mine høstfavoritter (kajasagenes)

mine høstfavoritter

    DATO: 11.11.2014 KLOKKEN: 15:09

Hei og god tirsdag alle sammen! Nå er vi allerede kommet oss langt inn i den tredje og siste høstmåneden og det er på tide jeg viser mine høstfavoritter. Blant annet mine favorittsko for tiden, kroppspleie jeg er avhengig av og tilbehør. 

Ansiktsvask fra Douglas - Da jeg var i Gdansk fant jeg ut at jeg trengte meg en ansiktsvask. Å bruke sminkeservietter er greit det, dersom det bare er øyensminke man skal fjerne. Når jeg da bruker sminke i hele ansiktet får jeg sjeldent alt bort med kun en sminkeserviett. Da jeg vasker og tørker meg i ansiktet er kluten fortsatt brun. Meen slik er det ikke med denne fantastiske ansiktsvasken fra Douglas. Den fjerner alt av sminke og smuss og det på null komma niks. Denne bruker jeg hver kveld og den er til å anbefale på det sterkeste!

Leppeskrub fra LUSH - Da høsten og kulden kommer får jeg ofte et belegg på leppene. Det er heller ikke sjeldent leppene sprekker og det ser ikke bra ut. Redningen min er denne leppeskrubben fra LUSH. Den fjerner alt av løs hud og belegg og etterlater leppene fine og jevne. Denne bruker jeg etter jeg har vært i dusjen, og er rask med å tilføre leppene fuktighet etterpå slik at de beholder seg fine. 

Hårkur fra Sp - Denne testet jeg ut for en liten måned siden og den er herved blitt min nye favoritt. Jeg tar hårkur en til to ganger i uken. Denne lar jeg virke i ca. 12 minutter i håndkletørt hår før jeg skyller den ut. Jeg avslutter hele kuren med å skylle håret i kaldt vann. I kaldt vann lukker skjellaget seg og håret er mindre utsatt for å bli slitt. Hårkuren etterlater håret mykt og velduftende. Jeg går faktisk rundt å lukter på håret mitt etter jeg har kuret det. Både pappaen min og kjæresten har påpekt hvor godt håret luktet etter kuren. Kjærestens reaksjon var "den hårkuren kan du begynna å bruka oftare". 

Gullringer fra H&M - Disse er ikke sjeldent blitt vist på bloggen min. Mitt favorittilbehør denne høsten er helt klart mine gullringer. De piffer opp et hvert antrekk! Så enkle, men stilfulle. Kun 49,- på H&M. 

Fargen Urban Jungle fra Essie - En neglelakk som passer et hvert antrekk, uten å være too much. Like it!

Lip butter fra Nivea - Denne lip butteren Blueberry Blush var jeg så heldig å motta fra Nivea for noen uker siden. Siden den gang har jeg ikke vært en dag foruten. Denne lukter smint (slike sukettformede dropser fra den søte røde boksen vi alltid spiste som barn) og er utrolig god på leppene. Fuktigheten sitter utrolig lenge og duften er jo ikke til å motstå. 

Sko fra New Look - Disse sorte skoene har jeg fått mange komplimenter for og det er ikke uten grunn. Skoene med tykk hel og åpne tær og rist er en drøm å gå i. De passer jo til alt du tar på deg. De ble med meg hjem fra Gdansk og siden den gang har jeg levd litt i dem. De er høye, men sålen og hælen minner litt om boots og får hele skoen til å bli litt røffere. Favoritter! 

Har du noen favoritter fra denne høsten?

Bente Strøm

11.11.2014 @ 15:17

Hvor får du kjøpt den ansiktsvasken? Trenger så sykt noe annet enn sminkeservietter jeg også, så har tenkt til å gå til innkjøp av noe nå i dag! :)

Kaja Sagenes

11.11.2014 @ 16:36

Bente Strøm: Jeg kjøpte min på en butikk i Gdansk kallet douglas. Der solgte de merke produkterer i kosmetikk og hudpleie samt sine egene douglas produkter. Ansiktsvasken jeg kjøpte var i merket Douglas. Jeg vil med det tro at du ikke vil finne den samme ansiktsvasken i norske butikker, dessverre. For å få tak i en god ansiktsvask i Norge ville jeg tatt turen til apoteket :-)

Makeup By Jenny

11.11.2014 @ 18:39

Så fine favoritter!