juni 2015 (kajasagenes)

min juni

  Dato: 30.06.2015 Klokken: 17:49 Kommentarer: 5


Ett knippe bilder fra min juni. 

Hva synes du?

saturdays outfit

  Dato: 29.06.2015 Klokken: 17:25 Kommentarer: 4
genser - bikbok / shorts - hm / klokke - daniel wellington / blomsterprintet strikk - bikbok / sko - pull & bear 

Lørdagens antrekk. Comfy shorts og blomsterprintet strikk på armen. Jeg har fått helt dilla på slike strikker. Så fine! 

Hva synes du?

pancakes for breakfast

  Dato: 28.06.2015 Klokken: 14:11 Kommentarer: 4

God søndag alle sammen! I dag ble det pannekaker med mye godt tilbehør til frokost her i hus. Det er jo så godt, og havrepannekakene er jo både mettende og sunne. Tommel opp! Jeg er veldig glad i å toppe pannekakene mine med cottage cheese, bær og hjemmelaget syltetøy. Det er så godt! Planene mine for denne søndagen er ikke så mange. Jeg skal bruke dagen til å lade opp batteriene og komme meg inn i rutiner igjen. Det skal bli godt etter dager med sykdom. Kanskje det blir et lite venninnebesøk utpå ettermiddagen også? Det hadde vært koselig. Ønsker dere en super søndag! 

Hva gjør dere i dag?

frappe o'clock

  Dato: 27.06.2015 Klokken: 19:44 Kommentarer: 1

I dag kjentes formen noen lunde bedre, så da tok Petter og jeg en snartur ned på barneklærbutikken Lucas og Linnea. Godjenta Klara fyller tre år til helgen, så da kjøpte vi gave til henne. Der har de så mye fine barneklær. Jeg får jo lyst til å handle til mine fremtidige barn jeg, haha. Før vi dro hjem igjen måtte jeg bare innom den nye kaffebaren vi har fått i sentrum. 

59 grader nord heter den og er en superfin liten kaffebar samt interiørbutikk. Så mye fint og shabby. Selve kafeen var superkoselig, så her må jeg helt klart tilbake. Jeg kjøpte med meg en frappe karamell. Min favoritt når det kommer til "kaffe". Den smakte like godt som den ser ut. Ekstra deilig var det i dag å våkne til en herlig temperatur. Selv om solen har vært borte store deler av dagen, har det vært shortsvêr. Deilig! Nå har jeg krøpet til sengs igjen. Kroppen er halvslakk og jeg er uheldigvis ikke helt frisk igjen enda. Vi får bruke tiden for hva den er verdt. Ekstra godt å ikke ha en eneste plan på agendaen denne kvelden. Ønsker dere en fin lørdagskveld. 

calling in sick

  Dato: 25.06.2015 Klokken: 21:31 Kommentarer: 4

Ak ja, da var det min tur å få den der irriterende forkjølelsen med feber, vond hals og alt som følger med. Jeg har tilbrakt hele dagen hjemme i sengen. Rastløs, med en kropp som ikke orker noe som helst. Tiden jeg har igjen i barnehagen går mot slutten, og jeg vil helst ikke miste så mye som en eneste dag til der. Sykdom - det har jeg ikke tid til. Samtidig må jeg prøve å ikke presse kroppen for hardt heller. Noe jeg ofte gjør når jeg er syk, og det ender opp med at jeg går på en smell. 

Spending my day in bed with magazines, some inspiration and a glass of my favorite milkshake.

Så i dag har jeg bare hvilt kropp og sjel, i håp om en bedre dag i morgen. Favorittmilkshaken ble laget for å kjøle ned den såre halsen, mens jeg drømte meg bort i magasiner og gledet meg til ferie. Håper dere har hatt en fin torsdag! Ikke lenge til helg nå :-). 

raw snickers bars

  Dato: 24.06.2015 Klokken: 18:26 Kommentarer: 7

Hei! I dag tenkte jeg å dele en liten oppskrift på raw snickers bars, som min venninne og treningspartner Helle og jeg testet ut her en dag. Disse er gode å erstatte den usunne sjokoladen med, på dager da søtsuget setter inn som verst eller man vil kose seg litt. 

Les godt gjennom oppskriften før du begynner. Noen ting er kanskje lurt å starte med tidligere enn andre. Dadlene/sviskene, som brukes i karamellen, skal bløtlegges i kokende vann i 1-2 timer. Dette er lurt å starte med før man begynner selve bakingen. 

♥ Kjør havregryn, cashewnøtter, mandelmel, kokosmasse og en klype salt i en food processor, til nøttene er knust og alt er godt blandet. 

♥ Tilsett ris malt og kokosmelk, og kjør food processoren til du har fått en deigete og litt klissete masse. 

♥ Del deigen i to, og press utover på bakepapir ( vist på bildet under ) - pakk den inn og legg i fryseren!


♥ Lag karamell ved å kjøre alle ingrediensene i food processoren, til du har fått en glatt deig. 

♥ Smør karamellen over bunnen, og fordel peanøtter utover karamellen, deretter pakker du deigen inn igjen og legger den i frysen. Som du kan se på bildet under brukte vi saltede peanøtter, ettersom vi tok det vi hadde. Usaltede peanøtter er et sunnere alternativ her! 


♥ Sjokoladen lages ved å kjøre de tre ingridiensene i food processoren, til sjokoladen er godt blandet. 

- Tips: bruk litt mindre bakekakao for en mildere smak.


♥ Fordel sjokoladen utover deigen. Dette kan lettest gjøres ved å lage små kremmerhus og presse ut sjokoladen. Legg barene i frysen, for 2 - 4 timer. 

♥ Del barene deretter opp i en rektangulær form. La dem "hvile" i 20-30 minutter - så nyt.

- Tips: varm sjokoladen lett. Da er den enklere å påføre. :-)


Oppbevar barene innpakket i matpapir i en lukket boks. Oppskriften er hentet fra happie lane-appen. En genial app for folk som ønsker sunnere alternativ til søtsaker. Verdt en titt! Håper det smaker :-) 

the denim shirt

  Dato: 22.06.2015 Klokken: 19:42 Kommentarer: 8skjorte - pull & bear / bukse - dr. denim / tee - stradivarius / veske - medicine / sko - new look 

God mandag, solstråler! Hvordan står det til med dere i dag? Her skinner solen og jeg har tilbrakt store deler av dagen min ute. Så deilig at sommeren endelig er på vei! En styrkeøkt med Helle er gjennomført, der svetten rant som bare det. Skulle trodd jeg hadde dusjet, hadde det ikke vært for den rødsprengte ansiktet. Slik det skal være når man er på trening. Her kommer lørdagens antrekk. Casual - enkelt og greit. :-) Ønsker dere en super mandag!

Hva synes du?

sunny days

  Dato: 21.06.2015 Klokken: 20:39 Kommentarer: 0

God søndag alle sammen! Har dere hatt en fin dag? Det har vertfall jeg. Jeg har fått ryddet og vasket og krysset av noen punkter på to do-listen min. Det kjennes alltid like godt. Ellers har jeg tilbrakt mesteparten av dagen utenfor i solen, med isbiter og pepsi max i glasset samt godt lesestoff. Så deilig at sommeren endelig begynner å vise sine varme sider. Etter gårsdagens bursdagsfest, som endte i trappefall i betongtrapp i hagen til Synnøve, var det ekstra deilig å bare slappe helt av ute i solen i dag. Jeg klarte å slå meg både gul og blå, dunke hodet her og der, i det som skal ha vært et fall som man kun ser på film. Hahah, der og da kunne jeg ikke annet enn å le. I dag var det ikke like moro. Haha, heldigvis gikk det så bra som det gjorde. 

Enjoying lovely summerdays outside in the sun. 

Drog med meg lillebror på Mc Donalds for å kjøpe Mc Flurry, utpå dagen. Den med nonstop og oboy er bare så god! Her snakker vi guilty pleasure. Nå er neglene på både tær og hender lakket og sommerklar, og jeg kjenner det begynner å stikke litt i brystet. Kanskje på tide å gå inn og gjøre seg kar for en ny uke? Merker jeg gleder meg til en sunn og sporty mandag nå. Alltid slik etter en helg med fest, baluba og god mat. Ønsker dere en fin slutt på helgen! Og god sommerferie til alle dere som er ferdig med skole - nyt den

Hva gjør dere i dag?

lørdagsidyll

  Dato: 20.06.2015 Klokken: 16:19 Kommentarer: 0Gooood lørdag alle sammen! I dag er virkelig en god lørdag. Solen skinner og jeg har hatt en fin formiddag. Fingrene er krysset for at ettermiddagen blir like bra, om ikke bedre. Jeg dro med søstera mi og tantegutten min til sentrum for å kikke og småhandle litt. Vi var også innom Snor, og hentet min nye ring fra Maria Black, som jeg var så heldig å vinne i en instagramkonkurranse, her en dag. To tilfeldige følgere fikk hver sin ring. Snakk om vinnerlykke - lucky me! Etterpå møttes en liten jentegjeng på Frugård for å feire Synnøve som fyller 20 år i dag. Da ble det kylling- og bacon baguett med karridressing og hyggelig jente snikksnakk. Koselig! Deretter møtte jeg Martha og vi kjøpte bursdagsgave til bursdagsbarnet som vi skal feire i kveld. Nå skal vi ut i solen og grille, før det blir fest og baluba senere. Ønsker dere en super lørdag!

happy lifestyle

  Dato: 16.06.2015 Klokken: 16:00 Kommentarer: 1

Litt treningsinspirasjon til dere som har en litt lang dørstokkmil i dag.  Synes listen på slutten her er så fin. Sett pris på de små tingene i livet, ha en positiv tankegang og vær den beste versjonen av deg selv, du kan være. Nå skal jeg ut og nyte solen. Ønsker dere en fin tirsdag. Smask!

yesterdays look

  Dato: 15.06.2015 Klokken: 19:24 Kommentarer: 9

God mandag alle sammen! På lørdag feiret vi 19års dagen til Helle med fest og baluba. Det ble en super kveld, men fine jenter og mye god mat og drikke. Dagen derpå var heller litt slakk, men noen dager er det utrolig deilig å ta seg friheten til å ikke gjøre noe som helst. Min søndag ble en slik dag. Ut på ettermiddagen dro Petter og jeg ut på tur. Vi knipset bilder, besøkte pappa som for tiden ligger på sykehuset etter et uheldig fall i forrige uke, og gjore litt søndagsarbeid på jobben til Petter. genser - her / skjørt - bikbok / jakke - forever 21 / sandaler - birkenstock 

Et avsappet og enkelt antrekk, med mine favorittsandaler og ett nytt maxiskjørt. Slike er jo så behagelige! Nå er middagen i magen og dagens benøkt med Helle er gjennomført. En kveld med en lang dusj og litt egenpleie venter. Det skal bli godt. Hårtustene skriker etter hårkur vertfall. Ønsker dere en fin mandag videre, og en bra uke! 

Hva synes du?

fruity snack

  Dato: 13.06.2015 Klokken: 14:40 Kommentarer: 6

Vinneren av Nivea Festival Kit - konkurransen er trukket. Marthe, du må sjekke mailen din! :-) 

God lørdag alle sammen! Solen skinner, sommeren er på vei og denne lørdagen kan ikke bli annet enn bra. Jeg har lagt bak meg en morgenøkt på Sporttreff der hele kroppen fikk gjennomgå. Siden den tid har vi jobbet som helter ute i hagen med dugnadsarbeid. Hele familien, venner og tanter og onkler har stilt opp, og hjulpet til med å ta ned og flytte taksteiner fra et gammelt nabohus som skal rives. Nå har jeg tatt meg en liten fruktpause fra arbeidet. Kjøleskapet var fult av fargerik og god frukt og da måtte jeg bare ha en bit av alt. Det er jo så godt! 

So fruity and delicious - I love it!Om ikke lenge venter betasuppe og kaffemat. Men før den tid - ut å bære takstein! Ønsker dere en super lørdag! 

Hva gjør dere i dag?

 

sporty look

  Dato: 11.06.2015 Klokken: 17:04 Kommentarer: 7

genser - springfield / skjørt - pull & bear / sko - reebok / caps - new york yankees 

Hva synes du?

lørdagens festantrekk

  Dato: 09.06.2015 Klokken: 15:28 Kommentarer: 11

trench coat - bikbok / jumpsuit - h&m / sko -primark / veske - hm 

Antrekket fra lørdagskvelden da vi var i utdrikingslag til venninnen min, Gerd. Jeg har lenge lett etter den perfekte trench coaten som var akkurat passe lang nok. Her en dag kom jeg over en slik jakke som jeg har sett på før, men gått i fra med blandende følelser. Da jeg denne gangen så jakken, hang den på 50 %. Da var det nok meningen at den skulle bli med meg hjem. Jeg liker vertfall å tro det. Hodet mitt er allerede proppet med ideer til antrekk, så denne coaten kommer nok til å bli mye brukt! 

Hva synes du?

new week

  Dato: 08.06.2015 Klokken: 20:25 Kommentarer: 2

God mandag alle sammen! Etter en uke med mye nei-nei mat merker jeg det skal bli godt å komme tilbake til nye gode sunne rutiner igjen. Det gjør virkelig noe med både kropp og sjel, når magen er fullt med god mat med vitaminer og næringsstoffer. Så denne uken starter jeg på nytt, og da passer det seg ekstra godt at det er mandag i dag. For mandager kommer med nye starter og nye muligheter til å gjøre denne uka tipptopp. 

Monday comes with new beginings 

Jeg startet treningsuken min med en hard økt med bein, før jeg både tøyet og foam rollet. Foam rolling kan være ganske så vondt på stive og såre bein, men det utgjør virkelig en forskjell. Foam rolling setter i gang blodsirkulasjonen, kan lett fjerne muskelsmerter og cellulitter. Det kan man jo like! :-)

I dag fant jeg frem mine lyseblå/turkise nike thea air max sko. De sorte og hvite har lenge vært en favoritt, men nå som sommeren står for hell, må disse fine godbitene komme ut av skapet igjen! De er jo så freshe - og ikke minst supergode på!  Nå venter litt ebayshopping og en skål med melon, på meg. Ønsker dere en super mandag og en fin start på uka! 


PS: ikke glem å meld dere på Nivea Festival Kit konkurransen som foregår på bloggen i disse dager. Finn innlegget her.

 

yesterday

  Dato: 07.06.2015 Klokken: 15:14 Kommentarer: 8

Yesterdays party accessories 


Pjuh.. våknet med et dunkende hode og en sliten kropp etter gårsdagens festligheter. Men gud så gøy vi hadde det! I går var jeg i utdrikingslag til min venninne og kollega, Gerd. Vi var på lekeland i Haugesund, hadde bilrebus og jentefest på kvelden med god mat og drikke. På lekelandet gjorde vi ulike wipe-out øvelser, hinderløyper og sumobryting med fotballkamp. Jeg storkoste meg! Etter mye lek, konkurranser og moro kjørte vi hjem og hadde bilrebus. Utpå dagen ble det en liten pause der vi fikk dratt hjem å dusjet og stellet oss før vi dro videre på kvelden. Da ble det skravling, drikking, mat og sang til langt på kveld, før hodeverket inntok for fullt og jeg dro hjem. For en morsom dag! Håper the-bride-to-be hadde det like skøy som meg. 

Hva gjor du i går?

outfit

  Dato: 03.06.2015 Klokken: 19:35 Kommentarer: 13


cardigan - hm / bukse - dr. denim / genser - sin.say / sko - reebok / day by birger et mikkelsen 

God onsdag alle sammen! Tenk nå er det onsdag igjen, dagene flyr og plutselig er det ferie og sommer. Sistnevnte får vi krysse fingrene for at banker på døren de neste dagene. Nå er vi vell alle leie av dette pjuskete været med lave temperaturer. Jeg er vertfall! Ikke annet å gjøre å krysse fingrene og spise opp all maten på middagstallerkenen, slik at det blir fint vær i morgen. Det sier alltid farmoren min når vi spiser middag hos hun. De gamle vet som regel best! Her kommer en liten outfit fra uken som var. Vesken på bildene er min nye favoritt. Den er en veske i sånn bag-stil og virkelig helt super å ta med seg. Kan brukes til alt, både trening, reise og overnatting. Den er i merket Day by Birger ET Mikkelsen. Elsker designet hans, så stilrent og enkelt. 

Hva synes du?

vinn nivea festival kit

  Dato: 01.06.2015 Klokken: 20:02 Kommentarer: 32

God mandag og god første juni! Stormen vi våknet til i morges fikk meg ikke akkurat til å tenke på sommer og sol. Det som egentlig forbindes med juni måned. Selv om værgudene byr høstregn og kald vind, er sommer og sol rett rundt hjørnet. Jeg vil med det sammen med Nivea dele ut en festival kit med alle nødvendighetene for sommerens festivaler. Jeg er vel ikke den eneste som håper å komme meg på festival i sommer? Sammen med frynser, solbriller og lekre festivalantrekk pakker jeg med meg Niveas festival kit, og alle dens herlige produkter. 

Gentle Cleansing Wipes -  sminkeservietter med naturlig mandelolje som rengjør huden og fjerner sminke. Ikke lengre noen grunn for å ikke fjerne sminken, før hodet treffer puta i campingteltet. 

Lip Butter Coconut - denne har jeg uttrykt min kjærlighet for her. Utrolig god på leppene med en deilig duft av kokos. 

Dry Comfort Roll-On - deodorant er superviktig! Etter mye dansing og hopping i en tett klynge kan det fort bli hett. Med deodorant under armene kan man fortsette dansingen uten noen bekymring. Et must på festival - (og ellers)! 

Face Sun Cream - solkrem for ansiktet med faktor 30. Solkremen gir ansiktet en øyeblikkelig og langvarig beskyttelse for solens farlige stråler, samtidig som den forebygger tidlig aldring av huden. Viktig å beskytte huden i sommervarmen. 

Sun protect & Bronze - sololje med solfaktor 20 er også alltid lurt å ha med dersom sola bestemmer seg for å dukke opp. Sololje inneholder pro melanin, en ingrediens  som aktiverer hudens naturlige pigmenter, og bidrar til at pigmentene lettere tar opp sol. Man blir altså brunere, samtidig som huden er beskyttet - tommel opp for det! 

Cleansing Water - 3 i 1 rensevann som både rengjør, fjerner sminke og tilfører fuktighet. En super ansiktsvask som er behagelig og mild. 

Everything you need to protect your skin this summer. 

Høres ikke dette ut som en super konkurranse? Det eneste du trenger å gjøre for å bli med er å legge inn e-mailadressen din i kommentarfeltet, så voilá - du er med i trekningen av en festival kit! Lykke til!