juli 2014 (kajasagenes)

decorating

  Dato: 31.07.2014 Klokken: 23:10 Kommentarer: 3

God kveld fine leserer. Håper de fleste har hatt en fin dag i varmen, i kulden eller i regnværet. Sistnevnte har jeg tilbrakt dagen min i. Her på Stord bøtter det ned, og jeg kan med god samvittighet holde meg inne. Etter en formiddag hos bestemor dro vi hjem og jeg fortsatte på gårsdagens ryddeprosjekt. I dag har pappa og jeg byttet ut en kjedelig sølvfarget lampe med en fin lysekrone. Jeg har også fått kjøpt inn sengekappe til den ene sengen og et nytt nattbord. Så nå begynner det å ligne på noe her! Denne fargerike saken som har hengt over døren min i ett års tid er blitt tatt ned og skal bli erstattet med en lik fargerik sak, bare i mindre format. Men det utsetter jeg til i morgen. Nå trenger øynene å lukkes og kroppen kvile. Håper dere sover godt ♥Hva har du gjort i kveld?

fin morgen

  Dato: 31.07.2014 Klokken: 11:05 Kommentarer: 5

Hei og hå! God torsdag. Klokken ni var dagen i gang for min del. Jeg våknet etter en god natt søvn i min nye king size bed. Etter at Petter flyttet så og si inn har det blitt litt trangt i min lille 1.20 seng, og i går gjorde vi noe med det. Pappa var så snill og skrudde ned et skap som ikke lengre var i bruk, og sengen på gjesterommet (som også sjelden er i bruk) fikk plass på mitt rom. Nå består det lille rommet mitt av et sminkebord, noen hyller og en nokså stor seng. Men det er vel det et soverom er til? Å sove - i en seng så klart. 

Etter en liten gåtur, etterfulgt av en styrkeøkt her hjemme koste jeg meg med den beste frokosten på lenge. Nemlig kyllingsalat og mammas grovbrød. Skal si det smakte!
Nå ligger maten i magen, og dusjen venter. Så står en tur til bestemor på planen. Er så lenge siden jeg har sett henne nå, så det skal bli fint! Håper dere får en fin dag. 

Hva gjør du i dag?

de siste dagene

  Dato: 30.07.2014 Klokken: 20:16 Kommentarer: 4

De siste dagene har jeg tilbrakt sammen med Nora sin fine familie. Jeg storkoser meg alltid med disse menneskene, og føler meg alltid veldig hjemme hos dem. I ti dager nå skal de ha besøk av de flotte menneskene vi bor hos når Nora og jeg besøker London. Ettersom jeg har vært en god del ganger i London nå på besøk, ville jeg så klart være litt sammen med dem jeg også. På mandag dro jeg ut til hytta til Noras familie. Der spilte vi kortspill og badminton, badet og koste oss mye. 

Til dessert ble det norske blåbær og bringebær, sammen med hjemmelaget vaniljesaus. 

Kransekanke er ikke noe jeg selv er stor favoritt av, men hos den engelske familien slo den godt ann. 

I går tok vi turen til Bergen for å være turister. Første stopp ble bryggen. Her besøkte vi turistbutikkene, og en stor julekule med motiv av bryggen ble kjøpt med hjem fra julebutikken. Etter litt småtitting i butikkene tok vi turen i bakgata til bryggen. Her kunne man se litt av hvert både butikker, gamle forlatte bygninger, galleri og cafe. 

Etter litt sightseeing i Bergenby nøt vi en god pizza på Peppes, før vi utforsket shoppingmulighetene. 
Jeg hadde en fin dag i Bergen sammen med en flott gjeng og mye engelsk-snakking. Været i dag var ikke helt som håpet på. Bading og soling ble erstattet med pakking og rydding. Så vendte vi snutene hjem til Stord. Alltid like deilig å komme hjem etter å ha vært borte noen dager. I ettermiddag har pappa og jeg snudd opp ned på rommet mitt. Så nå venter støvsuging og vasking. Wihoo..... Håper dere har en fin onsdag!

Hva gjør du i dag?

instagram

  Dato: 28.07.2014 Klokken: 18:35 Kommentarer: 8

Mine siste oppdateringer på instagram: 

Ice cream-shopping en fin sommerkveld i mai / Is-spising med lillebror / Sammen med min bestevenninne i bursdagsselskapet til Astrid

To fine jenter og meg i attenårsdagen til Helle / Feiring av eksamen med is (selvfølgelig) / Fikk blomster av min fine svigermor etter eksamen

Sammen med kjæresten i Nerja, Spania / På stranden La playa Burriana / På shopping i Malaga med nye sandaler på føttene 

Enda ett bilde til fra shoppingen i Malaga / Is med min kjære på stranden / En liten selfie i min favorittkjole 

En av fem søte som gis vekk. Ta gjerne kontakt dersom du er interessert og bor i området! / Ny favoritt - love it / Enda en is... (burde virkelig vurdere å instagramme om andre ting enn iskremer, haha)

Jeg er en av de som sjekker instagram før jeg sjekker alt annet som er å besøke av apps på mobilen. En tur på instagram skjer som regel før jeg i det hele tatt har stått opp. Synes det er så kjekt å se bilder isteden for kjedelige statuser, få tomler opp og følgerer. Det er så koselig! Følg gjerne meg og mitt lille fotoarkiv - kajasagenes

Hva heter du på instagram?

happy weekend

  Dato: 27.07.2014 Klokken: 23:20 Kommentarer: 2

Hei og god søndag! Håper dere alle har hatt en superfin helg så langt! Vi dro hjem fra campingen i går etter fine timer i sola ved bassenget. Da skyene opnet seg dro vi for å spise pizza, før vi vendte snuten hjem. Hjemme hoppet jeg fort i dusjen før jeg møtte Mari. Ut på kvelden pyntet vi oss og dro på fest. Hadde en utrolig gøy utgang i går som bestod av mye latter og sang. Etter en handfull m&m's sovnet jeg på kjøkkenbordet klokken fire, før jeg våknet senere på morningen og tuslet meg i seng. Gårsdagens galskap, merkes på kroppen i dag, haha. Da jeg omsider fikk meg opp av sengen og kvalmheten hadde gitt seg, laget jeg kake før jeg drog for å møte Mari igjen. Vi drog på butikken og så til Kathrine for å stelle i stand en liten overraskelses feiring for Martha. Hun fullte nitten da hun var i syden, så da feiret vi hun i kveld. En utrolig koselig kveld med fine jenter. Slike kvelder er gullverdt!

Et liten snapshot fra gårsdagens utgang. Nå skal jeg få tilbake litt tapt søvn, og krype til sengs. Håper dere har hatt en fin og gøyal helg!

oreo double - sponset video

  Dato: 22.07.2014 Klokken: 18:57 Kommentarer: 1

 

 

 


Hei! Husker dere Oreo-kampanjen jeg har snakket om her? Nå er den siste av Oreos kampanjevideoer for lanseringen av Oreo Double her i Norge, ute. Oreo-kjeksene kommer nå med dobbelt så mye fyll. Dobbelt så mye av det beste! Vi har gjennom åtte reklamefilmer sett gutta fra PistolShrimps konkurrere  i Lick race. De har denne sommeren møtt på kjipe utfordringer ingen av dem har lyst til å foreta seg, og andre oppgaver de begge to vil utføre. For å avgjøre hvem som må ta på seg oppgava og løse konflikten utfordrer de hverandre i et så kallet Lick race, der det er om å gjøre å slikke av det hvite fyllet i en Oreo-kjeks først. Taperen står igjen med å måtte ta oppvasken, kjøre skrikende småjenter på konsert eller bli spist av zombier. Vinneren skal få sitte ved siden av den søte jenta på kino eller være den første til å gå på planeten Mars. Denne gangen møter de to gutta på zombier som vil spise dem. Gutta prøver å overbevise zombiene om at det er den andre som har størst hjerne. For å avgjøre hvem som blir zombie-mat utfører de et Lick race. Da en taper er kåret og konkurransen er over, har zombiene fått annen mat på hjernen. Klikk på videoen over for å se hvordan det ender! Besøk oreodouble.com her for å delta i Oreos konkurranser. 

sponset innlegg

lately

  Dato: 22.07.2014 Klokken: 14:14 Kommentarer: 6

Ettersom jeg ikke har så mye å blogge om nå som jeg jobber hele dagen, tenkte jeg at jeg kunne poste litt mobilbilder fra den siste tiden.

sydenbrun sammen med en av fem søte små kattunger som er å finne hjemme hos petter for tiden / i nittenårsdag sammen med fine martha / på hyttetur med lille babyrobin / testet ut mc donalds caramel frappe - og den var faktisk supergod!

antrekket for noras bursdagsselskap / turister i haugesund / kjærleik, vertfall fra min side / norske bringebær på standen sammen med nora

en liten selfie i speilet før en liten handletur med nora / pizzakos med gode venninner / gårsdagens nammis-is i et søtt beger / i leiligheten til søsteren min (er så fint der) etter en liten filmseanse i det fine været 

Hva har du gjort den siste tiden?

ny favorittduft

  Dato: 21.07.2014 Klokken: 16:50 Kommentarer: 2

På flyplassen i Malaga kom jeg over denne fine boksen med en supergod duft inni. Versace er jo kjent for sine gode parfymer, og denne er intet unntak. Den lukter så godt og jeg vil helst lukte som denne hver eneste dag. Boksen og flasken er jo også veldig fin å se på. Jeg har helt klart funnet min nye favorittduft. ♥ ♥

white and blue

  Dato: 20.07.2014 Klokken: 21:08 Kommentarer: 13

Hei! Håper dere har hatt en fin helg så langt. I går laget vi pizza og satt ute på terrassen i sommervarmen til sent på kveld. Så drog vi inn å koste oss med brownies, is og bær - nam! I dag har jeg vært litt her og der. Var jo som sagt med på et filmprosjekt i dag, noe som viste seg å være veldig gøy. Tror det meste av filmingen fikk bra, håper iallefall det! Kjekt å prøve nye ting! Etter filmingen ble jeg plukket opp av Petter og vi drog på grilling hos søsteren min og kjæresten hennes. De reiser til Hellas i morgen så en liten avskjedsmiddag måtte til. Nå venter filmkveld med Petter før ny arbeidsuke starter i morgen. Jeg er superklar for å angripe sofaen med alt jeg finner av usunnheter her hjemme. 

topp og briller - primark / shorts - ebay / sko -converse 

Dette ble gårsdagens kveldsantrekk. Jeg har helt fått dilla på denne blåe toppen, den er så enkel men samtidig fin. Denne shortsen derimot er utrolig kort! Det var endelig godt at jeg bare var hjemme hele kvelden og sammen med kun jenter. Haha :-p 

Hva synes du?

sunny outfit

  Dato: 19.07.2014 Klokken: 17:59 Kommentarer: 4

Hei! Nå har jeg nett kommet hjem fra en fin dag på stranden med Nora. Etter en svett treningsøkt på sporttreff bestemte vi oss at en tur på stranden var det rett å gjøre på en sommerdag som denne. Solen skinner og gradestokken viser hele 26 grader. Vi kjøpte med oss bringebær, boller, chips og brus, så jeg kan trygt si vi har kost oss mye! Det ble til og med en liten dukkert på oss, og det var faktisk ganske deilig. Nå skal vi straks lage pizza, for i kveld kommer Marie på besøk til oss. Da står venninnekos, god mat og tre skravlende jenter på agendaen. kjole - hm / blomsterkrans - primark / sandaler - spania / tøyveske - søstrene grene

Håper dere får en fin lørdagskveld! 

Hva gjør du i dag?

happy weekend

  Dato: 18.07.2014 Klokken: 20:54 Kommentarer: 4

Hei, og god fredag og god helg! For dere som har sommerferie har det jo ikke så mye å si om det er helg eller en vanlig tirsdag. Denne uka har jeg gledet meg til helg helt siden mandag. Jeg har nemlig jobbet denne uka på cafeen jeg jobber på. Der har vi hatt travle dager, og ikke fult så travle dager. Jeg merker likevel at jeg er nokså sliten når arbeidsdagen er over, så to dager med avslapping og mye søvn skal gjøre godt nå. Nora drar til militæret på søndag så denne helgen skal jeg tilbringe mye sammen med henne. Nå i ettermiddag har vi vært hos frisøren og klipt henne militær-kort. Wææ det tror jeg ikke jeg hadde tort. På søndag skal jeg blir med på litt spennende prosjekt som jeg smågruer meg litt til. Ender nok opp som en gøy opplevelse skal du se! Slenger med to bilder av meg i øyeblikket. Nå venter litt husarbeid og så skal kjæresten lage middag til meg. I morgen venter en treningsøkt og venninnekos - jeg gleder meg! Håper dere får en veldig fin helg!

Hva skal du i helgen?

new in: spain

  Dato: 18.07.2014 Klokken: 17:55 Kommentarer: 7

Her er mine nyeste spanske innkjøp. Var utrolig mye fint og billig der nede i år. Favorittbutikkene var Pull & Bear, Bershka, Stradivarius og Zara. Anbefaler dere å ta turen innom de butikkene dersom du er i Spania i sommer. 

Blå topp fra Primark - denne er i en farge jeg bare elsker. Toppen passer jo til både hverdag og fest. / Hvitt blomsterskjørt fra Bershka - dette er utrolig behagelig på, samtidig som det er lett å kombinere med andre klær. / Blått blomsterskjørt fra Pull & Bear - dette skjørtet er veldig fint sammen med en lys overdel. / Hvit peplumtopp fra Blanco - den perfekte peplumtoppen! Både enkel og fin i et hvitt silkestoff, med åpen rygg. 

Blå blomsterkjole fra Spania - superbehagelig kjole som jeg dessverre ikke vet hvor er fra ettersom den ikke er fra et skikkelig merke eller en kjedebutikk.  / Hvit jumpsuit fra Spania - har lenge vært på jakt etter en hvit jumpsuit. Det er så fint på solbrun hud. Denne er ekstra fin med blondedetaljer på sidene. 

Grått skjørt fra Pull & Bear - med fine detaljer. Dette passer supert til hverdagsbruk. / Blå Michigan-genser fra Pull & Bear - denne er oversized, behagelig og en smule kul. / Hvit kort tshorte fra bershka - slike tshorter har jeg mange av fra før, og i love them. De er korte og passer veldig fint til høylivsshortser og bukser. / Hvit-blå stripete bukse fra HM - denne buksa er noe jeg har lovet meg selv å aldri kjøpe. Stripete bukser tok helt av for et - to år siden, og ALLE gikk med det. Jeg skulle aldri bruke en krone på en slik bukse. Vel nå litt senere betalte jeg faktisk noen euro for denne. Den er strech og har en veldig fin passform. Om jeg noen gang tar den på meg, får vi heller se på. Synest den er perfekt til båtsommer-stilen med en marineblå genser og hvite converse. 

Stripete genser fra Zara - jeg har lenge vært på jakt etter en stripete genser, og denne fra Zara er allerede blitt tatt godt i bruk. / Sort silkebukse fra Spania - denne er utrolig behagelig å ha på seg. Den er stram rundt anklene og løs rundt låra. Den perfekte reisebuksa! / Blå tshorte fra Bershka - lik den hvite ovenfor. Har helt fått dilla på denne fargen! / Grå dongerishorts fra Bershka - denne høylivsshortsen dekker magen og gjørt det fint mulig å gå med korte topper - wiho!

Sorte kjoler fra Bershka - den til venstre er ikke helt som den ser ut på bildet. Den har netting øverst og ned til brystet. Den til høgre har noen fine, annerledes skuldrer. Denne såg jeg faktisk på i London i vinterferien, men kjøpte den aldri. Heldigvis fant jeg den igjen nå. Begge kjolene "følger" kroppen og blir med det veldig fine på.

Pudderrosa lang kjole fra Blanco - denne er i silkestoff. Stroppene er formet som en X i ryggen, veldig behagelig på, og ikke minst fin. Planene for denne kjolen er å bruke den i bryllupet jeg skal i i slutten av august. Før den tid må jeg bare sy den litt inn.  / Sort maxikjole fra HM - enkel, behagelig maxikjole. En slik må alle ha!

Peach lett blazer/jakke (hva skal man kalle det?) fra Bershka - denne passer både kjole og shorts, og er allerede blitt tatt godt i bruk. / Sølv, grå tynn blazer/jakke fra Pull & Bear- denne er i silkestoff, veldig lett og fin.

Jakke fra Zara - hvit og mye finere enn den ser ut. Denne tåler også regn!

Sminkeveske fra Primark - har denne i et annet mønster og er skikkelig avhengig av den. Den har den perfekte formen hvor jeg får plass til alt jeg vil ha plass til. Måtte selvfølgelig ha en til da når jeg såg denne. / Øyenskygge fra Kiko - denne er brun med dryss av glitter. / Sminkekost og pute fra Primark - puten er utrolig fin til å legge sminke med. Vet også om andre som bruker de til å fjerne sminken med. / Rosa lipsyl fra BABY lips - denne liker jeg utrolig godt. Gir en fin lyserosa farge, samtidig som den gir fuktighet. Leppestift og lipsyl i en! / Eyeliner fra Primark - utrolig lett å legge på, ettersom den er såpass tynn / Foundation fra Fit me - nå som sommeren og solen har etterlatt sine spor i ansiktet må jeg bytte ut foundation min i en litt mørkere farge. Denne er veldig tynn og enkel å påføre. Sorte hæler fra Primark - de her har en tykk hæl, noe som gjør at de er super gode å gå i. / Brune sandaler fra Pull & Bear - disse har høy hæl langs hele foten. Elsker at de er en fin blanding av sandaler og høye sko. De er veldig behagelige å ha på foten og jeg vil helst gå med de hele tiden. / Sandaler fra Spania - sorte, flate sandaler med litt bling-bling. 

Følte det ble utrolig mange "veldig fin" her. Jeg vil jo ikke virke skrytete, men så er det vel også meningen at man skal like det man kjøper også da. Ellers har jeg også kjøpt undertøy og andre småting som jeg kommer til å vise senere. 

Hva synes du?

peach

  Dato: 16.07.2014 Klokken: 14:51 Kommentarer: 8


jumpsuit / spania - lang blazer / bershka - veske / hm - blomsterkrans / primark - sko / pull & bear 

Hva synes du?

granada

  Dato: 15.07.2014 Klokken: 14:45 Kommentarer: 3

En dag bestemte vi oss for å ta turen til byen Granada og det spanske fjellet Sierra Nevada. Granada ligger en totimers kjøretur fra Nerja. På formiddagen kjørte vi oppover mot fjellet. Sierra Nevada er fastlands Spanias høyeste fjell med 3478 moh. Her merker man at luften blir tynnere etterhvert som man kjører høyere og høyere oppover. Den tynne lufta pleier å gi meg hodeverk. Ettersom vi har vært på Sierra Nevada en gang før var det ikke alle som ble med på fjellturen opp. Petter og jeg gikk en time oppover, slik at vi fikk tatt på snøen, før vi vendte snuten tilbake til bilen grunnet verkende hoder. 

På ettermiddagen kjørte vi ned fra fjellet og ned til byen Granada. Her kastet de shoppinggale av oss i seg en burger for å ikke miste verdifull shoppingtid, før vi hoppet inn og ut av hver eneste butikk langs shoppinggata i Granada. De mindre shoppinggale nøt et fint måltid på en restaurant og var turister i byen. Så plasserte vi stumpen i bilsetet og vendte snuten hjem. 

Hva synes du? 

frigiliana

  Dato: 14.07.2014 Klokken: 13:38 Kommentarer: 1

Å ta den timinutters lange kjøreturen fra Nerja opp til den vesle fjellandsbyen Frigiliana, er noe jeg vil anbefale en hver som er på ferie i Nerja. Med alle de smale trange gatene, og alle de eldre menneskene som bor der, gjør den vesle byen utrolig koselig. Byen har også mange små koselige butikker der det sleges kjoler, postkort, smykker og kunst. 

Fra Frigiliana kan man se utover hele Nerja. Nora og Espen

Nora og megNora, lillesøsteren hennes Frida og meg


Frida og meg

Ikke alle liker å bli tatt bilde av.


Meg og Petter 

Etter vår lille "photoshoot" dro vi oppover gatene for å finne en plass å spise.

En restaurant fant vi, og da jeg plasserte stumpen på stolen gikk kameraet mitt tomt for batteri. Er det ikke typisk? Hva synes du?

lovely ice cream

  Dato: 13.07.2014 Klokken: 21:17 Kommentarer: 5

I går hadde jeg alene-kveld, som jeg liker å kalle det. Da snakker vi meg, mye god mat og et uryddig rom. Selv om jeg elsker å tilbringe tid sammen med andre og være sosial, er det alltid så deilig å ha litt meg-selv-tid. Er det ikke ansiktsmakse og filing av negler, er det ryddig i klesskap og fin musikk. Gårsdagen gav meg også anledning til å teste ut mine nye iskrembeger fra Clas Olhson. De er jo supersøte! Jeg toppet vaniljeisen min med m&m's og bringebær. Dette skal helt klart gjentas! 

I kveld er Petter og jeg hos søsteren min og kjæresten for å grille og se fotball. Er jo VM-finale i kveld og det må man jo få med oss. Jeg krysser fingrene for Argentina og Messi, nå ettersom både Spania og Nederland er ute.  

Hva gjør du i kveld?

todays

  Dato: 13.07.2014 Klokken: 17:45 Kommentarer: 13


lang blazer - bershka / tshorte - bershka / shorts - levis / solbriller - ebay / sko - pull & bear

Hva synes du?

outfit from friday

  Dato: 13.07.2014 Klokken: 12:40 Kommentarer: 6


skjørt - bershka / topp - primark / sko -primark / jakke - pull & bear / veske - hm

Hva synes du?

la playa burriana

  Dato: 12.07.2014 Klokken: 18:05 Kommentarer: 7

Nok et lite bildedryss fra varmere strøk. Denne gangen fra der vi oppholder oss aller mest på ferie, nemlig på stranda. Her spilles de volleyball og kortspill, slikkes sol og is og selvfølgelig bades. 

Merker jeg savner Spania ekstra mye når jeg ser på disse bildene her. 

Hva synes du?

kosemose

  Dato: 12.07.2014 Klokken: 11:21 Kommentarer: 2

Hei og god lørdag! Merket jeg var utrolig trøtt da jeg stod opp i dag. Bena var så tunge og stive etter gårsdagens styrkeøkt, så dagens joggetur ble lagt på hylla. Etter å ha kommet hjem fra hyttetur dro jeg på trening på sporttreff med Nora. Etter syden og russetid med mye sykdom, har jeg ikke fått trent så mye som jeg skulle ønske. Dette er noe jeg merker utrolig godt på kroppen og musklene. Øvelser med vekter som ikke var så tunge før, er plutselig blitt tunge. Så nå er det bare å trene seg opp igjen! Etter trening dro vi hjem for å dusje, og en time senere dro jeg til Nora. Der ble jeg møtt med et rekemåltid. Nam, er det noe som hører sommeren til så er det jo reker. 

Fikk også testet ut min nye baby lipsyl. Jeg har den i rosa og må si jeg likte fargen ganske godt. Antrekk fra kvelden kommer senere. 
Nam, så godt!Kvelden ble avsluttet i sofakroken med is og spansk sjokolade. Elsker den med oreofyll i seg. Supergod. Og selvfølgelig en dårlig film. 

Nå skinner sola og jeg skal en snartur på butikken. Så skal det lages en god frokost etterfulgt av bursdagsgaveshopping. Hva gir man til den som har alt?  (Jente, 19 år). De siste dagene har det jo vært sydenvær her på vestlandet. Med grader opptil 32 og 33. Like varmt som i Nerja jo! Så nå må jeg ut å nye den norske sommeren. Håper dere får en superfin dag!

Hva gjor du i går?

bilder fra spania

  Dato: 11.07.2014 Klokken: 12:19 Kommentarer: 0

Nå og litt i tiden fremover har jeg tenkt å dele litt bilder fra turen vår til Spania og byen Nerja. Har jo som sagt besøkt den spanske kystbyen Nerja en god del ganger nå, og det er alltid like gøy  å komme tilbake. Føler meg så "hjemme" der. 

På kveldene bruker vi dra ned til byen. Her er det mange smågater som alle har sine ulike preg. Langs gatene finner du spanske småbutikker som selger kjoler og sko, suvenirbutikker og isdisker. 

Vi pleier å gå ned gata "Calle Pintada", som jeg for første gang har lært meg navnet på i år, hehe. Langs denne gata finner du godisbutikken "Candy" som selger alle mine spanske favoritter innen sjokolade, godteri og slikkepinner.Alle smågatene ender opp i en større gater med enda mer butikker og suvenirsjapper. 

Der de ulike gatene møtes har du kommet ned i selve byen. Her finner du en rekke restauranter, byens kirke og europabalkongen.

Etter middag på en av byens mange restauranter og trasking i butikker er det tid for is på balkongen. Her er utvalget enormt, så her kan du mikse og trikse så mye du vil med de ulike issortene.En kveld bestemte Petter og meg (rettere sagt Petter, jeg hater slikt) oss for å bli karikaturtegnet. Hva skal vi si om den saken? Petter lignet ihvertfall ikke, men det er et kjekt minne å ha.


Videre oppover gatene bakom kirken holder småbodene til. Her selges armbånd, klokker og annet dill dall.Med magen full og isen spist opp, vender de fleste snuten hjemover. For de som enda synes kvelden er ung slår en tur på en spansk pub aldri feil. Her serveres god drikke, spansk musikk og mye god stemning. 

Hva synes du?

hyttelivet

  Dato: 09.07.2014 Klokken: 23:29 Kommentarer: 4

Hei! Etter noen få dager hjemme med mange ting å gjøre etter å ha kommet hjem fra syden, var det ekstra deilig å rette snuten mot en hytte på Halsnøy med kjæresten. Her er det stille og fint. Ingen dekning, men wifi (merkelig nok). Jeg har prøvd å få laste opp bilder fra Spania, men det har vist seg å være umulig. Merker jeg blir helt satt ut av meg selv og mine elendige datakunnskaper. Eller elektronikkunnskaper er vel mer rett å si. Så det prosjektet har jeg herved lagt på hylla (for nå). Ellers har vi i dag kost oss i det nydelige været, vært på fisketur (fiskelykken var ikke på min side i dag heller) og jeg har fått lest ut boken "Et helt halv år" - den anbefales virkelig. Nå er det fotballkamp på skjermen og jeg har funnet mitt hjørne i sofakroken. Håpe dere har hatt en fin dag!

Hva har du gjort i dag?

peplum top and flower shorts

  Dato: 07.07.2014 Klokken: 17:19 Kommentarer: 6

peplum top - forever 21 / shorts - bikbok / veske - hm / solbriller - ebay

Hva synes du?

min juni

  Dato: 07.07.2014 Klokken: 11:54 Kommentarer: 4

Hva synes du?

spain through my phone

  Dato: 06.07.2014 Klokken: 22:10 Kommentarer: 5
Et lite bildedryss fra Spania. Noen bilder har jeg delt på bloggen før, andre kan du også finne på instagramen min, kajasagenes

Hva synes du?