oktober 2014 (kajasagenes)

min oktober

  Dato: 31.10.2014 Klokken: 16:03 Kommentarer: 1Oktober har vært fin. Vi har opplevd både kulde og varme, is på veien og mye mye regn. Jeg har fått trent mye og brukt kroppen min, og det kjennes godt. Sant skal sies at det er en trøtt Kaja som våkner om morgenen og som går til sengs om kvelden. Søvn er viktig og det må begynne å prioriteres en smule høyere. Dagene blir mørkere og kaldere og straks finner ullsokkene veien til føttene våres. Jul og desembermåned nærmer seg med stormskritt - jeg gleder meg. Her er noen glimt fra min måned. 

Hva synes du?

out dining

  Dato: 30.10.2014 Klokken: 18:49 Kommentarer: 6

Hei og god torsdag! I dag fyller lillebroren min 16 år og vi dro med det ut for å feire han. Da samlet kjernefamilien og de to kjærestene seg for å spise kinesisk, og det smakte nydelig godt som alltid. Desserten tar vi her hjemme. Jeg har laget min favoritt brownies på under 10 minutter, så sammen med is blir dette en fin avslutning på feiringen.

Ønsker dere en fin torsdag videre, skjønninger :-)

frozen grapes and magazines

  Dato: 29.10.2014 Klokken: 19:47 Kommentarer: 2

The perfect combo.

Hei og god onsdag! Allerede halvveis i uken, det kjennes godt. Jeg har så mye å glede meg til denne helgen, så nå kan den bare komme med en gang! I dag var jeg ferdig på jobb klokken tre. Da har jeg plutselig hele ettermiddagen på meg, det er så deilig. Møtte Helle på sporttreff der vi gjennomførte en skikkelig hard og effektiv armøkt. Fikk meg en fort tur hjemom, der jeg fikk snasket noen frosne druer (det måå prøves!) og tittet så vidt i Det Nye, som dumpet i postkassen min her en dag. Nå er jeg kommet hjem fra svømmebassenget med to søte to-åringer. Her hjemme venter pizza og serietid med kjæresten - gleder meg. Ønsker dere en fin onsdag videre ♥

october outfits

  Dato: 28.10.2014 Klokken: 21:24 Kommentarer: 6

Hei og god tirsdagskveld! Denne uken har det vært litt mye på agendaen at jeg ikke har hatt mulighet til logge meg inn her før nå. Beklager det. I dag drog jeg på jobb klokken 8 og kom hjem igjen klokken 19. Da var ikke mulig å få tatt noen bilder i dette mørket. Her på Stord har det som sikkert de fleste andre steder bøttet ned som bare det. Det har jo vært umulig å holde seg tørr i dette været. Da er det deilig å bare kunne komme hjem og bare slappe fullt og helt av i armkroken til kjæresten. Det skal vertfall jeg. 

Her er månedens antrekk. 

Noen du likte?

yesterdays

  Dato: 26.10.2014 Klokken: 10:43 Kommentarer: 5

God søndag alle sammen. Etter en altfor lang arbeidsdag på cafe'n i går ble det heldigvis helg på meg også. Så deilig. Rett etter jobb var det duket for familieselskap for mine to søskenbarn som er blitt ett år eldre denne måneden. Hipp hurra! Vi spiste kaker og is og hygget oss til tårene trillet og hodene ble trøtte. På hjemveien tok jeg turen innom butikken og handlet inn godis, før resten av lørdagen ble tilbrakt sammen med kjæresten. I dag står det søndagstrening på planen. Jeg skal vise mamma treningsprogrammet jeg følger for tiden. Så skal vi hoppe, squat'e, jogge - ja trene til svetten renner og pulsen stiger. Gleder meg! Senere blir det en tur til Haugesund for å se håndballkamp. I kveld blir det venninnekos med Mari - det ser jeg frem til. skinnjakke - bikbok / veske - vintage / kjole - mohito / sko - converse / armpynt - primark 

Slik ble gårsdagens bursdagsantrekk. Ikke alt for pyntet med andre ord. Strømpebuksen var det vertfall ikke mye å skryte av. Gjett om den ble kommentert av sånn ca. alle ? :-P Nå venter en giret mamma på meg. Ønsker dere en fin søndag. Nyt dagen og lad opp til en ny uke :-D 

Hva synes du?

en liten oppgradering

  Dato: 25.10.2014 Klokken: 13:05 Kommentarer: 3

Wii, endelig!
Endelig har jeg fått oppgradert meg på mobilfronten jeg også. Etter hele tre år med min kjære iphone 4, var det virkelig på tide å bytte den ut. Jeg gikk for en iphone 5 i sølv. I mine øyner er 6'n altfor stor og ville neppe hatt plass i noen av bukselommene mine. Med en ny mobil er jo alt bare gøy. Den er fin, superrask og jeg digger den. :-D 

Hvilken mobil har du?

workout then weekend

  Dato: 24.10.2014 Klokken: 17:08 Kommentarer: 0

Hei og god fredag alle! Så deilig med helg. Selv om jeg skal på jobb i morgen også, så er det fredag. Noe som betyr helg, idol og kos! Det skal bli fint. Men før jeg lar fredagsfølelsen overta står en aldri så liten treningsøkt på planen. I dag har jeg bein og cardio-økt, og jeg merker jeg smågruer meg allerede til morgendagen, haha. Nå har jeg hoppet i treningstøyet og mine nye nike's og er straks klar til å ta turen til treningssenteret. Ville bare innom å ønske dere god helg først. Smask!

polar rcx3

  Dato: 23.10.2014 Klokken: 19:00 Kommentarer: 2

my new bestfriend - always on my hand 


Hei og god torsdag alle sammen! Ikke lenge igjen til helg nå, så hold ut alle sammen! Huff, i dag var det tungt å stå opp. Merker det blir bare tungere og tungere ettersom vintermørket siger på. Ikke annet å gjøre enn å smøre seg med en positiv holdning, og kanskje gå til sengs en liten time før? Etter at jeg kom hjem fra jobb i dag har jeg slappet av i sofaen og bare kost meg. Så utrolig deilig, men straks står joggetur i regnet for tur. Men før den tid skal jeg vise dere hvem som alltid er med meg på joggetur, på trening og i bunn og grunn på hånden min hele tiden. Som en del av bursdagsgaven min fra kjæresten fikk jeg denne Polar RCX3 pulsklokken, og den har siden den tid vært min nye bestevenn. Med denne på hånden er treningsøkten en gledesøkt. Klokken viser pulsen din gjennom hele økten, teller kalorier, har GPS-sensor og bidrar til mye positiv energi og motivasjon. Nå som jeg har denne på hånden hver dag skjønner jeg ikke hvordan jeg har tidligere overlevd uten. 

Vel, nå venter både pulsbåndet og joggeskoene på meg i gangen. Da er det ikke annet å gjøre enn å bite i det sure eple og komme seg ut i regnværet. Ha en fin torsdag videre! 

planning tomorrows outfit

  Dato: 22.10.2014 Klokken: 19:22 Kommentarer: 5

bukse - spania / fluffy jakke - gina tricot / hatt - ebay / genser - hm / sko - new look 

Hva synes du?

the bomber jacket

  Dato: 21.10.2014 Klokken: 16:38 Kommentarer: 7


bomber jacket - bikbok / skjørt - diy / tshorte - monki / sko - primark / armbånd - hm 

Hva synes du?

nike thea

  Dato: 20.10.2014 Klokken: 19:01 Kommentarer: 8

Wii, se hva jeg hentet i posten for noen uker siden. Mitt nye par med Nike Air Max Thea. Dette blir par nr. 2 i min lille Thea - kolleksjon. Kjøpte meg et par lyseblå i denne modellen i vinter, da jeg var i London. Skoene er utrolig gode på foten, og de ser jo utrolig lekre ut! Så da måtte jeg bare ha meg en par til. Denne gang i sort. Slik at de passer til faktisk alt jeg kunne finne på å ta på meg. Piffer virkelig opp et hvert antrekk. De er supre både på trening og til hverdags. 

Hva synes du?

my workout week

  Dato: 20.10.2014 Klokken: 16:15 Kommentarer: 0

Hei og god mandag alle sammen! Opp og hopp - nye uke. Nye muligheter for å starte uken akkurat slik du ønsker den skal være. Denne uken, som de fleste andre uker, ønsker jeg å prioritere til trening, sunne gode matvarer og mye tid ute i naturen. Merker jeg blir helt galen i hode dersom jeg ikke får tilbrakt tid ute i løpet av dagen. Frisk luft er veldig viktig. Jeg bruker veldig mye tid på trening og det gir meg utrolig mye overskudd. Trening er for meg en viktig del av hverdagen. I går skrev jeg opp treningsøktene mine for denne uken. Når man lager en plan over treningen blir det mye enklere å få øktene gjennomført. Nedenfor ser dere mine økter denne uken - kanskje til inspirasjon for noen?


Make your monday, a good one!

Det skal vertfall jeg. Nå venter ukens første treningsøkt med Helle på treningssenteret. Ha en fin mandag videre! Stor mandagsklem ♥

spørsmålsrunde

  Dato: 19.10.2014 Klokken: 15:30 Kommentarer: 10

Hei og hå! Da tenkte jeg det var på tide å sette i gang en aldri så liten spørsmålsrunde her på bloggen. Jeg synes spørsmålsrunder på andre blogger er en fryd å lese. Rett og slett for jeg ofte lurer på en del av spørsmålene selv. Synes det er en fin måte å bli bedre kjent på. Så er det jo også veldig gøy å svare på spørsmål da. 

Så fyr løs! 

sunday

  Dato: 19.10.2014 Klokken: 12:59 Kommentarer: 2

Hei og god søndag alle sammen! Håper dere har hatt en fin helg så langt. Lørdagen gikk bort til hodepine og mye soving. Våknet med et dunkende hode og det skulle visst ikke gi seg med det første. Utover dagen ble det bare verre og verre. Det eneste som funket var en kald klut på pannen, noen paraceter og søvn. I dag er hodet mye bedre og jeg kan heldigvis få unnagjort noen av dagens mange gjøremål. Siden jeg våket har jeg fått vasket og ryddet rom, klesrom og bad. Nå har jeg funnet frem en stor skål med frisk frukt og et glass kaffe. Har startet å lære meg å like kaffe nå (wiho, klapp, klapp). Kaffe mocca er jo ganske godt synes nå jeg. Nå skal sant sies at jeg drikker ikke vanlig kaffe da, hehe, det får jeg vente litt med. Planene videre for dagen er å trene, se over eksamensstoff og være med Helle. Sistnevnte ser jeg fram til - det blir så koselig. 

Ønsker dere en god søndag!

should be schooling

  Dato: 17.10.2014 Klokken: 17:47 Kommentarer: 2

Kjære fredag - du er velkommen! At det er fredag igjen, kjennes godt. Jeg nyter noen knekk sjokolade her jeg sitter. Det er helg og det er da vel lov å kose seg litt? Denne fredagen skal jeg gjøre litt snikk snakk her hjemme. Skal blant annet pakke inn litt kalendergaver, rydde rom og vaske bad. Å sitte å dulle med slike gaveting er noe jeg synes er så koselig. Å legge litt tid ned i gavene er noe som alltid blir satt stor pris på. I kveld står det taco-kos på menyen hos "svigermor", her snakker vi skikkelig kosekveld med god mat og drikke, tepper og en god film på skjermen. Til sist og ikke minst en sovende Kaja på sofaen - haha. 


Skjorte - Urban Outfitters / Skinnjakke - Bikbok / Sjal - Bikbok / Sekk - Fjallraven / Sko - Dr. Martens 

Her ser dere gårsdagens antrekk. Skikkelig høstantrekk som passer til de som går på skolen spør du meg. Med sekk på ryggen, bøkene under armen og boots og strømpis på føttene - får meg nesten til å savne skolehverdagen. Neida. Nå skal det pakkes inn og ryddes, ønsker dere en fin helg. 

Hva synes du?

strawberries in october

  Dato: 15.10.2014 Klokken: 21:18 Kommentarer: 6

Hei og god onsdag alle. Allerede halvveis i uken - det kjennes godt. I dag har jeg trent styrke sammen med Helle - min faste treningspartner. Armer og mage stod på min agenda og det var deilig å få det overstått. I kveld har jeg vært i sentrum med mamma en tur. Vi så i butikker og hun fant seg noen godbiter. Etter treningen i dag fikk jeg som alltid craving på noe godt. Da passet det jo supert at jeg kom over jordbær på butikken i går. De luktet såå godt at de kunne jeg ikke gå fra. De sammen med noen knekk mørk sjokolade ble onsdagskosen min i dag. Smakte ypperlig gjorde dem også. 

Nå skal jeg til kjæresten, og tilbringe resten av kvelden der. Ønsker dere en fin kveld og en god natt ♥

pudderrosa

  Dato: 14.10.2014 Klokken: 15:36 Kommentarer: 6

sjal - cubus / veske - primark / sko - nike air max thea / kåpe - stradivarius 

Gårsdagens antrekk. I går varmet sola godt på en ellers kald dag, og det gjør den jammen i dag også. Slikt høstvær settes stor pris på. Da byr anledningen seg til å kunne gå i kjoler og skjørt med kun en tynn strømpebukse under. i dag står trening med Helle og kvelds med Marie på planen. Nå venter middag hos svigermor - nam. Så nå må jeg hive meg rundt. Ønsker dere en superfin tirsdag ♥

Hva synes du?

monday shopping

  Dato: 13.10.2014 Klokken: 21:11 Kommentarer: 4

Hei og god mandag alle sammen! Ny uke, nye mål og utfordringer. Det kjennes godt! Etter en helg med mye kaker og godis, skal det bli fint å starte med blanke ark og fulle kroppen med sunn og god mat. Så kommer det en ny helg hvor vi kan kose oss igjen. Slik prøver vertfall jeg å holde kostholdet mitt. Denne mandagen startet jeg på jobb klokken syv. Da klokken ringte i morges var det ingen glede å stå opp, for å si det slik. Men når jeg først har kommet meg opp, er det deilig å ha startet dagen tidlig. I ettermiddag har jeg tatt turen til Haugesund med Petter. Han skulle på trening og jeg hadde kalendergaver jeg måtte få handlet inn. Nå er jeg noen pakker nærmere 24, og det kjennes fint og ikke ha det over skuldrene lengre. Å handle alene er igrunn utrolig deilig. Bare deg selv å ta hensyn til, og ikke minst - jeg kan bruke nett så lang tid i butikkene som jeg ønsker. Haha. Etter jeg var ferdig med litt små innkjøp her og der, spiste jeg foccacia med en god salat til, på Waynes Coffe - den var til å anbefale. 

Ett lite antrekksbilde i speilet før jeg dro. I dag tok jeg frem min fine pudderrosa kåpe, som jeg kjøpte i sommer. Denne er jo altfor fin til å henge på en kleshenger, slik som den har gjort i en altfor lang tid nå. 

Nå har jeg tuslet meg ned på Egon. Så her sitter jeg med musikk på ørene og pcn på fanget. Veldig koselig igrunn. Kjøpte meg bare en iskaffe, ettersom magen er fortsatt full etter foccaciaen. Merker jeg koser meg skikkelig i eget selskap, haha. Men jeg skal innrømme at jeg er en smule trøtt etter en lang dag, og håper på at Petter snart kommer og henter meg. Håper deres mandag har vært like fin som min. 

Hva gjør du i dag?

the perfect sunday snack

  Dato: 12.10.2014 Klokken: 22:19 Kommentarer: 3

Det kan vel ikke være annet enn popcorn?Popcorn er det første ordet som dukker opp i hodet mitt når noen sier filmkos en søndagskveld. Akkurat det skal vi kose oss med denne søndagskvelden også. Som en liten tullegave til bursdagen min fikk jeg denne kule popcornmaskinen her. Popcorn er virkelig vår greie, så det ble en personlig morsom gave. Med denne kan man poppe opptil hele 5 liter popcorn. Man unngår også at popcornen blir brent, eller at halve posen ligger igjen upoppet. Den hårfine linjen mellom de to resultatene er ikke bare-bare når man popper popcorn i mickro'n. 

Disse skålene fra BC design er jo bare supersøte. Skal si popcornen tar seg godt ut her!

Papirformene er fra Søstrene Grene og popcornmaskinen fant Petter på Clas Ohlson. Nå skal jeg lene meg godt tilbake i sofaen med popcornskåla mi og nyte se siste timene av helgen i kjærestens armkrok. Håper deres kveld blir fin. Stort smask!

yesterdays

  Dato: 12.10.2014 Klokken: 12:42 Kommentarer: 5

Hei og god søndag alle sammen! I går gikk klokka rett og slett fra meg og plutselig var det blitt sent på kveld før jeg hadde fått delt lørdagens antrekk med dere. Så da kommer det i dag. Denne helgen har vi en toåring på besøk så her er det mer enn nok å holde fingrene i. Det gjør jo ikke noe. Barn er så herlige, så alt er bare veldig gøy. Lørdagen gikk med det til tur, lek og bollebaking. Her kommer antrekket for dagen:

genser - hm / bukse - spania / jakke - vintage / hatt - ebay / sko - new look

I dag ble jeg vekket klokken syv av toåringen som virkelig ikke hadde paner om å sove noe mer. Vi skulle jo lese bok, se på mummitrollet og jage katten. Så i dag merker jeg at trøttheten siger mer og mer på. Huff huff, jeg får komme meg ut i frisk luft. Da kvikker jeg nok til, jeg også. Mine planer for dagen er å trene, rydde og slappe av. Typisk søndag med andre ord. Senere får jeg besøk av Nora, som har vært hjemme på helgeperm fra militæret denne helgen. Det skal bli godt å få se henne igjen ♥. Håper deres søndag smiler. 

Hva synes du?

den rosa måneden

  Dato: 11.10.2014 Klokken: 11:35 Kommentarer: 0

Nå er vi allerede kommet langt inn i den nye måneden, og som de fleste vet er det i oktober rosa måned. I den rosa måneden legges det ekstra vekt på støtte til folk som er rammet av kreft , og spesielt brystkreft. Brystkreft er det vanligste formen for kreft, og rammer 1 av 12 kvinner hvert eneste år. Oktober blir farget rosa for å markere brystkreftaksjonen. Vi kjenner eller vet alle om noen som er rammet av kreft, og det er viktig å vise sin støtte. Kjøp en sløyfe, doner penger eller ha en sløyfe på profilbildet ditt på facebook. Det er mye man kan gjøre for å støtte og vise sitt engasjement for kampanjen. 

Bruk rosa i oktober, og kjære jenter - ikke glem å sjekk brystene deres jevnlig. Det kan faktisk handle om livet. 

endelig fredag

  Dato: 10.10.2014 Klokken: 19:32 Kommentarer: 5

Hei og god fredag alle sammen. Det eneste som var motivasjonen min for å dra meg opp i dag morges var at det var fredag. Nå som det begynner å bli mørkere, blir det for min del bare verre og verre å stå opp. Jeg er jo såå trøtt. Kjenner det skal bli deilig å sove ut i morgen. Helgen er hellig og den skal nytes. Etter jobb i dag drog jeg på trening. I dag var hele treningen virkelig et tiltak. Merker jeg savner treningsbuddyen min Helle som er i Danmark for tiden. Alt er så mye mer motiverende når man er flere om det. Meen jeg kom meg gjennom økten, var fin og svett etterpå, så nå kan jeg ta helg med god samvittighet. Etter treningen dro jeg innom posten og hentet med meg en pakke, før jeg dro hjem til en varm god dusj. 

Nå har jeg funnet favorittplassen min i sengen, og skal kose meg med litt serie-titting. Kunnet virkelig ha sovnet her jeg ligger, men det skal jeg ikke! For en liten times tid kommer min gode venninne Mette, som det er så altfor lenge siden jeg har snakket med. Håper deres fredagskveld er fin ♥ Stor klem!

q / a

  Dato: 08.10.2014 Klokken: 17:51 Kommentarer: 6

Når har du kjøpt den jakken? I fjor høst på H&M. 

Har du gitt bort klærne til Fretex? Du har så utrolig fin klesstil så jeg ble litt nysgjerrig på hva du skulle gi bort! :-) Lillesøsteren til en venninne av meg tok med seg rundt 32 plagg, mens resten går til Fretex. Å, takk for det! Så gøy å høre. Jeg gav bort litt av hvert; topper, bukser, dressjakker, gensere, kjoler og maxikjoler - i bunn og grunn mye forskjellig. :-D 

Koster strikkagenseren fra H&M mye? Hmm, husker ikke helt. Tror jeg betalte 79 polske for den. Altså rundt 160 norske. Kjøper du den på H&M i Norge koster den nok 199,-. 

Hvor er buksen / tightsen  fra ? :) H&M.

Så utrolig fine bilder du har, liker boggen din kjempegodt :) Hvilket kamera og objektiver bruker du? Tusen takk for det! Det varmer blogghjertet. Jeg bruker et Canon eos 1000d. Det begynner å bli noen år, men det funker. Objektivet jeg tar de fleste bildene mine med er et 50 mm f/1.8. :-D 

Hvor kjøpte du den trekantede snoren som henger på veggen? Den fant jeg på Tiger i sommer. Vet at du finner lignende på Søstrene Grene nå for tiden. :-)

Er det dine egne negler? Isåfall, kan du gi tips til hvordan man får lange og fine negler? Jeg har et stort problem med at jeg biter negler. Det er så fysj..
Ja, det er det! Jeg er veldig avhengig av å ha lange negler,  og føler meg helt hjelpeløs dersom en brekker. Tror det er veldig en vanesak. Jeg hadde som liten alltid lyst på lange negler og har alltid spart og pleiet neglene mine. Med lange negler er det lett for at de brekker og får slike små rifter. For å unngå dette prøver jeg å være flink til å file neglene mine hver uke. Det gjør dem sterkere og de vil med det holde lengre. Ellers vil jeg anbefale å bruke håndkrem som er beregnet for negler. :-)

Når det kommer til uvanen din og hvordan du skal bli kvitt den har jeg ingen fasitsvar. Vi har alle våre uvaner, og jeg er intet unntak. Tror det eneste du kan gjøre er å bestemme deg helt og fullt for å slutte. :-D 

Hvilken størrelse har du i genseren? Jeg har min i M. :-) 

Hvilken rouge bruker du? Jeg bruker en i merket Clarins. Du ser den på bildet under. :-)


Noe annet du lurer på?

new running partner

  Dato: 07.10.2014 Klokken: 19:08 Kommentarer: 3

Se hva jeg tok med meg hjem fra sportsbutikken her en dag. Denne jakken får meg til å ville dra på joggetur hver dag, bare for å kunne ta den på meg. Da jeg så denne freshe blå Nike treningsjakka henge i butikkvinduet var det ikke tvil om at min gamle lilla Nike jakke måtte få seg en tvilling. Disse jakkene her er jo perfekte å løpe i. De er vindtette, tåler vann, holder på varmen og ikke minst de veger ingenting. Jeg fant min nye kjærlighet på G-sport til 999,-. 
I dag hadde jeg meg en økt på treningssenteret etter jobb. Der var det armer og mage som fikk gjennomgå. Deilig! Noen av dere har kanskje høstferie nå? Akk, det har ikke jeg, og jeg må bare si at dere må nyte det til det fulle. Slike ferier er virkelig nødvendig i en travel skole-hverdag. Tro meg! Nå skal jeg hoppe i dusjen, vaske sminkekostene mine og få mamma til å stusse håret mitt. Huff, føler håret har blitt så tørt og stygt nå. Så det skal bli deilig å få bort noen slitte tupper her ja. Håper dere har en fin tirsdag og nyter dagen uansett om dere har ferie eller ikke. Stor klem ♥

yesterdays sporty look

  Dato: 06.10.2014 Klokken: 17:51 Kommentarer: 9
bukse - bikbok / jakke - gina tricot / tshorte - monki / sko - nike / sjal - acne 

Hva synes du?

all black everything

  Dato: 05.10.2014 Klokken: 20:35 Kommentarer: 10

genserkjole - monki / strømper - hm / hatt - ebay / sko - primark / veske - bianco 

Her kommer fredagens antrekk. Bildene er tatt rett før mørket kom, det forklarer dårlige bilder. Irriterende bloggproblemer altså :-p. På fredag tok vi turen til søsteren min og kjæresten. Der var hele familien og Petter invitert på biffmiddag. Skal si vi koste oss med nydelig mat og godt lag. Familietid er så viktig. 

Hva synes du?

from dress to skirt

  Dato: 05.10.2014 Klokken: 15:05 Kommentarer: 3

God søndag alle sammen! Her skinner sola og jeg har troen på at dette kommer til å bli en nokså fin dag. Dagen startet slik søndagen var da vi var små. Familiefrokost med rundstykker og egg, etterfulgt av søndagstur i skogen. Nå har kjæresten dratt til Haugesund for å spille kamp, mens jeg har dullet med mine bloggting. Noe av det jeg har gjort er å sy et skjørt fra en gammel kjole, og nå tenkte jeg å vise dere hvordan. Ikke noe hokus pokus, men kanskje et lite tips til andre som har et klesskap fullt av klær man aldri bruker. 

Denne kjolen har hengt på klesstativet i snart tre år nå, og blitt brukt bare en eneste gang. Kjolens skjørt derimot liker jeg veldig godt og kunne tenkt meg å bruke flere ganger. Dette gjorde jeg da altså noe med. 

Det jeg brukte var nål og tråd, saks og små perlenåler for å holde stoffet på plass. Hadde jeg vært flink på symaskin hadde jeg heler brukt det, og da ville nok resultatet av syingen blitt enda finere. 

Jeg klipte overdelen fra skjørtet med noen cm å gå på. Denne cm brettet jeg  inn i skjørtet. Så festet jeg brettekanten med perlenålene og sydde. I kjolen min var det allerede en strikk i magen, samt en glidelås på siden. Hadde det ikke vært for dette, hadde jeg sydd inn en strikk, for å få skjørtet til å sitte oppe. Voila, et nytt skjørt som kommer til å bli nye mer brukt enn den gamle kjolen. Jeg er utrolig dårlig til å sy om klær som jeg ikke bruker lengre. Dette er noe jeg virkelig prøver å bli flinkere til. Det er jo en fin måte å spare både penger og miljøet på. 

Nå er jeg på vei til Haugesund for å se håndballkamp. Krysser fingrene for seier. Håper deres søndag er fin. Stor klem ♥

the fluffy vest

  Dato: 04.10.2014 Klokken: 19:31 Kommentarer: 14


vest - hm / skjorte - bikbok / bukse - bikbok / veske - bershka / sko - new look / sjal - cubus 

Hva synes du?

 

happy saturday

  Dato: 04.10.2014 Klokken: 15:54 Kommentarer: 2

Hei og god lørdag alle! I dag blåser det som bare det, men jeg må si det er nok så koselig. Sitte innrullet i pledd sammen med en god bok eller favorittserien, mens vinden gjør slik det knirker i huset - det gjør jeg nå. Høsten er en utrolig flott tid, det er det ingen tvil om. I dag har jeg tilbrakt dagen min sammen med min mor og min tante. Vi tok turen til sentrum. Der tittet vi i butikker, handlet inn litt nødvendigheter og lunshet på kafe. Jeg var også innom posten og hentet med meg hjem et nytt skopar i samlingen, En så koselig formiddag. Jeg tok i bruk min nye skjorte i dag, og på fingrene fant du mine favorittringer. De går til ALT. Dagens antrekk kommer senere. Jeg fikk kjøpt litt småting til kalendergaven jeg skal gi Nora denne julen. Det kjennes godt å ha kommet i gang. Av min kjære tante fikk jeg meg en bomberjacket i gull og sort med leoparder på. En slik hadde jeg jo ikke fra før av. Åh, det minner meg om gamledager da vi som barn fikk alt vi pekte på av tanter, onkler og besteforeldre. 

Nå skal jeg catche up med Pretty Little Liars og slappe av. Helgen er gullverdt - nyt den!

wearing my favorite doctor

  Dato: 01.10.2014 Klokken: 22:53 Kommentarer: 11

Hei og god onsdag alle sammen! Første oktober allerede tenk! Håper deres start på den nye måneden har vært fin. I dag har jeg funnet frem mine dr martens sko etter gammelt. De har ligget nedstøvet siden i vinter, men nå er det jammen på tide de blir tatt frem igjen. Dr. martens passer jo egentlig til en hver årstid, og vertfall til høsten når converse ikke funker i lengden. 

genser - sin.say / skjørt - pull & bear / skjorte - urban outfitters 

Nå sitter familien samlet for Farmen. Tok en liten skogstur med mamma i kveld, ettersom jeg droppet dagens styrketrening. Forkjølelsen er i dag mye bedre, men kroppen er ikke helt på topp, så da var en skogstur en god erstatning. Håper dere får en fin kveld videre. 

Hva synes du?