august 2013 (kajasagenes)

min august

  Dato: 31.08.2013 Klokken: 16:35 Kommentarer: 10Ååh, for en fin måned! Noen du likte?

antrekk

  Dato: 30.08.2013 Klokken: 18:48 Kommentarer: 10


bukse- vila / jakke og sjal - bikbok / veske - primark / briller - spania

Hva synes du?

hyttetur

  Dato: 30.08.2013 Klokken: 12:44 Kommentarer: 4

Hei, i går dro Nora og jeg ut på hytta hennes en tur. Her skal vi bli til i morgen. Deilig med en liten avbrekk fra alt som heter skole (selv om det bare er gått to uker), haha. Dessuten passet det supert ettersom vi hadde fagdag fri i dag

I går laget vi oss kyllingbaguett med tzatziki, pesto og grønnsaker. Nam! Og til kvelds ble det jordbær med melis og vaniljesaus. Melis på jordbær er noe jeg annbefaler alle å smake. Jeg prøvde det for første gang i går og det var så godt! Nå venter film eller kortspill. Ha en fin dag! 

Hva gjør du i dag?

todays

  Dato: 28.08.2013 Klokken: 22:46 Kommentarer: 12


cardigan - match / bukse - pull & bear / t-shorte - hm divided / briller - cubus / sjal - cubus / veske - bianco 

Hva synes du?

23

  Dato: 27.08.2013 Klokken: 21:51 Kommentarer: 13skjørt - primark / topp - bikbok 

Gårsdagens antrekk. Hva synes du?

jeg savner

  Dato: 27.08.2013 Klokken: 14:16 Kommentarer: 5

bassenget - i leilighetene der vi bodde fulgte det et bassengområde med to basseng, med. Å kunne dra hit for å kjøle seg ned var så fint. 

isen - jeg har helt klart en svakhet for is. Isen i Spania var intet unntak. Alt fra softis til kuleis til leskedrikkistil frozen yoghurt  til ja, igrunn alt, mmm. 


butikkene og shoppingen - å dra til et annet land, betyr andre butikker og andre stiler. Selv om jeg ikke skal skryte for mye over spanske ungdommers klesstil, så har de iallefall mange kjekke butikker der nede. Bla. Pull & Bear, Bershka og Zara. I selve Nerja by er ingen av butikkene som jeg nettopp nevnte, men der har de små suvenirbutikker med tusenvis av armbånd og smykker. Selv om jeg ikke kjøper like mye av slike ting nå som før, så er det alltid kjekt å se. 

almijara tres - plassen hvor vi bodde. Det er et leilighetskompleks som har gåavstand fra både strand og by. Vi kaller det leiligheter, men det ligner vel mer på rekkehus laget i mur. Til komplekset følger det med et bassengområde og en cafe/bar. Jeg liker veldig godt å bo slik, når jeg er på ferie. 

markedet - som er rett nedenfor leilighetene hver tirsdags formiddag. Her selges alt fra klær, mat, sko, godterier til fine bikinier og malerier. 
maten - så mye ny og spennende mat som man tester ut når man er på ferie. Årest favoritt ble en brasiliansk restaurant hvor de kom ut med kjøttet på en stor gaffel og du kunne selv bestemme hvor mye du ville ha av hver sort. Så mye godt kjøtt!


byen - stedet hvor vi dro ned hver kveld for å spise. Synes atmosfæren der nede er så fin. Gatemusikanter, balkongen, issjapper og kunstnerer. å ta antrekksbilder ved palmene - så greit å ikke måtte ha en grunn for å ta på seg favorittkjolen sin på en vanlig onsdag. fjellandsbyen frigiliania - denne fine fjellandsbyen med smalegater og fine restauranter.

badelandet - Aquaveliz med mange sklier, bassenger og spisesteder. 


stranden - sanden, sjøen, varmen - ALT. Stranden må nok være noe av det jeg savner mest. Å kunne dra ned hit hver dag for å bare kose seg og nyte livet til det fulle. 

Det jeg savner er å være på ferie i Spania. 

Hva savner du fra årets sommer?

today

  Dato: 26.08.2013 Klokken: 21:42 Kommentarer: 4I dag skinner sola her på Stord og det er nydelig vær for å være ute. Etter skolen ble Nora med meg hjem. Der spiste vi middag og var ute i sola. Deretter laget vi brownies og gikk opp til hun for en liten leksedate. Nå sitter vi her og koser oss med is og brownies. Litt godis må man jo ha, det er jo trossalt mandag, hihi. Håper dere har en fin dag!

Hva gjør du i dag?

answares

  Dato: 26.08.2013 Klokken: 16:26 Kommentarer: 7

Deilig mann på bildet der! Kjæresten din? Hahah, nei. Han er kjæresten til søstra mi. :-D

Hvilket kamera bruker du og hvilke objektiv? Canon eos 1000d og 50 mm f/1.8 linse. 

Hvilke bok er det du leser? Der på bildet leste mamma "Barnepiken". En veldig bra og spennende bok! 

Hvor redigerer du det i polaroid? Det er så fett! Bruker photoscape :)Hvor er regnjakken din fra? Regnjakken er Nora sin og er fra Helly Hansen. I love it!

Hvilken str. har du i jakken? Hun har M. Kan du legge ut innkjøpene når du kommer hjem? Jepp, det har jeg gjort her. 

What objective do you use? and what functions imposed? 50 mm f/1.8 lens. I use manuel functions :) 

Hvor er skoene fra? De er fra Primark :-)

Hvilken yoghurt bruker du? Jeg brukte den gangen mango, men vil anbefale å kanskje prøve naturell. Det skal vertfall jeg neste gang. På grunn av det er det som smaker mest likt den ekte frozen yoghurten. Ellers ville jeg bare ha brukt en yoghurt du liker godt. :-D

Hvordan lager du det? Du fryser ned yoghurten i noen timer. Deretter pynter du med toppingen din. Det er ikke vanskeligere enn det. :-)

Hva består den smoothien av? Jordbær, banan, yoghurt og juice. Har du akkurat kjøpt det skjerfet? Nei, det kjøpte jeg i fjor. :)

Har du linken til bikinien fra ebay som du har lagt ut bilde av i dette innlegget? Eller evt. hva jeg kan søke på for å finne den? :) Jeg har dessverre ikke noe link. Den er bestilt for over et år siden og ebay-acounten vil bare vise kjøp som er kjøpt innen de siste 60 dagene. Så jeg finner den heller ikke i historikken min. Beklager det. :-/ Tror ikke den har noe spesielt navn. Jeg søkte bare på "bikini". Ellers vil jeg bare anbefale dere som handler på ebay å smøre dere godt med tolmodighet og sitte og bla side opp og side ned. Det er slik du finner de små skattene som sjuler seg blandt all skrotet. :-D

Hvor er jakka fra? Den er mamma sin og er fra match. :-D


Noe annet dere lurer på? Lurer på om jeg skal kjøre i gang en spørsmålsrunde (bloggens første) siden jeg har i det siste fått litt nye leserer. Hva tenker dere om det?

outfit

  Dato: 25.08.2013 Klokken: 19:45 Kommentarer: 20skjorte - gina tricot / shorts - levi's / tank - levi's / solbriller - spania 

Hva synes du?

lovely sunday

  Dato: 25.08.2013 Klokken: 13:31 Kommentarer: 6


Hei og god søndag til alle. I dag skinner sola og jeg våknet av meg selv klokken ni. Det må jo være starten på en fin dag? Til frokost laget jeg med smoothie av frosne jordbær og banan, og hadde amerikanske pannekaker ved siden av. Det tok jeg med meg ut i sola for å spise. Nam, det smakte utmerket. Nå har jeg akkurat kastet på meg bikinien og er på vei ut i sola sammen med litt lesestoff. Senere planlegges en fjelltur. Håper dere nyter søndagen deres, også, før der bærer tilbake på skole og jobb imorgen. 

Hva gjør du?

blue peplum & aztec

  Dato: 24.08.2013 Klokken: 17:44 Kommentarer: 14


sko- mani / armbånd - primark / ringer - bikbok / skjørt - bershka / topp - forever 21

Hei og god lørdag til alle! Håper dere har hatt en fin og solrik dag. Jeg, for min del har vært på jobb siden klokken ni i morres. I gårkveld dro vi til Martha for å feire 18års dagen hennes. Koselig kveld med fine jenter, og god mat! Da fikk jeg endelig anledningen til å bruke den blå peplumtoppen jeg fikk av min søster i vår. Synes den er så fin. Drog hjem fra jobb, hoppet i dusjen og dro rett i bursdag, så håret ble jo så som så. Men men. 

Hva synes du?

new shirt

  Dato: 24.08.2013 Klokken: 11:01 Kommentarer: 9

Den dagen jeg var i Haugesund kom jeg hjem med denne skjorta. Har virkelig fått sansen for slike skjorter i det siste, så behagelige og kule. Denne er kjøpt på gina tricot til kun 199,- . 

Hva synes du?

yesterdays outfit

  Dato: 22.08.2013 Klokken: 19:37 Kommentarer: 15

Skjørt (egentlgi kjole) fra Bershka / Sjal fra Cubus / Genseren er vintage / Skinnjakke fra Bikbok

Hva synes du?

hallo pancakes

  Dato: 22.08.2013 Klokken: 13:51 Kommentarer: 1

Etter at jeg begynte på skolen igjen er jeg konstant sulten. Spiser som en flodhest og vil fortsatt ha mer mat. I sommer kunne jeg gå mange timer på tom mage, mens nå må jeg konstant ha påfyll. Så i dag når jeg var ferdig på skolen i tolvtiden, dro jeg hjem og laget pannekaker. Synes det er veldig godt å spise dem til blåbær og cottage cheese. Senere i dag skal jeg på jobb, og så får vi se hva kvelden bringer. Håper dere har en fin torsdag. Ikke lenge til helg nå! 

Hva gjør du i dag?

onsdag

  Dato: 21.08.2013 Klokken: 21:24 Kommentarer: 4

Hei og god onsdag til alle! For en liten stund siden kom jeg hjem fra Haugesund. Dro dit med søstera mi rett etter skolen for å ta MR av hofta mi. Etter i somme har den ikke blitt noe bedre så jeg ble da henvist dit for å se nermere på hofta og forhåpentligvis finne ut hva som er galt med den. Så nå er det bare å vente i spenning på svar. Hadde på meg et palljettskjørt (egentlig kjole) i dag sammen med en genser jeg fant i skapet til farmoren min. Tenkte å vise dere antrekk i morgen. Nå skal jeg en tur i dusjen før jeg finner senga. Ble helt utslitt av å ligge inni den maskinen, haha. Merkelig det, så jeg kjenner det skal bli godt å legge seg i kveld. Håper dere har hatt en fin dag!

Hva har du gjort i dag?

laid back

  Dato: 21.08.2013 Klokken: 15:32 Kommentarer: 7

hårbånd - primark / shorts - levi's / sko - converse / skjorte - pull&bear / tshorte - stradivarius 

Hva synes du?

nerja

  Dato: 20.08.2013 Klokken: 15:21 Kommentarer: 9

Noen bilder fra min sommer i Nerja, Spania. 

Hva synes du?

lunchtime

  Dato: 20.08.2013 Klokken: 14:00 Kommentarer: 11


Hei og god tirsdag til alle! Håper der har en fin dag. De to første skoledagene har for min del vært veldig chill. Vi gjør ikke noe som helst igrunn. Læreren har elevsamtaler og vi venter på at det skal bli vår tur. Så i dag fikk vi gå hjem i ellevetiden. Da drog Nora og jeg så ned på bibloteket for å fikse med lesestoff til særemnet. Gruer meg allerede til å starte med det. Huff, jaja.. Nok skolesnakk for nå. Da jeg kom hjem laget jeg med en god lunch med smoothie, bær og rundstykker. Har som mål å spise frokost før skolen hver dag fremover, og har til nå klart to av to dager. Må jo prøve å komme meg inn i gode rutiner igjen. Om en liten time skal jeg på jobb. Så vi snakkes senere. Ha en fin dag!

Hva gjør du i dag?

outfit

  Dato: 19.08.2013 Klokken: 21:49 Kommentarer: 17jakke - vintage / bukse - pull & bear / genser - bikbok / sko - converse / briller - cubus

Hva synes du?

home made frozen yoghurt

  Dato: 19.08.2013 Klokken: 16:29 Kommentarer: 18


Laget meg en hjemmelaget frossen yoghurt i går, som ble nokså god. Jeg lot yoghurten stå i frysen i noen timer. Deretter toppet jeg den med m&m's, twix-sjokolade, bringebær og sjokoladesaus. Nam, fin avsluttning på sommerferien. Yoghurt er jo sunnere enn is, så å fryse yoghurt er en fin erstatning for den himmelske iskremen. Nå er det tilbake til litt sunnere alternativer. Så får vi se hvor lenge jeg klarer å holde meg unna. :-) 

Har du laget noe lignende?

min sommer

  Dato: 18.08.2013 Klokken: 20:25 Kommentarer: 4

sommeren startet for min del dagen etter matteeksamen. den dagen dro jeg til bergen sammen med mamma og nora på en liten jentetur, med shopping og pizzabesøk. 

den syvende juni fylte astrid atten år og vi dro på hyttetur for å feire henne. en kjekk helg med fine mennesker, latter og moro. 

en uke før skolen var slutt dro nora og jeg på spontantur til london. der besøkte vi den engelske familien som vi kjenner der borte. vi har også på shopping og mange blomsterkranser bel med meg hjem.

vi besøkte victoria secret og jeg fikk meg en fin bikini og parfymer. vi kjøpte frozen yoghurt i oxford street. og vi var i en funday park litt utenfor london. 

vi var en smule på sightseeing. besøkte en starbucks og dro så hjem til norge igjen. 

hjemme fra london fikk jeg en rebus av en venn der en is var med på kjøpet. nora og jeg hadde mange pizzakvelder før hun dro til hellas. og vi feiret st.hans hos marie med nye gule regnjakker.

så var det stordfest og frida og jeg var ombord i en båt. dagen etter dro mamma og jeg på marked i sentrum.

jeg besøkte tanten min og hennes nydelige kattunger. og jeg dro på sykkeltur til en strand vi besøkte da vi var små. den fjerde juli feiret jeg kjærestens bursdag. 

jeg spiste mange is med mette. og jeg var i dobbel 18årsdag til mari og ranveig. den tiende juli dro jeg til tysnes for å bli med på tysnesfest.

der fikk jeg barnebånd av vakten :-( spiste opptil flere sukkerspinn. og koste meg på konserter. 

den seistende juli fyllte nora atten år, og jeg laget en rebus til hun hvor hun måtte bla kle seg ut som pirat og leite etter ballonger. senere på kvelden fro vi på hytta hennes for å spise kaker og kose oss. der var også marie.

dagen etterpå dro vi til bergen i regnværet. der var vi på shopping og synnøve tok navlepercing. senere var vi på vglista. 

uka etter laget vi supriseparty for martha som da ble atten. koselig kveld med kjekke venner. hun ble så glad! dagene før jeg dro til syden var det kjempefint vær hjemme, så de brukte jeg i solen og sammen med mette på stranda. 

da vi på natten kom fram i malaga skjekket vi inn på et hotell der. dagene etter dro vi til nerja og koste oss på stranda.vi gikk til byen om kveldene og låg ved vannkanten om dagene. 

jeg brukte mine blomsterkranser flittig og spiste myye is. en dag besøkte vi et badeland litt utenfor malaga. 

jeg gikk i skjørt og kjoler hver dag. vi dro på shopping og spilte ping pong. 

da jeg kom hjem fra paradiset dro jeg på hyttetur med mine beste venninner. vi spiste is og dro på båttur. 

vi nøt livet i en hengekøye og spiste mye good mat. på kvelden tok vi rånetur inn til fitjar for å kjøpe godteri. hjemme fra hyttetur spiste jeg frokost med min fine nabo, elisa. jeg feiret nora sin bursdag i en gullkjole. og jeg spiste meg stappmett på kaker. mmm

noen bilder og minner fra min sommer, som var nokså bra. hvordan var din?

gullkjolen

  Dato: 18.08.2013 Klokken: 11:27 Kommentarer: 10

kjole - bikbok / sko - mani

Hva synes du?

birthday

  Dato: 17.08.2013 Klokken: 19:51 Kommentarer: 7

Noen bilder fra bursdagen til Nora i går:Nora hadde pyntet hele huset skikkelig fint. Alt var i fargen rosa og maten var fantastisk. 


Da gjestene kom ble vi til og med servert rosa velkomstdrink. 

Det fine bursdagsbarnet!


Til "middag" fikk vi pizza med salat og tzatziki. Gode Marie, som flytter bort for å gå på internatskole, i dag. :(((


Av kaker fikk vi muffins, gulrotkake, godis, oreokake og marshmellowspops dekket av hvit sjokolade og strø. Vann til munn!


Hva synes du om bildene?

prinsesselunch

  Dato: 17.08.2013 Klokken: 14:08 Kommentarer: 8Hei, håper dere har en fin lørdag! Siste helgen før skolen begynner igjen. Har så mye jeg vil gjøre før skolen starter igjen, men så liten tid. Slik er det vel alltid. Hadde en utrolig koselig kveld med fine jenter og gooood mat i bursdagen til Nora i går. Jeg overnattet her til i dag, og nå sitter vi og spiser kaker på kaker og ser pretty little liars. Har tidenes prinsesselunch der alt er rosa og smaker nyyydelig. Nå er jeg stappmett, og en ny episode PLL venter. Håper dere nyter lørdagen deres også!

Hva gjør du i dag?

birthdayparty

  Dato: 16.08.2013 Klokken: 18:53 Kommentarer: 3

Se så fint Nora har stelt i stand. Åh, tror dette blir en toppers kveld. Nå kommer gjestene og jeg må løpe. 

Hva gjør du i dag?

gold dress

  Dato: 16.08.2013 Klokken: 13:58 Kommentarer: 6


Hei og god fredag! Nå er jeg hos Nora. Hun skal feire bursdagen sin i dag og har pyntet såå fint hjemme hos seg. Kan vise bilder senere. I anledning bursdagen tenkte jeg å bruke min nye gullkjole fra Bikbok. Denne betalte jeg kun en femtilapp for, her om dagen. Kjolen er jo kanskje litt mye i seg selv, men jeg tror den kan bli fin allikevel. Nå skal jeg ned å hjelpe Nora lage pizza. Ha en fin dag! 

Hva gjør du i dag?

oljeanorakk og blomster

  Dato: 15.08.2013 Klokken: 18:55 Kommentarer: 16oljejakke - hh / skjorte - pull & bear / bukse - pull & bear / blomsterkrans - håndlaget av nora 

Hva synes du?

tre fine dager

  Dato: 15.08.2013 Klokken: 13:32 Kommentarer: 10

Noen bilder fra hytteturen vi var på:

Da vi kom på mandag laget vi oss kylling og baconbaguetter. Namm så godt det var! Resten av kvelden såg vi film og spiste mye godis. Dagen etterpå dro vi på båttur inn til Fitjar. Der kjøpte vi altfor store softis. 

Da vi kom tilbake fra båttur i altfor store bølger, med tanke på den lille båten vår, var Nora gjennomvåt. Dette var under regnjakka:

Jeg derimot var helt tørr. En smule våt på baken bare. 

Da våte klær var byttet ut laget Nora pizza til oss. Den var såå god. Nora er utrolig flink til å lage mat. Mesterkokk med andre ord. 
Etter middag var det så fint lys på himmelen. 


Da nyttet vi oss anledningen til å gå ut å ta noen bilder. Skal si himmelen endret seg ganske fort så bildene ble tatt i en fei. 
Dagen i går ble brukt til filmtitting og bading. Vi såg skrekkfilm midt på lysedagen, haha. Det funker det òg. Etter det besøkte vi bestemora mi, før vi kjørte hjem igjen. Jeg hadde tre superfine dager. Måtte sommeren vare for alltid! 

Hva synes du om bildene?

hyttetur

  Dato: 14.08.2013 Klokken: 21:10 Kommentarer: 10


Noen bilder fra mine tre fine dager på hyttetur med to veldig kjekke jenter. Vi har kost oss så mye, og jeg er så stappmett at jeg snart ruller. Er bare så altfor glad i mat, haha. Det er sommer og man har lov til å kose seg! Noen av bildene har jeg postet på min instagram, så dersom du vil følge meg der heter jeg kajasagenes. Du kan også klikke her. 

Hva har du gjort de siste dagene?

new in - spain

  Dato: 13.08.2013 Klokken: 19:18 Kommentarer: 9

Fikk spørsmål om jeg kunne skrive om innkjøpene mine fra Spania, så her er de. Ble ikke så mye som ble med meg hjem, men jeg er fornøyd. 

Sort tshorte fra Stradivarius. Denne er luftig, kort og passer til alt. Cardigan fra Pull & Bear. Er det noe jeg har lite av så er det cardigans. Da jeg så denne måtte jeg ha den. Bukse fra Pull & Bear. Denne satt perfekt på. Stram nede, og slim hele vegen. 

Skjørt fra Primark. Dette skjørtet er litt større en det ser ut på bildet oppe i midjen. Det faller ikke rett ned, men står mer ut. Lillafargen er veldig sommerslig, og mønsteret piffer hele skjørtet opp. 

Bukse fra Pull & Bear. Samme bukse som den lyseblå ovenfor. Genser fra Bershka. Denne er mer brun enn den ser ut på bildet. Genseren er veldig lett og har strikk neders. Rutete skjorte fra Pull & Bear. Denne er av bomull og er superbehagelig å ha på. Dongerishorte fra Stradivarius. En helt enkel dongerishorte, ettersom mine andre enten er for lange eller for korte eller har mønster på seg. Luksusproblem, men allikevel kjekt å finne den som passer til alt. 

Shorts fra Nike. Har den samme i sort, og de er supre å både trene i og slappe av i. Veldig behagelige. Shorts fra Primark. Denne er lilla med mønser som minner om tyedye. Treningsjakke fra Nike. Denne synes jeg er superfin. Den er lyselilla, mørkelilla og har grå hette. Veldig luftig å lett. Passer perfekt til både trening og fjelltur. Bok fra Springfield. Denne boken er som en kalender, hvor man kan skrive to do's og huskelapper til hver dag. Jeg kommer til å bruke den som en planbok, hvor jeg skriver ned alt jeg må huske når det kommer til skole, trening og jobb. 


Pumps fra Primark. Har lenge lett etter noen sorte pumps med slik reim rundt slik som her. Synes de er så fine og på primark fikk jeg dem til under 150 kroner. 


Peachfarget langkjole fra en spansk butikk. Den er ikke fra en kjede eller noe slikt så er vanskelig å vite hvor man kan få tak i lik. Her er bilde av den på. 

Hva synes du om innkjøpet?

españa

  Dato: 13.08.2013 Klokken: 13:32 Kommentarer: 8


Noen bilder fra mitt ferieparadis.

Hva synes du?

outfit

  Dato: 12.08.2013 Klokken: 17:52 Kommentarer: 9


cardigan fra stradivarius - veske og topp fra hm - briller fra primark - shorts fra levis - sko fra converse

Var jo som sagt hos frisøren i dag. Så nå er jeg nyklipt og håret er mykt og friskt igjen. Fikk faktisk tilbud om å være hårmodell for en lærlig der som jeg klipper meg. Det skal foregå utover høsten, så det blir nok spennende. Nå kaster jeg klær, mat og sengeklær nedi baggen jeg skal ha med meg på hyttetur. Nora kommer og henter meg klokken seks så jeg har vel egentlig bare tiden og veien. Skal nemlig på hyttetur med Nora og Marie i dag, på hytta til Nora. Der blir vi til onsdag, så det blir nok toppers. Mye god mat og jentekos. Nå må jeg løpe! Ha en fin dag :)

Hva synes du?

mandag

  Dato: 12.08.2013 Klokken: 12:42 Kommentarer: 6

Hei! Plutselig er det mandag igjen, og bare en uke igjen av sommerferien. Neste mandag sitter jeg på skolebenken igjen og er klar til å fullføre mitt siste år på videregående. Så denne veka skal jeg bare nyte max. Nå sitter jeg og  spiser frokst mens jeg ser på Lost. Om en halvtime må jeg komme meg ut av døren for jeg har en frisørtime å rekke. Nå skal alt slitt og stygt hår bort. Er en smule redd for at håret blir veldig mye kortere enn det jeg har nå, men det vokser jo ut igjen, så det er vel ingenting å bekymre seg for? 
Håper dere får en finfin dag!

Hva gjør du i dag?

siste dagen

  Dato: 11.08.2013 Klokken: 15:05 Kommentarer: 9

Her er noen bilder fra den siste dagen i Spania. Fikk aldri tid til å poste dem da jeg var der nede, så derfor kommer de nå. 

Nesten hver dag i Spania dro vi til stranda. Den siste dagen var intet unntak. Jeg er stor fan av stranda, og føler ikke jeg har vært på ferie før jeg har nøtet mange timer på en strand. 


Håvard og lillebroren min brukte tiden på å spille pingpong.

Etter stranda dro vi hjem og dusjet. Så gjor vi oss klar til å dra til byen. Bestemor fikset seg med leppestift i speilet. 

Det samme gjore mamma.På vei ned til byen gikk mamma og jeg innom en godteributikk. Der fyllet vi posene med fargerike godterier man ikke finner i Norge. 


Så trasket vi nedover i gaten til vi kom til en indisk restaurant, hvor familien satt og ventet på oss. 

Etter middag kjøpte lillebror is. Håvard kjøpte nye solbriller. 

Og Kristin og jeg smilte til kameraet. Senere på kvelden ventet vi i kø for at Kristin skulle bli tegnet. Vi fant frem til en kiosk hvor de solgte frozen yoghurt. Og en slik med brownies, oreo og nonstop-fyll ble betalt for idet vi gikk ut døren. 

Merker hvor mye jeg savner syden og varme nå. Selve atmosfæren er jo heaven. Må nok tilbake til neste år ja.

Hva synes du om bildene?

dork

  Dato: 11.08.2013 Klokken: 00:36 Kommentarer: 12

klær - primark / mobilveske - kappahl / solbriller - cubus / sko - converse

Dette ble gårsdagens reiseantrekk. Dro fra leiligheten i tolvtiden, og var hjemme i åttetiden. Flyet denne gangen var så stappet med folk at vi satt med randoms hele gjengen. Bag'n var stappet med godterier fra taxfreen og veide tonn. Under hele flyturen var det egentlig ganske trangt om plassen og alt for mange folk overalt. Det første vi gjorde da vi hadde kommet inn døra var å dra på matbutikken. Vi var sultne med store bokstaver hele gjengen. Deretter tok jeg en dusj og lå meg i nye sengeklær. Lenge siden det ahr vært så deilig å legge seg. I dag stod jeg opp tidelig for å dra på opplæring på en kafe her jeg bor. Så nå skal jeg begynne å jobbe litt i helgene utover høsten. Det er noe jeg ser frem til! 

Hva synes du?

peach dress and flowers

  Dato: 09.08.2013 Klokken: 12:57 Kommentarer: 3

kjole - spania / sko - spania / hårbånd - primark

Gårsdagens antrekk. Kjolen fant jeg en av de første dagene nede i byen her. Den kostet 11 euro = 88 kroner. Vil si det var nokså billig for en lang kjole som denne. Nå er jeg mest sannsynlig på vei til flyplassen i Malaga. Er ikke hjemme før i kveld en gang. Skal bli deilig å få sove i sin egen seng på to uker. Håper dere har en fin dag!

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 08.08.2013 Klokken: 19:32 Kommentarer: 8
veske - hm / hårbånd - primark / armbånd - hm / kjole - nelly / sko - spania

Hva synes du?

aquavelis

  Dato: 08.08.2013 Klokken: 15:17 Kommentarer: 3
I går besøkte vi et badeland kallet Aquavelis. Badelandet låg litt utenfor Nerja. Det bestod av flere basseng, mange sklier og spiseplasser. Jeg hadde en fin dag. Synes det er kjekt å gjøre noe annet enn å dra på stranden hveeeer dag. 

Hva gjor du i går? 

last day

  Dato: 08.08.2013 Klokken: 11:22 Kommentarer: 5

I dag er vår siste dag her nede. Reiser hjem i morgen på formiddagen, så det betyr at det er bare i dag igjen i dette sommerparadiset. Selv kunne jeg godt blitt en uke til. Men på den andre siden skal det bli godt å komme hjem også. I dag har vi spist vaffler til frokost og nå er vi straks på vei til stranda. Skal nyte denne dagen fullt ut. Håper dere også koser dere!

Hva gjør du i dag?

cut out dress

  Dato: 07.08.2013 Klokken: 11:50 Kommentarer: 10kjole - hm divided / hårbånd - primark / smykke brukt som armbånd - hm / sko - converse

Gårsdagens antrekk falt på denne sorte kjolen fra hm divided. Synes divided tar inn så mye fint og kult, men samtidig enkle klær. Så der liker jeg godt å handle (noe dere kanskje har merket?). Tideligere på dagen var vi på stranda. Jeg droppet solkrem, noe som resulterte i et litt brent ansikt og lepper. :(( Sett bort fra mine hovne lepper koser jeg meg så mye her nede. Soling, bading og god mat, blir det bedre? 
Nå skal vi straks dra på badeland. Har vært her nede 7 ganger nå, men enda ikke besøkt et eneste badeland så det skal nok bli spennende :)

Tusen takk til fine Benedicte som har skrevet så mye fint om meg på bloggen sin, tusen takk!  

Hva synes du?

white dress and flowers

  Dato: 05.08.2013 Klokken: 19:40 Kommentarer: 10
kjole - hm divided / vekse - hm / blomsterbånd - primark / sko - converse

Hva synes du?

beach outfit

  Dato: 05.08.2013 Klokken: 12:02 Kommentarer: 4

bikini - ebay / shorts - levi's / briller - ebay / topp - bikbok 

Hva synes du?

purple skirt

  Dato: 04.08.2013 Klokken: 21:05 Kommentarer: 6


overdel - lindex / skjørt - primark / veske - hm / sko - spania

Hva synes du?

sunday is funday

  Dato: 04.08.2013 Klokken: 19:34 Kommentarer: 3
I dag har vi vært på stranda og solt oss. Noen av oss leser bøker og hører på lydbok, mens Mathias og jeg spiller mye fotball i sanden. Triksing, heading, osv. Slikt synes jeg er kjempegøy! Skal si vi nyter dagene her nede maksimalt. Jeg koser meg værtfall mye. Nå er vi straks på vei ut døren for å spise. Håper dere har en super søndag!

Hva gjør du i dag?

gårsdagens antrekk

  Dato: 03.08.2013 Klokken: 19:23 Kommentarer: 15

overdel - hm / briller - spania / mobilvekse - kappahl / shorts - levi's 

I går var brukte vi hele dagen på shopping. Vi dro først til Marabella til et stort kjøpesenter der. Det heter La Canada og har over 200 butikker. Leste på flere blogger at det skulle være Victoria Secret der, men til min store skuffelse så var det feil. Selv om de ikke hadde noen vs, så hadde de mange andre fine butikker! Deriblant Pull & Bear, Stradivarius, Hollister og Bershka. Etter noen timer der dro vi til en Nike outlet litt utenfor Malaga. Den var ikke sånn super stor, men jeg fikk kjøpt meg både en shorts og en løpejakke, så jeg er fornøyd. 

I dag har vi vært på stranden i mange timer. Og jeg ser nå ut som en tomat i fjeset. Om ikke lenge skal vi dra til byen for å spise middag. Håper dere har en fin dag!

Hva synes du?

lets go to the beach, beach

  Dato: 03.08.2013 Klokken: 12:33 Kommentarer: 4
Opp og hopp, alle i hopa! Her er skinner solen og været er finfint! Jeg har nettopp spist litt brødmat med alliloi ( <3 ) og fått på meg litt solkrem. Jeg har også tatt på meg dette fine skjørtet. Liker lillafargen såå godt. Det ble kjøpt i Malaga på begynnelsen av sydenferien, og er fra primark. Bikinien er fra vs. Nå er vi straks på vei til stranden. Så jeg må få rumpa i gir. Ha en fin dag alle sammen!

Hva gjør du i dag?

neon

  Dato: 02.08.2013 Klokken: 19:54 Kommentarer: 7
kjole - hm divided / smykke - bikbok / sko - primark 

Hva synes du?

frigiliana

  Dato: 02.08.2013 Klokken: 11:08 Kommentarer: 5

I gårkveld dro vi til en liten fjellandsby ti minutter fra Nerja. Denne byen blir kallet for Frigiliana. Jeg synes denne byen er så fin. Så mange fine hus og smale gater. 

I Spania finnes det en del løshunder. Man skal jo ikke kose og klemme så mye på dem, men se såå fin!

Dagens middag ble lasange, spagetti og tapas. 


Etter litt mat dro vi videre oppover i gatene.Vi gikk også innom små butikker på veien.


Der kjøpte jeg postkort som jeg skal sende hjem til min fine farmor.

Så gikk vi videre oppover. Mine foreldre dro innom et kunstgalleri, og jeg ble sittende og vente utenfor. 

Bestemor kjøpte seg postkort som hun skulle bruke som bilder og ramme inn.


Da de endelig var ferdige gikk vi litt lengre opp, før vi dro nedover igjen. 

Der gikk vi til innkjøp av is. 

Jeg prøvde en tyggisis. Ikke til å annbefale, men moro å prøve noe nytt!

Deretter satt vi oss i bilen og dro hjemover. 

Hva synes du om bildene?

antrekk

  Dato: 01.08.2013 Klokken: 20:42 Kommentarer: 9


topp & skjørt - new look / mobilveske - kappahl / sko - converse 

Hva synes du?

første august

  Dato: 01.08.2013 Klokken: 16:44 Kommentarer: 3

Hei og god torsdag til alle! Tenk at det allerede er første august? Tiden flyr! Og det er bare nitten dager til vi sitter på skolebenken igjen. Nokså kjipt å tenke på igrunn, selv om det skal bli godt å komme tilbake til litt rutiner igjen. Vil tro etter en uke med skole og mas, vil jeg mene det stikk motsatte. Nå skal jeg nyte desse fine ukene i Spania før jeg skal tenke videre på skole.

I dag har vi tilbrakt formiddagen ved bassengkanten. Deilig å ha en dag der man ikke får sand på hele kroppen, også. Selv om stranden er favoritt plassen i mine øyner. 


Nå skal jeg hoppe i dusjen og i kveld bærer det til byen som alltid. I morgen drar vi til Marbella på shoppingtur. Vil tro det skal bli veldig bra ettersom de har et stort kjøpesenter med mange fine butikker. Jeg gleder meg! Håper dere koser dere like mye som jeg.

Hva gjør du i dag?