april 2012 (kajasagenes)

LOOKBOOK.NU

  Dato: 25.04.2012 Klokken: 16:38 Kommentarer: 6Inspiration - lookbook.nu

I DAG

  Dato: 24.04.2012 Klokken: 21:14 Kommentarer: 3

Må bare si tusen takk for alle som har besøkt bloggen min de siste dagene, kommentert og  følger meg på Bloglovin og instagram. Setter utrolig stor pris på det, så tusen takk ♥ 

I dag har jeg hatt spansktentamen. Er veldig usikker på hvordan det gikk, men får jo håpe på det beste. Etter skolen gikk jeg for å møte Nora på butikken. Resten av dagen har jeg øvd matte. Har mattetentamen på fredag. Noe jeg gruer meg veldig til. Går T-matte og synest det er til tider veldig vanskelig. Nå skal jeg gå gjennom bloglovinen min og snart se Frustrerte Fruer. Håper dere har hatt en veldig fin dag!

Hva har du gjort i dag?

UKENS SPØRSMÅL

  Dato: 23.04.2012 Klokken: 21:10 Kommentarer: 6

Wææh, å nå er jeg så glad! l0ve.blogg.no har linket til meg på bloggen sin! Tusen takk, setter veldig stor pris på det. Bloggen min som jeg ikke en gang har delt på facebook. Å, nå tror jeg at jeg skal ta en liten lykke dans! Wiihu. 


Hva heter du på instagram? kajasagenes :)
Jeg er en aktiv bruker av instagram, som dere sikkert har skjønt. Så hver søndag har jeg en oppsumering på hva jeg har postet på instagram.  Fikk et spørsmål om hva jeg heter på instagram, så da har jeg svart på det ovenfor. Tenkte jeg kunne begynne med ukens spørsmål eller noe lignende. Kan jo være ganske greit dersom dere lurer på noe om meg, så kan jeg svare på det da. Kommer sikkert også til å svare på det i kommentarfeltet. Så visst det er noe du lurer på, bare spør!

Er det noe du lurer på?

MANDAGSINSPIRASJON

  Dato: 23.04.2012 Klokken: 15:55 Kommentarer: 8
Inspirasjon - weheartit.com


BLOGLOVIN

  Dato: 19.04.2012 Klokken: 17:13 Kommentarer: 2

Hei, nå har jeg lagt til en bloglovin-knapp på bloggen. Dersom du har lyst kan du gjerne følge meg der! Jeg selv bruker bloglovin mye. Det gjør det veldig enkelt å følgje dine favorittbloggerer. Her kan du følge meg. Dersom du har en blogg kan du godt legge den igjen i kommentarfeltet, for jeg kan godt få nye blogger på min bloglovin. 

 

CUPCAKES

  Dato: 19.04.2012 Klokken: 00:30 Kommentarer: 6


Ah, så gode! Nora serverte de beste muffinsene i dag, vann til munn. ♥

Hva synest du om bildene?

MAKRONER OG PRØVEØVING

  Dato: 15.04.2012 Klokken: 16:08 Kommentarer: 2
Nå sitter Nora og jeg her og koser oss med makroner som hun har laget. De var utrolig gode, men veldig søte! Jeg har lest til prøve i hele dag, og må nok lese resten av dagen også. Veldig gøy at Nora kom ned i pausen med noe godt å spise på! Gode Nora ♥. I morgen har jeg prøve, på tirsdag er det innlevering og på onsdag er det ny prøve så jeg har mye å jobbe med fremover. Kjenner jeg gleder meg til ferie, selv om det nettopp har vært påskeferie. Jeg er sikkert ikke den eneste, haha. 

Hva skal du i dag?  

HAIR BOW

  Dato: 14.04.2012 Klokken: 16:04 Kommentarer: 1
Hva synest du om bildet?


LYKKE FOR MEG

  Dato: 14.04.2012 Klokken: 00:47 Kommentarer: 4

♥ er når det er fredag. Uansett hvor mye jeg har å gjøre er det deilig å vite at det ikke er skole neste dag.

♥ er når jeg ser en av mine bestevenner småforelsket. Da kjenner jeg at jeg blir såå glad. Finnes nesten ingenting bedre. ♥ er når mamma har laget hjemmelaget pizza. 

♥ er når jeg skal møte noen jeg har savnet. 

♥ er å glede seg til noe. Nå gleder jeg meg veldig til å reise til Spania med bestevenninna. ♥ er å få et kompliment. At noen mener noe fint om deg og tørr å si det, er en veldig fin ting. 

♥ er når du vet at du har hjulpet andre.

♥ er når du ler så mye at du kjenner magemusklene vokser. 

♥ er god mat. 

♥ er når du kjenner at sola varmer. Ah, det er så deiligt. 

♥ når du klarer et av målene dine. 

♥ er å spille fotball. Noe av det beste jeg vet. 

♥ er når jeg klarer å være kreativ. Det er så kjekt å klare å lage noe selv. Hva er lykke for deg?

 

I FOTOARKIVET

  Dato: 13.04.2012 Klokken: 17:13 Kommentarer: 0

Liker så godt å finne frem gamle bilder. Da kan man tenke tilbake på gode minner. Det er så fint. Blandt annet desse bildene fra høstferien da jeg var i Oslo:


Hva synest du om bildene?

D.I.Y

  Dato: 09.04.2012 Klokken: 10:22 Kommentarer: 5

Jeg har festet nagler på en gammel shorts! Naglemoten har spredd seg utrolig fort. Ønsket om en runawaydreams shorts har vel de fleste jenter. Iallefall jeg! De er så fine, men samtidig så unike. Det flotte er jo at det er fullt mulig å lage en lignende selv. Alt du trenger er en shorts og noen nagler. Jeg selv brukte en bukse som jeg ikke likte noe spesielt. Gjorde den om til en shorts og kjøpte nagler på Panduro. De store som er blitt brukt her, koster 40,- for 9 stk. Kunne nok kjøpt de mye billigere på Ebay, men da må du vente mye lengre, pluss det er usikket om du i det hele tatt får det du har bestilt. 

Det er heller ikke vanskelig å feste naglene, men de kan være litt harde, så da kan en tang eller en saks være tingen! Før jeg festet naglene, dro jeg ut noen av trådene nede på shortsen slik at den ser litt raknet ut, så lot jeg den gå en tur i vaskemaskinen. 

Slik ble den til slutt:Hva synest du? Har du prøvd dette ut?I PÅSKEEGGET

  Dato: 05.04.2012 Klokken: 17:42 Kommentarer: 0Hva synest du om bildene?

VANN TIL MUNN..

  Dato: 04.04.2012 Klokken: 16:18 Kommentarer: 3Vil tro bildene taler for seg selv?

Hva synest du om bildene?

DAGSTUR TIL RJUKAN

  Dato: 03.04.2012 Klokken: 20:23 Kommentarer: 1

I dag har vi vært på Rjukan. Rjukan ligger 40 min med bil fra hytta og er en veldig koselig sentrum som kun har sol midt på dagen. 

Rjukan har også en veldig koselig gate. Den er ikke så lang men den har det beste bakeriet med de flotteste kakene du kan tenke deg. Den har også en bruktbutikk, der det er så mange fine gamle gjennstader og klær. Jeg fant meg en mintgrønn genser til kun 20 kr!

Husene på Rjukan kan være i alle slags farger og mange har en litt gammeldags stil. Det synest jeg er utrolig fint!

Inne på bakeriet. Se så mye godt! Var vanskelig å bestemme seg, men valget falt på en bolle dekket med melis og karamell- og blåbæris. Utrolig godt!

Nora, Torjus (broren min) og meg.Har du noen gang vært på Rjukan?

BROWNIESEDATE

  Dato: 03.04.2012 Klokken: 16:50 Kommentarer: 2

Nå sitter Nora og jeg og spiser browniese. Nam! Må si jeg liker påskeferie veldig godt. I dag har vi vært en tur i Rjukan og nå skal vi se film. Påskeferie lenge leve ♥


NORDMENN SPISER 25 000 000 PLATER KVIKKLUNCH I PÅSKEFERIEN

  Dato: 02.04.2012 Klokken: 22:10 Kommentarer: 0

 Hva synest du om bildene? Spiser du mye Kvikklunch?

VÅRTEGN

  Dato: 01.04.2012 Klokken: 19:43 Kommentarer: 0Små pusekatter og hestehover. Ah, så deilig vite at det snart er vår og så sommer. ♥

Hva synest du om bildene?