oktober 2013 (kajasagenes)

min oktober

  Dato: 31.10.2013 Klokken: 20:14 Kommentarer: 10

(Happy halloween!!) 

Noen du likte?

od

  Dato: 31.10.2013 Klokken: 14:15 Kommentarer: 5

Hei! I dag er den store OD-dagen, også kallet Operasjondagsverk. Som de fleste videregående elever vet, så er dette en dag der elever får fri fra skolen for å være ute i jobb og tjene penger til en god sak. Jeg synes dette er en kjempefin ide, hvor elever får kjenne på det å ha gjort noe til et godt formål. Du kan jo gjøre hva du vil egentlig, så lenge du tjener inn det bestemte beløpet. Du kan vaske hjemme, jobbe i butikk eller selge vaffler på torget. Uansett hva du gjør, så er det en viktig jobb og de pengene du tjener vil hjelpe folk i andre land. Jeg synes det er viktig å tenke på at ikke alle er like heldige som oss her i Norge. Har du muligheten til å hjelpe folk som ikke har like gode levevilkår som oss - grip den muligheten! Jeg selv er hjemme og rydder, vakser og lager middag for mamma. Musikkanlegget står på fullt og jeg skal ærlig innrømme at jeg koser meg. Akkurat nå har jeg tatt meg en liten lunchpause. Den nytes med yoghurt, havre, jordbær og noen cookies. Denne ukens kosthold har ikke vært helt på topp, men whatever.. Snart helg uansett! Nå skal det støvsuges! Ha en fin dag videre :)

Jobber du på OD-dagen?

miniinthebox

  Dato: 29.10.2013 Klokken: 01:11 Kommentarer: 4

Hei, i dag tenkte jeg at jeg skulle anbefale dere om en super mobil-ting-nettbutikk! Den er kallet miniinthebox og du kan klikke her for å komme til den. De har så mange fine deksler til en utrolig billig penge. For å ikke glemme å nevne at leveringstiden er fire ganger raskere enn den på ebay. De har ikke bare deksler med så og si alt som hører til mobilen din. Skjermbeskyttere, øretelefoner, ladere, kabler u name it. Her er de to dekslene jeg bestilte for en uke siden, og som kom i posten til meg denne uka: 

enkelt plastikkdeksel - her

dream-deksel - her 

Det første dekselet batalte jeg 7 kroner for. Det andre kostet 28 kroner. Superbillig! 

birthday outfit

  Dato: 28.10.2013 Klokken: 20:19 Kommentarer: 9

pumps - primark / smykke - hm / genser og skjørt (kjole) - bikbok 

Gårsdagens antrekk i familieselskapet. Hva synes du?

svar

  Dato: 28.10.2013 Klokken: 16:02 Kommentarer: 3

Ser du på The Voice? Ser ikke så mye på den norske, men liker veldig godt den engelske. Kjemien, humoren og stemningen mellom dommerene er fem ganger bedre der, etter min mening :-D Du kan se dem her. 

Hvor har du kjøpt dekselet, ka kosta det og når? Kjøpte det på HM for noen uker siden. Det kostet 49 kroner. Hvilke blader og bøker leser du? Leser igrunn ikke så mye blader eller bøker, tar meg sjeldent tid til det. Når jeg gjør leser jeg for det meste mote- og jenteblader som Cosmopolitan, Woman og Det nye. Bøker leser jeg for det meste bare på ferie. Satser på at noen ander kjenner seg igjen? Av bøker er jeg ingen krimjente, jeg liker veldig godt bøker som handler om familiedrama. Jeg synes bøker som det er kjempespennende og får en ny favorittbok hver gang jeg har lest ut en bok. Min favorittbok over alle andre av mine mange favorittbøker er "I all evighet" av Ken Follett. Tolvhundre sider med engelsk historie fra 1300-talet, men allikevel så spennende og velskrevet. Skal helt klart lese den igjen!

Hvilken størrelse har du i pull&bear buksene dine? 34, de sitter som et skudd. Holder seg smale rundt anklene og man slipper å hipse på de hvert tredje minutt. Anbefales på det sterkeste! :-)


Hvor er genseren fra? Den er fra HM :)


Hvilken størrelse har du i jakken? Selges den fortsatt? Jeg har S. Denne er utrolig gammel, så tviler sterkt på det! 

Kan du skrive et innlegg eller lage en video om hvordan du lager slike pannekaker? Det kan jeg selvfølgelig gjøre! En video blir det nok ikke, men innlegg skal jeg alltids få til :)

Kunne du lagt ut link til hvor jeg kunne kjøpt de skoene eller si hva skoene heter? De er utrolig fine og jeg har veldig lyst på dem! Vet du om det går ann å kjøpe dem i skobutikken i Norge også? Beklager, men det vet jeg ikke. Det er over tre år siden jeg bestilte dem fra nettbutikken Ellos. Det kan jo hende du finner dem der enda, men tviler litt på det. Ellers kan du jo prøve å søke opp "sorte wedges" på google og du vil finne mange lignende. :)

Hvilken strl har du i kjolen? XS :)


Noe du lurer på? Skrik ut!

some snaps from yesterday

  Dato: 27.10.2013 Klokken: 11:25 Kommentarer: 11

kjole og pumps fra primark 

Beklager dårlige bilder.. Det var mørkt, det regnet og kameraet var ikke min beste venn. Var som sagt i bursdag til Anna i går. Veldig deilig å være i en skikkelig jentebursdag der man drikker brus og ikke alkohol. Vi spiste kjempegod pizza og nyydelig oreokake. Nå lurer jeg egentlig på hvorfor jeg ikke spiste mer? Vel, det skal så sies at smash-skåla holdt meg relativt opptatt den også. Er det helg så er det helg. I dag er det søndag og jeg merker jeg burde ha gjort litt mer skolearbeid de siste dagene. Så det skal jeg bruke dagen min på. I ettermiddag skal jeg i familiebursdag til søskenbarna mine. Wiho enda mer kaker. Dette lover godt. Håper dere har en super søndag! 

Hva synes du?

fri-da(y/g)

  Dato: 25.10.2013 Klokken: 18:36 Kommentarer: 10

Åå i dag har vært en såå fin dag. Skikkelig deilig å ha fri. Kunne sove lenge og gjøre nett hva man vil. Så deilig. Så i dag har jeg vært på klokkejakt, hentet pakke på posten og kjøpt opp til flere bursdagsgaver. Etterpå dro jeg til Nora hvor vi spiste hjemmelaget kjeks og såg halloween episoden av pretty little liars. Må virkelig si de holder oss på pinebenken når den neste episoden ikke sendes før 7. januar. Jaja, da får vi vente i spenning! Ellers har jeg i dag fått prøvd mine nye kjole og fått fikset meg halloween-kostyme til neste helg. Ååå som jeg gleder meg! Håper dere også har en super lørdag. 

Hva gjør du i dag?

pannekaketorsdag

  Dato: 24.10.2013 Klokken: 16:24 Kommentarer: 13


Heei, og god torsdag! Sluttet klokken tolv som alltid, denne torsdagen, og det er utrolig deilig. Da jeg kom hjem laget jeg meg havrepannekaker og smoothie, mm. Enkelt, sunt og supergodt. Hele bloggen min består jo igrunn kun av pannekaker, men det er som regel det eneste jeg lager av mat når jeg er sulten. Det passer jo til frokost, middag og kvelds! Vel uansett, er litt ekstra glad i dag ettersom jeg har helg! Har ikke hatt fagdag fri på evigheter, så det skal bli deilig. Utenfor høljer det ned, så resten av dagen skal nok tilbringes inne. Jeg håper dere har en fin dag!

Hva gjør du i dag?

my favourite tea

  Dato: 22.10.2013 Klokken: 18:28 Kommentarer: 10
Utenfor daler regnet ned, det er surt og kaldt. Er jo blitt halvveis mørkt før jeg har kommet meg hjem fra skolen for tiden. Med andre ord en perfekt dag for en kopp te. Higher living sin Verry Berry er blitt min nye favoritt te. Den er såå god! Skikkelig frisk og med mye smak. De værste teene er de der det føles ut som man bare drikker varmt vann. Så nå skal jeg kose meg med en kopp eller to, godt mulig tre også, mens jeg leser religion. Er merkelig hvor lite man husker om en verdensreligion, med tanke på hvor mange ganger man har lært om det. 

Hva gjør du i dag?

helgens festligheter og dilldall

  Dato: 20.10.2013 Klokken: 18:42 Kommentarer: 6Hei og god søndag! Hele gårsdagen gikk til ikea-shopping og reising. Dro hjemmefra halv ni og kom hjem igjen halv åtte. En lang dag med handling, litt venting og bilkjøring. Jeg kjøpte med meg superfin lysekrone, som jeg uhendigviser litt usikker på om jeg har plass til på rommet. Fant også litt småting til oppbevaring, så nå skal det bli system skal vi se. Søstersen og kjæresten fant så og si alt på den milevis lange handlelisten sin så de var også fornøyde. Etter x-antall timer på ikea tok vi en svipptur innom et kjøpesenter. Der fant jeg meg noen små skatter som jeg tenkte jeg kunne vise senere en gang. Da jeg kom hjem hoppet jeg rett i finstasen og dro til Synnøve. Noen timer senere bar det på russekro på en uteplass. Våknet i dag med en sliten kropp, men et godt humør. Alt i alt en veldig fin kveld. I dag har jeg sett fotballkamp og jobbet litt med skole. Nå venter besøk av bestemor og litt snadder. Håper alle har hatt en fin helg. 

Hva har du gjort denne helgen?

høsthøsthøst

  Dato: 18.10.2013 Klokken: 21:22 Kommentarer: 14


I dag er det så himla kaldt ute. Var sikkert minusgrader i det jeg dro ut døra i dag morres. Har hatt fagdag norsk i dag. Fikk i oppgåve å skrive et kåseri om kvinners stilling, det ble så dårlig at det ble morsomt. Ellers har jeg i dag vasket hos min farmor, laget cookies og jogget en liten tur med Nora. I morgen bærer det på til Bergen på IKEA. Med en gang jeg kommer hjem drar vi rett ut en tur. For i morgen er det duket for årets første russekro. Det blir nok gøy. Håper dere har en superfin fredagskveld og god helg til alle :-D

Hva gjør du i kveld?

this autumn i want to wear this

  Dato: 18.10.2013 Klokken: 16:06 Kommentarer: 6


//polyvore 

Hva synes du?

fluffy jacket

  Dato: 17.10.2013 Klokken: 20:38 Kommentarer: 11


lovely fluffy jacket from HM / jeans from Pull&Bear / scarf from Cubus/ peplum top from BikBok

Hva synes du?

tidelig hjemme

  Dato: 17.10.2013 Klokken: 15:03 Kommentarer: 5

Torsdag må virkelig være min favorittdag i skoleuken. Har kun tre timer, hvor en av dem er gym og klokken tolv kan jeg da dra hjem såå deilig. I dag har jeg laget meg mini havrepannekaker og smoothie. Min faste torsdagslunch med andre ord. Jordbærene var prikken over i'en. Supergode! Nå skal jeg straks ta med en liten styrkeøkt før det bærer i dusjen. Håper torsdagen deres blir fin. 

Hva gjør du i dag?

insta lately

  Dato: 16.10.2013 Klokken: 21:05 Kommentarer: 13Mine siste instagramoppdateringer. Dersom du har lyst å følge meg der, heter jeg kajasagenes. Du kan også klikke her. Legg gjerne igjen brukernavnet ditt så skjekker jeg deg ut. 

onsdagsmiddag

  Dato: 16.10.2013 Klokken: 17:14 Kommentarer: 5

Hei, og god onsdag til alle! Halvveis i uka allerede. Ser virkelig frem til helg etter kun tre dager på skolen etter ferien. Haha, dette kan da ikke love godt. I dag er jeg skikkelig mør i kroppen etter gårsdagens to økter med styrketrening. Skal innrømme at det er en litt deilig følelse også da :-). For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra kiropraktoren. Der ventet en supergod laksemiddag på meg. Så god! Senere i dag har jeg ikke så spennende planer, litt skolearbeid og slikt.

Håper dere har en fin onsdag!

Hva gjør du i dag?

party outfits

  Dato: 15.10.2013 Klokken: 15:20 Kommentarer: 16Mine siste festantrekk. En du likte?

unpublished

  Dato: 14.10.2013 Klokken: 16:24 Kommentarer: 9

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 13.10.2013 Klokken: 18:36 Kommentarer: 7

skjørt - hm / jakke - vintage / skjorte - gina / lue - hm / sjal - bikbok / briller - cubus / veske - hm / sko - roots

Hei, og god søndag til alle. I dag er været superfint. Har spist frokost hos Marie sammen med Nora i dag. Så koselig å være samlet alle tre. Ettersom Nora har vært i Danmark hele ferien og Marie drar tilbake til internatskolen i dag, passet det supert at vi spiste frokost sammen. Marie hadde laget lapper, noe som er blitt en tradisjon hos oss. Så koselig. I morgen er det tilbake på skolebenken og jeg kan ikke si jeg ser frem til det, men skal man videre her i livet er det vel nødvendig. Nå hørtes jeg voksen ut, haha. Om en halvtime plukker Nora meg opp og vi tar turen opp på fjellet. Håper dere nyter siste feriedag, det skal jeg. 

Hva synes du?

fredagskvelden

  Dato: 11.10.2013 Klokken: 22:31 Kommentarer: 9


I dag har det vært så herlig og fint vær her. Solen skinner og det begynner å bli kaldere. Mot kvelden blir det også så fint lys på himmelen. Er det ikke en myte som sier at dersom himmelen er rosa, vil det bli fint vær neste dag? La oss håpe det. Etter jobb dro jeg hjem og laget  middag til broren min og meg. Har ikke noen planer for kvelden, noe som igrunn er super deilig. Nå har jeg funnet frem godteriskåla og the voice uk står på, fin kveld. Håper dere har hatt en fin dag!

Hva gjør du i kveld? 

friday morning

  Dato: 11.10.2013 Klokken: 12:29 Kommentarer: 6

Er det virkelig fredag igjen? Høstferien har løpt av gårde og jeg har ikke gjort en ting av det som stod på lista mi. I dag skinner sola og det er en fin dag. Den ble startet med en liten tur i det fine været. Etter den tid har jeg spist god frokost og lest i womans første høstnummer. I går gikk dagen i ett. Var først en tur til Haugesund med kjæresten. Fant meg noen fine ting som jeg gleder meg til å bruke. Deretter var jeg på fotballkamp, og på kvelden var jeg med Marie på noe som kalles PitStop. Det var utrolig koselig. I dag har jeg tenkt å ta livet litt med ro, før det bærer noen timer på jobb. Håper dere har en finfin høstdag!
Hva gjør du i dag?

muffinsoppskrift

  Dato: 10.10.2013 Klokken: 13:29 Kommentarer: 5De skal være bløte inni. Som sagt så er de like gode frosne som nystekte. Jeg vil virkelig anbefale å fryse dem ned samme dag som dem er laget for så å ta dem opp igjen. På denne måten unngår du å måtte kaste muffinsene på grunn av de har stått for lenge i skapet og blitt tørre og ikke noe særlig gode!

Lykke til!

wanties

  Dato: 09.10.2013 Klokken: 17:17 Kommentarer: 5

klikk på bildet for å komme til produkta. 

Lange cardigans - Luer - Burgunderrødt sjal - Strømper - Dr. Martens - Klokke - Solbriller - Veske -  En sort hatt 

Hva ønsker du deg? 

todays wearing

  Dato: 08.10.2013 Klokken: 19:08 Kommentarer: 11

Hei alle sammen! Dagen i dag har vært avslappet og fin. Startet dagen med frokost med Marie. Jeg serverte sveler (lapper) med smørkrem. Nam, noe av det beste jeg vet! Ikke spesielt sunt, men det er jo trossalt ferie. Her er iallefall dagens antrekk. Veldig comfy med andre ord. Slik det skal være når man kun er inne å slapper av hele dagen lang. 

Se mine kule nye sko. Fikk dem av Nora til bursdagen, men har ikke fått testet dem ut før i dag. I love them. De er annerledes, men samtidig så kule. Og ikke mins super behagelige!

Ringer fra bikbok og topshop. 

cardigan - match / bukse - cubus / sjal - cubus / tee - levis / sko - roots

Hva synes du?

høstferie

  Dato: 07.10.2013 Klokken: 14:18 Kommentarer: 9

Hei! Deilig med ferie ikke sant? Noen av dere hadde muligens høstferie forgje uke og er i dag tilbake på skolebenken igjen. Kunne virkelig ønske å si at jeg skulle ta turen til varmere strøk denne ferien her, eller at jeg skulle på storbyshopping i London, men slik er det altså ikke. Jeg forblir hjemme hele uken og har faktisk planer om å få gjort litt skoleting. Ikke så gøy med andre ord, men så deilig å få det overstått. Skal selvfølgelig få kost meg mye og bruke ferien på å opplade batteriene. Startet ferien veldig bra i går sammen med Marie, muffins, jentesnakk og popcorn. 


I dag regner det. Det er er sånn dag der man bare vil være inne under ett pledd hele dagen og se tv, lese bok eller høre på fin musikk. I gårkveld frøs jeg de resterende muffinsene slik at jeg kan spise de frosne når jeg føler for en godbit. De er faktisk like gode frosset som nystekt. Jeg kan godt dele oppskrift dersom det er ønsket? Nå må jeg få se til å gjøre noe fornuftig ut av meg. Håper dere har en fin dag. 

Hva gjør du i dag?

morning pancakes

  Dato: 06.10.2013 Klokken: 13:06 Kommentarer: 15
Hei og god søndag til alle. Er det virkelig søndag igjen?  Søndagene kommer såå fort og jeg føler det er søndag mye oftere enn det er onsdag for eksempel. Denne søndagen har til nå bestått av pannekaker, oversized genser, ruskevær og boklesing. I grunn en ganske fin start på dagen. Søndag er som regel en litt travel dag hvor mye må gjøres før en ny uke stormer inn. Men denne søndagen er ikke slik. Null stress og null skolearbeid står på planen. For i dag skal jeg møte min gode venninne Marie igjen. Etter alt for lang tid fra hverandre. Og i morgen har jeg høstferie og det skal nytes. Håper dere får en super søndag. 

Hva gjør du i dag?

armcandy

  Dato: 06.10.2013 Klokken: 00:13 Kommentarer: 9

Beklager dårlig og sen oppdatering i dag. Startet på jobb klokken ni og var ferdig der i firetiden. Før jeg var komt meg inn døra hjemme var jeg på vei ut igjen. Ettersom kiropraktoren min har gitt meg treningsplan for de neste ukene, bar det ut på joggetur i dag. I kveld har jeg hatt besøk av kjæresten. Familien har spist take-away fra kina'en og vi har halvsovet til en film. Nå merker jeg at jeg er utrolig sliten og trøtt. Det skal bli så godt å få legge seg og sove lenge i morgen. 

Ovenfor ser dere dagens lille detalj. Ettersom smykker bli erstattet med store sjal velger jeg å ta frem armbåndene mine igjen. Nå for øyeblikket er de her mine favoritter. Må virkelig få tak i noen flere, eller kanskje en klokke. Klokker er også så fint.. Åh, jaja det er jo lov og drømme. Apropo drømming, det skal jeg nå. Zzz, god natt alle sammen. 

Hva har du gjort i dag?

hverdagsantrekk

  Dato: 04.10.2013 Klokken: 15:38 Kommentarer: 21

Mine siste hverdagsantrekk jeg har delt her på bloggen. Har du en favoritt?

noen onsdagsord

  Dato: 02.10.2013 Klokken: 21:46 Kommentarer: 6

Føles virkelig ut som jeg har gått inn i en liten vinterdepresjon. Selv om det enda ikke er vinter. Høsten har jo akkurat startet og jeg synes det er waay to kaldt allerede. Himmelen mørkner klokken åtte og alt av bilder må med det ha blitt tatt før den tid. Å stå opp om dagene er så tungt. Å forlate den varme dyna for å måtte traske meg til skolen i kuldegrader (vertfall nesten), for så å traske inn på skolen hvor det er enda er kaldere, er ikke det som frister mest om morgenen. Dessuten føler jeg meg så stygg for tiden. Håret står til alle kanter, sminken sitter stygt og klesstilen er ikke verdt ordet stil i seg lengre. For å ikke glemme å nevne skolestresset, trettheten og den dårlige treningslysten. Skulle gjerne ha postet noen bilder av meg selv lei meg eller ved at jeg ser trist ut vinduet. I svart/hvitt selvfølgelig, men tror jeg sparer dere for det nå. Kan ikke si annet enn at høstferien kommer perfekt. Mørketiden tærer på og nå skal jeg hoppe tidelig til sengs. Noe jeg sier hver kveld, men det skjer aldri. Så ender det opp med at jeg drar meg ut av sengen i morgen tidelelig, som vanlig alt for sent. Jeg kjenner meg selv såpass. Eller kanskje jeg faktisk skal ta til handling. Gjøre en forandring og stå opp med en positiv innstilling i morgen? Det hadde vært noe det. 
decorating my room

  Dato: 01.10.2013 Klokken: 15:29 Kommentarer: 6


Hva synes du?