mars 2014 (kajasagenes)

min mars

  Dato: 31.03.2014 Klokken: 14:13 Kommentarer: 7helg

  Dato: 29.03.2014 Klokken: 14:26 Kommentarer: 8

Gårsdagens middag - speltlumpepizza. Det slår aldri feil og er super enkelt å lage. Har lagt ut oppskrift på den før, her. Ble en rolig kveld i går for min del, noe som var velig deilig. I dag er formen mye bedre og hodet nesten fri for hodeverk. Er jo enda forkjølet, men ikke den feber-forkjølelsen som aldri vil gi seg. Så det er betryggende med tanke på en travel uke som er på vei. I dag har jeg vært på danseøving til revyen og skal om noen få timer på gjennomgang av hele revyen. Blir spennede å se hvordan det vil gå! Nå skal jeg en tur ut i solen og slappe av. Håper deres dag er fin!

Hva gjør du i dag?

new dress

  Dato: 24.03.2014 Klokken: 22:05 Kommentarer: 8

bikbok / 199,- 

På lørdag var jeg som sagt innom Bikbok en tur på jakt etter en kjole. Kom heldigvis ut av butikken med en kjole også, så det var gøy! Kjøpte med meg denne nokså basic men samtidig fine bomullskjolen. Den kan jo brukes både til fest og hverdags. På skolen med en cardigan over og et par converse, eller i bursdag sammen med et fint smykke. Eneste ulempen er at den er litt kort. Så ikke glem å dra den ned i ny og ned :-p 

Hva synes du?

lat søndag

  Dato: 23.03.2014 Klokken: 20:46 Kommentarer: 4
Hei og gød søndag til dere alle. Kom meg først ut av senga klokken halv to i dag. Det er veldig uvanlig meg som aldri sover til lengre enn ni. Gårsdagens utgang gav meg et dunkende hode som ikke skulle gi seg med det første. Så da var det bare til å slappe av helt til det gikk over. Dagen i dag har igrunn vært utrolig lat. Jeg har ikke orket å gjøre en eneste ting. Har kun fått ryddet litt i noen klær og sett x-antall episoder Glee. Noe som ikke krever så mye energi. Etter litt alkohol i kroppen blir jeg ofte litt redusert, men i dag kan man bytte ut litt med veldig. Jaja, deilig å ha en dag der man ikke gjør noe som helst også da :-) I morgen er en ny uke og jeg er superklar for øvinger til revyen og å få noe ut av dagen etter en slik latdag som denne. Haha. Håper dere har hatt en fin uke. Nå skal jeg på kveldstur med Nora for å få litt frisk luft, før det hoppes til køys for å lade opp batteriene. Ha en fin kveld :-)

Hva gjør du i dag?

leopard case

  Dato: 20.03.2014 Klokken: 23:03 Kommentarer: 6/ miniinthebox 

Hva synes du?

nye venner

  Dato: 19.03.2014 Klokken: 15:21 Kommentarer: 9

Hei! Jeg har jo postet alt av innkjøp jeg gjorde i London tideligere. Der fikk dere en liten smakebit på mine nye herligheter av sko. Nike har så mye fint og jeg vil bare ha flere og flere! Vel  nå får det holde med disse for en stund. Ble stoppet i sikkerhetskontrollen på veien hjem. (Jeg hadde glemt å legge parfymen min i en sånn gjennomsiktig pose).Veska mi som bestod av fem par med sko ble tatt hand om av en sikkerhetsvakt. Da jeg stod der med hjerte i halsen spørte vakten "Do you go to the gym?". Før jeg rakk å svare for meg, skjøt Nora inn et "Yes". Det var igrunn litt komisk og spørsmålet hans fortalte litt om antall sko i en veske. Må si jeg følte meg passe dum da. Vel tilbake til skoene. Tenkte at jeg kunne skrive litt om hver enkelt par ettersom jeg har fått litt spørsmål om de ulike. Fant også alle parene på Zalando, så dersom noen ville klikke seg hjem noen lignende følger det med linker til det. 

Nike Performance FS LITE RUN  - her 

Disse freshe skoene lyser ikke bare opp hverdagen, men er også utrolig god på foten. På nettsiden er de omtalt som lette løpesko. Jeg er ikke fan av å løpe ute med sko med lav hel, og lite demping. Derfor bruker jeg heller de her til styrketrening og etter å ha testet de ut to timer på Sporttreff, må jeg si de passer perfekt til det! De er superbehagelige å gå på, og gir en god demping til hverdags bruk og små gåturer. Jeg kjøpte mine på Sports Direct på kjøpesenteret Westfield Stratford i London, for 520 kr. Billige for å være så gode på foten! På nettsiden er de ikke spesielt dyre der heller. 

Nike Performance LUNAR ELEMENT - her 

Jeg har lenge hatt lyst på et helt enkelt par med svarte Nike'es. De går jo til alt, samtidig som de er nøytrale og fine på samme tid. Jeg kjøpte mine i sammenheng med at jeg ville ha noen gode sko å gå med på jobb. Ettersom jeg jobber i cafe, er det ikke alltid like fint å komme med noen skrikende rosa eller blå sko som skriker oppmerksomhet. Selv om jeg egentlig elsker slike sko, passer det bedre med noen litt nøytrale blant de på 70+. På nettsiden er de omtalt som treningssko, så da går det nok ann å bruke dem til trening også. Tenker mest på styrketrening da, ettersom jeg synes helen er for lav til å løpe med dem. Jeg kjøpte mine på en Nike Store på Westfield Shepherds Bush i London, for 800 kroner. 

Nike Performance LUNAR FOREVER 3 - her 

Hvem vil vel ikke ha et par jentete rosa treningssko? Det vil vertfall jeg. Det fine med de her er at de har fin demping og er utmerket som løpesko både ute og inne. De sitter veldig godt på foten og er veldig freshe og fine å ha med seg på trening. Løpeturen blir en fryd med de her på føttene. Jeg kjøpte mine på Sports Direct i Valley Park Croydon, for 550 kroner. 


NICE AIR MAX THEA LAW - her

Til sist men ikke minst, mine favoritter av de som ble med meg hjem fra London. Har postet bilde av dem på instamgram tideligere. De fine skoene her er et air max par og er utrolig gode å gå med. Vil tro disse sjønnhetene her blir mest brukt til hverdag, og ikke fjelltur for å si det slik. De har høy hæl og god demping, noe som gjør at de er veldig behagelige å gå med. Jeg kjøpte mine på Office i Oxford Street i London til 800 kroner. 
Hva synes du?

tirsdag

  Dato: 18.03.2014 Klokken: 18:39 Kommentarer: 4

Hei, og god tirsdag! Beklager mitt fravær de siste dagene, men tror det kommer til å bli litt sånn halvveis blogging de neste ukene. Har så mye på planen med skole, prøver og revyøving. Samtidig som jeg skal få tid til jobb, øving til prøver og kvalitetstid med venner, må bloggen bli litt nedprioritert. Da vet dere det :-) I går var jeg på både sangmøte og danseøving, deretter var det rett hjem for å øve til prøve. Glemte å poste et innlegg om de nye treningsskoene mine ettersom jeg har fått litt spørsmål om dem, så derfor kommer det i morgen. I dag har vi ikke hatt øvinger så derfor fikk jeg endelig tid til et par timer på trening. Det var digg! Nå har jeg kommet hjem og laget meg en supergod og rask middag. Nemlig speltlumpepizza. Denne gangen med kyllingskinke og peperoni. :-D

Nå står Glee på skjermen og jeg må si jeg har gledet meg til å catche up med det! Håper dere får ein fin tirsdag :-D

Hva gjør du i dag?

fun times

  Dato: 16.03.2014 Klokken: 21:27 Kommentarer: 3

Hei og god søndagskveld. Håper deres helg har vært fin! I dag var vi på første øving på dansen vi skal fremføre på russerevyen vår om to små uker. Det var utrolig gøy! Hun som er danselæreren vår er utrolig flink. Så nå gleder jeg meg til neste øving i morgen. Er jo en god trening i dans også! Resten av dagen har jeg prøvd å lese litt historie. Merker jeg blir helt stresset av å øve til prøver med så mye uinteressant stoff. Vel vel får bare bite det i seg. Nå skal jeg forhåpentligvis finne sengen om ikke så alt for lenge. Skal bli deilig å legge seg og bli klar og opplagt til en ny uke! 

Slenger med to bilder fra gårsdagens utgang. Fun times :-) 

Hva har du gjort i dag?

god lunch

  Dato: 15.03.2014 Klokken: 15:04 Kommentarer: 10

God lørdag alle sammen. Beklager mitt fravær de siste dagene. Denne uka har vært stappfull av to-do's og på fredag hadde jeg kjemitentamen, noe som førte til at jeg satt hele uka med kjmibøkene i hendene. Utrolig deilig å få det overstått iallefall. I dag våknet jeg klokka seks, tre timer etter jeg la meg. Prøvde lenge å få litt mer søvn på øyet, men det skulle vise seg å være umulig. Så dagen i dag startet relativt tidelig. Da bar det ut på joggetur og jeg slapp heldigvis å løpe i regnet. Siden da har jeg øvd historie og sendt russebuksa mi i retur og laget meg en god lunch bestående av jordbær, blåbær, cottage cheese og litt melis på toppen. Gud så godt! I kveld bærer det ut på russekro. Det blir nok gøy! Før var vi ute hele tiden, føler jeg. Men etterhvert har der bare blitt sjeldnere og sjeldnere. Så når vi først tar turen ut, da skal vi kose oss! Russen på skolen min skal i år, som alle andre år, arrangere revy. I år er det vi som står for det, og jeg må si jeg grugleder meg veldig. I morgen er første danseøving, så må være i form til det, hehe :-) Håper dagen deres er fin!

Hva gjør du i dag?

q/a

  Dato: 13.03.2014 Klokken: 19:15 Kommentarer: 8

Hvilken strørrelse har du i tightsen? Og hvor høy er du? Jeg har størrelse S og er 171 cm høy. :)

Hvor er genseren til venninnen din fra? Gina Tricot :)Hvor er den nydelige hvite toppen fra? Den er fra HM, men den er gammel.. :/ Hvor er strømpene og skjørtet fra? :-) Strømpene er fra HM og skjørtet er fra Ebay, link her

Kan du lage en video av alle tingene fra innkjøpet til slutt? Vel, jeg har ikke videokamera eller er så glad i video, så dessverre tror jeg ikke det. :-/

Er den lemonaden god? Ja, den var velig god. Utrolig frisk på smak :-)


Kan du legge ut liten London-guide og innkjøp? London-guide skal jeg få laget, og innkjøp finner dere her.

De lyseblå skoene er min favoritt! Hvilken Nike modell er det? Nike Air Max Thea Law, heter de. :-) 

Can I ask what shops you got these from? (Picture below and above) Dark pink Nike sweater from JD, light brue Nike air max shoes from Office, and the rest is bought in different Sports Direct Shops. :-)

Noe annet dere lurer på?

my new dressing room

  Dato: 11.03.2014 Klokken: 14:53 Kommentarer: 10

Har jo tideligere fortalt dere at jeg har overtatt søstera mitt sitt tideligere soverom, og bruker det nå som klesrom. Fin deal det når hun flyttet ut. Der inne har jeg nå alle klærna mine and I love it. Tenkte å vise litt bilder av det her:

Der inne har jeg tre stativ med klær som skal henge, og et skap med bukser, gensrer og treningsklær. Er mye lettere å holde styr på klærna etter at jeg fikk mitt eget rom for det. Nå slepper jeg å rydde annenhver dag i det som har endt opp på gulvet. For meg som er avhengig av å ha det ryddig rundt meg, var det en super løsning å få alt av klær og tilbehør inn på sitt egent rom. 

Hva synes du?

sunday

  Dato: 09.03.2014 Klokken: 14:44 Kommentarer: 4

Gei og god søndag alle sammen! Søndag er en sånn typisk ligge-lenge-i-senga-dag, og i dag var intet unntak. Er så deilig å stå opp fullt uthvilt. Deretter laget jeg meg en god og sunn frokost bestående av grovt rundstykke, advokado og kyllingskinke, samt et glass med frisk appelsinjuice. Har startet å lære meg å like advokado, så nå spiser jeg det så ofte som mulig. Det er jo så godt, og ikke minst sunt! Dagen i dag har til nå og skal videre bestå av å øve kjemi. Utrolig kjedelig, men av og til må man prioritere det mindre spennende. Skal få meg en løpetur senere for å få litt frisk luft. Er blitt en stund siden jeg har løpt ute i skogen nå så det skal bli deilig. Hører også rykter om lasange til middag, så kanskje denne søndagen ikke blir så værst like vel? :-) 

Hva gjør du i dag?

new in - pt. 4

  Dato: 08.03.2014 Klokken: 14:36 Kommentarer: 6

Solbriller fra Primark / Muffinsformer og kakestrø fra Tesco / Turkis bikinitruse fra Victoria Secret / Parfymer fra Victoria Secret / Tørrshampoo fra Batiste / Hårbånd fra Primark / Øyenbrynspenn fra Seventeen / Eyeliner fra Rimmel / Body spray fra Victoria Secret / Rosa sminkekost fra Primark / Smokey eye palette fra Topshop


Hva synes du?

sporty outfit

  Dato: 07.03.2014 Klokken: 15:45 Kommentarer: 8

bukse - pull & bear / vest - primark / genser - hm / solbriller - primark / sjal - acne / sko - nike 

Hva synes du?

mrs kibble's old sweet shoppe

  Dato: 06.03.2014 Klokken: 14:48 Kommentarer: 6

I Oxford street ligger det mange små sidegater. Gjennom en smal inngang kom vi ut i en utrolig fin og koselig gate, med lite folk og rolig musikk. Her hadde de en rekke småbutikker og merkebutikker, bla Mulberry med dens vakre vesker. I denne gaten var også en liten godteributikk å finne. 


Mrs Kibble's old sweet shoppe er en utrolig liten og fin godteributikk. Der kan du finne det meste av godteri som alt er plassert i fine krukker. Man kan også velge ulike temaer, slik som morsdag eller valentines. Så koselig butikk, med så mye godt. Dit må jeg tilbake. Jeg kjøpte med meg en liten pose med det som jeg kaller jordgubbar. De er utrolig gode, så de her skal jeg spare på til en dag jeg virkelig trenger dem. Det var ikke spesielt dyrt der heller :-)

Skal virkelig bli flinkere til å ta turen innom andre sidegater i London fra nå av. Er mange sjulte skatter å finne, blant de store kjedebutikkene. Sidegatene har en helt annen harmoni og er et lite avbrekk fra folkemassene og stresset du finner i Oxford Street.  

new in - pt. 3

  Dato: 05.03.2014 Klokken: 15:54 Kommentarer: 14

Rosa flaske, rosa t-shorte, rosa sportsbh, mørkerosa genser og rosa sko - alt fra Nike 


Blå sko, sorte treningshansker, hvit t-shorte, lyseblå sko og turkis genser - alt fra Nike


Se så mye fint jeg fant i sportsbutikkene i London. Personlig synes jeg Nike har de fineste og beste treningsklærene. I London er jo Nike mye billigere, så da må man jo nytte seg av det. Skoa er jeg allerede litt småforelska i. Jeg kan ikke vente til å teste dem ut på Sporttreff så fort jeg er blitt frisk! Ser at det ble litt fargetema på treningsklærna jeg kjøpte. Hadde igrunn veldig lyst på en gul treningstshorte, men utvalget av tshorter var ikke så mye å skryte av. Av de seks-syv sportsbutikkene vi var innom (her snakker vi enorme butikker med flere etasjer) så hadde du kun tshorter i fargene hvit, sort og rosa. Ettersom jeg har sort fra før ble det de to andre som ble med meg hjem denne gangen. Var vertfall utrolig glad for å finne sånne sorte hansker som du ser på bilde nr. 3. Etter at jeg begynte å trene en del styrke ender jeg alltid opp med å gnisse av huden i handoverflata. Så nå ser jeg frem til å ikke ha såre hender etter trening lengre, hihi. Det er jo alltid kjekt å kjøpe nye treningsklær og sko. Om ikke nye fargerike og freshe treningsklær motiverer, så vet ikke jeg. :-D 

Hva synes du?

new in - pt. 2

  Dato: 03.03.2014 Klokken: 19:35 Kommentarer: 9

Grå crop top fra Primark / Sort veske fra Primark / Pudderrosa topp fra Primark / Brunt belte fra Forever 21 / Pumps fra New Look 

Mørkegrått skjørt fra Forever 21 / Smykke fra Primark / Mønstrete genser fra Forever 21 / Veske fra Bershka / Sort kjole fra Forever 21 Hva synes du?

london trough my camera

  Dato: 03.03.2014 Klokken: 14:18 Kommentarer: 8

Kan ikke si jeg var så veldig flink til å ta så mye bilder da jeg var i London, men her er de få jeg tok som jeg vil dele med dere:

Det rosa jenterommet hjemme i huset i Purley.
På shopping i Oxford Street. 

Lunch på Starbucks. 


En sidegate i Oxford Street. 

Ettermiddagstur i Purley. På vei hjem. 

Hva synes du?

new in - pt. 1

  Dato: 02.03.2014 Klokken: 18:09 Kommentarer: 9

Wonder Woman - genser fra Primark // Superman - genser fra Pull & Bear

Grønn vårjakke fra Forever 21 // Sorte Nike sko // Grå genser med sorte armer fra Primark (herreavdelingen)


Blå vaffelvest fra Primark // Grå tee fra Bershka // Blå bukse fra Primark // Sko fra Converse 

Første del av mitt London-innkjøp. Dette var de litt hverdagslige klærna som ble med meg hjem i kofferten. De sorte Nike skoa har jeg planer om å bruke i hovedsak på jobb. De passer til så og si alt så de er jo supre å ha på i hverdagen også. Vesten er allerede blitt en favoritt. Den kom jeg helt tilfeldig over på Primark og kostet meg kun sytti kroner! De neste delene vil komme litt her og der de neste dagene. Håper det er greit at jeg deler dem litt opp :-) 

Hva synes du?

en liten kopp med medisin

  Dato: 02.03.2014 Klokken: 13:46 Kommentarer: 9
Hei og god søndag alle. Her i hus er det siste feriedag i dag. I morgen er det tilbake til skolebenken, dersom kroppen er frisk og rask igjen, håper på det. I dag er jeg utrolig varm og trøtt. Halsen er sår og alt gjør vondt. Drikker liter på liter med vann for å kjøle halsen ned. Virker jo nesten som en liten detox-kur, ser vi bort fra alle usunnhetene jeg også putter i meg. Har laget meg en kopp med is, dekket med chrunchie (beste engelske sjokoladen som finnes), kindersjokolade og m&m's. Nammis, satser på denne sjokolademedisinen er vil gjør meg frisk. Nå skal jeg plante beina i sofaen og se noen episoder Glee. Startet på nytt med serien for en liten uke siden, og nå er jeg blitt helt hekta! Håper søndagen deres er hakket mer innholdsrik enn min! 

Hva gjør du i dag?

unpacking

  Dato: 01.03.2014 Klokken: 17:43 Kommentarer: 2


I dag har jeg brukt dagen min på å pakke ut. Formen er så som så, så en innedag var det jeg trengte i dag. Da jeg var i London brukte Nora og jeg mesteparten av dagene våres til shopping. Tideligere har jeg kun shoppet i Oxford street og området rundt, og det har vært mer enn nok å se. Denne gangen valgte vi også å besøke de to kjøpesenterene Westfield. Noe jeg er glad for vi gjore. Der var det utrolig mange butikker og vi gikk ut fra senteret med armene fulle. Må ærlig innrømme jeg har brukt en del penger i London, men ettersom det var planen tar ikke lommeboken det så tungt. Har fått spørsmål om jeg kan vise innkjøp, og det kan jeg selvfølgelig gjøre. Jeg kommer til å dele det litt opp, slik at det ikke blir et veldig langt og uryddig innlegg. Første del kommer i morgen! Ellers har jeg også fått spørsmål om jeg kan lage en liten London-guide, og det skal jeg nok klare å få til. :-)

de siste dagene

  Dato: 01.03.2014 Klokken: 11:22 Kommentarer: 2

Torsdagen våknet jeg slapp og dårlig. Forkjølelsen var kommet for å bli. Vi valgte derfor å ikke gjøre så mye denne dagen. Var en god del hjemme og slappet av. Dro også til en outlet der de hadde ulike butikker og en mc donalds. Dro dit fra med et par nye nike'es og en karamellis, nammis. Den gjor godt for den såre halsen. 

Resten av dagen slappet vi av hjemme og pakket litt til hjemreisen dagen etter. Jeg stablet også skoeskene mine, haha, Nye sko gleder!

På ettermiddagen tok Nora og jeg oss en tur rundt kvartalet for å få litt frisk luft. Været i london har vært så fint hele uka, så vi har vert veldig heldige, ettersom det hølgjet ned ukene i forveien. 

Som en avsluttning på vårt fine opphold i London dro vi ut for å spise med familien siste kvelden. Jeg bestilte nydelig kylling rullet i bacon med poteter. Fin kveld med god mat og fine mennesker. I går dro vi hjemmefra i åttetiden. Jeg våknet klokken tre på natta og fikk ikke sove etter det. Hodet verket og nesa var tett. Å reise fra London er alltid like kjipt. Men denne gangen var det litt deilig å komme hjem også. Å være syk når man er på besøk, er ikke like gøy. Hjemreisen gikk veldig fint. Norwegian er et veldig behagelig flyselskap å reise med, spør du meg. 

Kvelden i går tilbrakte jeg hos søstera mi, og her er jeg enda. Hun tok så godt vare på meg og jeg er evig takknemlig for å ha hun som min søster. Det er merkelig hvor hjelpesløs du plutselig blir når man er syk. Når feberen stiger, hodet verker og alt er dritt er det godt å ha noen som passer på deg. Nå skal jeg straks vende snuten hjem. Har to kofferter som må pakkes ut av og noen serier å catche opp med. Så får vi se hva kroppen orker å gjøre i dag. Håper dere har en fin lørdag! 

Hva skal du i dag?