januar 2015 (kajasagenes)

magic

  Dato: 31.01.2015 Klokken: 10:14 Kommentarer: 0

Kom over denne lille teksten på weheartit her en dag, og synes den var så fin at jeg ville dele den med dere. Er veldig sjelden jeg tenker over det, men verden vi lever i en ganske så utrolig. En liten dose hverdagsmagi omringer oss hver dag, det gjelder bare å få øye på den. Ønsker dere en fin lørdagsmorgen. Kjæresten og jeg har rettet snuten mot Haugesund denne morgenen. Stor klem!

black and grey

  Dato: 30.01.2015 Klokken: 16:05 Kommentarer: 7

genser - bikbok / bukse - dr. denim / cardigan - hm / veske - hm / sjal - acne / sko - dr. martens 

Hva synes du?

kveldskos

  Dato: 29.01.2015 Klokken: 21:19 Kommentarer: 9

Etter 7 kilometer på mølla smakte dette utrolig godt. Hadde håpet på at dagens joggetur kunne blitt tatt ute i skogen, men her har der snødd sideveis i flere timer i dag. Dermed ble en kveldstur til treningssenteret en god erstatning.

Cottage cheese, syltetøy, en kopp kaffe latte og en sjokoladebar. Dette var den siste av sjokoladebarene for denne gang. Så nå må det ikke bli lenge til jeg lager en ny dose. Veldig gøy at så mange likte oppskriften på barene. De er gøy å se! Nå hopper jeg straks til sengs. Kun en dag til helg, det blir bra! Nighty night sweethearts :-)

squarefeet outfit

  Dato: 27.01.2015 Klokken: 17:14 Kommentarer: 7

 / sponset produkt 

bukse - dr.denim / mobilveske - bikbok / tee - gina tricot / sko - her / jakke - vintage 

Hei alle sammen! Her en dag var jeg på postkontoret og hentet med meg en liten eske med noen nye freshe sko. Jeg har vært så heldig å få sponset et par sko fra squarefeet.no. Dette er en helt ny skobutikk på nett som virkelig er verdt et lite besøk. Selve butikken Square Feet Footwear holder til i hjertet av Amsterdam, kun noen minutter unna Anne Frank museet. Ettersom skandisnaviske turister ble så glad i den vesle butikken, har de nå startet en norsk nettbutikk. Her finner du sko til både damer og menn. Alt fra sneakers til pumps. Nettbutikken selger merker som Timerland, Unisa og Ca'shott, og har også butikkens egen designede sko. Skoene er laget av skinn, og er en drøm på foten. Squarefeet selger også tilbehør i skinn, som vesker, lommebøker og belter fra ulike designere. Jeg har allerede funnet meg en veske til ønskelisten. 

Hva synes du?

på bedringens vei

  Dato: 26.01.2015 Klokken: 16:53 Kommentarer: 6

God mandag alle sammen! Håper dere har fått en fin start på uken. Min start har vært rolig. Formen er på bedringens vei, men jeg har holdt meg hjemme fra jobb ettersom man ikke skal stille på jobb etter 48 timer siden sist oppkast. Matlysten er tilbake og det kjennes godt. Jeg har hatt en rolig dag med en lang dusj, litt serietitting og avslapping. The best recovery there is, spør du meg


I dag ble det epler, yoghurt og havregryn til frokost. Nam! Resten av ettermiddagen skal jeg kun slappe av, bytte på senda og være klar til en "ny" uke i morgen. Da er det tilbake på jobb og trening. Wiho :-)

Hva gjør dere i dag?

Ikke helt som planlagt

  Dato: 25.01.2015 Klokken: 13:51 Kommentarer: 6

Så dårlig som jeg var i går, har jeg ikkje vært på lenge. Hele dagen gikk virkelig ikke etter planen. Den 10 minutters lange ferjeturen endte opp med å ta en hel time. Ukonsentrert og vimsete som jeg i ny og ned er, presterte jeg å klare å ikke gå av på ferjekaien. Før jeg fikk sukk for meg var ferjen ute på sjøen igjen. Er det mulig? Vel vi fikk iallefall noe å le av resten av dagen. Etter en komitragisk start på dagen ble jeg hentet av min tante og vi kjørte til grandtanten min. Der koste vi oss med god middag og kake til dessert. Så dro vi til tanten min for å se på film og kose oss enda mer, før jeg skulle rette snuten hjem over igjen. Det var da jeg kjente jeg plutselig fikk sånn vondt i magen. Jeg startet å svette og gikk ut for å få litt luft. Da begynte det å krible i halsen og heldigvis var ikke nærmeste toalett langt unna. Fysj, omgangssyken er noe av der værste jeg har vært med på på lenge. Jeg kom meg omsider hjem. Godt utrustet med poser, tørkepapri og kaldt vann. Noe som ble høyst nødvendig. Kvelden gikk til soving og løping til toalettet. Klarte heldigvis å få meg noen timer på puten i natt. Litt søvn ble det.

I dag er jeg kvalm, og matlysten er langt unna, selv om magen skriker etter mat. I dag er jeg bunden til sengen. Heldigvis holder weheartit, instagram og noen episoder med Vampire Diaries meg med selskap. Well look on the bright side, jeg trenger iallefall ingen detox på en stund, hehe :-P. Håper dere har en bedre søndag enn det jeg har i dag!

Lørdagstur

  Dato: 24.01.2015 Klokken: 11:55 Kommentarer: 2

Hei og god lørdag alle sammen! Da var det helg igjen, og det gledes! Nå sitter jeg på ferjen til Tysnes. I dag skal jeg nemlig på en aldri så liten lørdagstur for å besøke min kjære tante og grandtante. Det blir nok så koselig og jeg gleder meg til en lørdag med kun avslapping og kos.

Dagens små detaljer. Dagens antrekk skal jeg poste når jeg kommer hjem igjen. Ønsker dere en fin lørdag. Stor klem!

home made bars

  Dato: 21.01.2015 Klokken: 20:09 Kommentarer: 4

God onsdag alle sammen! Vi er halvveis i uken allerede, wiho. I dag tenkte jeg å dele en aldri så liten oppskrift på mine hjemmelagde sjokoladebarer. Er det noe jeg er blitt utrolig glad i, som en liten treat etter en hard treningsøkt eller som en liten redning når sukkersuget er som verst, er det disse barene. De er sunne, velsmakende og mettende. For litt mørk sjokolade har vi faktisk bare godt av. Det styrker immunforsvaret vårt faktisk! Her kan vi spise med god samvittighet!

Det du trenger: 
100 g smeltet mørk sjokolade
3-4 dl korn- og frøtyper (her velger du selv hva du vil bruke)
1 neve frukt
4 ss smeltet peanutsmør
40 g smeltet soft flora margarin ( evt. honning eller kokossmør)  

Det første du gjør er å knekke opp sjokoladen og sette den i vannbad, slik at den smelter. Tilsett det tørre i en bolle. Her bruker jeg havregryn, linfrø og sesamfrø. Har vi andre spennende korn- og frøtyper hjemme eksperimenterer jeg med de også. Av frukt liker jeg å bruke tranebær. De gjør seg så godt i disse barene. Deretter smelter jeg peanutsmøret og margrinen/ kokossmøret i en panne, og tilsetter det i bollen. Før jeg legger barene i en brødform, pensler jeg bakepapiret med sjokolade. Slik får man litt sjokolade over hele baren. Hell blandingen deretter i formen og "dryss" litt sjokolade på toppen av barene også. Før barene skal stivne i fryseren, skjærer jeg dem opp i passe store biter, og legger ett mellomleggspapir mellom dem.  La dem så stå i frysen i noen timer. Har du litt for mye sjokolade igjen, setter du skålen med den smeltede sjokoladen i kjøleskapet. Den er det bare til å smelte opp igjen, og nyte til kveldskos med frukt dagen etter. 

My favorite healthy treat! 


Ukens tredje treningsøkt har jeg lagt bak meg, og nå venter kjærestekos og hjemmelagde grove scones i ovnen på meg. Fin avslutning på dagen det. Ha en fin onsdag videre, sweethearts ♥

blue monday

  Dato: 19.01.2015 Klokken: 19:27 Kommentarer: 6

Hei og god mandag alle sammen! Klar for en ny uke? Det er jeg! Ukens første treningsøkt er gjennomført og nå har jeg nett spist min dose lasagne for noen uker. Det er jo bare såå godt. Dagens antrekk ble blått og sort, men noen blåmandag er det aldeles ikke. Å våkne til vekkerklokke var ikke like gøy, men når dagen først har startet er det deilig å være i gang med en ny uke igjen. Ny uke, nye ting å glede seg til. 

kåpe - bikbok / skjorte - bikbok / bukse - pull & bear / veske - bershka / hatt - ebay / sko - dr. martens 

Nå venter en hjemmelaget sjokoladebar og en kopp caffe latte på meg. Det skal bli godt. Ønsker dere en fin mandag videre og en flott start på uken! 

Hva synes du?

slik en søndag skal være

  Dato: 18.01.2015 Klokken: 19:44 Kommentarer: 5

Hei og god søndag alle sammen. Denne dagen har virkelig løpt i fra meg. Så det ble et sent hei fra meg i dag. I går ble jeg møtt med hjemmelaget hamburger a la min kjære. Skal si det smakte, og jeg ble så mett at jeg kunnet ha rullet i seng allerede klokken syv. I dag har jeg sovet ut og spist muffins til frokost. Utpå dagen tok vi med oss "svigerbror" på 10 mnd og hunden på en to timers lang tur. Å gå tur i den kalde vinterluften var virkelig helt deilig. Etter noen timer utendørs satt jeg meg ned med den siste utgaven av Det Nye og kom i skikkelig søndagsmodus.  

Turens siste ruter med Kvikk-Lunch ble inntatt med en stor dose inspirasjon. 

Her en dag fikk jeg en søt liten takkegave av flotteste Frida, ettersom jeg i ny og ned sminker og fikser hun på håret ved spesielle anledninger. Denne fine mummikoppen som nå er blitt en del av samlingen min, måtte jeg jo bare vise dere. Nå venter en god dusj etterfulgt av popcorn og filmkos. Ønsker dere en fin søndag videre. 

Hva har du gjort i dag?

batiste dry shampoo

  Dato: 17.01.2015 Klokken: 12:49 Kommentarer: 4

Hei og god lørdag alle sammen! Lørdagen min tilbringer jeg i dag på jobb på kafeen. Mens regnet bøtter ned og kafeen fylles med folk, ønsker jeg å dele en liten anbefaling med dere. Fra mitt siste Londonbesøk kjøpte jeg meg meg en liten sprayboks med magi. Flasken inneholdt Batiste's tørrshampoo og jeg er fra første spraydusj frelst. På dårlige hårdager, der jeg bittert angrer på at jeg ikke vasket håret dagen før, er tørrshampoo alltid en redning. Tørrshampooen fra Batiste gir håret enn nyvasket look uten å tynge. Håret kjenner nyvasket ut! 


En livredder på travle morninger. 
Har du en favoritt tørrshampoo?

layer on layer

  Dato: 16.01.2015 Klokken: 19:22 Kommentarer: 6

God helg kjære lesere! Endelig fredag eller hva? Det kjennes alltid godt når helgen er rett rundt hjørnet. Helgen min ble innviet med en treningsøkt hjemme i stua etterfulgt av en god dusj. Nå står en bolledeig til heving og mammas hjemmelagdepizza i ovnen. Ah, fredagskos. I morgen venter nok en arbeidsdag, men denne fredagen skal nytes til de fulle for det. Ønsker dere en fin fredag og en riktig god helg. 

jakke - forever 21 / fluffy jakke - hm / bukse - dr. denim / sjal - acne / boots - dr. martens 

Hva synes du?

cut out

  Dato: 14.01.2015 Klokken: 16:16 Kommentarer: 9

overdel - primark / skjorte - gina tricot / sko - dr. martens 

Hva synes du?

mine sminkeprodukter

  Dato: 13.01.2015 Klokken: 20:21 Kommentarer: 10

Jeg har tidligere fått spørsmål om jeg kan vise mine sminkeprodukter, og det er klart jeg kan! Sminke bruker jeg nesten hver eneste dag og det å teste ut nye sminkeprodukter er alltid like gøy. Likevel har jeg en tendens til å falle tilbake på gamle favoritter. 

Mine hverdagsrutiner når det kommer til sminke kan ta alt fra 5 til 30 minutter. Etter en god natts søvn starter jeg alltid dagen med å vaske ansiktet. Før jeg legger sminken tilfører jeg ansiktet en god ansiktskrem for å gi fuktighet. Ansiktskremen gjør også at sminken holder lengre. 

Primer fra Smashbox: Det første jeg påfører ansiktet etter ansiktskrem er primer. Det legger jeg på undersiden av munnen samt i pannen, de stedene jeg føler sminken forsvinner etter et par timer. Primeren hjelper med å unngå nett dette. Sminken holder lengre og primeren skaper en fin overflate å legge foundation eller pudder på. 

Concealer fra Artdeco: Etter primeren bruker jeg concealer. Den påfører jeg under øynene for å tone ned de mørke ringene som ofte oppstår der. Jeg bruker også conceleren for å dekke over urenheter. 
Sensai by Kanebo - pudder: Etter primer og conceler legger jeg et lett lag med pudder fra Kenebo. Mitt ultimate favorittpudder. Dette har vært en favoritt i nesten to år nå. Dette er en foundation i pudderform. Noe som gjør ar pudderet dekker utrolig godt og jevner ut huden. Pudderet sitter lenge på, og man slipper å pudre seg flere ganger til dagen. Det jeg liker ekstra godt med dette pudderet er at det inneholder solfaktor 15. Det er viktig å bruke solfaktor hele året rundt, selv om solen ikke er like sterk på høsten og vinteren, som om sommeren. 

Clarins rouge: For å skape farge i kinnene og fremheve kinnbeina bruker jeg rouge fra Clarins. Dette gir en fin rødlig farge som gir ansiktet en frisk look.  

Eyeliner: Denne eylineren plukket jeg opp i en butikk i Spania i sommer og jeg bruker den enda. Den tar faktisk aldri slutt, og godt er det for jeg elsker den. Den er veldig fuktig, noe som gjør det lett å lage den lille streken over øyet for en mer markert hverdagslook. Eyeliner er ikke noe jeg bruker hver dag, men de gangene jeg skal pynte meg litt er den et godt hjelpemiddel. Mascara fra Lancôme: Det siste jeg pynter på er vippene mine. På de bruker jeg en mascara fra L'Oréal kallet Hypnôse Drama. Denne gir mye volum og gir lange vipper. I love it! 

starting the week good

  Dato: 12.01.2015 Klokken: 18:39 Kommentarer: 2

Hei! God mandag alle sammen! Har denne mandagen vært god mot dere? Jeg håper det! Det har nemlig min, og det kjennes godt! Ettersom Helle ikke kunne bli med på trening i dag tok jeg den like så godt hjemme. Det var effektivt og jeg fikk meg en riktig god økt! Svetten rant og pulsen var høy. Slik jeg liker det best!  Å kunne trene hjemme er noe som ble mye lettere etter at jeg fikk meg både manualer, treningsrockering og hoppetau til jul. I love it! 

Ønsker dere en fin mandag videre! 

a hint of army green

  Dato: 11.01.2015 Klokken: 19:30 Kommentarer: 4

Hei, håper dere har hatt en fin søndag så langt! I dag har jeg spist fleskepannekaker til middag og fått besøk av min fine venninne Marie. Vi har planlagt en liten tur vi har lyst å reise på, og nå gleder jeg meg som bare det. Ikkh, reisefeber! Ellers fant jeg i dag  frem mitt gamle store sjal fra Bikbok. Dette brukte jeg hele tiden i en periode før det ble gjemt bort i en kommode og ikke tatt frem på lang tid. Her kommer dagens antrekk: 

jakke - forever 21 / bukse - vila / genser - monki / sko - converse

Nå venter kjæresten på meg. Vi skal på kino og se Taken 3. Har hørt at den har fått mye dårlig kritikk, men jeg er så glad i de andre Taken-filmene så også denne må sees. Ønsker dere en fin søndagskveld.

Hva synes du? 

breakfast in bed

  Dato: 11.01.2015 Klokken: 13:14 Kommentarer: 5

God søndag alle! Noen andre som har sovet godt i natt, selv om stormen herjet utenfor? Vel det har vertfall jeg! Jeg startet dagen min slik jeg liker det aller best. Jeg sov til jeg våkent av meg selv. Deretter scrollet jeg gjennom mine favorittapper på mobilen og overrasket kjæresten med frokost på sengen. Da ble det smoothie, toast, en ny polarbrød-favoritt, en kopp kaffe latte og frosne druer til dessert. Samt en episode Homeland rullende på skjermen. Ah, skal si jeg ble mett. 

Tenkte å dele med dere min nye matpakkefavoritt, nemlig polarbrød med et litt annerledes pålegg. Det du trenger er to polarbrød (gjerne spelt), cottage cheese, salat, pepperoni eller kyllingpålegg og et dryss salt og pepper. Sammen blir dette supergodt og sunt. 


Nå har jeg hoppet i treningstøyet, men før jeg har en joggetur lagt bak meg venter litt rydding og vasking. Nyt søndagen dere. Smask!

hallo i stormen

  Dato: 10.01.2015 Klokken: 18:08 Kommentarer: 3

Hei og god lørdag! Hvordan står det til med dere? Her på vestlandet blåser det som bare det, og stormen har allerede satt sine spor her på Stord. Dagen startet fint og rolig med en lunchdate på Frugård med Mari. Alltid like koselig! Der ble vi sittende å prate i timevis, før vi dro på kjøpesenteret og småhandlet litt. Jeg fant meg en fin skjorte som jeg gleder meg til å bruke. Da vi skulle hjem møtte jeg mamma og vi endte opp med å handle litt videre, før vi dro for å hente en søster som hadde tilbrakt hele formiddagen uten strøm. Vi kjørte en tur for å handle inn til kvelden og da vi skulle hjem igjen ble vi møtt med kun stengte veier. Fire ganger på veien hjem måtte vi snu og prøve en annen vei. En time senere kom vi oss heldigvis hjem. På uværsdager som dette er det nok best å holde seg inne. 

To bilder fra min lille sminkestund i dag morges. 

Nå skal jeg sette meg ved peisen og finne frem en ny bok jeg har så smått begynt å lese i. Koselig det når stormen herjer utenfor. Ønsker dere en fin kveld! 

happy birthday

  Dato: 09.01.2015 Klokken: 20:02 Kommentarer: 4

Hei og god fredag alle sammen. Nå står helgen for tur og det føles helt herlig. Den første skikkelige uken i året er overstått, og jeg må si den har startet ganske bra! Jeg har kommet meg i gang på både trenings- og kostholdsplanen min, og det kjennes godt! I går fylte min kjære "svigermor", Signe, år og vi feiret henne hele ettermiddagen. Vi besøkte først restauranten Frugård for et nydelig måltid, og deretter dro vi på bowling. Ha-ha. Poengsummen ble ikke så veldig høy. Nok om det. Til fødselsdagen handlet vi inn rosa gaver, rosa ballonger og rosa roser. So girly - slik vi liker det. Jeg laget også en bursdagsbrownies til jubilanten. Krysser fingrene for at den smakte. 

Happy pink birthday!

 

Nå står helgen for tur, og jeg gleder meg. Da skal helgekosen på bordet og jeg skal sove leenge. Ah, helg dere. Nyt den ♥

tuesday dreaming

  Dato: 06.01.2015 Klokken: 19:46 Kommentarer: 4
Mens regnet dunker mot ruta og julen pakkes bort, sitter jeg å drømmer meg bort en smule. Det er på slike mørke og grå regnværsdager jeg kunne ønske livet var mer som på we heart it. Der inne er det jo så mye inspirasjon å finne, og jeg drømmer meg bort i flotte klær, god mat, gøyale opplevelser og vakre mennesker. Min egen lille drømmeboble. 

Bildene er hentet herfra. 

dw

  Dato: 05.01.2015 Klokken: 18:40 Kommentarer: 10

Se hva jeg var så heldig å få meg til jul. Åh, denne klokken fra Daniel Wellington passer meg perfekt. Den er stilren, klassisk og vakker. Med den sorte reimen går den jo til alt!  Mitt nye funkjonelle accessories. Denne var noe av det jeg fikk av den snille kjæresten min til jul. Da vi på julekvelden skulle åpne opp hverandres gaver var det litt moro da vi fant ut vi hadde blant annet gitt hverandre så å si make klokker fra DW. Vi kjenner hverandre litt for godt.

My new favorite bracelet. I dag er det mandag og hverdagen kaller. Våkent mer eller mindre godt irritert og frustrert. Da klokken ringte hadde jo nettopp hodet møtt puta. Jeg kom meg gjennom dagen, og jobb, en tannlegetime og treningsøkt er nå gjennomført. Vil tro jeg ikke er alene med å dra rumpa tilbake på trening igjen i dag? Godt var det vertfall å komme igang igjen! Ønsker dere en fin mandag og en fin start på uka. 

Hva synes du?

pink coat

  Dato: 04.01.2015 Klokken: 12:45 Kommentarer: 9
kåpe - stradivarius / bukse - dr. denim / sjal - cubus / klokke - dw / sekk - fjell raven / sko - converse

Hei og god søndag alle sammen! I morgen er på på`an igjen. Tilbake til hverdagen, rutinene og opp tidelig igjen. Jeg kjenner på meg at det skal bli nok så godt å legge bort godteposen og komme igang med treningen igjen, etter en måned med mye sykdom og avslapping. Samtidig gruer jeg meg litt. For å leve slik vi gjør i julen er jo så deilig, men ikke bra for kropp og sjel over en lengre periode. Nå skal nyttårsforsettene opparbeides og godt skal det bli! Før den tid står en siste kosedag på planen. Film, god middag og kanskje en liten tur i nysnøen - akkurat det vil jeg bruke dagen min på! Ønsker dere en fin søndag - nyt den!

Hva synes du?

mitt 2014

  Dato: 02.01.2015 Klokken: 13:46 Kommentarer: 10

Min første dag i det nye året kunne mildt sagt vært mye bedre. Min første nyttårsaften som "voksen" var ikke noe særlig å skryte av. BANG sa det, og der ble Kaja hentet av mamma - noe hele verden tydeligvis fikk med seg. Alkohol er gift. Det innså jeg den første dagen av 2014. Jaja, nok om det. Januar startet med å avslutte det gamle og begynne på nytt. Julekjeksene ble spist opp, juletreet kastet og medlemskap på treningsstudio ble kjøpt. 

Etter å ha vært tilbake på skolen i noen få dager fikk jeg influensa og ble sengeliggende i over en uke. Det som fikk meg gjennom dagen var sesong etter sesong av How I Met Your Mother, kakao og is. 

Etter mye sykdom ble jeg heldigvis frisk nok til å være med og arrangere overraskelsesbursdag for Lars. Det ble en suksess og alle koste seg. Jeg snublet inn døren først halv seks neste morgen. Så partystemningen var det ingenting å si på!

Mot slutten av måneden fokuserte jeg mye på trening og et sunt kosthold. Noe som gjenspeilte seg på bloggen. Jeg delte oppskrifter på bloggen, og var på treningssenteret hver dag. Oppskriften på min favoritt kylling-ciabatta finner du her


I antrekksveien var jeg veldig glad i store sjal og fluffy jakker. 

Så kom februar. Måneden startet med ommøblering. Jeg flyttet klærne mine inn på naborommet og laget meg et klesrom, som jeg er så takknemlig for å ha den dag i dag. Noen endringer på rommet ble det også. 

Jeg hentet min nye flowermesh genser på postkontoret og pyntet klesrommet med flagrende fargerike trekanter på en snor. Mine sorte strømper fra høsten ble funnet frem igjen. 

På skolen var russeforberedelsene allerede godt i gang. Vi hadde mange utkledningsdager og da vi hadde temaet 80-tallet gikk jeg til innkjøp av lilla strømpebukse og hoppet i mammas gamle joggesko. 

Valentinsdagen ble ikke tilbrakt med en kjæreste, en jeg hadde dype følelser for eller i det hele tatt en gutt. Jeg fikk besøk av min gode venninne Synnøve og vi koste oss med pizza og annet godt hele kvelden. 
Jeg ble smoothie-addicted og drakk dette så altfor ofte etter skolen. 


Nora og jeg stelte en lørdag i februar i stand bakedag. Dette hadde vi ofte som små. Hver eneste tirsdag laget vi muffins hos Nora etter skolen. Åh, minner <3 Denne dagen laget vi så mye godt og jeg får vann til munn bare av å se på bildene. Åååh! På kvelden kom Marie og koste seg med kaloribombene med oss. 
Mot slutten av februar tok Nora og jeg turen til London for shopping og jentekos. Vi bodde hos de fineste flotteste engelskmenna jeg vet om. Der ble vi som alltid servert det vi trengte på gullfat. Vi tok turen til Oxford Street og tømte lommebøkene våres. Vi lunchet på Starbucks og spiste alt for mye crunchie-sjokolade. 


Vi besøkte Mrs. Kibble Old Sweet Shoppe og kjøpte med oss godis. Vi gikk turer i det fine vårværet i Purley. 

De siste dagene av vårt Londonbesøk ble jeg syk og sengeliggende. Sykdommen drog jeg med meg hjem hvor jeg kurerte kroppen med is, sjokolade og et kamera fullt av gode minner. 


Jeg viste frem mine London-innkjøp på bloggen. Mine nye nike air max thea var en favoritt blant mange flere enn bare meg. 

Jeg postet ikke mange antrekksbilder den måneden, men sporty look kunne jeg alltids komme med. 

Så startet russetiden for fullt og Kaja glemte bloggen sin i en liten måned.. 

Ved inngangen til April hadde russen russerevy. Så gode minner å samle på. Vi hadde de så gøy! 
Ellers så blogget jeg ikke så mye i april. Hahah.. Jeg var russ og levde livet. Så var jeg en del syk da også. Jeg leste til prøver for å redde vitnemålet og tilbrakte utrolig mye tid med en gutt som jeg den dag i dag er så altfor glad i. Vel, det virker i det minste som jeg spiste litt sunt da hehe..

Mai startet med et så utrolig gøy landstreff med russen i Stavanger. Kongeparken var plassen hvor vi kurerte kulde og hodepine med bare et glass til. Etter en helg med mye full og tull pådro jeg meg en øresus som ble varende i en måned. Og nå kommer og går den. Huff, det er kjedelig! Så alle sammen, russ 2015 bruk ørepropper! Selv om du tror musikken er lav, SÅ ER DEN IKKE DET ALTSÅ. 


I mai feiret vi også bursdagen til godeste Frida. Nam så mye gode kaker og annen mat. 

Jordbær var tilbake i butikkene og jeg levde på det den måneden. I mai stod den flotte bonus lillesøstera mi, Frida til konfirmant. Vi feiret denne med mye god mat, latter og tårer. 
Mot slutten av måneden ble det slutt på russetiden. Jeg gikk på en liten smell og den syttende dagen i måneden var ingen gledesdag, haha. Eksamen stod for tur og jeg brukte forbredelsestiden på å være syk og sengeliggende. Endte med at jeg tok 2 av mine 3 skriftlige eksamener, og måtte utsette den siste til i høst. Da eksamenene var overstått tok jeg til vett og begynte å prioritere bloggingen og antrekk igjen. Det var godt for bloggen!

Så kom den første sommermåneden som ble starten på en veldig fin sommer for meg. Jeg startet juni med å dele ett innlegg om meg selv som jeg fikk mange fine kommentarer på. Det kan du lese her. 

Jeg var aktivt tilbake på antrekksfronten og fint sommervær gjorde det å kle seg til en lek. 


Flere uker med forberedelser til muntlig eksamen førte til mange late dager med soling og jordbærspising på terrassen. 

Jeg oppgraderte sommergarderoben og småpakket til årets sydentur. 

Juni ble også den store bursdagsmåneden. Vi spiste overdrevent mye oreokake, og koste oss som bare det. 

Mellom alle bursdagene kom jeg opp i norsk muntlig eksamen. Jeg trodde det skulle være det verste å komme opp i, men det viste seg å gå veldig bra. Toppkarakteren ble feiret med hopp og dans i de prikkete jeansene mine fra H&M. Noen få dager etterpå gikk jeg ut av videregående med gode resultater på mine eksamener og en sydentur i vente dagen etterpå. Så satt vi der plutselig på flyet til Spania, klare for å innta paradis. 

Juni startet med en fin tur til Nerja, i Spania. Der var jeg sammen med familien min, bestevenninnen min og kjæresten min - ikke verst altså. Jeg blogget ikke så mye da jeg var der nede, men delte mange bilder da jeg kom hjem. 


Dagene bestod av varme, is, bading og soling. Akkurat slik jeg liker det best. Nesten hver eneste formiddag ble tilbrakt nede på stranden. Ah, så herlig. Merker jeg savner det sårt her jeg sitter og ser på disse bildene. 

Vi besøkte den vakre byen Frigiliana.Vi var på fjelltur på Sierra Nevada, og shoppet i Granada. 

Etter to uker med mye reising og shopping var det tid for hjemreise. Sant skal sies at litt godt var det! Å bo oppå hverandre i flere uker kan ikke være bra for helsa. Da er det deilig å komme hjem til sitt egent rom, med sin egen dør som kan lukkes, og slik stenge verden litt ute. Mine små shoppingskatter fra turen delte jeg med dere her

Etter to uker på reis, dro vi på hyttetur til Halsnøy en liten uke. Petter og jeg og faren til Petter sin familie. Åh, avslapping i fint norsk sommervær. Jeg leste ut min favorittbok denne sommeren, mens en liten tåre trillet nedover kinnet mitt. 


Juli gikk også til kvalitetstid med min bestevenninne før militæret var klar for hennes ankomst. Vi spiste reker, brownies og sjokolade og hygget oss slik bare gode venninner kan. Jeg delte aktivt antrekksbilder denne måneden, og den blå toppen min fra Spania var blitt en klar favoritt. 

Jeg fikk meg også en ny favorittduft denne måneden. 


Etter at Nora sa "hadet", sa gode venner fra London "hallo". Jeg tilbrakte mye tid sammen med den flotte familien fra England. Vi var på hyttetur, middagsselskap og besøkte Bergen. Jeg så deler av Bergen jeg aldri har sett før. 

Juli bestod også av uker med jobbing på kafeen og gode frokoster i helgene. Juni ble avsluttet med opprydning og ommøblering av rom. 


Så kom august og jeg gledet meg så altfor mye til jentetur til Gdansk senere samme måned. Marie og jeg planlagte nesten alt til punkt og prikke - og det var noe vi fikk mye igjen for! 

Jeg fikk en liten ting for kjoler med skjorte hengende fra midjen og converse. 

Jeg delte en liten Nerja-guide med dere her.


Så pakket vi koffertene og tok turen til Polen og vakre Gdansk. Her koste vi oss som bare det i seks dager. 

En av dagene våre i Polen besøkte vi strandbyen Sopot. Her besøkte vi moloen og solte oss på stranden. 
Etter en formiddag med sol, drog vi for å spise. Deretter tittet vi rundt i Sopots gater og testet shoppingmulighetene. 
"Hjemme" i vakre Gdansk vandret vi rundt i gatene, var på byens sommermarked og besøkte Mariakirken. Der gikk vi opp en hel rekke trapper og kom til slutt opp til en utrolig fin utsikt over byen. 
En kveld, like før det ble mørkt bestemte vi oss for å ta Gdansk Eye. Et pariserhjul som er mindre enn den kjente London Eye, men går mye raskere. Da fikk vi se den fineste rosa himmelen og alt var bare veldig vakkert. 

Så var vi hjemme igjen fra Polens vakre perle. På den fine jenteturen vår ble det mer enn nok shopping og mine skatter fra Polen ble delt her

Jeg vandret rundt i mine nye favorittsko, og nesten ett hvert antrekk bestod av dem. 

Jeg ble ferdig med sommerens ommøblering av rommet. Siden den dagen i august har jeg ikke endre på noe. Det må være ny rekord. 

Jeg delte mine sommerfavoritter her. 

Etter en finfin jentetur til Gdansk laget jeg en liten Gdansk guide til dere her. For å besøke denne fine byen her - det anbefaler jeg på det sterkeste!

Så startet hverdagen igjen. Jeg startet å jobbe i barnehage, hvor jeg den dag i dag trives veldig godt. 


Den siste dagen i august ble feiret i bryllup til pappaen til Petter. Hvilken fantastisk dag! Vil tro vi alle gråt en liten skvett den dagen.. Åh. August var fin. 

 Så kom september og jeg fylte nitten år. Bursdagen ble feiret på restaurant med familien og på kvelden fikk jeg overraskelsebesøk av to gode venninner. 
Jeg feiret bursdagen min med fine venninner, party og dans. 


Jeg pyntet meg for å dra i familieselskap. 

Søndagene ble brukt til å spise opp kakerester fra helgens bursdagsfeiringer, og lese moteblad etter moteblad. 

Ettersom kjæresten spilte dette halvåret håndball i Haugesund, var jeg i ny og ned med han ned dit. Da dro jeg på shopping i Haugesund by, mens han trente. Igrunn en veldig grei løsning for meg. 

Til bursdagen min fikk jeg blant annet denne fine pulsklokken av kjæresten min. Siden den dagen jeg fikk den har jeg den alltid på håndleddet. Å trene med denne på hånden er en lek. Klokken gir så mye motivasjon!


Jeg fikk også mye annet gøy til bursdagen. Deriblant en mummikopp som har blitt en skikkelig favoritt.Den siste dagen i september ble jeg syk og måtte dra hjem fra jobb. Jeg kurerte forkjølelsen med is, og dagen etterpå var formen mye bedre!

Den tiende måneden stod for tur. 

Jeg skaffet meg en stygg kul bomberjakke med leoparder på. 


Jeg var en smule kreativ og sydde om en gammel kjole til et skjørt. Det ble testet ut sammen med den stygg-kule bomberjakken. 

Denne måneden fikk jeg meg en ny løpevenn. Oktober ba på en rekke joggeturer og mange timer på treningssenteret. Motivasjonen var på topp!Jeg støttet rosa sløyfe-aksjonen og gikk med en rosa sløyfe i oktober. 

Årets siste jordbær ble spist, og jeg fikk sansen for mørk sjokolade. Jeg postet mange antrekk. 


Mine sorte og hvite Nike Air Max Thea ble en del av samlingen og ble høstens favorittsko. 
Oktober var også måneden der min gamle iphone 4 ble erstattet med en fin og blank iphone 5s.

Vi feiret familieselskap til søskenbarna mine på Fitjar. Jeg testet ut en iskald favoritt, nemlig frosne druer - nam!


Så stod november for tur. Den tredje dagen i november hadde kjæresten mi, Petter, og jeg vært offisielt sammen i et halvt år. Jeg postet et lite innlegg om det her

Den samme dagen ble jeg overrasket med noen utrolig fine røde roser. iik ♥

Måneden gikk til ofte til raske, men sunne middager, før det bar på trening med Helle. Jeg postet flere antrekk med den nye kåpen min, som jeg har blitt så veldig glad i. 


En lørdag i november feiret vi Halloween med utgang og kostymer. Vi hadde det såå gøy! Jeg var superwoman, mens Nora var militær.Jeg delte mine høstfavoritter her


Søndagene gikk til magasinlesing og testing av nye sjokolader.Mens dårlige hårdager ble reddet av lue. 

Den koseligste måneden i året hadde ankommet. Jeg hadde min siste eksamen på videregående og ventetiden var offisielt i gang. Med pakkekalender og adventsstake telte vi ned til den tjuefjerde dagen i måneden. 


Jeg kranglet med mørketiden og fikk som regle bare blogget i helgene. Huff, tøffe tider.


Desember gikk også til gaveinnkjøp, gaveinnpakning og forberedelser til jul


Ett antrekk fra desember.

Jeg delte min oppskrift på mine pikekyss. Perfekt å gi bort og kose seg med hele året. Her finner du oppskriften. 

Vi laget pepperkaker. 

Så ble jeg syk med bihulebetennelse, noe som jeg var hele julen gjennom. Sjokolade, Astrid Smeplass og serier fikk meg gjennom kjedelige timer i sengen.

Jeg delte mine julegavepyntetips her. 


Så kom julaften. Jeg kledde meg i glitter og rødt, spiste god mat og knasket paracet. Jeg fikk så mye fint. Utrolig takknemlig for alt. Så var det romjul. Jeg slappet av hele tiden og krysset fingrene for at formen skulle være litt bedre neste dag. 

Vi var i familieselskap nesten hver eneste dag, og anledningen til å pynte seg kom. 

Jeg laget meg ett lite juletre. Så kom den siste dagen i året. Jeg skrev ned mine nyttårsforsetter og krysset mine fingrer for et fint nytt år. 2014 startet en smule dårlig. Jeg hadde det verken bra eller dårlig. Jeg var mye syk og det var lite som gav meg den lille ekstra gnisten. Hverdagen var et sted jeg helst kunne tenkt meg å ta en pause fra. Ukene gikk, jeg reiste, trente og tilbrakte tid med de som gav meg glede. Ting ble bedre. Så møtte jeg Petter, min bestevenn og kjæreste. Han forandret livet mitt og jeg har siden den dagen jeg møtte han hatt det så mye bedre. Det har selvfølgelig vært tunge tider, men med noen å lene seg på blir de tunge tidene så mye letter å gå gjennom. 2014 har vært så fint. Jeg håper 2015 blir enda finere. 

page 1 of 365

  Dato: 01.01.2015 Klokken: 13:13 Kommentarer: 5

Godt nyttår kjære lesere! Håper dere hadde en fin kveld i går. For min del ble den ganske rolig. Ettersom jeg har hatt bihulebetennelse og vært mye syk i julen valgte jeg å ta en rolig utgang med lite drikke. Noe jeg er takknemlig for i dag. Vi dro hjem ikke så altfor sent også, så nå er jeg uthvilt og klar til en ny dag og begynnelsen på ett nytt år. 2014 er forbi. Et helt fantastisk år som jeg helst ikke vil gi slipp på ennå. Jeg krysser fingrene for at 2015 blir like så fint. 

Nå har jeg hoppet i den fine pyjamasen jeg fikk til jul, mens jeg nyter en kopp caffe latte. Fin start på dagen det. 


Coffe o'clock - en fin start på den nye året.

Nå får jeg se til å vekke sovedyret av en kjæreste jeg har, slik at vi får i oss litt mat.  Ønsker dere en fin første januar. Stor klem ♥