juli 2015 (kajasagenes)

sunny outfit

  Dato: 28.07.2015 Klokken: 16:45 Kommentarer: 6
overall - topshop / skjorte - urban outfitters / sko - new look / klokke - dw 

Et lite antrekk fra helgen da vi var i Bergen. Fredagen brukte vi til å tømme x antall bager for klær og pakket opp esker med ting. Klokken var hav to før vi kom oss i seng, og vi var da enda ikke ferdig med å pakke ut. På denne solskinnsdagen i Bergen dro vi på IKEA og fylte handlekurvene overfylle og lot tusenlappene lette. Vi fikk kjøpt oss litt av hvert og jeg merker det skal bli godt å komme tilbake til leiligheten når vi har fått litt ting på plass. Merker jeg grugleder meg litt til den nye tilværelsen. Å bo hjemmefra, være student og ikke lengre tjene gode penger hver måned blir en forandring. Og jeg er sikker på det blir en god en!

Hva synes du?

ready for my summer vacay

  Dato: 27.07.2015 Klokken: 13:57 Kommentarer: 1

God mandag alle sammen! Denne mandagen har jeg sett frem til lenge nå. Spesielt etter en sommer med 10 grader og regn, skal det bli deilig å sette kursen mot varmere strøk. Sol, sommer, god mat og de jeg er aller mest glad i. Det blir nok en god kombinasjon. Petter og jeg drar til Spania i dag, mens resten av familien drar nedover på fredag. Nå er alt av bikinier, solkrem og klær pakket og vi er klar til å dra! Dette blir bra!


Ready for my summer vacay - Spain here we come! Ønsker dere en super uke!

latest q & a

  Dato: 27.07.2015 Klokken: 10:01 Kommentarer: 0

Hva heter skriften på der det står "my everyday makeup"? Den heter Learning Curve, og er lagt til i picmonkey.com. :-D

Hva skal du studere? Jeg skal ta et årsstudium i psykologi. :-)

Er det lenge siden du kjøpte kjolen? Den var dødsfin! Kjøpte den på H&M i slutten av mai. Den er i merket Divided. Takk for det! :-)

Neglene dine ble skikkelig fine! Er det vanlig manikyr du tok? Takk for det! Jeg tok en fransk manikyr med shellac. :-)

Vil du anbefale å ta shellac? Ødelegger det neglene eller blir de stygge når de vokser ut? Og hvordan fjerner man shellac fra neglene? Hmm, vanskelig spørsmål i grunn. Shellac er utrolig fint, og man kan ha sine egne negler, og slipper med det å sette på falske negler. Det synes jeg er veldig greit! Shellac kan jo også vare ganske lenge. Mine har holdt til 3 - 4 uker. Samtidig må jeg ærlig si at jeg har ikke funnet ut hvordan jeg skal få den av. Det sies at neglelakkfjerner med aceton skal være bra å bruke. Ved at du dypper bomullsdotter ned i aceton og så legger bomullsdotten på neglene og tar aluminiumfolie rundt. Ha på aluminiumfolie i 10 minutter og shellacen skal da være lettere å fjerne etterpå. Dette har ikke funket på meg de siste gangene jeg har tatt shellac og jeg har endt opp med å bare dra av shellacen. Da har ikke neglene vært så fine etterpå, for å si det slik. Men jeg har flere venninner som har fått til å fjerne shellacen ved hjelp av aceton. Som sagt et vanskelig spørsmål å svare på. Shellac er veldig fint og varer lenge, men å ta det av er noe dritt! Haha.

Hei! Tok du vippe-extensions? Hvis du tok, hvor tok du? Hei du! Nei, det tok jeg ikke. Jeg vurderte å ta det, men vi ble enige om å bruke tiden på andre ting. Ettersom å ta vippe extensions kunne fort ta 2 timer. Hadde jeg tatt ville jeg ha tatt det på Jacques Andre Hair and Spa. Samme plass som jeg har fikset neglene mine to av gangene jeg har vært i Gdansk. 

Når kjøpte du den kjolen? Den ble kjøpt i januar. 

Utrolig fine bilder! Hvilken app bruker du og hvordan redigerer du dem? Tusen takk for det! På bilder tatt med mobil bruker jeg å redigere i appen vsco, mens bildene tatt med kameraet redigerer jeg lysstyrke og kontraster i gimp. :-D

Er det lenge siden du har kjøpt cardiganen? Den kjøpte jeg på H&M i desember i fjor, litt lenge siden ja. Men for all del, du finner den sikkert! :-)

 

Ser du har en nydelig Fitjar bunad(?). Har du slekt på Fitjar? Jepp det har jeg! Moren min er fra Fitjar. Jeg har en bestemor og tanter og onkler på både mamma og pappa sin side som bor der. :-)

Hva hadde du i pakken? Det er og forblir en liten hemmelighet. Noen ting kan man få lov å holde hemmelig. :-) 

Kan jeg spørre deg hvor den hvite cardigan/kåpen du har på deg er fra? Den er fra Gina Tricot og er en favoritt hos meg. Så fluffy og god! 

Hvor er solbrillene fra? Solbrillene er fra Bikbok! 

Hvilket hotell bodde dere på da dere var i Gdansk? På alle mine besøk til Gdansk har jeg bodd på Hotell Artus. Trives veldig godt der. Det er supersentralt, rent og har hyggelige og hjelpsomme resepsjonister. Jeg har skrevet mer om hotellet i Gdansk guiden min, her

Hvor er maten på bildene fra? Begge bildene er tatt på min siste tur til Gdansk i mars. Venstre bilde er fra en restaurant med navnet CICO, mens det høgre bildet er fra restauranten på Hotell Artus. 

Kan du legge ut innkjøpene fra Londonturen? Jeg bruker jo igrunn å gjøre det, ettersom flere av dere synes det er gøy å se hva nytt som entrer min garderobe etter jeg har vært på reis. Denne gangen kommer jeg ikke til å lage et egent innlegg om hva jeg har kjøpt. Sist gang jeg gjorde det fikk jeg mye positiv tilbakemelding, men jeg ble også påminnet om hvordan slike innlegg kan vinkle meg som person. Jeg ønsker ikke å virke verken skrytete eller overfladisk og velger med det å heller vise dere mine nye innkjøp i antrekk og i andre innlegg. Ikke i ett egent innlegg denne gangen. Beklager. 

Hvor får man tak i det kameraet? Jeg fikk mitt i julegave i fjor, og det er bestilt fra Ebay. Ebay har alt! :-D

 Noe annet du lurer på?

a little me-time

  Dato: 26.07.2015 Klokken: 18:25 Kommentarer: 1

Av og til er det så deilig å sette av hele kvelden til seg selv. Jeg elsker alenetid og alle dens goder. Da kan jeg gjøre nett hva jeg vil, og kose meg bare med meg selv. Da tar jeg meg en lang dusj og pleier kroppen med mine favorittprodukter. 

Jeg starter alltid min lille egenpleie-rutine ved å ta meg en god lang dusj eller kose meg i badekaret til jeg kjenner vannet begynner å bli kaldt. Da fjerner jeg sminken og vasker ansiktet med ansiktvasken fra Douglas. Den fjerner alt av sminke og smuss og er en nødvendighet i hverdagen. Den lille børsten fra The Body Shop med silkemyke hår er veldig god mot huden og gjør sminkefjerningen lettere. 

Ellers er jeg veldig glad i å pleie håret. Nå for tiden bruker jeg Wella sin Sp hårkur for mine slitte tupper. Denne lar jeg virke i fem minutter innrullet i ett håndkleet. Skyller så ut hårkuren i varmt vann før jeg avslutter med å skylle håret i kaldt vann, slik at hårets skjellag lukkes. I mellomtiden da hårkuren virker bruker jeg å skrubbe kroppen med en god skrubb og mine gode skrubbehansker. Dette er lurt å gjøre før du vender snuten mot varmere strøk slik at brunfargen skal sitte lengst mulig. 

Da jeg er ferdig i dusjen grer jeg gjennom det fuktige håret, før jeg lar det lufttørke. Den store kammen fra The Body Shop passer supert for mitt lange, halvtykke hår, og har vært min medhjelper mot flokete hår i årevis. 

Etter jeg har skrubbet kroppen skrubber jeg ansiktet med en peeling gel fra Obey Your Body Radiance-repair. Den fjerner døde hudceller, gjør huden myk og glatt og bidrar til å rense huden. Deretter vasker jeg ansiktet i kaldt vann før jeg bruker ansiktsrullen fra The Body Shop, og tilfører så en god ansiktkrem. Med body lotionen fra Biotherm gir jeg fuktighet til både kropp og sjel. Den gir mye fuktighet, er enkel å påføre og lukter himmelsk, og har med det vært en favoritt i årevis. Leppene mine skrubber jeg med en lip scrub fra Lush

Det siste jeg gjør før jeg forlater badet er å file neglene og påføre neglene en liten dråpe med olje. Denne oljen kalles cuticle oil og gjør slik at neglene ikke danner det hvite neglebåndlaget man ofte har nederst på neglene. Både filen og cutical oljen er i merket Soap & Co

For å fullføre en slik pleiekveld finner jeg fram en god film, popcorn og sjokolade. Da er jeg i mitt ess. 

Hvilke produkter sverger du til?

 

black

  Dato: 24.07.2015 Klokken: 13:06 Kommentarer: 8


tee - stradivarius / bukse - hm / genser - bershka / veske - hm / sko - new look 

Hva synes du?

smoothie o'clock

  Dato: 23.07.2015 Klokken: 13:45 Kommentarer: 4

Spending my day with my smoothie, magazines and a book. 

God torsdag alle sammen! Nå var det virkelig på tide med en liten hverdagsoppdatering her inne. Er blitt så alt for mange forhåndsskrevne innlegg i det siste at jeg ikke lenger husker sist jeg hadde et vanlig innlegg. I dag nyter jeg dagen med en sen, men god frokost. Bestående av rundstykker og min favorittsmoothie. Den er laget av bananer, jordbær og eplejuice. En superherlig kombinasjon som gir et veldig friskt og mettende resultat. Til tross for en sen frokost har jeg allerede fått gjort en god del i dag. Startet dagen med å jogge, trene mage hjemme og dro deretter innom apoteket og i et møte i banken. Nå sitter jeg her nydusjet med min smoothie og Det Nye som dukket opp i postkassen min. Snart klar til å pakke ned det første flyttelasset. I morgen drar vi til Bergen med en stor del av det vi skal ha med oss når vi flytter. Eskene er allerede fulle og vi har et helt klesskap igjen. Hvordan skal dette gå? Haha. Ønsker dere en super torsdag! 

Hva gjør dere i dag?

preikestolen

  Dato: 22.07.2015 Klokken: 09:32 Kommentarer: 7

På mandag tok vi turen til Preikestolen. Vi var oppe og hoppet i syvtiden og klokken halv ett startet turen oppover. 

Tanten min hadde med seg hunden Maya og hun fikk jeg låne oppover. Stakkars liten. Kan ikke være lett å være så lang med så korte bein. På noen av steinene var hun rett og slett for lav til å komme seg opp. Så da ble hun båret. 

Den vakre Lysefjorden. 

Det var visst ikke bare vi som hadde planer om å ta turen oppover til Preikestolen denne dagen. Halve Asia og halve Spania var også med, i sine, noen flottere enn andre, turantrekk. Jeg sier bare; pumps, skinnjakke og dongeribukse. For å ikke glemme bæreposer til å ha maten i. Jeg fikk faktisk følelsen av at jeg var i utlandet oppover der. Det eneste jeg hørte hele dagen var asiatisk, spansk, dansk og fransk. En gang innimellom kunne du kanskje høre en nordmann. Første gang jeg har opplevd å gå på fjelltur i kø.

Da vi kom opp på toppen må jeg si jeg ble litt skuffet. Det var jo skodde og vi fikk ikke sett noe som helst. Alt var jo hvitt. 
Heldigvis klarnet det og solen kom frem. Ah, så deilig! Vi fikk tatt mange bilder fra den flotte utsikten!
Det var utrolig fint der oppe!

Det var en utrolig fin tur, til tross for at vi gikk på tur i kø. Her vil jeg tilbake! Etter åtte timer i bil og fire timer på fjelltur kan jeg trygt si jeg var helt ferdig. Sovnet før hodet traff puta. 

Har dere vært på Preikestolen?

braids

  Dato: 21.07.2015 Klokken: 10:27 Kommentarer: 5kjole - veromoda / veske - medicine / sko - reebok 

Et antrekk fra Londonturen hvor jeg var ute og luftet flettene mine. En ting må sies om disse bildene; jeg er IKKE så blek som det ser ut. Det er kanskje verdens dårligste sommer sånn værmessig denne sommeren, men blek er jeg ikke. Haha

a day in london

  Dato: 19.07.2015 Klokken: 11:29 Kommentarer: 6

Et lite knippe bilder fra den ene dagen vår i London. Etter en god frokost the british way, med egg og bacon, pølse og toast med smør, tok vi toget inn til London for å tilbringe dagen vår der. Solen var også fremme denne dagen, og temperaturen var fin. En fin dag å utforske Londons gater på! 

Nora leste kart og huket av hvilke steder som stod på planen å besøke denne dagen. Mens jeg knipset bilder. 

Vi tok undergrunnen til Westminister, for å se London Eye og Big Ben. De typiske turiststedene med andre ord. Denne dagen krydret det med mennesker her. Broen over til London Eye gikk vi ikke ut på en gang. Ikke fordi vi ikke ville, men det var umulig å komme seg gjennom den store folkemassen som også hadde bestemt seg for å være turist i London denne dagen. 
Vi fikk sett det vi kom for å se, pluss knipset noen fine bilder, så det var ingen grunn til å klage. 

En seleshorts lånet av min søster ble antrekket for dagen, samt min praktiske fjellraven sekk på ryggen og gode birkenstock på beina. 

Deretter tok vi undergrunnen til Piccadilly Circus. Vi fikk sett den kjente store reklameveggen og noen av de kjente teaterene. 


Deretter vandret vi videre oppover Soho. Soho er kjent for å ha ett litt negativt rykte på seg, noe området ikke fortjener. Synes det var riktig så koselig der, jeg!


Bare se på disse godsakene Soho hadde å tilby. Hadde det ikke vært for at frokosten fremdeles mettet litt for mye, hadde vi nok ikke nølt med å gå innom her. I håp om å finne China Town tok Nora opp kartet sitt. Kartet ble vi ikke smart på, så jeg spurte en engelskmann. Vi skulle visst bare følge gaten vi stod i, videre nedover. Verre var det ikke. 

Og da fikk vi se China Town. Umulig å unngå når du nærmer deg.  


Med sin kinesiske atmosfære var det en opplevelse i seg selv å gå i denne gaten her.

Videre dro vi videre oppover Regent Street, med en liten avstikker innom den kjente turistgata Carnaby Street. Her likte jeg meg! Snakk om en fin gate med sine butikker, små shops og restauranter. På en solfylt dag som denne var det ikke rart at menneskene trakk hit. 


Her tok vi oss en matbit og knipset bilde etter bilde. 

I den ene gaten kom vi over klesbutikken Brandy Melville, og siden da ble kameraet byttet ut med handleposer. Litt shopping må alltid til når man er i London. Vi gikk ut av Carnaby Street og rettet snuten mot Oxford Street. Shoppingens mekka. Alltid noen skatter å ta med seg hjem, herfra! 

Etter flere timer på shopping falt mørket på og vi skulle rette snuten mot undergrunnen og togstasjonen. Vi skulle prøve å ta noen antrekksbilder i en fin og rolig sidegate, men ble begge enige om at jeg så for trett ut, haha huff. En fin dag i London by, som jeg drømmer meg tilbake til, denne regnfulle, småkjølige søndagen i juli. 

reiseantrekk

  Dato: 17.07.2015 Klokken: 13:21 Kommentarer: 8skjørt - bikbok / veske - medicine / tee - stradivarius / sko - reebok 

Et reiseantrekk fra Londonturen. I dag ligger jeg ute i solsteken og koser meg med en god bok. Utrolig deilig at solen bestemte seg for å komme frem i dag, etter mange dager med litt for mye skyer. Så nå skal jeg bli liggende litt til, før jeg skal ta fatt på dagens gjøremål. Ønsker dere en fin fredag!

Hva synes du?

in my blue overall

  Dato: 16.07.2015 Klokken: 14:09 Kommentarer: 7selebukse - Topshop / trench coat - Bikbok / tee - H&M / sko - Reebok 

Hva synes du?

bergen

  Dato: 15.07.2015 Klokken: 13:30 Kommentarer: 2

I går hoppet jeg i min nye selebukse fra London og dro med mamma og pappa til Bergen. Gøyalt å kjenne på enebarnstilværelsen også, haha. Vi dro først til IKEA hvor jeg fikk samlet sammen mange tanker om hva vi trenger til leiligheten, vi så snart flytter inn i. I neste uke blir det ny IKEA tur med kjæresten. DA skal det handles! Vi spiste kjøttkaker og mamma og pappa fikk fylt bilen med alt de skulle ha. 

Etterpå drog vi inn til Bergen sentrum å kikket og handlet bursdagsgaver. Alltid like fint i sentrum av Bergen, spesielt når solen skinner også. 

Min favorittdame i verden og meg. Min kjære mor som jeg er så altfor glad i. 

Antrekket for dagen. 

Før vi dro hjemover dro vi innom Egon og spiste pizza. Skal si det smakte! En fin dag i Bergen by. 

Hva gjorde dere i går?

london through my phone

  Dato: 14.07.2015 Klokken: 11:40 Kommentarer: 2

God tirsdag alle sammen! Tenk nå er det sommerferie. Så deilig! I dag setter familien kursen mot Bergen. Da blir det en dag fylt med IKEA og shopping i gaten. Kanskje jeg kan begynne å småhandle litt til leiligheten? Det hadde vært gøy! Ettersom jeg tilbringer dagen min på shopping i Bergen tenkte jeg å dele litt bilder fra Londonturen vi var på denne langhelgen. 

Reiseklare føtter en fredagsmorgen. Så bar det ut på tur! Vi landet i London med sommer og sol. 

Fine jentene, Mari og Elisa, som også skulle til London denne dagen.

Etter at koffertene var låst inn på togstasjonen dro vi på shopping på kjøpesenteret Westfield Stratford. Der ble posene fulle og lommeboken lettere. 

Lørdagen startet med egg, toast og bacon ute på verandaen i sommersolen, etterfulgt av kartlesing og sightseeing i Londons gater. 

Vi dro til Westminister hvor vi prøvde å ta bilde med London Eye. Hahah

Meg og min reisepartner, Nora. Etter å ha sett både London Eye og Big Ben dro vi til Soho og endte til slutt opp i China town. Der har jeg aldri vært før, så det var gøy å se!

Videre tok vi turen til Carnaby street hvor vi småstartet på lørdagens shopping, spiste et måltid og koste oss i denne fine gaten. 

Deretter dro vi til Oxford Street for å bruke penger og selvfølgelig; kjøpe frozen yoghurt! Ingen Londontur uten! 

We shop till we drop :-P

Plutselig var klokken ni og butikkene stengte. Da dro vi innom mc donalds for å få med oss hver vår sandy karamell før vi tok toget hjem.

Så var det søndag og jeg hoppet i min sorte og hvite kjole. Vi dro til supermarkedet og hamstret sjokolade av alle slag. Yum!

Ettersom strittetangen var glemt hjemme ved en glipp, måtte jeg ty til en frisyre jeg ikke har hatt siden barneskolen. Nemlig fletter! Og jeg må  si jeg likte det ganske godt!

Jeg, flettene mine og Nora drog så til sentrum i Croydon for å handle inn de siste byblomene. 

Denne dagen kom også isbilen syngende forbi og vi benyttet oss av sjansen til teste ut engelsk softis. Den var supergod!

Ut på ettermiddagen dro vi ut for å spise. På hjemveien stoppet vi med en botanisk hage. 

Like i nærheten låg det enger fylt med lavendelblomstrer. 

Skikkelig vakkert! Her kunne man selv plukke ut hvilke lavendelblomster man ville ha med hjem, og deretter betale for dem.

Noen velger faktisk å ta bryllupsbildene sine her. 

Neste morgen ulte alarmen 03.55 på tide å stå opp for å rekke flyet hjem i syvtiden. Zzz.. 

Til tross for en trøtt hjemreise hadde jeg en toppers helg i London! 

Hvordan har din helg vært?

min siste dag i barnehagen

  Dato: 09.07.2015 Klokken: 20:34 Kommentarer: 0

For en dag jeg har hatt i dag! Plutselig stod den siste dagen min i den flotte barnehagen jeg har jobbet i det siste året, å banket på døren. I går bakte jeg kake og muffins og gjorde klar noen gaver til min siste dag. Så på pausen i dag koste vi oss med mye god mat i godt lag. Jeg fikk nydelige roser, gavekort og en lyskrukke av mine flotte kollegaer. Skal si jeg er heldig! 


Det har vert litt vemodig å ha sin siste dag på en slik fin arbeidsplass. Tror ikke det kommer til å gå opp for meg at jeg faktisk er ferdig der før om noen uker. På mandag er jeg nok klar til å dra på jobb igjen. Til å skifte bleier, leke i sandkassen eller synge om Olle Bolle på fjellet, fiskene i havet eller dyrene i Afrika. Gode minner å ta vare på. Vel nå må jeg stikke hull på denne siste-dag-i-barnehagen bobla jeg er i, for jeg har mer enn nok å gjøre! Klokken 08.00 drar vi hjemmenfra med kursen rettet mot London, jeg må pakke, rydde, vaske og dusje pjuh. Ha en super dag videre!

sommerplaner

  Dato: 07.07.2015 Klokken: 15:09 Kommentarer: 5

Nå er sommeren for fullt startet og noen er allerede kommet hjem fra sine utenlandsreiser. På denne tiden i fjor hadde jeg allerede vært to uker i Spania og var på datoen på hyttetur med familien til Petter, hvor vi nøt den norske sommeren. I år er jeg ikke kommet like langt med mine sommerplaner. Jeg jobber min siste uke i barnehagen denne uken her. På torsdag tar jeg farvel med de som har vært hverdagen min i snart ett år nå. Mange fine mennesker, både store og små som har funnet veien til hjertet mitt. En ting er sikkert - jeg kommer til å komme mye på besøk! Etter en fin, men sikkert litt trist avslutning har jeg altså sommerferie. Ah, deilig!

Allerede neste morgen pakker vi koffertene og tar turen til London. Da blir det skikkelig jentetur med min bestevenninne, shopping, sightseeing og kos. Vi skal besøke den engelske familien som vi er så glade i. Det skal bli så godt å se dem igjen. Å det kribler i magen, la dagene fyke! Været er også meldt utrolig fint så jeg er sikker på at dette blir en superfin langhelg! 

Etter fire dager i London har jeg to uker ferie hvor jeg bare skal kose meg hjemme. Det blir nok mange fine sommerkvelder på verandaen med rekekos og mye god mat, is-spising og hytteturer. Vi skal feire 20 årsdagen til bestevenninna mi, Nora på hytta hennes og Petter har også lovet meg å bli med på telttur, haha. Det blir gøy! Jeg skal også pakke ned sakene mine og gjøre klar det første flyttelasset til Bergen. 

Den 27. juli pakker Petter og jeg koffertene med bikini, solkrem og mye lesestoff. Vi skal til Malaga for å feriere bare oss to i fire dager. Der skal vi bo på hotell, nyte varmen, dra på sightseeing og kose oss mye sammen. Selv om jeg har vært i Malaga flere ganger er jeg ikke noe godt kjent der, så det håper jeg på å gjøre noe med. Ellers blir det nok mye solslikking og kanskje ørlite shopping, hehe. Kjenner jeg oss rett må vi nok ha bankkortet fylt opp. 

Etter noen dager i Malaga drar vi til Nerja sammen med familien min. De kommer ned til Spania noen dager senere og skal være i lag med oss i ti dager. Da blir det strandkos, baby og mye lek. Nevøen min, Malvin, skal ut på sin første sydenreise og det blir så gøy å ha den lille kosebamsen med. Ser virkelig frem til varme og mye gøy familietid. Tror jeg trenger det før jeg flytter ut og ikke blir til å se dem mer enn en gang i måneden kanskje. 

Den kvelden vi kommer hjem blir det siste flyttelasset pakket, for dagen etter flytter jeg til Bergen med min kjære for å studere. Det blir ett helt nytt kapittel i livet mitt. Men før den tid; myye sommerkos. Ah, sommer er fint!

Hva gjør du denne sommeren?

the little white one

  Dato: 06.07.2015 Klokken: 17:24 Kommentarer: 8kjole - hm / dongeriskjorte - bikbok / veske - medicine / sko - pull & bear 

Hva synes du?

helgen min

  Dato: 05.07.2015 Klokken: 20:35 Kommentarer: 3

God søndag, solstråler! Hvor ble det av helgen? Var det ikke nettopp fredag og helg? Helgen har løpt av sted, nett slik disse sommerdagene gjør. Må nok ha noe med det deilige været og at vi koser oss så mye om dagene. Jeg har ikke hatt samvittighet til å sitte inne å se på serier eller oppdatere dere denne helgen før nå. Solen har vært på besøk og jeg har storkost meg ute. 

Lørdagen startet med baking av både pikekyss (rosa selvfølgelig) og brownies, etterfulgt av en svett arm- og mageøkt ute i morgensolen. Så deilig. Utpå dagen dro vi av sted for å feire vår kjære 3 åring, Klara. 

Da hoppet jeg i min nye sommerkjole og vi koste oss med mye god mat og fine folk. Vêret var det ingenting å si på. Temperaturen minnet om syden og solen varmet både store og små føtter. Da vi gikk der fra var det et hoppende glad bursdagsbarn som avsluttet feiringen med å ta av seg klærna og avkjøle seg i naboens hageslange. 


Ut på kvelden dro kjæresten og jeg ut for å spise. Jeg lot sommerkjolen være på, drog på meg en dongeriskjorte og den knesjrøde vesken. Vi dro på Frugård og spiste god pizza og bare koste oss. Kvelden endte med serietitting, en full godisskål og en stuptrøtt Kaja. Slik en fin dag!


Søndagen hoppet vi i shortsen og krysset fingrene for sommervær, til tross for dårlige værmeldinger. Dumt var ikke det. For værmeldingene har ikke alltid rett. 


Vi startet dagen med pizza til frokost og pakking av alt fra sko til solkrem. Petter drar til Tyrkia i kveld og da må alt være på stell. Vi dro hjem til Petters mor for å fortsette pakkingen og ønske dem alle god tur. I en liten pause av pakkingen dro vi på Mc Donalds og kjøpte is i varmen. 

Deretter ønsket jeg disse gode småbrødrene god tur (litt lei meg for at jeg ikke skal være med da). 

Men selvfølgelig veldig glad på deres vegne da! :-) Etter mye klem og kos kjørte jeg hjem og de kjørte til Stavanger. Siden den tid har jeg slikket sol på verandaen til vi fikk besøk av både store og små. Da ble det grillings og utekos. Nå venter en løpetur på sommerkvelden. I morgen starter min siste uke i barnehagen. Det blir rart, nytt og litt trist. Håper dere får en fin søndagskveld. Stor klem! 

vårens antrekk

  Dato: 01.07.2015 Klokken: 15:24 Kommentarer: 6

1 & 2 

3 & 4

5

6 & 7

8 & 9

10 & 11

Et du likte?