juli 2012 (kajasagenes)

ANTREKK

  Dato: 31.07.2012 Klokken: 21:00 Kommentarer: 16


Hvilket likte du?

MIN JULI

  Dato: 31.07.2012 Klokken: 15:09 Kommentarer: 7
Noen du likte?

SOMMER, SA DU?

  Dato: 31.07.2012 Klokken: 13:05 Kommentarer: 4


Utenfor pøsregner og hagler, lyner og tordner det. Og gleden over at jeg ikke ble med mamma for å plukke jordbær i bestemor sin jordbæråker er nokså stor. Dunking i hodet, en tett nese og en sår hals fikk meg til å takke nei til de søte gode jordbærene. Akkurat nå er det like greit, for å være ute i dette vêret vil jeg neppe. Nå vil jeg heller bare bli her i den gode senga mi, under dyna, for alltid. 

Har dere sommervêr?

NEW IN; DENMARK

  Dato: 31.07.2012 Klokken: 11:59 Kommentarer: 7

Levisbukser som skal bli shortser! Astrid og jeg har et lite opplegg for desse buksene, skal bli spennende å se resultatet :-)


Blondebluse fra HM Divided

Aztectopp fra HM Divided

Øredobber fra Tiger

Armbånd fra HM

Perler og drops fra Tiger // Slikkepinn og sugerør fra Søstrene grene. Haha, kjøper alltid sugerør når jeg er der.

Balansearmbånd fra Intersport.

Også mine nye blå lave converse da. ♥ De kjøpte jeg også på Intersport. Det virket hvertfall som om de solgte converse nesten overalt i Danmark, i forhold til her i Norge. 

Dette innlegget skulle jeg egentlig poste i går, men kom hjem litt sent og da var det mørkt så fikk bare dårlig bilder.. Så derfor tok jeg det heller nå. 

Hva synest du?

NEW CONVERSE

  Dato: 30.07.2012 Klokken: 21:34 Kommentarer: 15

♥ ♥ ♥

NY UKE

  Dato: 30.07.2012 Klokken: 15:10 Kommentarer: 8

Hei, da er det mandag igjen og ny uke. I feiren så har det vel egentlig ikke så mye å si hvilken dag det er da men. Vel, samma det. Nå har jeg vært ute og malt gjerdet. Flinke meg. Haha. Så nå har jeg maling over alt, fjeset, bena, armer .. ja. Om ikke så lenge skal jeg være med Vincent, så jeg må vel kanskje komme meg avgårde? Senere kommer innkjøp fra Dana. Snakkes!

Hvordan starter du den nye uka?

KAJA KOMMER HJEM

  Dato: 28.07.2012 Klokken: 16:08 Kommentarer: 1

Hei alle sammen!

Marie som skriver nå. Som dere kanskje har fått med dere, er det jeg som har blogget nå når Kaja har vært på Dana cup. Kaja har skrevet alle innleggene, jeg har bare postet de for henne. Jeg ser slik ut:17 år, fra den lille øya Stord, om noen skulle lure. 

Jeg har ikke snakket så mye med Kaja nå når hun har vært vekke, men litt har jeg. Tror hun har hatt det veldig kjekt, håper virkelig det! 

Med det samme jeg skriver her, kan jeg jo benytte anledningen til å skrive at Kaja virkelig er en fantastisk jente! Godhjertet og snill, tenker alltid på andre, utrolig bra klesstil, kjempe kjekk og hærlig. Om noen er alene eller blir holdt utenfor, går Kaja og snakker med dem. For en super jente! Utrolig glad i deg Kaja ♥

Dette er siste dagen jeg "blogger" for Kaja, siden Kaja kommer hjem i løpet av dagen. Så fra nå av er det Kaja som poster innleggene. 

Takk for meg! 

BILDER FRA SPANIA

  Dato: 26.07.2012 Klokken: 23:16 Kommentarer: 2


Hele Spania er jo dekket av desse fine rosa blomstene. 
Ah, bassengene. Herligherligherlig. Vel, det var siste rest av bildene fra Spania. Har mange flere selvfølgelig, men de er bare de samme stedene, tingene osv. 

Hva synest du om bildene?

IPHONE DEKSLER

  Dato: 26.07.2012 Klokken: 22:33 Kommentarer: 1
Kom over en nettside som selger de fineste iphonedekselene jeg har sett. Vil ha alt! Er en smule dyrt, men de er jo bare såå fine. HER finner du de. 

LACE TOP & MINT SKIRT

  Dato: 25.07.2012 Klokken: 20:40 Kommentarer: 4


Topp fra Bikbok // Skjørt og lommebok fra HM // Ballerinas og armbånd fra Spania

Ett av antrekkene fra Spania. 

Hva synest du? 

DAGSTUR TIL MALAGA

  Dato: 24.07.2012 Klokken: 11:27 Kommentarer: 2

Her kommer enda litt flere bilder fra Spania. Håper ikke jeg kjeder dere helt ut med bare bilder fra ferien, haha. Vel, en dag dro vi inn til Malaga for å oppleve den byen litt. Malaga ligger ca 45 min fra Nerja. 

En ganske så stor by!


Broderen. 

I Malaga sentrum var det en godteributikk som hadde ALT. Å herre så mye godt! 

Deler av gulvet var dekket med tyggiskuler. Nam, nam nam..
Midt på gata kom det en mann gående med papegøyen sin og vi bare "Nååå" og da spurte han om vi ville holde den. Frida hadde veldig lyst så hun sa ja. Jeg holdt meg som fotograf, trenger ikke å ha dyret oppå meg, ved siden av er helt fint det og. Vi var også nede på bryggen i Malaga,den minner faktisk veldig om Akerbrygge, spør du meg.Vi var også innom en kjempefin restaurant da vi var i Malaga. Der hadde de en helt nydelig cæsarsalat. Hadde jeg bare husket hva restauranten heter...

Så senere dro vi ut på shopping, men da var jeg litt lat på kamerasiden.

Hva synest du om bildene?

FLOWERPRINTED LACE TOP

  Dato: 23.07.2012 Klokken: 16:57 Kommentarer: 2


Jeg har shorts under, bare slik at det er sagt. 

Overdel fra Risøe // Solbriller fra Bikbok // Ballerinas fra Spania // Lommebok fra HM

Enda ett antrekk fra Spania. Jeg har jo ikke akkurat hatt med meg hele klesskapet så mangen av tilbehørene blir jo da de samme..

Hva synest du?

SVAR PÅ SPØRSMÅL

  Dato: 23.07.2012 Klokken: 13:12 Kommentarer: 2

Kan du lage et innlegg om selvtillit? Ja, vel.. Det finnes jo mange bra skrevet innlegg om selvitllit der ute, men jeg kan jo dele mine meninger jeg også, om emnet. :)

Hvor får du inspirasjon fra? (når jeg mener inspirasjon, kan det være hva som helst, blogg, klær) Den største inspirasjonskilden min må være weheartit.com. Spør du meg er det en veldig fin side som kan stjele oppmerksomheten din i flere timer. Eller synest jeg også at det er mange fine blogger der ute som gir mye inspirasjon. Også på inspirasjonsbrukerer på instagram finner jeg mye inspirasjon fra. 


weheartit.com
 

Hvilken kameralinse er det du har? :D Jeg har en sigma 18-200mm linse, men nå er den ødelagt.. :( 

Farga du shortsen sjølv? :D Ja, det gjor jeg.. Derfor den er litt stygg og fått en sånn halvrunding aktigt mønster. Haha.

Hva er adressen din? Hadde likt å hatt den for å sende deg et fanbrev? <3 Hæ, hva? Fanbrev til meg.. Noe så snilt! :D Det er jo mange som klager på at man ikke børr legge ut hjemmeadressen sin på bloggen sin, men jeg velger allikevel å gjøre det. Man finner dessuten adressen min dersom man søker på meg på google. Så, here you go: 
Myraskogen 22 
5417 STORD

Noe du lurer på til neste gang?

INSTA; SPAIN

  Dato: 21.07.2012 Klokken: 12:46 Kommentarer: 7


Jeg var ganske dårlig til å oppdatere bloggen da jeg var i Spania, men på instagram derimot, var jeg faktisk vært litt flink til å oppdatere mens jeg var på ferie. Her er de fleste mobilbildene fra min sydentur. 

Har du instagram?

DANA CUP

  Dato: 21.07.2012 Klokken: 07:04 Kommentarer: 2
Da drar jeg på Dana cup. Gleder meg veldig, alltid like gøy. Så nå er det egentlig Marie som styrer bloggingen litt. Så oppdateringer skal dere få. Er tilbake om en uke. Snakkes!

Hva skal du den neste uka?

FREDAA

  Dato: 20.07.2012 Klokken: 19:33 Kommentarer: 8

Hei, i dag har jeg vært med barndomsvenninna mi, Julie. Hun bor i Tønsberg og kom hit til i gårkveld. Veldig dumt at hun kom først i går, for da får vi bare en dag sammen. Det var i alle fall veldig godt å se henne igjen. ♥ Vi var en tur på Vikjo for å kjøpe inn litt  ting til Dana. Så etterpå laget vi browniese. Nam. 

Nå er Julie på besøk hos onkelen, mens jeg må pakke til Dana. Hater å pakke.. Hva skal man liksom ta med? Er meldt fint vêr, men man vet jo aldri.. Så vil nok tro jeg kommer til å holde på med å pakke resten av kvelden også. Blææ, jaja, nå må jeg prøve å være flink!


Hva gjør du i dag?

LACE DRESS

  Dato: 20.07.2012 Klokken: 17:48 Kommentarer: 12

Kjole fra Risøe // Lommebok fra HM // Sko fra Spania

Antrekk fra Spania

Hva synes du?

NEW IN

  Dato: 20.07.2012 Klokken: 10:37 Kommentarer: 9


Skjørt fra HMNotatbok og fjærøredobber fra HM // Resten fra Søstrene Grene

Her er det jeg kjøpte da jeg var i Bergen på onsdag. Ikke akkurat så mye,  hadde litt dårlig tid til shopping den dagen. Alltid når jeg er på søstrene grene kjøper jeg mye tull bare fordi det er søtt, en smule praktisk og billig. Elsker den butikken. ♥

Hva synest du om innkjøpet?


 

CLOUDS

  Dato: 20.07.2012 Klokken: 00:07 Kommentarer: 3


Clouds are made up of many millions of miniscule water droplets which are formed when moist warm air rises up into the sky and is then cooled down.

Hva synest du om bildet?

ANTREKK

  Dato: 19.07.2012 Klokken: 19:45 Kommentarer: 9

Hei, nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening. Har hatt trening fem dager på rad nå. Må jo være klare til Dana cup på lørdag. Det blir gøy! Det betyr jo da at jeg er borte enda en liten stund fra bloggen. Skal være på Dana i en uke. Så blir det litt mer normal blogging fremover. Men heldigvis har jeg fått Marie til å poste litt innlegg her på bloggen for den neste uka som kommer. Så det blir ikke null blogging alikevell. Nå skal jeg lage noen forhåndskrevne innlegg og så må jeg begynne å pakke. Gruer meg allerede. Hva er det man skal ta med seg, tenker jeg.. 
Bukse fra Vila // Jakke fra HM // Solbriller og genser fra Bikbok // Veske fra Primark // Sko fra Converse

Hva synest dere?

FRINGE TOP & PURSE

  Dato: 19.07.2012 Klokken: 13:01 Kommentarer: 5


Sko og armbånd fra Spania // Veske fra PRIMARK // Topp fra HM // Shorts er diy

Antrekk fra Spania. 

Hva synes du?

VAMOS A LA PLAYA

  Dato: 18.07.2012 Klokken: 01:13 Kommentarer: 6

Bilder fra en stranddag langs spanskekysten. 
Når vi er i Nerja er vi alltid på en strand som heter Burriana. Der har de mye utvalg av utleie av bananbåter og tilbud om å sitte i tube. Det er også lekeplasser til barna og volleyballbaner til de som vil gjøre det. For å ikke snakke om alle kioskene, matbutikkene og suvenirbutikkene. 


Også på stranden er det fult mulig å få kjøpt armbånd. Haha, heaven ♥


Hva synest du om bildene?

DIY SHORTS & COLOURFUL BRACELETS

  Dato: 17.07.2012 Klokken: 20:12 Kommentarer: 12
Topp fra Bikbok // Armbånd og sko fra Spania // Veske fra HM // Shorts er diy 

Antrekk fra Spania. 

Hva synest du?

I NERJAS SMALE GATER

  Dato: 17.07.2012 Klokken: 18:01 Kommentarer: 5

Nå kommer litt flere bilder fra Spania. Bildene er fra forskjelling dager.

Nesten hver kveld vi var på vei ned til byen for å spise ble vi møtt av dette blå toget. Ett søtt lite tok som tilbyr deg en rundtur i Nerja-by. Nede i byen går man forbi tusenvis (neida, ikke så mange, men ganske mange) små boder og butikker som selger slike armbånd som dette. Er det noe som minner meg om syden er det akkurat slike armbånd. Selv fikk jeg med meg hjem fem armbånd i de knæsjeste fargene man finner. 
Hovudsaklig la vi ut på desse byturene for å finne oss en restaurant å spise på. Og det gjor vi jo selvfølgelig alltid. Det er jo så mange fine restauranter med så mye god mat i utlandet. Jeg har levd på kylling hele ferien, ah.. elsker kylling. ♥
Ute på ballkongen i Nerja kan man se de fineste strendene langs spanskekysten, spør du meg. Det er så fint der.Er det noe jeg virkelig savner nå som jeg har komt hjem, er det det å gå til byen. Hele atmosfæren, den fine kveldstemperaturen, stemningen og maten der nede er helt himmelsk. 

Hva synest du om bildene?

BILDER FRA I GÅR

  Dato: 17.07.2012 Klokken: 14:56 Kommentarer: 4

Her er litt bilder fra gårsdagens bursdagsfeiring. Vi var på Nora sin hytte på Kråko for å feire henne. Håper hun hadde en fin dag!


Årets første kopp med blåbær og sukker. 

Søteste Frida.

Planen var egentlig at vi skulle dra hjem i dag fra hytta, men slik at vi skulle få vært litt med Marie også på Noras bursdag dro vi hjem på kvelden. Så på kvelden spiste vi god browniese kake som Marie hadde laget og skravlet. Etter 2 uker uten å ha sett hverandre er det alltid mye å snakke om. Nå har Marie nettopp dratt hjem etter at vi tre jentene hadde spist frokost. Vel frokosten varte jo da i 1 og en halv time. Haha, er det mulig? Resten av dagen skulle jeg ha malt gjerdet, men her på vestlandet regner det jo hele tiden så da må jeg utsette det. Senere skal jeg på trening. 

Hva skal du i dag? 

BLACK SEQUIN DRESS

  Dato: 17.07.2012 Klokken: 00:41 Kommentarer: 5Kjole fra Bershka // Veske og sko fra HM

Enda ett antrekk fra Spania. 

Hva synest du?

 

VERDENS BESTE HAR BURSDAG

  Dato: 16.07.2012 Klokken: 11:43 Kommentarer: 5

I dag har Nora, min aller bestevenn siden første skoledag i 1.klasse på barneskolen, bursdag. 17 år i dag, så nå drar vi ut på hytta hennes for å feire henne. Kommer tilbake i morgen formiddag. 

Hva skal du i dag?

UKENS SPØRSMÅL

  Dato: 15.07.2012 Klokken: 21:22 Kommentarer: 5

Den øverste fra venstre var dødsfin! :) Er den fra HM? Jupp, det er den. :DHvor er du? Jeg var i Spania, rettere sagt Nerja. Nerja ligger ca 40 min utenfor Malaga. Veldig fin by :)

Hvem var ditt første kyss? Haha, emh.. mitt første kyss var vel i barnehagen en gang. Haha, huff.. Dersom det ikke gjelder, var det på barneskolen med en kompis jeg hadde et godt øye til. 

Kjempe fint bilde :) hvordan har du redigert det? Det er redigert HER.  Jeg husker ikke helt eksakt hva jeg gjorde fordi jeg bare brukte noen av effektene der. Ikke vanskelig for å si det slikt :)


Forresten, har du en tvillingsøster, men har hun blondt hår? Nope, jeg har ingen tvillingsøster. Men jeg har en søster med blondt hår, men hun er snart 20, så vi er ikke tvillinger. Vi er heller ikke spesielt like. 

Fantastisk blogg <3 Hvordan lager du sånn kollage 2x12 bilder? Lurer skikkelig Å tusen takk! Dersom det er de bildene jeg tror du mener, altså instagrambilder, så har jeg satt de sammen med picasa 3. Jeg kan vise hvordan dersom det er ønsker om det. 

Noe du lurer på til neste gang? 

 

FLYTUREN

  Dato: 15.07.2012 Klokken: 01:29 Kommentarer: 6

Tenkte jeg kunne dele litt bilder og antrekk fra Spania med dere, siden jeg ikke har fått delt noe som helst kamerabilder fra der nede. Så her kommer litt bilder fra flyturen ned. Vi dro ikke før klokken var 19.00 så vi kom ned dit ca. 23.00. Var en helt grei flytur, litt trangt, men men..Før man reiser utenlands må man jo alltid få med seg noen godbiter fra taxfree'n, så det gjorde vi jo da. Må jo handle inn mat når man skal ut å fly. 


Jeg synest det egentlig er ganske så fasinerende å fly. Du ser så mye mer enn hva du egentlig pleier å få sett. Slik som skyer. 

Noen kjøpte seg mat på flyet, mens Nora og jeg spiste m&m, hva har man ellers taxfree til?

Ellers fikk vi tiden til å gå med musikk, kortspill og ludo. Dere kan vel gjette hvem som vant? (ikke meg i alle fall) Haha. Da vi landet ble vi møtt med 30 grader klokken 11 på kvelden. Ah, herlig. La paradiset begynne. 

Hva synest du om bildene?

TYSNESFEST

  Dato: 14.07.2012 Klokken: 21:21 Kommentarer: 4

Hei, i dag har jeg vært på Tysnes. Skulle vært der i hele dag, men været var dårlig og stemningen var ikke helt på topp, så da dro vi hjem litt utpå dagen. Planen var egentlig å være der i gårkveld. Noe som er veldig dumt at vi ikke var, for da stelte Gabrielle og Kaizers til med goood stemning. Det skal ha vært en utrolig gøy konsertkveld, men siden vi kom hjem i går kveld fra Spania, ble det ikke tid. :-( Jaja, fikk nå høre på Lidolido før vi dro hjem da. 

Nå holder jeg på å pakke utav kofferten og tømme bloglovinen min (bare 558 uleste poster), haha, det kommer nok til å ta hele kvelden. Forresten, fikk spørsmål om når ukens spørsmål kommer. Har ikke glemt det, fikk bare ikke postet det da jeg var i Spania. Så ukens spørsmål kommer da i morgen. Håper dere har hatt en fin dag!

Hva har du gjort i dag?


HJEMMEE

  Dato: 13.07.2012 Klokken: 23:53 Kommentarer: 2

Hei! Da var jeg komt meg hjem til kalde Norge med litt kortere hår og litt mer farge på kroppen. Jeg har kost meg kjempemye nede i varmen. Håper dere også har kost dere mye de siste ukene. Jeg har jo oppdatert VELDIG dårlig de siste ukene, så nå som jeg er hjemme skal det forbedres iallefall. Siden jeg ikke har fått postet noen bilder fra kameraet her inne i det siste tenkte jeg at jeg kunne oppsumere litt hva vi har gjort der nede osv. de neste dagene. Hva tenker dere om det? I morgen må jeg tidelig opp for da drar familien til hytta på Tysnes. Det er jo festival der denne helgen, så det blir sikkert veldig gøy. Så nå må jeg hoppe i seng for å ta igjen litt søvn før jeg er på farten igjen i morgen. Snakkes!

Hva har du gjort i det siste?

MIN JUNI

  Dato: 03.07.2012 Klokken: 00:08 Kommentarer: 6

 
Noen du likte?

DE TO SISTE DAGENE

  Dato: 02.07.2012 Klokken: 19:40 Kommentarer: 4

Heeey, glemte å blogge i går. Det var så utrolig mye som skjedde så da glemte jeg det. Dagen begynte veldig dårlig med at kameralinsa falt i gulvet. I et mursteingulv faktisk. Så da ble jo det ødelagt da.. Frister ikke sånn super mye å bruke 3000,- på et nytt heller :( Resten av dagen var vi på stranden og var ute og spiste. På kvelden var vi og såg Spania knuse Italia 4-0. For en stemning i gatene. Helt fantastisk! Så det var veldig gøy da :)

I dag har vi vært på shopping på et veldig stort kjøpesenter litt utenfor byen. Utrolig mye fint i butikkene hvertfall. Etterpå tok vi en liten ettermiddagstur på stranda og nå skal Nora og jeg ta en liten dukkert i bassenget. Vi snakkes!

Hva har du gjort i det siste?