januar 2017 (kajasagenes)

marble case covers

  Dato: 30.01.2017 Klokken: 14:22 Kommentarer: 2

Green marble cover iPhone 7 


Se dette fine marmor dekselet som fant veien til postkassen min her en dag! Dette skal nå sprite opp min iPhone fremover. Like etter dukket ett annet deksel opp i postkassen min. Dette var det jeg så mest frem til å ta i bruk, men da jeg oppdaget at jeg har fått tilsendt rett deksel, men i feil størrelse - det var litt leit. Derfor har nå dekselet videre funnet veien til Tise-kontoen min, da dekselet passer en iPhone 7 Plus og ikke min vanlige iPhone 7. Siden det ikke kommer til å bli brukt av meg, kan det heller bli noen andre sitt. Dekselet er i myk plastikk og med hvitt marmor design. Superfint og stilrent, som kler enhver iPhone! Ta en titt; 

White marble cover iPhone 7 Plus 

Tise It - @kajasagenes

På Tise har jeg lagt ut dette dekselet, samt en rekke andre plagg og skopar. Ta en titt her da vel, eller søk meg opp i Tise-appen; @kajasagenes. Kanskje du finner noe du liker? 

Har du en Tise-konto å anbefale?

last nights party outfit

  Dato: 29.01.2017 Klokken: 12:18 Kommentarer: 2


Last nights party outfit; the perfect silk slip dress, black velvet choker and the basic white tee. 


Slip dress from HM 

Denne helgen har jeg tatt turen til Bergen for å tilbringe tid sammen med kjæresten i den lille koselige leiligheten vi har her, samt feire min flotte venninne Anita som på mandag fyller 21. I går var det stelt i stand bursdagselskap, etterfulgt av drinker på ett utested og en hel haug med jenter var samlet. Veldig gøy å se alle studievenninnene igjen, etter en superlang juleferie. Gårsdagens festligheter bydde også på den perfekte anledning til å ta i bruk min nye silkekjole jeg fikk med meg hjem fra Polenturen like før jul. Den er så enkel og stilfull. Den kan pyntes opp og ned, brukes til hverdags og fest. Jeg er stor fan av slike slip dresses, og måtte kjøpe med meg en hjem i sort også. Med hvite tees under, blir hele antrekket mye mer casual - akkurat som jeg liker det. 

Nå har kjæresten stelt i stand frokost med egg og bacon, dette må bli en fin og deilig søndag! Senere venter en tur på treningssenteret for å svette ut gårsdagens   drinker - det blir godt. Ha en fin søndag - nyt den!

camel coat x leather jeans

  Dato: 25.01.2017 Klokken: 18:54 Kommentarer: 5


Camel coat fra Stradivarius 
Skjorte fra Bikbok 
Skinnbukser fra Vero Moda 
Veske fra DAY
Solbriller fra Bikbok 
Boots fra Din Sko 

God onsdag, kjære dere. Formen er bedre og jeg har tilbrakt formiddagen på jobb i barnehagen, etterfulgt av noen timer på jobb i barnebutikken. Så nå er hodet temmelig sprengt etter å ha vært på jobb i 10 timer, etter å ha vært syk en liten uke. Er det noe jeg savner når jeg er student i Bergen, er det å jobbe i barnehage. Barn er så fine, gode og moro å tilbringe dagen med. Man får så mye kos - så herlig. Heldigvis har jeg nevøen min, Malvin, som tritt og ofte kommer på besøk med familien når jeg lever studenttilværelsen i Bergen. Han må jo være den godeste av dem alle. Men egen baby og barn er jeg ikke klar for enda, så å låne vesle Malvin inni mellom er helt supert. Så kan jeg levere han tilbake når jeg er utslitt eller når han er møsen (som vi sier på Stord for sutrete) - haha. Nå begynner denne eviglange juleferien min å nærme seg slutten, så de siste dagene i barnehagen og playdates jeg har med Malvin skal virkelig nytes til det fulle. 

Ønsker dere en fin onsdag. Helgen nærmer seg med stormskritt - hurray!

brekkie

  Dato: 24.01.2017 Klokken: 11:57 Kommentarer: 3


My kinda breakfast 

Some inspiration hunting in the morning 


Lunchtid for de på jobb er blitt morgen for meg - slik er det når man er syk. Sover litt frempå men føler seg gjerne ikke noe freshere av den grunn. Heldigvis er formen noe bedre i dag og jeg krysser fingrer og tær for at det bare går oppover nå. I dag har jeg ofret sengen for sofaen og har nå funnet meg godt til rette med søppeltv på skjermen mens jeg inntar dagens frokost. Noe mer spennende enn ritz-kjeks som jeg har spist de siste dagene, og at matlysten er på plass må jo love bra. Jeg er positiv! Årets første utgave av Det Nye holder meg også med selskap når i disse late dager. Nå drømmer jeg om shopping, god mat og trening. En reiseguide til Warszawa fikk meg til å sterk ønske å reise dit, også. The power of those magazines, huh. Haha, de har i alle fall den riktige påvirkningskraften på meg! Ønsker dere en fin og sprek tirsdag!

Hva gjør dere på i dag?

tise it

  Dato: 23.01.2017 Klokken: 17:17 Kommentarer: 4

God mandag, dere. Til tross for formen er like dårlig, henger hodet noe mer med i dag enn de siste dagene. Derfor tok jeg meg endelig bryet med å poste en rekke klær på Tise - og flere vil det bli! Tise er en shopping app med fokus på gjenbruk, ved kjøp og salg av brukte plagg, sko, interiør og mer.  Slik kan vi sammen alle bidra til en grønnere hverdag. Det er jo ganske fint det da. Her finner du mine gamle skatter som ikke lenger er i bruk, samt ubrukte eller fint brukte klær. Plaggene trenger en ny eier og blir solgt for en rimelig sum. Take a look!


tise it - @kajasagenes 


Plaggene på stativet, skoene, samt en rekke til vil bli postet på Tise-kontoen min de neste dagene, så her er det bare til å følge med, om du skulle vært interessert i noe nytt i garderoben din. Her er blant annet to gensere som jeg selger - kjempefine begge to, men blir dessverre ikke brukt. Og da fortener de en ny eier. 

Vintage genser - helpatent strikk. 

Ubrukt knit fra Bikbok - inneholder blant annet ull. Varm, kozy, god genser å ha på vinterstid. 

Happy shopping! 

q / a

  Dato: 22.01.2017 Klokken: 21:34 Kommentarer: 2

God søndagskveld kjære dere. Håper alt står fint til med dere og at helgen har vært god. Jeg er på min fjerde dag med sykdom og slapp kropp. Krysser fingrene for at formen er bedre i morgen og at jeg orker andre ting enn å bare sove og se serie. Deilig det, kan man gjerne tenke, men ikke i hele fire dager. Man blir jo lei! Ettersom det ikke er så lett å finne på noe å blogge om når man ikke har forlatt sengen hele dagen, så da tenkte jeg å heller ta for meg noen tilfeldige spørsmål jeg kom over for litt siden; 

Favorittfilm de siste årene? Her kan jeg skrive så mange, både juleklassikere som The Holiday og Love Actually, romantiske komedier som The Valentines day som har gode vibber-garanti, men også vakre, triste filmer som Me Before You og The fault in our stars. 

En bok du planlegger å lese? Pensumlitteratur gjelder neppe her, men kunne gjerne tenkt med å lest den nyeste boken til JoJo Moyes. Hun er så flink til å skrive! 

iPhone eller Android? Godt mulig jeg har litt bias her, ettersom jeg har kun hatt iPhone, men jeg må nok gå for iPhone. 

Twitter eller instagram? Instagram.

Hva er din favorittmat? Pizza - uten tvil. Blir aldri lei <3 

En matrett du virkelig ikke liker? Komle. 

Hva liker du på din pizza? Kjøttdeig, pepperoni, spekeskinke, kylling, biff, ja det meste av ulike kjøttilbehør, samt ost og ananas! Føler folk har ett hat/elsk forhold til ananas på pizzaen - her er jeg veldig elsk. 

Favorittdrikke? Pepsi max. 

Favorittdessert? Her er det så mye godt å velge mellom! Men brownies, vaniljeis og jordbær slår virkelig aldri feil. 

Mørk sjokolade eller melkesjokolade? Mørk sjokolade er godt, men melkesjokolade er enda bedre!

Kaffe eller te? Kaffe, helst med en skvett melk eller noe annet godt i. 

Hva er favorittspillet ditt? Mexican Train!

Dersom du skulle velge ett land å besøke, hvor ville du dratt? Her finnes det utallige fasitsvar. 

Hva er det siste landet du besøkte? Polen! 

Liker du håndskriften din? Vet ikke om det er sosialt akseptert å svare ja her, men ja, den er vel grei den :) 

Heler eller flate sko? Fan av begge deler. 

Pilates eller yoga? Neither. 

Sist gang du gråt? Har ikke grått siden i fjor ;)

Favorittduft? Pepperkakelukt eller barnesolkrem. Digg!

En sport du kunne ønske du var god i? Fotball eller håndball!Hårfarge? Brunt med lyse lokker. 

Øyefarge? En mix av blå, brun og grønn, i grunn. 

Skummel film eller happy endings? No doubt, happy endings! 

Hvor var du født? På Stord. 

Leppestift eller lip gloss? Ja, takk begge deler? 

Spørsmåla er hentet fra dette innlegget på bloggen til fine Åshild. 

fav 2016

  Dato: 21.01.2017 Klokken: 13:27 Kommentarer: 4


Noen antrekk fra 2016. Det fine med å ha blogg er at man har ett hav av minner fra årene som er gått lagret bare noen få tasteklikk unna. Alle innleggene og bildene som er delt her, representerer i hovedsak gode minner, hverdagslige smågleder - små ting som jeg gjerne hadde glemt like etter, hadde det ikke vært for bloggen. På samme måte kan man klikke seg inn og se tilbake på hvilken stil man hadde for 3 år siden, sammenlignet med den man har nå. Det er moro hvor mye man endrer seg i klesveien før man gjerne finner sin stil. Jeg føler gjerne ikke jeg har en spesifikk stil, men at jeg heller går med det jeg synes er komfortabelt og fint. Noen vil kanskje si det utgjør en stil det og? Her er i alle fall noen av antrekkene jeg delte i året som gikk. 

Ett som falt i smak hos deg?

the knit dress

  Dato: 16.01.2017 Klokken: 12:05 Kommentarer: 6

*Ullkåpe fra Donna
Genserkjole fra Pull & Bear 
Over the knee boots fra Din Sko 
Øredobber fra H&M

God mandag! Noen antrekksbilder til en forandring. Nå var det jammen lenge siden forrige antrekkspost, kanskje ikke så rart det når jeg tilbringer dagene mine på jobb i barnehagen i ført ull fra topp til tå og med håret på snei. Lite hjelper det at jeg er ferdig på jobb i firetiden og da er det allerede mørkt ute. Men i går fikk jeg knipset noen bilder av denne varme gode strikkekjolen, som var en av de få skattene jeg tok med meg hjem fra Polen i desember. Den er allerede blitt veldig mye brukt og er så god og varm på kjølige dager som denne. Deilig! I dag startet jeg ikke på jobb før sent, noe som førte til noen ekstra timer på puta og god frokost bestående av havrepannekaker, cottage cheese og blåbærsyltetøy - min favoritt. Fin start på uka det! Håper mandagen er god med dere. 

Hva synes du?

bollesøndag

  Dato: 15.01.2017 Klokken: 18:40 Kommentarer: 4

How I like my sunday brunch.


God søndag, kjære dere! Håper dere nyter helgen til det fulle og lader opp kropp og sjel til en ny uke i morgen. Det gjør i alle fall jeg. Helgen har bestått av mye baking og mye familetid - to favoritter å bruke tid på i helgen, spør du meg. I går baket jeg hele tre ulike bakverk; da ble det hvetekringle til farmor, boller til familien og sjokoladekake til familieselskap senere på dagen. Mye god mat med andre ord. Bollene synes jeg selv ble nokså fine, så da måtte jeg så klart knipse noen bilder av noen av de vi hadde til brunch i dag. Kanelsnurrer er alltid like godt! Lørdagsmorgen våknet vi til ett hvitt teppe som hadde lagt seg utenfor dørkarmen og solskinn hele dagen - snø er jo så fint! Heldigvis var været like fint i dag og vi fikk tatt oss en lang tur i det fine vinterværet, i formiddag. Søndagen er vel god. Ønsker dere en fin dag videre - nyt den ♥

spicing up my keys

  Dato: 11.01.2017 Klokken: 17:55 Kommentarer: 3

Til jul fikk jeg mye fint, både av gaver som jeg ønsket meg, men også fine gaver som jeg ikke hadde peiling på at jeg skulle få. Julen handler i hovudsak om familietid og takknemlighet. Man gir bort og man får ofte noe i gjengjeld. Det varmer gjerne hjerterota at noen i denne travle tiden har tenkt på akkurat deg. Det å gi til andre og glede andre på denne tiden av året har gjerne noe magisk rundt seg. Å lage eller kjøpe personlige gaver som faller i smak hos vedkommende, gir ofte en god følelse hos en selv. Men jeg må jammen innrømme at det trekker på smilebåndet når gavene adressert til en selv under treet er noe som faller i smak. Slik som dette nøkkelknippet jeg fant under mitt juletre denne julen fra Malene Birger. Så enkelt og stilfullt. 

Always with me on the go. 


Keychain by Malene Birger 


Til tross for at materialistiske ting er som regel kortvarig lykke, er det alltid koselig å få ting man gjerne ikke trenger, men man lenge har hatt lyst på. Kanskje spesielt for fattige studenter som meg selv som vanligvis ikke tar seg råd til slike små skatter. Nå glitrer i alle fall nøklene mine, spør du meg ;). Dette innlegget skulle egentlig bli postet i romjulen, men fant visst aldri veien til publiser-knappen - jaja, bedre sent enn aldri. Vi skrives! 

mitt 2016

  Dato: 06.01.2017 Klokken: 14:33 Kommentarer: 5

2016 startet med at jeg delte to av mine favoritter som var å finne under juletreet denne julen. Både lommeboken og sjalet har siden den tid blitt mye brukt og er enda klare favoritter hos meg.  


Ett antrekk i vinterværet. 

Etter en fin juleferie hjemme på Stord bar det tilbake til Bergen, studier og gode rutiner. Grove havrepannekaker med cottage cheese og hjemmelaget blåbærsyltetøy er en frokostfavoritt på dager da man har litt ekstra god tid. 

Januar måned bydde også på venninnebesøk i Bergen der pizza var matretten som ble konsumert; pizza til frokost, lunch, middag og kvelds. 

Vi dro også på IKEA denne måneden og fornyet leiligheten litt. Da ble hele fire nye kaktuser med meg hjem. 


Pop of red; antrekk fra denne måneden. 

Februar startet med gode blåbærmuffins - ypperlige som mellommåltid. Oppskrift finner du her. 

Nye friske roser er ingen hverdagskost for fattige studenter. Da er det ekstra koselig når ens mamma kommer på besøk og har plukket ut den fineste buketten nett til deg. Gode mamma´n min. 

Jeg var også aktiv på bakefronten denne måneden med både rundstykkebaking og scones på 1-2-3. 

Jeg gikk også til innkjøp av en ny kåpe og nye boots denne måneden. Disse har begge blitt mye brukt i antrekk på bloggen siden den tid. Mot slutten av måneden dro jeg på besøk til min gode vesle danske, Helle, som bor midt i København. Her storkoste jeg meg i hele fire dager. Vi spiste mye god mat, var på shopping og sighseeing og jeg ble kjent med flere av Helles danske kompiser og venninner. Så hyggelig!

Vår daglige frokost som Helle disket opp. Så sunt og godt! Denne fine turen til København ble ett deilig avbrekk fra studier og en ellers travel hverdag. Per dags dato planlegges en ny tur til København og jeg krysser fingrene for at vi får det til - can´t wait! 

I mars kurerte jeg omgangssyke med en tilfeldig smoothie som endte opp med å bli veldig god. Oppskriften delte jeg her. 


Mine innkjøp fra København ble også delt, samt en liten CPH mini-guide ble delt her. 


I mars fyller kjæresten min, Petter år og jeg feiret han med å sende han til Polen på guttetur. Da han kom hjem hadde jeg stelt i stand skikkelig god middag, sjokoladekake og pyntet leiligheten med ballonger, lys og vimpler. Han ble veldig glad og overrasket, noe som gjør meg så klart veldig glad. 


Denne måneden testet jeg også ut hjemmelaget frappe, noe som ble en suksess. Om du skulle være interessert i oppskrift på denne finner du den her. 


Søte minner i form av polaroidbilder dukket også opp i postkassen min. Bestilt fra PhotoLove. Fine til å ramme inn, men også til å dekorere venninnegaver med. 

April var en travel måned for meg, der blogg ble byttet ut med lesebøker og pensum. Som ett deilig lite avbrekk fra eksamenslesingen spanderte familien til Petter hotellweekend på oss alle. Der vi koste oss med nydelig fint vær, supergod frokost og hadde helt fri fra skolearbeid. Vil tro det var den fineste helgen i april for min del, i alle fall! 

Som pause fra lesingen knipset jeg også bilder av fine smoothies bestående av jordbær, banan og vaniljekesam- how yum. Comfy outfit!


Etter en travel periode med mye lesing og eksamensstress var det endelig 12.mai offisielt sommerferie. En som skulle vare i hele 3 måneder. Hurra! Da bar det hjem til sommerøya, familie og 17. mai feiring med fine mennesker.  Sommerferien startet med det som viste seg å bli en travel sommer med mye jobbing, trening og venninne-dater. Fokuset på trening og sunne mat førte til at jeg gjennom hele sommeren delte sunne og smakfulle matretter. Mat er livet, eller hva?

Ett antrekk fra måneden.

Off-shoulder trenden ble en favoritt og jeg gikk til innkjøp av topper, genserer og kjoler som bar dette preget. 

En rød sommerkjole fant veien til garderoben. 

I juni dro vi til Drammen på søskenbarntreff og hadde en veldig fin helg i lag der. Vi koste oss i solen, spilte volleyball, spiste mye god mat og spilte spill til langt på natt. Veldig koselig påfunn! 


Mat, mat, mat. 

Summer lovin´.Enda mer mat. 

I juli var endelig måneden for skikkelig sommerferie. Da var det etter mye jobbing og en travel sommer endelig klart for en velfortent sommerferie og sydentur. Petter og jeg kastet oss med på sydentur til Bulgaria og Sunny Beach. Hurray!

Processed with VSCO with f2 preset

Vi nøt livet og sommervarmen på stranden og ved bassengkanten på dagtid og tok turen inn til vakre Nessebar på kveldstid for vandring i gatene, ett bedre måltid og is til dessert. Ettersom internettet på hotellet var så utrolig dårlig ble så og si en mobilfri ferie også, noe som var veldig deilig. 
Hjemme i Norge igjen, brukte jeg den siste ferieuken til å teste ut hjemmelaget is, se serier, dra på hyttetur og tilbringe tid med venninner. Oppskrift på isen finner du her. 

Innimellom doble vakter med jobbing fikk pulsen steget og svetten rent som bare det i gode økter enten ute i solen eller inne i stua. Trening i en travel hverdag er som balsam for sjela spør du meg, og høyst nødvendig for å fungere i livet. 

Etter flere uker med jobbing var det snart duket for semesterstart på universitetet og fadderuke. Men før den tid; planlegging av årets siste sommerferietur - nemlig til Polen og vakre Gdansk. 

My happy place. 

Pink. 


Dagstur til vakre Hel med mitt flotte reisefølge. 
Skal si vi koste og nøt den deilige sommeren på Hel. Hit må vi tilbake. Enda ett antrekk fra turen. Etter vellykket Polentur dro jeg tilbake til Bergen for å kickstarte fadderuka med kjekke medfaddere! Det ble en gøyal, men også utrolig slitsom uke som endte i fine minner, men også sykdom i en hel uke - haha. August bestod også av skolestart og mye mye lesing, for å ta igjen resten av medelevene som visstnok hadde brukt det som var vår fadderuke på å lese pensum og forberede seg til forelesinger (wups?), haha. 

Antrekk fra September. 


September ble den store bursdagsmåneden der jeg feiret 21 år og feiret dette over hele 3 helger. Da var det gaver og vakre roser levert på døren fra fine venninner. 


Bursdagsmåneden bestod også av besøk av familie og venninner hjemme på Stord. Så koselig og gøy! Jeg er vel heldig. 


Inni mellom feiringer og skolearbeid dukket ett par nye sneakers opp i postkassen min. Disse er en drøm på foten - så gode!


Antrekk fra måneden. 

Oktober var en travel måned med mindre blogging og innlegg, men da venninna mi Nora tok turen til Bergen i høstferie fikk vi knipset litt bilder og bloggen ble plutselig oppdatert den også inni mellom alt skolestresset. 

Processed with VSCO with f2 preset

Fremfor å bli igjen i Bergen da Nora reiste hjem til Stord igjen, slik jeg egentlig skulle, valgte jeg å overraske familien og komme hjem på høstferie jeg også. Dette ble en fin miniferie og ett deilig avbrekk fra studiene, noe jeg akkurat da virkelig trengte. 


Antrekk fra denne måneden. 

Lunch tid - min enkle favoritt. 


November måned var en rolig måned på bloggfronten. Faktisk så rolig at det ikke en gang finnes ett arkiv for denne måneden. I denne perioden var det full fokus på eksamenslesing forbereding til eksamen. Denne måneden var utrolig kjedelig og bestod bare av lesing og trening. Uken før eksamen ble jeg også syk med feber og forkjølelse, noe som ikke akkurat roet eksamensnervene. Heldigvis var det harde arbeidet verdt strevet til slutt. 

Etter en stressende eksamensperiode var det endelig klart for juleferie. Som en selverklært velfortent eksamensgave til meg selv kjøpte jeg meg en ny iphone 7. Noe som kom godt med, da jeg dagen etter den var tatt i bruk rettet snuten mot Polen og årets andre venninnetur til Gdansk. Denne gang på julegaveshopping og juleferie kos og avslapping. 

Processed with VSCO with f2 preset

Vi handlet en rekke julegaver, vandret i gatene, besøkte julemarkedet og spiste sene frokoster. Vi fant også en fin vegg å posere med og vise frem mitt nyfargede hår. Deilig med forandringer!

Etter 6 fine dager i favorittbyen bar turen hjem; hjem til jul (og jobbing og julestress). Men vi kom til havn til slutt! 


Julen ble tilbrakt hjemme med familien, i juleselskap og med en mage på spreng. I romjulen dro vi opp til hytten på fjellet og koste oss i vinterværet 

2016 gikk mot sin slutt og det gode gamle ble mimret om og det nye ble året feiret sammen med familie og venner. 

Som man kan se har bloggåret 2016 i stor grad omhandlet antrekk, innkjøp og mat. For meg personlig har dette året så klart bydd på mye mer enn bare klær og mat. Jeg har startet på mitt andre år på bachelor i psykologi og avsluttet året med riktig så gode karakterer. Noe som gav skikkelig deilig mestringsfølelse, spesielt når man tar i betrakting hvor mye tid jeg bruker på nettopp skole. Jeg har jobbet enn del i både barnehage og butikk i feriene, tilbrakt mye tid med familien når jeg har hatt mulighet til det og dannet nye flotte vennskap. Jeg er omringet av mange fine mennesker og føler meg veldig heldig på så mange måter; på at jeg er fødd inn i den familien jeg er en del av, har så flotte mennesker rundt meg og for at jeg bor i dette frie, flotte landet. Det er ingen selvfølge. 

Nå er jeg klar til å starte det nye året og finne ut av alt det har å by på. Når det kommer til bloggen håper jeg dette året blir året der jeg finner ut av hva jeg vil. Jeg må innrømme at jeg synes det er litt vanskelig å vite hvordan jeg skal forholde meg til denne bloggen. Skal jeg fortsette og drive med det inni mellom, en slik halvveis måte å blogge på som jeg ikke vet om jeg trives 100 % med, eller skal jeg takke ja til en rekke samarbeid som fyller opp mailboxen og «satse» litt mer, eller skal jeg legge hele greia på hylla. Hva det enn blir til; 2017 let me know. 

Godt nytt år, kjære lesere og takk for at dere har følgt meg og lagt igjen fine kommentarer i det gamle året. Måtte 2017 bli like bra som dere forestiller dere, om ikke enda litt bedre. Stor (litt forsinket) nyttårsklem! 

lets kickstart 2017

  Dato: 02.01.2017 Klokken: 16:34 Kommentarer: 3


Best way to start a new week. 


A new fresh start - make it a good one.

Hei og god mandag, og riktig godt nytt år! Jeg håper feiringen av det nye året stod til forventingene og at den første dagen i det nye året var en fin en. Mandag og ny uke står for tur og jeg merker jeg er veldig klar til å gripe en ny uke og komme tilbake i gode rutiner. Jeg er nok ikke den eneste som føler meg litt oppblåst og "ekkel" etter en måned med godterispising og mye fet mat. Jeg er nok med det heller ikke den eneste som har startet det nye året med høy puls og svette. Gud så godt det var! Da jeg våkent til snø og solskinn i dag var det ingen tvil om at deler av dagens treningsøkt skulle finne sted på joggetur i skogen. Det var så utrolig fine omgivelser å starte dagen i at jeg flere ganger måtte stoppe opp og ta frem kameraet (og få igjen pusten). Frisk og kald luft og glitrende snø så langt øye kan se. Naturen er jammen flott! Etter 5 km i skogen avsluttet jeg økten hjemme på treningsmatta med fullkroppsøvelser med vekter. Nå venter en deilig varm dusj etterfulgt av middag. Ønsker dere en fin mandag videre og en god start på det som muligens vil bli ditt år!