november 2012 (kajasagenes)

heal

  Dato: 29.11.2012 Klokken: 22:29 Kommentarer: 2


Nå skal jeg finne sengen og egentlig bare ligge der og høre på dette fine nya albumet til Loreen, mens jeg gruer meg til morgendagens kjemiprøve. 

Hva synes du om albumet?

BLACK AND WHITE INSPIRATION

  Dato: 29.11.2012 Klokken: 11:03 Kommentarer: 6

follow me

  Dato: 28.11.2012 Klokken: 20:08 Kommentarer: 2

colourful clouds

  Dato: 28.11.2012 Klokken: 15:40 Kommentarer: 4De ble tatt i går. 

Hva synes du om bildene?

spørsmål

  Dato: 27.11.2012 Klokken: 15:06 Kommentarer: 2

Har du drukket alkohol før? Fester du mye? Nei, jeg har vel ikke det. Drakk feil av mamma sitt vinglass da jeg var sånn 10 år, så det gjelder vel ikke. Jeg har ikke begynt å drikke enda, selvom de fleste på min alder gjør det. Har ikke noe imot folk som velger å gjøre det, og jeg mener alle burde få bestemme det selv. Og at andre må respektere det noen har valgt/ikke valgt å gjøre. Siden jeg ikke drikker fester jeg heller ikke mye. Haha. :D

Hvor høy er du? Jeg er 170 cm. 

Hvor har du kjøpt det hen? Blomsterkransen har jeg bestilt fra ebay. Du kan finne det HER. Jeg valgte da hvit krans. 

Hvilken linje går du på? Kan du fortelle litt om hvordan det er å gå på den linja? Jeg går nå 2. året på allmen. Allmen er ganske likt ungdomsskolen, bare med litt andre fag og mye mer arbeid. I 2.klasse kan man jo bestemme litt selv hvor mye man må jobbe utifra hvilke fag man velger. Noen fag er så klart litt vanskeligere enn andre og krever med det mer arbeid. Allikevel vil jeg vel si at jeg tror en hver allmenelev jeg vil møte på, hadde nå rundt juletider, sagt at han/hun var passe lei skolearbeid. Så dersom du ønsker deg gode karakterer på allmen må du nok jobbe litt, spør du meg. Det fine med å gå allmen er at du lukker ingen dører. Du kan selv bestemme hvilke dører du vil lukke, og dersom du velger feil, kan man jo alltids ta noe opp igjen. Slik tenker vetfall jeg. Noe annet som er fint med å gå på allmen er at man vet hvilke forventninger lærerene har til deg, dette kommer av at man velger et ganske generelt studieprogram, der man vår generell studiekompetanse. 

Er det sånne klistremerker? Lage et innlegg om det? Ja, det er noe som blir kalt nail wraps. Jeg fikk mine av Astrid etter hun hadde vært i London. Det var veldig enkelt å feste de på. Det eneste du trenger å gjøre er å klippe de av der hvor neglen din slutter. Noen måtte jeg selv klippe litt til, fordi de var for store, men det var ikke spesielt vanskelig det heller. Her kan du se bedre bilder. :D

Hvor fikk du tak i de? Fikk de som sagt av Astrid. Hun kjøpte de i London på Primark. 

Noe du lurer på? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet!

aztec nail wraps

  Dato: 26.11.2012 Klokken: 14:13 Kommentarer: 7Hva synes du?

tjuefemte

  Dato: 25.11.2012 Klokken: 20:33 Kommentarer: 4Noen bilder fra min søndag. Den har bestått av en hjemmedag med koseklærna på. Jeg har prøvd med på noen kjemioppgaver, som jeg sikker aldri vil forstå. Jeg har hatt en liten treningsøkt. Jeg har også ryddet rommet og spist mye godteri, som søsteren min kom hjem med fra Sverige. Akkurat slik en søndag burde være. Nå vurderer jeg å lage ostehorn, men kjenner jeg meg selv rett så utsetter jeg det til en annen dag. 

Hva har din søndag bestått av?

litt om meg

  Dato: 25.11.2012 Klokken: 10:06 Kommentarer: 6

Jeg er sytten år og to måneder. Jeg har spilt fotball siden tredje klasse. Jeg er veldig glad i mcdonalds sin hamburger. Jeg har hatt lyst på hund helt siden vår døde, da jeg var liten. Jeg har hatt den samme bestevenninna helt siden første dag i førsteklasse på barneskolen. Jeg har en søster og en bror. Søsteren min heter Maja, noe som ikke er spesielt kreativt gjort av våre foreldrer. Jeg har aldri gått med joggebukse på skolen. Jeg er en liten perfeksjonist. Har som regel kontroll på det meste. Jeg har aldri farget eller stripet håret. Jeg får lett dårlig samvittighet. Jeg er ikke spesielt glad i matte. Jeg tåler ikke konditorfarge, kan for eksempel ikke drikke slush. Jeg drar og klipper i håret mitt hele tiden. Jeg iker ikke tannleger. Jeg kan være veldig rolig, men og helt i hundre. Jeg holder med Arsenal. Jeg er veldig usunn. Jeg liker best den røde og den grønne nonstop'n i nonstop-posen. Nå ble det mye "jeg" her, hva med deg, noe du kjenner deg igjen i?

bokeh

  Dato: 24.11.2012 Klokken: 23:36 Kommentarer: 3

Nå har jeg besøk av Nora. Vi har laget brownies og nå skal vi se film. Koselig. I dag åpnet forresten julegata her jeg bor. Det blir så koselig med alle lysene og alt, så fint! Her jeg bor ser vi jo ned på gata og selve sentrum, så da er det bare til å se ut vinduet og der blir man møtt med julestemning. Hihi. 

Hva gjør du i kveld?

lørdag igjen

  Dato: 24.11.2012 Klokken: 12:24 Kommentarer: 6

Tiden går så utrolig fort! Allerede var det helg igjen. Ganske deilig det da. I går var jeg å vasket hos farmor, og etterpå det handlet jeg inn resten av gavene til kalenderen som jeg skal gi Nora. Er jo bare en uke til 1. desember og i dag er det bare en måned til selveste julaften. Så resten av kvelden pakket jeg inn gaver og slikt. Bruker utrolig lang tid på den minste ting.. Noe som fører til at klokken løper i fra meg når jeg driver med slike ting. I dag har jeg egentlig ikke så store planer. Skal gjøre noen lekser og slikt.Håper dere får en fin lørdag videre! 

Hva skal du i dag?

nok en vanlig onsdag

  Dato: 21.11.2012 Klokken: 18:24 Kommentarer: 5


Nå skal jeg straks ut å øvelseskjøre litt med mamma, før jeg skal øve litt til psykologiprøven på fredag. Livet mitt går repeat der det eneste jeg gjør er skole, lekser og prøver, og inni mellom en fotballtrening. Ganske kjedelig å ha det sånn, men skal man få gode resultater må man øve. Slik er det bare. En liten glede denne kjedelige onsdagen var dette fine blomsterbåndet jeg fikk i posten i dag. Såå fint! Vel, nå venter mamma, og jeg må løpe. Håper dere får en fin onsdag videre.

Hva gjør du i dag?

inspirasjonsbilder

  Dato: 20.11.2012 Klokken: 16:50 Kommentarer: 2

Hva synes du?

rivets bracelets

  Dato: 19.11.2012 Klokken: 10:21 Kommentarer: 7Fikk disse fine armbåndene fra Astrid da hun kom hjem fra London. Fikk også noen utrolig kule klistremerke-negler, godterier og ansiktmaske. Armbåndene har i allefall vært mye i bruk. Så tusen takk Astrid ♥

Hva synes du?

søndagen

  Dato: 18.11.2012 Klokken: 20:26 Kommentarer: 4Denne søndagen har bestått av litt lekser, en joggetur i haggel og regn og familiebesøk. Om ikke så lenge drar søstersen og jeg på kino for å se Twilight. Ikke det at jeg er sånn superfan eller noe, men kino er kino. 

Hva har du gjort i dag?

bursdagsbarn

  Dato: 18.11.2012 Klokken: 16:46 Kommentarer: 3

I dag har min kjære søster, Maja, bursdag! 20 år allerede. Er så mange positive ting med å ha en eldre søster, mye støtte og hjelp å få. Har våre uenigheter inni mellom, men som regel er vi ganske gode venner. Mye latter og teite påfunn. For å ikke snakke om stygge snapchats. Gratulerer så mye med dagen. Er så glad i deg, Maja! Håper du får en fiiin dag. 
den syttende

  Dato: 17.11.2012 Klokken: 19:19 Kommentarer: 5

Hver eneste lørdag tar det meg hele dagen å bare gidde å poste et innlegg. Vel, så nå gjør jeg det! I dag startet jeg dagen med en liten treningsøkt rundt om i huset. Noe min søster ikke likte spesielt godt da jeg vekte hun da jeg stod i gangen og hoppet hoppetau. Jaja. Etter det dro jeg på Vikjo med Astrid. Fikk kjøpt litt flere gaver til Noras kalendergave. Begynner å bli ferdig nå. Kjøpte meg også eg nattbukse/joggebukse. Da fikk jeg med et blad der baksiden var dekket av mr. Backham. Og han er jo helt ok å se på han. Hihi. Nå skal jeg straks fikse meg før jeg drar til Martha.

Hva gjør dere i dag?

rainbow-cupcakes

  Dato: 16.11.2012 Klokken: 22:47 Kommentarer: 4

I dag har jeg laget rainbow cupcakes med Nora. Nora er som noen av dere vet, ganske glad i å bake, og jeg stiller gjerne opp for å smake. 

Hva har du gjort denne fredagen?

se min kjole

  Dato: 14.11.2012 Klokken: 22:44 Kommentarer: 10

Kjøpte denne fine kjolen da jeg var i Bergen på lørdag. Paljettene gjør en nokså enkel kjole mye finere. 

Hva synes du?

slutten av høsten

  Dato: 14.11.2012 Klokken: 12:55 Kommentarer: 3
Nå er det ikke lenge til vi er kommet halvveis i november. Tiden går så fort, og om ikke lenge er det allerede jul. Det blir mørkere og mørkere, og snart er høstens fine farger dekket av snø (forhåpentligvis). Kjenner jeg gleder meg til juletider, selv om mørket hadde vi klart oss uten. 

Hva synes du om bildene?

to antrekk

  Dato: 13.11.2012 Klokken: 10:37 Kommentarer: 7kajasagenes på polyvore

Hvilket likte du best?

lørdagens antrekk

  Dato: 12.11.2012 Klokken: 14:50 Kommentarer: 12
skjørt - gina tricot // jakke - bikbok // genser - vero moda // sjal - bikbok

Hva synes du?

fine blogger

  Dato: 11.11.2012 Klokken: 22:31 Kommentarer: 12

Åshild - Ingrid - Hedda - Frida

Hva synes du om bloggene?

min søndag så langt

  Dato: 11.11.2012 Klokken: 14:03 Kommentarer: 5
I dag har jeg laget farsdagsfrokost til pappa, vandret rundt i min nye kjole, lekt på instagram og spist karamellsjokolade fra søstrene grene. Nå skal jeg gjøre litt lekser, før vi får besøk middagsbesøk av bestemor. Håper dere får en fin søndag ♥

Hva gjør du denne søndagen?

min dag i bergen

  Dato: 11.11.2012 Klokken: 01:40 Kommentarer: 2
min dag, hvordan har din dag vært?

fredag

  Dato: 09.11.2012 Klokken: 20:55 Kommentarer: 7

Denne fredagen har gått så fort. Har jo hatt planleggingsdag, så da har jeg egentlig bare vært hjemme i hele dag. Ommøblert på rommet, vasket hos farmor, lagt middag, og lagt kort. Nå er Nora kommet og hun skal overnatte. Håper dere har hatt en fin fredag. God god helg!

Dere kan fortsatt melde dere på linkerunden her.

Hva har du gjort i dag?

 

dagens

  Dato: 08.11.2012 Klokken: 21:22 Kommentarer: 11

overdel - rundmc // jakke - bikbok // sjal - bikbok // bukse - cubus // solbriller - cubus

I dag har jeg hatt fagdag fri, og i morgen er det planleggingsdag så denne skoleuka ble ganske så kort. Langhelg <3 I dag har jeg ikke gjort så mye. Vært en tur på Vikjo og etterpå dro jeg en tur til Nora. 

Hva synes du?

linkerunde

  Dato: 08.11.2012 Klokken: 16:15 Kommentarer: 25

Vil du bli linket? Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet. Så trekker jeg ut noen fine blogger som jeg liker på søndag. 

TORSDAGSINSPIRASJON

  Dato: 08.11.2012 Klokken: 15:15 Kommentarer: 2weheartit.comfine moteblogger

  Dato: 06.11.2012 Klokken: 18:57 Kommentarer: 9

emmaward  - poster utrolig mange fine antrekk også ofte. Emma har en veldig fin stil, og er en moteblogger som er verdt å følge.

glorie - to jenter med unike klesstiler. Mye inspirasjon å hente!

siljeenoksen - kjempekjekk jente fra psykologiklassen min som har god peiling på klær og mote, og alltid er fint kledd!Hva synes du?

weekly planner

  Dato: 04.11.2012 Klokken: 19:02 Kommentarer: 6klikk på bildet for å komme til nettsiden

Hva synes du?

løda

  Dato: 03.11.2012 Klokken: 12:17 Kommentarer: 4

Hei og god lørdag til alle. Nå sitter jeg og spiser cheerios, har ikke spist det på lang lang tid. I dag har jeg planer om å øve litt til en prøve, jogge en tur og så kosekveld med Nora og Marie. I går fikk jeg inn en kommentar her på bloggen at det var en person i Italia som hadde laget en falsk profil av meg. Både på youtube og på facebook. På youtube hadde personen lagt ut 14 videoer med bilder av meg, der hun fortalte at hun var meg.Synest det er rart at folk i det hele tatt gidder. Fikk rapportert det, og nå er facebook'n og youtube accounten slettet. Glad for det i alle fall. 

Hva skal du i dag?

od-dag

  Dato: 01.11.2012 Klokken: 19:11 Kommentarer: 3

Som de fleste vet er det jo mange skoler som har OD-dag i dag, operasjon dagsverk. Da får elevene fri på skolen for å jobbe og tjene penger. Pengene går til utdanning for ungdom i et bestemt land. Man kan jobbe i butikk eller andre steder. Det viktigeste er at man gjør noe for å tjene pengene. Jeg har i dag jobbet hjemme og hjulpet mamma med husarbeid. Synest OD er et veldig fint arrangement som det fleste burde være med på! Nå sitter jeg og øver til min 80 sider lange psykologiprøve i morgen. Kjenner jeg gruer meg til denne. Vel, tilbake til øvingen. 

Har dere hatt OD i dag? Hva gjorde du?

torsdagsinspirasjon

  Dato: 01.11.2012 Klokken: 13:10 Kommentarer: 4