april 2016 (kajasagenes)

comfy and fashionable

    Dato: 17.04.2016 Klokken: 20:42 Kommentarer: 6

Trench coat fra Bikbok 
Jeans fra Dr. Denim
Sjal fra Holzweiler
Veske fra Marc Jacobs 

Comfy and fashionable in my nike´s.

Ett antrekk fra forrige uke, da Petter og jeg gikk inn til sentrum i solen for å kjøpe is. Været vi har hatt de siste dagene har vært helt fantastisk! Både i går og i dag har solen skint hele dagen. Å sitte inne å lese til eksamen i dette fine været er litt kjipt, da man helst vil ut på tur, men lesing må selvfølgelig til. I går hadde vi oss en lesepause på fjelltur til Ulriken. Til tross for en støl bakende etter fredagens økt, var det en svett og fin tur opp til fjellet. Å kjenne pulsen stige og solen varme i nakken er helt herlig. Utrolig gøy å bo bare noen minutter fra slike fine fjelltopper. Håper solen skinner på deres nesetipper om dagen også! Nå venter søndagskvelden i sofakroken med grove pannekaker, bacon og blåbærsyltetøy - min favoritt! 

Ha en fin søndagskveld videre, og en riktig god ny uke i morgen!

smoothielicious

    Dato: 15.04.2016 Klokken: 14:28 Kommentarer: 4

Today´s pink smoothie - so tasty and good


Dagens smoothie består av en neve frosne jordbær, en banan, en desj mager vaniljekesam og en skvett eplejuice. Hei, og riktig god fredag da dere! Plutselig var en ny uke gått og helgen står for tur igjen. De siste dagene har gått på repeat igjen og igjen, stå opp - lese - spise - lese - trene - lese - sove. Mye lesing med andre ord, og slik vil det nok bli fremover også. Snart står eksamen for tur, og pensumet dette semesteret er så enormt at jeg blir helt dårlig av å tenke på det. Det er i slike leseperioder jeg og sikkert dere, merker så tydelig at bloggen min er hobby, og hobby - det blir kraftig nedprioritert. Bloggen min skal være et pusterom, både for dere og for meg, og jeg kommer da ikke til å klikke meg innom og poste bare for å poste, når jeg egentlig vet jeg burde brukt tiden min på noe helt annet. Men heller klikker meg inn når jeg har noe jeg ønsker å dele, slik som dagens fargerike smoothie - nam så god! Er du en skikkelig søtmons, men prøver å ha et balansert kosthold, er smoothie noe jeg virkelig kan anbefale. Her finnes det så mye å velge mellom og det er både sundt og veldig godt. Inne på frukt.no har det utrolig mange gode oppskrifter, som er verdt å teste ut. Nå venter en økt på trening, før det er fredagskveld hos oss også. Nachos og idol - alltid en god kombo! Ha en fin fredag og en riktig god helg. 

a weekend away

    Dato: 10.04.2016 Klokken: 12:57 Kommentarer: 3

Hei og riktig god søndag dere! I går kom familien til Petter på besøk til Bergen og denne helgen tilbringer vi på hotell litt utenfor sentrum, hvor vi feirer far til Petter som fyller år i dag. Hurra og hej som vi koser oss!

Se så nydelig Bergen er om dagene. Håper dette fine været vil vare helt til sommeren. Det gjør så mye med humøret!

I går besøkte vi Lagunen, Leos lekeland og spiste supergod middag på Egon. Der har de alltid så mye god mat. Jeg gikk for en kylling og bacon sandwich med nydelig brød og dressing til. Virkelig til å anbefale!

Hotellfrokosten kunne man heller ikke klage på. Så mye godt; eggerøre, bacon, pannekaker, god brødmat og mye godt pålegg. Hotelltilværelsen er ganske så fin!

Nå har vi testet ut hotellets basseng og Petters lillebror, Robin, på to år tar seg for øyeblikket hvilen sin. Det samme gjør Petter her han ligger ved siden av meg. Å bade tar virkelig på, haha. Da vi dro hjemmefra i går morges fikk vi det plutselig veldig travelt, og jeg glemte både Mac, kamera og psykologibøker. Sist nevnte skulle jeg gjerne hatt med meg, men da ble det heller en litt ufrivillig lesepause denne helgen. Litt godt er det - det skal innrømmes.

Når lillebror våkner fra hvilen sin skal vi dra ut for å spise lunch, før vi fortsetter bursdagsfeiringen hjemme i leiligheten med sjokoladekake og kaffe. Ønsker dere en fin søndag videre. Nyyyt solen!

chia pudding

    Dato: 04.04.2016 Klokken: 13:54 Kommentarer: 3

God mandag, alle sammen! I ellevetiden møtte jeg Petter, som var ferdig på skolen for dagen, for å handle inn til uka. Godt å få krysset den store ukehandelen av på lista og det allerede før klokken er blitt 14 på en mandag. Nå er kjøleskapet overfylt av så mye god og næringsrik mat. Matplanen for uken ble laget i går, og jeg gleder meg til flere av ukens middager allerede. Matglad, sa du? Oh yes! 


Today´s lunch - chia pudding 


Dagens lunch i dag ble chiapudding med cottage cheese, melk, vaniljepulver og blåbær. Chia frø er utrolig sunne og inneholder lite karbohydrat. De kan brukes i både smoothies, energibarer, yoghurt og gjærbakst. Chiafrøene skal visstnok kunne forebygge både kreft og hjerte- og karsykdommer, stabilisere blodtrykket og hjelpe til med fordøyelsen - mange gode grunner for å spise chiafrø med andre ord! 

Om en liten time drar jeg på skolen, før en hard beinøkt møter meg på treningssenteret. God mandag da dere! 

sunday mood board

    Dato: 03.04.2016 Klokken: 13:44 Kommentarer: 3

God søndag kjære dere! Jeg er vel ikke den eneste som har tilbrakt morgenen min i sengen scrollende på mobilen. På søndager tar jeg meg alltid ekstra god tid til å besøke favoritt bloggerne, weheartit og pintrest. Sistnevnte er blitt en stor favoritt og en skikkelig tidsstjeler. Så mye inspirasjon å fylle morgenen med at jeg blir liggende og scrolle og scrolle til klokken er passert tolv. La oss håpe jeg ikke er den eneste. Her en noen av mine nyeste favoritter på pintrest; 

What sundays are for; laying in bed scrolling and dreaming 
 

Klikk på bildet for å se hvor de ulike bildene er hentet, og følg meg gjerne på pintrest under navnet kajasagenes. Jeg er nokså newbee på pintrest og ønsker meg gjerne noen nye inspirerende kontoer å følge. Let me know yours! 

Vi reiste tilbake til Bergen på torsdag og siden den tid er jeg fult i gang med både trening, skole og et kosthold som ikke bare inneholde kakao, påskegodis og boller. Det kjennes godt - rutiner er gull verdt. I dag står en styrkeøkt på planen etterfulgt av grove pannekaker med blåbærsyltetøy og bacon til middag. Denne søndagen lover bra. Ha en super søndag kjære lesere, og tusen takk for at dere klikker dere inn hit. Klem ♥