september 2015 (kajasagenes)

casual

  Dato: 28.09.2015 Klokken: 22:31 Kommentarer: 6
jakke fra Bershka / genser fra Vero Moda / skinnskjørt fra Bikbok / veske fra Day by Birger ET Mikkelsen / sko - Nike 

Min nye investering i høstgarderoben ble dette skinnskjørtet fra Bikbok. Det kan du jo kle og ned alt etter anledningen. Med varme cardigan og sneakers til hverdags, og med boots og en lekker topp eller jakke til finere anledninger. Det er dessuten veldig behagelig å ha på seg og kan kjøpes til under tohundre-lappen! Hurra for det!

Hva synes du?

sunday mood

  Dato: 27.09.2015 Klokken: 14:56 Kommentarer: 2

God søndag alle sammen! Ah, søndager er deilige! Jeg har sovet til klokken passerte elleve, og det er ikkje hverdagskost. Ellers har jeg hoppet i mitt nye freshe undertøy fra Calvin Klein som jeg fikk til bursdagen. Dette settet er superbehagelig i deilig bomull og så fint at jeg vil helst vise det til alle. Det lar seg jo ikke alltid gjøre, foruten om på søndager da man drar sengen med seg inn i sofaen og lar søndagsmorgen vare helt til klokken nærmer seg fire. 

Spending my sunday in my calvins reading magazines. 

Ellers har jeg kommet meg gjennom bunken med magasiner som ikke har blitt lest på flere måneder. Jeg har rett og slett ikke hatt tid, eller jeg har hatt tid, men det handler om prioriteringer. Denne utgaven av Det Nye ble fort en favoritt! Fylt med mye inspirasjon og et fint intervju med den kjente bloggeren Caroline, også kjent som tidligere fotballfrue.  Så i dag viser jeg frem undertøyet mitt, mens Caroline viser frem stumpen sin. Det ble en god kombo!

Senere venter en styrkeøkt med armer i fokus, etterfulgt av pannekaker til middag. I can´t wait. Har ikke spist pannekaker på år og dag så det skal bli godt! Ønsker dere en super søndag!

Hva gjør dere i dag?

familietid

  Dato: 27.09.2015 Klokken: 00:07 Kommentarer: 5

Det er merkelig hvor mye man verdsetter familie og gode venner når man plutselig ikke bor med de lengre. Når man ikke ses og snakker dagelig. Litt godt er det å kjenne på det å savne noen. Da tror jeg man også blir flinkere til å verdsette hverandre når man er sammen. I dag fikk vi besøk av mamma, pappa og lillebror, og vi har hatt en helt super lørdag. 

Slik ble dagens antrekk; veldig basic med en messy bun og nike´s. 
Vi startet formiddagen sammen med en tur gjennom Marken. Synes det er så koselig å vandre oppover gaten der, så fine hus og en slik rolig gate. Der det ikke kryr av mennesker en lørdags formiddag, som de fleste andre steder i Bergen. 

Deretter dro vi på Egon for å spise litt. Jeg er jo blitt så altfor glad i Egon. Så mye god mat der! Nesten litt farlig for lommeboka.. :-)


Mamma og pappa gikk for cæsarsalat og cobbsalat med mye deilig innhold, mens jeg bestilte cheeseburger. Den er alltid like god! 

Etter noen koselige timer der dro vi til Arna for å se håndballkamp. Petter spilte kamp mot det gamle laget sitt, Stord. Endte opp med at vi ble sittende å heie på begge laga. Heldigvis endte det med seier til Bjørnar. Nå har Petter tatt turen ut med resten av laget, mens jeg har leiligheten for meg selv. Litt deilig med litt alene tid, óg! Ha en fin kveld videre dere som enda er oppe, til dere andre; Ha en super søndag! 

Hva har dere gjort i helgen?

all black

  Dato: 25.09.2015 Klokken: 21:15 Kommentarer: 10jakke fra Bikbok / skjørt fra Zara / topp fra Bikbok / sko fra Din Sko / veske - Day by Birger ET Mikkelsen / smykke - Jane König / klokke - DW 

Hei og riktig god fredag alle sammen! Ah, så deilig med helg nå. Her i Bergen har det de siste dagene bøttet ned. Med andre ord skikkelig deilig innevær. Husvasken er tatt, dagens treningsøkt er unnagjort og stearinlysene er tent. Nå kan helgen bare komme. I kveld står pitapizza, Norske talenter og kjærestekos på menyen. Can´t wait! 

Ellers vil jeg bare gi beskjed til dere som kanskje tror jeg har slettet bloggen, ettersom den ikke viser på mobil; det har jeg som dere kan se altså ikke. Blogg.no driver med oppgradering av mobilversjonen av bloggen. Her har det tydeligvis blitt litt surr og tull når det kommer til min blogg, som jeg må prøve å finne ut av. Så ingen fare! Krysser fingrene for å få det fikset, ettersom en god del av leserne mine leser bloggen fra mobil. 

Ha en super helg! Hva synes du?

celebrating twenty

  Dato: 22.09.2015 Klokken: 18:51 Kommentarer: 4

God tirsdag alle sammen! Hvordan står det til med dere? Her står middagen i ovnen etter en lang dag på skolen. Mens magen rumler etter mat tenkte jeg å dele noen bilder fra bursdagen min forrige helg. Da jeg fikk besøk av ti kjekke jenter som kom for å feire 20 årsdagen min sammen med meg. Tideligere på dagen hadde Petter fylt i heliumballonger til å pynte med. Ettersom det var mer heliumgass igjen etter barnedåpen til Malvin fikk jeg lov til å låne litt. Jeg synes slike ballonger er så fint! Blir et lite barn igjen, jeg, når jeg ser heliumballonger. Bordet var pyntet med hvitt og ett hint av rosa. Levende lys og lysrosa roser. Sugerørene fant jeg på Søstrene Grene. 


Denne fargen på roser må være min favoritt!

Til middag ble det fougasse (en blanding av focaccia og pitabrød) med kylling, bacon, pesto, dressing og mye gode grønnsaker. 


Til dessert var det mye god frukt, oreokake, gulrotmuffins, brownies og godis. Mine favoritter! 

Jumpsuiten min er fra Forever 21. 

Med min gode venninne Marie som alltid er like hjelpsom og snill. Hun er gull verdt! Vi hadde en superkoselig feiring med god mat, latter og fine folk. Utpå kvelden dro vi ut, men endte relativt fort opp hjemme igjen. Er som regel kjekkest å være hjemme eller på vorsh. Flere som har det slik? Jeg er i alle fall så takknemlig for alle som kom og alt jeg fikk! Gode venninner er gullverdt! 

Ønsker dere en super tirsdag videre!

jane könig love tag

  Dato: 18.09.2015 Klokken: 19:56 Kommentarer: 1

/ sponset produkt 

God fredag, alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet inn døren hjemme på Stord. Dro hjem i ett-tiden fra Bergen, for å tilbringe en helg med mye feiring hjemme. Dro deretter rett ut for å spise, før vi dro innom x-antall butikker for å handle inn til helgens begivenheter. Kvelden skal tilbringes med baking og pynting. Men før den tid vil jeg så gjerne vise dere min nye lille skatt i smykkesamlingen.

For en liten måned siden dukket dette fine love tag smykket opp i postkassen min. Smykket er fra Jane König og er i gull. 

Så enkelt og fint med to små rundinger med bokstaver på. En for meg og en for min kjære. Smykket er så fint i seg selv. Jeg er blitt så glad i det allerede. 

Du kan finne smykket mitt og mange andre skatter her. Verdt å ta en titt! 

Hva synes du?

barnedåp

  Dato: 15.09.2015 Klokken: 23:02 Kommentarer: 7

I helgen feiret vi barnedåp for Malvin, min vesle nevø. Vi hadde en kjempefin dag med vårt lille lykketroll, mye god mat og et fint selskap. Her en noen bilder fra dagen:

En kveld i forveien ble jeg sittende til langt på natt for å gjøre ferdig en liten boks til dåpsbarnet. Synes i grunn det er så koselig å sitte å dille og dalle med slike kort og bokser. Blir nesten litt nostalgisk, og minner tilbake til barndommen da jeg hadde scrappe-dilla. Det var tider det! 

Først dro vi til kirken for å døpe Malvin. Jeg var så heldig å fikk bære han. Så stolt fadder!

Den lille blidfisen i dåpskjolen sin. Så skjønn! 


Deretter dro vi hjem for å fortsette feiringen der med koldtbord, dessert og kaker. Så mye god mat. Selv to dager senere er jeg mett! 

Senere var det tid for gaveåpning. Han fikk så mye koselige gaver. Trehjulssykkel, servise, bøker og mye mer. 

Vesle gullgutten. 


Nå er det tilbake til hverdagen her i Bergen med forelesing og lange lesedager. Likevel er det veldig godt å være hjemme hos seg selv. Det er det i grunn alltid. Ønsker dere en fin tirsdagskveld videre. 

Hva synes du?

tjueårsdagen

  Dato: 12.09.2015 Klokken: 17:14 Kommentarer: 4

Bursdagen min var en fest fra morgen til kveld. Jeg gikk rundt med et smil om munnen hele dagen. 

Jeg ble vekket av kjæresten min med en leilighet fylt av ballonger. 20 ballonger som var laget som en rebus, der man skulle opne en etter en. Noen var gaveballonger, andre kom ulike oppgaver jeg skulle gjøre, noen var "straffeballonger" og andre kom med flakslodd! Veldig gøy, med andre ord. Hele dagen gikk jeg rundt å åpnet ballonger. Heldige meg!

Til frokost fikk jeg servert brownieskake som han hadde laget på natten. Med "Happy Birthday" lys - så koselig! Han hadde vært våken nesten hele natten for å stelle i stand til dagen min.Kaken smakte supergodt, og ble servert senere på kvelden. Så tok jeg turen på skolen for å ha forelesning. Da jeg kom hjem igjen ble jeg møtt med enda flere ballonger som skulle poppes. 


Jeg fikk også en bukett med roser, som ble pyntet med i hele leiligheten. I firetiden dro vi ut for å spise middag. Maten på Egon slå aldri feil. 
På kvelden dro Petter på trening, mens jeg laget kake og fant frem godis. Jeg fikk besøk av kjekke jenter som feiret dagen min med meg. Vi hadde en veldig koselig kveld med gaver god mat og enda bedre selskap!
Da besøket var gått og Petter var kommet hjem hadde vi ballonglek og jeg fikk enda en bursdagsgave. Jeg er en veldig heldig 20-åring! :-D

hipp hurra

  Dato: 10.09.2015 Klokken: 19:49 Kommentarer: 6

Hipp hurra! I dag fyller jeg hele 20 år. Jippi! Ingen tenåring lengre. Ble vekket av min gode kjæreste med kake og en leilighet fyllt med ballonger. Han gutten der, altså. Kaken ble en supergod bursdagsfrokost og inni ballongene gjemte det seg en rebus, som jeg enda holder på å løse. Med oppgaver, flakslodd, straffekort og gaver. Så mye moro! Veldig spent på hva den siste ballongen inneholder. Ikke annet å gjøre enn å smøre seg med tolmodighet. Vi dro til sentrum for å spise nydelig middag på Egon. Nå har Petter dratt på trening og om to strakser kommer en liten venninnegjeng på besøk. Det blir nok koselig :-)

lørdagens antrekk

  Dato: 07.09.2015 Klokken: 20:53 Kommentarer: 3jakke - bikbok / bukse - zara / topp - bikbok / veske - michael kors / boots - din sko / sjal - acne / smykke - jane kønig 

Hva synes du?

sunday brekkie

  Dato: 06.09.2015 Klokken: 13:54 Kommentarer: 0

God søndag, alle sammen! Ah, i dag har jeg skikkelig søndagsfølelse. Vi har sovet lenge og spist en bedre frokost i sofakroken iført nattedrakten, mens Suits har rullet på tv-skjermen. So cozy!

Ferskt brød, godt pålegg, bacon og noen litt brente egg. Vel det er en første gang for alt. De smakte godt da! 

Best way to start the day! 

Her blir vi nok sittende i noen timer til, før joggeskoene skal på og jeg skal ut i frisk luft. Det blir nok deilig, men før den tid vil jeg bare bli liggende her. Søndagsmodus! 

Hva gjør dere i dag?

vakre bergen

  Dato: 05.09.2015 Klokken: 23:07 Kommentarer: 10

God lørdagskveld, alle dere som klikker dere inn på bloggen min. Dere er setter jeg utrolig stor pris på. Etter flere dagers fravær, er dere her enda. Dere holder ut, tusen takk for det! Etter en uke med mye besøk og kos, og lite studielesing har jeg i kveld brukt tiden min på å lese. Tidligere i uken var min gode venninne Mari på besøk. Vi dro til Fløyen, hadde skikkelig kosekveld med film, frukt og smeltet sjokolade, og tittet i butikker. I dag kom enda en fin venninne til by´n for å tilbringe dagen sin med meg. Vi startet dagen med frokost i leiligheten og litt vandring i Bergens vakre gater. 

Like ved Lille Lundgårdsvann ligger det et område så koselig som få. Tenk å få bo her, det må jo være så idyllisk. 

Min vakre venninne. 

Gater som disse er så fine å tusle i. Spesielt når de er omringet av vakre roser så langt du kan se. 


Bergen er så fint! Jeg er så heldig som får bo her. 

Videre dro vi til Bryggen og kjøpte is, som vi koste oss med i solen. Før vi vandret videre innom noen butikker og fant oss til slutt et sted å spise. Slike koselige dager som disse, er verdt å ta vare på. Nå er godteriskålen på bordet og introen av kveldens film har så smått startet. En armkrok roper på meg! Ha en fin lørdag videre, og nyt morgendagen. Stor klem!

min august

  Dato: 01.09.2015 Klokken: 12:45 Kommentarer: 3


Noen du likte?