(kajasagenes)

tuesday dreaming

  Dato: 11.10.2016 Klokken: 17:50 Kommentarer: 3
Lyse farger med touch av sort, tre materiale og grønne planter. 

Jeg drømmer om en lys leilighet med store rom, god takhøyde og en liten balkong. Det hadde vært noe det! Vel, det er jo lov å drømme. Nå er jeg nett kommet hjem fra dagens skole og en svett treningsøkt på treningssenteret. Det kjennes godt! I kveld drar Petter hjem på høstferie, mens jeg blir igjen i Bergen grunnet skole og innleveringsfrister på en rekke oppgaver som nærmer seg. Heldigvis blir jeg ikke alene i leiligheten så alt for lenge, for i morgen kveld kommer min gode venninne Nora. Vi har planlagt koselige lesedater, fjelltur og nye kos. Det skal bli godt å få ett lite avbrekk fra lesingen og tilbringe tid med en av mine nærmeste venninner. Ønsker dere en fin kveld videre! 

happy monday inspiration

  Dato: 13.06.2016 Klokken: 22:15 Kommentarer: 3


some outfit inspiration for this new week 

God mandagskveld til dere alle. Jeg er i fin form igjen etter helgens sykdom, og det kjennes så godt. Litt snufsen er jeg, men alt i alt virker det som forkjølelsesvirusene kun var på kortvisitt - noe jeg er så glad for. Det er en ny uke og jeg har nett lagt bak meg en rolig beinøkt. Nå sitter jeg å nyter en fruktskål med mye godt i, mens adrenalinet pumper i kroppen. Straks venter en god dusj før hodet treffer puta. Men før den tid vil jeg gjerne dele noen inspirerende antrekk med dere på mandagskvelden. Litt inspirasjon i klesveien til en ny uke! 

Nyt mandagskvelden, vi snakkes!

sunday mood board

  Dato: 03.04.2016 Klokken: 13:44 Kommentarer: 3

God søndag kjære dere! Jeg er vel ikke den eneste som har tilbrakt morgenen min i sengen scrollende på mobilen. På søndager tar jeg meg alltid ekstra god tid til å besøke favoritt bloggerne, weheartit og pintrest. Sistnevnte er blitt en stor favoritt og en skikkelig tidsstjeler. Så mye inspirasjon å fylle morgenen med at jeg blir liggende og scrolle og scrolle til klokken er passert tolv. La oss håpe jeg ikke er den eneste. Her en noen av mine nyeste favoritter på pintrest; 

What sundays are for; laying in bed scrolling and dreaming 
 

Klikk på bildet for å se hvor de ulike bildene er hentet, og følg meg gjerne på pintrest under navnet kajasagenes. Jeg er nokså newbee på pintrest og ønsker meg gjerne noen nye inspirerende kontoer å følge. Let me know yours! 

Vi reiste tilbake til Bergen på torsdag og siden den tid er jeg fult i gang med både trening, skole og et kosthold som ikke bare inneholde kakao, påskegodis og boller. Det kjennes godt - rutiner er gull verdt. I dag står en styrkeøkt på planen etterfulgt av grove pannekaker med blåbærsyltetøy og bacon til middag. Denne søndagen lover bra. Ha en super søndag kjære lesere, og tusen takk for at dere klikker dere inn hit. Klem ♥

i det kreative hjørnet

  Dato: 13.05.2015 Klokken: 20:19 Kommentarer: 2

God onsdag alle! Denne ettermiddagen har jeg jobbet i det kreative hjørnet. Noe jeg er så altfor dårlig til å gjøre. Før i "gamledager" brukte jeg titalls timer ukentlig på scrapping. Jeg laget kort, bøker og mye dill og dall. Og jeg elsket det. Kjærligheten for scrapbooking har sakte men sikkert dødd ut, og kreativiteten min har gjort det samme. Litt dumt å tenke på ettersom det er en så fin egenskap, det å være kreativ. Nok om det. Jeg er vel ikke den eneste som mottar motemagasin i posten, med mye inspirerende innhold? Jeg har deriblant funnet min kjærlighet for de sunne oppskriftene det er å finne. Å teste ut nye oppskrifter er alltid like gøy. Jeg ender som regel alltid opp med å ha funnet meg en ny favorittoppskrift der og da. Disse oppskriftene har i lang tid nå blitt lagret på mobilen. Nok så rotete og uoversiktlig. Det var derfor jeg bestemte meg for å lage meg en bok hvor jeg kunne samle alle oppskriftene på en plass, som er lett å ta fram. 

Litt klipp og lim og voilà - du har fått deg selv en ny oppskriftsbok!
Dette har jeg altså brukt ettermiddagen min på. Jeg har samlet en del oppskrifter i boken nå, og flere skal det bli! Nå venter en tur på treningssenteret, før jeg tar laang-helg for fullt jeg også. Ha en fin onsdag videre :-)

tuesday dreaming

  Dato: 06.01.2015 Klokken: 19:46 Kommentarer: 4
Mens regnet dunker mot ruta og julen pakkes bort, sitter jeg å drømmer meg bort en smule. Det er på slike mørke og grå regnværsdager jeg kunne ønske livet var mer som på we heart it. Der inne er det jo så mye inspirasjon å finne, og jeg drømmer meg bort i flotte klær, god mat, gøyale opplevelser og vakre mennesker. Min egen lille drømmeboble. 

Bildene er hentet herfra. 

home made christmas tree

  Dato: 29.12.2014 Klokken: 14:56 Kommentarer: 4

Her en kveld fant jeg ut at jeg ville prøve å lage meg et lite hengende juletre. Har sett disse fine trærne på weheartit noen år nå. Jeg har lenge sagt at jeg vil lage meg et slikt til leiligheten min en gang i fremtiden. Hvorfor ikke prøve de ut allerede i år? Så jeg gav det et forsøk. 


Det du trenger for å lage et slikt tre er: pinner (neste gang skal jeg gå for bjørk ettersom det er finere), hvit tau, sag, julepynt og tynn ståltråd. 


Det første du gjør er å dele opp pinnene i ulike størrelser. Her kan du selv velge hvor stort juletre du vil lage. Neste gang ønsker jeg å lage et som er enda større, slik at jeg kan feste på julelys - det tror jeg hadde blitt fint. Deretter knytter du tauet og danner en trekant av pinnene. Jeg fant ut at det var bedre å feste julepynten på etterpå ved hjelp av en tynn ståltråd, istedenfor å bruke pyntens opphavlige trå. På toppen av treet valgte jeg å feste en kjeramikkstjerne. Her kan du igrunn pynte med hva du vil, en fin julekule, et reinsdyr - you choose! 

Hva synes du?

gift and wrapping ideas

  Dato: 22.12.2014 Klokken: 18:30 Kommentarer: 8

Jeg lovet jo tidligere i høst at jeg skulle komme med gavetips til mor, far, kjæreste og venninner. Vel, det løftet har gått helt i glemmeboksen i disse travle førjulstider. De fleste av oss er vel ferdige med julegavene nå også? Til gjengjeld tenkte jeg da å komme med et lite innlegg med smågaver man selv kan lage og gi bort sammen med en liten julehelsing til naboer og venner. Samt hvordan man kan sette sitt personlige preg på gavene som allerede er på vei under treet. 

Det finnes jo så utrolig mange godsaker vi koser oss litt ekstra med nå i julen. Kjeks, julekaker, sukkertøy og julebrød - for å nevne noen. Best av alt er det jo også når det er hjemmelaget. Så hvorfor ikke gi bort noen godbiter til de man er glad i?

♥ pikekyss - min absolutte bake-og-gi-bort-gaven i år. Og oppskriften, den har jeg delt her. Sprø utenpå, seige inni. Akkurat slik jeg liker dem best! 

♥ marshmellows - er det noe som hører julen til, så er det marshmellowas. Oppi kakaoen blir de bløte og smaker nydelig. Hjemmelaget marshmellows har jeg aldri prøvd meg på. Ikke vet jeg om det er mulig å lage heller. Men, på søstrene grene selger de disse søte små marshmellows'ene som smelter på tungen. Oppi en krukke med en sløyfe blir jo det hele litt hjemmelaget også.

♥ sunne knekkebrød - her i huset er det dette mamma har gått for til flere av naboene. Disse knekkebrødene er supersunne, og inneholder fiber og mange gode korntyper. Perfekt å servere til julefrokosten. 

Noe jeg ønsker å få laget denne julen er fløtekarameller og denne herlige daim-sjokoladen. Den så jo bare helt himmelsk ut - må prøves!

Å dille og dalle med gaver er noe jeg er god på. Jeg elsker å sitte time etter time kun for å få den ene gaven til å se ut nett slik jeg vil. Da man ser resultatet blir det som regel alltid verdt strevet. 

♥ cellofan - å pynte med cellofan tar seg alltid veldig godt ut. Det er utrolig enkel måte å pakke inn på, og sammen med en liten sløyfe, har du prikken over i'en på en fin gave. I år har jeg pakket inn mine lykter, juletrær og godteriskåler i cellofan. Fint og enkelt. 

♥ godterier - sjokoladekuler, karameller og drops gjør seg godt ut som gavepynt også. Slike hvite og røde julestokker er min favoritt nå i julen. 

♥ julekuler - og annen julepynt, trenger ikke bare å henge på juletreet, men er også fine under treet på gavene. 

♥ bilder - i år har jeg satset på å gi bort personlige gaver. Hva er vel mer personlig enn bilder? Det finnes vel ikke en finere til og fra-lapp enn et bilde der det gjemmer seg mange fine minner?

♥ kristtorn - eller granbar eller kongler. Disse tre tingene fra hagen gir gaven en julestemning uten like. Ekstra fine er kristtornene når de fremdeles har de røde fine bærene på seg. Konglene er ekstra fine dersom de er snømalt. Ved å snømale konglene er de jo fine som julepynt også. 

♥ pepperkaker - med en desj melis på og kanskje noen non stop. Samt navnet til vedkommende skrevet i melis. Det synes jeg hadde blitt en veldig fin gavepynt. Både personlig og god på smak. 

♥ lag på lag - det er ikke bare i moteverden lag på lag-stilen funker. Også i gavepapirverden! Ved å bruke et ensfarget og rolig gavepapir som utgangspunkt , kan man legge et nytt lag med fargerik eller mønstret gavepapir oppå, uten at det blir too much. 
Skal du gi bort penger eller gavekort til jul, er denne lille boksen her en fin liten boks å gjemme det i. Dette er gjort på fem minutter, og det eneste du trenger er en dorull, papir, lim, bånd og kanskje noe å pynte den med? Ovenfor ser dere en liten gjennomgang på hvordan man lager boksen. 

Håper dere likte innlegget!

from dress to skirt

  Dato: 05.10.2014 Klokken: 15:05 Kommentarer: 3

God søndag alle sammen! Her skinner sola og jeg har troen på at dette kommer til å bli en nokså fin dag. Dagen startet slik søndagen var da vi var små. Familiefrokost med rundstykker og egg, etterfulgt av søndagstur i skogen. Nå har kjæresten dratt til Haugesund for å spille kamp, mens jeg har dullet med mine bloggting. Noe av det jeg har gjort er å sy et skjørt fra en gammel kjole, og nå tenkte jeg å vise dere hvordan. Ikke noe hokus pokus, men kanskje et lite tips til andre som har et klesskap fullt av klær man aldri bruker. 

Denne kjolen har hengt på klesstativet i snart tre år nå, og blitt brukt bare en eneste gang. Kjolens skjørt derimot liker jeg veldig godt og kunne tenkt meg å bruke flere ganger. Dette gjorde jeg da altså noe med. 

Det jeg brukte var nål og tråd, saks og små perlenåler for å holde stoffet på plass. Hadde jeg vært flink på symaskin hadde jeg heler brukt det, og da ville nok resultatet av syingen blitt enda finere. 

Jeg klipte overdelen fra skjørtet med noen cm å gå på. Denne cm brettet jeg  inn i skjørtet. Så festet jeg brettekanten med perlenålene og sydde. I kjolen min var det allerede en strikk i magen, samt en glidelås på siden. Hadde det ikke vært for dette, hadde jeg sydd inn en strikk, for å få skjørtet til å sitte oppe. Voila, et nytt skjørt som kommer til å bli nye mer brukt enn den gamle kjolen. Jeg er utrolig dårlig til å sy om klær som jeg ikke bruker lengre. Dette er noe jeg virkelig prøver å bli flinkere til. Det er jo en fin måte å spare både penger og miljøet på. 

Nå er jeg på vei til Haugesund for å se håndballkamp. Krysser fingrene for seier. Håper deres søndag er fin. Stor klem ♥

rommet

  Dato: 22.08.2014 Klokken: 14:22 Kommentarer: 13

Etter min lille make-over på rommet tenkte jeg å dele noen bilder med dere. 

Her ser dere rommet mitt hvordan det ser ut fra døra. En stor seng, bestående av to senger dekker nesten hele gulvet. Vi flyttet ut skapet jeg ikke bruker lengre, ettersom alle klærna mine befinner seg på naborommet. Når skapet var ute av veien var det plutselig plass til enda en seng der inne og voila - nå sover Petter og jeg som konge og dronning i denne sengen. Her ser dere også min nye lysekrone. Denne fant jeg på Ikea i fjor, men har ikke fått kommet ut av esken sin før i for noen uker siden. Denne skal helt klart bli med meg den vakre dagen jeg en gang flytter ut. 
Her ser dere sminkebordet mitt som jeg viste bilder av i forrige uke. De små flaggene er også nye, og de fant jeg på Tiger i Spania. 

På veggen har jeg tatt ut bilder av fine inspirerende jenter, modeller og bloggerer. Noen bilder er gamle, andre tok jeg ut for en liten stund siden. Lysballene mine som henger over vinduet har forresten sluttet å virke så her må jeg få tak i noen nye. Enn så lange kan de nå henge der, de er jo litt fine å se på selv om de ikke lyser lengre. Det var noen bilder fra rommet mitt. Det er nokså lite og jeg merker jeg er sjeleglad for at jeg fikk laget meg et klesrom på rommet ved siden av. Er blitt helt avhengig av det! Visst du lurer på hvor noe er fra er det bare til å skrike ut! 

Hva synes du?

my make up table

  Dato: 07.08.2014 Klokken: 14:45 Kommentarer: 8

Hva synes du?

fashion inspiration

  Dato: 05.06.2014 Klokken: 14:13 Kommentarer: 3

summer 2014

  Dato: 29.05.2014 Klokken: 12:17 Kommentarer: 3

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt. Sommeren må jo være favorittårstiden til de flesten? Vertfall min, uten tvil! Det er sol, det er varmt, det er fri, og livet er rett og slett fint. Enten man skal på cruise, storbyshopping, late seg med strandkanten eller sitte inne å se på seier, er ferie ferie. Og ferie er deilig. 

Årets sommerplaner er ikke helt satt, men noen planer for sommeren har jeg. Siste skoledag, den 20. juni, drar vi til feriehuset i Nerja, i Spania. Har jo vært der de siste ni årene så en sommer uten en tur dit, blir nok litt rart. To uker med sol, is, bading, god mat og et litt annet uteliv enn her hjemme, er noe jeg ser veldig frem til. Også shoppingen da så klart. Nå er det jo kun 22 dager til vi reiser så nå håper jeg de siste dagene går fort! 

Etter to uker i paradis venter en uke med venninnekos og sommerferie hjemme på sommarøyo. Da blir det hyttetur med fine venninner, før musikkfestivalen Tysnesfest står for tur. Det er alltid like gøy og stemningen er alltid på topp. Krysser fingrene for en bra lineup og fint sommervær. 

Resten av ferien blir det jobbing, bursdagsfeiring og avskjed med bestevenninna som skal i militæret. Det kommer til å bli utrolig rart å ikke se henne hver dag til høsten. :-( Så står resten av sommeren nokså åpen. Hører rykter om at mamma vil på jentetur. En weekend i Gdansk, London eller Budapest sier jeg ikke nei til. :-)) 

Hva er dine planer for sommerferien?

tirsdagsinspirasjon

  Dato: 01.04.2014 Klokken: 15:43 Kommentarer: 10

mandagsmotivasjon

  Dato: 17.02.2014 Klokken: 16:28 Kommentarer: 3

Hei og god mandag! Ny dag, ny uke, nye muligheter! Siste uka før ferie for min del, og ferie betyr en ting; bort fra gode rutiner, nå skal vi kose oss! Så derfor skal jeg trene litt ekstra hardt denne uka, og mikse og trikse med sunne varianter av god mat, slik at jeg kan unne meg ferie med god samvittighet. Tenkte derfor å starte uka med en liten trenings/healthy living - inspirasjon fra weheartit. Klikk på bildet for å komme til bildene.  I dag har jeg hatt meg en økt på sporttreff med Nora. Nå venter middag og skolearbeid, så her er dat bare å henge i. Ha en fin mandag dere! :-D

interiören i min dröm rymden

  Dato: 20.01.2014 Klokken: 14:52 Kommentarer: 12

tuesday inspiration

  Dato: 26.11.2013 Klokken: 22:44 Kommentarer: 6min tirsdagsinspirasjon. tenk å sett ut som hun til venstre på det første bildet da, eller kenza. holy molyy.. nå skal jeg finne sengen. god natt. ♥

fine blogger

  Dato: 17.11.2013 Klokken: 20:10 Kommentarer: 10

Nå har jeg trukket ut noen fine blogger fra linkerunden, som jeg har lyst å dele med dere. Fikk Nora til å hjelpe meg og vi valgte de som vi synes hadde de fineste bildene, oppdaterer ofte, har interessante innlegg og inspirerende antrekk. Så denne gangen falt valget på de tre jentene her: 

TORILHORNNES

IGLIMSDAL

SWEETOUTBREAK Hva synes du?

i want a room like this

  Dato: 25.09.2013 Klokken: 20:33 Kommentarer: 12

Hva synes du?

summer-inspiration

  Dato: 29.07.2013 Klokken: 11:43 Kommentarer: 3
Hva synes du?

inspirasjon i klesskapet

  Dato: 09.07.2013 Klokken: 19:29 Kommentarer: 7

Fikk spørsmål om jeg kunne vise hvordan resultatet av inspirasjonsdøren min. Så her er dem. Hadde litt lite bilder, så da ble det til at jeg brukte noen av mine egne også. 

Hva synes du?

photos

  Dato: 04.07.2013 Klokken: 19:25 Kommentarer: 5
Nå har jeg tatt ut nye bilder til rommet mitt. Kjekt å erstatte gamle minner med nye. De første er for det meste innspirasjonsbilder som jeg skal samle på innsiden av klesskapet mitt. Gleder meg til å se resultatet. :)

Hva gjør du i dag?

hjemmelaget blomsterkrans

  Dato: 29.06.2013 Klokken: 17:04 Kommentarer: 5
Noen bilder med min hjemmelagde blomsterkrans på. Her finner du diy'n. 


Ellers vil jeg bare nevne at jeg har fått 106 følgere på bloglovin. Kanskje ikke så mange for noen av dere, men for meg er det 106 som vil følge meg videre her inne. Og det er noe jeg settter stor pris på. Så tusen takk! Og tusen takk til alle som kommenterer også. 

Hva synes du?

blomsterkrans

  Dato: 11.06.2013 Klokken: 19:21 Kommentarer: 6

Forrige uke laget jeg en blomsterkrans av plastikkblomster. Fant ut at det funket nokså bra. Blomstrene kjøpte jeg på IKEA for 15,- for en "bukett" med 3 store og 2 små i hver. Jeg kjøpte 3 slike "buketter" og fikk med det nok til en krans, ettersom jeg ikke ville ha blomster rundt hele. 

For å klippe opp stilkene fra hverandre brukte jeg en tang. Stilkene har ståltrå i seg fra før og det er med det vanskelig å klippe dem med bare saks. For å feste kransen brukte jeg en grønn ståltrå. Den er kjøpt på en hobbybutikk. Og slik ble resultatet. Skal prøve å få vist den på en annen dag. 


Hva synes du?

this is pretty

  Dato: 05.06.2013 Klokken: 16:59 Kommentarer: 9

Bildene er lånt av Angelica Blick og What I Have

små detaljer fra mitt rom

  Dato: 03.06.2013 Klokken: 23:09 Kommentarer: 4Denne helgen har jeg ommublert rommet mitt. Ettersom rommet mitt er nokså lite kan jeg egentlig ikke gjøre så mye med det, noe som er litt kipt. Men man får bare gjøre det beste ut av det. Nå skal jeg finne sengen. Kan sove litt ekstra lenge i morgen ettersom vi er ferdig med matte for nå. Deilig. Håper dere alle har hatt en fin dag. 

Hva synes du?

give me summer

  Dato: 02.05.2013 Klokken: 20:00 Kommentarer: 3Kjenner jeg lengter etter sommer, varme og sol. Is, strender, blomsterkranser og andre fine ting som hører sommeren til. Sommeren er helt klart den fineste årstiden, spør du meg.

Lengter du etter sommeren?

 

inspiration by me

  Dato: 27.04.2013 Klokken: 21:10 Kommentarer: 7Hva synes du?

søndagsinspirasjon

  Dato: 21.04.2013 Klokken: 13:04 Kommentarer: 7
Hva synes du?

så vakkert

  Dato: 24.03.2013 Klokken: 13:58 Kommentarer: 1

søndagsinspirasjon

  Dato: 17.03.2013 Klokken: 16:07 Kommentarer: 5
// weheartit

Hva synes du?

lets get fit

  Dato: 28.01.2013 Klokken: 10:22 Kommentarer: 3
Ny mandag, ny start. Eller hva? Derfor tenkte jeg å poste litt motivasjonsbilder til trening og sunt kosthold. Er det noe jeg liker godt så er det å trene, men å spise sunt derimot..vel vel. Skal prøve å bedre meg på den fronten. Det handler ikke om å se ut som desse jentene ovenfor eller at hvert måltid skal inneholde minimalt med sukker og fett. Det handler for meg mye om den utrolige deilige følelsen etter en treningsøkt. Det at man har gjort noe som er sunt og bra for kroppen. Også det å kunne jobbe mot et mål. Ikke for å bli tynnest mulig, men kanskje få en markert mage eller en flott rumpe. Eller egentlig bare gjøre noe som får en til føle seg bra. Det handler mye om selvfølelsen, så hvorfor utsette det til i morgen? Jeg finner mye inspirasjon fra weheartit og ulike instagremprofiler. Så hva er bedre enn å stare uka med en liten treningsøkt? :)

Er du flink til å trene og spise sunt?

<3

  Dato: 09.01.2013 Klokken: 16:57 Kommentarer: 3


weheartit - kajasagenes 

Poster ukens spørsmål senere (eller i morgen), så dersom du lurer på noe er det bare til å stille spørsmål i kommentarfeltet. :D

Hva synes du?

BLACK AND WHITE INSPIRATION

  Dato: 29.11.2012 Klokken: 11:03 Kommentarer: 6

inspirasjonsbilder

  Dato: 20.11.2012 Klokken: 16:50 Kommentarer: 2

Hva synes du?

fine blogger

  Dato: 11.11.2012 Klokken: 22:31 Kommentarer: 12

Åshild - Ingrid - Hedda - Frida

Hva synes du om bloggene?

TORSDAGSINSPIRASJON

  Dato: 08.11.2012 Klokken: 15:15 Kommentarer: 2weheartit.comtorsdagsinspirasjon

  Dato: 01.11.2012 Klokken: 13:10 Kommentarer: 4

my room

  Dato: 14.10.2012 Klokken: 20:30 Kommentarer: 12

Jeg har husets minste rom + pluss jeg har skråtak. Så rommet mitt er ganske lite, men alikevell er det stort nok. 
Hva synes du?

DIY

  Dato: 05.10.2012 Klokken: 20:32 Kommentarer: 7

Hjertetopp og naglesko.

Hva synes du?

WE HEART IT

  Dato: 26.08.2012 Klokken: 15:28 Kommentarer: 7

I går laget jeg meg en weheartit konto. Har tenkt på det lenge, men har bare ikke gjort det. Så da er det bare til å følge meg der, dersom du har lyst. Trykk på bildet for å komme til kontoen min. 

Hva heter du på weheartit?

ROOM INSPIRATION

  Dato: 25.08.2012 Klokken: 22:52 Kommentarer: 16from weheartit.com

Hva synest du?

STRAWBERRY DROPS

  Dato: 12.08.2012 Klokken: 00:28 Kommentarer: 5


Synest det er så mye kosligere å gi bort en pose med drops når den er litt pyntet. 

Hva synest dere?

INSPO by me

  Dato: 04.08.2012 Klokken: 13:34 Kommentarer: 14

Hva synest du? 

FAVORITE QUOTES

  Dato: 02.08.2012 Klokken: 19:06 Kommentarer: 8Noen du likte? 

3 FAVORITTER

  Dato: 25.06.2012 Klokken: 16:39 Kommentarer: 8


MIRA - Mira er unik, annerledes, på en veldig fin måte. Hun er kjempeflink til å ta bilder, og er virkelig dyktig bak kameraet. Å komme inn på bloggen til Mira er som å tre inn i et lite eventyr. Alt er så vakkert, og Mira klarer å lage noe positivt ut av en hver dag. Hun setter pris på de små gledene i verden. Mira er inspirerende, søt og en dyktig fotograf og skribent. 


INGRID -
Ingrid er veldig flink til å ta bilder. Hun har helt klart øye for foto, og har en veldig fin fotoblogg, hvor hun også poster supersøte antrekk. Etter en tur innom bloggen til Ingrid er vi alle sultne på noe av den gode maten hun baker. Bloggen til Ingrid er så gjennomført og fin.


MAEAA - Maren og Elisabeth driver bloggen "maeaa" sammen. De er to veldig flinke jenter som både tar fine bilder og er flinke til å redigere. Mote og antrekk er også noe de er gode på. Jeg synest det er veldig spennende å lese om hverdagen dems og deres fine bilder og antrekk gjør bare bloggen enda bedre. 

Bildene er lånt fra de ulike bloggene.

Hvem er dine favorittblogger?

OM JEG VAR ...

  Dato: 10.06.2012 Klokken: 14:59 Kommentarer: 5

- en farge ville jeg vært hvit.

- et dyr ville jeg vært en hund.

- en bok ville jeg vært Broen til terabithia.

- en frukt ville jeg vært et jordbær. - en ting ville jeg vært et fotoapparat.

- en bil ville jeg vært en mini cooper.

- et smykke ville jeg vært en ring.

- et klesplagg ville jeg vært en blondetopp.- en iskremsmak ville jeg vært vanilje med nonstop.

- en form for kollektiv transport ville jeg vært et fly.

 

- en årstid ville jeg vært sommeren. 
 
- en blomst ville jeg vært en lilje.


- et tre ville jeg vært et epletre.

- en drikk ville jeg vært vann.

 

- et sted ville jeg vært Drammen.


- en sans ville jeg vært synet.

- en planet ville jeg vært pluto.

- et element ville jeg vært vind.

- et insekt ville jeg vært en marihøne.

- et godteri ville jeg vært nonstop.- et klokkslett ville jeg vært halv åtte om kvelden.

- en oppfinnelse ville jeg vært sykkelen.

Din tur.

AVKLIPPET ARMER

  Dato: 03.06.2012 Klokken: 17:15 Kommentarer: 3

Fant en litt for kort, gammel t-shorte her om dagen. I og med at den var for liten og aldri i bruk klippet jeg den litt opp og klippet av armene. Synest faktisk den ble en smule kul.

Hva synest du?  

BLACK AND WHITE INSPIRATION

  Dato: 29.05.2012 Klokken: 12:02 Kommentarer: 9

ONSDAGSINSPIRASJON

  Dato: 02.05.2012 Klokken: 10:54 Kommentarer: 2 

Inspiration - weheartit.com

Vet du om noen fine inspirasjonsnettsider?

LOOKBOOK.NU

  Dato: 25.04.2012 Klokken: 16:38 Kommentarer: 6Inspiration - lookbook.nu

MANDAGSINSPIRASJON

  Dato: 23.04.2012 Klokken: 15:55 Kommentarer: 8
Inspirasjon - weheartit.com


LYKKE FOR MEG

  Dato: 14.04.2012 Klokken: 00:47 Kommentarer: 4

♥ er når det er fredag. Uansett hvor mye jeg har å gjøre er det deilig å vite at det ikke er skole neste dag.

♥ er når jeg ser en av mine bestevenner småforelsket. Da kjenner jeg at jeg blir såå glad. Finnes nesten ingenting bedre. ♥ er når mamma har laget hjemmelaget pizza. 

♥ er når jeg skal møte noen jeg har savnet. 

♥ er å glede seg til noe. Nå gleder jeg meg veldig til å reise til Spania med bestevenninna. ♥ er å få et kompliment. At noen mener noe fint om deg og tørr å si det, er en veldig fin ting. 

♥ er når du vet at du har hjulpet andre.

♥ er når du ler så mye at du kjenner magemusklene vokser. 

♥ er god mat. 

♥ er når du kjenner at sola varmer. Ah, det er så deiligt. 

♥ når du klarer et av målene dine. 

♥ er å spille fotball. Noe av det beste jeg vet. 

♥ er når jeg klarer å være kreativ. Det er så kjekt å klare å lage noe selv. Hva er lykke for deg?

 

D.I.Y

  Dato: 09.04.2012 Klokken: 10:22 Kommentarer: 5

Jeg har festet nagler på en gammel shorts! Naglemoten har spredd seg utrolig fort. Ønsket om en runawaydreams shorts har vel de fleste jenter. Iallefall jeg! De er så fine, men samtidig så unike. Det flotte er jo at det er fullt mulig å lage en lignende selv. Alt du trenger er en shorts og noen nagler. Jeg selv brukte en bukse som jeg ikke likte noe spesielt. Gjorde den om til en shorts og kjøpte nagler på Panduro. De store som er blitt brukt her, koster 40,- for 9 stk. Kunne nok kjøpt de mye billigere på Ebay, men da må du vente mye lengre, pluss det er usikket om du i det hele tatt får det du har bestilt. 

Det er heller ikke vanskelig å feste naglene, men de kan være litt harde, så da kan en tang eller en saks være tingen! Før jeg festet naglene, dro jeg ut noen av trådene nede på shortsen slik at den ser litt raknet ut, så lot jeg den gå en tur i vaskemaskinen. 

Slik ble den til slutt:Hva synest du? Har du prøvd dette ut?D.I.Y

  Dato: 15.03.2012 Klokken: 00:03 Kommentarer: 1

I noen av outfitene mine har jeg brukt en skjorte med pynt på kragen. Pynten har jeg festet på selv. Det er gamle øyredobber som jeg ikke bruker lengre. De er kjempelett å feste på og ta av igjen. Skal helt klart gjøre dette flere ganger. Har du gjort noe lignende?