august 2016 (kajasagenes)

hel

  Dato: 28.08.2016 Klokken: 18:48 Kommentarer: 3

Den siste hele dagen vår i Gdansk, oppsøkte vi strandliv og varme på den fine øya Hel. Halvøya har vi aldri besøkt før og den viste seg å bli en skikkelig fin avslutting på turen vår. 

For å komme seg til Hel fra Gdansk tok vi ferje i nærmere to timer. Litt lang til å bruke på reising kanskje, men vi hadde med frokost på ferja og spillekort så ventetiden gikk fort som bare det. Spesielt for Marie som utkonkurrerte meg i idioten, hele seks ganger. Vel, Marie hadde i alle fall en fin ferjetur. Hehe. 
Da vi ankom øya gikk vi å kikket i gatene og la deretter ut på jakt etter drømmestranda. Jeg hadde fått inntrykket av at Hel skulle ha en kilometers lang strand langs øya, og etter litt leting og litt hjelp fra enn innbygger fant vi ut at denne drømmestranda faktisk fantes. Så nydelig å gå langs stranden og se utover havet. 


Vakre Marie

Strandliv med den hviteste sanden og de minste sandkorna jeg har vært borti. Her ble vi liggende i timesvis mens solen gjorde kinna lyserøderøde - så avslappende. Ett lite glimt av syden sier man ikke nei takk til, og det viste seg at vi var utrolig heldig med været og timingen. 


Denne stranden gir litt Home and Away vibber, spør du meg, som ivrig H&A tilskuer gjennom hele barneskolen.  


Temperaturen var perfekt til å sole seg i, men noe bading ble det nok ikke. Det var vi ikke tøffe nok til, men litt vassing i vannkanten 
fikk vi til. Småforelsket i denne lyserosa bodyen fra Bershka. Funket som badedrakt gjor den og!


For en fin dag! 

choker

  Dato: 24.08.2016 Klokken: 18:48 Kommentarer: 7


Off shoulder genser fra Bikbok
Pants fra H&M 
Choker fra Stradivarius 
Heels fra Bershka 

Hva synes du?

sunny days in gdansk

  Dato: 23.08.2016 Klokken: 21:17 Kommentarer: 4

Litt bilder fra turen til Gdansk. Vi var utrolig heldige med været, sol og 18 - 26 grader - da kan man ikke klage. Gamlebyen i Gdansk er alltid like fin å besøke, og spesielt på sommertid. Da krydrer byen av folk og restaurantene har tatt turen ut i gatene. 

Ett antrekk. 

Sneakers er alltid ett godt alternativ. Både på sightseeing og timesvis shopping! 

Vakre Marie! Ett annet antrekk. 

Etter en utrolig gøyal og morsom uke er fadderuken omsider over og jeg skal innrømme at litt godt var det. En uke full av aktiviteter og alkohol er veldig gøy det, men det kaaan bli slitsomt mot slutten. Sant skal gårsdagens første dag på skolen hit me hard. I dag er jeg sofaliggende med feber og forkjølelse. Med pensumbøkene liggende ulest og skrikende ved siden av meg. Fysj, krysser fingrene for en bedre dag i morgen. Haha! Ønsker dere en fin tirsdagskveld!

on wednesdays we wear pink

  Dato: 17.08.2016 Klokken: 15:22 Kommentarer: 5


Bukse fra Bikbok
Caps fra Bershka 
Skjorte og skinnjakke fra Zara 
Sko fra Reebok 
Klokke fra Daniel Wellington 

Gotta love this leather jacket! Ett av mange innkjøp fra Polenturen var denne lyserosa skinnjakka fra Zara. Jeg bare digger den. Har forelsket meg skikkelig i denne fargen denne sommeren, så er sikker på denne jakka kommer til å bli myye brukt! 

Hva synes du?

slip dress

  Dato: 15.08.2016 Klokken: 10:36 Kommentarer: 4

Tee fra Bershka 
Kjole fra H&M
Skinnjakke fra Zara 
Scrunchie fra Bikbok
Sko fra Reebok 

God mandag, dere. Hvordan står det til med dere i dag? Flere er vel nå tilbake fra ferie og starter i dag på skole eller jobb. Her starter fadderuken for fullt og vi har dagene fulle med aktiviteter og mye gøyal fest og moro. Det ser jammen meg ut at sola og sommeren skal vise seg fra sin fineste side denne uken, og det kan ikke bli annet enn veldig bra. Denne uken blir det nok lite tid til blogging og oppdateringer, men heldigvis har jeg en hel del bilder fra Gdanskturen vår, jeg gjerne vil dele med dere. Så oppdateringer vil det bli! Nå må jeg lukke skjermen og hive meg rundt, for om et kvarter venter kaffidate med co-fadderene, før vi skal ta i mot fadderbarna senere på dagen. Ønsker dere en fin mandag og en flott uke! 

Hva synes du?

gdansk eye

  Dato: 14.08.2016 Klokken: 21:01 Kommentarer: 4

Ett knippe bilder fra den ene kvelden vår i Gdansk. Take a look!
Klar for en kveld i den vakre gamlebyen i nye high heels. 

Mitt vakre reisefølge og en av mine aller beste venner, Marie. 

I bodene nede langs elva solgte de hatter av alle slag og Marie måtte selvfølgelig teste en hatt og fire. Alt kler den smukke. 

Denne kvelden tok vi turen opp i Gdansk eye. Det gjorde vi sist for to år siden, den første gangen vi besøkte vakre Gdansk. Da hadde vi en utrolig fin tur i hjulet med den flotteste solnedgangen over byen. Virkelig til å anbefale, kanskje spesielt for kjærestepar?
Selv om den rosa himmelen hadde forsvunnet på turen opp, hadde vi en veldig fin tur i hjulet. 


Så vakker!


Deretter off to vår nye burger favoritt i Gdansk; Original Burger. Der hadde de så store og så gode burgerer og fries. Dette til en sikkelig billig penge. Helt klart verdt en tur innom. 

Hva synes du?

yellow fellow

  Dato: 14.08.2016 Klokken: 12:53 Kommentarer: 8
Kjole fra Vero Moda
Scrunchie fra Bikbok 
Sneakers fra Reebok 
Veske fra H&M 

Hva synes du?

off shoulder and stripes

  Dato: 13.08.2016 Klokken: 21:19 Kommentarer: 3

God lørdagskveld, alle sammen. Nå er vi vel hjemme fra en superfin venninnetur til Gdansk. Vi har hatt det helt perfekt og kost oss til de grader. Så nå har jeg mye bilder og antrekk fra turen jeg gjerne vil dele med dere. Derav antrekket under. Siden jeg kom hjem torsdag kveld har ting gått slag i slag med jobbing fredag formiddag, pakking til Bergen og til å si farvel til familie og venninner. Nå er jeg tilbake i Bergen, snart klar for ett nytt skoleår, med før den tid; fadderuke. Ettersom det å være fadderbarn i fjor var så gøy, bestemte jeg og noen venninner for å stille opp som faddere dette året. Det kan ikke bli annet enn skøy! 
Off shoulder blouse fra H&M
Bukse fra Zara 
Veske fra Michael Kors 
Øreringer fra H&M 
Sko fra Bershka 

Store deler av dagen i dag har gått til planlegging av den kommende uken og rydding i leiligheten. I kveld har jeg leiligheten helt for meg selv og litt alenetid gjør alltid godt. Da blir det filmtitting, sjokolade i godisskåla og full avslapping. Det gledes! Ønsker dere en fin kveld videre. 

Hva synes du?

summer favorites

  Dato: 12.08.2016 Klokken: 19:23 Kommentarer: 4

Denne sommeren har en rekke favoritter innenfor klær, sko og tilbehør funnet veien til min garderobe. Her finnes blant annet mye off shoulder topper og kjoler, en trend jeg forelsket meg fort i tidlig i sommer, men også tykke jeans, ettersom sommerværet ikke har vist seg fra sin beste side denne sommeren. Her er noen av mine favoritter fra denne sommeren; 

My favorites this summer. 

Sandaler fra Birkenstock / Blondebh fra Monki 

Sandaler - ingen sommer uten sandaler. Disse fra Birkenstock bruker jeg året rundt, både inne og ute. Sandaler er et must om sommeren, da beina trenger luft i varme temperaturer. Birkenstocks´a mine har jeg hatt i 1,5 år og er fremdeles like gode på foten. For tiden er jeg på jakt etter hvite i lack med to reimer, det har vist seg å være umulig å få tak i, i butikk. Vel, kanskje neste sommer?

Blondebh - under ulltrøyer og tykke genserer har i sommer vakre blondebher fra både Monki og Stradivarius gjemt seg. Perfekt for late søndagsmorgener og under varme klær på kveldstid. Både elegant og komfortabelt. 

Levi´s kinda jeans fra Monki 

Lyse jeans - med høyt liv og en litt baggy stil kan disse jeansene brukes til så mangt. Jeg fant mine på Monki i sommer og de har siden den tid blitt mye brukt. 


Body fra Bershka / Scrunchie fra Bikbok 

Body - så elegant inni shorts, skjørt og vide bukser. Denne er også brukt på stranda i sommer og gjør seg godt til sommerbrun hud. 

Scrunchie - tykke hårstrikker har denne sommeren vært på moten og er blitt en favoritt hos meg og. Denne sorte fra Bikbok har blitt mye brukt i sommer både for å holde borte håret på stranden og for å piffe opp enn ellers kjedelig frisyre. 

Flere av sommerens favoritter er jeg sikker på forblir mye brukt i tiden fremover da sommeren er på hell og høsten viser sine første tegn. Ønsker dere en fin fredag og en god helg!

a little pop of red

  Dato: 07.08.2016 Klokken: 15:58 Kommentarer: 7

Jeans fra Monki
Off shoulder top fra Bikbok 
Skjorte fra H&M
Veske fra Medicine 
Sko fra Pull & Bear
 

Hei og god søndag alle sammen! Ovenfor ser dere bilder av gårsdagens antrekk. Helgen har gått til venninnekos og familietid med vesle nevøen min, Malvin. Han er tidenes smørbukk - helt til å spise opp. Så skjønn og herlig! Nå har han så smått begynt å lære seg å gi suss til tante, og jeg er så fornøyd - haha. Nå sitter Marie og jeg på flyplassen i Haugesund, snart klar for vår etterlengtet venninnetur til Polen. Det kan ikke bli annet enn veldig bra. Ønsker dere en superfin søndag videre. Så må dere som enda har ferie nyte den til det fulle, det skal i alle fall vi. Vi snakkes!

planning the last trip for the summer

  Dato: 05.08.2016 Klokken: 21:51 Kommentarer: 5


Planning our summer trip to beautiful Gdansk 
Nå er det ikke lenge til Marie og jeg pakker koffertene og tar turen til Polen og vakre Gdansk. Søndag er avreisedato og jeg kunne ikke vært mer klar. Der venter jentetur med shopping, strandliv og venninnehygge. Som vi gleder oss! Her en dag møttes vi over noen glass pepsi max og knekk mørk sjokolade (den beste kombinasjonen) for å starte så smått med litt planlegging av turen vår. Selv om dette blir vår fjerde tur til Polen sammen, finner vi alltid nye steder å besøke og restauranter å teste ut. Nå krysser jeg fingrene for fint vær og varme temperaturen. Litt sommervær hadde virkelig gjort godt etter ukesvis med regn. Dersom noen av dere forresten har noen tips eller anbefalinger om Gdansk, tas de imot med åpne armer. 

Nyt fredagen videre, og god helg!

wide pants

  Dato: 02.08.2016 Klokken: 16:58 Kommentarer: 3


Bukser, topp og trench coat fra BikBok 
Sko fra New Look
Klokke fra Daniel Wellington
 

God tirsdag alle! Hvordan står det til med dere? Til tross for noen litt for få timer på puten i natt, som et resultat av ett alt for koselig selskap i gårkveld, har dagen i dag vert overraskende fin. Regnet som høljet på sitt værste da jeg stod opp, var roet seg da jeg gikk til jobb og utpå dagen kunne man faktisk glimte blikk av solskinn. Det gjør noe med humøret det! Nå venter en liten biltur ut til Fitjarøyene for å besøke familie som ferierer ute i øyene. Litt kvalitetstid med familien før sommeren går mot sin slutt blir fint. Ønsker dere en flott tirsdag videre! 

Hva synes du?

kick starting this week

  Dato: 01.08.2016 Klokken: 21:35 Kommentarer: 2


Opp og hopp - ny mandag, nye muligheter!God mandag da dere! Etter en helg full av god mat og drikke, var det godt å få gjennomført ukas første økt etter en lang dag på jobb. Med svetteperlene piplende i panna og høy puls gjennomførte jeg en god time styrke på ben og rumpe. En ting er sikkert; bakenden kommer til å verke de neste dagene - haha. Noen uker før sommerferien gikk jeg til innkjøp av strikker til å ha mellom bena, enten nede ved anklene eller rett ovenfor knærna. Disse er blitt noen favoritter de siste måneden og er blitt tatt mye i bruk ved nettopp slike økter som dagens benøkt. Disse vil jeg virkelig anbefale og jeg vil tro de selges på de fleste sportsbutikker. I kveld venter vi besøk av min gode venninne Ranveig og kjæresten hennes. Ikke gale med en aldri så liten dobbeldate på en mandag. Da blir det nachos og godis, alias og annet gøy. Dette med da good samvittighet! Ønsker dere en fin mandag videre og en god start på uka. Vi snakkes!