september 2016 (kajasagenes)

choker and a touch of pink

  Dato: 29.09.2016 Klokken: 15:17 Kommentarer: 4Skinnjakke fra Zara 
Jeans fra Monki
Over shoulder genser fra Bikbok 
Choker fra Stradivarius 
Sneakers fra Nike 
 

Jeg har for tida dilla på chokers i alle former og farger. Det gir ett enkelt eller søtt antrekk ett litt mer røft preg. Jeg digger det! Da vi var i Polen i august var jeg på jakt etter en tykk sort choker. Dette fant jeg til slutt på Stradivarius og i pakken fulgte fire andre tynnere, som jeg har endt opp med å bruke i mye større grad enn den jeg opprinnelig var på jakt etter. Til tross for at kjæresten synes jeg ligner på en hund når jeg bruker dem, synes jeg det er en nokså kul trend. 

Hva synes du?

LagreLagre

birthday month

  Dato: 27.09.2016 Klokken: 23:02 Kommentarer: 2

Det blir ett litt sent hallo fra meg i dag. Siden jeg kom tilbake til Bergen i går formiddag har ting gått slag i slag, og skole blir gjerne prioritert før en hel haug med andre ting. Slik blir det fort når man har tilbrakt mange dager hjemme med familien og venner og oppi det hele glemmer at man er student. Slike avbrekk er deilige og de trengs, men etter nesten en uke med bare kos og avslapping begynte studenten i meg å begynne å småstresse. Så nå er det fullt kjør igjen og tilbake gode rutiner på både lesing, mat og trening. 

På fredag feiret jeg som sagt bursdagen min med gode venninner på Stord. Til tross for at nesten halvparten av de inviterte var studenter i andre byer, ble vi en liten koselig gjeng som hadde det veldig moro hele kvelden. Og jeg fikk så mye fint! Hele september har i grunn vært en skikkelig bursdagsmåned med feiring tre helger på rad. Med fine mennesker, god mat og flotte gaver - jeg er heldig. 


Nydelige roser fra svigermor farget rommet med hint av både gul, hvit og ikke minst rosa. Disse var så flotte at de ble fort instagram-materiale hos meg. 


Vi spiste, om jeg får si det selv, så mye god mat og kaker. Min gode venninne Nora, som er utrolig flink til å bake, ville så gjerne hjelpe meg å bake til feiringen på kvelden. Hun kunne dessverre ikke komme i selve bursdagen ettersom hun måtte jobbe og da var det veldig koselig at vi fikk tilbrakt litt etterlengtet tid sammen og halvvert baketiden min, på dagen. Hun er god! 

Nå går bursdagsmåneden mot slutten, og litt godt er det. Tror kostholdet mitt har behov for noe annet enn godterier og kaker. Spesielt etter at jeg hadde et stort behov for å opne buksesmekken på lesesal i dag - wuupsi! Nå venter en god natts søvn, og jeg gleder meg faktisk til hodet treffer puta. Det er alltid like deilig nå som regnet høljer ned utfor vinduet. Vi snakkes!

curly hair and high heels

  Dato: 26.09.2016 Klokken: 22:25 Kommentarer: 4

Skjørt fra Bikbok 
Bluse fra HM 
Heels fra Bershka
Choker fra Stradivarius 
Skinnjakke fra Zara 

Fredagens bursdagsantrekk. Jeg har virkelig forelsket meg i denne blusen som jeg fant for noen uker siden på HM. Siden den tid har den blitt brukt tritt og ofte. Dette er en skikkelig sommerbluse og dens bare skuldrer passer seg med det best til varme grader. De siste ukene har vi hatt mange fine sensommer dager og anledningen til å ta i bruk favorittblusen har vist seg flere ganger, slik som på fredag da jeg feiret bursdagen min med en liten gjeng med fine venninner. 

Hva synes du?

asics gel

  Dato: 23.09.2016 Klokken: 11:25 Kommentarer: 2


Check out my new fresh sneakers Du finner dem her. 

Da Petter her en dag sendte meg link av disse kule hvite sneakersene som han hadde tenkt å bestille seg, var det første svaret han fikk "BESTILL TIL MEG OG".  De måtte bare jeg og ha! Hvite sneakers passer til alt, fresher opp et hvert antrekk, er gode på foten og nesten umulig å holde rene - but we love them anyway. Asics er kjent for å ha gode sko og alle joggeskoene mine er fra nettopp dette merket. Disse skoene er mer hverdagssko enn joggesko, men fortsatt like gode på foten, med mye demping. Perfekt til hverdagsbruk og butikkjobbing der man står mye. Akkurat nå finner du dem på hele 40 % avslag, noe som er veldig budsjettvennlig for lommeboka. Thumbs up! 

Hva synes du?

yesterdays

  Dato: 22.09.2016 Klokken: 11:54 Kommentarer: 2
Tee fra Lindex
Topp fra Kappahl 
Sko fra Bershka 
Jeans fra Monki
Skinnjakke fra Zara 

God torsdag dere! I går tok jeg bussen hjem til Stord igjen etter to dager med skole og forelesninger i Bergen. Her skal jeg bli resten av uken, og det skal bli skikkelig deilig med litt ferie fra skole og lesing. I morges leverte jeg nevøen min, Malvin, i barnehagen og nå skal jeg straks møte svigermor på cafe over lunch, etterfulgt av litt jobbing på butikken. Blir fort travelt når man er hjemom og vil hilse på så mange som mulig. I morgen blir det full bakedag til bursdagskos med gode venninner på kvelden. Skal bli så fint å se alle igjen siden sommerferien! Nå må jeg nesten runde av her jeg sitter. Ønsker dere en fin torsdag!

Hva synes du?

forever 21

  Dato: 19.09.2016 Klokken: 16:34 Kommentarer: 3

Siden sist har jeg kommet i gang på skolen og blitt kjent med så mange fine mennesker på studiet. Disse gleder jeg meg til å bli enda bedre kjent med og finne på mye moro og sprell. Jeg har kommet i gang med treningen igjen og går bokstavlig talt rundt med støl kropp hver dag. Hva skjedde i sommerferien egentlig? Jeg som trodde jeg hadde vært flink og opprettholde styrken - neida. Hadde ikke det nei. Jeg har også fylt 21 år, litt mot min egen vilje som synes det å være 20 var akkurat gammelt nok, men det var ikke så mye å gjøre med det. I den anledning har jeg feiret både i Bergen og hjemme med familien. 

På bursdagen min fikk jeg servert god frokost i sofakroken etterfulgt av gave etter gave fra min gode kjæreste, Petter. I 11-tiden dukket min gode familie opp på døra med en rosebukett og god mat. Både mamma, pappa, søsteren min, nevøen min og bestemoren min tatt turen til Bergen for å feire dagen med meg. Bare det i seg selv var en stor nok bursdagsgave for meg. Familie tid er gull - det er noe man kanskje blir flinkere til å oppdage når man flytter hjemmefra? Etter boller og brus i leiligheten tok vi turen til sentrum for butikktitting og restaurantbesøk. Deretter bar turen på håndballkamp.  Da vi kom hjem fra kamp ble jeg møtt med enda noen nydelige roser på døren. Disse fra min gode venninne, Mari, som var hjemme i Stavanger denne helgen, står nå på spisebordet og spriter opp leiligheten. Disse var så fine! Roser er noe av det fineste jeg kan få. 


Leiligheten i Bergen pyntet vi så smått med hvite ballonger og bursdagsbanner. Litt party-effekter må til når man først har bursdag! Banneren finner du på Kremmerhuset. 


Utpå kvelden finn vi besøk av noen venner, hvor vi spiste pizza og spilte alias, før kvelden avsluttes på byen. Denne helgen har jeg vært hjemme på Stord med familien. Der hadde de stelt i stand familieselskap for meg med mye kaker og fint besøk. Så jeg har virkelig hatt en fin helg hjemme på favorittplassen. Neste helg blir det enda en liten feiring med venninnene mine på Stord. En god grunn for å samle gjengen og for å spise drøssevis med kaker og godis. 

Nå håper jeg at jeg kan forbli 21 leenge. Har så mye jeg vil gjøre og oppleve at det å bli gammel - det har man ikke tid til. :-P Vil tro uansett hvor gammel man er at man plutselig føler seg gammel og lurer på hvor tiden ble av. Slik opplever i alle fall jeg det. For akkurat nå vil jeg bare være 21, forever. 

Ha en fin mandag!

LagreLagre

LagreLagre

en liten lang pause

  Dato: 19.09.2016 Klokken: 00:56 Kommentarer: 1

Det er 19.september og jeg skriver månedens første innlegg, etter det som har vært en alt for lang, nokså uventet, pause. Å starte på skolen igjen var et lite slag i tryne, sant skal sies. Etter en uke med fest og full, etterfulgt av en uke med sykdom var det å starte på skolen igjen litt tungt. Som følge av det ble både blogg og kamera glemt og gjemt. Akkurat det gir meg litt vondt i magen - å tenke på alle dere som dag ut og dag inn klikker dere inn hit i håp om ett nytt innlegg, men finner det samme gamle som har stått der en måned. Det er kjedelig, både for dere og meg, og i løpet av denne perioden har jeg, til tross for lite blogging, tenkt mye på det å blogge. Tenkt på hva jeg vil med denne bloggen, hva som er planen videre og tenkt på å slutte og legge opp denne bildedagboken på nett. Den siste tanken var den mest dominerende og det som lenge var planen. Jeg vet at familien sette pris på bloggen, men jeg hater å gjøre ting halvveis. Og nettopp denne bloggen er halvveis. Halvveis og uforutsigbar. Fordi jeg ikke har tid til noe annet. Men tanken på å slutte endret seg da jeg snakket om denne bloggen med en god venninne. Vi snakket om hva den gir meg - et pusterom i hverdagen, en hobby og noe å drive med. "Du trenger jo ikke skrive noe hver dag, men heller inni mellom. Når DU har lyst." Sa hun, og nettopp det skal jeg gjøre. 

Så vi skrives mer når jeg har tid, og lyst. Det betyr mye for meg at dere har holdt ut med meg den siste måneden. Det setter jeg pris på. God klem!

LagreLagre