mai 2014 (kajasagenes)

min mai

  Dato: 31.05.2014 Klokken: 20:53 Kommentarer: 5Ett du likte?

wonder woman

  Dato: 31.05.2014 Klokken: 13:31 Kommentarer: 5


jakke - bikbok / sko - converse / genser - primark / skjørt (kjole) - hm / solbriller - bikbok

Gårsdagens antrekk. Hva synes du?

is i sola

  Dato: 30.05.2014 Klokken: 19:16 Kommentarer: 7

Hei og god fredag til alle. Noen av dere har kanskje fri i dag? Det har jeg, og det er veldig deilig. De siste ukene har vi jo hatt eksamensperiode så da har det blitt mye fri og lite skole. I dag har jeg gjort relativt lite. Tilbrakt litt tid med Petter, sett serie og vært på jobb. I gårkveld dro jeg med meg lillebroren min på is-shopping til mix'n. Klokken halv elleve var sola fremdeles framme og det var igrunn ikke kaldt heller. Er helt obsessed av is når det er sommer. Spiser det jo hver dag. Det er jo så godt. Nå skal jeg prøve å skrive notater til en prøve, for å få det unnagjort. Kjenner jeg meg selv rett blir det nok heller serietid, men jeg gir notatene et forsøk. Håper dere har en fin dag!
Hva har du gjort i dag?

konfirmasjon

  Dato: 29.05.2014 Klokken: 19:15 Kommentarer: 1

I dag her vi feiret flotte Frida sin konfirmasjon. Skal si lillesøsteren til Nora var en veldig fin konfirmant! Klokken 11 ringte det inn i kirka, og siden da har dagen gått i full rulle. Det har vært mye god mat, fine taler, fotografering og himmelske kaker. Endte opp med å bytte til kjole. Å gå med bunad på en sommerdag som dette er ikke bare bare. Noen få bilder fra dagen : 

Den fine konfirmanten i kirka. 

Kjæresteparet
Espen, kjæresten til Nora


Virket som konfirmanten var fornøyd med dagen, og det er jo det viktigeste. :-D

Hva har du gjort i dag? 

summer 2014

  Dato: 29.05.2014 Klokken: 12:17 Kommentarer: 3

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt. Sommeren må jo være favorittårstiden til de flesten? Vertfall min, uten tvil! Det er sol, det er varmt, det er fri, og livet er rett og slett fint. Enten man skal på cruise, storbyshopping, late seg med strandkanten eller sitte inne å se på seier, er ferie ferie. Og ferie er deilig. 

Årets sommerplaner er ikke helt satt, men noen planer for sommeren har jeg. Siste skoledag, den 20. juni, drar vi til feriehuset i Nerja, i Spania. Har jo vært der de siste ni årene så en sommer uten en tur dit, blir nok litt rart. To uker med sol, is, bading, god mat og et litt annet uteliv enn her hjemme, er noe jeg ser veldig frem til. Også shoppingen da så klart. Nå er det jo kun 22 dager til vi reiser så nå håper jeg de siste dagene går fort! 

Etter to uker i paradis venter en uke med venninnekos og sommerferie hjemme på sommarøyo. Da blir det hyttetur med fine venninner, før musikkfestivalen Tysnesfest står for tur. Det er alltid like gøy og stemningen er alltid på topp. Krysser fingrene for en bra lineup og fint sommervær. 

Resten av ferien blir det jobbing, bursdagsfeiring og avskjed med bestevenninna som skal i militæret. Det kommer til å bli utrolig rart å ikke se henne hver dag til høsten. :-( Så står resten av sommeren nokså åpen. Hører rykter om at mamma vil på jentetur. En weekend i Gdansk, London eller Budapest sier jeg ikke nei til. :-)) 

Hva er dine planer for sommerferien?

hei igjen

  Dato: 28.05.2014 Klokken: 18:39 Kommentarer: 0

Hei, en stund siden sist nå. Jeg logger meg herved på igjen. Eksamenstiden ble ikke helt som forventet. Jeg ble syk og dårlig. Forkjølet har jeg vært en god del det siste halvåret. Men denne gangen var jeg helt utmattet, varm og konstant sliten. Matlysten forsvant og halsen brant. Legen trodde jeg hadde fått den irriterende kyssesyken som angriper en god del unge nå til dags. Satser på at jeg ikke har det, men skal for sikerhets skyld ringe å høre på fredag, ettersom jeg var for sent ute i dag.  Nå er jeg heldigvis mye bedre, men merker godt at jeg er redusert og blir fort sliten. Halsen er fortsatt ganske sår og hoven, men satser på det er bedre om noen dager. Så nå gjelder det bare å slappe av når kroppen er sliten, holde litt avstand til både trening og alkohol. Sist nevnte er jeg forsåvidt lei av så det blir nok ikke et problem. Treningen derimot er veldig kjip å måtte ha pause fra. Jeg har lenge vært supergira på å komme tilbake og kjenne kroppen jobbe og svetten renne. Så nå får man heller ta det rolig noen uker og heller nyte at det snart er ferie og slappe av. Grunnet sykdommen måtte jeg oså utsette en eksamen til høsten. Det er virkelig noe jeg kunne vært foruten, men noen ganger strekker ikke kroppen til, og da kan man ikke annet enn å respektere det. Ellers har jeg tilbrakt mye tid med min nye venn, som farmor så fint liker å kalle han, lest til eksamen og slappet mye av. Fikk heldigvis tatt to av eksamenene mine, så det er deilig å kunne vertfall legge de to bak seg og heller grue seg til muntlig og eksamen til høsten. Vel, nok snakk om kjipe ting. I morgen står konfirmasjon til Frida på planen. Det ser jeg utrolig fram til. Bunad, god mat, fine taler og en enda finere konfirmant. Skal prøve å huske med meg kameraet og fått knipset litt bilder. 


Selv om ikke formen er super, så har man i det minste på superman-genser. Denne kjøpte jeg i London i vinter, men er blitt utrolig lite brukt etter det, ettersom jeg presterte å ta med meg feil str til skranken. Så da ble den mer inntilsittende og ikke oversized som jeg ville ha den. Jaja, myk og deilig, og en smule kul er den nå vertfall.

Når det kommer til videre blogging så håper jeg på litt mer jevne innlegg fra meg her. Jeg liker det jo igrunn ganske godt og er både motivert og inspirert til å poste antrekk og innkjøp. Noe jeg har vært latterlig dårlig på de siste månedene :-/ Nå håper jeg å kunne si jeg er tilbake for en god stund vertfall :-D

logger ut av livet

  Dato: 17.05.2014 Klokken: 20:48 Kommentarer: 6

Hei og gratulerer med dagen alle sammen. 17.mai er jo en så fin dag. Bunaden, barnetog, leker og glade mennesker. Finere festdag finnes vel ikke? Håper deres nasjonaldag har vært superfin. I år ble bunaden min byttet ut med russebukse, en hvit kjole og blomsterkrans i håret. Jeg hadde rollen som brudepike under russetoget så da ble det en mindre pen kombinasjon av flowerpower og en saggete russebukse. Dagen min ble tilbrakt med en liten bakrus på barneskolen, ved toalettet, i sengen og i toget. Man kan vel alle si oss enig i at jeg har sett lysere dager. Nå er magen fult opp og humøret på bedringens vei. Nå skal jeg hoppe i kjolen for resten av kvelden skal tilbringes ute med venner. Uten å drikke, vel og merke. Tror kroppen min har fått nok alkohol for et helt semester, hehe..


Ellers for tiden har russetiden tatt over livet mitt. Til tross for at avsluttningen gikk litt i dass for min del, så har russetiden vært ganske så bra. Vi har hatt det utrolig gøy og kost oss hver dag. Nå står eksamen for tur og jeg må fokusere 100 %. Ettersom jeg kom opp i både kjemi og biologi, pluss norsk da, har jeg mer enn nok å lese på. Så nå er det slutt på moroa og alt det sosiale. Jeg logger herved ut av livet. Ciao :))

Hvordan har din nasjonaldag vært? 

brekkie

  Dato: 12.05.2014 Klokken: 13:43 Kommentarer: 6Hei og god mandag! Nå sitter jeg å nyter ukas første og desidert beste måltid. I dag har jeg laget meg en stor god frokost bestående av mye sunt og godt.  Ettersom jeg har fri i dag har jeg god tid til å nyte maten. Til vanlig skipper jeg frokost eller spiser et rundstykke tidelig på skolen. Denne uka blir en smule småtravel med innlevering og prøve, samt eksamenstrekk på torsdag. Wæh hjelp, gruer meg allerede. Dagen i dag skal bestå av litt rydding, skolearbeid og så skal jeg få dratt stumpen min med meg på trening. Har mistet de gode treningsrutinene jeg en gang hadde etter russetiden startet. Jeg skylder på dårlig tid, men det er vel heller dårlige prioriteringer, jaja. Nå skal jeg sluke i meg siste bit av salaten og komme i gang med dagens gjøremål. Ha en fin dag og en god start på en ny uke!

Hva gjør du i dag?

birthdayparty

  Dato: 11.05.2014 Klokken: 21:00 Kommentarer: 3

På fredag feiret vi bursdagen til Frida, som fyller år på tirsdag. Frida er som en lillesøster for meg. Hun er Noras lillesøster og jeg har kjent henne helt siden jeg var seks år. Vi feiret henne med kaker og kos og jeg tror hun hadde en veldig fin feiring.


Flotteste Nora Frida og venninnen Amalie
Frida hadde laget så mye god mat. Tror alle gjestene gikk hjem stappmette og fornøyde, det gjor iallefall jeg. Var også utrolig deilig å gå i noe annet enn den stygge røde buksa, haha. Resten av hegen har jeg vært i konfirmasjon, russebryllup og dratt ut en tur. Det resulterte i at dagen i dag ble nokså slapp og mesteparten av tiden har blitt tilbrakt i senga. Fint med slike slappe-av-søndager også, vertfall nå rett før eksamen! Nå venter litt skolearbeid på meg, før det blir opplading til ny uke :-) Håper dere har hatt en fin helg! 

Hva har du gjort i helga?

russetid

  Dato: 06.05.2014 Klokken: 16:24 Kommentarer: 2

Hei, wow nå er det lenge siden jeg har postet noe her. Forrige innlegg beskriver igrunn veldig godt hvor lite jeg har oppdatert forrige måned. Men det betyr ikke at april ikke var finfin, for det har den virkelig vært! Livet er flott for tiden. Jeg koser meg med fine mennesker rundt meg, skolestress og russegøy. I helgen var vi i Kongeparken på landstreff. Der hadde vi det fantastisk gøy. For en stemning og for noen flinke artister som kan det å lage liv. Var blant annet Far East Movement, Steve Aoki, Zedd, Karpe Diem, Nicky Romero, Martin Garrix og Tinie Tempah. Kan ikke si annet enn at de leverte! Det var også utrolig lite tull, vold og bråk noe som er veldig bra. Nei var nei og russen oppførte seg bra. Søndagen bestod av mye soving, klaging på småkvalme og verkende ører. Likevel kan jeg ikke si annet enn at landstreffet var helt klart verdt det. Gøøy gøøy gøøøøøøy :-D Nå er det tilbake til skolehverdagen igjen som består av knutetaking og eksamensforbredelser. Dagene suser av gårde og snart er det jo sommer! Håper dere har det like fint som meg for tiden  :-) 

Hva består dine dager i?

min april

  Dato: 05.05.2014 Klokken: 17:12 Kommentarer: 4


Hva synes du?