mai 2012 (kajasagenes)

MIN MAI

  Dato: 31.05.2012 Klokken: 16:13 Kommentarer: 4
Noen bilder du likte?

TORSDAGS MORGEN

  Dato: 31.05.2012 Klokken: 10:57 Kommentarer: 3

De som har lest bloggen min en liten stund har kanskje fått med seg at jeg har 2-3 timer fri hver torsdag. Det er i alle fall veldig deilig. Enten kan jeg sove lenge eller så står jeg opp i 8 tiden og så tar på full musikk i hele huset. Digger å være alene hjemme. Slik som i dag har jeg ryddet rommet, gjort spansk leksa og spist cupcakes nå før jeg drar på skolen. Deilig. Derfor er torsdag den beste morgenen i ukedagene. Nå må jeg stikke dersom jeg skal rekke skolen! Håper dere får en fin dag. 

Har du en favoritt morgen? 

KOSEKVELD

  Dato: 30.05.2012 Klokken: 23:04 Kommentarer: 6
Hei alle sammen! Først må jeg bare si at jeg har ikke vært på noe Justin Bieber-konsert i dag. Hadde utrolig lyst, men i og med at jeg jeg bor nesten 9 timer med bil unna + at jeg måtte ha en sånn prøveeksamen-fremføring på skolen ble det ingen tur. :( Har gått rundt og vært litt smådeppa både i dag og i går. Kanskje det var like greit at jeg ikke reiste, med tanke på alt kaoset, pluss at konserten varte kun i 30 min. Vel alt kaoset og selv om det kun var for 30 min hadde det vært verdt det. Det er jo tross alt JUSTIN BIEBER: Vel, nok om det.. I dag fikk jeg besøk av Marie og Nora, bestejentene. Et godt plaster på såret. Nora tok med seg cupcakes som hun hadde laget og så gikk vi på butikken for å kjøpe sjokolade og jordbær. Nam! Så nå har vi spist oss helt stappa på cupcakes, jordbær, smeltet sjokolade, epler og popcorn. Det ble en finfin kveld, selv om vi ikke var i Oslo på konsert. Fikk se litt av konserten på TV da :)

Hva har du gjort i dag?

BLACK AND WHITE INSPIRATION

  Dato: 29.05.2012 Klokken: 12:02 Kommentarer: 9

UKENS SPØRSMÅL

  Dato: 28.05.2012 Klokken: 11:18 Kommentarer: 3

Hvordan str. er dongerijakken din? Den er 38. 36 passet best, men jeg ville kunne ha hettegenser inni og da passet 38 best :)

Hvor er dongerivesten din fra? Den er fra HM Divided.

Kunne du vist den frisyren på video? :D den var kjempekul! Tusen takk for det! Jeg har dessverre ikke noe kamera å filme med + jeg tror ikke at jeg og videoer fungerer så bra i lag.. haha. Det eneste jeg har gjort er å lage en flette på begge sidene og så satt det opp i en dult. Det er ikke verre :)

Noe du lurer på til neste gang?

TANK TOP & STUDDED SHORTS

  Dato: 27.05.2012 Klokken: 00:38 Kommentarer: 6

Topp fra BIKBOK // Shorts laget selv av en gammel bukse fra BIKBOK. // Solbriller fra TIGER // Sko fra HM

Å så deilig vêr det er ute! Kan gå rundt i bare bikini og forsatt koke. Veldig kjekt å se på Handballfestivalen i dette fine vêret iallefall. Fra klokken tolv til åtte har jeg vært oppe på stadionen sammen med Nora og Vincent. Koselig! Nå skal jeg hoppe i sengs, for i morgen er det dugnad kl 08.00 ... huff. Håper dere har hatt en fin dag :)

Hva synest du?

GRATULERER MED DAGEN, BESTE MARIE

  Dato: 26.05.2012 Klokken: 11:02 Kommentarer: 6

Gratulerer så utrolig mye med 17års dagen, bestevenn. Du er super og et helt fantastisk menneske. 

Har så utrolig mange fine minner sammen med deg, og du vil alltid være en av de som betyr mest for meg. Uansett hvor du er, hvordan humøret er og hvordan de rundt deg er, smiler du alltid. Den største solstråla jeg vet om. Den blideste jenta, ja det er deg.Dør seriøst av disse bildene.. hahaDu er så fin, på så mange måter. Trenger jeg hjelp kan jeg alltid komme til deg. Du lytter og kommer med gode råd. Utenom å være fantastisk mot alle andre er du også utrolig morosom. Hjernen din er stappet med så mye selvironi at det er nesten farlig. Kjeder meg ikke et sekund når jeg er sammen med deg. Jeg kan alltid stole på deg, og vet alltid hvor jeg har deg. Det er det som er så fint med deg. 


Som du sikkert har skjønt, så er jeg veldig glad i deg ♥ Håper du får en super dag, verdensbeste. Det fortjener du!

Ver snill å legg igjen en liten bursdagshilsen på bloggen til Marie :) Bloggen finner du HER.

ANTREKK

  Dato: 25.05.2012 Klokken: 21:07 Kommentarer: 12

Hei, alle sammen! Håper dere nyter det fine vêret like mye som jeg gjør. Har vært veldig dårlig på å poste antrekk de siste dagene og det kommer kun av at jeg ikke orker. Når jeg har kommet hjem har jeg vært så varm og bare hatt lyst til å hive på meg bikinien og komme meg ut i sola. Skal prøve å bli flinkere. Var på en liten tur med Nora etter skolen i dag så da gjor vi det i samme slengen:


Haha, Martha laget en fin tattovering på meg i dag!


Topp & Shorts fra BIKBOK // Veske fra HM // Solbriller fra TIGER (Danmark) // Sko fra CONVERSE

Hva synest du?

IT'S FRIDAY, FRIDAY..

  Dato: 25.05.2012 Klokken: 16:12 Kommentarer: 2

Hei, i dag hadde vi jo fagdag mandag, kjedelig men helt ok. Fikk gå hjem i mattetimen i dag, så da slapp vi den. Deilig. Etter skolen skulle jeg og Nora opp å kjenne på vannet i Vannverket, men der var det allerede noen å badet så da gikk vi heller på en liten tur rundt vatnet. Satt oss på en liten benk, i skyggen. Nå skal jeg ut å sole meg en liten tur, så får vi se hva jeg finner på senere. :)

Hva skal du i dag?

STRÅLENDE VÊR

  Dato: 22.05.2012 Klokken: 23:05 Kommentarer: 5

Hei, alle sammen! Håper dere har hatt en fin dag, Det har jeg! Her er det strålende sol og over 20 grader! Utrolig fint vêr i alle fall. Har gått i kun en shorts og en tynn genser på skolen. Det var mer enn nok. Da jeg kom hjem leste jeg litt i norskboka mens jeg solte meg på trampolinen. Klager ikke! Senere på dagen såg jeg fotballkampen til jentelaget mitt. De vant 4-3, så da er begge laga våre på 1.plass i hver sin serie. Kjempegøy. Her er litt bilder fra dagen min:
Hva har du gjort i dag?

MANDAG DA..

  Dato: 21.05.2012 Klokken: 21:30 Kommentarer: 3

Hei, håper alle har hatt en fin mandag!  Hadde min aller siste matteprøve i dag, og den gikk helt ok+, tror jeg. Deilig å være ferdig med den, men vi kan jo forsatt komme opp i matte i muntlig eksamen. Ber til Gud om at det ikke skjer. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra fotballtrening. Veldig deilig vêr å spille fotball i, sol og sommergrader. Endelig har sommeren kommet. Håper den er her for å bli!
Hva har du gjort i dag?

HUNTER BOOTS

  Dato: 21.05.2012 Klokken: 17:03 Kommentarer: 5

♥ ♥ ♥

Jej, fikk nye støvler av mamma på fredag. Ville helst ha de i svart, men da hadde de ikke størrelsen min. Så da ble de grå da, men forsatt like fine. 

BREAKFAST

  Dato: 20.05.2012 Klokken: 11:48 Kommentarer: 5


Dagens frokost. Nam. Nå skal jeg øve til morgendagens matteprøve. Jippi...alltid like gøy. Senere skal jeg spille fotballkamp. Wish me luck!

Hva skal du i dag?

BUBBLES

  Dato: 19.05.2012 Klokken: 00:31 Kommentarer: 11

Barn.17.mai.Glede.Bobler.Minner. BarndomMIN 17.MAI

  Dato: 18.05.2012 Klokken: 01:54 Kommentarer: 7

08.00 Vekkerklokka ringer, og norges festdag er her. Det er en fin dag. Vi spiser familiefrokost, hvor vi snakker om dagens planer og hvordan søljen skal plasseres rett.

09.50 Åsmund og jeg drar til barneskolen i håp om å rekke barnetoget (noe vi ikke gjør). Der møter vi gamle klassekamerater og gode venner. Barna leker og man kan faktisk ha paraplyen nede i noen minutter.11.15 Vi drar ned til Vikjo en tur. Jafs og deres kuleis er målet. 


11.25 Jafs og is ble det. Vi sitter inne og prater og koser oss, mens regnet daler ned ute. En nokså grå 17.mai.


12. 56 Vi drar videre, neste stopp; grøt hos besta og besten. Der er også Frida. Vi spiser god mat og koser oss. 


14.05 Vi drar hjem en tur. Etter mye gåing slapper vi av i sofaen, før vi drar videre for å se på borgertåget. Jeg smiler til meg selv i speilet, og tvinger de to andre til å smile til kameraet. Noe de til slutt gjør. Hihi.15.34 Vi er nå nede på Vikjo, hvor vi møter fine mennesker og gratulerer dem med dagen. Blant annet en av mine beste venninner, Synnøve. Vi ser også på toget, og er alle enig om at det var kjekkere i fjor.

16.18 Det regner. Toget er ferdig, og mammas marengskake venter hjemme. Vi drar hjem.Resten av dagen blir jeg småmobbet for bloggen min, vi spiste og spiste før vennegjengen drar til Synnøve. En fin dag, med gode mennesker ♥

Har ikke flere bilder fra kvelden, men kanskje jeg kan få noen av Synnøve. Så da kommer de eventuelt senere. Nå må jeg sove. Det har vært en lang dag, og det samme blir sikkert morgendagen. Håper alle har hatt en finfin nasjonaldag. 

Hva har du gjort i dag? 

DEN SYTTENDE

  Dato: 17.05.2012 Klokken: 08:41 Kommentarer: 2Gratulerer med dagen, alle sammen! Nå står krølling av håret, frokost og barnetog for tur. Blir nok en veldig fin og travel dag, selv om været er ikke noe å skryte over. Håper alle får en super dag og koser seg mye. Ikke glem å spis mye is, hihi. 

Hvordan blir din 17.mai?

TURN TO YOU

  Dato: 16.05.2012 Klokken: 21:37 Kommentarer: 3

 


Kan jo helt ærlig si at jeg er litt småfan av Justin Bieber. Liker veldig godt denne nye låten han som han har laget til moren sin. Så fin. ♥

IKKE SKRIFTLIG EKSAMEN PÅ MEG

  Dato: 15.05.2012 Klokken: 14:46 Kommentarer: 4

Åh, så deilig at våres klasse ikke kom opp i skriftlig eksamen  i år. Kunne ha kommet opp i matte (T-matte..hadde dødd) eller engelsk. Vi kom ikke opp i noen! Lykke! Men så skal jeg ha matteprøve på mandag da, så den må jeg øve mye til den. Mindre lykke. Derfor må jeg prioritere matten, 17.mai og fotball de neste dagene så vi får se hvor mye jeg får blogget. Nå skal jeg prøve å øve litt matte, ryddet rommet og senere i dag skal jeg spille kamp. Sitter og spiser litt nonstop nå siden jeg er så flink som skal øve, hihi. 

 

Hva skal du i dag?

HALO PONYTAIL

  Dato: 14.05.2012 Klokken: 23:26 Kommentarer: 6

Kjøpte denne i forrgje uke da jeg var på Vikjo med mamma. Gleder meg til å bruke den for det er jo bare en kjempestilig liten detalj til et anntrekk. Kjøpte den på HM til kun 39,-. Noe som er veldig billig, i forhold til de andre butikkene som vil ha 99,- for dem. Så løp og kjøp!

Har du kjøpt metallringstrikk?

HELGA MI

  Dato: 13.05.2012 Klokken: 22:44 Kommentarer: 1

Hei, og beklager for mye dårlig blogging. Jeg har hatt det litt travelt i helga og så da har jeg ikke prioritert bloggen. 

På fredag hadde vi naturfag hele dagen. Det er ikke så veldig spennende kan du si, så da kjøpte alle i klassen mye snop, chips, brus boller osv. for å gjøre dagen bedre. Det endte med at det til slutt var mer fokus på maten enn naturfagen. Opsi.. Etter skolen øvelseskjørte jeg litt med mamma før jeg fikk besøk. Lørdagsmorgen begynte allerede klokken 9 da Nora og jeg skulle jogge. Det gjorde vi, og etterpå var det smoothie og frokost hos Nora. Deretter gikk vi på Vikjo for å kjøpe bursdagsgave til Frida, Nora sin søster. Så dro vi for å se fotballkamp, men det ble for kaldt for en dongerijakke og en tynn sommerjakke at vi dro hjem til Nora igjen. Da skulle vi egentlig jobbe med norskoppgaven vår, men det ble det ikke noe av da vi begge sovnet på sofaen. Så dro vi en tur til bestemor og etterpå overnattet Nora hos meg. Vi så The VoW. Rettere sagt; jeg så The VoW, mens Nora sov. Haha. I dag har Frida hatt bursdag så da har vi feiret hun. Hjalp til da hun hadde venninnen på besøk og var med da vi feiret med familien. Noras familie er jo som min familie. Etter mye gode kaker dro Nora og jeg ut på joggetur igjen. Litt flinke, det er vi. Prøver å få trent ca. 5 ganger i uken og det klarer jeg visst jeg jogger i helga. 

Her er litt bilder fra dagen i dag:
Slik har vêret vært i hele dag. Huff.. Håper det blir bedre til 17.mai.

Hva har du gjort i helga?

UKENS SPØRSMÅL

  Dato: 12.05.2012 Klokken: 12:34 Kommentarer: 2

Kom noen få spørsmål inn denne uken som jeg tenkte at jeg kunne svare på :)

Hva er instagram? Instagram er et redigering- og delingsprogram for Iphone/Ipod og Android mobiler. Der redigerer du og deler bildene dine med andre. Så får du likes og kommentarer på det du har delt. Det fungerer litt som twitter, du følger kjendiser og venner og andre følger deg. Men isteden for å dele tekst så deler du bilder. Håper det var litt forståelig :)Hvor er de fra? Skoene er fra HM faktisk. 

Hva kamera bruker du? Jeg bruker som regel et Canon 1000d med en 18-200mm linse. Noen ganger bruker jeg også et Canon 60d. Hvem er den vakre jenten på IMG_4856? Det er min vakre bestevenninne Nora. ♥

Noe du lurer på til neste gang?

JEG VIL LESE DIN BLOGG

  Dato: 09.05.2012 Klokken: 18:49 Kommentarer: 22Så legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet ♥ Kanskje jeg finner noen nye favoritter?

ONSDAG

  Dato: 09.05.2012 Klokken: 15:08 Kommentarer: 2

Hei alle sammen! Tusen takk for så mange fine ord på forrgje innlegg. Begravelsen var veldig fin. Mange fine ord ble sagt og tårer delt. Tror jeg gråt under hele begravelsen...

I dag  har jeg hatt fri. Det positive med å gå på allmenn er at man får fagdag fri. Startet  dagen med vafler til frokost hos Nora. Etterfulgt av jobbing med en fremføring vi skal ha neste uke. Liker å være litt tidelig ferdig med ting. Været i dag har vært kaldt, regn og så litt kaldt igjen og så enda mer regn. Ikke noe å skryte av i alle fall. I begravelsen i går ble det veldig kaldt med kun en tynn kjole. Da var det deilig å kunne ta på seg ullklær og krype til sengs etterpå vi var kommet hjem. Da var jeg utvilt og kroppen var veldig klar til å spille kamp senere på dagen. Resultatet etter kampen ble jo også veldig bra; 12-2. Gøy å spille bra fotball, få til fine passninger og styre kampen. Nå skal jeg snart lage middag og så skal jeg ut å kjøre med traffikkskolen. Gruer meg.. Og i kveld blir det dugnad med fotballaget. 

Hva skal du i dag?

BEGRAVELSE

  Dato: 08.05.2012 Klokken: 09:09 Kommentarer: 17

Hei, nå skal jeg dra i begravelse til tanta til mamma. Kommer sikkert til å bli veldig fint, rørende og trist. 

Senere i dag skal jeg spille kamp, så det blir nok dårlig tid til blogging i dag da. Håper dere får en fin dag!

Hva skal du i dag?

BLACK HEELS

  Dato: 07.05.2012 Klokken: 21:58 Kommentarer: 5
Hva synest du om bildene?

7. MAI

  Dato: 07.05.2012 Klokken: 17:11 Kommentarer: 4

Det er mandag 7. mai. Knappe 10 dager til 17.mai. Kjenner jeg gleder meg litt. Er merkelig det egentlig. Skulle trodd jeg ville vokse den gleden fra meg, men neida. Kommer nok til å se fram til den 17. dagen hver 5. måned hvert år fremover. Tror det har noe med at vi har fri, alle er glade, man går i bunad, spiser is og rett og slett kose oss. Vel denne mandagen her jeg sitter og gleder meg til den 17, mens jeg leser at MEKK selger balkongflagg til den 17. for kun 49 kroner, skinner sola halvveis gjennom mørke skyer. Det er en fin mandag, selv om været har hatt humørsvingninger i hele dag. Jeg har tatt på meg vårjakken, selv om det et er fare for regn. Man vet jo aldri når det begynner å regne på vestlandet, men satser på at sol og sommer skal komme for godt snart.  Vel dette var litt av min mandag. En av de bedre mandagene vil jeg tro. 

Nå romler magen og kylling, ris og bernaisesause står på menyen. God mandag. 

Hvordan er din mandag?

SØNDAGSMORGEN

  Dato: 06.05.2012 Klokken: 11:48 Kommentarer: 4God morgen! Nå er jeg hos Nora. Sitter og spiser frokost nå. Overnattet her i går. Veldig koselig. Startet dagen i dag med en joggetur med Nora i Landåsen (en skog). Veldig deilig å begynne dagen slik. Da har du i allefall gjort noe nyttig denne dagen. Resten av dagen skal jeg lese min til kjære samfunnsfagprøve. Håper dere får en veldig fin søndag!

Hva skal du i dag?

KOSER MEG HOS NORA

  Dato: 05.05.2012 Klokken: 22:01 Kommentarer: 5

Hei. Vil først si tusen takk for alle fine kommentarer de siste dagene. Dere er gode ♥

Nå er jeg hos Nora. Vi koser oss med browniese, is, chips og godis. En fin lørdagskveld med bestevenninna. Håper dere får en fin lørdagskveld 

Hva gjør du i kveld?

LØRDAG

  Dato: 05.05.2012 Klokken: 11:43 Kommentarer: 9

God morgen alle sammen! Lørdagsmorgenene er så fine. Det er ingenting som må skje med en gang, ingenting å stresse over eller rekke. Selv om det er lørdag, en veldig fin lørdag, så er jeg litt urolig i kroppen. Litt rastløs og stresset, egentlig. Har en prøve på mandag som jeg burde øve på, men det frister ikke i det hele tatt. Skal en tur på Vikjo med mamma om ikke så lenge, så satser på at litt frisk luft vil hjelpe prøveøvingen. Håper dere får en fin lørdag ♥
Hva skal du i dag?FAMILIESELSKAP

  Dato: 04.05.2012 Klokken: 22:08 Kommentarer: 10

Hei alle sammen! Har slitt med både nett og blogg.no i dag så derfor har jeg ikke kommet meg inn her på bloggen. Kipt, men men. I dag har jeg hatt fri hele dagen. Veldig deilig. Har gjort litt lekser og ryddet litt hjemme, hørt på musikk og kost meg hjemme alene. I ettermiddag har jeg vært i familieselskap til min kjære onkel som fyller år i dag. Gratulerer med dagen! Der var det mye god mat. Alltid litt kjekt med litt familietid. 

Er litt usikker på hva jeg kan blogge om for tiden. Så derfor spør jeg dere: Hva vil dere lese om? Setter veldig pris på forslag! 

Hva kan jeg blogge om?

Å GI NOE

  Dato: 04.05.2012 Klokken: 13:25 Kommentarer: 5

Det er så fint å kunne gi bort noe som du selv ikke bruker lengre til andre. Å vite at plagget eller tingen du gir kan de bli glad for, sette pris på og bruke. Det er så flott. 


Denne pudderrosa blondekardiganen ble i går pakket ned i en stor pose sammen med mange andre klær og levert på døren til Nora's lillesøster, Frida. Det er fint å tenke på at noe kan bli brukt om igjen. 

 

YESTERDAY'S CUPCAKES

  Dato: 03.05.2012 Klokken: 15:29 Kommentarer: 3
Var like gode som de ser ut. Hihi.MIN APRIL

  Dato: 02.05.2012 Klokken: 18:28 Kommentarer: 1

Her er noe av det jeg har delt på bloggen som jeg har gjort denne måneden. 


Inspirasjon hentet fra indaz.blogg.no

Hvordan har din blogg vært?

MUFFINSONSDAG

  Dato: 02.05.2012 Klokken: 15:22 Kommentarer: 0

Hei, nå skal jeg og Nora lage muffins. Måtte ha noe godt etter en litt tung dag på skolen. Holdt på å sovne flere ganger i dag.. Huff.. Vi har ikke mer skole for denne uken heller. Veldig deilig, selvom vi kun har hatt skole denne ene dagen. I morgen har vi trafikkdag, så da skal vi rundt på ulike stasjoner som omhandler trafikk, ulykker, sikkerhet osv. Blir sikkert spennende! Og på fredag har vi fagdag fri. Glede. Hva skal du i dag?

ONSDAGSINSPIRASJON

  Dato: 02.05.2012 Klokken: 10:54 Kommentarer: 2 

Inspiration - weheartit.com

Vet du om noen fine inspirasjonsnettsider?

INNKJØP

  Dato: 01.05.2012 Klokken: 21:54 Kommentarer: 2

Var jo som sagt i Haugesund i går på en vedig koselig jentetur. Shoppet selvfølgelig litt, men ikke så mye. Butikkene tar inn alt for mye fint for tiden. Tror jeg må holde meg borte en god stund. Haha. At det var 50 % på bikbok, er jo heller ikke feil. Visste ikke om det jeg før vi gikk inn på butikken. Køen var jo milevis lang, men fant meg likevell noe. Her er det jeg kjøpte i går:


fra Bikbok. 


fra HM Divided. 


fra Bikbok.


fra Bikbok.


småting fra Søstrene Grene. 

Hva synest du? Var du på Bikbok i går?