oktober 2016 (kajasagenes)

my kinda lunch

  Dato: 23.10.2016 Klokken: 15:50 Kommentarer: 1

My kinda lunch. 

¨

Pepperoni pizza, ruccula & avocado - yum!Hei og god søndag alle! Håper dere alle nyter helgen og alle dens goder. På fredagskvelden laget jeg gulrotkake og fajita til Petter kom hjem fra jobb. Da ble det mye god mat og gullrekka på TV - skikkelig kosekveld med min kjære. Resten av helgen har jeg småspist på kake og tilbrakt tid i sofaen med x antall skoleartikler. Weekend-mode. I dag derimot har jeg byttet ut kake og andre godsaker med litt sunnere alternativer. Slik som dagens lunch; minipizza med pepperoni, ruccula salat og avokado - min favoritt lunch slash middag på 1-2-3. Til bunn kan man bruke både scones oppskrifter og pitabrød. Så godt, og ikke minst enkelt. I morgen er det mandag igjen, ny uke og tilbake til gode matrutiner. Slik jeg liker det best; sunn og næringsrik mat i ukedagene, etterfulgt av helgekos med godterier, salt og søtsaker. Nå venter søndagsøkten på treningssenteret før det i kveld blir tv-kos med farmen og Nobel. Må virkelig anbefale sistnevnte! Vi har fulgt med fra første episode og synes fremdeles det er like, om ikke enda mer, spennende! 

Ha en fin søndag!

braids and bomber

  Dato: 20.10.2016 Klokken: 18:13 Kommentarer: 2Skjorte fra Caddis fly
Bukser fra Bikbok 
Bomber jakke fra Boohoo
Sneakers fra Asics 
Caps fra HM
Choker fra Boohoo

Adding some colors to my wardrobe this fall. Denne røde bomberjakken kom jeg over på Boohoo her forleden og en uke senere var den å finne i postkassen min. Hurray! 

Tirsdagskveld tok jeg bussen tilbake til Bergen, etter det som har vært en fin mini-høstferie hjemme på Stord. Dette halvåret merker jeg at jeg lengter hjem mye raskere enn jeg gjorde i fjor, da jeg var hjemme toppen to ganger i løpet av ett semester. Litt slitsomt å ha "hjemlengsel" når man i grunn ikke har tid til det, men forrige uke måtte jeg bare gi etter. Da hjernen gikk i surr med lesing og den alt for travle hverdagen i Bergen, med alt for få timer i døgnet. Da var det godt å komme hjem, legge superwomen-faktene på hyllen og bare være Kaja - visst dere skjønner hva jeg mener? Å sove frampå, tilbringe tid med nevøen min, familien, tilbringe tid ute og få besøk av venninner. Inni mellom trengs nettopp det! Nå er jeg tilbake i Bergen med ny energi og forhåpentligvis mer motivasjon på skolefronten. Krysser fingrene for det! Torsdagen går snart mot sin slutt og snart står helgen for tur igjen. Ønsker dere en fin dag videre!

Hva synes du?

LagreLagre

this weekend

  Dato: 16.10.2016 Klokken: 21:14 Kommentarer: 1

Hei, og hvordan står det til med dere? Håper dere nyter helgen og høstferie for dere som har hatt det. De siste dagene har jeg kost meg så mye med venninner og familie og plutselig fikk også jeg en aldri så liten høstferie. Jeg har ikke knipset så mange bilder med kameraet den siste tiden, så da får mobilbilder duge. Litt personlig og koselig er da alltid det!

Processed with VSCO with f2 preset

Høstvær og sol i vakre Bergen - Åh så fint! 

Processed with VSCO with f2 preset

På onsdag fikk jeg besøk av barndomsvenninnen min, Nora, og på torsdag gikk vi opp Stolzen, videre til Fløyen. Denne utsikten her hadde vi dessverre ikke akkurat denne turen, da solen var gått ned. Men uken før gikk jeg opp med en venninne og ble møtt med den fineste utsikten over Bergen by!

Processed with VSCO with f2 preset

På fredag laget Nora disse søte flettene på meg. Å flette håret i to fletter er noe jeg sjeldent tar meg tid til da den ene fletten blir fin på fem minutt, mens nummer to krever fort 35 minutt. Og det har man sjeldent tid til. Nora derimot laget disse på null komma niks, og de ble ganske fine. Akkurat slik jeg ville! 

Processed with VSCO with f2 preset

Min fine venninne. 

Processed with VSCO with f2 preset

På fredagen dro Nora hjem til Stord og jeg ble til min families overraskelse med hun hjem. Sammen med moren klarte vi å overraske både mamma og pappa godt. Moren til Nora inviterte foreldrene mine på pizzakveld ute på hytten deres på vakre Kråko. Da de kom ut dit på kvelden skal jeg si de ble nokså overrasket - noe jeg synes var så gøy! Se så idyllisk det er der!

Processed with VSCO with f2 preset

Ekstra fint ble det også senere på kvelden. Skikkelig vakkert! Vi koste oss med nydelig pizza og godt lag. Resten av helgen har jeg tilbrakt med familien min og ladet opp batteriene hjemme. Heldigvis blir jeg her noen dager til, før studietid og Bergen kaller. Ønsker dere en fin kveld videre!

friyay

  Dato: 14.10.2016 Klokken: 12:05 Kommentarer: 2


Genser og skinnskjørt fra Bikbok 
Poncho fra Trend 
Over the knee boots fra Din sko
Veske fra Marc Jacobs 

Happy friyay, alle! Ah endelig fredag - hurra! Det er noe med fredager som gjør dem hakket bedre enn de andre dagene i uken. Da er helgen rett rundt hjørnet og helg er alltid deilig. De siste to dagene har sust forbi med koselig besøk av Nora. Da hun kom onsdagskveld laget vi hjemmelaget pizza og ble liggende på sofaen til klokken bikket midnatt. I går hadde vi en skikkelig effektiv dag, med en god leseøkt på formiddagen etterfulgt av lunch på Da Stefano før vi gikk Stolzen og jogget videre til Fløyen. 11, 3 kilometer viste GPS´n da vi var ferdig! Slike økter kjennes alltid godt! På kvelden laget vi middag, såg film og spiste jordbær dyppet i sjokolade og godteri til dessert. Skal vi vi koser oss! Morgentimene i dag har blitt brukt til lesing, og om en liten time tar vi turen til sentrum for å titte i butikker og tilbringe litt tid der. Bergen er så fin i sol og jeg kunne helst tenkt meg å være ute hele tiden. Ønsker dere en fin fredag og en god helg!

Hva synes du?

tuesday dreaming

  Dato: 11.10.2016 Klokken: 17:50 Kommentarer: 3
Lyse farger med touch av sort, tre materiale og grønne planter. 

Jeg drømmer om en lys leilighet med store rom, god takhøyde og en liten balkong. Det hadde vært noe det! Vel, det er jo lov å drømme. Nå er jeg nett kommet hjem fra dagens skole og en svett treningsøkt på treningssenteret. Det kjennes godt! I kveld drar Petter hjem på høstferie, mens jeg blir igjen i Bergen grunnet skole og innleveringsfrister på en rekke oppgaver som nærmer seg. Heldigvis blir jeg ikke alene i leiligheten så alt for lenge, for i morgen kveld kommer min gode venninne Nora. Vi har planlagt koselige lesedater, fjelltur og nye kos. Det skal bli godt å få ett lite avbrekk fra lesingen og tilbringe tid med en av mine nærmeste venninner. Ønsker dere en fin kveld videre! 

late sunday morning

  Dato: 09.10.2016 Klokken: 11:37 Kommentarer: 1


Hot chocolate and fresh flowers. 


Best way to start the day. 
God søndag, alle sammen! Håper dere har hatt en fin start på dagen og en avslappende og fin helg frem til nå. Det har i alle fall jeg! Jeg har våkent av meg selv de siste morgenene og hva er vel egentlig bedre enn det? Å stå opp og faktisk ikke være trøtt? Det må være lov inni mellom, spesielt i helgen. I går fikk jeg vasket hele leiligheten, hatt en god økt på treningssenteret og en avslappende kveld i sofaen med godteriskåla og kjæresten. Nå sitter jeg å sipper på kakao med mini marshmallows og nyter en rolig morgen uten om det vanlige, før bøker og oppgaveskriving venter rett rundt hjørnet. 

Disse nydelige rosene fikk jeg av min gode "tante" som jeg var å spiste lunch med her en dag. Skikkelig koselig å møte på familie når de er i Bergen, catche up og spise god mat sammen. Også var jeg så heldig å få roser oppå det hele - lucky girl! 

Ønsker dere en fin fin søndag!

LagreLagreLagreLagre

sweater weather

  Dato: 07.10.2016 Klokken: 16:25 Kommentarer: 4


Guess I needed you.

The perfect sweater for the cold and crispy air outside. 


Knit wear fra Bikbok 

Åh denne nye genseren min har virkelig blitt en favoritt den siste uken. De siste dagene har det vært så fint høstvær her i regnbyen. Solen skinner og varmer godt når den er framme - så deilig! Virkelig det perfekte turværet. Men før solen står opp om morgenene har gradestokken vist seg under 5 grader. Huff det er kaldt! Da er det godt at denne nye, varme strikkegenseren har funnet veien til min høstgarderobe. Den er så varm og deilig og i den fineste grønnfargen, spør du meg. Grønt er skjønt! Og jeg er sikker på den vil bli brukt mye fremover! 

Denne uken har virkelig sust av gårde, uten at jeg har merket at det allerede er blitt fredag. God fredag alle sammen! Vi har det så travelt på skolen for tiden, at jeg henger ikke med hvilke dag det er, om jeg har spist middag eller hvor mange timer jeg har hatt på puten natten i forveien. Da er det godt at helgen står for tur om få strakser - klar for nedgiring av aktivitetsnivået og litt flere timer på puten. Det skal bli godt! I kveld venter middag med fine studievenninner - det ser jeg fram til. Før jeg skal krype til køys og sove helt til kroppen ikke orker å ligge i sengen mer. Det vil gjøre godt. Ønsker dere en riktig fin helg - senk skuldrene og nyt fridagene. Vi snakkes!