikke minst, god lørdag! Ah, lørdag er fint! Denne uken har vært litt småhektisk på flere fronter. Jeg har øvd til bilteorien og fikk heldigvis tatt den i går. Så deilig å være ferdig med det. Nå gjenstår "bare" alt av kjøringen - haha. Men før det er det helg, og jeg slappe nesten helt av. Litt eksamenslesing står faktisk på planen denne helgen. For på mandag har jeg min siste eksamen på videregående. Den jeg har hatt i bakhodet hele høsten. Kan ikke vente med å få den overstått! Ah.. Denne lørdagen startet med at våknet jeg av meg selv. Det beste jeg vet, synd vi bare har mulighet til å gjøre det to dager i uken. I kjøleskapet fant jeg pizza fra gårsdagens middag. Så nå ligger jeg godt strekt ut i sengen med mange puter, dyner og en smakfull frokost. Snart venter eksamenslesing. Ønsker dere en fin lørdag!

Hva skal du i dag?

mine julegaveønsker

  Dato: 26.11.2014 Klokken: 19:45 Kommentarer: 4

Fikk ett spørsmål om jeg kunne poste mine julegaveønsker, og her kommer de: 

Bildet er laget i polyvore, og ved å tykke på bildet kommer du direkte til alle linkene. 

1. Ullundertøy - dette er noe som alltid er kjekt å få. Samtidig som det er ett plagg jeg nesten bruker hver eneste dag i barnehagen. De her fra Kari Traa er veldig fine, behagelige og de klør ikke. / 2. Blender - helst i fargen hvit. Da jeg en gang flytter ut trenger jeg jo en blender til å lage smoothie i. / 3. Treningsklær - alltid gøy å få! Og jeg får aldri nok. På treningsklærønskelisten står i år shorts og topper - helst fra Nike. / 4. Nike Air Force - å noe så hvitt og vakkert. / 5. Sminke - ønsker meg alltid en desj med sminke til jul. Jeg synes det er så gøy å teste ulike produkter. / 6. Klær - får man aldri nok av. Det trenger ikke være spesifikt klærne på bildet, men ønsker meg alltid klær generelt. / 7. Utstyr til hjemmetrening - treningsmatte, hoppetau, manualer og rockering - I want it all. Med utstyr som dette blir treningen ingen problem. / 8. New Balance 410 sorte med hvitt merke - disse passer jo til alt. 

Dette var noen av mine ønsker til jul dette året. Ønsker meg også hudpleieprodukter - som jeg glemte å ta med i bildet ovenfor. Ellers ville jeg også blitt veldig glad for reiser, konserter, ja alt av opplevelser. Jeg er så reisesyk for tiden, at en bedre gave kunne jeg nesten ikke fått :-). 

Hva ønsker du deg til jul?

spørsmål

  Dato: 25.11.2014 Klokken: 17:47 Kommentarer: 12

Hvilke sko er du glad i på vinteren, som er fine, men samtidig varme? Selv har jeg i alle år gått med converse om vinteren - ikke til å anbefale, haha. Skoene blir våte og tærne blir kalde. Ellers er jeg veldig glad i mine dr. martens. Sammen med noen gode sokker varmer de godt på vinteren. Øverst på ønskelista mi om dagen står noen nye boots. Boots passer til nesten alt, er fine å se på og varmer mye bedre enn converse. :-)

Hvilke vintersko skal du ha? Dr. Martens'ene dine? De vil nok bli mye brukt ja. Som sagt er jeg på jakt etter nye boots også. :-) 

Hva er oppskriften til denne? Må prøves! Milkshaken inneholder sjokoladeis og vaniljeis, litt melk, sjokoladesaus og opphakket snickers-sjokolade på toppen :-)

Hva heter modellen på skoene? Nike Air Max Thea :-D

Er Nike Air Max Thea skoene normale i størrelsen? Ja, det vil jeg si. Jeg bruker samme størrelse i alle Nike skoene mine :-D

Så fine bilder du tar, hvilket kamera bruker du? Tusen takk for det. Jeg bruker et Canon eos 1000d med en f/ 1.8 linse :-D

Åå nam! Hva har du i koppen, oppskrift? Og hvilken mørk sjokolade foretrekker du? I koppen finner du kaffe mocca. Det er en slik pose du heller i varmt vann. Nam. Kaffeposene får du kjøpt på rema 1000. Jeg har egentlig ingen klar favoritt, men liker godt den rene mørke sjokoladen fra Premium. Tusen takk for tipset - den må prøves!

Kan du lage et innlegg om sminken du bruker siden du ikke blir å lage sminkevideo? Det skal jeg få til, vet du :-D

Kan du legge ut linken til hatten dersom du fortsatt har den, evt. selgeren/lignende? Her er linken, men ser at selgeren er tom for produktet. Vil tro du finner samme hatt eller en lignende dersom du kopierer beskrivelsen :-) 

Hvilke klokker synes du er fine? Det finnes utrolig mange fine klokker i mine øyner. Både klokkene fra Marc Jacobs, Fossil og Michael Kors er veldig fine. Men favorittene er fra Daniel Wellington. En klokke fra Casio må man jo også ha! Jeg har egentlig aldri vert en klokkejente (sett bort fra da jeg brukte slike leddklokker med ulike charms på, haha), men til bursdagen min i september fikk jeg meg en pulsklokke fra polar. Og siden den tid har jeg alltid hatt den på armen. Den er jo super til trening og hverdags. :-D

Hvor er strømpebuksen fra? Og hvilken tykkelse er det på den? :-) Tror den er fra Cubus. Tykkelsen er jeg ikke helt sikker på, men tror strømpebuksen heter 20 den. :-D

Vet at du har nevnt hvilke julegaver du ønsker deg, men kan du lage et egent innlegg om det du ønsker deg med bilder? Det kan jeg prøve på ja. :-)

Er det lenge siden du kjøpte den vesten? Den kjøpte jeg i desember i fjor. :-)

Elsker stilen din! Får du inspirasjon fra noen? Åh, tusen takk. Ja, klart jeg gjør det! Inspirasjon henter jeg fra andre bloggere, weheartit og motemagasiner. :-D

Hva heter kåpen og hva var prisen på den? Kåpen heter Laura og er fra Bikbok. Den kostet 499,-. Et av høstens beste investeringer! 

Hvor lang tid tok det før boken kom? Jeg har nettopp bestilt. Den ene skal være julegave, men regner med at den kommer i god tid før det! For en fin julegave å gi. Jeg er vertfall veldig glad i min. Tok toppen to uker før den var i postkassa mi. :-) 

Hvor får du kjøpt den ansiktsvasken? Trenger så sykt noe annet enn sminkeservietter jeg også, så har tenkt å gå til innkjøp av noe i dag! Jeg kjøpte min i en butikk da jeg var i Gdansk i sommer som het Douglas. Der somlgte de merkeprodukter innen kosmetikk og hudpleie, samt side egne douglas-produkter. Ansiktsvasken er i merket Douglas og jeg vil med det ikke tro du vil finne den samme i norske butikker. For å få tak i en god ansiktsvask i Norge ville jeg tatt turen til apoteket. :-D

Har du krøller i håret naturlig? Siden de var kjempefine :-D Tusen takk! Jeg har både krøller og fall i håret. Her er det en god blanding mellom følger, krøller, korketrekkere og noe som kan minne om rett/stritt hår. Håret kan med andre ord være en utfordring til tider. :-P Nedenfor ser du noen antrekk jeg har hatt hvor jeg ikke har gjort noe med håret mitt.Noe annet du lurer på? Spør i vei!

autumn outfit

  Dato: 24.11.2014 Klokken: 16:03 Kommentarer: 11kåpe - bikbok / bukse - pull & bear / sjal - cubus / knit - monki / lue - vet ikke 

Hva synes du?

roses, chocolate and magazines

  Dato: 23.11.2014 Klokken: 19:43 Kommentarer: 5

God søndag alle sammen! Ble et litt sent hei fra meg i dag. Dagen har rett og slett løpt fra meg. Plutselig var klokken blitt halv åtte på kvelden. Jeg startet dagen med en joggetur i regnet. Ikke så gøy der og da, men veldig herlig etterpå. Ellers har dagen gått bort i øving til bilteorien, familiebursdag og selvfølgelig sjokoladespising. På fredag dumpet Det Nye ned i postkassa mi. Så mellom litt øving koste jeg meg med mye ny inspirasjon og en ny sjokoladefavoritt. 

roses, chocolate and magazines - how your sunday should look like.

Har dere smakt den nye sjokolden til Nidar med biter fra kjeksene til Cafe Bakeriet? Den var himmelsk god, og smeltet på tunga. Melkesjokolade fyllet med kjeks og nøtter - nam. 

Siden den tid har jeg spist altfor mye kaker og søtsaker, da storesøster feiret bursdagen sin med den nærmeste familien. Utrolig hyggelig å få besøk å hive innpå med kalorier. Men nå kjenner jeg at det er godt det er mandag i morgen. Tannlegebesøk står på planen på onsdag - dette lover ikke helt bra. Hahah, neida, skal busse ekstra godt i kveld og de kommende kveldene. Slik jeg alltid gjør før jeg skal til tannlegen. :-P Kvelden byr på popcorn og farmen. Kan jo ikke gå glipp av det! Ønsker dere en fin søndag videre. 

Hva gjør du i dag?

lørdagskos

  Dato: 22.11.2014 Klokken: 22:12 Kommentarer: 6

Åh hvilken koselig tur vi hadde i sentrum i dag. Vi vandret i gaten og tittet i butikker, var i pepperkakebyen og på bruktbutikk. De to sistnevnte har jeg aldri vært på før, så det var gøy! De var også tenning av julegrana og julepynten og lysene var kommet ut av sine esker og prydet nå hele sentrum. Åh, jul er så fint. Vi spiste en tidelig middag på Frugård, etter litt vandring. I dag ble det pitabrød fylt med kjøttdeig og mye annet godt. Mmm. Slik såg jeg ut i dag. Med bølger etter gårsdagens flette og min favorittkåpe fra Stradivarius. Pasteller fungerer jo like godt på høsten og vinteren som våren og sommeren,spør du meg. Nå skal jeg se serie og pakke inn litt julegaver på lørdagskvelden. Ønsker dere en fin kveld ♥

happy saturday

  Dato: 22.11.2014 Klokken: 11:57 Kommentarer: 2Hei og god lørdag solstråler! Dagen startet med vasking og rydding. Utrolig deilig å krysse det av helgens to-do liste. Nå sitter jeg å nyter en god avokado frokost og hører på gamle sangfavoritter. Dagens planer er en tur til sentrum med min fine tante. Slike ting brukte vi to alltid å gjøre sammen før. Det er alltid like koselig å møtes og catche up. Så det blir nok en fin lørdag, vil jeg tro. Ønsker dere en fin dag!

Hva skal du i deg?

turtleneck

  Dato: 21.11.2014 Klokken: 22:03 Kommentarer: 3

Hei og god fredag alle sammen! Jippi endelig helg. Fredager er min favorittdag etter lørdag. Da har man hele to fridager fremfor seg, og det føles alltid like godt. Etter jobb i dag dro jeg på treningssenteret og fikk meg en god styrkeøkt etterfulgt av 5 km på møllen. Det kjennes så godt! Nå er fredagspizzaen inntatt og kveldskosen står på bordet. Merker kroppen er tidelig trøtt i kveld, så det blir ikke lenge til hodet møter puta. Men før den tid fredagsgodis! Her kommer onsdagens antrekk fra da vi feiret min kjære søster:

jakke - gina tricot / sjal - cubus / bukse - only / veske - primark / genser - gina tricot 

Ønsker dere en fin fredagskveld! Hva synes du?

onsdag

  Dato: 19.11.2014 Klokken: 19:38 Kommentarer: 3

Hei og god onsdag alle sammen! Denne onsdagen startet litt for tidlig for min del. Våknet av meg selv og fant fort ut at jeg hadde kun fem minutter på meg før jeg skulle være på jobb. Jeg hoppet ut av sengen, kledde på meg i en hast, laget en stygg hestehale og vekket Petter i en fei og sa han måtte kjøre meg raskere enn svint. Med sekken i hånden og skoene på sjekket jeg klokken en siste gang før jeg var på vei ut døra. Klokken var ikke 07.25 som jeg trodde, men 02.25. Hahah er det mulig? Det var vertfall en lykkelig Petter som kunne sove videre. Jeg derimot hadde hatt mine mest effektive minutter på lenge og var proppet full av adrenalin. Jeg fikk med det ikke sove før en time senere. 

Sett bort fra en litt tidlig start på dagen, har dagen vært veldig fin. Familien møttes på Frugård for å feire min kjære søster som fylte 22 år i går. Vi spiste så utrolig mye god mat og hadde et veldig koselig måltid sammen. Etter den lille feiringen bar det lengre ned i sentrum for å gå i fakkeltog. På Stord ble det i dag arrangert fakkeltog mot mobbing. Slikt må man jo delta på. Det var jo nydelig bare å se på. På veien hjem hamstret mamma og jeg inn sjokolade til helg. Åh som jeg gleder meg til helg nå! 

Nå bærer det på trening med Helle. Fin avslutning på dagen :-). Ønsker dere en fin onsdag videre!

svar på spørsmålsrunden pt. 3

  Dato: 19.11.2014 Klokken: 15:32 Kommentarer: 3

Når er bursdagen din? 10. september :-)

Ser du har hatt litt sponset innlegg, tjener du mer på bloggen nå? Jeg heier på deg! Så hyggelig å høre du heier på meg. Jeg har hatt noen sponsede innlegg på bloggen, ja. De få jeg har hatt har jeg tent penger på eller mottatt produkter som jeg skal teste. Bloggen min vil nok aldri bli yrket mitt selv om det til tider virker fristende. Dette er hobbyen min som jeg bruker store deler av fritiden min på, rett og slett fordi jeg synes det er gøy. Dette er min måte å få bruke kreativiteten min på, finne og gi inspirasjon og grunnen for at jeg i det hele tatt tar bilder. Det at noen vil sponse meg synes jeg er veldig hyggelig. Det er jo en positiv tilbakemelding at de liker det dem ser og ønsker å finne sine produkter/videoer reklamert på min blogg. Det at jeg en sjelden gang tjener penger på dette jeg bruker så mye tid på er for meg en liten bonus med bloggingen. Men til slutt vil jeg si at jeg sier nei takk til store deler av det jeg blir spørt om å reklamere for. Jeg skriver bare om ting på bloggen min som interesserer meg og som passer på bloggen min. :-)

Hva har du på telefonen din av apper? Nå har jeg nesten nettopp fått meg ny mobil og har med det ikke så mange apper. Men noen favoritter har jeg : facebook + messenger, twitter, snapchat, instagram ♥, vsco (redigeringsapp), weheartit, blogg.no, bloglovin, nike + running, radio nrj, whatsapp, gi tid =)  og selvfølgelig spotify. Det ble mange favoritter det, men alle er like viktige og jeg bruker det fleste daglig. Legg gjerne igjen en kommentar dersom du har en app å anbefale :-D. Har du vært i Trondheim? Nope, aldri vært i Trondheim. Men kunne selvfølgelig tenkt meg en tur til de som virker som en veldig fin by! 

Hva ønsker du deg til jul? Dette spørsmålet har alltid blitt besvart med "vett kje" alle tidligere år, men i år har jeg faktisk laget meg en liten liste. Jeg ønsker med ull (trenger slikt i barnehagen, og ellers), hudpleie, treningsklær, treningsrokkering + matte, smoothiemaskin/ blender (skal vel flytte ut en gang jeg også) og klær og sminke, selvfølgelig. :-D

Hva liker du best med julen? Alt, må jeg si. Stemningen, julekakene, julematen, julesangene, det å kunne glede andre, familietiden, juletreet, avslapping, alt. Julen er en fantastisk tid hvor man tilbringer tid med de nærmeste. Jeg er bare så altfor glad i julen. Jul i mitt hjerte - jeg gleder meg!


Hvilken mat liker du å spise? Jeg er utrolig glad i mat. Her snakker vi all slags mat. Fra salater til kyllingmåltider, fra frukt til godterier, fra yoghurt til is. I love it all. Etterhvert som jeg har blitt eldre har jeg blitt mye flinkere til å prøve meg på nye ting. Og til å bytte ut lyst med grovt. Grovt gir jo bare så mye bedre smak. Noen favoritter innen matveien er: frokost / lunch - grovbrød med avokado og pepperskinke, middag - hjemmelaget pizza, godis - melkesjokolade, is og popcorn, til å drikke - smoothie, vann og pepsi max. 

Kan du lage sminkevideo? Enn så lenge, tror jeg ikke det. Det er utenfor min komfortsone + jeg har ingen videokamera. :-)

Hvor er du? Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenbordet hjemme i huset jeg har bodd i de siste 15 åra. Med en skål med salat og et glass kaldt vann ved siden av meg. :-D

Hvem er dine favorittbloggere? Jeg er glad i så mange bloggere, men mine favoritter må bli: Eirinkristiansen - for hennes sprudlende personlighet, gode matvaner og treningsmotivasjon. Kenza - motedronning som jeg er så glad i. Nettenestea og Leneorvik - som begge inspirerer med flotte antrekk. Torilhornnes - en utrolig fin jente som blogger om hverdagen sin. 


Bildene er hentet fra de ulike bloggene. 

went for a walk in my boyfriends closet

  Dato: 18.11.2014 Klokken: 15:02 Kommentarer: 4

Her en dag tok meg en tur i klesskapet til Petter. Der fant jeg denne genseren hans, og den fungerer jo ganske godt som en kjole på meg. Kanskje litt kort men la gå. Mamma sa jeg lignet på Pippi Langstrømpe, hahah. Takk for den!genser - springfield / strømper - hm/ jakke - vintage / sko - dr. martens 

Hva synes du?

monday ohoy

  Dato: 17.11.2014 Klokken: 16:47 Kommentarer: 6

Hei og god mandag alle sammen! Da var det på an igjen. Denne uken har jeg bestemt meg for å fokusere på et sunt kosthold igjen. Ingen godis, chips, brus, kaker eller kjeks før helgen ringes inn. På den måten vil jeg nok være enda mer takknemlig for at det er fredag og helg igjen. Jeg gleder meg allerede. Hører Pepsi Max'n roper på meg her jeg sitter, hahah. Stay strong Kaja. Siden jeg kom hjem fra jobb for en liten time siden har jeg laget meg en aldri så alt for stor middag. Gårsdagens thaisuppe med ris, salat med avokado, pepperoni og sukkererter, samt en god kopp caffe mocca. Mmm.. Salaten blir å spise senere for etter middagen var magen full.

Nå bærer turen til treningssenteret for ukens første økt! Can't wait! Ønsker dere en super start på uken!

my favorite coat

  Dato: 15.11.2014 Klokken: 17:57 Kommentarer: 4

Hey, it's been to long! Da var det plutselig gått noen dager siden sist. Jeg har tatt meg litt fri fra bloggen de siste dagene rett og slett for å gjøre litt andre ting. For å drive en blogg tar faktisk litt tid. I går ble jeg trukket opp i min siste eksamen, og resultatet ble norsk sidemål. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. Aldri mer kjemiøving på meg, eller aldri si aldri kjemi kan jo faktisk være litt gøy. I dag er det jo min favorittdag i uken. Lørdag du herlige lørdag. Jeg har sovet leenge og vært en tur i sentrum med kjæresten. Koselig å bare gå rundt å titte. Vi tok oss en sen frokost på Frugård og bestilte som alltid kylling og bacon - baguett. Noe så godt! Her kommer dagens antrekk. Lever litt i denne kåpa for tiden. Den er så god og går jo faktisk til alt. 

kåpe - bikbok / t-shorte - monki / skjørt - hm / sjal - acne / sko - nike air max thea / veske - hm 

Hva synes du?

mine høstfavoritter

  Dato: 11.11.2014 Klokken: 15:09 Kommentarer: 3

Hei og god tirsdag alle sammen! Nå er vi allerede kommet oss langt inn i den tredje og siste høstmåneden og det er på tide jeg viser mine høstfavoritter. Blant annet mine favorittsko for tiden, kroppspleie jeg er avhengig av og tilbehør. 

Ansiktsvask fra Douglas - Da jeg var i Gdansk fant jeg ut at jeg trengte meg en ansiktsvask. Å bruke sminkeservietter er greit det, dersom det bare er øyensminke man skal fjerne. Når jeg da bruker sminke i hele ansiktet får jeg sjeldent alt bort med kun en sminkeserviett. Da jeg vasker og tørker meg i ansiktet er kluten fortsatt brun. Meen slik er det ikke med denne fantastiske ansiktsvasken fra Douglas. Den fjerner alt av sminke og smuss og det på null komma niks. Denne bruker jeg hver kveld og den er til å anbefale på det sterkeste!

Leppeskrub fra LUSH - Da høsten og kulden kommer får jeg ofte et belegg på leppene. Det er heller ikke sjeldent leppene sprekker og det ser ikke bra ut. Redningen min er denne leppeskrubben fra LUSH. Den fjerner alt av løs hud og belegg og etterlater leppene fine og jevne. Denne bruker jeg etter jeg har vært i dusjen, og er rask med å tilføre leppene fuktighet etterpå slik at de beholder seg fine. 

Hårkur fra Sp - Denne testet jeg ut for en liten måned siden og den er herved blitt min nye favoritt. Jeg tar hårkur en til to ganger i uken. Denne lar jeg virke i ca. 12 minutter i håndkletørt hår før jeg skyller den ut. Jeg avslutter hele kuren med å skylle håret i kaldt vann. I kaldt vann lukker skjellaget seg og håret er mindre utsatt for å bli slitt. Hårkuren etterlater håret mykt og velduftende. Jeg går faktisk rundt å lukter på håret mitt etter jeg har kuret det. Både pappaen min og kjæresten har påpekt hvor godt håret luktet etter kuren. Kjærestens reaksjon var "den hårkuren kan du begynna å bruka oftare". 

Gullringer fra H&M - Disse er ikke sjeldent blitt vist på bloggen min. Mitt favorittilbehør denne høsten er helt klart mine gullringer. De piffer opp et hvert antrekk! Så enkle, men stilfulle. Kun 49,- på H&M. 

Fargen Urban Jungle fra Essie - En neglelakk som passer et hvert antrekk, uten å være too much. Like it!

Lip butter fra Nivea - Denne lip butteren Blueberry Blush var jeg så heldig å motta fra Nivea for noen uker siden. Siden den gang har jeg ikke vært en dag foruten. Denne lukter smint (slike sukettformede dropser fra den søte røde boksen vi alltid spiste som barn) og er utrolig god på leppene. Fuktigheten sitter utrolig lenge og duften er jo ikke til å motstå. 

Sko fra New Look - Disse sorte skoene har jeg fått mange komplimenter for og det er ikke uten grunn. Skoene med tykk hel og åpne tær og rist er en drøm å gå i. De passer jo til alt du tar på deg. De ble med meg hjem fra Gdansk og siden den gang har jeg levd litt i dem. De er høye, men sålen og hælen minner litt om boots og får hele skoen til å bli litt røffere. Favoritter! 

Har du noen favoritter fra denne høsten?

svar på spørsmålsrunden pt. 2

  Dato: 10.11.2014 Klokken: 17:35 Kommentarer: 5


Hvor jobber du? Jeg jobber i en barnehage ikke så langt fra her jeg bor. Der har jeg jobbet siden midten av august. Jeg jobber 100 % og er med det på jobb hver dag, og har fri i helgene. Trives veldig godt i barnehagen, og gleder meg til å gå på jobb neste morgen. En helg i ny og ned jobber jeg også på min gamle jobb, altså i en kafe. Jobbet der mye mer i fjor da jeg gikk på skole, og trengte pengene. Nå som jeg har to jobber, merker jeg at jeg trenger ofte helgen fri og da jobber jeg med det mindre i kafeen. :-)

Hva er planene dine fremover, studere osv? Planene mine, ja. Kunne ønske jeg kunne nå kommet med en tiårsplan over livet mitt, men den har jeg altså ikke laget enda. Jeg er veldig usikker på hva jeg vil fremover. Jeg vet at etter sommeren vil jeg studere og flytte til en litt større by sammen med Petter. Få oss vår egen liten leilighet og starte livet og utdanningen vår sammen. Men hva jeg skal studere, hvor vi skal bo - alt det har jeg ingen fasit på. Jeg må sette meg ned å gruble her. Tips tas i mot med et stort takk! :-D

Kan du fortelle historien mellom deg og Petter? Er nysgjerrig! Oj ja, historien.. Vet ikke om det er noen stor historie å legge ut om her. Hvor skal jeg begynne? Vi har vel "alltid" kjent hverandre. Vi har gått på samme ungdomsskole og videregående skole, og har alltid hatt mange fellesvenner. Jeg har alltid hatt mange guttekompiser og i starten var Petter bare det. I slutten av mars startet vi å snakke litt sammen, og fant ut av vi måtte finne på noe i lag. Siden den gangen har det ikke gått tre dager uten at jeg har vært med han (sett bort fra turen min til Gdansk da jeg var borte i seks dager) - haha. Det var oss, etter kun en liten uke. Skal si det kriblet mye i magen de dagene. Tidelig i forholdet fant mamma også ut av vi hadde gått i samme barnehage, så ja, jeg har igrunn kjent han hele tiden. Nå har vi vært sammen i litt over seks måneder. Tiden har gått så fort! Jeg har det veldig fint sammen med han, og jeg håper på at historien om oss blir mer spennende å fortelle om noen år. :-P I og med at du ikke går på skole, hva gjør du for tiden? Etter tretten år med skolegang var både kropp og sjel utrolig lei av å sitte rett opp og ned lære unødvendige ting som man nok sikkert aldri kommer til å få bruk for i livet, hele formiddagen, for å så komme hjem og pugge videre på dette unødvendige stoffet. Derfor valgte jeg å ta meg et friår, eller et så kallet jobbeår, hvor jeg da jobber i barnehage. I løpet av dette jobbeåret skal jeg bli ferdig med min siste eksamen på vgs, forhåpentligvis få tatt lappen som jeg var så dum og utsatte å ta det året jeg fylte 18, og ikke minst funnet ut av hva jeg vil studere. Dette er ting som henger i hode på meg hver eneste dag og det hadde vært så deilig å fått det overstått. Nå som jeg ikke går på skole lengre er dagene mine mye mer frie. Før leste jeg til prøver og gjorde lekser hver dag, og hver helg. Nå koser jeg meg, slapper av, er med venninner og trener nesten hver dag. Det er en fin hverdag, men den kan jo ikke vare for alltid. Jeg må nyte den så lenge jeg kan! :-)

Hvor ser du deg selv om 5 år? Om fem år er jeg 24. Da er jeg tobarnsmor. Bor i en stor villa. Har en hund og en katt. Lykkelig gift med en mangemillionær og har min egen kleskolleksjon - neida. Det er virkelig ikke slik livet mitt kommer til å se ut om fem år, for det er heller ikke slik jeg vil det skal se ut. Det eneste som er sikkert om fem år er at jeg er 24 år gammel. Jeg håper at jeg studerer noe som jeg brenner for, at økonomien er god, at jeg fremdeles har mine kjære ved min side og at jeg er lykkelig. Noe mer enn det kan jeg ikke håpe på. :-)

Har du det bra for tiden? Jeg har det igrunn ganske bra ja. Takk som spør! :-D Jeg er ikke syk, jeg er ikke trist og jeg er omringet av gode mennesker. Jeg har selvfølgelig mine småting som kan gjøre enkelte dager dumme. Jeg føler meg ikke alltid like vel med meg selv, jeg er stresset, har mye vondt i hode og er trøtt allerede kl åtte om kvelden, men alt i alt har jeg det ganske fint, når jeg tenker meg om. Vil tro jeg bare er for dårlig til å se hvor godt jeg faktisk har det på grunn av dumme småting som egentlig ikke betyr noe. Kanskje noen som kjenner seg igjen? 

Hvordan ville du ha beskrevet deg selv? Denne er vanskelig. Jeg trenger ikke legge skjul på at jeg er en person som endrer eller skjuler deler av personligheten min ut fra hvilken situasjon jeg er i. I trygge omgivelser er jeg en tullejente, en smule morsom, snakkesalig og et positivt vesen. I "utrygge" omgivelser er jeg rolig, ordentlig, taus og litt sjenert. Alt i alt er jeg en glad jente som er ganske sta. En perfeksjonist uten like, som er besatt av lister og to-do's. Jeg er veldig sosial, samtidig som jeg elsker å være alene. Jeg liker ikke forandringer og kan ovenfor familien min ha en litt kort lunte til tider. Hehe. MEN jeg er aldri langsur. Jeg er veldig glad i alle rundt meg, og går alltid rundt med dårlig samvittighet for at det er for lenge siden jeg har besøkt farmor eller bestemor. Jeg er ikke så spontan av meg. Alt skal helst følge planen. Dette er noe jeg må jobbe litt med haha huff :-PBilder som beskriver en annen side av meg som bloggen ikke alltid får se. 

søndagskos

  Dato: 09.11.2014 Klokken: 19:08 Kommentarer: 3

 

Vinneren av Nivea-konkurransen ble Emma. Jeg har sendt deg en mail. :-)


Endelig var det min tur å få bladet med den alt for vakre Åshild Ringhus som covergirl. Da jeg fikk abonnementet mitt med Det Nye i gave i september trodde jeg at jeg ville få utgaven med Åshild som det første bladet. Men slik var det dessverre ikke. Den utgaven var ikke med. Men med noen hyggelige ansatte hos Det Nye fikk svigermor fikset at jeg fikk til sendt en utgave. Da tok jeg et aldri så lite seiers hopp. For bladet med denne vakre jenta måtte jeg jo få med meg! Som "instagram-venner" satt jeg å heiet på Åshild under Det Nye Jenta - episodene. For en verdig vinner hun er - og for en covergirl!

Oh, happy sundaySlik ble min søndagsformiddag tilbrakt. Med noen knekk sjokolade (frister ikke så mye dagen der på) og et motemagasin fullpakket med interessant lesestoff. Slik koser jeg meg mest. Mmm.Nå står brownies i ovnen og pappas lille farsdagsgave er blitt pakket inn. Så en aldri så liten feiring skal jeg da klare å stelle i stand. Så da blir det farmen og kos i kveld. Det blir nok fint. Ønsker dere en fin søndagskveld. Stor klem! 

last night

  Dato: 09.11.2014 Klokken: 13:46 Kommentarer: 2

Hei og god søndag alle sammen. I dag dunker hode og bena verker - det sier ikke annet enn at i går koste vi oss ja. Utgangen i går startet med en liten gjeng hos Per der vi spilte Alias, koste oss og drakk. Så koselig gjeng å tilbringe lørdagen med. Ekstra kjekt var det jo da alle hadde kledd seg ut. Jeg gikk for et nokså enkelt antrekk som superwoman. Med hjemmelaget pow! og boom! som dessverre ble glemt igjen på vorset, typisk Kaja. 

Først gikk jeg for en "pretty" versjon med glitter, stjerner og røde lepper. Rett før vi skulle dra kastet jeg litt blod og ble plutselig noen blåmerker rikere. Det var jo tross alt halloween vi feiret! Her sammen med bestevenninna mi, Nora, som dette året er i militæret. Vi koste oss så mye og jeg danset nesten skoene av meg. Nora sov over hos meg i natt, og før vi hoppet i senga dusjet jeg og så stekte vi rundstykker til nattmat. Mye bedre å innta en seng med nye sengklær når man selv faktisk er ren.

Da jeg våknet i morges fant jeg plutselig ut at jeg hadde fått besøk av en aldri så stor tyggis i håret i løpet av kvelden. Om noen plasserte den der eller om tyggiser har vinger, vet ikke jeg. Men en nokså frustrert Kaja var ikke så takknemlig for å se den. I frykt for å måtte klippe store deler av håret googlet jeg litt rundt og fant til slutt ut at olje løser opp tyggis. Så med litt solsikkeolje fikk jeg beholde håret, men ikke tyggisen. Et lite tips til neste gang en er uheldig med tyggis og hår. :-D Nå skal jeg straks ta turen til Nora for å tilbringe den siste tiden av permen hennes med hun, før hun reiser igjen. Ønsker dere en superfin søndag, hjerter! 


Tirsdagens konkurranse (her) trekkes i kveld. :-)

dressing up

  Dato: 08.11.2014 Klokken: 19:19 Kommentarer: 1

Wiho, denne lørdagskvelden byr for meg på fest og baluba. Dette blir gøy! I kveld er det Halloween-tema. Jeg gleder meg sånn til å se hva alle er blitt! Tideligere i dag handlet jeg inn litt småting til kostymet mitt. Sitter for øyeblikket hjemme hos Nora og steller meg. Noen som klarer å tippe hva jeg skal være?Ønsker dere en kjempefin lørdag!

lovely saturday

  Dato: 08.11.2014 Klokken: 16:24 Kommentarer: 4

God lørdag alle sammen! Lørdager er så fine! I dag har jeg sovet så lenge jeg vill. Å starte dagen uthvilt er herlig. Siden den tid har jeg vasket og ryddet og vært en tur til sentrum med mamma og søsteren min. Den gode gamle trekløveren. Vi har handlet bursdagsgaver, dil og dall og spist lunch på Frugård. Der ble vi sittende lenge og bare skravle. Så koselig. Slik ble dagens antrekk. Er blitt så glad i den nye kåpa mi. Den går jo til alt.

 

kåpe - bikbok / sjal - cubus / veske - bianco / sko - converse

Hva synes du?

 

dagens

  Dato: 07.11.2014 Klokken: 17:30 Kommentarer: 4

Hei og god fredag alle sammen! Helg i igjen, wiho. Denne helgen byr på fest og baluba. Er blitt en god stund siden sist nå, så det blir gøy! Helgen min startet med en mageøkt rett etter jobb, og nå kjenner jeg det allerede verker i magen, haha slik det skal være! Om en liten time skal familien på middag til Nora og dem. Hun har denne uken hatt sin første perm fra militæret så jeg har kost meg mye sammen med henne denne uken. Heldigvis har vi helgen på oss også, før hun reiser tilbake til Oslo. På menyen i kveld står pizza og salat. Hjemme hos dem får man alltid servert den beste pizzaen, så nå gleder jeg meg! Slik ser jeg ut i kveld. I min nye kåpe, med en liten sporty touch. 
genser - sinsay / bukse - vila / kåpe - bikbok / sjal - acne / sko - nike air max thea 

Ønsker dere en fin fredag og en god helg. Stort smask! 

Hva synes du?

my little before-workout-meal

  Dato: 06.11.2014 Klokken: 16:59 Kommentarer: 3

Hei og god torsdag alle sammen. Tenk at i morgen er det helg? Jøsses. I dag har vært en veldig fin dag. Det har vært kaldt, men sol. Skikkelig fint høstvær. I dag passet ikke treningsøkten med Helle helt inn i middagsplanleggingen vi har her hjemme. Derfor laget jeg meg en lett salat bestående av det jeg fant i kjøleskapet. Pepperoni, crispy salt og mozarella ost, sammen med en skive ferskt brød - var en supergod kombinasjon. Lettvint var det også! Et godt alternativ før trening da man helst ikke bør ha en full mage. Nå bærer turen til treningssenteret for å møte Helle. I dag skal armene kjenne melkesyren og kroppen få svettet. Wiho gleder meg! 

Hva gjør du i dag?

svar på spørsmålsrunden pt. 1

  Dato: 05.11.2014 Klokken: 19:28 Kommentarer: 3


Hvilke klesbutikker er dine favoritter? I Norge liker jeg godt Gina Tricot, Bik Bok, H&M Divided, Monki og Carlings. Når jeg er på shopping i utlandet liker jeg Pull & Bear, Zara, Bershka, Stradivarius, River Island - ja igrunn mange. Finner alltid noe jeg liker på en av de her butikkene.  

Hva er dine must haves av klær nå i høst/vinter? Nå som høsten er kommet for fult er et av mine must haves kåper. Man blir aldri lei av kåper og jeg vil bare ha flere og flere. Er på jakt etter den perfekte sorte, men finner den aldri i rett størrelse. Ellers må man ha gode varme sjal, hullete jeans, strikkagensere og tøffe boots. Basic plagg som hvite tshorter må man også ha! Ellers ville jeg gått for plagg i kamelbrun, burgunderrød, rødt, hvitt og selvfølgelig grått og sort. 

Hvor får du inspirasjon til klær og hvordan du kler deg? Overalt, er det lov å si? Inspirasjon er å finne overalt - etter min mening. Når det kommer til klær og klesstil får jeg mye inspirasjon og ideer til outfits fra andre bloggere, moteblader og weheartit. Motebloggerne Kenza og Nettenestea er store favoritter hos meg. På gaten i de større byene finner jeg også inspirasjon fra folk med unike stiler. I London for eksempel er det en fryd å bare stirre på mennesker - haha. 

Hvor kjøpte du Nike Thea skoene dine, og hva måtte du betale? Jeg har selv hatt ett par Nike Thea i lyseblå i en god stund nå. De er så gode på foten og det var ikke tvil om at jeg da måtte få meg ett par til. Etter mye leting både på nett og i butikker etter den modellen i sort, fant jeg dem faktisk på Ebay. Selv om usikkerheten om skoene er ekte øker når man handler på Ebay, er jeg ganske sikker på at jeg ikke har støttet noen negativ bransje. Selgeren gav god service med rask levering. Skoene var nett like dem jeg allerede har, samt prisen tilsvarer andre nettbutikker sine. Jeg tror jeg betalte 1100,- for dem. Ebay har faktisk det meste, bare husk å velg selgere med god rating. Det er mitt lille tips til trygg ebayshopping. :-DHvilke klær kunne du aldri gått i? Oj, vanskelig spørsmål. Crocs - noe så stygt. Jeg er heller ingen fan av uggs, synes ikke det ser bra ut. Forstår fullt og helt at folk velger å bruke dem, de er jo utrolig behagelige, men jeg hadde nok aldri tatt dem på meg selv (usikkert hva jeg mener om to år nå da, men per dags dato - nei). Ellers er er jeg heller ingen fan av fargerike haremsbukser, vide bukser, joggebukser, vide skjørt som slutter på knærne... Her er nok listen lang over ting jeg aldri kunne godt i, men dette var noe av det jeg kom på nå. :-P

Hvilke stilperioder har du vært gjennom? Da jeg var i fire-fem års alderen gikk jeg kun i klær som var røde, lilla og oransj. Helst da alle sammen i lag. Mamma hevder jeg kledde på meg selv, noe jeg aldri i livet kan tro. Noe så stygt! I syvende klasse gikk jeg i en periode med palestinasjerf som dekket hele overkroppen min og halve ansiktet, samt joggebukser fra Bikbok. Hahah. Da jeg startet i åttende klasse var jeg så altfor glad i farger. Jeg kledde meg opp som en fargeklatt hver eneste dag. Vi snakker ulike fargede sko og makrame-smykker med alle regnbuens farger. Huske jeg ble kjent igjen på tannlegekontoret av damene som jobbet der grunnet min store samling av makrame-smykker. Videre på ungdomsskolen gikk jeg i wedges og dressjakker. Da hadde jeg en veldig pyntet stil til hverdags å være. Da jeg startet på videregående levde jeg i mine hvite converse året rundt. Samlingen av converse vokste seg ganske stor. Jeg gikk med skjørt under fluffy gensere og var veldig glad i min sorte skinnjakke fra Bik Bok. Litt usikker på om det jeg har nevnt her er ulike stiler, men det er vertfall slik jeg kan huske å ha kledd meg. Jeg har alltid gått i det jeg da synes var fint, kult, tøft - noe som ikke alltid er like fint, kult, tøft nå i senere tid. Haha. Nå liker jeg hullete jeans, høye hæler, tjukke jakker og massive sjal. Hva jeg tar på meg endrer fra dag til dag, og jeg må innrømme jeg synes det er vanskelig å definere min egen stil. Den kan jo være all slags. :-)

Slenger med et lite bilde av fashionistaen selv, hahah. :-P

onsdagens vitaminbombe

  Dato: 05.11.2014 Klokken: 17:17 Kommentarer: 5

Hei og god onsdag alle sammen! Da jeg kom hjem fra jobb i dag kjente jeg at sulten startet å komme. En god stund til middag var det også. Så da laget jeg meg et stort glass med skogsbærsmoothie som et lite mellommåltid. Gud så god og mettende den var! Nå sitter jeg å nyter siste rest av smoothien sammen med siste nummer av Det Nye, som jeg enda ikke har kommet meg gjennom.

I min vitaminbombe brukte jeg; en håndfull skogsbær - oppkuttet mango - litt eplejuice - og noen spiseskjeer yoghurt. Nam!Ved siden av meg på bordet står de fineste røde rosene jeg fikk av Petter på mandag. Lucky girl. Dagens planer er ikke så mange enda, og deilig er det! I kveld skal jeg dra meg ut på joggetur i kulden. For å så ta med en deilig dusj og se Farmen med familien. Ønsker dere en god onsdag!


Så hyggelig at så mange allerede har meldt seg på gårsdagens konkurranse. Det er kjekt å se! Dersom du ikke har meldt deg på enda, kan du fortsatt gjøre det her

vinn nivea produkter

  Dato: 04.11.2014 Klokken: 18:03 Kommentarer: 25

Hei og god tirsdag alle sammen! Her en dag var jeg så heldig å få motta noen produkter fra Nivea. Blant annet Niveas nye Lip Butter Blueberry Blush. Nivea er jo kjent for sine lip buttere som gir leppene fuktighet som varer hele dagen lang. Samtidig som de lukter helt herlig. Perfekt til å ha i lomma er de også! 

Blueberry Blush har duften av blåbær og lukter helt himmelsk. Min nye favoritt som jeg har med meg hvor enn jeg går. 

Vinn Nivea produker

Nå har du mulighet til å vinne noen godsaker fra Nivea som du kan se på bildet ovenfor. Deriblant ansiktsmaske, dusjsåpe og lip butterene Raspberry Rose og Vanilla & Macadamia. Som begge to lukter helt fantastisk! Det du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å kommentere dette innlegget. Vær snill å legg igjen mail-adressen din i kommentarfeltet slik at det blir mulig for meg å kontakte deg. Jeg trekker vinneren i løpet av uken. 

Lykke til! 

et helt halvt år

  Dato: 03.11.2014 Klokken: 22:03 Kommentarer: 6

Denne tittelen synes jeg er så fin, og den kunnet ikke ha passet bedre enn til akkurat denne dagen. For et halvt år siden ble jeg sammen med den fineste personen jeg vet om. Han som alltid trøster, støtter og er glad i meg. Den tredje mai var vi på russetreff i Stavanger. Klokken var passert to og under en fin sang på konserten til Zedd ble to småfulle ungdommer kjærester. Jeg kommer alltid til å huske den sangen. Den er liksom blitt vår. Vi hadde vært kjærester i en liten stund før det, men da var vi liksom skikkelig kjærester - dersom noen skulle lure på det. Siden den tid har alt forandret seg. Jeg sover aldri alene, jeg har fått meg to nye familier og en god klem er alltid i nærheten. Jeg har det så bra, og er takknemlig hver dag for denne gutten som har kommet inn og ommøblert livet mitt. Et halvt år er i grunn ikke så lang tid. Det har gått utrolig fort. Men for min del har hele dette halve året betydd utrolig mye. Disse seks månedene har vært en fin start på noe jeg tror kommer til å bli veldig fint og langt. Sammen med denne kjekkasen ved min side gleder jeg meg til mange flere halvår. Kjærlighet er en veldig fin ting, dersom man er så heldig å møte på den. ♥

Litt kliss på en mandag i ny og ned, må da være lov. Sov godt kjære lesere, og ta godt vare på alle dere er glade i. Stoor bamseklem!

sunday bliss and karamel

  Dato: 02.11.2014 Klokken: 12:42 Kommentarer: 0

God søndag solstråler! I dag står familieselskap for lillebror på planen. Jeg har med det mer enn nok å gjøre, men før to-do-lista blir gjennomført har jeg funnet favorittplassen min i sengen og en kopp med noe varmt og godt oppi, samt mine favoritt karameller. Da jeg var på kremmerhuset i går kunne jeg ikke dy meg for å kjøpe meg en pose med de her. Verdens beste karameller - spør du meg. 

Nå skal jeg nyte de her, før noen andre oppdager dem og nyter de for meg. Ønsker dere en fortreffelig søndag, og så snakkes vi senere. Smask!

today i've been shopping

  Dato: 01.11.2014 Klokken: 21:30 Kommentarer: 4

Woah, denne dagen har løpt av gårde. For en fin lørdag! Jeg har vært på julegaveshopping i Haugesund med den fineste jeg vet. I dag har både pengene og tiden flydd av gårde. Fant meg både en og to og tre ting jeg likte - selv om jeg egentlig ikke skulle kjøpe meg noe. Skal vise dere dagens skatter i morgen. 

En aldri så liten lørdagsselfie i speilet. Slik så jeg ut i dag. Nå venter film, popcorn, godis og smash-sjokolade (min nye favoritt) på meg. I dag blir det skrekkfilm - jeg gruer meg bare ved tanken. Haha huff. Ha en fin lørdag videre. Dere er gode!

saturday

  Dato: 01.11.2014 Klokken: 10:49 Kommentarer: 4

Hei og god lørdag alle sammen. Det er helg og det skal nytes! I dag var jeg oppe og hoppet klokken åtte. Siden den tid har jeg stellet meg, besvart spørsmål fra spørsmålsrunden, og spist frokost. I dag står en tur til Haugesund på planen. Petter og jeg skal titte i butikker, se etter julegaver og bare kose oss. Jeg gleder meg!

Vel nå venter min kjære, så jeg får hive meg rundt. Ønsker dere en fin lørdag :-) smask!