takk for meg (kajasagenes) hits

takk for meg

    DATO: 07.05.2017 KLOKKEN: 22:58

Lenge siden sist, alt for lenge siden sist. Noe det i grunn har vært de siste årene på denne bloggen. Av og på. Jeg har i over to år nå vurdert å legge ned bloggehobbyen, da jeg ikke opplever at jeg går slik inn for det som jeg føler jeg burde. Slik som jeg gjerne skulle ønske jeg gjorde. Da dette kanskje ikke er helt meg, lengre. Derfor blir dette med det den siste posten på denne bloggen for denne gang.

Nå ønsker jeg å dyrke litt andre interesser. Jeg vil fokusere fullt og helt på familie og venner, skole og utdanning, og alt som fremtiden måtte bringe. Dette uten en blogg å ha i bakhode og uten dårlig samvittighet for dere som fremdeles klikker dere inn og møter på de samme gamle postene.

Tusen takk for alle dere som har tittet innom her de siste årene, som har kommentert så mye fint og inspirert meg til å blogge mer. Tusen takk for en mail full av bedrifter som har troen på meg og bloggen min, som ønsker samarbeid men som aldri ble besvart da jeg sliter med å vite hvordan jeg skal forholde meg til dem. Et tap prosjekt for deres del, da jeg hele tiden har vurdert å slutte. Det er ikke noe jeg har ønsket, samtidig som jeg synes det er supervanskelig å si nei, da det er så hyggelig at noen ser potensial i jobben du har gjort. Så tusen takk for det, og tusen takk til dere, nettopp du som leser dette nå, for at du har vært trofast, lojal og god gjennom en aldri så liten blogg-evighet. Det setter jeg pris på. You guys rock! 

Takk for meg, for denne gang. 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

Camilla Heindorf

08.05.2017 @ 00:42

Jeg kommer til å savne deg og innleggene dine.. Men jeg forstår deg. Kos deg mye. Ha en fin sommer også. <3

Hanna

29.05.2017 @ 00:00

Åh, så synd...Elsker innleggene dine, som er så bra gjennomført og naturlige! :) Kos deg med livet uten bloggen, men vær så snill og ikke slett den! hehe :-)