juni 2013 (kajasagenes)

min juni

  Dato: 30.06.2013 Klokken: 20:54 Kommentarer: 5


Noen bilder fra min måned. Noen du likte?

hjemmelaget blomsterkrans

  Dato: 29.06.2013 Klokken: 17:04 Kommentarer: 5
Noen bilder med min hjemmelagde blomsterkrans på. Her finner du diy'n. 


Ellers vil jeg bare nevne at jeg har fått 106 følgere på bloglovin. Kanskje ikke så mange for noen av dere, men for meg er det 106 som vil følge meg videre her inne. Og det er noe jeg settter stor pris på. Så tusen takk! Og tusen takk til alle som kommenterer også. 

Hva synes du?

new bikini

  Dato: 28.06.2013 Klokken: 15:37 Kommentarer: 10


Min nye favoritt i bikinibunken. Åh, så fin. 

Hva synes du?

happy friday

  Dato: 28.06.2013 Klokken: 12:15 Kommentarer: 1

Hei og god fredag til alle. Dagene i ferien går jo så ekstremt fort og før man vet ordet av det er den over. Så det er viktig å gjøre mest mulig ut av den. Gjøre mest mulig ut av den denne uka har for meg bestått av å stå opp sent, se serie og være med venner. Nå skal jeg dra til sentrum en tur. Er Stord-fest denne helga så er mye aktiviteter på gang. Senere i dag skal jeg på båttur. Satser på at dette blir en fin dag. :)

Hva gjør du i dag?

torsdag

  Dato: 27.06.2013 Klokken: 14:36 Kommentarer: 12


Hei og god torsdag til alle. Håper dere alle nyter ferien enten dere jobber, er i utlandet eller bare rett og slett er hjemme. Gossip Girl har tatt over livet mitt. Haha, ikke bra. Nå har jeg akkurat spist biola med blåbær og gryn. Nam, spiser det hver dag. Nå skal jeg se noen episoder til før jeg skal lage middag. Etter det får jeg besøk. Håper dere får en fin dag?

Hva gjør du i dag?

cut out sweater & flowers

  Dato: 26.06.2013 Klokken: 18:15 Kommentarer: 16


genser - primark / skjørt - ebay / hårbånd - primark / sko - ellos

Hva synes du?

last night

  Dato: 26.06.2013 Klokken: 10:27 Kommentarer: 12Etter en 3,5 mils lang sykkeltur på dagen spiste Nora og jeg pizza med god samvittighet på kvelden. Nam, så god den var. Jeg synes pizzaen blir ekstra god sammen med tzatziki, salat og cider i glasset. Etterpå bestemte vi oss for å begynne å følge med på Gossip Girl. Det fleste har vel sett hele serien for lang tid siden, men jeg har kun sett enkelt episoder. Så nå har vi startet fra start og skal få med oss alt. Hadde vertfall en koselig kveld med min bestevenninne. Hun drar til Hellas i dag, så nå får jeg ikke sett henne på hele 15 dager. Har ikke vært så lenge siden vi har sett hverandre på 3 år, tror jeg. Haha. 

Hva gjor du i gårkveld?

new in from london pt. 3

  Dato: 25.06.2013 Klokken: 21:16 Kommentarer: 7

ansiktspleie - radiance-repair / 148 summer pink Maybelline leppestift / foundation - maybelline / ballerinasko - primark / blomsterkranser - primark / rosa bikini - primark / hvit bikini - victoria secret / offwite bikini - (ikke fra London, fikk den av min snille søster) fra HM / bikiniunderdel - forever 21 / kam - tangle teezer / parfymer og bodyspray - victoria secret / tørrshampoo - Lee Stafford 

Det var siste delen på hva jeg kjøpte i London. Hva syns dere?

in the streets of england

  Dato: 25.06.2013 Klokken: 11:04 Kommentarer: 3

En dag tok vi oss en gåtur i den engelske byen, Purley. Hvor hovudmålet var å få kjøpt inn sjokolade. 

Nye gåsko med rosa lisser ble satt på føttene. 


Noras nye fine kule joggesko ble fotografert i farten.

Vi plukket tusenfryd. 
Og fant en fargerik glidlås på veien. 

Gikk forbi et utrolig stort og fint hus. 

Hvor de hadde bursdagsselskap, og vi var ikke invitert :(


Nora hadde en fin blomsterkrans i håret. 

Så følgte vi etter jenta med det fine røde håret til sjokoladefabrikken (matbutikken). 

Hva synes du om bildene?

mirror

  Dato: 24.06.2013 Klokken: 21:21 Kommentarer: 1- ♥ -

antrekk: ruter

  Dato: 24.06.2013 Klokken: 17:31 Kommentarer: 7

skjorte - urban outfitters / bukse - bikbok / solbriller - primark / sko - converse 

Dette hadde jeg på meg i går da jeg var hos Marie for å feire st. hans. Ett veldig enkelt antrekk men men. Hadde en utrolig fin kveld sammen med mine beste venninner. Da Nora og jeg var i London kjøpte vi en gul regnjakke til Marie (også). En gul regnjakke har hun ønsket seg i flere år så da vi gav hun den i går ble hun veldig glad. :) Dro hjem i ett-tiden. Noe som fører til at jeg er våken og bare driver med vimsvams til langt på natt. Som igjen resulterer i at jeg står opp sent. Hater å stå opp sent, så nå skal jeg begynne å legge meg tidelig. Hahah, kan ikke ødelegge sommeren med å sove bort halve dagen (til kl 12) vettu. Nå skal jeg rydde i klesskapet mitt. Så får vi se hva jeg finner på senere. Ha en fin dag!

Hva synes du?

q/a

  Dato: 24.06.2013 Klokken: 12:16 Kommentarer: 1

Hvor gammel er du? Jeg er 17 år, fyller 18 i september. :DDD

Har du noen bloggforbilde? Hmm, synes det er så mange blogger som er veldig fine på hver sin måte. Når det kommer til klær og mote er jeg stor fan av nettenestea, what i have, åshild og emmaward, mens med bilder synes jeg tlovise er veldig flink. 


Hva er det beste du vet? Det beste jeg vet.. Det kan jo være så mye. Er utrlig glad i jordbær, nonstop, sydenvarme, brunfarge, fine kjoler og sandstrender. Men det beste jeg vet må være den følelsen når noen gjør noe spesielt for deg. Når noen viser at du er viktig. Slik som da en kompis laget en rebus for meg her en dag. Det satt jeg utrolig stor pris på!

Hva er det beste med å blogge? Det beste med å blogge må være responsen og de fine kommentarene. At noen gidder å klikke seg inn her for å se hva jeg spiser til frokost, setter jeg stor pris på. Det er en fin måte å få delt bilder, tanker og tekst. Også det å komme i kontakt med andre og ja ha et lite sted som er ditt og som du bestemmer over. Det er fint det. 

Har du gjort noe med dine øyenbryn? De så litt annerledes ut før :) Vell, jeg tror jeg har latt dem vokse litt mer enn før. Da nappet jeg dem nokså tynne, mens nå er de litt mer fyldige. Under ser du et bilde fra et år siden (i litt dårlig kvalitet, vel og merke) og et fra nå. Er sikkert ikke så mange som legger merke til det da, men jeg selv synes de er finere nå. 


Sykt fin kjole! Hvor er den kjøpt? Den er kjøpt på HM Divided. Vil tro de har den inne enda :D

Hvem er den kjekkeste gutten på skolen din? På skolen min går det så mange kjekke gutter. Hver og en av dem er fine og flotte mennesker på sin måte. :)

Liker du noen akk nå? Ja, jeg gjør vel det :)

Kan du please vise London innkjøpene? Jepp, det skal jeg. Har valgt å dele det litt opp denne gangen. Del 1 finner du her, og del 2 her, og så kommer del 3 i løpet av uken. Noe annet dere lurer på?

new in from london pt. 2

  Dato: 22.06.2013 Klokken: 19:27 Kommentarer: 6

kjole - primark / nail kit - radiance-repair / blomsterkranser - primark / bluse - forever 21 / sugerør & snor  - tiger / sminkeveske - primark / pennalhus - cath kidston

Hva synes du?

a morning in england

  Dato: 22.06.2013 Klokken: 11:22 Kommentarer: 3

07.53 Solen viste seg i vinduskarmen og dyna ble erstattet med shorts og tshorte. 

08.21 English breakfast ble servert på spisebordet. Uten egg, vel og merke. 

09.11 Badet ble erobret. Tannpuss og sminken ble lagt. 


09.38 Veskene ble pakket, skolisser knyttet og bilde i speilet ble tatt. 

10. 13 Togbilletter ble kjøpt og vi var klar for å dra på nye eventyr i Londons gater. Hva synes du om bildene?

gårsdagens bursdagsantrekk

  Dato: 21.06.2013 Klokken: 19:23 Kommentarer: 7
kjole - HM divided / smykke - bikbok / armbånd - primark / sko - new look 

Denne sorte enkle kjolen ble bursdagsantrekket i Synnøves 18års dag i går. Vi hadde en fin kveld i uthuset hennes. Deilig at det er såpass fint vær at man kan være ute uten å fryse til langt på natt. Når klokken tikket 12 dro Nora og jeg til Marie en tur. Da dro de fleste videre ut på byn. Livet som 17, dere :(( Neida, bare tuller! Like hyggelig å tilbringe tid med Marie, vil jeg tro :)

Hva synes du?

new in from london

  Dato: 21.06.2013 Klokken: 11:19 Kommentarer: 7

Kommer til å poste innkjøpene fra London i tre deler, ettersom det hadde blitt så mye på engang dersom jeg skulle postet alt i ett. :-)genser med hull i - primark / gul regnjakke - primark / notisbok - selfridges / shorts - topshop / solbriller - primark / blå tshorte - primark / kvit tshorte - bershka / rutete skjorte - urban outfitters / jeans - pull & bear / genser med røde armer - primark 

Mye fra primark her, haha. Men man kan jo ikke gå inn i den enorme butikken uten å komme ut med noen poser. Det er jo mange fine og basic klær til en billig penge. 

Hva synes du?

dream catcher

  Dato: 20.06.2013 Klokken: 13:31 Kommentarer: 4

Denne drømmefangeren hang i det rosa soverommet i huset i England. På dette rosa rommet sov vi. Synes den er så fin.

Hva synes du?

london through my phone

  Dato: 19.06.2013 Klokken: 13:11 Kommentarer: 4


Day 1: to gira jenter på vei inn i flyet - all settled and ready to go - rosa skyer 


Day 2: Oxford Street - Victoria Secret, så fin - de fine prøverommene på VS


tunge shoppingposer - oh no - blomsterkranser får man aldri nok av


Day 3: shopping i byen, det regna og var langt å gå - dagens innkjøp - "Nora, sjå på all denna sjokoladen då"


fornøyd - Day 4: sunday is funday, in the park - på med nye gule regnjakker


is stod også på menyen denne dagen - Day 5: bigben - london eye


in the streets of london - hjerte - Nora leker turist


min fine venn - gode gåsko (psst. mamma) - we love shoes


frozen yoghurt med oreo, smarties og sjokoladesaus - sliten jente - Day 6: på flyplassen på vei hjem


starbucks, mmmm - bare kall meg Kay - up in the air

Noen av bildene har jeg allerede delt på instagram. Dersom du vil følge meg der, så heter jeg kajasagenes. Hva heter du på insta?

hjem kjære hjem

  Dato: 18.06.2013 Klokken: 23:11 Kommentarer: 2

Hei alle sammen. Nå sitter jeg og prøver å pakke ut. Bruker uendelig lang tid på så mye som å sette et skopar på plass, men det går på fram. Dro fra Croydon, plassen hvor vi budde i London, til Stansted allerede kl 7 i dag. Noe som gjorde at vi måtte stå opp kl. 6.. Har med andre ord vært en lang dag med mye reising og lite søvn. Landet i Haugesund rundt kl.2, og var hjemme to timer senere. Jeg har hatt en utrolig fin tur til fine London, sammen med det beste reisefølget jeg kunne bedd om. Spontantur er virkelig det kjekkeste! Trodde aldri vi kom til å dra da Nora kom med ideen knappe 36 timer før avreise. Nå er vi en koffert klær og minner rikere, men økonomisk sett mye fattigere. Jaja, det er slik det skal være. 


Tenkte jeg skulle lage ett eller flere innkjøpsinnlegg ettersom det var ønsket sist Londontur. Nå skal jeg spise litt kake og bær før jeg hopper til sengs. Kan heldigvis sove leeeenge i morgen. Har avslutning med klassen på en restaurant og etter det har jeg sommerferie. Åh, det skal bli fint det. Håper dere har hatt en kjempefin uke <3 

Hva har du gjort i det siste?

see you later alligator

  Dato: 13.06.2013 Klokken: 11:51 Kommentarer: 3
Nå har jeg pakket kofferten og er snart på vei ut døren. Har glemt å fortelle det, men i dag drar Nora og jeg på spontantur. Vi har så mye fri på skulen og bestemte oss derfor å gjøre noe ut av denne utrolig lange helgen vår. Så på tirsdag bestilte vi flybilletter og vi er på vei til London as we speak. LOONDOOON. Herregud jeg gleder meg. Er tilbake på tirsdag, så vi snakkes da. I mellomtiden håper jeg dere får en super uke. 


sunt og godt

  Dato: 12.06.2013 Klokken: 15:41 Kommentarer: 1

Jeg har fått spørsmål om jeg kan lage et innlegg med mine tips til litt sunnere måltider, og det kan jeg jo. Selv om kroppspresset og kroppsfokuset i Norge har aldri vært større enn i år, synes ikke jeg det utgjør noen forskjell om jeg deler mine små tips her. Å bytte ut skolebollene med bær og hvetemel med litt havre har bare kroppen godt av.

Dette er et tips jeg har komt med før. Å dele opp epler og annen frukt er en veldig fin løsning dersom man er småsulten. Eller har lyst på noe godt. Selv liker jeg de best dersom de er drysset med kanel. Du an eventuelt drysse over litt sukker dersom du vil ha det litt søtere. 
Dette er noe av det smarteste og letteste du kan lage deg. Det er også sunt og veldig godt. For å ikke glemme å nevne veldig mettende. Pannekakene er laget på 1-2-3. De smaker enda bedre dersom du spiser det med cottage cheese, hjemmelaget syltetøy og bær eller frukt. Nam!


Putt alt du finner av frø og annen fiberholdig mat og vips, der har du gode knekkebrød. Dette er veldig enkelt og sunnere enn de man får kjøpt på butikken. Interenttet florerer av ulike oppskrifter så her kan du egentlig velge og vrake. 


Dersom du har lyst på noe mer søtt. Er vaniljekesam et godt alternativ. Sammen med blåbær, jordbær og andre frukter er det supergodt. 


Noe av det beste jeg vet er kyllingsalat. Stek kylling i en stekepanne. Dryss over litt krydder. Skjær opp grønnsaker. Og vips der har du en fin og dødsgod middag, lunch, frokost eller kvelds.
Leverpostein inneholder jern, noe som er viktig for hjernen. På så og si hver eneste matpakke jeg har med på skolen finner du leverpostei og agurk som pålegg. Denne kombinasjonen er blitt en favoritt. 

Har du noen godt tips å dele?

blomsterkrans

  Dato: 11.06.2013 Klokken: 19:21 Kommentarer: 6

Forrige uke laget jeg en blomsterkrans av plastikkblomster. Fant ut at det funket nokså bra. Blomstrene kjøpte jeg på IKEA for 15,- for en "bukett" med 3 store og 2 små i hver. Jeg kjøpte 3 slike "buketter" og fikk med det nok til en krans, ettersom jeg ikke ville ha blomster rundt hele. 

For å klippe opp stilkene fra hverandre brukte jeg en tang. Stilkene har ståltrå i seg fra før og det er med det vanskelig å klippe dem med bare saks. For å feste kransen brukte jeg en grønn ståltrå. Den er kjøpt på en hobbybutikk. Og slik ble resultatet. Skal prøve å få vist den på en annen dag. 


Hva synes du?

mandag

  Dato: 10.06.2013 Klokken: 12:58 Kommentarer: 3Hei og god mandag til alle. I dag har jeg vært hos legen grunnet den vonde hofta mi. Etterpå det har jeg kost meg på tarassen med smoothie, osterundstykker og bær. Ligger og soler ryggen i dag, ettersom jeg ser ut som en krabbe på brystet etter litt mange timer i solen i går. Har kun en time på skolen i dag. Så nå skal jeg bli liggende her litt til før jeg tar turen på skolen. Håper dere har en fin og solrik dag!

Hva gjør du i dag?

sunny sunday

  Dato: 09.06.2013 Klokken: 18:20 Kommentarer: 4

I dag har vært en fin og solrik dag. Jeg har for det meste bare solt meg på tarassen, hørt på musikk og lest til bilteorien. Dagen ble toppet da vi hadde pannekaker til middag. Åh, min favoritt! Nå tror jeg at jeg må få gjort noe ut av dagen og  ikke bare slikke sol. Håper dere har en super søndag. 

bikini - spania | shorts - hm | blomsterkrans - diy 

Hva gjør dere i dag?

listen carefully, girls

  Dato: 05.06.2013 Klokken: 21:10 Kommentarer: 9
Noen små ting vårt kroppsfikserte samfunn burde tenke litt over. Kanskje spesielt oss jenter som aldri blir tynne nok. Aldri blir fine nok. Det er et veldig negativt kroppsfokus ute og går i de fleste ungdomsmiljø, og det er egentlig ganske trist. Enhver av oss er fine som vi er. Enten du er tykk eller tynn, lav elle høg, har store føtter eller ikke. Ingen kan si at du ikke er fin nok som du er. For det er du virkelig. Jeg sier ikke at de med trente kropper ikke har grunn for å legge ut bilder og vise sine resultat. Alle har lov til å være stolte over sine egne kropper. Vi må bare slutte å sammenligne oss med hverandre. Vi er født for å være ulike og ikke minst unike. Så la oss da være det da. Peace out. 

this is pretty

  Dato: 05.06.2013 Klokken: 16:59 Kommentarer: 9

Bildene er lånt av Angelica Blick og What I Have

spørsmål

  Dato: 04.06.2013 Klokken: 15:45 Kommentarer: 2

Hvilket kamera bruker du? Jeg bruker et canon eos 1000d, med en 50 mm f/1.8 linse. 

Hvilken linje går du på? Jeg går allmenn, studiespesialiserende.

Hvordan har du laget de fine krøllene du har på bildet i dette innlegget? Om jeg husker riktig så sov jeg med fletter natten før. :DSå kult! Hvor er toppen fra? Toppen er fra Primark. 


Såå pent!! Har du link til blomsterbåndet? har så lyst på et sånt. Du finner det her

Hva søkte du på for å finne den genseren? nyyyydelig! Jeg søkte på "Flower mesh sweather". Her er linken til den jeg kjøpte. Vil bare også si at jeg synes denne modellen er litt liten i størrelsen ettersom det er one size. På meg som er en S til vanlig passer den, men kunne selv ønske den var litt større. 

Noe du lurer på? 

små detaljer fra mitt rom

  Dato: 03.06.2013 Klokken: 23:09 Kommentarer: 4Denne helgen har jeg ommublert rommet mitt. Ettersom rommet mitt er nokså lite kan jeg egentlig ikke gjøre så mye med det, noe som er litt kipt. Men man får bare gjøre det beste ut av det. Nå skal jeg finne sengen. Kan sove litt ekstra lenge i morgen ettersom vi er ferdig med matte for nå. Deilig. Håper dere alle har hatt en fin dag. 

Hva synes du?

new in

  Dato: 03.06.2013 Klokken: 14:37 Kommentarer: 9


Blomsterbh fra hm.

Genser fra monki. Har denne i blå også, og den er blitt brukt mye. Så da jeg såg de hadde den i hvit måtte jeg bare kjøpe den. 

Crop-top fra bikbok


Sort kjole med opne sider  og neonfarget kjole med open rygg fra hm divided. 

Noe av det jeg kjøpte da jeg var i Bergen forgje uke. Noe du likte?

min mai

  Dato: 02.06.2013 Klokken: 12:32 Kommentarer: 4

Noen du likte?

flowers in my hair

  Dato: 01.06.2013 Klokken: 11:26 Kommentarer: 6skjørt & belte / hm - genser / monki - veske / primark - blomsterbånd - ebay

Hva synes du?