august 2015 (kajasagenes)

sponset video: say blue favoritter

  Dato: 31.08.2015 Klokken: 20:36 Kommentarer: 3

// Samarbeid

Noen som har fått med seg den nye GinaTricot reklamen som ruller på tv-skjermen i disse dager? Jeg er forelsket! Den nye denimkolleksjonen til Gina Tricot er inspirert av 70-tallets store trender med et romantisk, blått preg på kolleksjonen. Kolleksjonen er et samarbeid med med artistene Say Lou Lou og kolleksjonen har med det fått navnet "Say Blue". Denim, høyhalsede topper og kjoler med fine snitt preger høstkolleksjonen. Jeg må si jeg var overrasket over prisene. Selv en fattig student som meg selv har råd til noen nye plagg til høstgarderoben. Mine favoritter finner du nedenfor: 1. Ripped denim - den sorte buksa med hull på knærne er en sikker vinner om høsten.  2. The denim skirt  - trend alert! Denimskjørtet er fult og helt på mote igjen. 3. White top - høyhalset hvit top uten armer. Kun 79,- ! 4. The party dress - den hvite tettsittende partykjolen du bare må ha i klesskapet. 149,- er ikke gale for en slik fin kjole!  5. Striped blue crop top - striper er aldri feil.  6. Grey top - høyhalset grå topp uten armer, til en veldig fin pris. 7. The black hat - alle trenge en sort hatt til å sette prikken over i´en i de kommende høstantrekkene. 

Hele kolleksjonen og mine favoritter finner du på ginatricot.com! 

 

this coat

  Dato: 29.08.2015 Klokken: 10:40 Kommentarer: 13

trench coat - bershka / skjørt - zara / topp - bikbok / klokke - dw / sko - birkenstocks

.. had me at hello. Denne grønne trench coaten fra Bershka er blitt en favoritt nå som høsten nærmer seg. Den går virkelig til alt. Veldig glad den ble med meg hjem fra sydentur i Spania. Dette er et antrekk fra helgen da jeg var hjemom og besøkte familien. I dag er dede som kommer på besøk til oss. Både mor og far, søster og bror, og lille Malvin selvfølgelig. Blir godt å se dem igjen, til tross for at det bare har gått en uke. Vi skal se håndballkamp, kose oss i Bergen by og besøke IKEA. Så håper jeg at det blir en liten stund til neste IKEA-tur. Jeg er veldig glad i IKEA, det er jeg, men i det siste har jeg vært der litt vel mye, kanskje. Nå står snart besøket på døren og tripper. Ønsker dere en nydelig lørdag! 

Hva synes du?

friday night in our new apartment

  Dato: 28.08.2015 Klokken: 20:02 Kommentarer: 8

En liten sneek-peek på leiligheten vår. Har fått en del ting på plass og jeg merker at det er veldig deilig å være ferdig med innflyttingsprosessen. Nå gjenstår kun noen småting her og der, som jeg håper at pappa (som kommer i helgen) kan fikse og så er vi i mål - jippi!

Slike happy lights må jo være noe av det koseligste. Jeg har dekorert vinduet både hjemme på Stord og her i leiligheten med slike lys. Så koselig. 

I kveld har kjæresten guttebesøk med FIFA-date så da har jeg krøpet inn på soverommet for å tilbringe kvelden her. Det gjør meg ingenting for her er det blitt så koselig og litt alenetid er gullverdt! Nydusjet etter dagens armøkt, godt plassert i sengen med popcornskåla i armkroken. Klar for å slappe helt av og nyte at det er helg. Ønsker dere en super fredagskveld. God helg alle sammen!

Hva gjør dere i kveld?

sommersalg hos choies

  Dato: 27.08.2015 Klokken: 21:28 Kommentarer: 4

// samarbeid

Hei på dere! Tenkte å minne dere på Choies store sommersalg som foregår i disse dager. Her finner du sommerens store trender til lave priser. Choies har noe til en hver smak og jeg kan bruke timesvis på den siden. Nettsiden tilbyr også gratis frakt, noe vi alltid kan like. Kom til salget her. Jeg har plukket ut mine 12 favoritter fra salget. Her går det i basic, hverdagsklær, striper til sommerens endeløse favoritter: 1. Supersøt og sommerslig overdel.  2. Kjærestegenseren - denne er perfekt til å krype inn i på kalde høstdager. Samtidig som den er superkul. 3. Denimskjørtet - er det noe som er in for tiden er det vel det halvlange denimskjørtet. 4. Lysegrå topp med hals - denne finnes også i rød. I love!

5. Basic grå hverdagskjole med tøffe detaljer. 6. Stripete t-shorte - får aldri nok av striper. 7. Sporty shorts - denne er jo råå kul!! 8. Stripete kjole - perfekt til hverdag og fest.  

9. Enkel sort kjole - med en nydelig hals. 10. Lysebeige playsuit - superfin til brune bein! 11. Sort playsuit - denne er jo rålekker! 12. Lyseblå og hvit stripet playsuit - med fin innstramming over hoftene og en fin hals.

Denimskjørtet, den grå kjolen, den sportye shortsen og de to siste playsuitene må bli mine absolutte favoritter. Kanskje noen av dem blir til å havne i min postkasse om ikke så lenge? Et lite siste tips når du bestiller klær fra Choies er å kikke på størrelseguiden på hvert av plaggene. Jeg bruker vanligvis S i klær, men her kjøper jeg ofte M. Ettersom S fort kan bli litt trang eller rett og slett for kort for min halv-lange kropp. Kvaliteten på varene er det ikke noe å si på. Jeg har vært veldig fornøyd med mine tidligere bestillinger. 

Salget varer til og med 9.september. God shopping! 

lunching

  Dato: 26.08.2015 Klokken: 13:58 Kommentarer: 8

God onsdag alle sammen! I dag har jeg studiedag så da har jeg gitt meg selv lov å sove så lenge jeg ville og laget meg en god lunch. Jeg har startet så smått med å lese litt også, men før jeg hopper inn i psykologien igjen skal jeg nyte denne gode salaten her! Nam! Vi hadde litt pasta til overs fra middagen i går, så da ble det pastasalat til lunch i dag. Sammen med pesto og hvitløksdressing er den supergod!Today´s lunch; pasta, salad, cheese, ham and cucumber dipped in garlic dressing and pesto

Resten av planene for dagen er å få meg en treningsøkt (til tross for at jeg er så sår etter mandagens beinøkt) og møte en venninne over en kafe-date i by´n. Det blir nok koselig. Ønsker dere en fin dag videre!

Hva gjør dere i dag?

antrekk

  Dato: 25.08.2015 Klokken: 22:47 Kommentarer: 3jakke - bershka / kjole - hm / veske - michael kors / klokke - dw / sko - birkenstock 

Hva synes du?

sommerdager, student og sol

  Dato: 22.08.2015 Klokken: 11:02 Kommentarer: 5

God lørdag alle sammen. Dagene har løpt i fra meg helt siden vi kom hjem fra Spania. Rett etter vi kom hjem, dro vi til Bergen for å flytte inn i den lille leiligheten vår og startet studiene. Den første uken var det full rulle med fadderuke opplegg fra morgen til natt. Vi hadde utkledninger hver kveld og koste oss utrolig mye. Til tross for all moroa vi hadde tror jeg både lommeboken og kroppen er glad for at fadderuken er ferdig etter seks dager. Et tips til dere kommende studenter fra meg; bli med på så mye som dere kan. Dere vil få utrolig mye igjen for det sosialt sett. Alltid noen å gå på forelesninger med, noen å spør dersom du lurer på noe og noen å ha studiegrupper med. Jeg har vertfall blitt kjent med noen utrolig kjekke jenter som jeg tilbringer dagene mine med! :-)

Etter en uke med fest og balluba vasket vi hele leiligheten og flyttet inn for fullt. Ikke mer bager på gulvet, overfylt kjøkkenbord av ting og ikea-poser i stuen. Veldig rart å ha flyttet hjemmenfra i grunn. Lever med en følelse av at jeg er på ferie. Vel en ferie fylt av husarbeid og middagslaging. Men jeg liker det! Denne uken har vi hatt forelesninger og psykologistudiet krever mye selvstudium, for å si det slik. Fremover kommer det til å bli mye tid på biblioteket, men stoffet er interessant så dette blir spennende!

De siste dagene har Bergen vist seg fra sin fineste side med sol og sommer. Så herlig med fint vær. Deilig å starte dagen med en tretti minutters gåtur til skolen i sola. Nå har jeg vendt snuten hjem til sommerøya for å feire tre av mine gode venninner i kveld. Å samle femti - sekst stykker fra videregående kan ikke bli annet enn superkoselig. Gleder meg til det. 

En liten oppdatering på livet mitt. Ønsker dere en fin lørdag :-)

spania

  Dato: 20.08.2015 Klokken: 22:42 Kommentarer: 4

Jeg er jo bare så alt for glad i å dele bilder fra Spania med dere. Men nå lover jeg, dette er de siste fra i år. :-)

 

Fra kjæresteturen til Malaga. Fire dager med favorittgutten kan ikke slå feil. Da ble det soling, bading, god mat og shopping. Skikkelig ferie med andre ord. 

Deretter tok vi turen til Nerja, hvor vi ferierte videre i 10 dager med familien min. Da dro vi på stranden på dagen og ble der til magene rumlet og kroppene var dekket av salt og sand. 
På kveldene dro vi ned til byen for å nyte god mat og et godt selskap. Alltid med en kortstokk i veska. Det er det som er så kjekt med ferie - det blir spilt så mye spill!


Enda flere strandbilder. Drømmer meg tilbake. 
Måtte ta med disse herlige bildene av baby Malvin. Ah han er bare slik en godgutt! Smiler dagen lang, ler og spreller med bein og armer. Ekstra smilende her med fersk mammamelk. Snakk om luksusliv! Jeg er så heldig som får være både tante og fadder for han her. Storesøster Maja - en av mine bestevenninner. Hun har alltid har ett godt råd å komme med og er veldig hjelpsom. Hun er rådgiveren min i hverdagen. Hadde ikke klart meg uten! 


Malvin og mormor, siste kvelden vår nede i varmen. 

Det ble det siste innlegget fra Spania dette året. Nå er studietiden i full gang og jeg er blitt student, samboer og må plutselig betale leige. Voksenlivet er startet, litt skummelt, men veldig spennende! 

Hva synes du?

triangl x nike

  Dato: 19.08.2015 Klokken: 15:54 Kommentarer: 10
bikini - triangl / tee - nike 

Er så forelsket i denne bikinien her! Fargen, modellen, ja alt - i love it. Skal si den ble mye brukt på sydenferien denne sommeren. Fant meg en annen forelskelse på en Nike outlet vi besøkte litt utenfor Malaga, nemlig denne mesh tee´n her. Den er jo bare dritkul. Kan jo brukes til både trening og hverdag! Til trening med en fargerik sportsbh under, og sammen med tettsittende skjørt og nike´s til hverdag. Jeg gleder meg til sprite opp antrekkene mine med denne. Sant må sies, jeg har lenge vært usikker påom jeg skal poste disse bildene her. De er jo så nakne, uten å egentlig være det.. Vel, etter mye ja og nei, slett eller post, endte det opp med at jeg postet dem. Slik ser jeg ut, peace out ;-). 

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 16.08.2015 Klokken: 21:19 Kommentarer: 10

shorts - levi´s / topp - bikbok / sko - converse 

Hva synes du?

stripes

  Dato: 13.08.2015 Klokken: 18:00 Kommentarer: 8


topp - new yorker / shorts - brandy melville / sko - pull & bear / veske - michael kors 

Vi er nå hjemme fra ferieparadiset og fullt i gang med fadderuke i Bergen. Her er det hæla i taket fra morgen til kveld. Men gud så gøy vi har det! I dag skinner sola også, så da er det ingenting å klage på! Leiligheten ser ikke ut, og burde vaskes og fikses for lenge siden, men denne uken er det faktisk helt greit å ikke sette skoa på plass, ikke legge klærna i skapet og ikke spise skikkelig middag. Vi er i grunn bare hjemom for å sove og dusje. Neste uke - da blir det andre boller! Slenger med ett antrekk fra Spania, ettersom denne ukens bilder ikke er brukbare. Ønsker dere en super dag! 

Hva synes du?

curls

  Dato: 09.08.2015 Klokken: 19:01 Kommentarer: 6


jumpsuit - forever 21 / sko - pull & bear / veske - hm 

Ett antrekk fra uken som var. Nå sitter guttene spent klistret til TV-skjermen for den første Liverpool-kampen denne sesongen, mens jeg har så vidt begynt å pakke i koffertene for morgendagens hjemreise. Kunne slik ønske vi hadde noen flere dager her nede i varmen.Til neste år vil jeg være i syden i tre veker. Det hadde vært digg. Samtidig blir det nok bra å komme hjem. Det er det jo alltid. Denne gang blir ikke hjem gode, trygge hjemme. Med mamma, pappa, broremann og jenterommet. Før kofferten er pakket utav, må jeg pakke de siste tingene som gjenstår med meg til Bergen. Det blir en helt ny hverdag. Både spennende og litt skummelt. Vel, før den tid; ut å nyte siste kvelden i vakre Nerja. Ønsker dere en fin kveld :-)

Hva synes du?

blue

  Dato: 07.08.2015 Klokken: 13:54 Kommentarer: 5

topp - primark / skjørt - bershka / veske - michael kors / sko - pull & bear

Hva synes du?

malaga

  Dato: 06.08.2015 Klokken: 11:36 Kommentarer: 3

En dag i Malaga, gjennom mine bilder:

Startet dagen med å smøre med solkrem og hoppe i badetøyet. Solings og standliv venter, men før den tid; frokost og sightseeing i sentrum. Her ser dere den vakre katedralen som er plassert midt i byen. For å ikke snakke om palmene, de er jo også så fine! Palmecrush.

Etter litt mat og bytitting dro vi til stranden for å slikke sol og bade. Ligger man for godt her, kan man ende opp å sovne og kanskje bli liggende litt for lenge. Strandferie er likevel min favorittferie. Ut på ettermiddagen dro vi til sentrum for å handle, spise middag og nyte sommerkveldene i Malaga by.

Shoppingen fant sted i hovedgaten Calle Larios. Der fylte vi handleposene og kjøpte inn nyheter tilbåde sommer og høstgarderobe. Jeg fant meg blant annet en kakhi trench coat. Den gleder jeg meg til å bruke!

Så rumlet magene og vi vandret oppover i gatene for å finne en plass og spise. Og så klart; is til dessert. Alltid is. 

Deretter vandret vi tilbake til hotellet og hotellsengen. Ah, hotellivet altså. 

the red dress

  Dato: 04.08.2015 Klokken: 00:05 Kommentarer: 8

God mandagskveld til dere alle! Et sent innlegg i kveld, er bedre enn ingen innlegg eller hva? Siden fredag har vi kommet oss med buss til Nerja. En varm og altfor lang opplevelse, men med tanke på prisen på bussbilletten kan vi ikke klage! Siden den tid har vi kost oss ved bassengkanten, fått resten av familien ned til de varmere strøk og tilbrakt dagene på to ulike strender. Bilder vil komme senere. Man kan si jeg henger litt etter, hehe. I dag har vi brukt dagen vår på shopping i Marbella. Her kommer ett lite antrekk fra kveldene i Malaga:
kjole - zara / sko - pull & bear / veske - michael kors 

Nå er middagen inntatt for en liten time siden, og kortspill og gruble venter på meg. Ønsker dere en fin kveld videre og en super dag i morgen!

Hva synes du?

de siste dagene

  Dato: 02.08.2015 Klokken: 11:07 Kommentarer: 1

God søndag alle sammen! Litt for lenge siden sist nå, men er man på ferie så er man på ferie. Vet ikke hvor mange ganger jeg har prøvd å få postet dette innlegget nå, men det ikke har latt seg gjort. Tok med min nye Mac til Spania og jeg skjønner jo ingenting av denne duppeditten her. Finner ikke bildene mine, får ikke lagret bildene og jeg ser ut som ett stort spørsmålstegn. Prøvde med det å mobilblogge, men hotell wifi er ikke alltid like stabilt. Vel, nå krysser jeg fingrene for at innlegget ender opp med å bli postet og alt går bra. La meg begynne på nytt; god søndag alle sammen! Hvordan står det til med dere? Her i Spania lever vi i sus og dus. Bader og soler oss, koser oss og spiser mye god mat. Livet på ferie er bra! 

mandag dro Petter og jeg fra Haugesund med fly til Malaga. Vi var ikke fremme før ved midnatt. Slitne og sultne som vi var, krysset vi fingrene for at noen av byens restauranter fremdeles solgte mat. Etter en rekke "no comida" fant vi heldigvis en "si comida", hvor vi spiste pommes frites og krøp til sengs i den store hotellsenga vår. 

Tirsdagen startet med å smøre oss inn med solkrem og planlegge korteste vei til stranden. Frokosten ble inntatt under parasollen med sand mellom føttene, før vi begge sovnet på hver vår solseng. Til tross for god smøring klarte jeg å brenne meg godt på brystet den første dagen. Utrolig kjedelig ettersom det fortsatt gjør vondt og må skjules for solen. På kvelden dro vi ut for å spise pizza, etterfulgt av shopping på Zara. Der ble vi helt til butikken stengte og gikk ut med hver vår pose full av godbiter. 

Så var det onsdag og vi fulgte rådet til tripadvisor om å teste ut El ultimo mono Juice & Coffee. Her spiste vi supergod frokost i en hyggelig atmosfære. 

Etter en god frokost på vår nye favoritt cafe i Malaga, tilbrakte vi formiddagen vår ved bassenget på taket av hotellet. Snakk om fin utsikt! Her kunne man se utrolig mye av byen. Ikke nok med fin utsikt og basseng, bar med fin musikk var det der også. Ut på ettermiddagen dro vi ut på shopping. Som en liten pause fra solen tok vi lommeboka fatt og brukte litt penger. Jeg fant meg en liten skatt som jeg har allerede tatt godt i bruk. For inne på kjøpesenteret El Corte Ingles kan man drømme seg bort i hele 6e etasjer med merke klær, produkter og sko. Fin terapi, men ikke sunt for lommeboken. :-P


Med en litt lettere lommebok dro vi tilbake til hotellet for å dusje og stelle oss. Den nye kjolen fra Zara ble tatt i bruk og det samme ble min seneste investering på 
veskefronten. Vi kikket i butikkene i Calle Larios og lekte turister i Malaga City. Da kvelden falt på og magene rumlet gikk vi oppover gatene for å finne restauranten El Meson de Cervantes. Den hadde vi lest så mye positivt om på nett, at den måtte vi bare teste ut. Denne restauranten stod virkelig til forventningene. For en hyggelig atmosfære, god mat og flinke servitører. Vi spiste argentinsk biff og det var det beste jeg har smakt på lenge. Det ble en utrolig koselig kveld med fint selskap og nydelig mat. 

Vår siste dag i Malaga var her, torsdagen. Vi gikk nedover til stranden, hvor vi på veien møtte en som kjørte sykkelvogn og ville gjerne frakte oss for noen få euro. Vi kjørte gjennom den botaniske hage og kom oss til stranden på null komma niks. Der ble vi værende til klokken passerte seks, før vi tuslet oss hjemover. Sykkelmannen var ingen sted å se, så da tok vi beina til fatt. 

Utpå kvelden ruslet vi i gatene, spiste middag og hadde is til dessert. Før vi dro hjem til hotellrommet for å pakke kofferten til neste dag. 

Fredag - Nerja here we come. 

Noen mobilbilder fra uken min. Hvordan har deres uke vært?