april 2015 (kajasagenes)

pink motivation

  Dato: 29.04.2015 Klokken: 19:29 Kommentarer: 1

God onsdag alle sammen! I dag hoppet jeg i min nye rosa treningshorts og var rosa rosa all over,da jeg dukket opp på treningssenteret. Dagens armøkt ble gjennomført med min gode treningspartner Helle. Da økten var ferdig var det nok ikke bare klærna som lyste rosa, men også ansiktet. Hahah huff. Er vel slik det skal være etter en en real treningsøkt? Merker jeg har skikkelig treningsmotivasjon for tiden, og det er så deilig. Trening gir meg jo så mye overskudd! Nå er middagen i magen, kroppen dusjet og jeg sitter og ser på flyreiser og hotell for sommeren. Vi må jo på ferie til varmere strøk denne sommeren også, men hvor og når og hvor lenge? Det er til å finne ut!

Oh, so gurly! 

Sportsbh, flaske, shorts og sko fra Nike / treningsdagbok fra EtsyØnsker dere en fin onsdag videre. Kun en liten dag til langhelg nå, herlig! 

strawberrie bowl

  Dato: 28.04.2015 Klokken: 19:05 Kommentarer: 4

Hei, og god tirsdag alle sammen! I dag skinner sola og jeg har akkurat kommet hjem fra en god beinøkt med Helle. Etter gårsdagens joggetur opp til fjellet med mamma og dagens treningsøkt, merker jeg at jeg gruer meg til å måtte gå og bruke beina i morgen. Haha! Er vel ikke annet å gjøre enn å finne frem foam rolleren min og rulle litt. Men før den tid; mat.


Strawberries, cottage cheese and some cinnamon 


Jordbær, cottage cheese og litt kanel, en kombinasjon jeg aldri går lei. Den siste uken har jeg bestilt hjem en ny treningsdagbok fra Etsy. Den gamle er jo skrevet ut for lenge siden, så nå var det på tide med en ny. Slike dagbøker gir jo utrolig mye motivasjon, samtidig som du hele tiden har full kontroll på treningene dine. Du finner den jeg har her. Ønsker dere en fin tirsdag videre, klem! 

 

monday ohoy

  Dato: 20.04.2015 Klokken: 18:34 Kommentarer: 1

God mandag alle sammen! En smule tungt å forlate sengen i morges, det er det jo alltid hver mandag, men etter den tid har denne dagen løpt avgårde for jeg har hatt det så fint! Tror det må ha noe å gjøre med det fine været som møtte meg utenfor døren. Sol og vårvær graver smilehull i kinna mine.

* have a nice day! *

Etter trening laget jeg meg en stor porsjon eggerøre. På en skive fra mammas grovbrød, med litt grønt ved siden smakte det nydelig! Ønsker dere en super start på uken!

Hva gjør dere i dag?

so fruity and delicious

  Dato: 18.04.2015 Klokken: 17:50 Kommentarer: 1

Hei og hå! Hvordan står det til med dere denne lørdagen? I går etter jobb reiste mamma, pappa og jeg opp til hytta for å tilbringe helgen her. Her er det fremdeles snø så i dag bar det ut på skitur for den lille gjengen. Føret var utrolig dårlig, så da jeg hadde gått 12 km, var turen over for min del. Da dro jeg hjem og laget meg sunn og god lunch.

When the frigde is filled up with good fruit and delicious food

Det er så gøy å fulle kjøleskapet med fargerik og sunn mat. Så mye godt å velge i mellom. Nå skal jeg lette meg fra sofaen og legge fra meg boka mi, for her står middagslaging på planen. Tacopai blir det i kveld. Ønsker dere en super helg videre!

 

Hva gjør dere denne helgen?

current favorittes

  Dato: 16.04.2015 Klokken: 19:50 Kommentarer: 3

Hei og god torsdag! Denne dagen har løpt i fra meg, og plutselig var klokken blitt åtte. En løpetur i kveldssolen, står på planen, men før den tid vil jeg gjerne dele med dere mine favoritter at the moment.

Eyeliner fra Sephora i perfekt tykkelse, som gjør det lett å påføre den tynne sorte streken nede på øyenlokket, for en spesiell anledning.

Leppestift fra Maybelline i fargen "916 - neon red". Leppestiften etterlatter leppene dine fargerike og er med på å sprite opp et helt antrekk. 

Stripete kjole fra H&M i et tykt behagelig stoff, uten å være trashy-kort. Denne kan kles opp og ned, og kan brukes til både hverdag og fest. 

DAY by Birger Mikkelsen toalettmappe er mitt seneste innkjøp. Toalettmappen er romslig og perfekt størrelse til å ha med ut på tur. Også må jeg si jeg elsker dens enkle, men stilfulle uttrykk. In love. 

My favorites at the moment. 

Har du noen favoritter for øyeblikket?

leo printed workout

  Dato: 15.04.2015 Klokken: 18:49 Kommentarer: 3

Hei og god onsdag alle sammen! Halvveis i uken allerede, ah så deilig. Siden søndag har jeg holdt meg unna både treningssenteret og skogen, ettersom jeg har slitt sånn med hodeverk. Det går jo bare ikke over! Våkner opp med det, og går til sengs med det. Verken ibux eller paracet er mine venner. Å gå rundt med et dunkende hode og heller ikke ha energi til å trene er bonn i bøtta. Jeg blir jo galen, så i dag trosset jeg hodeverket og drog meg på trening. sportsbh fra new yorker / treningsshorts fra adidas / nike air max thea sko / mobilbånd fra ebay

Noe som var en utrolig god avgjørelse. Finnes jo ikke en bedre følelse enn etter du har pushet deg selv hardt på trening. Med en banan i hånda var det et stort glis som forlot treningssenteret i dag. Herlig. Ekstra gøy er det jo å trene når du har fått nye treningsklær! Dette lille leopard-settet (som ikke er et sett) er jo superfresht! I love it!

triangl love

  Dato: 13.04.2015 Klokken: 18:28 Kommentarer: 6

Look what the postman left on my doorstep. 

Longing for hot sunny days wearing this bikini. 

Se hva jeg fikk tilsendt fra Tringl! Denne freshe bikinien her, og alt fordi de likte instagrammen min. I'm one lucky girl. Bikinilove <3 

its a boy

  Dato: 12.04.2015 Klokken: 20:07 Kommentarer: 2

På fredag overrasket vi min kjære søster med babyshower. Åå, for en suksess! Jeg tok med meg den kommende moren på småshopping i sentrum, mens venninner, svigerinner og mamma stelte i stand og pyntet til babyshower hjemme hos søstera mi. Det ble så fint pyntet. Alt var blått - så klart. Etter noen nye skatter var kjøpt til både liten og stor, kjørte Maja meg hjem, før hun dro hjem til seg selv for å plukke opp kjæresten. De skulle egentlig å handle inn til helgen, trodde hun. Like etter bilen hadde forlatt oppkjørselen, hoppet Petter og jeg inn i bilen hans for å kjøre meg så fort vi bare kunne hjem til Maja. Med sminking og bytte av klær i bilen, krysset vi fingrene for at jeg skulle komme meg inn i huset før hun. Utrolig nok klarte jeg å komme meg inn terassedøra og opp på en stol, like før Maja gikk inn hovedinngangen, og alle ropte "OVERRASKELSE!". Hun så ut som et spørsmålstegn! Haha! 

Vi hadde alle tatt med mye god mat til tapas og kaker, pai og muffins til dessert. Åh, alt var så godt. Etter tapasen åpnet vi gaver og det var såå mye fint. Hun fikk jo flere gaver enn hva de fleste av oss andre fikk til jul jo! En ting er sikkert; gutten deres er en heldig liten gutt. Nedenfor ser dere min lille gave. Alt er jo så lite og skjønt. Smelter av barneklær. 

Dette var min første babyshower, og en ting er sikkert; jeg vil bli med på flere! Noe så koselig. Gleder meg allerede til min egen. 

Har dere noen gang vært i baby shower?

pankakes for breakfast

  Dato: 11.04.2015 Klokken: 14:11 Kommentarer: 2

Hei og god lørdag alle sammen! Lørdag - min favoritt dag i uken. I dag spiser jeg en sen, men veldig god frokost. Selv om jeg var oppe før klokken var ni i morges var ikke magen sulten før nå. Denne lørdagen har jeg lagt bak meg en god økt på treningssenteret, samt en lang dusj. Ah, herlig. Fin start på dagen! Havrepannekakene er jo så gode og mettende. Sammen med blåbær og et dryss melis er de supergode.

Some inspiration, brekkie and tonights outfit. Senere i dag skal jeg møte jentene fra skolen. Vi skal ut å spise og senere ut på revy som russen fra 96-kullet arrangerer. Krysser fingrene for at den blir bra! Da skal den nye kjolen fra Polen få lufte seg. Ønsker dere en super lørdag! 

Hva gjør du i dag?

antrekk fra februar og mars

  Dato: 09.04.2015 Klokken: 15:49 Kommentarer: 7

1

2 & 3

4 & 5 

6 & 78 & 9

8

9 & 10 

Noen du likte?

in my doc's

  Dato: 08.04.2015 Klokken: 18:55 Kommentarer: 3

skjorte - urban outfitters / kjole - hm / pannebånd - bikbok / sko - dr. martens 

Hva synes du?

beskytt huden din i påskesolen

  Dato: 03.04.2015 Klokken: 19:37 Kommentarer: 0

Hei og god påske alle sammen! Jeg er vel ikke den eneste som ferierer i fjellet denne påsken? Her skinner solen og fregnene har allerede funnet veien til min nesetipp. Selv om sol og brunfarge er fristende må man ikke glemme hvor farlig påskesolen faktisk er. I hyttebaggen pakket jeg ikke bare med pulsklokke, påskegodis og skiklær, men også solkrem til både kropp og ansikt.  Protect your skin this easter.  

Helt fra jeg var liten av har Nivea vært min favorittsolkrem. Det kommer ikke bare av dens gode beskyttelse, men også av dens gode lukt! Solkremlukt må være noe av det beste jeg vet. På skitur med sola i fleisen og solkrem på nesen, ah da har jeg det flott! Nå skal Petter og jeg ut på skitur i kveldssola etter en fin dag i bakken. Ønsker dere en fin langfredag videre. Nyt påsken!

/ Sponset produkt

a hint of red

  Dato: 02.04.2015 Klokken: 23:42 Kommentarer: 7


kåpe - bikbok / jumpsuit - hm / veske - medicine / sko - new look 

Hva synes du?

min mars

  Dato: 01.04.2015 Klokken: 15:34 Kommentarer: 5


Noen du likte?