juni 2012 (kajasagenes)

By WHITNEY PORT

  Dato: 28.06.2012 Klokken: 22:57 Kommentarer: 14


Fra BIKBOK

Fikk desse kule solbrillene fra søsteren min her en dag. Likte de veldig godt, så tusen takk ♥ De skal nok bli med til Spania, ja. 

Hva synest du?

PAKKER

  Dato: 28.06.2012 Klokken: 17:29 Kommentarer: 11Holder på med å pakke til Spania nå. Reiser jo i morgen og innen da må jo alt være klart. Skal på jobb også i morgen så da må jeg prøve å bli ferdig i dag. Må bare klare å huske alt. Er så dumt å glemme noe. Så har dere noen pakketips eller musikktips, kom gjerne med dem!

TREES ARE THE LONGEST LIVING ORGANISM ON THE PLANET

  Dato: 25.06.2012 Klokken: 23:50 Kommentarer: 5

noen bilder fra hytteturen

Hva synest du om bildene?

3 FAVORITTER

  Dato: 25.06.2012 Klokken: 16:39 Kommentarer: 8


MIRA - Mira er unik, annerledes, på en veldig fin måte. Hun er kjempeflink til å ta bilder, og er virkelig dyktig bak kameraet. Å komme inn på bloggen til Mira er som å tre inn i et lite eventyr. Alt er så vakkert, og Mira klarer å lage noe positivt ut av en hver dag. Hun setter pris på de små gledene i verden. Mira er inspirerende, søt og en dyktig fotograf og skribent. 


INGRID -
Ingrid er veldig flink til å ta bilder. Hun har helt klart øye for foto, og har en veldig fin fotoblogg, hvor hun også poster supersøte antrekk. Etter en tur innom bloggen til Ingrid er vi alle sultne på noe av den gode maten hun baker. Bloggen til Ingrid er så gjennomført og fin.


MAEAA - Maren og Elisabeth driver bloggen "maeaa" sammen. De er to veldig flinke jenter som både tar fine bilder og er flinke til å redigere. Mote og antrekk er også noe de er gode på. Jeg synest det er veldig spennende å lese om hverdagen dems og deres fine bilder og antrekk gjør bare bloggen enda bedre. 

Bildene er lånt fra de ulike bloggene.

Hvem er dine favorittblogger?

REPEAT

  Dato: 24.06.2012 Klokken: 02:49 Kommentarer: 2

De tre sangene jeg hører mest på for tiden: 

     

The Fighter - Gym Class Heroes // Silhouettes - Avicii // Wide Awake - Katy Perry 

Hvilke sanger er dine favoritter for tiden?

 

HYTTETUR

  Dato: 22.06.2012 Klokken: 18:28 Kommentarer: 8

Dette innlegget skulle jeg egentlig ha postet mye tideligere, men så har jeg jobbet med en video fra hytteturen, og da glemte jeg det helt ut. Jaja, her er litt bilder fra en super hyttetur med mine to bestevenninner:

På onsdag kom vi til hytta. Før vi hadde fått kommet oss skikkelig inn, var vi allerede på vei ut. En liten båttur til Fitjar sentrum for godterihandel stod for tur. 


Vi kjøpte ikke bare godteri, vi kjøpte også Nonstop-is. Første gang jeg har smakt det. Jeg elsker jo nonstop, så det var virkelig på tide å smake isen også. Den var god, men vanlig nonstop er enda bedre.

Da vi var ferdig på vår lille båttur, laget vi middag. Hjemmelaget pizza. Åh, det er så godt. Nora er en mesterkokk, for å si det slik. 


Vi avsluttet kvelden med en liten fisketur og tv-titting og godterispising senere på kvelden. Vi fikk ikke fisk da, men det går helt fint! Fisk er ikke sånn supergodt..

Neste dag var det skikkelig fint vær. Noen badet, vi spiste is og solet oss. Herlig. 
Kunne ikke bedd om en bedre start på ferien i alle fall. Hadde en super tur, med gode venninner. Skal garantert gjøres igjen i sommerferien. Gleder meg allerede. 

Hva synest du om bildene? Hva har du gjort de siste dagene?

SOME OF MY BIKINIS

  Dato: 19.06.2012 Klokken: 16:26 Kommentarer: 12

Desse skal i alle fall få bli med meg til Spania. Kanskje litt mange, men vil jo få brukt alle. Reiser om kun 10 dager ♥

Hvilken likte du best?

UKENS SPØRSMÅL

  Dato: 19.06.2012 Klokken: 00:14 Kommentarer: 5

Hvordan redigerer du bildene dine? Her finner du det. Alle spørsmål rundt redigeringen har jeg svart på i kommentarfeltet. :)Hvilken festival skal du på? Jeg skal på Tysnesfestivalen. Gleder meg! 

12-0? Da må dere være gode.. Vel, vi er jo gode av og til da. Nå spiller vi i en 19års divisjon. Og da er det veldig forskjellig fra hvilke lag vi møter. Noen har mange eldre enn oss, og noen mange yngre. Noen ganger spiller vi mot voksne damer som er i alle fall over 30/40 år. Så det er veldig forskjellige lag vi spiller mot. Noen vinner vi mye over, andre er det ganske gjevnt med, men vi taper også. Haha. :)

Hva er det du elsker mest av alt i hele verden? Oj, dette er et vanskelig spørsmål! Vet egentlig ikke om jeg klarer å svare på det. Elsker er også et ganske sterkt ord, synest jeg da. Vel, det er jo så mye man kan elske. Man kan elske levende ting, som mennesker og dyr, men man kan også elske en ting, en tanke eller en filosofi. Det jeg elsker må være de menneskene som jeg bryr meg om, og som bryr seg om meg. Mine nærmeste venner og familien min. Det er det jeg elsker mest av alt i hele verden. 

Hvordan har du redigert det øverste bildet? Det bildet har jeg redigert med photoscape. Jeg redigerer på samme måte som Vilde (vilat). Her har hun en god forklaring på det. :)Hva lurer du på til neste gang? 

FØRSTE DAG I SOMMERFERIEN

  Dato: 18.06.2012 Klokken: 17:15 Kommentarer: 3God mandag, alle sammen! Akkurat nå sitter jeg å blar i Juni-utgaven av MAG. Så mye fin inspirasjon å hente..Vel, dette er min første dag i sommerferien. Deilig. Har faktisk brukt dagen til noe man egentlig ikke skal gjøre i ferien; nemlig lest i en geografibok. Satser på at Martha vil klare seg kjempebra på morgendagens eksamen. Senere skal jeg på trening. Håper dere får en fin dag!

Har du sommerferie?

METTES BURSDAGSFEIRING

  Dato: 16.06.2012 Klokken: 14:24 Kommentarer: 18

Her er noen (en del) bilder fra bursdagen til Mette.Vi var ikke så mange, noe som var veldig koslig. Jeg koste meg mye, og det håper jeg bursdagsjenta også gjorde!

Utenfor døren møtte vi denne søte lille hunden hennes. Å, nesten til å spise opp. PELLE ♥


Per, Nora og Synnøve.

Bursdagsjentaa

Mette, Synnøve og Per.

Haha, en søt liten familie. 


Hanne og Katrine. 


Meg og Mette. Mette jokset på leken vi lekte. Her ser dere at hun leser av det arket jeg holder. Hun leser på fasiten. Bad bad girl..
Per hadde vært så flink å lage kake til bursdagsbarnet. 
Katrine, meg, Synnøve og Mette. Også Pelle da ♥

Hva synest du om bildene?

GÅRSDAGEN

  Dato: 16.06.2012 Klokken: 01:39 Kommentarer: 5

I går (fredag) var jeg og Nora en liten tur på Vikjo. Hadde faktisk med meg kamera til en liten forandring, så da tok jeg noen få bilder. 

Prekar og prekar og prekar.. Hva synest du om bildene? 

ANTREKK

  Dato: 15.06.2012 Klokken: 17:32 Kommentarer: 13

Veske, jakke & solbriller fra HM // Bukse fra Cubus // Topp fra Levis // Sko fra Converse

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en liten tur på Vikjo men Nora. Skal snart gjøre meg klar til bursdagen til Mette i kveld. Hun har nemlig bursdag i dag, så gratulerer med dagen, Mette! Håper du får en super dag. ♥ 

Hva synest du om antrekket? 

DA TAR JEG SOMMERFERIE

  Dato: 15.06.2012 Klokken: 11:16 Kommentarer: 10


Grilling. Varme. Shorts. Sommerklær. Godterier. Brunfarge. Uteliv. Strand. Bading. Reise. Fotball. Glede. Spania. Venner. Danacup. Festival. Sommerjobb. Shopping. Livet

Har du ferie nå?

HVORDAN JEG REDIGERER BILDENE MINE

  Dato: 14.06.2012 Klokken: 18:50 Kommentarer: 5

Fikk spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine, og det kan jeg selvfølgelig vise. Det er veldig enkelt. De eneste jeg gjør er å endre litt på lysstyrken og kontrastene. Det programmet jeg bruker til det er GIMP. 

1. Åpne programmet og trykk Fil etterfulgt av Åpne.. Så velger du ut alle bildene du vil redigere. 

2. Etterpå trykker du deg inn på Farger og velger Kurver...


3. Når du da er inne på kurver er det bare til å endre ting slik du selv vil ha det. Så må du huske å lagre (ctrl+s) . 

Håper dette var forståelig! Dersom ikke er det bare til å spør, så skal jeg gjøre mitt beste med å svare. :-)

VENTER

  Dato: 13.06.2012 Klokken: 22:12 Kommentarer: 8

Dagen i dag har vært tom. Ingenting går som det skal. Tror kanskje det kommer av litt nerver for i morgendagens og fredagens muntlig eksamentrekk. Kjære Gud, ikke la meg komme opp. Har egentlig bare gått rundt å ventet på at dagen skal gå. Jeg har også laget denne lille gaveeska. Eneste jeg har fått ut av dagen. Huff, dårlig dag. Over og ut.

Hvordan har din dag vært? Hva synest du om esken?

FESTIVALANTREKK

  Dato: 12.06.2012 Klokken: 15:22 Kommentarer: 32


Alle bilder er funnet på google.

Er det en trend jeg liker veldig godt, så må det være festivallooken. Den er så laidback, men samtidig så kul og fullført. Skal selv på en festival i sommer og gleder meg allerede mye! Det fine med festivaler er at man kan egentlig ta på seg hva man vil, bare husk boots eller støvler, runde solbriller, og mange armbånd.  

Skal du på festival i sommer?

UKENS SPØRSMÅL

  Dato: 11.06.2012 Klokken: 22:15 Kommentarer: 4

Har du hytte i strandvik? Nei, vet så vidt hvor Strandvik er, så jeg har nok ikke det. :)

Hvor er den svarte vesten fra? Den er fra HM Divided. Kan du legge ut oppskriften på muffinsen og kremen du lager? ser gode ut... Jepp, det har jeg gjort HER. :)

Kan du vise bilder av rommet ditt? Ja, det kan jeg gjøre. Skal bare henge opp noen bilder, så skal dere få se det. :D

Åå..der skulle jeg vært i dag, er det flere dager?:D  Jeg er ikke helt sikker..Såg ut som de holdt på å pakke sammen den dagen jeg var der, altså lørdag. Så jeg tror de har dratt videre nå. :(Får egentlig ikke inn så mange spørsmål, så derfor lurer jeg på om jeg heller skal ha månedens spørsmål isteden? Ulempen med de vil da være at svarene vil komme veldig sent. Så om jeg skal fortsette med med ukens spørsmål, er da bare til å stille flere spørsmål..hihi :D

Er det noe du lurer på til neste gang? 


FLOWER PRINTED LACE TOP

  Dato: 11.06.2012 Klokken: 11:58 Kommentarer: 9


Hva synest du om toppen?

OM JEG VAR ...

  Dato: 10.06.2012 Klokken: 14:59 Kommentarer: 5

- en farge ville jeg vært hvit.

- et dyr ville jeg vært en hund.

- en bok ville jeg vært Broen til terabithia.

- en frukt ville jeg vært et jordbær. - en ting ville jeg vært et fotoapparat.

- en bil ville jeg vært en mini cooper.

- et smykke ville jeg vært en ring.

- et klesplagg ville jeg vært en blondetopp.- en iskremsmak ville jeg vært vanilje med nonstop.

- en form for kollektiv transport ville jeg vært et fly.

 

- en årstid ville jeg vært sommeren. 
 
- en blomst ville jeg vært en lilje.


- et tre ville jeg vært et epletre.

- en drikk ville jeg vært vann.

 

- et sted ville jeg vært Drammen.


- en sans ville jeg vært synet.

- en planet ville jeg vært pluto.

- et element ville jeg vært vind.

- et insekt ville jeg vært en marihøne.

- et godteri ville jeg vært nonstop.- et klokkslett ville jeg vært halv åtte om kvelden.

- en oppfinnelse ville jeg vært sykkelen.

Din tur.

MARKED

  Dato: 09.06.2012 Klokken: 17:39 Kommentarer: 5I de siste dagene har det vært et sånn lite marked nede på Vikjo. Da er det alltid mange folk i gatene og de små bodene skaper en slags koselig stemning. Det er fint det. Nå må jeg kle meg og fikse det siste til dagens "party". Hahaa.. Håper dere får en fin lørdagskveld!

Har dere marked hos dere i løpet av sommeren?

DAISY by MARC JACOBS

  Dato: 08.06.2012 Klokken: 18:49 Kommentarer: 9Fra verdens beste mamma ♥ lukter så godt!

TORSDAG

  Dato: 07.06.2012 Klokken: 23:12 Kommentarer: 6
Dagen startet med 3 timer fri fra skolen, deilig. Da spiste vi frokost, alle 3 jentene i familien, før vi gikk for å hente inn maten mamma hadde bestilt til jobblunchen hun skulle ha. Etter det dro jeg på skolen for kun å ha en time med spansk. Da hadde jeg med kort, slikkepinn og kake til Astrid, som også har bursdag i dag! Gratulerer med dagen, Astrid ♥. Etter det dro Nora, Mette og jeg ned på Vikjo på Bikbok, hvor det var 50 % på hele butikken. Kjøpte meg et sort langt skjørt. Gleder meg til å bruke det. Kjøpte også en shorts og et mobildeksel på HM. Mobildekselet har vært utsolgt lenge, men nå hadde de fått det inn igjen! Jippi. Etter vi kom hjem har det egentlig bare gått i kakespising og feiring av mamma med naboene. Nå skal jeg snart finne sengen. Håper dere har hatt en fin dag!

Hva har du gjort i dag?

GRATULERER MED DAGEN, MAMMA

  Dato: 07.06.2012 Klokken: 22:16 Kommentarer: 1

I dag har min beste mamma bursdag. Håper du har hatt en fin dag, mami. Love you ♥

BUSY BUSY

  Dato: 06.06.2012 Klokken: 22:16 Kommentarer: 10Å, er plutselig blitt så travel denne uken. Derfor lite blogging. I dag har jeg vært på skolen ( som vanlig), men i dag gjor vi så og si ingenting nyttig. Såg bare film, hadde time uten lærer som førte til at jentene i klassen danset til kjente sanger som waka waka og glow, jeg filmet dem, haha.. og så har vi løst kryssord. Egentlig er det ganske greit å ha slike skoledager. Da jeg kom hjem spiste vi middag før vi for ut døren for å dra i bursdag til min kjære tante som fyller år i dag. Gratulerer med dagen, tante! Nå er vi kommet hjem igjen og jeg har ryddet gjesterommet. I morgen har jo mamma bursdag og da kommer det jo gjester, og da må alt være klart. Haha.. Håper dere har hatt en fin dag!

Hva har du gjort i dag?

BURSDAGSBILDER

  Dato: 04.06.2012 Klokken: 22:59 Kommentarer: 8

Kaken Nora og jeg laget til Marie, vel mest Nora da. Pyntingen var jo fin....eheh. Den stod jeg for, joda.

Bursdagsbarnet! Håper du koste deg mye, det gjor jeg i alle fall :)


Vel har har jeg da bare bilder av jentene, dårlig...

Hva synest du om bildene?

OPPSKRIFT PÅ CUPCAKES

  Dato: 04.06.2012 Klokken: 16:37 Kommentarer: 7

Fikk spørsmål om jeg kunne legge ut oppskriften på cupcakesa og frostingen, og det kan jeg selvfølgelig.

Cupcakes: 

4 dl sukker
250 g smør
4 egg
2 dl melk
6 dl mel
3 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
pisk smør og sukker hvitt.

Tilsett vekselsvis egg, melk og det tørre. Fyll formene 2/3 fulle og stek dem på 175 grader C. små stekes i 15-20 minutter, store 20-25 minutt.


Frosting:

250 g smør (blir litt til overs)
+ ein del melis (her må du nesten bare se hvor mye du vil ha)
+ litt melk (ikke for mye, men heller ikke for lite)
+ konditorfarge og du ønsker det
Så er det bare å hive på med alt du har av kakepynt og de blir tipp topp gode! :)
Håper det smaker!

AVKLIPPET ARMER

  Dato: 03.06.2012 Klokken: 17:15 Kommentarer: 3

Fant en litt for kort, gammel t-shorte her om dagen. I og med at den var for liten og aldri i bruk klippet jeg den litt opp og klippet av armene. Synest faktisk den ble en smule kul.

Hva synest du?  

LØRDAGENS BURSDAGSANTREKK

  Dato: 03.06.2012 Klokken: 02:47 Kommentarer: 7

Dongerijakke & rød ring fra HM // Topp fra Levis // Skjørt fra Risøe // Hodeskallering fra Bikbok // Sko fra Converse

Hei! Først må jeg bare si tusen takk for alle fine kommentarer i det siste. Setter stor pris på det ♥ I dag er formen mye bedre. Har vært litt slapp, men det kom seg heldigvis utover dagen. Dagen i dag har egentlig ikke gått til så mye. Har jobbet litt med geografien, som jeg skal ha prøve i på mandag, før jeg tømte hele klesskapet for å finne noe å ha på meg til kveldens bursdag. Marie skulle feire den ute i et utehus, noe som ville si at det kom til å bli kaldt. Så hva tar man egentlig på seg når man skal kle seg varmt men og litt pynta? Ikke vet jeg.. Det ble til slutt til at jeg kasta på meg noe av det som var tømt utover senga. Haha. Bursdagen var kjempegøy. Så mange nye mennesker som jeg har blitt kjent med. Vi grillet, spilte volleyball og koste oss ute, før det ble for kaldt og vi gikk inn. Tror aldri jeg har ledd så mye i en bursdag. Vel jeg har hatt en fin kveld, og nå er klokka mye, og jeg må sove. Håper alle har hatt en fin dag!

Hva synest du om antrekket?