august 2012 (kajasagenes)

FINE FINE FREDAG

  Dato: 31.08.2012 Klokken: 16:37 Kommentarer: 2Hei, og god fredag til alle! Fredager er så fine, for da vet men at det ikke er skole på 2 dager. Noe som betyr at man kan sove lenge, og trenger ikke å sitte rett opp og ned på skolebenken fra 8-15. Denne fredagen har jeg hatt mattefagdag. Jeg tar R1-matte, den vanskeligeste, men takket være flink lærer klarer jeg å henge sånn halvveis med. Mattedagen gikk egentlig ganske greit. Resten av dagen skal jeg til Nora, sammen med Marie. Trekløveren ♥. Der skal vi lage middag og kose oss. Blir nok en fin kveld. 

Hvordan er din fredag?

NOE Å SAVNE VED SOMMEREN

  Dato: 30.08.2012 Klokken: 18:20 Kommentarer: 8

♥ hytteturer med fine jenter

♥ gå rundt i lette klær hele dagen lang

♥ spise akkurat det man har lyst på 

♥ dra til varmere strøk

♥ plukke bær i hagen

♥ dra på piknick med de nærmeste

♥ bade i varmt syden vann

♥ være halvveis brun på beina

♥ samle gode minne på hånden, sammen med malingsflekker fra årets sommerjobb

♥ fly

Hva synes du om bildene? Hva savner du med sommeren?

MESSY HAIR

  Dato: 28.08.2012 Klokken: 16:14 Kommentarer: 14


Hva synes du om bildan? 

 

ANTREKK

  Dato: 27.08.2012 Klokken: 16:16 Kommentarer: 6


Jakke, genser og smykke fra Bik Bok // Shorts fra Levi's // Sko fra Converse

Hei, nå er jeg hjemme fra skolen. Startet sent + hadde bare 2 timer og en gym time. Ganske grei skoledag, med andre ord. Nå skal jeg gjøre noen lekser, før jeg håper på å få levert inn kameraet mitt på reperasjon. Senere skal jeg på trening. Håper dere får en fin dag!

Hva synes du?

MANDAG

  Dato: 27.08.2012 Klokken: 09:07 Kommentarer: 2

God mandag alle sammen! Nå sitter jeg og spiser frokost, og skal straks dra på skolen. Snakkes! 

Hva skal du i dag? 

WE HEART IT

  Dato: 26.08.2012 Klokken: 15:28 Kommentarer: 7

I går laget jeg meg en weheartit konto. Har tenkt på det lenge, men har bare ikke gjort det. Så da er det bare til å følge meg der, dersom du har lyst. Trykk på bildet for å komme til kontoen min. 

Hva heter du på weheartit?

ROOM INSPIRATION

  Dato: 25.08.2012 Klokken: 22:52 Kommentarer: 16from weheartit.com

Hva synest du?

LØDA

  Dato: 25.08.2012 Klokken: 12:21 Kommentarer: 7

God lørdag alle sammen! Fineste dagen i uka, eller hva? Nå sitter jeg å spiser skive med leverpostei og agurk, har fått helt dilla på det, mens jeg bestiller hjem to kjoler fra Nelly. Resten av dagen skal jeg tilbringe sammen med alle mine kjære leksene mine. Dette vil nok bli en kjedelig lørdag, for min del. Men nå venter leksene, vi snakkes. Håper dere får ein fin lørdag. 

Hva skal du i dag?

GÅRSDAGENS ANTREKK

  Dato: 25.08.2012 Klokken: 01:40 Kommentarer: 6

Bukse fra HM // Veske fra Kappahl // Genser og skinnjakke fra Bik Bok // Smykke fra Primark // Wedges fra Ellos

Hva synest du?

FREDAGSKVELDEN

  Dato: 24.08.2012 Klokken: 19:43 Kommentarer: 2

I kveld bruker jeg kvelden sammen med Norabestiss, vi spiser kake og hjemmelaget pizza og koser oss med PLL og film. Fin fredag! 

Hva gjør du i kveld? 

UKENS SPØRSMÅL

  Dato: 23.08.2012 Klokken: 18:12 Kommentarer: 5

Hva er ditt beste stiltips? Stiltips? Emh, haha, jeg er ingen stilekspert, men spør du meg så passer converse til alt. 

Kan du vise favoritt neglelakken din? Synest kanskje blank neglelakk er det fineste, for det ser mest naturlig ut, men jeg liker også veldig godt desse : 


Når begynte du med foto? Jeg begynte så vidt å ta litt bilder i 2010/2011, men å ta bilder og prøve meg frem begynte jeg vel med i januar i år. Altså jeg er nokså nybegynner. 

Oi, utrolig fint innredet :) Er det ditt rom? Nope, men kunne gjerne vært det. Det er tvstuen hos Martha, som resten av huset deres, er kjempefint! Hvem er Eivind? Eivind er en av mine beste kompiser :D 

Hvor har du kjøpt neglelakken? Den kom i en pakke på tre, fra HM. 


Noe du lurer på til neste gang?

SOMMER 2012

  Dato: 22.08.2012 Klokken: 22:45 Kommentarer: 4

Fredag 15.juni, fikk jeg vite at jeg ikke var komt opp i eksamen og kunne derfor dra hjem fra skolen og vite at jeg trengte ikke å møte opp før 8 uker senere. Sommerferien kunne begynne. Jeg startet det som har vært en fantastisk ferie med å feire bursdagen til en av mine nærmeste venninner, Mette. 


Den 20. juni hadde Synnøve bursdag, og vi, jentene, overrasket henne på døren med kake, hatter og ballonger. 


Senere på dagen dro jeg på hyttetur med Nora og Marie. Da laget vi pizza, såg film og dro på båttur og fisketur. Vi koste oss så mye at vi avtalte å dra på hyttetur i slutten av ferien også. Og det gjorde vi!

Etter en fin hyttetur jobbet jeg en uke på fotballskole før jeg dro ned til det varme paradis sammen med min bestevenninne. I Spania koste vi oss med varme late dager på stranden og fine middagsstunder i byen om kvelden. Besøkte også flere små og store byer. Hadde to flotte uker der, og savner det allerede. Etter to fine uker i varmere strøk var jeg en uke hjemme der jeg var i Bergen på VG-lista, var på Kråko på Noras bursdag, var på Tysnes på festival og hjemme sammen med min kjære Tønsbergjente Julie. 
Etter en uke hjemme med gode venner og trening hver eneste dag dro vi på Dana Cup. En helt konge uke, som vil være noe av det morsomeste, kjekkeste og mest minnerike tingene jeg har gjort i sommer. Etter en uke i Danmark, var jeg syk en uke. Det var vel den kjedeligeste uken i hele ferien. Etter den alt for lange forkjølelsen var over dro jeg på familiemiddag til Kråko, gikk på blåbærplukketur med Astrid og cafebesøk med Nora. Slik sommeren hjemme skal være. 
De siste ukene har jeg brukt på å plukke bær, kosekvelder og dager sammen med gode venninner, frokostsamlinger hos meg og turer på Vikjo og på picnik. 


Jeg avsluttet denne fine sommerferien på samme måte som jeg startet den, på hyttetur med mine to beste venninner. Hvordan har din sommer vært?

DAGENS ANTREKK

  Dato: 22.08.2012 Klokken: 16:55 Kommentarer: 9


Genser, ringer og smykke fra Bik Bok // Shorts fra Levi's // Ørepynt fra Glitter // Sko fra Converse

Først nå har vi startet med skikkelige timer og begynt å jobbe med lærestoffet, på skolen. Kan vel ikke si jeg har så mye imot den velkommen tilbake-praten hver dag,i hver time, heller da. "Jeg heter Kaja, jeg spiller fotball på fritiden" - alt jeg har å si. Haha. Er egentlig ganske greit å være tilbake på skolen, og det å få se alle igjen. Dessuten tror jeg også at jeg har fått ganske mange flinke lærere så det hjelper jo mye på alle de vanskelige fagene jeg har valgt. Nå skal jeg få startet med leksene, og så i kveld skal jeg sitte barnevakt med Nora. 

Hva synest du?

HYTTETUR

  Dato: 19.08.2012 Klokken: 22:10 Kommentarer: 2Noen bilder fra en veldig koselig og kjekk tur med mine beste venninner. Nå skal jeg finne sengen, for i morgen er første skoledag. Skal si jeg gleder meg!!!! nei. Håper dere har hatt en fin dag. 

Hva synest du om bildene?

SOMMERPREG

  Dato: 17.08.2012 Klokken: 09:57 Kommentarer: 3

Disse bildene minner meg veldig om hvordan norsk sommer er. 

Nå drar jeg på hyttetur. Ha en fin fredag alle sammen! 

Hva synest du om bildene?

FIN TORSDAG

  Dato: 16.08.2012 Klokken: 19:29 Kommentarer: 5
Fineste Astrid!

Hei! I dag har vært en skikkelig fin dag! Startet dagen klokken 8. Noe som er ganske bra, med tanke på min tideligere døgnrytme. Klokken 11 kom Eivind på besøk for å spise frokost med meg. Vi laget kylling- og pastasalat og smoothie. Veldig koslig! Så senere fikk jeg besøk av Astrid. Vi klippet på Levis buksene vi kjøpte i Danmark (skal vise senere) og så laget vi browniese. Jeg er tidenes matmonster. Det er jo nesten gale. Senere dro vi ned på kaien for en liten picnik. Skulle egentlig dra på stranden, men det var jo helt overskyet og ikke noe badevær. Tok med oss salat fra frokosten og browniesen. Veldig koslig det og. Så egentlig har jeg hatt en ganske fin torsdag til nå. Og bedre vil den bli siden vi skal på trening om en liten time. Må si jeg liker å ha sommerferie jeg. Er vel kanskje noen av dere som har allerede startet? Vi starter ikke før mandag, så i morgen og helgen skal nytes fullt ut. 

Har du sommerferie?

DAGENS ANTREKK

  Dato: 14.08.2012 Klokken: 18:37 Kommentarer: 15
Topp fra Oakwood // skjørt (kjole) fra Risøe // Jakke fra Vila // Sko fra Converse // Lommebok fra Friis Company // ringer fra Bikbok 

Beklager helt forferdelige bilder...

I dag har jeg brukt dagen sammen med Synnøve. Vi spiste is på to forskjellige cafe'er. Glader i is? ja. Veldig koslig i alle fall. Men nå må jeg løpe, slik at jeg rekker trening! 

Hva synest du?

GOOD MORNING

  Dato: 14.08.2012 Klokken: 11:14 Kommentarer: 3


God morgen, alle sammen! Våknet faktisk av meg selv kvart på 10 i dag. Det må være sommerens første. I dag skal jeg male gjerdet, fikk ikke tid til å male det i går så da må jeg gjøre det i dag, og så skal jeg møte Synnøve på Vikjo. Blir nok veldig koselig! Akkurat nå sitter jeg å spiser kake fra farmors bursdag i går. Herregud for et matvrak jeg er. Liker å tro at denne kaken er litt sunn siden det er bær på den da. Hihi. Håper dere får en fin dag.

Hva skal du i dag?

LAST NIGHT

  Dato: 13.08.2012 Klokken: 15:22 Kommentarer: 6

I går var jeg jo hos Martha. Alltid veldig koslig. Endte opp med at jeg kom dit så sent at mammaen hennes laget heller indrefilet av svin og fløtegratinerte poteter til oss. Ååå, så godt. Og da vi fant ut at vi manglet margarin til browniesen våret laget vi heller kakao med is og hadde sjokolade attmed. For et kosthold jeg har for tiden... Huff. Så såg vi en gammel film, Familiefellen het den. Så koselig. 

Nå skal jeg ut i sola og male litt videre. Er snart ferdig nå, glede. Resten av dagen skal vi feire farmor sin bursdag og så skal jeg på trening. 

Hva skal du i dag?

STRAWBERRY DROPS

  Dato: 12.08.2012 Klokken: 00:28 Kommentarer: 5


Synest det er så mye kosligere å gi bort en pose med drops når den er litt pyntet. 

Hva synest dere?

FESTIVAL

  Dato: 11.08.2012 Klokken: 22:21 Kommentarer: 6

Hei. I dag har jeg vært på Fitjar festivalen. Var veldig fint vær, så det ble en veldig fin dag. Senere dro vi på middag til tante og onkel, som har hytte på Fitjar.Veldig fin på håret da....

Hva har du gjort i dag?

KOSEKVELD

  Dato: 10.08.2012 Klokken: 23:29 Kommentarer: 13Nå sitter jeg hos Nora sammen med Marie, Vi har nettopp sett en veldig fin og rørende film, Soul surfer heter den. Anbefales! Kom hit i sekstiden. Da hadde Nora laget hjemmelaget pizza og browniese til oss. Mesterkokken! Nå skal vi sikkert se en ny film. Ha en fin fredagskveld, dere!

Hva gjør du i kveld?

FREDAG

  Dato: 10.08.2012 Klokken: 16:00 Kommentarer: 8


Hei, og god fredag til alle. I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye. Malt litt på gjerdet og ryddet rommet litt. Driver med sånn smårydding hele tida, noe som ender opp med at jeg aldri blir ferdig. Nå skal jeg ta meg en liten treningsøkt før jeg hopper i dusjen og gjør meg klar til middag hos Nora. Håper dere får en flott dag. 

Hva skal du i dag?

VED EN LANDEVEI

  Dato: 08.08.2012 Klokken: 20:03 Kommentarer: 11


Hva synest du om bildene?

TODAY

  Dato: 07.08.2012 Klokken: 18:10 Kommentarer: 8

Hei, i dag har jeg vært sammen med Nora og Marie. Vi dro ut til Marie i ett-tiden og har vært der helt til nå. Har kost meg mye sammen med de to, noe jeg alltid gjør. I dag laget vi browniese med is og godteri og såg på "Eventyret i New York". Koslig!

Marie og dem har pusset opp kjøkkenet sitt, og de har fått det såå fint! 


Hva har du gjort i dag?

SPØRSMÅL

  Dato: 07.08.2012 Klokken: 11:29 Kommentarer: 5

Hvor mye kostet conversene????? håper du svarer :) De kostet 600,-. Altså nesten 100,- billigere i Danmak enn i Norge. 


FOR NOEN NYDELIGE BILDER!! Eelsker Spania!! Bodde der da jeg gikk i 7.klasse, og kunne egentlig bare tenke meg å flytte tilbake :) Hvor i Spania var du egentlig? Å tusen takk! Kunne godt tenke meg tilbake jeg og! Jeg var i en by som heter Nerja. Ligger ca 40 min utenfor Malaga. :)

Veldig fint! Hvor redigerer du bildene dine? :) Desse bildene har jeg redigert i Picasa. 


Hva er det du har på isen? :D Haha, jeg har oboy og sånn stivner på isen saus. 


Så fine bilder! ka linsa bruker du? Her har jeg brukt en sigma 18-200 mm linse. :)

woow, nydelige bilder! hvilket kamera bruker du? Jeg bruker et canon 1000d kamera med en (se forige spørsmål) linse.


Du som har skrevet? I såfall skriver du kjempe fint! :) Ja, det er meg ja. Tusen takk for det :)

Noe du lurer på til neste gang?

ANTREKK

  Dato: 06.08.2012 Klokken: 22:24 Kommentarer: 11

Topp og hårring fra HM // Shorts fra veromoda // Vest fra Bershka // Sko fra Converse // Veske fra Primark

Hva synest du?

OUT PICKING BERRIES

  Dato: 06.08.2012 Klokken: 17:07 Kommentarer: 12
Hva synest du om bildene?

CAFE

  Dato: 06.08.2012 Klokken: 14:13 Kommentarer: 7


Nå har jeg akkurat kommet hjem fra et lite cafe besøk med Nora. Nå skal vi ut en tur, snakkes!

Hva skal du i dag?

BLUBERRIES

  Dato: 06.08.2012 Klokken: 01:18 Kommentarer: 8


Hva er vel mer sommer enn blåbær? 

BLÅBÆRSØNDAG

  Dato: 05.08.2012 Klokken: 20:53 Kommentarer: 6
Hei, i dag har jeg brukt hele dagen min sammen med Astrid. Den kjekkeste jenta som jeg har så mye til felles med, vi er liksom så like. Så alltid koslig å være med henne. I dag har vi brukt mesteparten av dagen i blåbærlyngen. Var ikke sånn veldig mye blåbær da, men koslig var de da uansett. Etter ett par timer i skogen dro vi hjem til meg og stekte vaffler og spiste de med jordbær med sukker og selvfølgelig blåbærsyltetøyet vårt. Haha, nå tror jeg at jeg må rydde rommet litt. Slenger liksom alt fra meg på gulvet. Ikkje bra.. 

Hva har du gjort i dag?

TODAYS BREAKFAST

  Dato: 05.08.2012 Klokken: 11:29 Kommentarer: 9Nå skal jeg få besøk av Astrid. Vi skal plukke blåbær, og så får vi se hva som skjer videre i løpet av dagen. Ha en fin dag dere!

Hva skal du i dag?

INSPO by me

  Dato: 04.08.2012 Klokken: 13:34 Kommentarer: 14

Hva synest du? 

FAMILIEBESØK

  Dato: 04.08.2012 Klokken: 01:39 Kommentarer: 4

Hei, beklager litt dårlige oppdateringer i dag.. Har hatt det litt travelt faktisk. Er forresten mye bedre og nokså feberfri så det er veldig deilig å endelig få noe utav dagen. Først var jeg på Vikjo med mamma, og før vi hadde rukket å komme skikkelig hjem var vi på vei ut igjen. Og nå har jeg akkurat kommet hjem fra koselig familiebesøk på hytta til Nora og dem. Kjempemye god mat og fint vêr, faktisk!


Hva har du gjort i dag?

SOMMER

  Dato: 03.08.2012 Klokken: 00:28 Kommentarer: 8


små herligheter om sommeren


Hva synest du om bildene?

FAVORITE QUOTES

  Dato: 02.08.2012 Klokken: 19:06 Kommentarer: 8Noen du likte? 

KISS

  Dato: 02.08.2012 Klokken: 13:10 Kommentarer: 13Hva synest du om bildene?

DRØMMEFANGER

  Dato: 01.08.2012 Klokken: 11:08 Kommentarer: 6
Denne drømmefangeren er plassert over sengen min. Den henger der i taket og skal fange mine drømmer gjennom natten. For det er vel det den er for; drømme-fanger? 

Hva synest du om bildene? Har du en drømmefanger?