plastic elastic (kajasagenes)

plastic elastic

    DATO: 06.02.2017 KLOKKEN: 12:42


Plastic elastic hairbands 


Ett lite tips på en ellers travel mandag; plastikkstrikker! Ikke som i små rastastrikker, men slike som på bildene ovenfor. De fleste har kanskje allerede kommet over hvor utrolig smarte slike strikker er, men for dere som er like treige som meg; jeg har ett lite tips å dele med dere. Slike plastikkstrikker er ikke bare kule og litt annerledes fra de tradisjonelle svarte strikkene, men også bra for håret og godt for lommeboka. Strikkene varer lenge og er svært slitesterke. Jeg kjøpte meg en pakke i desember og to av strikkene har blitt brukt hver dag etter det og er like gode som nye. De resterende strikkene kan jeg visst ha i årevis fremover. Slik blir det ikke bare miljømessig med også gøy for lommeboken å ta i bruk plastikkstrikker!

Over til hovedårsaken for innlegget er at stikkene sliter verken på lommeboken eller på håret, her setter ikke håret seg fast i strikken og lager floker og knekte hårstrå. Vanlige strikker har en tendens til å knekke hårstrå dersom man har dem for stramt, som i en stram hestehale eller nede på tuppene av fletter, dette skjer ikke med desse. Videre sipper man det utrolig irriterende hestehale merket vanlige strikker gjerne etterlater seg når man tar ut strikken. Slike ponytail-merker er ikke lenger ett problem her i hus ;-). Strikkene mine kjøpte jeg på en kjedebutikk i Polen, men jeg vet de har dem blant annet på HM for en billig penge. Løp og kjøp!

Malin H

06.02.2017 @ 12:56

De strikkene er helt supre :)

Victoria Larsen

06.02.2017 @ 13:26

Elsker de strikkene! Jeg ønsker deg en fin mandag :-)

Lotte Flatøy

06.02.2017 @ 17:47

Har hatt slike strikker selv i mange år. Så deilig, og godt for håret. Merker stor forskjell fra da jeg brukte vanlige strikk!

Ha en fin uke :)