smoothie bowl (kajasagenes)

smoothie bowl

    DATO: 20.02.2017 KLOKKEN: 10:18

1 banan, to ss mager vanilje kesam, en neve frosne jordbær og blåbær, en skvett eplejuice → blend it! Som topping friske jordbær, musliblanding, kokos og chiafrø - and you´r good to go!

Best way to start the day.. 

.. med en stor bolle med alt man liker! God start på mandagen, som ofte føles litt ekstra hard. Noen har kanskje klart å holde seg unna godsakene i ukedagene og trent regelmessig i flere uker nå, ettersom vi har entret ett nytt år. Vel, jeg starter nå. Etter å hatt ferie veldig lenge har det blitt slutt på regelmessige gode treningsrutiner, da ofte noe mer gøyalt har kommet i veien. Det har også blitt baket utallige brownies kaker for ekstra mye kos med familie og venninner. Ferie er jo ferie. Men nå er det på tide å dra seg i skinnet og komme i gang med gode rutiner. I forrige uke etter sykdom, reis og valentine kos gikk jeg virkelig inn for å spise sunnere og komme for fullt i gang med treningen. Det kjennes så godt! Så nå er det fokus på ett sunt og variert kosthold i ukedagene, med kos og søtsaker kun to kvelder i uken; fredag og lørdag. Resten av uken skal magen fylles med proteiner, fiber, vitaminer og viktige næringsstoffer. Med fokus på mye grønt og mye frukt og spise i rette mengder. For min del, å få i seg nok mat, og mindre sukker og søtt. Vanligvis bruker jeg å spise rent i ukedagene og ha hele helgen på å frotse i meg alt jeg har lyst på. Dette funker for så vidt greit til skyldfølelsen kommer snikende og magen verker søndagskveld. Vel, nå derimot ønsker jeg å gå litt mer inn for det, være litt ekstra snill med kroppen min - det fortjener den. Jeg har også kuttet ut godteriet og sjokoladen, min favoritt snack - no doubt, da jeg i januar gjorde dette og fant ut at jeg klarer meg helt fint uten! Så nå er det godtestopp frem til påsken! Vi får se hvor lenge jeg holder ut, hihi. Per dags dato er motivasjonen og viljestyrken på topp, så jeg gir meg ikke med det første. I can do this, we can do this! See u later, chocolate! 

Nå skal jeg unnagjøre ukens mathandel med kjæresten, før noen timer på skolen venter. Senere står en svett beinøkt på agendaen. Det blir digg! Tenkte senere å sette meg ned å skrive litt om mine treningstips og hvordan jeg trener, da detter er blitt etterspurt. Om noen skulle lure på noe mer, let me know! Ønsker dere en supergod mandag. Måtte starten på uken bli helt topp!

Vaarin

20.02.2017 @ 12:36

Det så nydelig ut!

Lilli

20.02.2017 @ 13:58

Det så utrolig godt ut :)

Iselin Renée

20.02.2017 @ 16:04

ååh det så godt ut :D

Silje

20.02.2017 @ 17:11

Herregud, nam! Må generelt bli flinkere til å lage smoothies, men utrolig smart med toppings da :-) Ha en flott mandag, skjønne deg!