februar 2014 (kajasagenes)

min februar

  Dato: 28.02.2014 Klokken: 18:04 Kommentarer: 3Noen du likte?

mine siste antrekk

  Dato: 27.02.2014 Klokken: 15:02 Kommentarer: 14Ett du likte?

london, here we go

  Dato: 24.02.2014 Klokken: 09:39 Kommentarer: 7

Hei og god mandags morgen. Ville bare innom å ønske dere en fin mandag og en god start på uken. Noen av dere er kanskje ikke tilbake på skolebenken, mens andre har sin første ferie dag. Her i hus er kofferten pakket, passet funnet frem og kameraet ladet. Om noen få minutter er vi på vei ut døra slik at vi rekker bussen til Haugesund. Reiser ikke før i to tiden i dag, men ettersom bussene ikke gikk helt i vårt fravør, må vi belage oss på litt ventetid. Men det går nok veldig fint. Hva ellers har vi ørepropper og motemagasiner til? Lar pc'n ligge igjen hjemme på turen, slik at jeg bruker mest mulig tid på å være på besøk når jeg først er på besøk. Dessuten trenger man vel all den plassen i kofferen man kan få, hihi. Oppdateringer skal det likevel bli. Har noen forhåndspubliserte innlegg som kommer, samt jeg kan mobilblogge en del. Ønsker dere en fin uke. Til dere med ferie, nyt den. Til dere med skole, uka er over før vi vet ordet av det! 

Hvordan ser din uke ut?

denim and doc's

  Dato: 23.02.2014 Klokken: 13:33 Kommentarer: 8

bukse - vila / sjal - cubus / jakke - vintage / sko - dr.martens / solbriller - cubus 

Hva synes du?

bakelørdag

  Dato: 22.02.2014 Klokken: 19:33 Kommentarer: 6

Denne lørdagen har Nora og jeg laget mye god mat. 

Vi fant først frem Manuela's (passion for baking) kakebok, for å finne litt inspirasjon til hva vi kunne lage. Å bla i hennes kokebøker er vann til munn x antall sider boken har. Så mye godt og ikkje minst utrolig fint å se. Boken er også pyntet med kjente quotes, blant annet denne fra boken "Barnepiken", som er ekstra fin synes jeg. 


Det første vi laget var gulrotmuffins etter denne oppskriften her. Oppskriften funker til både kake og muffins. 


Fra Mauelas bok hentet vi denne oppskriften her på brownies cookies. Våres ble ikke helt like ettersom vi manglet noen av ingrediensene og laget dem litt større enn den ordinære størrelsen. Gleder meg likevel til å smake!


Det siste vi laget var den standard brownieskaka som jeg alltid lager. Denne sammen med is, er noe av det beste som finnes. Her finner du oppskrift på den. Nå har Marie kommet og vi skal straks innta en supergod pizza. I kveld skal alt av kaker og søtsaker smakes på. Vil tro denne kvelden blir nokså fin med så fine venninner og så mye god mat. Er det ferie så er det ferie. Håper dere nyter lørdagskvelden deres. 

Hva har du gjort i dag?

lets go to london

  Dato: 21.02.2014 Klokken: 15:47 Kommentarer: 5

Og akkurat det skal Nora og jeg på mandag. Nå som vi har fått vinterferie er det ekstra gøy å kunne legge stress og styr på hylla og bare kose seg. Å kunne gjøre det i London er bare fantastisk. Vi drar for å besøke en engelsk familie vi kjenner der borte. Det skal bli så koselig å se dem igjen, for hyggeligere mennesker skal man lete lenge etter. Vi var også i London i fjor i vinterferien og på spontantur rett før sommerferien, så litt bereist i London er vi (Nora). Likevell er det en rekke nye butikker og kjøpesenter som skal besøkes og testes ut. Skal si jeg gleder meg. Nå ser jeg virkelig frem til å reise ned med tom koffert og gå bananas i flotte londons gater, spise meg kvalm på Crunchie og tilbringe tid et annet sted enn hjemme. La denne helgen gå fort!! Første gang i verdenshistorien jeg sier det. ♥ ♥

friskt

  Dato: 20.02.2014 Klokken: 14:57 Kommentarer: 6

Hei og hå, endelig torsdag. Torsdager er jo min favorittdag i uka. Slutter tidelig og da står alltid en god lunch på planen. Det gjor det også i dag. Jeg hentet frem frossne bær fra frysen og mikset det sammen med yoghurt. Ved siden til stekte jeg meg ostesmørbrød, noe som er utrolig enkelt og raskt å lage. Yummy. 


Jeg brukte tropisk frukt, skogsbær og en liten vaniljeyoghurt. Dersom den blir litt tykk kan du tilsette eplejuice. 
Resultatet ble en god og frisk smoothie bestående av både kalsium, antioksidanter og vitaminer. Smoothie er jo så enkelt og godt. Det er nesten merkelig at det er så sunt som det er. Nå venter litt skolearbeid etterfult av en liten økt på sporttreff. Merker denne kroppen skal treffe puten tidelig i kveld. Er så plagsomt å gå rundt å ikke føle seg 100 prosent opplagt på sovefronten. Så nå skal det fikses opp i før det endelig blir venterferie. 

Hva gjør du i dag?

mandagsmotivasjon

  Dato: 17.02.2014 Klokken: 16:28 Kommentarer: 3

Hei og god mandag! Ny dag, ny uke, nye muligheter! Siste uka før ferie for min del, og ferie betyr en ting; bort fra gode rutiner, nå skal vi kose oss! Så derfor skal jeg trene litt ekstra hardt denne uka, og mikse og trikse med sunne varianter av god mat, slik at jeg kan unne meg ferie med god samvittighet. Tenkte derfor å starte uka med en liten trenings/healthy living - inspirasjon fra weheartit. Klikk på bildet for å komme til bildene.  I dag har jeg hatt meg en økt på sporttreff med Nora. Nå venter middag og skolearbeid, så her er dat bare å henge i. Ha en fin mandag dere! :-D

last night

  Dato: 15.02.2014 Klokken: 15:07 Kommentarer: 9Hei og god lørdag! Startet dagen min med en økt på trening med Nora etterfulgt av god frokost og litt skolearbeid. I går kom jo som sagt Synnøve til meg. Vi koste oss med pizza. Etter en liten stund kom også Mette og vi fant frem brownies, is og godis. Koselig kveld med mye god mat og fine jenter. Nå har vi tatt oss en liten kakepause i alt skolearbeidet. Senere i kveld er det russekro med valentine-tema. Da skal vi kle oss i traffikklysets farger, så det blir nok gøy! Håper dere har en fin lørdag! 

Hva gjør du i dag?

happy friday

  Dato: 14.02.2014 Klokken: 13:49 Kommentarer: 4

God fredag alle! Endelig helg og vinterferie for noen av dere kanskje? Min helg startet som sagt i går, så i hele dag har jeg hatt fri. Deilig å kunne starte dagen med en økt på sporttreff. Økta ble litt kort i dag siden mamma plutselig stod utenfor klar til å hente meg. Jaja, får ta en litt ekstra lang økt i morgen. Deretter dro vi på butikken for å handle inn matvarer for helgen. Siden da har jeg tatt meg en god dusj og vasket hos farmoren min. Nå sitter jeg å koser meg med grove rundstykker, advokado med pepper og salt og kyllingskinke. Begynner å like det mer og mer etterhvert som jeg spiser det. Om noen få strakser skal jeg ta turen til sentrum for å klippe meg og kjøpe inn noen nødvendigheter. 


Ellers må jeg ikkje glemme å ønske dere en happy valentines day! Selv om denne dagen er en nokså amerikansk tradisjon og full av klisje er det likevell fint å gjøre noe gøy for dem man er glad i. I mitt tilfelle er kjærligheten nokså ikke eksisterende for øyeblikket, og jeg er nok ikke alene om det? Vel, kjærlighet betyr så mye. Du finner det i forhold, vennskap og i familie. Derfor skal jeg feire min alle hjertersdag med min gode venninne Synnøve som jeg er så glad i. Er du singel vil jeg anbefale deg å gjøre det samme. Det er minst like koselig. ♥

Hva gjør du i dag?

back to the 80's

  Dato: 13.02.2014 Klokken: 15:01 Kommentarer: 4

Hei, ferdig på skolen tolv i dag, så nå har jeg allerede vært hjemme noen timer. I dag har vi hatt utkledningsdag med tema som hippie og 70/80-tallet. Jeg valgte 80-tallet med lilla strømpebukse, hestehale på siden og fargerik treningsjakke som var min favoritt i åttendeklasse. Den er liksom så stygg at den blir veldig kul. Nesten som jeg vurderer å begynne å bruke den igjen. Her er iallefall noen bilder fra skoledagen. Er så gøy med slike utkledninger! Da har vi alltid kåring av beste kostyme og det er så mye moro og rart folk har tatt på seg at hele dagen blir full av latter. Nå har jeg faktisk fått helg noe som er veldig deilig. Har fagdag fri i morgen, det skal bli så fint. Så er det kun en liten uke igjen til vinterferie. Gøygøygøy :-D 

wednesday

  Dato: 12.02.2014 Klokken: 17:12 Kommentarer: 7

Hei og god onsdag alle! Halvveis i uka allerede :-D Mandagstreningen med slyngetrening og bootcamp tok virkelig knekken på meg. Snakk om god trening. Svetten rant og musklene ble presset til det ytterste. Jeg gikk til sengs med en halv-deilig følelse av at jeg kommer til å kjenne dette i morgen. OG DET GJOR JEG. Så gårsdagens to økter var preget av stive ben og såre muskler. I dag er jeg like stiv, om ikke stivere, så i dag tar jeg treningsfri. Det skal bli deilig. :-)
Ellers i dag har jeg sparket meg selv i stumpen og fått bestilt meg en frisørtime. Har ikke klippet håret på et halv år, så nå trengs det virkelig! Skal bli fint å få bort alle slitte tupper og tuster, slik at nytt friskt hår kan vokse. Nå venter middagslaging på meg, etterfulgt av barnepass. Håper dere har en fin onsdag :-) 

Hva gjør du i dag?

birthday outfit

  Dato: 10.02.2014 Klokken: 17:50 Kommentarer: 17

Hei, og god mandag! Jeg har nett kommet hjem etter et par timer på jobb og er straks på vei ut døren igjen. I dag står slyngetrening og bootcamp sammen med Mari på treningsplanen. Det blir nok gøy å prøve noe annet enn bare apparater og vekter. I går feiret vi morsdag og pappa sin bursdag sammen med familien. Da ble det myye kaker og god mat. Jeg skulle egentlig gå kledd slik som dette men ettersom det var så kaldt byttet jeg ut skjørtet med en bukse. 


sko - hm / skjørt (egentlig kjole) - bikbok / genser - her / veske - hm 

Hvordan det egentlig er å ta bilder ute i den kalde vinden:


Nå må jeg løpe! Ha en super mandag!

Hva synes du?

happy mother's day

  Dato: 09.02.2014 Klokken: 17:49 Kommentarer: 3Hei og god søndag til alle, og gratulerer med morsdagen til alle mødrer! I dag har jeg tenkt en god del over hvor heldig jeg er som har en så fin mamma som jeg har. Jeg er heldig som bare har en person å kalle mamma. Jeg er uendelig glad i moren min og hun kan ikke erstattes av noen. Så i dag startet jeg dagen med å lage frokost til min fine mamma. Nå har vi fått besøk av bestemødrer, onkler, tanter og søskenbarn. Så nå skal vi kose oss med god mat og mye kake, mens vi er takknemlige for våre fine mødrer. ♥ Ha en fin dag alle sammen, og ikke glem å sett pris på hverandre!

not posted

  Dato: 07.02.2014 Klokken: 20:55 Kommentarer: 11
Hva synes du?

q/a

  Dato: 06.02.2014 Klokken: 15:10 Kommentarer: 7

Link til skjørtet? Det var sykt fint! Du finner det her. :-)

Designet ditt er perfekt, er det på noen måte mulig å få tak i det? Ser at hun som har laget det har sluttet å blogge... :/ Er flere som har lurt på dette og jeg synest det er dumt å dele videre et tideligere gratisdesign, når det ikke er mitt. Selv om jeg har gjort mine endringer på det, har ikke jeg rett til å dele det videre. Jeg ville da heller eventuelt prøvd å kontakte den tidligere bloggeren og spørt hun om å fått tilgang på det av hun. Håper du har forståelse for dette :-)

Hvor er skjorta og genseren fra? Skjorta er fra Monki og genseren fra Weekday. 

Hvor har du kjøpt sugerøret? De bestiller jeg fra Ebay. Jeg fant mine her. Liker du ikke å bestille fra ebay eller nett generelt kan man også få de kjøpt på billigbutikken Tiger og andre interiørbutikker. :)

Veldig fint, men hvor er skjørtet fra? Det er fra Ebay, men jeg finner dessverre ikke linken. Er ofte slik når det kommer til Ebay. Når selgeren er "out of stock", altså tom for varen, er ikke linken eksisterende lengre. MEEN det er drøssevis av andre selgere som selger det samme plagget. Så prøv å søk på skirt, men kanskje noen beskrivelser av hvordan skjørtet ser ut. Så kommer det nok opp.

Er det mye strech i det? Eller er det stramt? Det er strech, men vil si det er nokså stramt for å være strech. Jeg bruker xs-s i skjørt og til meg passer det helt fint. :-)

Lurer du på noe annet er det bare til å spørre!

flower mesh

  Dato: 04.02.2014 Klokken: 16:14 Kommentarer: 15


Se hva som jeg plukket opp på postkontoret her om dagen! Så fin! Minner litt om en annen flower mesh genser jeg har, bare denne er av mye bedre kvalitet. Gleder meg til å ta den i bruk. Kan jo brukes til både hverdag og fest! Jeg fant den på ebay (selvfølgelig :p ), og du kan finne den her

Hva synes du?

yesterdays

  Dato: 03.02.2014 Klokken: 19:21 Kommentarer: 16

genser - hm / skjørt - ebay / strømper - hm / sko - ellos / jakke - bikbok 

Hei og god mandag til alle! Ny uke, nye muligheter. Denne uka tror jeg kommer til å bli fin. Skoledagen min har bestått av kun to økter. Så i dag har jeg kunnet sove lenge, sett serier og hatt en økt på sporttreff. Etter trening dro jeg hjem og stelte i stand middag. Denne gang ble det en ny middagsrett, som jeg tror falt i smak hos de fleste. Senere i kveld kommer min gode venninne Synnøve på kvelds, så det blir nok koselig. Håper deres uke har startet bra! 

Hva synes du?

changes

  Dato: 02.02.2014 Klokken: 13:21 Kommentarer: 3

God søndag alle sammen! Våknet klokken ni av meg selv og ble liggende i senga i en time. Der ble jeg oppdatert på alt som er av sosiale medier, før jeg tuslet meg ut av senga. Nå har jeg tatt litt bilder av mitt nye prosjekt: klesrom, og spist en god frokost. Senere i dag skal det gjøres litt skolearbeid før vi får middagsgjester og drar på familiebesøk. Senere i kveld kommer Nora på besøk og vi skal se de nyeste episodene av Pretty Little Liars. Can't wait! Ovenfor kan dere se resultatet av gårsdagens ommøblering. Julen er over for lenge siden, men julelysene skal få henge oppe en god stund til. Synes det er så koselig. Ellers holdt inspirasjonsdøren min på å falle sammen, så da rammet jeg heller bildene inn. Så nå er rommet mitt dekket av vakre mennesker som Fanny Lyckman og Ulrikke Lund, samt en del modeller jeg ikke kan navnet på. Håper dere får en fin søndag. Nyt den! ♥

Hva gjør du i dag?