juni 2014 (kajasagenes)

shopping i malaga

  Dato: 28.06.2014 Klokken: 22:40 Kommentarer: 13

Hola amigos! Hvordan har deres dag vært? Min har vært veldig fin. Ettersom flere av reisefølget også hadde noen stumper brente fra gårsdagens standdag, ble vi enig om å heller dra på shopping i dag enn til sol og strand. Etter litt om og men fant vi frem til alle butikkene og gatene vi ville besøke. Mens noen valgte attraksjoner og serverdigheter valgte jeg som resten av ungene, shoppingssenteret. Turisten i meg har visst ikke helt vokst opp enda, men det kommer vel med åra? Jeg kunne på mange måter ønske jeg synes det var kjekkere å se på gammel arkitektur og slike ting isteden for å fylle handleposene, men enda er det ikke heelt slik. Vi fikk iallfall kjøpt litt av hvert. Og jeg må si meg fornøyd.

Etter noen timer på shopping merket jeg at gnagsårene på bena begynte å verke og plasterene var i oppløsning. Da var det ikke annet å gjøre enn å kjøpe seg et par nye sko. Og i love them. Du kan se dem på bilde over. De har en høy hel langs hele foten og er supergode sko å gå i for høye sko å være.

Utover dagen ble folk slitne og sultne. Vi endte opp på stamstedet vårt i Malaga. Her har de noen utrolig gode kyllingsalater og dagens rett med hamburger og pommes frites falt også veldig i smak blant gjengen.

Fine gode Petter og meg. Håper dere får en fin kveld videre. Vi snakkes!

Hva har du gjort i dag?

fine dager

  Dato: 27.06.2014 Klokken: 15:10 Kommentarer: 3

Hei og hå! En liten oppdatering fra syden. Etter noen dager med skyer på himmelen var det i går en skyfri himmel med mye sol. Det gikk hardt utover rumpa mi, som er sår og rød som resten av kroppen. En litt solbrent Kaja tilbringer derfor dagen i dag hjemme i leiligheten, mens de andre ligger på stranden og koser seg. Noen episoder Orange is the new black og litt boklesing vil nok få timene til å gå. Ligger og lurer på om jeg kanskje skal ta meg en tur til frisøren i dag. For å få tiden til å gå og huden til å "leges". Ellers har vi hatt noen ganske fine dager her nede og heldigvis blir det en uke til. Jeg ser mye frem til det. Slenger med noen bilder fra i går da vi var ute for å spise. Håper dere får en fin helg!

q & a

  Dato: 21.06.2014 Klokken: 14:14 Kommentarer: 5

Hvor er blomsterkransen din fra? Du er så fin! Tusen takk for det du. Blomsterkransen er fra Primark. Kjøpt for ca. et år siden i London. 

Jeg lurer på om du fortsatt spiller fotball. Er Stord 2 ditt lag eller kjenner du til dem? :-) Spiller ikke fotball lengre nei. Måtte dessverre slutte for rundt et år siden, etter skade. Utrolig kjedelig, for jeg savner det mye. Kjenner til jentene på begge Stord laga. Fine jenter! :-)

Kan du linke kjolen? Her  finner du den. :-D

Hvilken str har du i kjolen? Den er one size :-) Har du tumblr? Nope, det har jeg ikke. Har weheartit-konto da, er ikke det litt i samme gate? :-D

Åå, fin. Link til blomsterkransen? Den er kjøpt for over 1 og ett halvt år siden, så den har jeg dessverre ikke. Er ikke sikkert selgeren har den lengre selv. Denne kransen er av papir, og jeg vil tro du finner en lignende ved å bare søke og scrolle nedover. Det gjore jeg nå, og jeg tror dette er den samme, bare min er i hvit. :-D

Så nydelig kjole du hadde på deg, hvor har du kjøpt den? Den er fra Ebay, og du finner den her. :-D

Hvilken størrelse har du i kjolen? Jeg har S :-D

Tener du noe på bloggen? Nei, det gjør jeg ikke. Tjener ingenting på selve bloggen. Jeg har fått spørsmål om sponsing tidligere, men ettersom dette har vært noe som ikke passer meg eller min blogg, har jeg takket nei. Innlegget om Oreo er noe jeg sa ja til å bli med på grunnet min store kjærlighet for Oreo og at dette er et innlegg som for meg faller naturlig å blogge om. Innlegget er sponset og jeg vil få betalt for å skrive innlegget. :-D

Hvilket program brukte du for å lage de kollasjene? Jeg brukte pixlr.express faktisk. Laster opp et hvitt bilde, og bruker funksjonen "add image". Husk å lagre for hvert bilde du legger til :-D Det finnes sikkert enklere program å bruke og metoder å gjøre det på, men de vet ikke jeg om haha :-p 


Noe mer du lurer på? 

uteksamineringens antrekk

  Dato: 20.06.2014 Klokken: 20:13 Kommentarer: 7

Hei og god fredag til alle! I går var vi på avslutningsfest med hele tredjeklassekullet og lærerene. Antrekket for kvelden ser du nedenfor. Elsker Nora sin fluffy cardigan. Den er så deilig. Kvelden og avslutningen ble kjempefin. Mye morsome taler og innslag fra lærerne og supergod mat. Vi spiste tapas og det smakte nydelig. Midt under middagen fikk også elevene tilbake de skriftlige eksamenen. Jeg må si jeg ble veldig fornøyd med karakterene. Trodde hovedmål eksamen skulle gå rett vest da jeg klarte å glemme overskrift, men slik ble det ikke, heldigvis. Så deilig å kjenne at hardt arbeid lønner seg. Ekstra deilig å kunne dra på ferie med en god følelse etter det siste skoleåret. Nå gjenstår bare en eksamen til høsten, men det er lenge til så deeet tenker vi ikke på nå. 


kjole new look / sko new look / armbånd primark / cardigan new look

Hva synes du?

ebay

  Dato: 19.06.2014 Klokken: 12:54 Kommentarer: 9


sort hatt  her / leopard solbriller her runde solbriller her / hvit shorts her / blomsterkjole her  

grå maxikjole her  / genser med blonderygg her

Her er mine siste ebay-innkjøp. Jeg er jo en stor fan av ebay. Der inne kan du finne alt, bokstaveligtalt ALT. Klær, sko, interiør, bøker, ja u name it. Kvaliteten er kanskje så som så, men når man ser på prisen så kan man ikke klage. Ebay er billig og superenkelt. Det er ikke mye som koster mer enn 50 kroner. :-D

Hva synes du?

oreo double i norge

  Dato: 18.06.2014 Klokken: 19:06 Kommentarer: 4

sponset video

 


Hei og god onsdag til alle. Nå tenkte jeg at jeg skulle informere om de nye Oreokjeksene som er å finne i butikken for tiden. Jeg er vel ikke den eneste som er superglad i desse cookiesene? De nye kjeksene har nå fått dobbelt så mye kremfyll, og med det blitt enda bedre! Oreokjeks er jo perfekt til jentekvelder, hverdagskos og som et avbrekk midt i eksamenslesingen. Nå i sommer passer det jo perfekt å tilsette oreokjeks i isen, eller overraske venner med oreokake på sene sommerkvelder. I sammenheng med lanseringen av Oreo Duble her i Norge har Oreo kommet med kampanjen Oreo Lick Race. Dette er korte reklamefilmer der unggutter står ovenfor en oppgave ingen av dem vil foreta seg. Dette kan være å ta oppvasken, eller som her i denne reklamesnutten; kjøre skrikende jenter på konsert. Hvem som må ta på seg ansvaret for oppgaven blir avgjort med et Oreo Lick Race. Dette er et morsomt konsept, og ovenfor kan du se en av totalt åtte av Oreos reklamefilmer. For selv å delta i Oreos konkurranser på oreodouble.com klikk her. 
sponset innlegg

 

happy tuesday and happy jeans

  Dato: 17.06.2014 Klokken: 23:20 Kommentarer: 9

Hei og hå! Håper dere har hatt en fin tirsdag, det har iallefall jeg! Været har vært på topp, og jeg har fått sommerferie, og på toppen av det hele fikk jeg toppkarakter på eksamen i dag, Veldig veldig fin tirsdag. Etter eksamenen kom en hoppende glad Kaja hjem og la ut på joggetur. Litt mye energi i kroppen kan du si. Etter det tok jeg meg en laang dusj etterfultg av noen minutter i solen. Ellers i dag har jeg fått ryddet hele klesskapet og flere remaposer med klær skal nå leveres til lillesøsteren til Nora. Jeg har også fått begynt å småpakke til Spania som er kun få dager til. Gleder meg!

¨

// HM

I dag har jeg også fått tatt i bruk mine nye freshe bukser. Desse fant jeg på HM og det var kjærlighet fra første minutt, rettere sagt sekund. Jeg har lenge vert på let etter en blå bukse med mønster på og nå fant jeg det sannelig. Wiho :-D Snart venter sengen på meg, etter et par episoder med Suits i armkroken til en fin en. Vi snakkes i morgen, og god natt. ♥

floral dress

  Dato: 17.06.2014 Klokken: 14:15 Kommentarer: 13


kjole ebay (her) / sko mani / solbriller bikbok / jakke hm / veske hm 

Lørdagens bursdagsantrekk. Hva synes du?

antrekk

  Dato: 16.06.2014 Klokken: 14:16 Kommentarer: 12


skinnjakke - bikbok / skjørt - new look / topp - bikbok / sko - converse 

Fredagens antrekk. Hva synes du?

hageparty

  Dato: 15.06.2014 Klokken: 19:05 Kommentarer: 4

Hei og god søndag! Håper dere alle er ute og nyter det fine været. Jeg sitter inne og leser til eksamen, dessverre. Var såå forbredt på å ikke komme opp på fredag, men så feil kan man ta. Så da blir det norsk munnlig eksamen på meg på tirsdag. Ikke akkurat det faget jeg håpet på, men er ikke så mye å gjøre med det nå. 

I går var vi i bursdag til fineste Helle. Hun fylte atten for en liten stund tilbake, og i går ble det feiret med mye god mat og drikke ute i hagen hennes. Vi fikk servert tapas, kaker, is og pikekyss. Pluss en supergod punsj.  Været var på topp og det samme var stemningen. 

Nå roper romantikken, naturalismen og Henrik Ibsen på meg. Og jeg må tilbake til lesingen. Håper dere har hatt en fin dag!

Hva gjør du i dag?

teller ned

  Dato: 14.06.2014 Klokken: 12:18 Kommentarer: 3Nå begynner årets sydentur å nærme seg med stormskritt. Destinasjonen er i år som tideligere år: Nerja, 40 minutter fra Malaga i Spania. Skal si jeg ser frem til å ligge på stranden eller ved bassengkanten og nyte den varme solen sammen med x-antall iskremer. For å så på kvelden ta turen til Nerjas fine gater og nyte et godt måltid med mine nærmeste. Eller dra på shopping og kjenne handleposene bli tyngre og lommeboken lettere. Årets reisefølge er heller ikke til å klage på. Å dra på tur med min familie og bestevenninna mi, Nora, sin familie, er alltid like koselig. Å da også kunne få ta med seg to kjekkaser er heller ikke så aller verst. Nå må kofferten pakkes og pass finnes, pluss å jobbe seg i hel med muntlig eksamen, så er det ikke annet å gjøre en å glede seg. 

Skal du til syden i sommer?

retro leopard sunnies

  Dato: 11.06.2014 Klokken: 19:26 Kommentarer: 8

Den siste uka har jeg fått pakker i postkassa så å si hver dag. Det gøye med å bestille ting fra ebay er at du får alle pakkene delt, noe som ender opp med at det er julaften annen hver dag. På lørdag var det disse kule retro solbrillene som dukket opp blant aviser, regninger og brev. Du finner de her

Hva synes du?

todays

  Dato: 10.06.2014 Klokken: 20:23 Kommentarer: 8hatt ebay / skjorte urban outfitters / topp hm / shorts hm / briller bikbok / sko roots 

Jeg har virkelig fått helt dilla på hatter. Har lenge ønsket meg en hatt, men aldri tatt meg selv i å kjøpe det. Litt i frykt for at den aldri ville bli brukt, tror jeg. Men så feil kan man ta. Denne hatten fant jeg på ebay og helt siden den var å finne i postkassa mi, har den blitt tatt flittig i bruk. Dagen i dag startet med sol og en skoletime klokken åtte og en klokken to. Etter timen dro jeg hjem i håp om å kunne nyte det fine været litt. I det jeg var på vei ut døra med musikk i ørene og bikinien på, klar for å okkupere trampolinenen ble himmelen dekket av skyer, og kort tid etter startet det å regne. Skikkelig kjedelig, men man kan vel ikke klage etter at så mange fine sommerdager som har passert. Dagen i dag har vert nokså lat, jeg skylder på været. Jeg har rigget meg til med puter og dyner i senga, og sammen med en skål med jordbær koser jeg meg med serie. Eksamensforbredelser får vi heller ta i morgen, hehe.. Håper dere har en fin dag!

Hva synes du?

white on white

  Dato: 10.06.2014 Klokken: 14:06 Kommentarer: 8


bluse fra bershka / shorts fra hm 

I går var vi i famileselskap ute i sola. Været er jo så fint for tiden, at en lett bluse og shorts var mer enn nok klær i den stekende sola. 

Hva synes du?

antrekk

  Dato: 09.06.2014 Klokken: 19:46 Kommentarer: 5

Hva synes du?

oh candy sweet candy

  Dato: 09.06.2014 Klokken: 13:54 Kommentarer: 3


Jeg er vel ikke den eneste som er svak for godis her? De fargerike søtsakene som skaper fyrverkeri i munnen, naam. For noen dager siden var Nora og jeg nedom det internasjonale markedet som var å finne i gata forje uke. Synes det er så koselig når de er på besøk med bodene sine og fyller opp gata med både mat og folk. Bodene er fulle av ulike varianter av ost, oliven, leketøy, vafler og godterier. De belgiske vaflene er jo himmelske, men denne gangen ble det en rosa pose med utenlandske favoritter som ble med meg hjem. Disse skal nytes i solsteken i dag. mmm ♥

gårsdagens festligheter

  Dato: 08.06.2014 Klokken: 14:11 Kommentarer: 6

I går var vi som sagt i bursdag til flotteste Astrid.  Nora og jeg var en liten stund hjemme hos meg og feiret mamma, før det bar videre til nittenårsdag. Huset, hagen, utsikten - alt var så fint. Supergod pizza og pavlova var det også. Jeg holdt meg unna alkoholen, grunnet mye sykdom, så det ble en tidelig kveld for min del. Merker jeg er veldig glad for det i dag. 


gårsdagens antrekk, kjole fra ebay - gaven til astrid - en liten selfie


bestevenninna - jeg og nora - så fint pyntet i huset 


den fine pynten - en supergod pavlova - mette og meg 

Hva gjor du i gårkveld?

fin lørdag

  Dato: 07.06.2014 Klokken: 15:31 Kommentarer: 2

Hei og god lørdag til alle! For en fin lørdag dette har vært til nå! Solen skinner og sommeren er kommet for fullt. Dagen min startet med bursdagsgaveshopping sammen med Petter. Gaver fant vi og nå kan det krysses av lista. Deretter dro jeg hjem til min kjære mor som fyller år i dag. Gratulerer så mye med dagen til den beste mammaen i verden. Ellers har vi i dag handlet inn til en helg fyllt av bursdagsfeiringer og laget kaker. Senere i kveld skal jeg i bursdag til min kjære Astrid. Hun fyller 19 år i dag, så gratulerer så mye til hun også. Nå venter jordbær og hjemmelaget is på meg, så jeg må nesten løpe. Ønsker dere en nydelig lørdag!

Hva gjør du i dag?

fashion inspiration

  Dato: 05.06.2014 Klokken: 14:13 Kommentarer: 3

new in

  Dato: 03.06.2014 Klokken: 19:27 Kommentarer: 5

Grå maxikjole fra Bikbok

Søt blomstershorts fra Bikbok

Solbriller fra Cubus

Grå topp og blomstrete bikini fra Bikbok

Mine nyeste innkjøp. Det meste fra Bikbok som dere ser. Den butikken kryr av fine sommerklær nå! Har faktisk hatt en laang shopping-pause. Har ikke handlet noe eller gått i en klesbutikk siden jeg var i London i vinterferien. Det skal godt gjøres. I steden for å bruke penger på klær så har jeg kjøpt mye usunn mat. Det er jo bra det da... hehe. 

Hva synes du?

happy lunch

  Dato: 03.06.2014 Klokken: 14:30 Kommentarer: 7
Hei og god tirsdag! I dag hadde jeg kun en time på skolen. Noe som var veldig deilig. Kan virkelig fortsette å ha slike korte skoledager for resten av tiden frem mot sommeren, spør du meg. Men det kan man jo ikke helt heller. I morgen er det tilbake på skolen klokken åtte for å forbrede oss til muntlig. Skummelt å tenke på at vi har muntlig om en liten liten stund og til da skal du kunne hele historieboka eller norskboka. Huff. I dag laget jeg meg en supergod lunch. Cottage cheese, bær og Wasa's kanelkjeks. Har dere smakt de? Utroolig gode, nam! Været er på topp, og det samme er humøret. Håper dere får en super dag! 

Hva gjør du i dag?

todays

  Dato: 02.06.2014 Klokken: 20:07 Kommentarer: 10


kjole fra bikbok / veske fra bianco / briller fra cubus / skjorte fra gina 

Hva synes du?

monday shopping

  Dato: 02.06.2014 Klokken: 15:53 Kommentarer: 5

Shopping var vel i grunn å ta litt hardt i, da men. Denne søte toalettveska/lommeboka og et pudder ble med meg hjem etter dagens lille tur til sentrum. Vi har jo hatt eksamensperiode nå, og i dag er den siste dagen med fri hele dagen. Solen skinner og temperaturen er på topp. Nora og jeg bestemte oss derfor å ta turen på Frugård for å spise lunch. Der spiste vi den beste kylling og baconbaguetten jeg vet om. Så deilig å kunne sitte ute i solen samtidig. Etter en time der kikket vi i butikker og handlet inn noen nødvendigheter. Jeg hadde behov for et litt mørkere pudder, ettersom jeg i det siste har sminket meg bleikere enn hva jeg er. På Parfymelle fikk jeg den hjelpen jeg behøvde og ett nytt pudder i en mørkere tone fra favorittmerket ble med meg hjem. Nå skal jeg ut å slikke sol og lese til en prøve. Må si dette flotte været gjør at humøret blir på topp. Så deilig med sommervær!toalettveske fra hm / pudder fra kanebo 

Hva gjør du i dag?

meg

  Dato: 01.06.2014 Klokken: 21:00 Kommentarer: 6

jeg liker ting i lyse nyanser. lite er finere enn gåtur med en fin venn når det høljer ned som verst. jeg må ha en plan for alt. har jeg ingen plan blir jeg stresset og føler jeg mister kontroll. jeg er et periode menneske. vi snakker leverpostei og agurk på rundstykker i en måned, så er det skinke og agurk den neste måneden. jeg er som jenter flest; må gjøre alt perfekt, noe som misslykkes ofte. tårene har ikke tungt for å trille, men det samme har latteren for å le. jeg synest et hvert menneske har noe fint med seg. jeg føler meg dum når jeg driver med noe jeg ikke kan. hater å gjøre feil. jeg "tåler ikke" pepsi max eller melkesjokolade, de to tingene jeg liker best i verden. jeg er veldig dårlig på å fortelle folk hva jeg føler. synes guttevenner er like gode som jentevenner. bloggen min har alltid vært mitt hemmelige sted, og hver gang noen nevner den sier jeg "hysj". jeg misliker bena mine. jeg har opptil flere manier. er jeg hjemme alene synger jeg for full hals. jeg liker igrunn å synge ganske så godt. mine standard setninger er "sara.." også "eg tar med brownies!!" for å ikke glemme "ka har dåke til middag i dag, nora?". jeg har flere ganger tenkt å slutte å blogge. den sjeldne gangen jeg lager middag lager jeg enten kylling i pita eller pannekaker. en meldig uten emojis er en melding uten mening. jeg tar ting veldig lett til meg, og takler dårlig negative ting. mitt forhold til mora mi, bestevenninna mi og søstera mi er jeg veldig takknemlig for. noras mor er min mamma nr to, vi snakker om alt. jeg ser aldri på tv. å lese aviser gjør jeg heller ikke. weheartit er en form for terapi for meg, og instagram er mitt lille fotoarkiv. å få nye følgerer er utrolig gøy, men samtidig en smule skummelt. jeg er utrolig glad i å trene. det har jeg vært hele livet. kjeder meg sjeldent. klær fascinerer meg. det som irriterer meg mest i verden, hvertfall nesten, er lærerer som ikke har kontroll. jeg skriver nynorsk på skolen, og er fra en nynorsk by. her på bloggen følgte jeg trenden med å skrive bokmål. har lenge tenkt på å konventere til nynorsken, men har aldri tatt meg selv i å gjøre det. kanskje like greit, ettersom jeg i ny og ned tar meg selv i å tenke på bokmål. jeg er utrolig glad i mat. spiser igrunn hele tiden og er sjeldent sulten. lager hjemmelaget brownies på ni min (stolt). å ha noe se frem til er det beste som finnes. petter, betyr utrolig mye for meg. hvorfor har jeg ikke møtt han før? all erfaring er god erfaring. har et elsk-hat forhold til sunn livsstil. er konstant syk, vertfall nesten. er i gode perioder ganske ryddig av meg. å vite at noen ikke har det helt enkelt, går veldig inn på meg. jeg har ikke peiling på hva jeg skal bli. noen store drømmer har jeg heller ikke. å vite at noen setter pris på deg er så godt. 


Noen tanker og meninger jeg har og en dose med fakta om meg. Nå, din tur!