mars 2013 (kajasagenes)

første påskedag

  Dato: 31.03.2013 Klokken: 20:43 Kommentarer: 1


Kom hjem fra hytta i natt, noe som førte til at jeg sov lenge i dag. I dag har jeg ikke gjort en eneste ting, borsett fra å lage muffins og se på tv. Kjenner denne ferien har gjort godt. Kan ikke akkurat si jeg gleder meg til skolestart igjen, selvom det skal bli godt å få tilbake noen rutiner. 

Hva gjør du i dag?

min mars

  Dato: 31.03.2013 Klokken: 14:06 Kommentarer: 6Mars har vært en fin måned. Mange fine opplevelser, ferier, fint vær og flotte mennesker. 

Hvordan har din mars vært?

brush cleaner

  Dato: 30.03.2013 Klokken: 11:49 Kommentarer: 5Ettersom jeg bruker sminke så og si hver dag, er kostene ofte i bruk. Her samler det seg mer sminke enn man skulle tro. For å rense desse bruker jeg en sminkerenser fra The Body Shop. Den fungerer veldig fint. Og kostene er så gode som nye etterpå :)

Renser du sminkekostene dine?

påskekos på hytta

  Dato: 29.03.2013 Klokken: 19:47 Kommentarer: 1

Hei, håper alle dere har hatt en fin langfredag! Her på hytta koser jeg meg mye. Vi har gått på langrennstur, vært i bakken, spist mye god mat og kost oss i sola. I dag stod vi på slalom med Erik & Kriss rappende i bakgrunnen. Livet smiler. Håper dere har en fin ferie!

Hva gjør du i påsken?

 

bubbelgum

  Dato: 28.03.2013 Klokken: 11:11 Kommentarer: 2

Da jeg var i London kjøpte jeg denne leppeskrubben fra LUSH. Den lukter veldig godt og skrubben funker kjempebra. Man blir nesten litt avhengig. Jeg kjøpte min som sagt i London på en LUSH-butikk, men de selges også i Norge :) 

Har du prøvd ut denne?

god frokost

  Dato: 27.03.2013 Klokken: 15:30 Kommentarer: 7

Åå god frokost. Klarte ikke spise opp alt en gang. Nå holder jeg på å pakke siste rest av ting jeg trenger å ta med til hytta. Blir hentet om ca en time. Ønsker dere alle en fin påske enten dere er på fjellet, hjemme, i syden eller ved sjøen. Kyss og klem.

 

fine søndag

  Dato: 24.03.2013 Klokken: 17:30 Kommentarer: 2
Å ha påskeferie er så deilig. Laget meg nettopp litt mat og en god milkshake. Har jobbet litt med en gyminnlevering i dag og nå skal jeg straks ut i solen og ta en løpetur. :)

Hva gjør du i dag?

så vakkert

  Dato: 24.03.2013 Klokken: 13:58 Kommentarer: 1

take me back

  Dato: 21.03.2013 Klokken: 21:03 Kommentarer: 5


Akkurat nå kunne jeg aller mest tenkt meg tilbake hit. Til fine fine London. Selv om 5 dager en lengre enn en helg, er det likevel ikke lenge nok i en så stor by, med så stor shoppingmulighet og så mange turistattraksjoner. Jeg vil våkne opp til såpelukt på rommet. Til toast med smør på frokosttalerken. Til en dag fullt med fine bygninger, nye klær i poser i hendene og til musikaler på kvelden. Så vil jeg gå å legge meg med utslitte føtter etter alt for mange timer i converse, med fin musikk i ørene og tanken på at jeg skal gjøre mye av  nett det samme neste dag. Og jeg vil digge det. Så denne kalde torsdagskvelden i mars kunne jeg tenkt meg tilbake hit. Til London. 

Hvor kunne du tenkt deg tilbake?

antrekk

  Dato: 21.03.2013 Klokken: 14:26 Kommentarer: 3


Hva synes du?

q/a

  Dato: 19.03.2013 Klokken: 16:39 Kommentarer: 1

Har helt glemt å svare på spørsmål i det siste, så de kommer nå:

Hvor er skjorta fra? Den er fra Bikbok, i merket Redbird. 

Hva skal dere gjøre i Bergen? Vi var der jo i skole sammenheng så vi gjor ikke sånn superspennende ting. På tirsdags ettermiddag hadde vi fagdag norsk, så da var vi på teater og såg "Et dukkehjem". På onsdagen hadde vi fagdag historie. Da var vi på Lepramuseet og etterpå besøkte vi Håkonshallen og Rosenkrantztårnet. Uten om det var vi på shopping og ute og spiste med klassen på Egon. :)

Hvordan redigerer du bildene slik? Det har jeg forklart her :D

Hvilket blad er det du leser? Her var det februarutgaven av Woman :)

 

Herlige bilder! Hvordan bruker du bleder og lukker? Vel, jeg bare prøver meg litt fram. Bruker lav blender og lukker gjør jeg ikke så mye med. Her er det ikke noe fasit, og jeg er langt fra dyktig med kameraet. 

Åhhh! Det var helt sykt fine bilder! Hvilket kamera har du? Tusen takk :) Jeg bruker et canon eos 1000d, som jeg har hatt i noen år nå. Bruker også en 50 mm f/1,8 linse eller en sigma 18-200 mm linse. 

Kan du legge ut innkjøpene dine? Jeg pleier som regel alltid å legge ut innkjøp i et samlet innlegg, men denne gangen tror jeg ikke alt jeg kjøpte er like interessant å legge ut. Så noe av det kommer heller som egne innlegg eller i antrekk. Håper det går fint! :)

Love the jacket, råtøff! er det den fra carlings? :) Nei, det er den ikke. Den er kjøpt på Primark, men det kan godt være de har noe lignende på Carlings :) 

Noe annet du lurer på?

monday

  Dato: 18.03.2013 Klokken: 19:23 Kommentarer: 3


Startet dagen med en kropp som ikke var helt på topp. Vondt i hodet, vondt i magen og småkvalm. Dro med det ikke på skolen i dag. Selv om jeg hater å være borte fra skolen, er det av og til det beste. Så i dag har jeg egentlig bare sovet lenge, øvd litt til en prøve og laget muffins. Ikke vet jeg hvorfor, men hadde så lyst til å bake noe. Selv om muffinsene ikke frister i det hele tatt. Nå har jeg planer om å gjøre matteleksa mi. Rommet burde også blitt ryddet, men kjenner jeg meg selv godt nok blir det nok til at utsetter det. Latskaps liv lenge leve. 
Tenkte jeg skulle svare på ukens spørsmål i morgen, så dersom det er noe du lurer på er det bare til å skrike ut (i kommentarfeltet).

Hva gjør du i dag? 

søndagsinspirasjon

  Dato: 17.03.2013 Klokken: 16:07 Kommentarer: 5
// weheartit

Hva synes du?

glasses

  Dato: 16.03.2013 Klokken: 18:52 Kommentarer: 3
Var å hentet lesebrillene mine hos optikeren i går. Så nå skal det bli mulig for meg å se hva som står på tavla også, jeje. Nå skal jeg fikse meg før jeg drar til Astrid en tur. Ha en fin lørdagskveld :)

Hva gjør du i kveld?

familieselskap

  Dato: 16.03.2013 Klokken: 01:57 Kommentarer: 0

Denne fredagen har bestått av et nyryddet rom og en tur til bestemor. Der ble vi møtt med kaker og mat av alle slag. Fikk også skypet litt med Guro. Noe som var veldig koselig.  

Hva gjor du denne fredagen?

yesterday's outfit

  Dato: 15.03.2013 Klokken: 16:13 Kommentarer: 7
genser - bikbok | bukse - primark | skjorte - bershka | jakke - only | veske - primark | solbriller - cubus | sjal - cubus

Nå er jeg på vei til bestemor. Vi skal feire bursdagen hennes med kaker og kos. Fin fredag.

Hva synes du?

torsdag

  Dato: 14.03.2013 Klokken: 13:25 Kommentarer: 3

Dro hjem i 11-tiden i dag. Hadde en fritime + spansklæreren var syk så da dro jeg like så godt hjem. Mye bedre å være hjemme og spise litt, isteden for å sitte på skolen og stirre i taket, mens man venter på neste time. Har siste time om ikke så lenge, så jeg burde vel komme meg tilbake på skolen. Håper dere har en fin torsdag?

Hva gjør du i dag?

london pt.5

  Dato: 12.03.2013 Klokken: 20:59 Kommentarer: 3

Etter fem flotte dager i London var det på tide å vende snuten hjem igjen. Flyreisen hjem bestod av fint vær..Candy crush på mobilene til mine to gode..


Og musikk på ørene. Flyturen var fin. Det å fly er egentlig ganske så fint. Man får se så mye, på så kort tid. 


Når jeg kommer hjem etter å ha vært borte en liten stund synes jeg alltid det er veldig fint å være hjemme igjen. Men akkurat nå kunne jeg allermest tenkt meg å ta et fly tilbake til fine London.

Hva synes du?

new shoes

  Dato: 12.03.2013 Klokken: 16:20 Kommentarer: 9
// new look

Hva synes du?

covent garden

  Dato: 11.03.2013 Klokken: 14:24 Kommentarer: 1

På vår lille London tur var vi innom en markedsplass i London kallet Covent Garden. Der finner man boder med mat, butikker, serveringssteder og gatemusikanter. Å gå forbi alle desse bodene med mat, gjor deg ikke annet enn sulten. Å høre på gatemusikk og titte i boder gav meg følelsen av sommerferie i syden. Sett bort fra at tærna frøs og solen gjemte seg fra himmelen den dagen. 


Å gå i Covent Garden er mye annerledes enn å gå i Oxford Street, for eksempel. Det er mye roligere og folk har tid til å spasere sakte rundt om, og ta seg tid til ting. I Oxford Street er det proppet med folk som alle skal innom ALLE butikkene før de ALLE skal presse seg inn på nærmeste undergrunn hjem. 


Hva synes du om bildene?

gårsdagens antrekk

  Dato: 10.03.2013 Klokken: 15:29 Kommentarer: 10


Hva synes du?

løda

  Dato: 09.03.2013 Klokken: 14:01 Kommentarer: 1Hei og god helg alle! Utrolig deilig med helg og en liten pause fra skolen. Har hatt litt lite motivasjon når det kommer til skolearbeid i det siste, så da er det ekstra deilig med helg. Selv om den er over før man vet ordet av det. Uansett, hele denne uken har det egentlig vært veldig fint vær. Så det har lettet mye på humøret. I dag kunne jeg gå kledd i vårjakke og solbriller. Herlig. Ellers har jeg vært på synsundersøkelse i dag. Der kom det frem at jeg er litt nærsynt og burde få meg lesebriller. Fikk med meg et par briller hjem så nå gjelder det bare å bestemme hvilke jeg vil ha. Personlig synes jeg ikke at jeg kler briller, men det blir vel en vanesak. Nå skal jeg prøve å få gjort litt skolearbeid (som jeg alltid må i helgene). Håper dere får en fin lørdag!

Hva gjør du i dag?

london eye

  Dato: 08.03.2013 Klokken: 15:05 Kommentarer: 3Noen bilder fra london eye. Hva synes du?

tie dye & converse

  Dato: 07.03.2013 Klokken: 16:26 Kommentarer: 2


Kjøpt i London. Hva synes du?

london pt.4

  Dato: 05.03.2013 Klokken: 18:38 Kommentarer: 7

Den siste dagen på sightseeing i London var vi blant annet utenfor Buckingham Palace. Vi gikk så videre gjennom st. James park for å komme oss til London Eye. Parken var veldig fin og "fredelig" i forhold til det menneskehavet man møter når man går i Londons gater. 

Da vi var ute av parken fikk vi se Bigben fra en annen vinkel. Og kameraet ble flittigt brukt, som alltid.

Hva synes du om bildene?

blomster i håret

  Dato: 04.03.2013 Klokken: 20:48 Kommentarer: 13Kjøpte desse to fine blomsterkransene da jeg var i London. Desse skal bli flittig brukt i sommer. 

Hva synes du?

london pt.3

  Dato: 04.03.2013 Klokken: 10:01 Kommentarer: 6

På Londonturen vår gikk vi forbi Bigben x antall ganger. Synest Bigben er så fin, og hva er vel London uten den?
Vi var også oppe på en dobbeldekker og sightset litt rundtom i byen på den.

Så bar turen til Oxford Street på shopping igjen. Tok ingen bilder herfra. Kan si jeg heller var opptatt med å dra kortet, neidaa (joda).Hva synes du om bildene?

sunday

  Dato: 03.03.2013 Klokken: 22:29 Kommentarer: 2

Denne søndagen har vært som søndager flest. Jeg har gått rundt i joggebuksen, vært på joggetur, spist engelsk sjokolade og jobbet med litt skolearbeid. Har enda ikke fått pakket skikkelig ut etter turen. Endte selvfølgelig med at jeg legger alt fra meg på gulvet og tenker at jeg kan rydde i det senere. Noe som resulterer i at jeg aldri rydder det skikkelig. Irriterende men men. Nå skal jeg straks finne sengen. Må jo bli klar for en ny uke på skolen. Selv kunne jeg virkelig tenkt meg en uke til med ferie nå, men vi får vel bare glede oss til påske (som er bare 3 uker unna!!). Håper dere har hatt en fin dag (: 

Hva har du gjort i dag?

london pt.2

  Dato: 03.03.2013 Klokken: 13:38 Kommentarer: 5

Ettersom jeg aldri har vært i London før var vi rundt om og såg på flere av de kjente bygningene og turistattraksjonene. Vi var blant annet på Tower Bridge. Etterpå gikk vi langs Tower of London for så å kjøpe billetter til London Eye dagen etterpå. 


Vi var også innom ulike suvenirbutikker. Er man turist så er man turist. 


Den ene dagen tok vi en båt langs River Thems. Det var en veldig fin tur hvor man får sett mye av London. 
Turen gikk så videre på jakt etter buss til Oxford Street. Hva synes du om bildene?

london pt.1

  Dato: 02.03.2013 Klokken: 19:33 Kommentarer: 3

Vi bodde hos noen venner av Nora's familie litt utenfor London. De var alle sammen utrolig hyggelige og å være gjest hos dem var nokså fint. 

Hver morgen våknet vi rundt halv åtte. Det førte til at vi fikk god tid til å nytte dagene optimalt. 

Frokosten var ofte en kopp karamellkakao på sengen, og toast med smør ved frokostbordet. 


Rommet til Nora og jeg var rosa og pyntet med fine drømmefangerer. 

Etter frokost var mascaraen festet og instagrammen oppdatert.

Med vesken over skulderen, kamera i hånden og converse på bena var vi klare til å dra ut på eventyr og oppleve fine england og enda finere london. 

Hva synes du om bildene?

min februar

  Dato: 02.03.2013 Klokken: 12:24 Kommentarer: 3

Noen du likte?

den siste uken

  Dato: 02.03.2013 Klokken: 00:56 Kommentarer: 5
Gikk inn døren i halv åtte tiden i kveld. London har vært fantastisk. Savner det allerede. Her er noen bilder fra den siste uken som er tatt med mobilen. Har postet noen av dem på instagram. Dersom du vil følge meg der heter jeg kajasagenes

Hva synes du?