mai 2013 (kajasagenes)

yesterday

  Dato: 31.05.2013 Klokken: 19:37 Kommentarer: 5


Noen bilder fra i går. Hva synes du?

denim & leopard print

  Dato: 30.05.2013 Klokken: 15:01 Kommentarer: 6skjorte & shorts / bikbok - veske /primark - solbriller / cubus

Antrekket jeg hadde på meg da Nora og jeg dro på overraskelsesbesøk til Marie på bursdagen hennes, på søndag. Hadde en så koselig kveld med mine fine jenter. Håper Marie hadde en utrolig fin dag. 

Hva synes du om antrekket?

ferdig med eksamen

  Dato: 29.05.2013 Klokken: 20:20 Kommentarer: 4

Først må jeg bare si tusen takk til dere som klikker dere inn her daglig og etterlater fine kommentarer. Så tusen takk ♥. I dag hadde jeg mest sannsylig min siste matteprøve på vidergående. Utrolig deilig å endelig bli ferdig med matteeksamen. Mitt lille bloggfravær den siste uken har altså kommet av eksamenen. Jeg måtte da prioritere annerledes, så sånn ble det. Men nå er jeg tilbake for fullt. 


I dag har det vært over 20 grader og sol på himmelen. Er så deilig at sommeren begynner å komme. Is, lette klær og soling er det som er i fokus. Finnes jo ikke en bedre årstid enn sommeren. Så i dag hoppet jeg i shorts med en gang jeg kom hjem. I morgen har jeg kun en skoletime, så etter den drar Nora og jeg til Bergen med mamma. Skal bli kjekt å gjøre noe annet enn å bare øve matte de neste dagene. Jeg håper dere har hatt en fin dag!

Hva har du gjort i dag?

tirsdagskvelden

  Dato: 21.05.2013 Klokken: 22:48 Kommentarer: 3

Nå har jeg akkurat spist meg stappmett på rundstykker og cottage cheese med havregryn og bær. Denne tirsdagen har gått så utrolig fort. Stresset som bare det da jeg våkent i dag, ettersom jeg hadde forsovet meg med en time. Det er det værste jeg vet. Ellers så har bare dagen i dag vært litt smågrå. Utsetter hele tiden øvingen til matteeksamen. Huff. Skal begynne i morgen (som jeg alltid sier). I kveld har jeg vært på trening med mamma. Ettersom jeg har betennelse i hofta får jeg ikke egentlig trent så mye uten at det skal begynne å verke. Så i dag prøve jeg meg på noen armøvelser. Jeg er jo supersvak i armene. Har virkelig ikke prioritert armer når jeg har trent i det siste, haha.. Håper dere alle har hatt en fin dag. 

Hvordan har din tirsdag vært?

leather, flowers and spikes

  Dato: 20.05.2013 Klokken: 13:06 Kommentarer: 8

vest - hm | sko - new look | skjørt - hm | genser - ebay | hårband - primark 

Hva synes du?

onsdagsliste

  Dato: 15.05.2013 Klokken: 22:58 Kommentarer: 3


Hvordan så du ut for ca. et år siden?
 Bildet under er tatt for 1 år siden. Så jeg såg vel noenlunde sånn ut:Hvilket er ditt mest brukte ord denne uken? På denne måtte jeg faktisk spør venninna mi, Nora, om. Og hun sa at jeg ofte har sagt "Livet suge" i det siste. Hahaa..

Hva er det beste du har spist hittil denne uken? Spiser jo som regel mye godt hele tiden, men det som toppet lista denne uka må være oreokaka til Nora. Åå den beste som finnes.
Hva er det fineste noen har sagt til deg i dag? Det fineste noen har sagt til meg i dag, var når Håvard sa at jeg forsatt var bestevennen hans selv om jeg ikke stoppet opp og snakket med han på skolen i dag. Haha :D

Hvilken låt er din gladlåt for tiden? Moddi - House by the sea. Denne synes jeg er veldig fin


 
Hvem er den mest kjente personen du har sett i det siste? Tror ikke jeg har sett noen kjente personer i det siste egentlig. Eller såg Erik og Kriss i påsken da.

Hva har vært mest forvirrende den siste tiden? Så å si alt.  Skole, prøver, eksamener, sommerjobb, bilteorien og lærekjøring. Livet som 17 og et halvt <3<3

Hvordan ser dine siste tatte webcam-bilder ut? Sånn her. Haha. De ble postet i en gruppe etter vi hadde vært på julekos hos Marie. Denne lille, slimete edderkoppen var det eneste jeg vant da vi hadde pakkeleken. 

 Har uka vært bra så langt? Nej, ikke overraskende bra for å si det sånn. Har fått tilbake mattetentamen ( :( ) , har hatt norsktentamen, vært syk og i dag kom jeg opp i R1 matteeksamen. Kan ikke akkurat si livet smiler. Men jeg har også vært i bursdag til Frida denne uken, noe som gjør den hakke bedre. Det er heller ikke lenge til sommeren. Så jeg må prøve å forbli positiv. :)

Onsdagsliste hentet fra fine clara

 Hvordan ville din onsdagsliste sett ut?

casual

  Dato: 14.05.2013 Klokken: 15:11 Kommentarer: 7cardigan - match / shorts - levi's / topp - primark / sko - converse / smykke - bikbok 

Hva synes du?

bursdagsfeiring

  Dato: 13.05.2013 Klokken: 22:07 Kommentarer: 2

I dag fyller lillesøsteren min, Frida (eller rettere sagt Noras søster) år. Og jeg takket fint ja til å være med å feire henne. 

Så da var det bare til å pakke inn gaven, på med en litt finere topp og få fart på bena.


Bordet var pyntet med rosa servietter og andre rosa detaljer.

Det var også laget så mange gode kaker og annen mat.

Og så fikk Frida besøk av flotte jenter med fine kjoler.


Oreokaken og jeg ble omsider bestevenner. 

Jeg håper og tror hun fikk en fin dag. Hva har du gjort i dag?

oppskrift: gulrotkake

  Dato: 12.05.2013 Klokken: 22:46 Kommentarer: 2

Tenkte å dele en oppskrift på en god gulrotkake som jeg laget i kveld. Veldig enkel, og de fleste av ingrediensene finner du som oftest hjemme. Kanskje sett bort fra kremosten da. :)


Det første du gjør er å vaske og skrelle gulrøttene før du begynner å raspe dem. Etterpå lager du eggedosis ut fra egg og sukker. Deretter sikter du i det tørre, og blander gulrøttene og oljen sammen. Så steker du kaka i ca 30 min på den nederste rilla på 180 grader. Mens kaken steker blander du sammen ingrediensene til osteglasuren. Det er lurt på forhånd å ta ut den naturelle osten og smøret fra kjøleskapet slik at det har romtemperatur. Da er det lettere å få en glatt glasur. Denne skal smøres på når kaken er blitt kald. 
Håper den smaker!

dinner at my aunt's place

  Dato: 12.05.2013 Klokken: 17:34 Kommentarer: 3
I går spiste jeg taco på hytta til tanta mi. Hyggelig å tilbringe litt tid med familien som bor 8 timer med bil herfra. Etterpå gikk vi kveldstur i mørket. Før vi gikk inn og spiste enda mer. 

Hva gjor du i går?

dagen i går

  Dato: 10.05.2013 Klokken: 23:18 Kommentarer: 3

Her er noen bilder fra lillebroren min sin konfirmasjon: 


Hva synes du om bildene?

forbredelser

  Dato: 10.05.2013 Klokken: 00:46 Kommentarer: 6

Beklager mitt lille fravær. Har rett og slett ikke hatt tid til å logge meg inn, engang. Dagene går så himla fort. Og før jeg vet ordet av det er jeg ferdig med mattetentamen jeg har gruet meg til så lenge, og min lillebrors store dag er allerede kommet, nemmlig hans konfirmasjonsdag. Så denne uken har jeg dyppet jordbær i sjokolade, prøvd å løse x-antall umulige matteoppgaver og brettet servietter. Tror konfirmasjonsdagen ble vellukket. Jeg koste meg iallefall mye. Tenkte å poste litt bilder fra dagen, i morgen. Nå skal hodet finne puta. Håper dere alle har hatt en fin uke så langt. 

Hva har du gjort denne uken?

konfirmasjon

  Dato: 05.05.2013 Klokken: 15:38 Kommentarer: 2

I går var jeg i konfirmasjon til mitt flotte søskenbarn, Kari. Dagen begynte ved at vi dro hjemmenfra 3 minutter før vi skulle ha vært plassert i kirken. Alltid litt sent ute, men vi rakk det heldigvis. 


Utenfor ble den fine konfirmanten fotografert. Her sammen med den kjekke kjæresten hennes, Emil.


I familien til Kari har det alltid vært hemmelig hvor konfirmasjonsfesten skal finne sted. I hver konfirmasjon blir gjestene plassert i en gammel buss som skal kjøre oss til festplassen. Denne gangen tok vi ferja til Tysnes og endte opp på Haaheim Gård. En utrolig fin plass. 

Lokalet er til vanlig en nyoppusset restaurant. Så du kan jo tenke deg hvor fint det var der. 


Mammaen min.


Det ble sunget sanger, holdt taler og tatt mange bilder.

Hver av gjestene hadde fått sin pose med godteri. Disse posene fungerte som bordkort. En utrolig fin og smart løsning. 

Den flotte konfirmanten holdt takketale. 

Vi ble servert forrett, hovudrett og dessert. Du kan tro det var godt. 

Så fotograferte jeg litt bilder av den fine konfirmanten og gjestene. Her med bestevenninna hennes, Mari. 


Kari og lillebroren min, Torjus. 

Søsteren min og kjæresten, Mathias. 


Noen tanter og onkler hadde laget sang til konfirmanten. Utrolig moro å høre på. 

Så var det tid for alle kakene. Var en liten stund i himmelen jeg da.


Fineste Kari.

Elida og Kari.
Etter alt for mye god mat pakket vi sammen tingene våres og satt oss på bussen hjem.
Vi hadde en veldig fin dag og jeg håper Kari fikk konfirmasjonen sin nett slik hun ønsket.

Hva synes du om bildene?

give me summer

  Dato: 02.05.2013 Klokken: 20:00 Kommentarer: 3Kjenner jeg lengter etter sommer, varme og sol. Is, strender, blomsterkranser og andre fine ting som hører sommeren til. Sommeren er helt klart den fineste årstiden, spør du meg.

Lengter du etter sommeren?

 

questions

  Dato: 01.05.2013 Klokken: 23:47 Kommentarer: 5

Åå det såg kjempe godt ut ! Hva du har laget ? Kunne du laget et inlegg om forskjellige måltidsanbefalinger som er sunne men også er godt ! hadde våre kjekt eller bare lage et inlegg med mad som anbefales som er sunt. Det er havrepannekaker med cottage cheese, syltetøy og banan. Veldig godt og mettende. Det kan jeg sikkert prøve å få gjort. Er ingen matekspert eller spesielt opptatt av kosthold, men kan alltids dele mine "tips". 

Åå, solbrillene! Hvor har du kjøpt dem? Dem har jeg bestilt fra ebay, Du finner dem her. 


Hvilken skrifttype og størrelse bruker du i innleggene dine?  Skriftstørrelse 12 og jeg laster opp bildene mine i 700 px :)

Digger jakka på bilde nr 3! hvor er den fraa? Den er mamma sin, og er i følge hun "år og dager gammel". Med andre ord hun visste ikke hvor den var fra. Beklager det.. :(

Så fint! Hvor har du kjøpt shortsen? Den var såå fin. Tusen takk for det. Den kjøpte jeg som en bukse på da jeg var på Danacup i fjor. Den ble kjøpt i en bod der de hadde mange ulike levisbukser. Så akkurat navn på en bestemt butikk, det har jeg ikke, dessverre. 

Noe du lurer på, bare spør, så svarer jeg :) 

min april

  Dato: 01.05.2013 Klokken: 18:27 Kommentarer: 7Noen du likte?