november 2013 (kajasagenes)

ripped denim and leather

  Dato: 30.11.2013 Klokken: 13:39 Kommentarer: 11


skinnjakke - bikbok / skjorte & t-shorte - gina tricot / jeans - pull & bear / sjal - acne / solbriller - cubus 

Hei, god lørdag! Her skinner sola, for en gangs skyld. Jeg har vært en tur på senteret for å gjøre noen ærend og nå skal jeg straks til Nora for å spise frokost sammen med hun og Marie. Ting skjer litt i feil rekkefølge her i dag. Resten av dagen skal jeg jobbe med særemnet mitt (iallefall prøve), før vi tar turen ut i kveld. Håper dere får en fin lørdag. 

Hva synes du?

weekend

  Dato: 28.11.2013 Klokken: 14:11 Kommentarer: 7


Hei god torsdag alle sammen! Beste skoledagen i uka for min del. Har kun tre timer, der den ene er gym, og så ferdig på skolen klokken tolv. Deilig. I dag er det også ekstra deilig ettersom jeg har fri imorgen. Noe som betyr jeg har helg nå :))) Har så mye skoleting for tiden at en fridag passet perfekt! Så i morgen drar Nora og jeg til Haugesund for å handle julegaver. Hele desember er proppet med mye skoletull, så må nesten begynne "tidelig" med julegavene i år. Nå har jeg laget meg en good lunch, og skal kose meg med den mens ukens episode av awkward ruller på skjermen. Ha en fin dag! 

Hva gjør du i dag?

tuesday inspiration

  Dato: 26.11.2013 Klokken: 22:44 Kommentarer: 6min tirsdagsinspirasjon. tenk å sett ut som hun til venstre på det første bildet da, eller kenza. holy molyy.. nå skal jeg finne sengen. god natt. ♥

christmas lights

  Dato: 25.11.2013 Klokken: 18:39 Kommentarer: 12
Hei og god mandag! Var et par time på jobb etter skolen i dag, så fikk først sette meg ned nå. For noen dager siden mottok jeg disse lysene i posten. De passer jo perfekt nå som det snart er jul. Men kan etter min mening henge oppe hele vinteren. De gjør jo hele rommet mye koseligere. Så i går brukte jeg litt av dagen på det. Nå venter litt skolearbeid på meg, så jeg får nesten bare begynne. Håper dere har en super mandag. 

Hva synes du?

good morning

  Dato: 23.11.2013 Klokken: 08:45 Kommentarer: 8

Hei og hå! God morgen! Her startet dagen litt før åtte. Nå skal jeg straks traske meg ut i kulden, og dra på jobb. Skal jobbe hele ti timer i dag, pjuhh. Ettersom det er åpning av julegata holder kafeen open noen timer lengre. Men nå må jeg løpe. Håper dere får en fin lørdag! 

Hva gjør du i dag?

hvor ble det av høsten?

  Dato: 21.11.2013 Klokken: 19:11 Kommentarer: 5

Hei, håper dere alle har hatt en fin uke så langt. Jeg er selv inni en uke hvor jeg er en smule uheldig. Vondt i kneet, vondt i ryggen, vondt i viljen (hehe), gnagsår og en leggmuskel som knyter seg som en knute med en gang man drar ut foten. Så i dag var vi en tur innom legen og fikk skjekket litt opp i leggen. Så nå håper jeg det kommer seg innen noen få dager, for slikt har jeg ikke tid til. :-)

De siste dagene har jeg arbeidet en del med skole, sett film hos en kompis og laget goode kjeks. Mine sunne ukedager, ser ut til å fungere svært dårlig. Vi får ta det igjen til nyttår!

Ellers hadde jeg planer om å ta antrekksbilder her en dag, men da bøttet det ned, så det hadde ikke endt opp noe bra. Skulle trodd jeg hadde tatt meg en tur i svømmebassenget før jeg gikk inn døra den dagen. Not pretty.

Vel, nå maser jeg. Må straks stresslese en bok til særemnet jeg har om to (!!!) uker. Dette kommer aldri til å gå. Hvor ble det av alle dagene? Hvor ble det av høsten? Om ti dager er det desember og jeg føler vi enda er i september. Wææh.

Her en dag snødde det og veiene ble kvite. Vinterens første snøball ble laget, og jeg innså at det er faktisk ikke lenge til jul. Men det er jo så mye må gjøres før jul. Så jeg klarer ikke glede meg. Kanskje noen andre som kjenner seg igjen? 

 

my favourite cases

  Dato: 19.11.2013 Klokken: 15:26 Kommentarer: 7

ebay - ebay - ebay - hm - miniinthebox - hm 

Hva synes du?

happy birthday sis

  Dato: 18.11.2013 Klokken: 15:22 Kommentarer: 2


I dag fyller min fine søster, Maja, 21 år. Dagen skal for det meste gå til litt biologilesing og kanskje litt feiring av den godeste søstera i verda. Alle som har en storesøster vet hvor heldige vi er. En søster som stille opp i tykt og tynt og som man gråter med når det finnes dårlige dager. En søster man kjører på biltur med til nærmeste rema 1000 for å hamstre inn ukas candy og iskrem. Helt siden 5.klasse var vi alltid sammen etter skolen. Da rullet 7th heaven og girlmore girl på skjermen, mens ukens første melkesjokoladeplate fant sin plass i magen, på en mandag. Nå som vi er eldre er vi ikke sammen hver eneste dag, men forholdet vårt er mye sterkere. Om en liten uke flytter min kjære søster ut sammen med kjæresten sin. Kjenner jeg blir våt i øyenkroken bare av å nevne det. Vil iallfall gratulere min fine søster såå mye med dagen. Hipp Hurra! 

Hva gjør du i dag?

fine blogger

  Dato: 17.11.2013 Klokken: 20:10 Kommentarer: 10

Nå har jeg trukket ut noen fine blogger fra linkerunden, som jeg har lyst å dele med dere. Fikk Nora til å hjelpe meg og vi valgte de som vi synes hadde de fineste bildene, oppdaterer ofte, har interessante innlegg og inspirerende antrekk. Så denne gangen falt valget på de tre jentene her: 

TORILHORNNES

IGLIMSDAL

SWEETOUTBREAK Hva synes du?

outfit from another day

  Dato: 16.11.2013 Klokken: 14:28 Kommentarer: 11
solbriller - bikbok / cardigan - hm / kjole - hm / strømper - hm / sko - dr martens 

I dag har jeg tatt turen til Haugesund på leilighetsshopping med søsteren min. Satser på at vi får kjøpt noe fint. Kanskje også noen julegaver? Jeg burde virkelig begynne.. Blir jo helt stresset av at der er kun 38 (?) dager til jul. To much to doo.. Håper deres lørdag er fin. 

Hva synes du?

lengter

  Dato: 14.11.2013 Klokken: 19:58 Kommentarer: 5
lengter etter varme, kuleis og solkrem. lengter etter venninnekos, ferie og lette klær. lengter etter nye opplevelser, sol og sene kvelder. lengter etter sommer. 

Hva lengter du etter?

 

det går opp og det går ned

  Dato: 12.11.2013 Klokken: 18:24 Kommentarer: 12

Hvordan har du det? - Jeg har det fint.. 

Noen dager skinner sola på himmelen. Livet smiler og jeg merker selv at jeg er oppriktig lykkelig med hvordan jeg har det. De dagene er de beste. Men så finnes de andre dagene. Det er så mørkt. Ingenting stemmer og alt er berre vanskelig og tung. Det føles som om livet går imot deg. At du aldri blir god nok, fin nok, klarar å prestere godt nok. I en uke nå har jeg følt det sånn. Ingenting stemmer lengre. Jeg føler meg så tom og ensom, samtidig som jeg vet at jeg er omringet av så mange fine mennesker som stiller opp for meg. Livet har sine mørke periode, og jeg er inni en av mine mange nå. Men det er alltid lys på den andre siden av tunnelen. Ting endrer seg. Følelser endrer seg, og andre ting blir viktigere. Nå skal jeg finne utgangen på tunellen min. Finne mine solskinnsdager. 

Så hvordan har du det egentlig?

sjokoladecookies

  Dato: 11.11.2013 Klokken: 14:53 Kommentarer: 11


+ 1 dl bakekakao (!!) 

Håper det smaker! 

syk

  Dato: 08.11.2013 Klokken: 22:41 Kommentarer: 6Hei, beklager mitt fravær denne uken. Har vært så mye styr og stress denne uka, så jeg har tatt meg noen dager fri fra bloggen. På onsdagskveld kjente jeg også at jeg begynte å bli syk. Så nå har jeg vært hjemmeværende i to dager. Var innom skolen i dag for å ta en prøve, før jeg tok turen hjem igjen. Kjenner nå at jeg begynner å bli litt bedre og at forkjølelsen begynner å lette litt. Snille gode Nora tok turen innom meg i dag med en kurv med nystekte boller. Skal si de smakte himmelsk. Så godt å ha så gode venninner rundt seg. I kveld tror jeg at jeg skal ta en tidelig kveld. Helgen skal bestå av kjemiøving, ettersom jeg har tentamen på tirsdag. Ser ikke frem til det iallefall. Håper deres helg byr på mer spennende ting! God helg alle sammen :D

Hva gjør du i dag?

halloween

  Dato: 04.11.2013 Klokken: 11:52 Kommentarer: 4Beklager dårlige oppdateringer denne helga. Helga har virkelig gått i ett. Jobb på fredag og lørdag, halloweenkro på lørdag etter jobb, og en litt dårlig dag for familieselskap i går. Kan si meg veldig takknemlig for at vi har planleggingsdag i dag, iallefall. Tok ikke så veldig mange bilder fra kvelden, men her er iallefall to. Halloweenkostymet mitt har jeg jo fortelt dere litt om tideligere. Jeg var altså snehvit. Vet ikke helt hvor mye jeg ligner, men la gå. Kjolen kjøpte to venninnger til meg i en kostymebutikk i Bergen. Strømpene kommer helt fra USA, og tilhører søskenbarnet mitt, Guro. Kappen hjalp Nora sin snille mor meg med å sy. Det var iallefall utrolig gøy å kle seg ut. Var såå mange kule kostymer, og jeg må virkelig si det var guttene som imponerte mest. Gleder meg allerede til neste gang vi skal kle oss ut. Denne fridagen skal jeg bruke på å ta igjen litt skolearbeid, og gjøre meg klar til en ny uke. Håper alle har en superfin dag. 

Hva gjør du i dag?

my new dresses

  Dato: 01.11.2013 Klokken: 14:30 Kommentarer: 11

RARE LONDON- nelly (utsolgt)  - xs/s 
Denne kjolen er skikkelig fin, og utrolig behagelig å ha på seg. Den er ganske så enkel, ettersom den er sort, men gulldetaljene og en halvåpen rygg gjør kjolen fin og annerledes. Den er dessverre litt for stor til meg, så jeg får se hva jeg ender opp med å gjøre med den. 


Her ser dere ryggen. Hadde det ikke vært for at den er for stor til meg så hadde den vært veldig fin. 

BIKBOK - xs 
De to neste kjolene er helt like, bare i ulik farve. De er kjøpt på Bikbok og koster bare 149,-. De sitter perfekt på, og veldig behagelige på. Kjolene er i bunn og grunn ganske enkle, men den åpne armen gjør kjolen mer eksklusiv. Jeg kan ikke si annet enn "løp og kjøp!".  AURA BOUTIQUE - nelly (her) - xs
Denne har jeg jo vist sånn halvveis før. Den er iallefall en kjole med armer som er dekket av fiine paljetter. Kjolen har allerede blitt en favoritt. Inni er det et mykt stoff som gjør at du ikke "skraper" deg på paljettene. Noen vil kanskje synes kjolen er litt kort, men jeg synes den er perfekt i lengden, jeg. En liten ulempe er at paljettene faller av, men slik er det jo alltid med paljetter. Uansett - den er verdt det. Hva synes du?