skinke og cottage cheese wrap (kajasagenes)

skinke og cottage cheese wrap

    DATO: 07.02.2015 KLOKKEN: 16:06

Hei og god lørdag alle sammen! Dagen startet med en liten sykkeltur etter gammelt. Selv om regnet pisket i ansiktet og været var dårlig, var det deilig å starte dagen slik. Dagens planlagte økt på treningssenteret ble hoppet over, ettersom jeg kjente kroppen trengte en liten pause. Det skal den få, for på min agenda i dag står kos, kos og atter kos. Etter en god og lang dusj laget jeg meg en ny type frokost. Denne lille cottage cheese oppskriften kom jeg over i et motemagasin i høst, og har siden den tid vært lagret som et bilde på mobilen. I dag var dagen for å teste den ut. 

Det du trenger er: cottage cheese - tortillalefser - salat - skinke - gressløk - kapers eller ruccula salat. 


Det første du gjør er å varme tortillalefsene. Dette kan du gjøre i mikroen og i ovnen. Jeg er ingen fan av mikromat, så jeg varmet lefsen min i ovnen, til tross for at det tar litt lengre tid. Deretter finhakker du rucculasalaten og blander den og gressløken med cottage cheesen. Denne blandingen smører du så utover lefsene. Legg deretter på salat og skinke, og rull lefsen. Skjær så den rullede lefsen på skrå ved servering. Disse passer til både frokost, lunch og kvelds. Kanskje til og med til tapas? Yummi!

Nå er jeg hjemme igjen etter en koselig liten lunchdate etterfulgt av litt småshopping med min søster. Håper dere har en fin lørdag, der dere er. :-) 

Anneline Ellingsen

07.02.2015 @ 16:16

Så kjempe gode ut! Ha en fin helg :)

Madde K.K

07.02.2015 @ 16:49

Det så fantastsik godt ut og ikke minst enkelt :)

Ønsker deg en fin lørdag :)

Ingrid

07.02.2015 @ 16:50

Det så kjempegodt ut :)

Iselin Renée

07.02.2015 @ 17:55

Det så godt ut :)

Karen

07.02.2015 @ 21:35

Veldig godt tips, skal se om jeg får testet det ut kommende uke :)