valentine (kajasagenes)

valentine

    DATO: 16.02.2017 KLOKKEN: 18:37

Jeg fikk jo som sagt en superfin overraskelse på tirsdag da jeg kom hjem fra skolen. Da stod kjæresten min, Petter, i døren med en superfin valentines gave. Han altså ♥ Jeg måtte jo så klart knipse noen bilder av de superfine rosene jeg blant annet fikk. 

The most pretty roses. One lucky girl!


Supersøte kuponger fra Tiger. Disse fant jeg i København i anledning valentine, og jeg måtte bare kjøpe med meg en rull. Her var det blant annet kuponger for hjemmelaget middag, one big fat kiss og movie-night. Selv om dette ofte er ting man gjerne gir sine kjære hele tiden, er det jo ekstra koselig å våkne opp til en lapp om datenight med middag og film. Koselig!

Oh happy valentine.. 

Jeg tror det er litt delte meninger med det å feire valentines dagen, og det er helt greit. Jeg synes i alle fall det er koselig å gjøre litt ut av det. Enten det måtte være med familien, venner eller kjæresten. Det er ikke det at jeg forventer noe svære greier, men å vise hverandre at man setter pris på hverandre er så klart veldig hyggelig. Nettopp det tror jeg Petter har fått med seg etter snart tre hele år som kjærester. For i år overrasket han meg med både nydelige roser, en myk teddybjørn og en kopp med hjertesjokolade. Han kan det å være romantisk han der altså. Av meg fikk han en ny adidas tee og en hel haug med godteri. Synes alltid det er like vanskelig å finne på en liten gave til gutter altså. Vi jenter er så mye lettere; en bukett med roser og dagen er reddet ;-). Ønsker dere en fin dag videre!

LagreLagre

Lilli

16.02.2017 @ 19:53

Så koselig :)

Becca Alexandra

16.02.2017 @ 21:42

Så koselig! Nydelige roser <3