staying in (kajasagenes)

staying in

    DATO: 02.03.2017 KLOKKEN: 13:33

Ah, god torsdag dere! Helgen nærmer seg med stormskritt og jeg har allerede tyvstartet så vidt på den. Jeg har funnet meg til rette i sofaen i dag, og her tenker jeg jammen meg at jeg blir noen timer til. Gårsdagens utgang var gøyal, men rolig for min del, noe jeg takker meg selv for i dag. Til tross for at jeg var forøvrig tidlig hjemme i går, merker jeg kroppen har godt av en fridag. En innedag, som jeg liker å kalle det der jeg bare koser med innenfor leilighetens fire vegger; rydder litt, slapper av på sofaen og muligens baker noe sunt og godt. Så i dag blir det treningsfri og sminkefri - slike dager er deilige. 


Pretty roses - valentines rosene er fremdeles like fine etter en halv måned. Alltid veldig koselig å ha roser og andre fine blomster i leiligheten. Det er litt luksus for enhver som lever på studentbudsjettet. 

Når jeg er hjemme, enten om jeg leser eller bare slapper av bruker jeg alltid å rydde hele leiligheten for å få "ro" før jeg kan starte på mitt. Da puffer jeg i puter, rer opp sengen fint og tenner lys. Da blir det så koselig så, og det gjør virkelig noe med humøret!


Dagens lunch - oppvarmet hjemmelaget pizza fra frysen med tzatziki dressing til. Nå skal jeg kose meg med serier, magasiner og digg lunch. 

Jeg skal i alle fall nyte fridagen min. Fri eller ei - så håper jeg du gjør det samme ♥

Charlotte Hagen Edvardsen

02.03.2017 @ 13:50

Herlig med late dager :)

Becca Alexandra

02.03.2017 @ 13:50

Så herlig med fridag :-D Nyydelige roser <3

Victoria Larsen

02.03.2017 @ 14:07

Så flotte bilder! Deilig med slike dager :)