mine sminkeprodukter (kajasagenes)

mine sminkeprodukter

    DATO: 13.01.2015 KLOKKEN: 20:21

Jeg har tidligere fått spørsmål om jeg kan vise mine sminkeprodukter, og det er klart jeg kan! Sminke bruker jeg nesten hver eneste dag og det å teste ut nye sminkeprodukter er alltid like gøy. Likevel har jeg en tendens til å falle tilbake på gamle favoritter. 

Mine hverdagsrutiner når det kommer til sminke kan ta alt fra 5 til 30 minutter. Etter en god natts søvn starter jeg alltid dagen med å vaske ansiktet. Før jeg legger sminken tilfører jeg ansiktet en god ansiktskrem for å gi fuktighet. Ansiktskremen gjør også at sminken holder lengre. 

Primer fra Smashbox: Det første jeg påfører ansiktet etter ansiktskrem er primer. Det legger jeg på undersiden av munnen samt i pannen, de stedene jeg føler sminken forsvinner etter et par timer. Primeren hjelper med å unngå nett dette. Sminken holder lengre og primeren skaper en fin overflate å legge foundation eller pudder på. 

Concealer fra Artdeco: Etter primeren bruker jeg concealer. Den påfører jeg under øynene for å tone ned de mørke ringene som ofte oppstår der. Jeg bruker også conceleren for å dekke over urenheter. 
Sensai by Kanebo - pudder: Etter primer og conceler legger jeg et lett lag med pudder fra Kenebo. Mitt ultimate favorittpudder. Dette har vært en favoritt i nesten to år nå. Dette er en foundation i pudderform. Noe som gjør ar pudderet dekker utrolig godt og jevner ut huden. Pudderet sitter lenge på, og man slipper å pudre seg flere ganger til dagen. Det jeg liker ekstra godt med dette pudderet er at det inneholder solfaktor 15. Det er viktig å bruke solfaktor hele året rundt, selv om solen ikke er like sterk på høsten og vinteren, som om sommeren. 

Clarins rouge: For å skape farge i kinnene og fremheve kinnbeina bruker jeg rouge fra Clarins. Dette gir en fin rødlig farge som gir ansiktet en frisk look.  

Eyeliner: Denne eylineren plukket jeg opp i en butikk i Spania i sommer og jeg bruker den enda. Den tar faktisk aldri slutt, og godt er det for jeg elsker den. Den er veldig fuktig, noe som gjør det lett å lage den lille streken over øyet for en mer markert hverdagslook. Eyeliner er ikke noe jeg bruker hver dag, men de gangene jeg skal pynte meg litt er den et godt hjelpemiddel. Mascara fra Lancôme: Det siste jeg pynter på er vippene mine. På de bruker jeg en mascara fra L'Oréal kallet Hypnôse Drama. Denne gir mye volum og gir lange vipper. I love it! 

Ingrid

13.01.2015 @ 20:48

Så fine produkter!

Men er ikke maskaraen fra Lancôme? :-)

Liker bloggen din veldig, veldig godt!

fridavik

13.01.2015 @ 20:50

Har så lyst å prøve ut primeren fra smashbox! Funker den bra? :)

Mina

13.01.2015 @ 21:36

Fint innlegg!

Stine

14.01.2015 @ 09:39

Kjekt å se hva du bruker! Men er ikke maskaraen fra lancome?

Lablonde Buhinja

14.01.2015 @ 11:49

Herlig :)

Kaja Sagenes

14.01.2015 @ 21:01

Stine: Haha, jo klart den er det. Hjernen var visst i en helt annen verden da jeg skrev Loreal :-P

Kaja Sagenes

14.01.2015 @ 21:01

Ingrid: Haha, jo klart den er det. Hjernen var visst i en helt annen verden da jeg skrev Loreal :-P

Kaja Sagenes

14.01.2015 @ 21:01

fridavik: Ja, jeg synes det! :-)

Annika Holmvik

07.06.2015 @ 11:30

Hei! Hva heter skriften på der det står "my everyday makeup"? Gjerne svar på dette under en spørsmålsrunde eller noe.

Kaja Sagenes

07.06.2015 @ 14:32

Annika Holmvik: Den heter Learning Curve :-)