la la la love (kajasagenes)

la la la love

    DATO: 15.02.2015 KLOKKEN: 15:06

Hadde dere en fin valentinesdag i går? Det hadde jeg! Etter en utrolig hektisk og travel dag på kafe'n var det en hyggelig liten overraskelse som ventet på meg, da jeg kom hjem. Kjæresten hadde kjøpt både roser, sjokolade og den skjønneste teddybjørnen. This boy knows me to well! 

Chocolate, flowers and a teddy - one lucky girl

En veldig fin gave som fikk dagen min til å bli veldig fin. Sjokoladen har vi begge smakt på, rosene står i vann og teddy'n har funnet seg sin plass i sengen. Jeg hadde selv også laget til en liten ting til min kjære Petter. Ettersom jeg hadde dagen min full med planer fra morgen til kveld, hadde jeg ikke anledning til å finne på så mye med Petter selv. Derfor fikk han heller en rebus i valentinsgave fra meg i år. Små konvolutter med hint til neste post var festet rundt om i hele huset. De var å finne i klær, i dusjen, på rommet, i en yogamatte og ja litt over alt. 

Her fikk han godterier, ballonger, penger til lunchdate med en kompis og en stor pose med snacks til FIFA-kveld med venner, samt mange fine ord. 


Han ble vertfall utrolig glad, og noe mer enn det kan man jo ikke ønske? Vil virkelig anbefale å legge litt tid i å lage en rebus til noen du er glad i. Det finnes jo så mye gøy å gjøre den til! Kvelden min gikk til bobler og latter. Jeg var på show og kvinnenes aften. Vi koste oss og lo mye, før vi rettet snuten hjem til en så altfor god kjæreste. Mye kliss og klass her, men en dag i året er det vel lov å dele litt kjærleik.

Ønsker dere en fin søndag videre! Her står bollebaking og søndagstur i det fine været på planen. I kveld skal jeg ut å spise middag med kjæresten. Fin søndag!

CamillaMH

16.02.2015 @ 02:20

Så søt bamse:D

Egeo

16.02.2015 @ 03:09

Å så koselig <3

25.02.2015 @ 12:04

Så utrolig koselig gave du ga kjæresten din! Tror du at du kunne ha laget en DIY av gaven her på bloggen? :D

Kaja Sagenes

25.02.2015 @ 19:43

Anonym: Tusen takk for det! Å lage en DIY? Jeg tror ikke det er nødvendig. Når man lager rebuser må man lage dem på grunnlag av forholdet ditt til dem som skal løse rebusen. Hva har dere til felles, en intern humor, noe dere alltid gjør i lag? Rebusen er jo veldig personlig, så å lage en DIY på hvordan man lager rebus til noen man er glad i, tror jeg ikke jeg klarer. Men dele noen små tips kan jeg!
- Lag den personlig, bruk humor
- Legg ved små gaver underveis, som "deltakeren" får mens han/hun fremdeles prøver å løse rebusen
- Gi dem litt hjernetrim! Ikke gjør det alt for enkelt. Det skal jo være en liten utfordring i det.
- Gjør "deltageren" overrasket. Pakk inn små ting i store esker, lapper inni ballonger osv.
- La den siste posten være noe koselig. Noe du vet at han/hun liker. Gjerne noe dere kan gjøre i lag!