april 2014 (kajasagenes)

avokadolove

  Dato: 25.04.2014 Klokken: 11:13 Kommentarer: 3Hei og god fredag! Endelig helg igjen. Min skoleuke bestod kun av tre dager, ettersom det var fri på mandag og jeg har fagdag fri i dag. Utrolig deilig å ha fri til tross for hva som står på planen i dag. Jeg har både kjemiprøve og biologitentamen neste uke, så jeg har mer enn nok å fylle tiden min med. Etter at prøvene er over er det klart for mye russekos. Da er det natt til 1.mai på onsdagenskvelden og på fredagen vender vi snuten mot Stavanger og Kongeparken. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg utrolig mye! I går hadde vi russedåp. Kan ikke si det var en hyggelig opplevelse men moro var det! Så nå skal russebuksa på og russekort deles ut. Det blir nok en fin tid fremover :-D 
Nå har jeg laget meg god frokost. Det beste med å ha fri er å kunne ta seg tid til å spise en stor og skikkelig frokost. Min bestod i dag av avokado, salt og pepper og pepperskinke, nam! Det er jo både sunt og godt. Nå roper en gyminnlevering på meg, så jeg må nesten runde av. Håper dere har det fint!

Hva gjør du i dag? 

late breakfast

  Dato: 15.04.2014 Klokken: 13:40 Kommentarer: 5


Hei og god tirsdag! Jeg var oppe og hoppet allerede klokken ni i dag. Siden da har jeg vært på butikken og handlet inn til hyttetur, ryddet litt og sett serier. Sola skinner og jeg har troen på at dette vil bli en fin dag. Nå har jeg nett slukt dagens litt sene frokost bestående av pannekaker toppet med jordbær. Nammis. Om en liten time skal jeg traske meg på trening med Nora. Håper dere har en fin dag!

Hva gjør du i dag?

påskeferie

  Dato: 14.04.2014 Klokken: 19:13 Kommentarer: 3
Hei og god mandag! Litt deiligere å stå opp i dag enn på en vanlig mandag kanskje? Det synes vertfall jeg. Ble ikke noen hyttetur på oss i dag ettersom været over fjellet er dårlig. Krysser fingrene for at vi kan dra i morgen! Det passet igrunn fint at vi ikke dro i dag for min del. Da fikk jeg tid til en etterlengtet lunchdate med Susanne på Frugård. Det var veldig koselig og vi ble sittende i flere timer og skravle. Nå skal jeg søke meg inn på skole til neste år. Skal mest sannsynlig ha et friår og jobbe, men er alltids lurt å ha søkt allikevel. Ettersom fristen er i morgen, må det gjøres i dag. Håper deres mandag er fin og at dere nyter påskeferien. 

Hva gjør dere i dag?

yesterdays

  Dato: 13.04.2014 Klokken: 17:05 Kommentarer: 5

Hei wow helg igjen og jeg har ikke postet et eneste innlegg på over en uke? Og nå er det duket for en rekke unnskyldninger, eller kanskje ikke? Dette skal jo være pusterommet mitt i hverdagen. Ikke et sted hvor jeg må føle meg forpliktet til å skrive noe. Det resulterer jo bare i at jeg poster noe halvhjertet og dårlig. Sannheten er at jeg er lite kreativ for tiden. Jeg trenger inspirasjon! Jeg kler meg heller ikke noe fint, jeg er lat og får vertfall ikke nok søvn. Samtidig har jeg også vært mye syk og hatt alt for mye på skolefronten. På tross av alt dette har jeg det ganske fint for tiden og jeg koser meg mye. Problemet er bare det at jeg er så dårlig til å ta bilder når jeg koser meg, eller når jeg kjeder meg for den del. Og uten bilder blir det ikke mye blogging... :-)
kjole fra bikbok / jakke fra hm / sko fra new look 

Nå som det er ferie skal jeg prøve å ta livet med ro og kose meg mye. Har også en del skolearbeid som skulle blitt gjort, men det frister ikke særlig. I går var vi en tur hos Synnøve før vi dro ut. Ovenfor kan dere se gårsdagens antrekk. Senere får jeg besøk av mine to gode venninner Marie og Nora. Marie har jeg ikke sett siden vinterferien så det skal bli fint å kunne gi henne en bamseklem. Mamma kommer også hjem fra Afrika i dag, så det skal bli fint å få sett henne også. I morgen drar vi mest sannsynlig opp til hytta på Rauland. Der står skikkelig vinterpåske med snø, kvikk-lunch og skitrekk på planen. Håper alt står fint til med dere ♥

Hva synes du?

føttene plantet på bakken

  Dato: 05.04.2014 Klokken: 13:33 Kommentarer: 4


Hei alle i hopa! Nå er føttene plantet på bakken igjen etter å ha levd en uke på en rød sky fyllt med latter og glede. På tirsdag hadde vi som sagt premiere på russerevyen vår "Class of 2014". Kan ikke si annet at det ble en suksess. Vi har jobbet på og det har vært mye styr og surr og lange dager, men gud som det er verdt det når det eneste du hører er positiv tilbakemelding! Vi fikk veldig god kretikk i avisa, noe som også var veldig gøy. Revyen hadde også framsyninger på onsdag og torsdag. Det har vært like gøy å stå å synge og danse på den scenen hver gang. Nå merker jeg at jeg savner det utrolig mye, selv om det er litt deilig å være ferdig. På torsdag hadde vi revyfest der vi drog ut sammen med hele russekullet. En av de kjekkeste utgangene jeg har vært med på, så det er jo da lovende for resten av russetida. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg. Nå er det tilbake til gode rutiner igjen. Søvn må inntas og sjokoladen og alkoholen må byttes ut. Skolebøkene må også hentes fram, dessverre. Håper dere har hatt en fin uke. Ovenfor kan dere se litt bilder fra min. 

Hvordan har deres uke vært?

tirsdagsinspirasjon

  Dato: 01.04.2014 Klokken: 15:43 Kommentarer: 10