september 2012 (kajasagenes)

SØNDAG

  Dato: 30.09.2012 Klokken: 21:30 Kommentarer: 3


Jeg har hatt en nokså rolig søndag. Våknet sent, spiste frokost framfor tven (noe jeg aldri gjør), øvde litt biologi, tok en lang dusj og så en liten tur til Nora. Nå skal jeg straks finne sengen. Er så trøtt. Håper dere har hatt en fin dag. 

Hvordan har din søndag vært?

BYTUR

  Dato: 29.09.2012 Klokken: 22:28 Kommentarer: 5

Hei, i dag har jeg vært i Haugesund nesten hele dagen. Dro sammen med mamma, søstersen og bestemor. Først såg vi på broren min som spilte kamp på Regy-cup, og så dro vi på en liten shoppingtur. 

Nå har Nora kommet til meg. Hun skal overnatte, så nå skal vi finne fram noe godt og enten se O.C eller en film. 

Hva har du gjort i dag?

DENIM JACKET & STUDS

  Dato: 28.09.2012 Klokken: 22:29 Kommentarer: 6
Bestemte meg for å feste på noen nagler på bootsa mine. Ble egentlig litt kult, og det fine er at det går jo ann å ta dem av igjen også :D


jakke - vintage // bukse - vila // genser - stradivarius // hals - forever21 // smykke - ebay // sko - dinsko

Nå har jeg akkurat spist pizza, og sett på en video Vincent har spilt i. De har vært dritflinke hele gjengen! Det er en video som handler om noen zombier som tar over verden, haha. Trykk her dersom du vil komme til videoen. Nå skal jeg inn til familien å spise litt godis og se slutten av norske talenter. Håper dere får en fin fredagskveld.

Hva synes du?

TURSDEJ

  Dato: 27.09.2012 Klokken: 19:38 Kommentarer: 3

I dag har jeg tatt på meg min nye mobilveske som jeg fikk av fine Marie til bursdagen. Den er brun og fin. I dag har jeg også hørt på ulike ungdomsparti som har argumentert for at jeg og mange andre elever på skolen skal verve oss hos dem. Innerst inne kan politikk være ganske spennende. Nå skal jeg på fotballtrening. Seju ♥

Hva har du gjort i dag?

I DAG

  Dato: 26.09.2012 Klokken: 16:46 Kommentarer: 4

I dag har jeg tatt på meg vinterskona mine. De er sorte, og når jeg går på veien klikker det. Det er irriterende.


I dag har jeg gått en liten tur med Nora. Hun går alltid noen steg framfor meg når jeg har kameraet rundt halsen.


I dag har jeg for tredje gang hindret Nora i å ta seg ett eple fra dette treet i hagen til en gammel dame. Nora mente at siden vi kjenner damen er det vel greit. 
Hva har du gjort i dag?

DE SISTE UKENE PÅ INSTAGRAM

  Dato: 25.09.2012 Klokken: 14:58 Kommentarer: 6

Her er mine siste instagrambilder. Er jo helt avhengig av instagram, og synes det er en veldig fin plass å dele bildene sine, og hente inspirasjon.

Nå skal jeg øve matte. Skal prøve å øve iallefall. Har prøve i morgen så da må jeg prioritere det. 

Hva heter du på instagram?

 

CANDY

  Dato: 24.09.2012 Klokken: 15:35 Kommentarer: 5godbiter fra sommeren

Hva synes du om bildene?

QUESTIONS

  Dato: 23.09.2012 Klokken: 21:30 Kommentarer: 2

Her er de siste spørsmålene som er kommet inn på bloggen. Noen av de på engelsk til og med, merkelig nok. 

Kan du legga ut oppskrift på Oreokjeksene? Ja, det kan jeg. De har jeg nemlig funnet her. Det eneste som er annerledes er at jeg bruker 100g hekket melkesjoloklade istedenfor sjokoladeknapper og kvit sjokolade isteden for en rosa (som du må bestille på nettet). 

What is the model of your camera and phone? I have a Canon eos 1000d camera and an iphone 4 :-)

How tall are you? Because you seem to be a high girl, and i'm not sure, maybe it's just pictures and the reality is different? I'm 170,5 cm. :-)

 Noe du lurer på?

24 HOURS

  Dato: 22.09.2012 Klokken: 15:54 Kommentarer: 1


sykkeltur med nora


bursdagsfeiring i marthas finefine hus


solen titter frem og gjør lørdagen allerede mye bedre


cupcakes-spising og matteøving

Senere i kveld skal jeg være med Marie og servere i tanten hennes sin fødselsdag. 

Hva har du gjort de siste 24 timene?

BURSDAGSANTREKK

  Dato: 22.09.2012 Klokken: 11:25 Kommentarer: 12

Hei, og god lørdag til alle! Glemte å si at jeg skulle i bursdag til Martha i går. Var en veldig koselig bursdag med kjekke jenter og god mat. Her er iallefall dagens antrekk:

kjole fra nelly // smykke fra ebay // sko fra hm

Nå er jeg hos Nora. Lå over hos hun i natt. Vi har nettopp spist litt frokost. Fikk blåbærsyltetøy, åå nam. Og solen skinner! Det er ikke ofte, så dette må jo bli en fin dag :-D

Hva synes du?

MATTE OG MUFFINS

  Dato: 21.09.2012 Klokken: 13:40 Kommentarer: 4


Hei, endelig fredag! Har hatt fagdag fri i dag og. Har hatt det de siste fagdagene nå, veldig deilig, men litt dumt. Siden da får vi så få fagdag fri senere i år. I dag startet jeg dagen veldig bra ved at jeg byttet fra fysikk til biologi på skolen. Kom akkurat inn i biologiklassen, så nå er den full. Lurer på hvorfor jeg ikke har gjort det før? Etter en liten snartur på skolen dro Nora og jeg på butikken for å handle inn til oreocupcakes. Nam, så nå skal vi øve matte og kose oss med de. Ha en fin fredag dere! 

Hva skal du i dag?

ONSDAG

  Dato: 19.09.2012 Klokken: 21:02 Kommentarer: 2

Hei, dårlig med blogging fra min side denne uken, også. Har hatt så mye prøver og innleveringer at jeg har ikke fått tid. Så beklager det! I dag hadde jeg min første fysikkprøve, og den gikk så og si rett i dass. Jeg sjønner ingenting i det faget der. Angrer på at jeg ikke heller valgte biologi, men men, nok klaging. Ellers i dag har jeg levert inn de siste bildene som jeg skal ta ut til rommet, på fotobutikken, og så har jeg vært på joggetur og gjort litt smålekser. Har bare en dag igjen av skole denne uken. Deilig. Og så håper jeg at jeg kan få til litt mer blogging i helgen. 

Hva har du gjort i dag?

PINK ROSES

  Dato: 16.09.2012 Klokken: 14:33 Kommentarer: 7

Hva synest du om bildene?

GRANDMA STYLE

  Dato: 15.09.2012 Klokken: 22:24 Kommentarer: 7

I går var jeg å vasket hos farmor.Gikk rundt med hennes vaskesko. Måtte jo det, haha. Er så koslig å hjelpe hun, siden hun blir så glad. I dag har jeg vært hos farmor, igjen, og sett i klesskapet hennes. Synest det er så mange kule klær å finne hos eldre mennesker. Så er det jo bare til å style det kult, eller hva? Dette skjørtet for eksempel? 

Hva har du gjort i dag?

DETAILS

  Dato: 12.09.2012 Klokken: 23:10 Kommentarer: 6Skinnjakke fra bikbok, topp fra Oakwood og shorts fra Levi's, diy. 

Har jobbet endel med kjemi i dag, har prøve i morgen. Kjenner det skal bli deilig å bli ferdig med den. Nå hopper jeg til sengs. 

Hva synest du?

DAGENS DETALJER

  Dato: 11.09.2012 Klokken: 22:24 Kommentarer: 4Smykke fra ebay og skjørt fra HM. 

Siden det eneste det gjør på vestlandet er å regne, så blir antrekkene utrolig kjedelig for tiden. Skal prøve å bli litt flinkere til å poste antrekk, må bare prøve å finne litt inspirasjon først! Nå skal jeg prøve å lese litt kjemi, men klokken er jo snart halv 11, så det er vel egentlig påtide å legge seg. Håper dere har hatt en fin dag. 

Hva synes du?

BURSDAGSSUS

  Dato: 11.09.2012 Klokken: 18:19 Kommentarer: 5

Hei, tusen takk for alle gratulasjonene! Dere er så snille :) Jeg hadde en fin dag, sammen med venner og familie. På skolen fikk jeg mange klemmer og gaver fra fine venninner og kompiser! Etter skolen dro familen + Nora på Frugård, for å spise middag. Koselig! Så etter det dro vi for å se det ene laget vårt spille kamp. Det ble uheldigvis tap, men men.. 

I dag skal jeg egentlig bare prøve å få øvd litt kjemi, og så dra på trening. Det minner meg på at jeg må egentlig å opp farten, snakkes senere! 

Hva skal du i dag?

17

  Dato: 10.09.2012 Klokken: 08:52 Kommentarer: 10

Da var jeg også blitt 17 år. Er jo ikke så spesielt å bli 17, men er jo alltid gøy å ha bursdag da. Blir nok en fin dag. Startet den med 1 time fri, så det er ikke dårlig. Nå drar jeg på skolen, håper dere får en fin mandag. ♥

BIRTHDAYPARTY

  Dato: 09.09.2012 Klokken: 02:56 Kommentarer: 6


For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra bursdag hos Synnøve, eller Synni som vi i jentegjengen kaller henne. Var veldig koslig. Nå skal jeg finne senga, for i morgen blir det enda mer bursdagsfeiring. Håper dere har hatt en fin kveld. 

Hva har du gjort i kveld?

SATURDAY

  Dato: 08.09.2012 Klokken: 15:42 Kommentarer: 6


Hei, håper alle har en fin lørdag! I dag har jeg egentlig ikke gjort stort mye. Har jobbet litt med en innlevering og vasket litt hos farmor. Ellers har jeg spist på gårsdagens kaker og godterier. Nå har jeg kastet meg over skålen med nonstop. Det er noe av det beste jeg vet. ♥

Hva gjør du denne lørdagsformiddagen?

BURSDAGSFORBREDELSER

  Dato: 07.09.2012 Klokken: 12:12 Kommentarer: 11

Hei, jeg vet jeg har blogget lite denne uken, har bare hatt det så utrolig travelt. så da har bloggen blitt litt nedprioritert. På mandag så har jeg bursdag, så i kveld kommer det 15 kjekke jenter på besøk for å feire med meg. I dag har jeg heldigvis fagdag fri så nå får jeg kjempegod hjelp fra Nora bestis. I går laget vi oreokake, og i dag har vi laget browniese, oreo-cookies og cupcakes. Nå skal jeg straks hoppe i dusjen. Så snakkes vi senere dersom jeg får tid.Hva gjør du i dag?

ET SPØRSMÅL

  Dato: 05.09.2012 Klokken: 21:02 Kommentarer: 4

Er håret naturlig sånn fint? :) Haha, det er ikke mye fint.. Deler av det er stritt, mens under er det helt krøllete. Men takk og ja, her har jeg ikke gjort noe med det. Bare mitt naturlige krøllete hår. Kunne tenkt meg stritt hår jeg. Men sånn er det vel alltid, de med krøller vil ha stritt hår og de med stritt hår vil ha krøller. Bare jeg har liksom begge deler, og det suger. Hvordan hår har du? ( for et spørsmål) 

FJERDE I NIENDE

  Dato: 04.09.2012 Klokken: 14:55 Kommentarer: 4

Hei. Det er så travelt på skolen for tiden, pluss fotballkamper og treninger hele tiden, så det forklarer mitt fravær de siste dagene. Om ikke så lenge skal jeg dra til Bergen for å spille kamp. Kampen er ikke før klokken åtte, men må dra allerede i 4-5 tiden. Kommer mest sannsynligvis hjem i 12-1 tiden. Ikke bra for den morgentrøtte Kaja. Var forresten innom fotobutikken i dag og hentet noen bilder jeg tok ut på lørdag. Så nå skal jeg bare få henge de opp og rydde litt, så skal jeg laget det innlegget om rommet mitt, jeg har lovd så alt for lenge nå. Nå skal jeg prøve å få laget  meg litt mat og gjort litt lekser før jeg drar. Ha en fin tirsdag. 

Har du det travelt på skolen?

MIN AUGUST

  Dato: 02.09.2012 Klokken: 11:56 Kommentarer: 11

Da var allerede den siste av årets sommermåneder på vei ut døren, og september står for tur. September betyr bursdagsmåned, wiho. September betyr også at vi nærmer oss vinter, mørke og kulde, og at det blir bare mer og mer stress på skolen. Vel, august var fin, så velkommen inn september.
Nå drar jeg til Odda for å spille kamp, Ha en fin søndag!

Noen bilder du likte?

AZTEC SKIRT

  Dato: 01.09.2012 Klokken: 22:14 Kommentarer: 8


Genser fra Gina Tricot // Skjørt fra HM // Smykke fra Bikbok // Lommebok fra Friis Company

Dette hadde jeg på meg i dag. Vet ikke helt hvorfor bildene ble så dårlige.. Jaja, nå har Nora og jeg poppet popcorn og skal ta med litt godis opp på rommet for å se Pretty Little Liars. Fin lørdagskveld. Kos dere i kveld. 

Hva synes du?

GÅRSDAGENS

  Dato: 01.09.2012 Klokken: 12:57 Kommentarer: 6

Hei, og god lørdag til alle. I dag har jeg egentlig ikke så store planer. Skal få gjort litt lekser, dra en tur på Vikjo, og i kveld kommer Nora en tur. Ble så sent hjemme fra Nora i går, så jeg rakk ikke poste antrekket for dagen, så her kommer det:Buksa ser ikke slik ut, det er bare lyset som kommer inn mellom trærna :)Bukse fra HM // Genser fra Gina Tricot // Skinnjakke fra Bikbok // Veske fra Kappahl

Hva synes du?

FRIDAY NIGHT

  Dato: 01.09.2012 Klokken: 02:03 Kommentarer: 2

Denne fredagskvelden har jeg tilbrakt med mine gode venninner, Nora og Marie. Vi har spist god kyllingsalat og browniese (selvfølgelig kake, jeg er et kakemonster) og kost oss med to action filmer som var veldig bra, begge to. Vellykket kveld, som endet med at Nora sovnet på sofaen, som alltid, og da vi drar hjem sykler jeg, mens Marie scootrer. Beste Marie ♥ Nora vil, som alltid, ikke være med på bilde... :(

Good, browniese. "Gullfiskane" er forresten navnet på gruppa vår på facebook, haha. Nå skal jeg finne senga, og så snakkes vi i morgen. 

Hva har du gjort i dag?