januar 2014 (kajasagenes)

min januar

  Dato: 31.01.2014 Klokken: 14:16 Kommentarer: 3


 

outfit from another day

  Dato: 30.01.2014 Klokken: 14:45 Kommentarer: 8

veske - kappahl / skjerf - hm / bukse - pull & bear / jakke - hm / bluse - forever 21 

Hva synes du?

fav 2013

  Dato: 28.01.2014 Klokken: 14:49 Kommentarer: 13

Har sett at andre blogger har postet sine favorittantrekk fra året som gikk på sine blogger, og nå tenkte jeg å gjøre det samme. Her er mine "favoritter" fra fjoråret:

Hva synes du?

new fluffy jacket

  Dato: 27.01.2014 Klokken: 15:44 Kommentarer: 8

hm / 349,-

Forje uke gikk jeg til innkjøp av denne fine jakken. Har den samme i beige (som du kan se her). Den er så deilig å ha på seg og piffer lett opp ett antrekk. Så fin og enkel. Funker både til hverdag og fest!

Hva synes du?

søndagskos

  Dato: 26.01.2014 Klokken: 20:49 Kommentarer: 10
Nam, se hva jeg laget meg i dag. Frukt og bær dekket av sjokolade. Supergodt, litt sunt og litt usunt. Slik det skal være på en søndag det. I dag har jeg sovet lenge, ryddet og arbeidet litt med skole. Nå skal jeg kure håret og gjøre meg klar til ny uke med sunne gode matvarer. Gleder meg allerede, (på samme måte som jeg gleder meg til godis på fredagen). Håper dere har hatt en fin helg. 

Hva har du gjort i dag?

yesterdays

  Dato: 26.01.2014 Klokken: 15:08 Kommentarer: 5

topp - kappahl / smykke - bikbok / skjørt - ebay (make her) / neglelakker - isadora og hm 

Hva synes du?

sequin silver skirt

  Dato: 25.01.2014 Klokken: 18:33 Kommentarer: 16
Fant dette fine skjørtet på ebay en fin novemberdag. Rett før jul dukket det opp i postkassen min. God jul til Kaja fra Kaja. Det er i hovudgrunn sort, med sølvtråder i. I sølvtrådene er det paljetter. Tror ikke jeg betalte mer enn 50 kroner for det. Det eneste negative med det er at det er veldig kort. Men men man kan helt fint bruke det! Og det skal jeg i kveld i bursdag til fineste Karina. Nå må jeg nesten få på meg finstasen og forte meg litt. Håper dere får en fiin lørdagskveld. Kos dere!

Hva synes du?

oh happy friday

  Dato: 24.01.2014 Klokken: 20:08 Kommentarer: 9

Hei og god fredag alle! Endelig helg. Nyt den så lenge den varer, for før man vet ordet av det er det mandag og tilbake på skolebanken eller i jobb. Min helg er lastet med jobbing, bursdagfeiring og skolearbeid. Satser på å få meg ut på en liten joggetur på søndagsmorgen. Jeg er jo superfan av å sove lenge, så der har jeg laget med et lite dilemma. Neida, må komme meg opp det skal jeg klare! 

I dag har vært en fin dag så langt. Kun to timer på skolen, noen timer jobbing etterfulgt av en økt på sporttreff. Deilig. Nå får jeg straks besøk så denne dagen blir en finfin dag. Slenger med noen bilder fra denne uka. 


Håper dere får en super fredagskveld og god helg til alle ♥

kyllingciabatta

  Dato: 23.01.2014 Klokken: 14:11 Kommentarer: 9

Hei, og god torsdag alle! Favorittdagen min når det kommer til skole. Slutter klokken tolv hver torsdag, og det er like deilig hver gang. Da jeg kom hjem startet jeg å lage en god lunch/middag. Tenkte jeg skulle dele den med dere her. To middagsinnlegg på en uke, må virkelig si mat har gått i hodet på meg, haha. Men vi snakker sunn mat så det gjør ikke noe. På bunnen legger jeg tzatzikidressing og / eller pesto. Denne gangen ble det kun dressing. Både topp og bunnen blir dekket med dressing / pesto. 

Deretter salatblad. Jeg brukte hjertesalat, men det er smak og behag hva man velger å bruke her. 

Så kommer kyllingen. Vil du ha enda mer mat på ciabattaen din, vil jeg anbefale å steke baconstrimler og legge oppå. 

Til slutt pynter du med det du måtte like av grønnsaker. Jeg brukte agurk, men vet at paprika funker også kjempefint. 

Sammen med et glass sitronvann har du en supergod middag eller en litt tyngre lunch. Ha en fin dag videre!

interiören i min dröm rymden

  Dato: 20.01.2014 Klokken: 14:52 Kommentarer: 12

sequin cross printed

  Dato: 16.01.2014 Klokken: 14:55 Kommentarer: 8


Noen av dere følger kanskje en jente med navnet rubilove på instagram? Vel, det gjør iallefall jeg, og det var på hennes profil jeg såg denne shortsen først. Etter å ha skjekket nettbutikken hennes, lunavintage, uten hell var jeg i ferd med å gi opp jakten på shortsen som er like fin som et veldig fint skjørt. Helt til en take slo meg at jeg kunne alltids skjekke ebay. Ebay er sjeldent en dum ting (så lenge du ikke er ute etter å spare penger da). Og se hva jeg fant og til en såå billig penge. Den fineste shortsen av dem alle. Du kan finne en make til den jeg har, her. 

Hva synes du?

another day in bed

  Dato: 15.01.2014 Klokken: 19:40 Kommentarer: 7Ukens fjerde kopp med kakao har funnet sin vei ned i halsen på meg. Selv om smakløkene ikke er helt på plass, merker jeg den er ganske så god. Dagen i dag er blitt tilbrakt i senga. Merker at influensaen er på vei til å gå over, og det er såå deilig. Jeg er så klar for å stå opp tidelig, sitt rett opp og ned på skolen og gå en tur i kuldeværet. Til vanlig ville det ikke gitt mening at jeg hadde sett frem til å stå opp tidelig og være tilbake på skolen, men etter en uke med sykdom, mangel på sosialt samvær og null-niks-nada på agendaen, blir man en smule rastløs. Nå håper jeg virkelig at dette er min siste sykedag, for jeg er drittlei.. Haha. Nå tror jeg at jeg skal starte å øve norsk. Kommer jeg meg på skolen i morgen har jeg nemmelig en norskprøve som venter på meg. Wiho! Håper dagen deres er fin!

Hva gjør du i dag?

three outfits

  Dato: 14.01.2014 Klokken: 15:56 Kommentarer: 17

Hva synes du?

pancakes and hot chocolate

  Dato: 13.01.2014 Klokken: 12:55 Kommentarer: 9

Hvordan ser din mandag ut?

 

day five

  Dato: 12.01.2014 Klokken: 21:49 Kommentarer: 6


Søndag, min femte dag som jeg har tilbrakt på sofaen denne uka. How I met your mother og drøssevis av mat er igrunn det som får meg gjennom dagen. Dagens lyspunkt ble denne koppen med sjokoladeis.Kroppen er varm og kald, tung og vond hele tiden. Hodet banker, halsen er sår og feberen går opp og ned hele tida. Trodde først jeg bare var forkjølet, men ikke nå lengre etter fem dager med ingen forbedring. Nå tror jeg at kroppen har blitt rammet av en eller annen form for influensa. Det eneste som hjelper da er å slappe av, og for å være ærlig så er jeg utrolig lei av å slappe av nå. I morgen tror jeg at jeg må ta meg en tur til legen. For kjenner jeg meg selv rett ligger jeg i den samme kroken i morgen også.. 

Håper dere har det fint! 

q/a

  Dato: 11.01.2014 Klokken: 15:18 Kommentarer: 3

Kan du legge ut link til shortsen? HER. Dette er ikke den samme selgeren som jeg kjøpte min av, men det er den samme shortsen :-) 

Hvordan er det å gå med slike ringer? er det ikke litt "plagsomt"? Man får ikke et helt fast grep, dersom man kan si det sånn. Det er en vanesak, etter fem minutter tenker ikke jeg over det lengre :D

What camera are you using? I use a canon eos 1000d with a 50 mm f/ 1.8 lens :-)

Hei, jeg har også sånne Dr. Martens sko, men de er så vonde på, og jeg lurer på om du sliter med det samme? Og om du har slete med det lurer jeg på hvordan det sluttet å gjøre vondt? Hei! Det er mine også! Utrolig stive og harde.. Veldig dumt, men etterhvert som jeg har brukt dem mer og mer blir de bare bedre og bedre. Jeg fikk først gnagsår på begge bena. Skoene hadde en gnagsårgaranti, for å si det slik. Utrolig irriterende, siden skoene er såpass fine. Så jeg bruker alltid plaster på helene når jeg bruker dem. Jeg har også på med tjukke sokker som gjør at skoene ikke gnager direkte på foten, visst du skjønner? Slik som jeg sa, de blir mykere etterhvert som du bruker dem mer. En venninne av meg har hatt sine i ett år og nå er dem supergode å gå i. Det handler igrunn berre om å gå dem inn. Så fortvil ikke, lid litt for skjønnheten og vips så er de blitt dine favorittsko. :)Hvordan får du så ren hud? Tusen takk for det! Ren og ren, jeg har mine dårlige perioder jeg også. Jeg gjør mitt beste for å sjule mine urenheter med sminke. Ellers prøver jeg å være flink til å skrubbe ansiktet og jeg fjerner alltid sminken før jeg legger meg om kvelden. Hver morgen og kveld vasker jeg ansiktet og tilfører så fuktighet. Uansett, alle ansikter er ulike. Noen produkter og tips fungerer for noen mens ikke for andre. Det beste å gjøre er vel å finne ut hva som fungerer for deg. Sliter du med veldig uren hud, vil jeg anbefale deg om å snakke med legen din. Og husk alltid at når man er ung er det som regel verst :)

Hvilket kamera har du, hvilke innstillinger bruker du og hvordan redigerer du bildene? Jeg har et canon eos 1000d med en 50 mm 1.8 linse til. Når jeg tar bilder bruker jeg som regel manuelle instillinger. Av og til bruker jeg "ikke blits"-funksjonen. Bilderedigering er det viktigeste for å få fine bilder! Å redigere bildene gjør så mye med bildet. Jeg endrer lysstyrke og kontrast i gimp. Det kan lastest ned gratis og jeg vil anbefale deg i å gjøre det :)

Jeg vurderer å bytte ut foundation med bb-cream, vil du anbefale den du bruker? Kunne du kanskje skrevet et innlegg om den hvis det er mulig? Min mening: bb-cream fungerer som en tynn foundation. Den dekker over det meste og gjevner ut huden. Sliter du med uren hud er kanskje ikke bb-cream den beste løsningen ettersom den er såpass tynn. Det er l

Noe annet dere lurer på?

gold rings

  Dato: 10.01.2014 Klokken: 16:34 Kommentarer: 13HM // 49,-

Hva synes du?

tilbake til hverdagen

  Dato: 08.01.2014 Klokken: 21:34 Kommentarer: 11

Hei, kanskje på tide å poste noe her inne nå, ettersom det har vært noen dager fravær. Siden sist har jeg startet på skolen igjen. Det var tung som vanlig, og det å få nok søvn er blitt ett verdensproblem. Selv om hverdagen består av mye skole og stress, er det alltid deilig å komme tilbake i rutiner igjen. Dette året skal være preget av en sunn hverdag med mye fokus på skolearbeid, nok søvn og trening. Merker jeg har det mye bedre med meg selv når jeg får i meg den rette maten og muskler og ben får arbeidet litt. Det er ingenting som slår sjokolade og brownies, så det skal overhode ikke legges på hylla, men heller bli en del av kosen i helga. Dessuten så finnes det utrolig mye god og sunn mat, så det å spise sunt skal ikke være et problem for noen. Dagens bli frisk-lunch. Har helt fått dilla på sitronvatn, nam så godt. 

I dag dro jeg tidlig hjem fra skolen ettersom jeg ikke følte meg så vel. Siden da har jeg ligget langstrakt på sofaen med feber, et dunkende hode og en sår hals. Jeg, som mange andre, er blitt rammet av den irriterende vinter-forkjølelsen. Love it... Håper deres onsdag er hakket bedre enn min! :D

Hva gjør du i dag?

prettyy

  Dato: 06.01.2014 Klokken: 16:06 Kommentarer: 9


<3 <3 <3 

mitt 2013

  Dato: 03.01.2014 Klokken: 15:52 Kommentarer: 6


Januar startet slik desember sluttet. Mye kaker, god mat, og familietid. Min favoritt brownies ble laget x antall ganger denne måneden. 

Det var fint vintervær og jeg fikk min obsession for lange cardigans. 

Den 16.januar hadde Nora halvtårs dag og jeg overrasket hun med kake og ballonger (for noen er halvtårsdag viktigere enn for andre).

Lørdagsmorningene var høyt elsket og ble den optimale kosestund-tiden. Kakaofrokost var blitt en favoritt. 


Februar startet på hytta sammen med Nora og mamma. Skikkelig jentetur med film, brownies, skitur og etterpå en forkjølelse fra hele turen.. 

Forkjølelsen førte til feber og jeg tilbrakte en uke på rommet under dyna sammen med x antall kopper is. Er det noe jeg har lært så er det at is alltid helbreder. 

Vinterværet forble det samme. Kaldt, litt snø, men ikke skikkelig snøvær. Min kjærlighet for peplumtopper vokste da dette ble en stor "hit" i de fleste butikker. Den fjortende februar, også kjent som valentines day, tilbrakte jeg med min kjære Astrid. Vi laget pannekaker og pyntet med roser og telys, og feiret kjærligheten. Jeg var i bursdag til Maria, og ble kjent med noen fine jenter der. Veldig koselig!

Måneden avsluttet med at det ble vinterferie og jeg pakket til London. Dere må tro hvor mye jeg gledet meg!Mars startet perfekt. Jeg ble med Nora sin mor og søster til London for å besøke et vennepar de har der. Det venneparet må være noen av de fineste menneskene jeg har møtt. Så mye kjærlighet å finne, ååh. Utenom et fantastisk vertskap så er det jo det å reise til London fantastisk i seg selv. Cafeene, stemningen, butikkene, shoppingen (!!) og en by proppet med mennesker som kaller deg "darling" før du i det heletatt har fått blikkontakt med dem. Love it!
Som førstegangsreisende til London, visste jeg helt klart at her måtte jeg tilbake. 


Det var jo også veldig kjekt å komme hjem til en koffert med nye klær og sko, og ikke minst den engelske sjokoladen CRUNCHIE!! <3<3

Ellers i mars feiret jeg bestemors bursdag. 

Jeg tror jeg var oppriktig fornøyd hele måneden :-)Mars sluttet med påskeferie på hytta sammen med godt selskap og god mat. 

               

April startet der mars sluttet, på hytta sammen med familie og venner for å feire påske. 

Min snille søster og kjæreste kom hjem fra London med myeee fint til meg. Hun vet hvordan hun skal glede lillesøstera si, haha. 

Jeg laget meg meg mye god mat, bla. en supergod kyllingsalat. 

Jeg viste frem mine nye ebay retro solbriller.

Været begynte å bli varmere og lette jakker ble erstatningen for varme vinterjakker. 

Jeg kjøpte meg en hvit kjole. Fra HM divided, selvfølgelig. 

Vi hadde fagdag fri og Nora og jeg laget gode gulrotmuffins. 

Jeg drømte om sommeren og planlagte antrekk som skulle bli brukt. 

Jeg mottok mitt favorittdeksel i posten. Og det var klart for mai måned. 

    

Mai måned startet for min del med konfirmasjon til mitt fine søskenbarn Kari. Der fikk vi nydelig mat og så gode kaker. Lokalet de hadde leigd var også såå fint. 
Like etter var det lillebroren min, Torjus, som skulle konfirmeres. Mye god mat stod på planen også denne dagen. Mai gikk til å tilbringe mye tid med familien, noe som er veldig koselig. Vi var på besøk på hytta til tanta og onkelen min sammen med de andre søskenbarna våres opptil flere ganger. 

Jeg delte oppskrift på Noras gode gulrotkake med dere her. 
Noras lillesøster, Frida, fyllte 14 år og vi feiret med kaker og god mat. 

Jeg fikk min fine flower mesh genser i posten. 


Buksen ble erstattet med shorts, vi feiret Maries bursdag og jeg hadde matteeksamen. 


Mai sluttet med fint vær, en Bergenstur med mamma og Nora og vi fikk igrunn "sommerferie".

I juni tok jeg til vet og delte noen visdomsord. Her kan du finne det innlegget. 

Den syvende juni fyllte fine Astrid 18 år. Vi dro på hyttetur for å feire henne og hadde det utrolig moro. 

Siden vi hadde "sommerferie" dro Nora og jeg på spontantur til London. Åå så gøy vi hadde det! Der tok den fineste familien i mot oss med opne armer og behandlet oss som prinsesser. Skikkelig engelsk frokost med bacon og pølse (ikke egg - det liker vi ikke) møtte oss hver dag. Shopping i Londons gater og mange handleposer ble med oss hjem. 

Et par, veldig mange, blomsterkranser ble kjøpt og tatt med hjem. 

En fin bikini fra vs, var også noe av det som fikk bli med meg hjem. Londonturen var den perfekte starten på sommerferien for oss begge. 

Da vi kom hjem igjen, bar det rett i 18 årsdag til Synnøve. 

St. Hans ble feiret sammen med gode venninner i uthuset hos Marie. 

Nora og jeg hadde x antall pizzadate'er før hun dro til Hellas. Juni ble avsluttet med Stordfest og sommerkos. 


Juli bestod av latmannsliv. Jeg hadde sommerferie og tilbrakte dagene mine i senga med serie etter serie. En dag tok jeg også meg en tur på biblioteket, så litt boklesing ble det også. 

Mellom alle seriene og savnet etter bestevenninna i syden, tok jeg ut bilder og laget meg en inspirasjonsvegg på døra på klesskapet mitt. 


En dag mottok jeg postkort fra Hellas, jeg laget brownies og koste meg med rosa brus. Ikke lenge senere kom brevsenderen inn døra hjemme og "festivallivet" ventet på oss. 
Juli bestod av Tysnesfest på Tysnes. Så gøy! Kjekke konserter, fint vær og fine mennesker. 


Nora og jeg var på flere sykkelturer og sommerens beste jordbær ble spist. Sola skinte og "festival-stilen" ble prøvd ut. 
Den 16. juli ble Nora atten år og jeg hadde laget rebus til hun. Den bestod av utkledningsklær, skattekart og en rekke ballonger. Jeg håper og tror hun ble glad. Senere på dagen dro vi ut på hytta hennes for å feire hun med kaker og kos. 

De siste dagene før min utlandsreise denne sommeren, brukte jeg ute i sola sammen med mine kjære serier, på stranda og på kafebesøk med fine venner. 
Den 26.juli drog familien, Mathias (søsteren min sin kjæreste) og bestemor til Spania. Først gikk turen til Malaga hvor vi var på shopping og fine restaurantbesøk. Da vi senere dro til Nerja, hvor vi skulle tilbringe ferien vår, ble jeg syk. Mine fire første dager i syden tilbrakte jeg hjemme i leiligheten i senga. 
Da jeg omsider ble frisk, kunne også jeg nyte oppholdet i Spania. 


August startet ganske bra. Syden, varme og familiekos. 
En dag besøkte vi den fine fjellbyen Frigiliana. Hit prøver vi å reise til hvert år vi er i Nerja. Byen er såå koselig og man kan gå i evigheter oppover i gatene. 

Noen dager laget vi til og med vaffler til frokost. Nam, hverdagsglede. 

 Jeg var veldig flink til å ta antrekks bilder. Så klapp på skuldera for det. 


En dag dro vi på badeland litt utenfor Malaga. 

De andre dagene tilbrakte vi i bikini og badetøy på stranden. Varmen, vannet og all lek og moro vi fant på der er nok det jeg savner mest med syden. 


Kveldene ble tilbrakt i byen med god god mat og for å toppe en toppers sydendag, avsluttet vi alltid med is. Mmmm

Den tiende august var vi tilbake på norsk jord. Der var temperaturen litt kaldere, sola litt mindre skinnende og isen ikke like god. Men det finnes jo en hel liste over ting å glede seg over her hjemme. Trenger jeg i det hele å nevne sin egen seng og vannet i spingen? Borte bra, hjemme best - slik vil det alltid være!

Etter å ha kommet hjem fra varmen hadde jeg min første dag i jobb på cafeen jeg nå arbeider på. Like etter dro jeg på hyttetur med mine favorittjenter, Nora og Marie. Vi laget nyydelig mat, var på båtturer, badet og hadde filmkos til langt på natt. 


En kveld var det såå fint lys på himmelen (jeg har en ting for slikt). Et fint bevis på at sommer i Norge er ikke så allerverst det heller.

I august gikk jeg også til innkjøp av en gullkjole. Ikke gull-gull but you know what I mean. Betalte hele femti kroner for denne skatten. 

I slutten av ferien feiret Nora bursdagen sin. Et mer gjennomført selskap skal man lete lenge etter. Så fint pyntet, så god mat og så fint selskap å feire bursdagen sin med. 


Dagen etter hadde Nora og jeg tidenes resteselskap, nammis. 

I august testet jeg også ut hjemmelaget frozen youghurt. Den smakte litt vel mye yoghurt.. haha. Vel, toppingen var god da. :)))


Jeg startet også mine sunne måltider. Klarte vertfall å holde meg borte fra sukker og søtt i ukedagene, noe som jeg aldri har vært spesielt flink til før. Så bar det tilbake til skolebenken og været begynte å bli en smule kaldere.

Vi feriet Marthas attenårsdag, og en anledning for å ta på seg finstasen bød seg. Slikt takker man sjeldent nei til. 


De siste varme dagene av sommeren tilbrakte jeg sammen med min beste venninne, et maxiskjørt og noen kakestykker brownies. 


August avsluttet på hytta til Nora. Kvalitetstid med hun er alltid like fint. 


I september mottok jeg almanakken min fra personligalmanakk. Uten den i en hektisk skolehverdag hadde jeg aldri overlevd. 


Mine antrekk bestod av lette jakker. 

Jeg fant mammas kule retro veske fra en gang lenge siden, and i love it. 


Jeg delte et lite hårtips med dere (her).Den tiende september fylte jeg atten år!! Jeg hadde den mest supre dagen jeg kunne tenkt meg. Da jeg hastet meg ut døra for å rekke skolen denne dagen (som jeg alltid gjør) ble jeg møtt med to syngende venninner som hadde med kake og ballonger til meg. På skolen ble jeg møtt med gratulasjoner og gode klemmer. Dagen fortsatte med middag med familien før jeg ble ført inn i en bil med bind forran øynene og overrasket nok en gang av mine gode venninner. Husker jeg inntok senga med et smil om munnen den kvelden. 

September var for det meste en glad-måned. 
En lørdag i midten av september feiret jeg bursdag sammen med gode venner og venninner. Og jeg fikk såå mye fint!
Mine sunnhetsdager fortsatte og havrepannekaker og smoothie var blitt en favoritt. 

Jeg delte min oppskrift på (verdens beste) brownies her. Lørdagskveldene gikk til partying og fine jentekvelder som endte med soving på sofaen til klokken var morgen. 


Tilbake til skole betyr også tilbake til prøveøving. Min første øving til prøve var støttet av brownies og jordgubbar (verdens 2. beste godteri, tett i tet med nonstop på 1.plass). 


September ble avsluttet med en liten tur på "byen" sammen med fine venninner. 

Oktober startet med høstferie. Den gikk til dekorasjon av rommet. 

Muffinsbaking. 

Kanelbollespising og bladlesing. 

Og en liten shoppingtur. 


Jeg testet ut mine litt småstygge men såå kule sko jeg hadde fått til bursdagen. 


Det var blitt skikkelig høst. Overalt rundt oss var det blader som falt ned fra trærna sine. 
Jeg mottok to kjoler fra Nelly. Den ene likte jeg veldig godt, mens den andre var dessverre for stor..

Gull og rosa var blitt en ny favoritt. 
Vi feiret familiebursdag på Fitjar og mine favoritt heels fikk bli med på feiringa. 


I november fikk jeg meg noen nye kjoler.

Vi hadde halloweenkro med russen. Jeg var snehvit og Mette (på bildet) gikk av med prisen "best kostyme" som blodig nonne. 

Uken etter ble jeg syk og mine fine venninne Nora kom med gode boller på døra. 


Månedens antrekk bestod av grått og sort, sjal og strømper. 

Jeg hadde en dårlig periode hvor jeg egentlig bare ville rømme til Bora Bora. Men noen ganger må man berre komme over dumme og vonde ting som skjer. Life has its ups and downs, i guess.. 


Jeg fikk mine fine sko fra min favoritt doktor! 

På ebay fant jeg noen fine snøballer med lys i. Kun fem dager etter var de å finne i min postkasse. Nå skulle julestemningen tvinges inn!!
Desember startet med julegaveshopping og julegaveinnpakking. Jeg hadde mer enn nok å gjøre på skolen og bloggen ble, som i november, lite prioritert. 


Jeg viste dere hva dere finner i sminkemappa mi, her. 

En fluffy sauvest tok del i min garderobe. 

Vi fikk etterhvert juleferie og det var såå deilig. Julen og julekosen kom, men julestemingen forble. Kanskje man er blitt for gamle for slikt ? Jeg feiret min jul rolig og fredelig. Veldig deilig igrunn. 


Jeg delte min christmas look her. Romjulen bestod av kaker, kaker, mat, mer kake, enda litt mat og for å toppe det hele mer kake.

Jeg fikk også prøvd ut min nye shorts, som jeg fikk i julegave fra min bestemor. 

Utrolig å tenke på at vi nå er i 2014. Hjernen min tror vi enda er i 2010 den.. Nyttårsafta ble feiret med pinnekjøtt og juleskinke hjemme hos oss sammen med Nora sin familie. Etter desserten dro vi videre til Eirik for å feire det nye året hos han sammen med gode venner. Jeg gikk på en liten smell, og dro med det tidelig hjem. Starten på 2014 kunne forsåvidt vært veldig mye bedre, men jag håper og tror det blir en fint år fordet. 2013 har vært en år der jeg har lært mye. Jeg har igrunn hatt et fint år, med mange gode minner. Mot slutten av året skjedde det litt mye dumt på en gang. Men det er slike ting man må reise seg fra, og legge bort, for å kunne gå inn i ett nytt år med blanke ark. Jeg ser veldig fram til å begynne litt på nytt, og jeg håper og tror dette året blir bra!

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!  

min desember

  Dato: 02.01.2014 Klokken: 14:36 Kommentarer: 4
Noen du likte?

the last christmas pics

  Dato: 01.01.2014 Klokken: 18:22 Kommentarer: 5Denne jules siste julebilder. Julen har noe magisk over seg. Familien samles og god mat nytes. Når jeg nå tenker over det kunne jeg ønske vi kunne ta en repeat av hele julen på nytt igjen. Tenk å starte med først feriedag i morgen, det hadde vært noe det. Mot slutten av ferier merker jeg hvor mye jeg angrer på at jeg ikke har satt mer pris på ferien mens jeg hadde den. Noen andre som kjenner seg igjen? Jaja, to skoledager så helg igjen, jeg skal vel igrunn ikke klage. Håper deres jul har vært fylt med gode venner, mat og familie og ikke minst julestemning. 

Hvordan har din jul vært?